Zdravie a záhrada
Covid-19

60b464f213b0c
60b46501362e8


![60b464f213b0c](serve/attachment&path=60b464f213b0c) ![60b46501362e8](serve/attachment&path=60b46501362e8)

JankA

Keďže Covid19 prišiel 100 rokov po Španielskej chrípke

Takže to vypadá, že tzv. “Španělská chřipka” z roku 1918 byla ve skutečnosti COVID-18.
A vojenská přehlídka v New Yorku 1918 něco jako “Světové armádní sportovní hry” ve Wu-chanu v Číně v 10/2019.


“Armádní olympionik: Na hrách ve Wu-chanu jsme v říjnu onemocněli všichni”
11.5.2020
https://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/armadni-olympionik-na-hrach-ve-wu-chanu-jsme-v-rijnu-onemocneli-vsichni-40323628


[quote="pid:17827, uid:6"]Keďže Covid19 prišiel 100 rokov po Španielskej chrípke[/quote] Takže to vypadá, že tzv. “Španělská chřipka” z roku 1918 byla ve skutečnosti COVID-18. A vojenská přehlídka v New Yorku 1918 něco jako “Světové armádní sportovní hry” ve Wu-chanu v Číně v 10/2019. “Armádní olympionik: Na hrách ve Wu-chanu jsme v říjnu onemocněli všichni” 11.5.2020 https://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/armadni-olympionik-na-hrach-ve-wu-chanu-jsme-v-rijnu-onemocneli-vsichni-40323628

Narazil som na video, tam je popísané ako otvoriť stránku Indickej vlády ktorá popiera existenciu Indickej mutácie. Odvoláva sa na WHO a neexistenciu vedeckých dôkazov o existencii indickej varianty.
https://www.meity.gov.in/advisory-curb-false-news-misinformation-corona-virus
Tomu sa povie bomba.


Narazil som na video, tam je popísané ako otvoriť stránku Indickej vlády ktorá popiera existenciu Indickej mutácie. Odvoláva sa na WHO a neexistenciu vedeckých dôkazov o existencii indickej varianty. https://www.meity.gov.in/advisory-curb-false-news-misinformation-corona-virus Tomu sa povie bomba.

Strašenie treťou vlnou naberá na obrátkach, očkovanie je nasilu vtláčané do hláv davu:


V Británii sa začína tretia vlna, prípady stúpajú exponenciálne


https://spravy.pravda.sk/svet/clanok/589793-v-britanii-zacina-tretia-vlna-pandemie-pripady-stupaju-exponencialne/


Strašenie treťou vlnou naberá na obrátkach, očkovanie je nasilu vtláčané do hláv davu: **V Británii sa začína tretia vlna, prípady stúpajú exponenciálne** https://spravy.pravda.sk/svet/clanok/589793-v-britanii-zacina-tretia-vlna-pandemie-pripady-stupaju-exponencialne/

Strašenie treťou vlnou naberá na obrátkach, očkovanie je nasilu vtláčané do hláv davu:


ale to bolo jasné, že tretia vlna bude. Ja si pamätám taký rozhovor s Kurzom, kde hovoril, že druha vlna skončí v apríli 2021, to bolo na jeseň. A čuduj sa svete, skončilo to viac menej v apríli. Aj tretia vlna bude, asi je nahoda, že to kopíruje aj slova politikov;-)


Pod tretiu vlnu sa bude dať zamaskovať všeličo. Odhliadnuc od všetkého, ja vnímam aj pozitíva napr pokles masového turizmu. A vidíte, ľudí nič nezastaví proste večierkoch životný štýl a podobne. Ono to bude prebiehať v cykloch ešte nejaku dobu. Aby bolo jasne, tento spôsob akým sa toto deje je podľa mna absolútne cez čiaru.


[quote="pid:18065, uid:48"]Strašenie treťou vlnou naberá na obrátkach, očkovanie je nasilu vtláčané do hláv davu:[/quote] ale to bolo jasné, že tretia vlna bude. Ja si pamätám taký rozhovor s Kurzom, kde hovoril, že druha vlna skončí v apríli 2021, to bolo na jeseň. A čuduj sa svete, skončilo to viac menej v apríli. Aj tretia vlna bude, asi je nahoda, že to kopíruje aj slova politikov;-) Pod tretiu vlnu sa bude dať zamaskovať všeličo. Odhliadnuc od všetkého, ja vnímam aj pozitíva napr pokles masového turizmu. A vidíte, ľudí nič nezastaví proste večierkoch životný štýl a podobne. Ono to bude prebiehať v cykloch ešte nejaku dobu. Aby bolo jasne, tento spôsob akým sa toto deje je podľa mna absolútne cez čiaru.
Upravené 1. 6. 2021 o 11:57

Považuji za potřebné podělit se o svou zkušenost ze svého okolí.


V protějším domě (pět bytů) se stalo, že jeden člověk (cizinec) pracující (pro bůhvíkoho) formou "home-office" byl údajně na nějakém školení od firmy a poté co se z něj vrátil, asi za 5 dní, onemocněl covidem - s velmi těžkým průběhem a během chvíle onemocněl kompletně celý tento dům - a všichni, bez výjimky rovněž velmi těžce, jedna starší paní málem fatálně.
Z hlediska statistiky je navíc myslím významné, že mimo tento dům - v širším sousedství - byly také četné případy "nemocných" (pozitivně testovaných), ale naopak - kompletně všichni! - s lehkým nebo zcela bezpříznakovým "průběhem".


Podle mého názoru to nelze vysvětlit jinak, než jako potvrzení názoru dr. Pekové. (tedy z doby, kdy ještě směla veřejně vystupovat)


Považuji za potřebné podělit se o svou zkušenost ze svého okolí. V protějším domě (pět bytů) se stalo, že jeden člověk (cizinec) pracující (pro bůhvíkoho) formou "home-office" byl údajně na nějakém školení od firmy a poté co se z něj vrátil, asi za 5 dní, onemocněl covidem - s velmi těžkým průběhem a během chvíle onemocněl kompletně celý tento dům - a všichni, bez výjimky rovněž velmi těžce, jedna starší paní málem fatálně. Z hlediska statistiky je navíc myslím významné, že mimo tento dům - v širším sousedství - byly také četné případy "nemocných" (pozitivně testovaných), ale naopak - kompletně všichni! - s lehkým nebo zcela bezpříznakovým "průběhem". Podle mého názoru to nelze vysvětlit jinak, než jako potvrzení názoru dr. Pekové. (tedy z doby, kdy ještě směla veřejně vystupovat)

Strašenie treťou vlnou

Safra, asi jsem špatně počítal, zatím mi vycházelo, že ta podzimní by byla už čtvrtá...
Když to počítám podle tzv. "rozvolnění" (fujtajfl), tak mi to vychází takto (korekcím se nebráním):
i. 03/2020 - léto/2020
ii. 09/2020 - Vánoce/2020
iii. 01/2021 - léto/2021
iv. 09/2021 - ...... jenomže Zeman řekl, že CV na podzim končí...


[quote="pid:18065, uid:48"]Strašenie treťou vlnou[/quote] Safra, asi jsem špatně počítal, zatím mi vycházelo, že ta podzimní by byla už čtvrtá... Když to počítám podle tzv. "rozvolnění" (fujtajfl), tak mi to vychází takto (korekcím se nebráním): i. 03/2020 - léto/2020 ii. 09/2020 - Vánoce/2020 iii. 01/2021 - léto/2021 iv. 09/2021 - ...... jenomže Zeman řekl, že CV na podzim končí...

Je to takove skoro az surealisticke, kdyz vam studenti lekarske fakulty rikaji, jak se tesi na svoji davku (mnozi uz jsou ockovani) a pritom si o vakcinach proti covidu nezjistili vubec nic.

Zisťoval som ešte ku klasickému ockovaniu, že čo vedia prakticky doktori, pediatri atd o ockovani...na medicíne majú jeden klasifikovaný zápočet o tom ako očkovanie zničilo všetky choroby... žiadne ako funguje očkovanie chemicky, aké procesy prebiehajú, čo vakcíny obsahujú, žiadne negatíva ockovani... proste nic len info, že očkovanie je super👍 Mi odľahlo 😂


[quote="pid:17322, uid:306"]Je to takove skoro az surealisticke, kdyz vam studenti lekarske fakulty rikaji, jak se tesi na svoji davku (mnozi uz jsou ockovani) a pritom si o vakcinach proti covidu nezjistili vubec nic.[/quote] Zisťoval som ešte ku klasickému ockovaniu, že čo vedia prakticky doktori, pediatri atd o ockovani...na medicíne majú jeden klasifikovaný zápočet o tom ako očkovanie zničilo všetky choroby... žiadne ako funguje očkovanie chemicky, aké procesy prebiehajú, čo vakcíny obsahujú, žiadne negatíva ockovani... proste nic len info, že očkovanie je super

Zisťoval som ešte ku klasickému ockovaniu, že čo vedia prakticky doktori


toto je pravda. Odporucam Mudr. Elekova, na http://m.slobodavockovani.sk/ je séria je článkov o povinnom ockovani. Ona je praktická lekárka a kým jej dieťa nemalo vedľajšie účinky, to vôbec neriešila. Presne toto povedala, že na medicíne sa o tom neučia, takze je otázke kde sú ti experti ako Dr. Kridtufikova a pod. Mimochodom sa neučia nič ani o strave, prevencii atd, atd.


[quote="pid:18105, uid:301"]Zisťoval som ešte ku klasickému ockovaniu, že čo vedia prakticky doktori[/quote] toto je pravda. Odporucam Mudr. Elekova, na http://m.slobodavockovani.sk/ je séria je článkov o povinnom ockovani. Ona je praktická lekárka a kým jej dieťa nemalo vedľajšie účinky, to vôbec neriešila. Presne toto povedala, že na medicíne sa o tom neučia, takze je otázke kde sú ti experti ako Dr. Kridtufikova a pod. Mimochodom sa neučia nič ani o strave, prevencii atd, atd.

Podle mého názoru to nelze vysvětlit jinak, než jako potvrzení názoru dr. Pekové. (tedy z doby, kdy ještě směla veřejně vystupovat)

A prezradíš aj to, čo doktorka Peková v tej dobe tvrdila?


[quote="pid:18091, uid:292"]Podle mého názoru to nelze vysvětlit jinak, než jako potvrzení názoru dr. Pekové. (tedy z doby, kdy ještě směla veřejně vystupovat)[/quote] A prezradíš aj to, čo doktorka Peková v tej dobe tvrdila?

A prezradíš aj to, čo doktorka Peková v tej dobe tvrdila


Pokusím se zkrátit její dvě vystoupení v médiích:


  • jedná se podle všeho o uměle vytvořený vir - zřejmě biologickou zbraň (.."je třeba ucpat tu jeskyni ze které "někdo" ten vir vypouští" ..)

  • vir (ten pravý, ta biologická zbraň) je mimořádně nakažlivý (vytváří velmi rychle mimořádně velké množství kopií), což je ale také jeho "slabinou" - při přenosu se tím také dramatickým způsobem zvyšuje pravděpodobnost, že budeme exponováni až nějakou n-tou kopií toho původního (a vysoce nebezpečného) a tím pádem lineárně tomu roste i pravděpodobnost, že původní vir (ta n-tá kopie) po té "cestě" ztratí vlivem přirozené mutagenity (chybovosti replikačního procesu) svou nebezpečnost a člověk má pak v krvi sice velká množství, ale již "vykleštěných" virů - neonemocní, nemá příznaky".


A já k tomu dodám, že mi přijde logické, že takový vir se pak navíc sám stává nejlepším iniciátorem příslušné, tolik potřebné imunity, že se pak tedy namísto zbraně jedná (nechtěně) naopak o dokonalé přírodní očkování.


[quote="pid:18145, uid:6"]A prezradíš aj to, čo doktorka Peková v tej dobe tvrdila[/quote] Pokusím se zkrátit její dvě vystoupení v médiích: - jedná se podle všeho o uměle vytvořený vir - zřejmě biologickou zbraň (.."je třeba ucpat tu jeskyni ze které "někdo" ten vir vypouští" ..) - vir (ten pravý, ta biologická zbraň) je mimořádně nakažlivý (vytváří velmi rychle mimořádně velké množství kopií), což je ale také jeho "slabinou" - při přenosu se tím také dramatickým způsobem zvyšuje pravděpodobnost, že budeme exponováni až nějakou n-tou kopií toho původního (a vysoce nebezpečného) a tím pádem lineárně tomu roste i pravděpodobnost, že původní vir (ta n-tá kopie) po té "cestě" ztratí vlivem přirozené mutagenity (chybovosti replikačního procesu) svou nebezpečnost a člověk má pak v krvi sice velká množství, ale již "vykleštěných" virů - neonemocní, nemá příznaky". A já k tomu dodám, že mi přijde logické, že takový vir se pak navíc sám stává nejlepším iniciátorem příslušné, tolik potřebné imunity, že se pak tedy namísto zbraně jedná (nechtěně) naopak o dokonalé přírodní očkování.

Zisťoval som ešte ku klasickému ockovaniu

manželka vyštudovala hygienu...čo sa týka očkovania, preberali očkovací kalendár a dostali pár všeobecných informácií...


[quote="pid:18105, uid:301"]Zisťoval som ešte ku klasickému ockovaniu[/quote] manželka vyštudovala hygienu...čo sa týka očkovania, preberali očkovací kalendár a dostali pár všeobecných informácií...

WHO schválila nouzové použití čínské vakcíny proti covidu-19 Sinovac-CoronaVac
https://cz.sputniknews.com/20210601/who-schvalila-nouzove-pouziti-cinske-vakciny-proti-covidu-19-sinovac-coronavac-14700586.html


WHO schválila nouzové použití čínské vakcíny proti covidu-19 Sinovac-CoronaVac https://cz.sputniknews.com/20210601/who-schvalila-nouzove-pouziti-cinske-vakciny-proti-covidu-19-sinovac-coronavac-14700586.html

Dr. I. Bukovský o.i. vo videu radí, ako doliečiť zhoršenie čuchu po prekonaní covidu a o význame rýchlej chôdze
https://www.youtube.com/watch?v=3NgfHRRFNcA&t=558s


Dr. I. Bukovský o.i. vo videu radí, ako doliečiť zhoršenie čuchu po prekonaní covidu a o význame rýchlej chôdze https://www.youtube.com/watch?v=3NgfHRRFNcA&t=558s
Upravené 2. 6. 2021 o 09:52

Dr. Bridle: Spike proteín môže prekonať hematoencefalickú bariéru
a spôsobiť poškodenie mozgu
Doktor Bridle má vážne obavy týkajúce sa génových vakcín, napríklad ohľadom hromadenia proteínov vo vaječníkoch.
Na záver si Bridle kladie otázku: „Budeme robiť mladých ľudí sterilnými?“
https://zemavek.sk/dr-bridle-spike-protein-moze-prekonat-hematoencefalicku-barieru-a-sposobit-poskodenie-mozgu/


Dr. Bridle: Spike proteín môže prekonať hematoencefalickú bariéru a spôsobiť poškodenie mozgu Doktor Bridle má vážne obavy týkajúce sa génových vakcín, napríklad ohľadom hromadenia proteínov vo vaječníkoch. Na záver si Bridle kladie otázku: „Budeme robiť mladých ľudí sterilnými?“ https://zemavek.sk/dr-bridle-spike-protein-moze-prekonat-hematoencefalicku-barieru-a-sposobit-poskodenie-mozgu/

Ministerstvo zdravotníctva SR zavádza možnosť hromadného očkovania vo veľkých firmách, ak o to požiadajú.... rezort rieši aj možnosť očkovania všeobecnými lekármi.


Prednosť dostali všetky možnosti okrem tradičnej - zaočkovanie u svojho vlastného praktického lekára. Keď už sa ostatné možnosti pomaly vyčerpávajú, tak sú im dobrí aj "obyčajní" lekári.


Ministerstvo zdravotníctva SR zavádza možnosť hromadného očkovania vo veľkých firmách, ak o to požiadajú.... rezort rieši aj možnosť očkovania všeobecnými lekármi. Prednosť dostali všetky možnosti okrem tradičnej - zaočkovanie u svojho vlastného praktického lekára. Keď už sa ostatné možnosti pomaly vyčerpávajú, tak sú im dobrí aj "obyčajní" lekári.

Dáni zablokovali prístup na webstránku bitchute.com. Ich policajná jednotka pre kybernetickú kriminalitu National Police Cyber Crime Center nariadila internetovým poskytovateľom blokovať webstránku kvôli tomu, že sú tam dezinformácie o kovide. Podobne zablokovala obyvateľom prístup na webstránku aj Austrália.


60b9f4980d1ed


https://reclaimthenet.org/bitchute-blocked-denmark/


Dáni zablokovali prístup na webstránku bitchute.com. Ich policajná jednotka pre kybernetickú kriminalitu National Police Cyber Crime Center nariadila internetovým poskytovateľom blokovať webstránku kvôli tomu, že sú tam dezinformácie o kovide. Podobne zablokovala obyvateľom prístup na webstránku aj Austrália. ![60b9f4980d1ed](serve/attachment&path=60b9f4980d1ed) https://reclaimthenet.org/bitchute-blocked-denmark/
Upravené 4. 6. 2021 o 11:41

videla jsem tady nekde prispevek, ze snad nektere aerolinky jednaji o tom, ze nebudou prepravovat z bezpecnostnich duvodu zaockovane - kvuli moznym srazeninam. bohuzel se mi neda najit prispevek.
nasla jsem k tomu popreni tento informace:
https://www.abc.net.au/news/2021-05-14/airlines-debunk-vaccinated-travellers-ban-rumours-coronacheck/100134084


zminuje se ovsem zde australska letecka spolecnost qantas, ktera vloni prohlasila, ze bude prepravovat jen zaockovane.
mate eventualne nekdo k tomu vice informaci, ktera by jednu resp. druhou verzi potvrdila, vyvratila?


videla jsem tady nekde prispevek, ze snad nektere aerolinky jednaji o tom, ze nebudou prepravovat z bezpecnostnich duvodu zaockovane - kvuli moznym srazeninam. bohuzel se mi neda najit prispevek. nasla jsem k tomu popreni tento informace: https://www.abc.net.au/news/2021-05-14/airlines-debunk-vaccinated-travellers-ban-rumours-coronacheck/100134084 zminuje se ovsem zde australska letecka spolecnost qantas, ktera vloni prohlasila, ze bude prepravovat jen zaockovane. mate eventualne nekdo k tomu vice informaci, ktera by jednu resp. druhou verzi potvrdila, vyvratila?

mate eventualne nekdo k tomu vice informaci, ktera by jednu resp. druhou verzi potvrdila, vyvratila?

To má 2 roviny:
i. jestli nějaké aerolinky něco prohlásili nebo ne
ii. objektivní stránka věci, kdy lidem náchylným na krevní sraženiny se nedoporučuje dlouhé cestování v letadle (tím pádem i v autě, nebo jen dlouhé sezení někde)
“Krevní proud v cévách nohou se může zpomalit při delší nepohyblivosti – při pobytu v nemocnici, ale třeba i při dlouhém sezení v letadle.”
https://www.srdcevkondici.cz/novinky/tromboza-aneb-kdyz-se-krev-srazi-tam-kde-nema-11001


No a zdá se, že očkovaní - minimálně někteří - náchylní jsou.


[quote="pid:18591, uid:347"]mate eventualne nekdo k tomu vice informaci, ktera by jednu resp. druhou verzi potvrdila, vyvratila?[/quote] To má 2 roviny: i. jestli nějaké aerolinky něco prohlásili nebo ne ii. objektivní stránka věci, kdy lidem náchylným na krevní sraženiny se nedoporučuje dlouhé cestování v letadle (tím pádem i v autě, nebo jen dlouhé sezení někde) “Krevní proud v cévách nohou se může zpomalit při delší nepohyblivosti – při pobytu v nemocnici, ale třeba i při dlouhém sezení v letadle.” https://www.srdcevkondici.cz/novinky/tromboza-aneb-kdyz-se-krev-srazi-tam-kde-nema-11001 No a zdá se, že očkovaní - minimálně někteří - náchylní jsou.
Upravené 4. 6. 2021 o 16:44

Ich policajná jednotka pre kybernetickú kriminalitu National Police Cyber Crime Center nariadila internetovým poskytovateľom blokovať webstránku kvôli tomu, že sú tam dezinformácie o kovide.


Urobili tomu skvelú reklamu tí debili, kopa ľudí s VPN na to bude pozerať...


[quote="pid:18571, uid:48"]Ich policajná jednotka pre kybernetickú kriminalitu National Police Cyber Crime Center nariadila internetovým poskytovateľom blokovať webstránku kvôli tomu, že sú tam dezinformácie o kovide.[/quote] Urobili tomu skvelú reklamu tí debili, kopa ľudí s VPN na to bude pozerať...

Moderátor

Našla som niečo k vakcíne, no možno je niečo na tom pravdy, posúdťe. Ak je to hlúposť, zmažem.


https://vlnovagenetika.cz/magneticka-vakcina-zuckerberb-a-biohub-magnetogenetike-krystaly-a-dalkove-ovladani-tela-a-smyslu-experimenty-zacileni-specialnich-bunek/


Magnetická Vakcína – Zuckerberb a Biohub – MagnetoGenetiké Krystaly a Dálkové Ovládání Těla a Smyslů – Experimenty – Zacílení Speciálních Buněk.
Tato metoda využívá magnetizovaný protein Magneto k rychlé a neinvazivní aktivaci a deaktivaci. Je to metoda řízení mozkových obvodů spojených s komplexním chováním zvířat, lidí pomocí genetického inženýrství k vytvoření zmagnetizovaného proteinu, který z dálky třeba přes 5G sítě aktivuje specifické skupiny nervových buněk.
Dálkové ovládání Mozkové Aktivity pomocí Vyhřívaných Nanočástic
Studií ukázaly, že proteiny nervových buněk, které jsou aktivovány teplem a mechanickým tlakem, mohou být geneticky upraveny tak, aby se staly citlivými na rádiové vlny, mikrovlny, 5G a magnetická pole. Děje se tak pomocí molekule Ferritin, která uchovává železo, nebo pomocí anorganickým paramagnetickým částic. Tato technika je založena na proteinu zvaném TRPV4, který je citlivý na teplotu i na protahovací síly. Tyto podněty otevírají jeho centrální póry a umožňují protékání elektrického proudu buněčnou membránou; to evokuje nervové impulsy, které cestují do míchy a poté až do mozku.


Síly magnetického točivého momentu (nebo rotující) mohou aktivovat TRPV4 tahem za otevření jeho centrálního póru. Tak pomocí genetického inženýrství fúzuje Magneto protein s paramagnetickou oblastí Ferritinu. Krátké sekvence DNA signalizují transport proteinu do membrány nervových buněk a vložení proteinu do buňky.
Magneto DNA Sekvence vložena do Genomu Viru
V experimentu vložili do genomu viru sekvenci Magneto DNA a gen kódující zelený fluorescenční protein. Regulační sekvence DNA způsobila expresi konstruktu pouze ve specifikovaných typech neuronů(Interneuron (Bipolar), Sensory Neuron (Unipolar), Motoneuron (Multipolar), Pyrimidal Cell). Pak injekčně zavedli virus do mozku myší a zaměřili se na entorhinální kůru (entorhinal cortex). Poté pitvali mozek zvířat, aby identifikovali buňky, které emitovaly zelenou fluorescenci. Pomocí mikroelektrod pak ukázali, že aplikování magnetického pole aktivovala Magneto DNA sekvenci a buňky vytvářely nervové impulsy.
Magneto použili k manipulaci s neuronální aktivitou u živých zvířat, injekčně zavedli Magneto do larev kaprovité ryby Dánio pruhované zaměřením na neurony v ocasu. Tyto neurony normálně řídí únikovou reakci ryby. Poté umístili larvy ryby do speciálně vytvořeného magnetizovaného akvária a zjistili, že vystavení magnetickým polím vyvolalo manévry podobné těm, které se vyskytují během reakce při úniku. Tento experiment zahrnoval celkem devět rybích larev a následné analýzy odhalily, že každá larva obsahovala asi 5 neuronů Magneto. Jak moc dokáží takto ovládat třeba neurony lidí? Injekčně zavedený Magneto protein v larvách kaprovité ryby Dánio pruhované byl zaměřen na neurony v ocasu. Magnetické pole způsobilo pohyb ocasu.


https://www.youtube.com/watch?v=iHTpJNSNFlc&feature=emb_title


V experimentu vědci injekčně vstříkli Magneto myším do oblasti šedé hmoty mozku (Striatum). Hluboké mozkové struktury obsahující neurony produkující dopamin, které se podílejí na odměně a motivaci. Poté zvířata umístili do aparátu rozděleného na magnetizované nemagnetizované sekce. Myši s Magneto strávily v magnetizovaných oblastech mnohem více času než myši, které Magneto neměly.Protože aktivace proteinu pomocí Magneto způsobila, že neurony v šedé mozkové oblasti, které Magneto vyjadřují, uvolňovaly dopamin, takže myši měly pocit, že jsou v těchto oblastech prospěšné. Ukazuje to, že Magneto může dálkově ovládat vzplanutí neuronů hluboko v mozku a také řídit složité chování.
Farmaceutický průmysl vymyslel problém a řešení pro daný problém. Myslíte, že jim někdy šlo o Vaše zdraví, nebo víc o peníze? Tohle experimentální řešení přináší daleko víc problémů aneb imunizace experimentálními vakcínami s ferritinem s funkcemi Spike proti SARS-CoV-2 (2021) aneb další etapa genocidy.


SPIKE PROTEIN – FERRITIN – STUDIE FINANCUJE MARK A CHAN ZUCKERBERG PROSTŘEDNICTVÍM BIOHUBU.
https://pubs.acs.org/doi/10.1021/acscentsci.0c01405


Vývoj vakcíny SARS-CoV-2 se zdá být velkou prioritou Nového Světového Pořádku (NWO). Navrhli kandidáty na podjednotkové vakcíny pomocí samosestavujících se ferritinových nanočástic popsaných výše. Asi podle NWO je Ferritin atraktivní platforma nanočástic pro výrobu vakcín. Nehledě na to, že to ovlivňuje magnetismus celého těla a je řada dalších otázek co nejsou zodpovězeny…


Přišli s COVIDem a teď i s Spike Ferrit Protein, který se váže na tzv. COVID. Navázáním má Ferritin COVID neutralizovat a tím je tzn. experimentální imunita a hurá do prodeje. Prvně to zkusili na myších, teď to testují na lidech.


https://silview.media/2021/05/12/magnetogenetics-isnt-this-why-vaxxers-turn-into-fridge-doors-and-magnets-stick-on-them/


https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2095927316302407?via%3Dihub


Našla som niečo k vakcíne, no možno je niečo na tom pravdy, posúdťe. Ak je to hlúposť, zmažem. https://vlnovagenetika.cz/magneticka-vakcina-zuckerberb-a-biohub-magnetogenetike-krystaly-a-dalkove-ovladani-tela-a-smyslu-experimenty-zacileni-specialnich-bunek/ Magnetická Vakcína – Zuckerberb a Biohub – MagnetoGenetiké Krystaly a Dálkové Ovládání Těla a Smyslů – Experimenty – Zacílení Speciálních Buněk. Tato metoda využívá magnetizovaný protein Magneto k rychlé a neinvazivní aktivaci a deaktivaci. Je to metoda řízení mozkových obvodů spojených s komplexním chováním zvířat, lidí pomocí genetického inženýrství k vytvoření zmagnetizovaného proteinu, který z dálky třeba přes 5G sítě aktivuje specifické skupiny nervových buněk. Dálkové ovládání Mozkové Aktivity pomocí Vyhřívaných Nanočástic Studií ukázaly, že proteiny nervových buněk, které jsou aktivovány teplem a mechanickým tlakem, mohou být geneticky upraveny tak, aby se staly citlivými na rádiové vlny, mikrovlny, 5G a magnetická pole. Děje se tak pomocí molekule Ferritin, která uchovává železo, nebo pomocí anorganickým paramagnetickým částic. Tato technika je založena na proteinu zvaném TRPV4, který je citlivý na teplotu i na protahovací síly. Tyto podněty otevírají jeho centrální póry a umožňují protékání elektrického proudu buněčnou membránou; to evokuje nervové impulsy, které cestují do míchy a poté až do mozku. Síly magnetického točivého momentu (nebo rotující) mohou aktivovat TRPV4 tahem za otevření jeho centrálního póru. Tak pomocí genetického inženýrství fúzuje Magneto protein s paramagnetickou oblastí Ferritinu. Krátké sekvence DNA signalizují transport proteinu do membrány nervových buněk a vložení proteinu do buňky. Magneto DNA Sekvence vložena do Genomu Viru V experimentu vložili do genomu viru sekvenci Magneto DNA a gen kódující zelený fluorescenční protein. Regulační sekvence DNA způsobila expresi konstruktu pouze ve specifikovaných typech neuronů(Interneuron (Bipolar), Sensory Neuron (Unipolar), Motoneuron (Multipolar), Pyrimidal Cell). Pak injekčně zavedli virus do mozku myší a zaměřili se na entorhinální kůru (entorhinal cortex). Poté pitvali mozek zvířat, aby identifikovali buňky, které emitovaly zelenou fluorescenci. Pomocí mikroelektrod pak ukázali, že aplikování magnetického pole aktivovala Magneto DNA sekvenci a buňky vytvářely nervové impulsy. Magneto použili k manipulaci s neuronální aktivitou u živých zvířat, injekčně zavedli Magneto do larev kaprovité ryby Dánio pruhované zaměřením na neurony v ocasu. Tyto neurony normálně řídí únikovou reakci ryby. Poté umístili larvy ryby do speciálně vytvořeného magnetizovaného akvária a zjistili, že vystavení magnetickým polím vyvolalo manévry podobné těm, které se vyskytují během reakce při úniku. Tento experiment zahrnoval celkem devět rybích larev a následné analýzy odhalily, že každá larva obsahovala asi 5 neuronů Magneto. Jak moc dokáží takto ovládat třeba neurony lidí? Injekčně zavedený Magneto protein v larvách kaprovité ryby Dánio pruhované byl zaměřen na neurony v ocasu. Magnetické pole způsobilo pohyb ocasu. https://www.youtube.com/watch?v=iHTpJNSNFlc&feature=emb_title V experimentu vědci injekčně vstříkli Magneto myším do oblasti šedé hmoty mozku (Striatum). Hluboké mozkové struktury obsahující neurony produkující dopamin, které se podílejí na odměně a motivaci. Poté zvířata umístili do aparátu rozděleného na magnetizované nemagnetizované sekce. Myši s Magneto strávily v magnetizovaných oblastech mnohem více času než myši, které Magneto neměly.Protože aktivace proteinu pomocí Magneto způsobila, že neurony v šedé mozkové oblasti, které Magneto vyjadřují, uvolňovaly dopamin, takže myši měly pocit, že jsou v těchto oblastech prospěšné. Ukazuje to, že Magneto může dálkově ovládat vzplanutí neuronů hluboko v mozku a také řídit složité chování. Farmaceutický průmysl vymyslel problém a řešení pro daný problém. Myslíte, že jim někdy šlo o Vaše zdraví, nebo víc o peníze? Tohle experimentální řešení přináší daleko víc problémů aneb imunizace experimentálními vakcínami s ferritinem s funkcemi Spike proti SARS-CoV-2 (2021) aneb další etapa genocidy. SPIKE PROTEIN – FERRITIN – STUDIE FINANCUJE MARK A CHAN ZUCKERBERG PROSTŘEDNICTVÍM BIOHUBU. https://pubs.acs.org/doi/10.1021/acscentsci.0c01405 Vývoj vakcíny SARS-CoV-2 se zdá být velkou prioritou Nového Světového Pořádku (NWO). Navrhli kandidáty na podjednotkové vakcíny pomocí samosestavujících se ferritinových nanočástic popsaných výše. Asi podle NWO je Ferritin atraktivní platforma nanočástic pro výrobu vakcín. Nehledě na to, že to ovlivňuje magnetismus celého těla a je řada dalších otázek co nejsou zodpovězeny… Přišli s COVIDem a teď i s Spike Ferrit Protein, který se váže na tzv. COVID. Navázáním má Ferritin COVID neutralizovat a tím je tzn. experimentální imunita a hurá do prodeje. Prvně to zkusili na myších, teď to testují na lidech. https://silview.media/2021/05/12/magnetogenetics-isnt-this-why-vaxxers-turn-into-fridge-doors-and-magnets-stick-on-them/ https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2095927316302407?via%3Dihub

se mi neda najit prispevek

Nech sa páči, link na nový článok.
https://cz24.news/ockovali-ste-sa-kvoli-cestovaniu-tak-na-lietanie-mozete-zabudnut/
Áno, zjavne si letecké spoločnosti strelili do vlastnej nohy. Ak nebudú chcieť vyplácať prípadné nároky z poškodenia zdravia a všetko, čo s tým súvisí, budú musieť obmedzovať zaočkovaných.


[quote="pid:18591, uid:347"]se mi neda najit prispevek[/quote] Nech sa páči, link na nový článok. https://cz24.news/ockovali-ste-sa-kvoli-cestovaniu-tak-na-lietanie-mozete-zabudnut/ Áno, zjavne si letecké spoločnosti strelili do vlastnej nohy. Ak nebudú chcieť vyplácať prípadné nároky z poškodenia zdravia a všetko, čo s tým súvisí, budú musieť obmedzovať zaočkovaných.

Našla som niečo k vakcíne, no možno je niečo na tom pravdy, posúdťe. Ak je to hlúposť, zmažem.


Touhle verzí vlnové genetiky jsem se zavýval zde

Zdá se, že https://vlnovagenetika.cz/ je součástí projektu https://stop5g.cz/.
Tyto obojí webové stránky vypadají dosti anonymně, články taky.
Jazykové mutace: Čeština a američtina.
Jediné jméno, které se mi k tomu podařilo přiřadit je Rudolf Vávra viz zde


a zde

Tak to mám za sebou.
Už dlouho jsem se takto nestyděl.
Každý, kdo si tento pořad
"2021-04-21 – Rudolf Vávra: Vlnová genetika. Jak programovat lidskou DNA vibracemi zvukových frekvencí a jazyka?"
https://www.svobodny-vysilac.cz/2021-04-21-rudolf-vavra-vlnova-genetika-jak-programovat-lidskou-dna-vibracemi-zvukovych-frekvenci-a-jazyka/
poslechl, tak se v praxi přesvědčil, jak vypadá nedostatek kádrů.
Host: Ruda Vávra
Moderátor: "Vítek"


V případě hlubšího zájmu třeba přečíst celé vlákno
https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/1800/morgelony-jak-na-ně/1


[quote="pid:18711, uid:94"]Našla som niečo k vakcíne, no možno je niečo na tom pravdy, posúdťe. Ak je to hlúposť, zmažem.[/quote] **Touhle verzí** vlnové genetiky jsem se zavýval zde [quote="pid:14453, uid:240"]Zdá se, že https://vlnovagenetika.cz/ je součástí projektu https://stop5g.cz/. Tyto obojí webové stránky vypadají dosti anonymně, články taky. Jazykové mutace: Čeština a američtina. Jediné jméno, které se mi k tomu podařilo přiřadit je Rudolf Vávra viz zde[/quote] a zde [quote="pid:14751, uid:240"]Tak to mám za sebou. Už dlouho jsem se takto nestyděl. Každý, kdo si tento pořad "2021-04-21 – Rudolf Vávra: Vlnová genetika. Jak programovat lidskou DNA vibracemi zvukových frekvencí a jazyka?" https://www.svobodny-vysilac.cz/2021-04-21-rudolf-vavra-vlnova-genetika-jak-programovat-lidskou-dna-vibracemi-zvukovych-frekvenci-a-jazyka/ poslechl, tak se v praxi přesvědčil, jak vypadá nedostatek kádrů. Host: Ruda Vávra Moderátor: "Vítek"[/quote] V případě hlubšího zájmu třeba přečíst celé vlákno https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/1800/morgelony-jak-na-ně/1
Upravené 5. 6. 2021 o 13:20

Touhle verzí vlnové genetiky jsem se zavýval zde


V případě hlubšího zájmu třeba přečíst celé vlákno


Ďakujem, poštudujem.


[quote="pid:18717, uid:240"]Touhle verzí vlnové genetiky jsem se zavýval zde[/quote] [quote="pid:18717, uid:240"]V případě hlubšího zájmu třeba přečíst celé vlákno[/quote] Ďakujem, poštudujem.

Zdravia všetkým.
Tento príspevok sem dávam iba preto že je spojený s covidom. Aj keď by mohol byť tiež v sekcii vtip. Som iba zvedavý ako rýchlo to pochopí každý jednotlivec. Nemyslím to ako urážku.
60bc84006f416


Zdravia všetkým. Tento príspevok sem dávam iba preto že je spojený s covidom. Aj keď by mohol byť tiež v sekcii vtip. Som iba zvedavý ako rýchlo to pochopí každý jednotlivec. Nemyslím to ako urážku. ![60bc84006f416](serve/attachment&path=60bc84006f416)

Nemyslím to ako urážku.

Tak třeba já jsem se urazil hned několikrát, ale eště musím spočítat kolikrát...
Přesně řečeno asi hodně-krát.
Obrázek je oportunistický, nahoře pro odmítače, dole pro svědky.
;-)


[quote="pid:18813, uid:14"]Nemyslím to ako urážku.[/quote] Tak třeba já jsem se urazil hned několikrát, ale eště musím spočítat kolikrát... Přesně řečeno asi hodně-krát. Obrázek je oportunistický, nahoře pro odmítače, dole pro svědky. ;-)

@Počtář
Zdravia ti.
Asi som to mal naozaj dať do sekcie vtip. No som rád že máš zmysel pre humor.

@Počtář Zdravia ti. Asi som to mal naozaj dať do sekcie vtip. No som rád že máš zmysel pre humor.

Tento příspěvek je asi kvalitativně nadbytečný, ale kvantitativně ho sem stejně dám.


Z diskuse na idnes:
“Zažádala jsem jihočeskou Krajskou higienickou stanici o výsledky testů ve školách: Celkově od 12. 4. 2021 bylo v Jč. kraji za předchozích 7 uzavřených testovacích týdnů ve školách provedeno 362 745 testů, z toho 288 513 testů dětí a 74 232 testů dospělých, ze kterých bylo preventivním testem pozitivně testovaných 149 dětí a z nich potvrzeno testem PCR 54 dětí a dále bylo preventivním testem pozitivně testováno 46 pedagogů, z nich bylo potvrzeno PCR testem 10. (Odpověď od MUDr. Marie Noskové, ředitelky odboru hygieny dětí a mladistvých). Zároveň jsem se dočetla v odůvodnění opatření platného pro školy od 31.5., že (parafrázuji) ve školách je nezanedbatelné riziko nákazy, jak prokázala podzimní studie na školách v USA.”


288 513 testů dětí, z pozitivních potvrzeno testem PCR 54 dětí, tj. 0.02%
74 232 testů dospělých, z pozitivních potvrzeno testem PCR 46 pedagogů, tj. 0.01%


Tento příspěvek je asi kvalitativně nadbytečný, ale kvantitativně ho sem stejně dám. Z diskuse na idnes: “Zažádala jsem jihočeskou Krajskou higienickou stanici o výsledky testů ve školách: Celkově od 12. 4. 2021 bylo v Jč. kraji za předchozích 7 uzavřených testovacích týdnů ve školách provedeno 362 745 testů, z toho 288 513 testů dětí a 74 232 testů dospělých, ze kterých bylo preventivním testem pozitivně testovaných 149 dětí a z nich potvrzeno testem PCR 54 dětí a dále bylo preventivním testem pozitivně testováno 46 pedagogů, z nich bylo potvrzeno PCR testem 10. (Odpověď od MUDr. Marie Noskové, ředitelky odboru hygieny dětí a mladistvých). Zároveň jsem se dočetla v odůvodnění opatření platného pro školy od 31.5., že (parafrázuji) **ve školách je nezanedbatelné riziko nákazy, jak prokázala podzimní studie na školách v USA**.” 288 513 testů dětí, z pozitivních potvrzeno testem PCR 54 dětí, tj. **0.02%** 74 232 testů dospělých, z pozitivních potvrzeno testem PCR 46 pedagogů, tj. **0.01%**
Upravené 8. 6. 2021 o 09:31

"i bez ockovani" - jen vykrik do tmy nebo vlastovka zmeny smeru?

"Jedno-doménové protilátky (anglicky nanobodies) jsou podobné monoklonálním protilátkám, které se užívají například při léčbě rakoviny."


Počítám, že další maskování očkování.
Takže očkování:
i. injekčně
ii. perorálně
iii. vdechováním


Chcete zastřelit, oběsit nebo setnout?


[quote="pid:19005, uid:347"]"i bez ockovani" - jen vykrik do tmy nebo vlastovka zmeny smeru?[/quote] "Jedno-doménové protilátky (anglicky nanobodies) jsou podobné monoklonálním protilátkám, které se užívají například při léčbě rakoviny." Počítám, že další maskování očkování. Takže očkování: i. injekčně ii. perorálně iii. vdechováním Chcete zastřelit, oběsit nebo setnout?

Nemecko
Policie vysetruje
Vlastne mel byt ockovan otec.
Lekar omylem naockoval 9ti letou proti Corone s Biontech/Pfizer

V Nemecku je povolene ockovani deti az od 12ti let.
Kdyz lekar zjistil svuj omyl, horce zaplakal.
Cela rodina se nyni modli, aby nemelo ockovani jejich divenky nejake nasledky.
Otec dítěte podal trestní oznámení na odpovědné osoby, uvedl v úterý na žádost mluvčí augsburské policie. Nyní je vyšetřováno za nedbale jednani. Mělo by být vyšetřeno, kdo se na očkování podílel minulou sobotu a jak by mohlo dojít k náhodnému očkování, uvedl policejní mluvčí. Ale dítě je v pořádku.
https://www.krone.at/2432522


Nemecko **Policie vysetruje Vlastne mel byt ockovan otec. Lekar omylem naockoval 9ti letou proti Corone s Biontech/Pfizer** V Nemecku je povolene ockovani deti az od 12ti let. Kdyz lekar zjistil svuj omyl, horce zaplakal. Cela rodina se nyni modli, aby nemelo ockovani jejich divenky nejake nasledky. Otec dítěte podal trestní oznámení na odpovědné osoby, uvedl v úterý na žádost mluvčí augsburské policie. Nyní je vyšetřováno za nedbale jednani. Mělo by být vyšetřeno, kdo se na očkování podílel minulou sobotu a jak by mohlo dojít k náhodnému očkování, uvedl policejní mluvčí. Ale dítě je v pořádku. https://www.krone.at/2432522

Robert F. Kennedy, Jr. & Prof. Dolores Cahillová a pravda o klinických testoch vakcín proti Covidu-19
https://www.infovojna.sk/article/video-robert-f-kennedy-jr-prof-dolores-cahillova-a-pravda-o-klinickych-testoch-vakcin-proti-covidu-19


**Robert F. Kennedy, Jr. & Prof. Dolores Cahillová a pravda o klinických testoch vakcín proti Covidu-19** https://www.infovojna.sk/article/video-robert-f-kennedy-jr-prof-dolores-cahillova-a-pravda-o-klinickych-testoch-vakcin-proti-covidu-19

Počet případů COVID-19 v Dillí prudce klesá po hromadné distribuci přípravku Ivermektin
https://www.czechfreepress.cz/zdravi/pocet-pripadu-covid-19-v-dilli-prudce-klesa-po-hromadne-distribuci-pripravku-ivermektin.html


**Počet případů COVID-19 v Dillí prudce klesá po hromadné distribuci přípravku Ivermektin** https://www.czechfreepress.cz/zdravi/pocet-pripadu-covid-19-v-dilli-prudce-klesa-po-hromadne-distribuci-pripravku-ivermektin.html

Mengelové současnosti
Česká společnost vakcinologická ČSL JEP a Česká společnost porodnická a gynekologická doporučují těhotným ženám očkování experimentálními vakcínami mRNA – jmenovitě vakcínou výrobce Pfizer/BioNTech a Moderna.


Jak mohou „odborníci“, kterým by mělo záležet na zdraví těhotných žen a jejich nenarozených dětí, doporučovat genové terapie, které nemají ukončené klinické studie, kterým EMA vydala jen “podmínečné povolení“ a za které odmítají nést jejich výrobci odpovědnost za škody? Jak mohou bez uzardění argumentovat studiemi na zvířatech? Mimochodem Moderna ani žádné studie na zvířatech neprovedla a je to její první vakcína – nikdy žádnou jinou nevyrobila a firma Pfizer/BioNTech také ne.


http://zvedavec.org/komentare/2021/06/8745-mengelove-soucasnosti.htm


Výborný článok od čitateľa maru na Zvedavci, je tam aj zoznam vedľajších účinkov a veľa faktických informácií.


**_Mengelové současnosti_** **Česká společnost vakcinologická ČSL JEP a Česká společnost porodnická a gynekologická doporučují těhotným ženám očkování experimentálními vakcínami mRNA – jmenovitě vakcínou výrobce Pfizer/BioNTech a Moderna.** Jak mohou „odborníci“, kterým by mělo záležet na zdraví těhotných žen a jejich nenarozených dětí, doporučovat genové terapie, které nemají ukončené klinické studie, kterým EMA vydala jen “podmínečné povolení“ a za které odmítají nést jejich výrobci odpovědnost za škody? Jak mohou bez uzardění argumentovat studiemi na zvířatech? Mimochodem Moderna ani žádné studie na zvířatech neprovedla a je to její první vakcína – nikdy žádnou jinou nevyrobila a firma Pfizer/BioNTech také ne. http://zvedavec.org/komentare/2021/06/8745-mengelove-soucasnosti.htm Výborný článok od čitateľa maru na Zvedavci, je tam aj zoznam vedľajších účinkov a veľa faktických informácií.

Pfizer oznámil, že v domovech důchodců začne testovat booster, ve kterém bude k vakcíně proti Covid-19 přidána vakcína proti pneumokokům
https://www.dailymail.co.uk/health/article-9613723/Pfizer-testing-combo-COVID-19-booster-pneumococcal-shot-elderly.html


Pfizer oznámil, že v domovech důchodců začne testovat booster, ve kterém bude k vakcíně proti Covid-19 přidána vakcína proti pneumokokům https://www.dailymail.co.uk/health/article-9613723/Pfizer-testing-combo-COVID-19-booster-pneumococcal-shot-elderly.html

Pfizer oznámil, že v domovech důchodců začne testovat booster, ve kterém bude k vakcíně proti Covid-19 přidána vakcína proti pneumokokům

Směřujeme k hexavakcínám pro důchodce?


[quote="pid:19149, uid:163"]Pfizer oznámil, že v domovech důchodců začne testovat booster, ve kterém bude k vakcíně proti Covid-19 přidána vakcína proti pneumokokům[/quote] Směřujeme k hexavakcínám pro důchodce?

"„Děti, vykašlete se na rodiče, naočkujte se za jejich zády?!“ Advokátka vyrazila proti nátlakové kampani"
08.06.2021 20:02
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-Deti-vykaslete-se-na-rodice-naockujte-se-za-jejich-zady-Advokatka-vyrazila-proti-natlakove-kampani-666705
"S velkou slávou odstartovalo už i očkování starších 16 let. Navíc mladí lidé si mohou dojít pro vakcínu v klidu bez souhlasu rodičů. Rozhodnutí je podle Ministerstva zdravotnictví zcela na nich. Jenže někteří rodiče z toho moc nadšení nejsou. „Rodičům to vadí velmi a z mnoha důvodů. Pokud má dítě 16 let, není ještě zletilé, ani plně způsobilé k právnímu jednání. Je vůbec podivné, že děti tohoto věku jsou ze strany státu vedeny k obcházení svých zákonných zástupců, tedy k obcházení rodičů, a to rozhodně ne v banální věci, ale v otázce jejich zdraví,“ hovoří o aktuálních zkušenostech z praxe advokátka Jana Zwyrtek Hamplová."


"Na stránkách ministerstva zní tato slova: „Nezletilí zájemci o očkování, kteří jsou starší 16 let, nemusí k aplikaci očkování dorazit v doprovodu zákonného zástupce. Sám nezletilý zájemce může udělit informovaný souhlas s očkováním (výjimku tvoří pouze osoby se sníženým intelektem). Souhlas nemusí být písemný, očkovací místo si jeho písemnou formu ovšem může vyžádat.“"


"„Děti, vykašlete se na rodiče, naočkujte se za jejich zády?!“ Advokátka vyrazila proti nátlakové kampani" 08.06.2021 20:02 https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-Deti-vykaslete-se-na-rodice-naockujte-se-za-jejich-zady-Advokatka-vyrazila-proti-natlakove-kampani-666705 "S velkou slávou odstartovalo už i očkování starších 16 let. Navíc mladí lidé si mohou dojít pro vakcínu v klidu bez souhlasu rodičů. Rozhodnutí je podle Ministerstva zdravotnictví zcela na nich. Jenže někteří rodiče z toho moc nadšení nejsou. „Rodičům to vadí velmi a z mnoha důvodů. Pokud má dítě 16 let, není ještě zletilé, ani plně způsobilé k právnímu jednání. Je vůbec podivné, že děti tohoto věku jsou ze strany státu vedeny k obcházení svých zákonných zástupců, tedy k obcházení rodičů, a to rozhodně ne v banální věci, ale v otázce jejich zdraví,“ hovoří o aktuálních zkušenostech z praxe advokátka Jana Zwyrtek Hamplová." "**Na stránkách ministerstva zní** tato slova: „Nezletilí zájemci o očkování, kteří jsou **starší 16 let, nemusí k aplikaci očkování dorazit v doprovodu zákonného zástupce**. Sám nezletilý zájemce může udělit informovaný souhlas s očkováním (výjimku tvoří pouze osoby se sníženým intelektem). **Souhlas nemusí být písemný**, očkovací místo si jeho písemnou formu ovšem může vyžádat.“"
Upravené 9. 6. 2021 o 11:27

Ty výkřiky "odborníků", připomínají poslední dny třetí říše .
I tehdy docházelo v květnových dnech k hromadným popravám a zvěrstvům .
Jenže tentokrát nebude na světě místo , kam by takovýto odborník mohl utéct . Agenda covidu je jednak příliš toxická , druhak se s ní plní plány více hráčů .
Například likvidace zparchantělých nástrojů .


Ty výkřiky "odborníků", připomínají poslední dny třetí říše . I tehdy docházelo v květnových dnech k hromadným popravám a zvěrstvům . Jenže tentokrát nebude na světě místo , kam by takovýto odborník mohl utéct . Agenda covidu je jednak příliš toxická , druhak se s ní plní plány více hráčů . Například likvidace zparchantělých nástrojů .

Dnes bol v Prahe protest proti opatreniam, znela na ňom slovenská hymna. Na niektorých vozidlách bol zvláštny znak, český lev a nad ním slovenský znak. Vie niekto viac informácií? Video z protestu je na Facebooku https://www.facebook.com/patrik.tusl/videos/1135708736933521/


Dnes bol v Prahe protest proti opatreniam, znela na ňom slovenská hymna. Na niektorých vozidlách bol zvláštny znak, český lev a nad ním slovenský znak. Vie niekto viac informácií? Video z protestu je na Facebooku https://www.facebook.com/patrik.tusl/videos/1135708736933521/

Moderátor

Vie niekto viac informácií?


Ja od začiatkov(roky) sledujem skupinu p.Černohorského na fb.Je už silne obmedzovaný aj blokovaný na fb.Točí videá a organizuje aj s ľuďmi okolo neho protesty(s väčším či menším úspechom) často.Na ich protestoch vždy zaznieva aj Slov.hymna lebo on aj ľudia okolo neho zastávajú názor že ČSSR právne nezaniklo a stále trvá lebo zamädzili referendu,ktoré bolo v zmluve podmienkou rozluky.


[quote="pid:19177, uid:127"]Vie niekto viac informácií?[/quote] Ja od začiatkov(roky) sledujem skupinu p.Černohorského na fb.Je už silne obmedzovaný aj blokovaný na fb.Točí videá a organizuje aj s ľuďmi okolo neho protesty(s väčším či menším úspechom) často.Na ich protestoch vždy zaznieva aj Slov.hymna lebo on aj ľudia okolo neho zastávajú názor že ČSSR právne nezaniklo a stále trvá lebo zamädzili referendu,ktoré bolo v zmluve podmienkou rozluky.

Nič sa nedeje náhodne a všetko má svoj význam a zmysel.

Sám neplnoletý záujemca môže dať informovaný súhlas s očkovaním (výnimku tvorí iba osoby so zníženým intelektom). Súhlas nemusí byť písomný , očkovacie miesto si jeho písomnú formu však môže vyžiadať. ""


nepoznám právnu úpravu v CR, ale toto je hodne na tenkom ľade, kedze je to klinická studia, ktorá sa nesmie robiť na deťoch. Podľa Dohovoru OSN je dieťa každý do 18 rokov. Tak ja by som sa pod toto podpísať nechcela ako lekár ktorý ockuje.


[quote="pid:19156, uid:240"]Sám neplnoletý záujemca môže dať informovaný súhlas s očkovaním (výnimku tvorí iba osoby so zníženým intelektom). Súhlas nemusí byť písomný , očkovacie miesto si jeho písomnú formu však môže vyžiadať. ""[/quote] nepoznám právnu úpravu v CR, ale toto je hodne na tenkom ľade, kedze je to klinická studia, ktorá sa nesmie robiť na deťoch. Podľa Dohovoru OSN je dieťa každý do 18 rokov. Tak ja by som sa pod toto podpísať nechcela ako lekár ktorý ockuje.

Ja od začiatkov(roky) sledujem skupinu p.Černohorského na fb.

Jak sleduji činnost Černohorského a Raptor TV v poslední době, tak bych se nedivila, kdyby někdo z nich poslal na sebe udání na policii, aby taková situace mohla vzniknout a tyto záběry mohly být natočeny.
Raptor TV se před pár měsíci ostře pustil do Okamury a SPD.


Sleduji činnost projektu “lidový řečník Jirka Černohorský” od roku 2015.

Zrovna k Černohorskému tam zatím moc detailních informací nemám, časem ale doplním... A nejsem jediný, komu jeho činnost připadá jako řízená službami...


[quote="pid:19183, uid:109"]Ja od začiatkov(roky) sledujem skupinu p.Černohorského na fb.[/quote] [quote="pid:9132, uid:101"]Jak sleduji činnost Černohorského a Raptor TV v poslední době, tak bych se nedivila, kdyby někdo z nich poslal na sebe udání na policii, aby taková situace mohla vzniknout a tyto záběry mohly být natočeny. Raptor TV se před pár měsíci ostře pustil do Okamury a SPD.[/quote] [quote="pid:9264, uid:240"]Sleduji činnost projektu “lidový řečník Jirka Černohorský” od roku 2015.[/quote] Zrovna k Černohorskému tam zatím moc detailních informací nemám, časem ale doplním... A nejsem jediný, komu jeho činnost připadá jako řízená službami...
Upravené 9. 6. 2021 o 18:26

a začíná nám hon na neočkované..myslím na onu pracovnici, at ten tlak ustojí...
Kvůli koronaviru museli uzavřít Domov důchodců ve Velkých Hamrech na Jablonecku. Jeden z klientů už nemoci podlehl, přestože byl počátkem roku proti viru očkovaný. Nákaza se prokázala také u dalšího klienta, nakažená je i pracovnice z přímé péče.
Ta očkování odmítla a právě ona zřejmě klienty nakazila. Ukazuje se, že neočkovaní pracovníci jsou v sociálních a také zdravotnických zařízeních největším rizikem.
https://www.idnes.cz/liberec/zpravy/koronavirus-velke-hamry-domov-duchodcu-klient-zemrel.A210610_155655_liberec-zpravy_jape


_a začíná nám hon na neočkované..myslím na onu pracovnici, at ten tlak ustojí..._ Kvůli koronaviru museli uzavřít Domov důchodců ve Velkých Hamrech na Jablonecku. Jeden z klientů už nemoci podlehl, přestože byl počátkem roku proti viru očkovaný. Nákaza se prokázala také u dalšího klienta, nakažená je i pracovnice z přímé péče. Ta očkování odmítla a právě ona **zřejmě** klienty nakazila. Ukazuje se, že neočkovaní pracovníci jsou v sociálních a také zdravotnických zařízeních největším rizikem. https://www.idnes.cz/liberec/zpravy/koronavirus-velke-hamry-domov-duchodcu-klient-zemrel.A210610_155655_liberec-zpravy_jape
Upravené 10. 6. 2021 o 17:24

je to zle, toto je zaciatok kampane povinneho ockovania v praci.


je to zle, toto je zaciatok kampane povinneho ockovania v praci.

Moderator

toto vyzerá asi niečo ako začiatok bojkotu tej očakávateľnej globálnej kampane povinného očkovania v práci


Eva Herzigová odmietla vakcínu napriek tomu, že „predbežne“ preto stratila prácu.


článok: Jedna z najobľúbenejších rakúskych herečiek Eva Herzigová odmietla očkovanie
https://www.hlavnespravy.sk/jedna-z-najoblubenejsich-rakuskych-hereciek-eva-herzigova-odmietla-ockovanie/2569722


toto vyzerá asi niečo ako začiatok bojkotu tej očakávateľnej globálnej kampane povinného očkovania v práci _Eva Herzigová odmietla vakcínu napriek tomu, že „predbežne“ preto stratila prácu._ **článok**: Jedna z najobľúbenejších rakúskych herečiek Eva Herzigová odmietla očkovanie https://www.hlavnespravy.sk/jedna-z-najoblubenejsich-rakuskych-hereciek-eva-herzigova-odmietla-ockovanie/2569722

Ta očkování odmítla a právě ona zřejmě klienty nakazila.


A toto ako chcú dokázať? Toto mňa neprestáva udivovať, prečo sa očkovaní boja neočkovaných?! Tak sa potom načo očkujú, keď ich to nechráni?!


[quote="pid:19375, uid:163"]Ta očkování odmítla a právě ona zřejmě klienty nakazila.[/quote] A toto ako chcú dokázať? Toto mňa neprestáva udivovať, prečo sa očkovaní boja neočkovaných?! Tak sa potom načo očkujú, keď ich to nechráni?!

tak toto je zaujimave:


60c25e4a61c5b


tak toto je zaujimave: ![60c25e4a61c5b](serve/attachment&path=60c25e4a61c5b)

Moderator

Duvod pro takove podezreni neni uveden.

Ale je uveden. A když ne v tom konkrétním článku, tak všude jinde, kde propagují očkování.
Očkovaný je “chráněný”, má “výhody”, nemusí se testovat, tudíž “nemůže” přenášet. Protože kdyby mohl přenášet, musel by se testovat. Logické, ne? Ale někdo přenášet musí, jinak by nebyla potřeba se “chránit”, tj. přenáší neočkovaní.


Stejná logika, jako tvrdit, že když mám neoprén, vlezu do vody a zase vylezu, tak budu suchý.


[quote="pid:19377, uid:306"]Duvod pro takove podezreni neni uveden.[/quote] Ale je uveden. A když ne v tom konkrétním článku, tak všude jinde, kde propagují očkování. Očkovaný je “chráněný”, má “výhody”, nemusí se testovat, tudíž “nemůže” přenášet. Protože kdyby mohl přenášet, musel by se testovat. Logické, ne? Ale někdo přenášet musí, jinak by nebyla potřeba se “chránit”, tj. přenáší neočkovaní. Stejná logika, jako tvrdit, že když mám neoprén, vlezu do vody a zase vylezu, tak budu suchý.

mozes to rozvinut?

Skúsim odpovedať ja. Tu sa vyjadruje právnik, síce je to nový čas, ale nevadí.
Isté je, že momentalne na to páky nemajú, no ak to budú chciet zaviesť, musia zabrať v zmenách zákonov. A to nejaký čas trvá.
https://www.cas.sk/clanok/2538947/ockovanie-vo-firmach-je-za-dverami-pravnik-opisal-v-com-vidi-slabe-miesta/


[quote="pid:19401, uid:10"]mozes to rozvinut?[/quote] Skúsim odpovedať ja. Tu sa vyjadruje právnik, síce je to nový čas, ale nevadí. Isté je, že momentalne na to páky nemajú, no ak to budú chciet zaviesť, musia zabrať v zmenách zákonov. A to nejaký čas trvá. https://www.cas.sk/clanok/2538947/ockovanie-vo-firmach-je-za-dverami-pravnik-opisal-v-com-vidi-slabe-miesta/

Ale asi te chapu - jenom uvadis zaver, k jakemu by poslusna ovce mela dojit a ve vetsine pripadu asi i dojde.

Tak jest.
(ano bylo to trošku o koze a voze)


[quote="pid:19471, uid:306"]Ale asi te chapu - jenom uvadis zaver, k jakemu by poslusna ovce mela dojit a ve vetsine pripadu asi i dojde.[/quote] Tak jest. (ano bylo to trošku o koze a voze)

Isté je, že momentalne na to páky nemajú, no ak to budú chciet zaviesť, musia zabrať v zmenách zákonov. A to nejaký čas trvá.

áno, to je síce pravda ale


  1. netreba podceňovať osoby v NR SR, ktoré sú schopné schváliť čokoľvek a za akýkoľvek čas, veď skoro všetko doteraz bez problémov schválili a išlo to cez skrátené legislatívne konanie
  2. právne povedomie väčšiny ľudí je dosť slabé a z toho potom pramení strach nie z covidu ale zo straty zamestnanie a príjmu. Takýmto ľuďom stačí slovne "pohroziť" a podvolia sa... Napr. v mojom okolí sa kvôli strate zamestnania dali zaočkovať - pani pár rokov pred dôchodkom pracujúca v DSS (musia sa dať všetci zamestnanci, nakazia klientov atď. a kde by si už ona potom v tomto veku našla prácu) a mladá baba pár rokov po VŠ pracujúca na OÚ (je v kontakte s ľuďmi, atď.)...

[quote="pid:19459, uid:210"]Isté je, že momentalne na to páky nemajú, no ak to budú chciet zaviesť, musia zabrať v zmenách zákonov. A to nejaký čas trvá.[/quote] áno, to je síce pravda ale 1. netreba podceňovať osoby v NR SR, ktoré sú schopné schváliť čokoľvek a za akýkoľvek čas, veď skoro všetko doteraz bez problémov schválili a išlo to cez skrátené legislatívne konanie 2. právne povedomie väčšiny ľudí je dosť slabé a z toho potom pramení strach nie z covidu ale zo straty zamestnanie a príjmu. Takýmto ľuďom stačí slovne "pohroziť" a podvolia sa... Napr. v mojom okolí sa kvôli strate zamestnania dali zaočkovať - pani pár rokov pred dôchodkom pracujúca v DSS (musia sa dať všetci zamestnanci, nakazia klientov atď. a kde by si už ona potom v tomto veku našla prácu) a mladá baba pár rokov po VŠ pracujúca na OÚ (je v kontakte s ľuďmi, atď.)...

netreba podceňovať osoby v NR SR, ktoré sú schopné schváliť čokoľvek

Áno, to máš pravdu, ja si nerobím o našej vláde žiadne ilúzie, no rátam s tým že podliehajú nejakému nadnárodnému riadeniu. A tam niesom presvedčený o tom, že izraelská cesta je pre Slovensko tým vybratým produktom.
Vyčíňanie Matelka ohľadom Sputniku a iných vecí tomu nasvedčuje.


Napr. v mojom okolí sa kvôli strate zamestnania dali zaočkovať

To potvrdzujem, väščina zrdavotníiov a učiteľov tomu naletela.


[quote="pid:19495, uid:469"]netreba podceňovať osoby v NR SR, ktoré sú schopné schváliť čokoľvek[/quote] Áno, to máš pravdu, ja si nerobím o našej vláde žiadne ilúzie, no rátam s tým že podliehajú nejakému nadnárodnému riadeniu. A tam niesom presvedčený o tom, že izraelská cesta je pre Slovensko tým vybratým produktom. Vyčíňanie Matelka ohľadom Sputniku a iných vecí tomu nasvedčuje. [quote="pid:19495, uid:469"]Napr. v mojom okolí sa kvôli strate zamestnania dali zaočkovať[/quote] To potvrdzujem, väščina zrdavotníiov a učiteľov tomu naletela.

S tím přenášením- vzhledem k tomu že se jedná o studii a část očkovanců má v sobě jen placebo, se otevírají další možnosti...jak přenášení, tak samotného nakažení


S tím přenášením- vzhledem k tomu že se jedná o studii a část očkovanců má v sobě jen placebo, se otevírají další možnosti...jak přenášení, tak samotného nakažení

sté je, že momentalne na to páky nemajú, no ak to budú chciet zaviesť, musia zabrať v zmenách zákonov.


Na internete koluje právny dokument podľa ktorého ak Američanovi zamestnávateľ prinúti zamestnanca zaočkovať, tak po podpísaní toho dokumentu zodpovedným za všetky ujmy z očkovania sa automaticky stáva zamestnávateľ...


[quote="pid:19459, uid:210"]sté je, že momentalne na to páky nemajú, no ak to budú chciet zaviesť, musia zabrať v zmenách zákonov.[/quote] Na internete koluje právny dokument podľa ktorého ak Američanovi zamestnávateľ prinúti zamestnanca zaočkovať, tak po podpísaní toho dokumentu zodpovedným za všetky ujmy z očkovania sa automaticky stáva zamestnávateľ...

Moderátor

Kvůli koronaviru museli uzavřít Domov důchodců ve Velkých Hamrech na Jablonecku. Jeden z klientů už nemoci podlehl, přestože byl počátkem roku proti viru očkovaný. Nákaza se prokázala také u dalšího klienta, nakažená je i pracovnice z přímé péče.

Kauza pokračuje:
“V domově, kde zemřel nakažený senior, dostali covid další dva proočkovaní”
12.6.2021
https://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/v-domove-kde-zemrel-nakazeny-senior-dostali-covid-dalsi-dva-proockovani-40363101
“Hromadné PCR testování šedesáti vytipovaných osob, které provedli ve čtvrtek v Domově důchodců ve Velkých Hamrech na Jablonecku liberečtí hygienici, potvrdilo onemocnění covid-19 u dvou seniorů. Oba už přitom byli proočkovaní.”


Má 2 aspekty:
i. nakazit se (a tedy přenášet) může i očkovaný
ii. museli mít velmi “těžký” průběh, když si všimli až pcr-testem, že jsou “nemocní”


Dodatek: diskutující často poukazují na nesmyslnost vydání kovid-pasu očkovaným, protože přenáší.


Dodatek2: někdo dokonce poukazuje, že je možné, že neočkovaná pečovatelka (obviňovaná, že to přinesla), se mohla nakazit od očkovaných, kteří nyní byli pozitivní z pcr-testu...


[quote="pid:19375, uid:163"]Kvůli koronaviru museli uzavřít Domov důchodců ve Velkých Hamrech na Jablonecku. Jeden z klientů už nemoci podlehl, přestože byl počátkem roku proti viru očkovaný. Nákaza se prokázala také u dalšího klienta, nakažená je i pracovnice z přímé péče.[/quote] Kauza pokračuje: “V domově, kde zemřel nakažený senior, dostali covid další dva proočkovaní” 12.6.2021 https://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/v-domove-kde-zemrel-nakazeny-senior-dostali-covid-dalsi-dva-proockovani-40363101 “Hromadné PCR testování šedesáti vytipovaných osob, které provedli ve čtvrtek v Domově důchodců ve Velkých Hamrech na Jablonecku liberečtí hygienici, potvrdilo onemocnění covid-19 u dvou seniorů. Oba už přitom byli proočkovaní.” Má 2 aspekty: i. nakazit se (a tedy přenášet) může i očkovaný ii. museli mít velmi “těžký” průběh, když si všimli až pcr-testem, že jsou “nemocní” Dodatek: diskutující často poukazují na nesmyslnost vydání kovid-pasu očkovaným, protože přenáší. Dodatek2: někdo dokonce poukazuje, že je možné, že neočkovaná pečovatelka (obviňovaná, že to přinesla), se mohla nakazit od očkovaných, kteří nyní byli pozitivní z pcr-testu...
Upravené 12. 6. 2021 o 11:27

clanek, na ktery dnes na FB upozornil daniel landa.
https://www.bild.de/bild-plus/politik/inland/politik-inland/rechnungshof-bericht-enthuellt-der-grosse-betrug-mit-den-intensivbetten-76696870,view=conversionToLogin.bild.html


overovala jsem si to a nasla jsem dalsi clanek z BILD.


https://www.bild.de/politik/inland/politik-inland/intensivbetten-luege-milliarden-euro-versickerten-im-sumpf-76706404.bild.html


BILD - hororova cisla v nemocnicich na intenzivnich stanicich byla falsovana. nemecka vlada lhala lidem. bundesrechnungshof - proveruje hospodareni statu, je to nejvyssi spolkovy urad a nezavisly organ financni kontroly, ktery podle pouze zakonu. prave tato instituce zjistila, ze nemocnice hlasily zamerne nedostatek luzek na intenzivnich stanicich, aby mohly kasirovat vice penez od statu. stat prilil do systemu 700 milionu euro! bylo zjisteno, ze se nevi, kolik luzek se vubec poridilo...


eugen brysch, sef nemecke nadace ochrany pacienta:„pandemie odkryva bez obalu to, co je ve zdravotnictvi spatne“..."nemecke nemocnice vedely, "jak to chodi"..."s napojenim na politiku, byl v minulem roce vytvoren fenomen zaplacenych prazdnych luzek. ty nemohly byt sice obsazeny, protoze chybel personal, ale miliardy eur skoncily v mocalu"


BILD pise, ze toto se delo s vedomim spolkove vlady.


dalsi zajimavy clanek od BILD k tomu:
https://www.bild.de/politik/inland/politik-inland/intensiv-kollaps-so-wurde-mit-der-angst-politik-gemacht-76696880.bild.html
v tomto clanku je chronologie toho, jak nemecti politici od listopadu strasili kvuli moznemu nedostatku luzek


muzeme si jen klast otazku, jestli si ceske nemocnice nevzaly priklad u tech nemeckych ...


clanek, na ktery dnes na FB upozornil daniel landa. https://www.bild.de/bild-plus/politik/inland/politik-inland/rechnungshof-bericht-enthuellt-der-grosse-betrug-mit-den-intensivbetten-76696870,view=conversionToLogin.bild.html overovala jsem si to a nasla jsem dalsi clanek z BILD. https://www.bild.de/politik/inland/politik-inland/intensivbetten-luege-milliarden-euro-versickerten-im-sumpf-76706404.bild.html BILD - hororova cisla v nemocnicich na intenzivnich stanicich byla falsovana. nemecka vlada lhala lidem. bundesrechnungshof - proveruje hospodareni statu, je to nejvyssi spolkovy urad a nezavisly organ financni kontroly, ktery podle pouze zakonu. prave tato instituce zjistila, ze nemocnice hlasily zamerne nedostatek luzek na intenzivnich stanicich, aby mohly kasirovat vice penez od statu. stat prilil do systemu 700 milionu euro! bylo zjisteno, ze se nevi, kolik luzek se vubec poridilo... eugen brysch, sef nemecke nadace ochrany pacienta:„pandemie odkryva bez obalu to, co je ve zdravotnictvi spatne“..."nemecke nemocnice vedely, "jak to chodi"..."s napojenim na politiku, byl v minulem roce vytvoren fenomen zaplacenych prazdnych luzek. ty nemohly byt sice obsazeny, protoze chybel personal, ale miliardy eur skoncily v mocalu" BILD pise, ze toto se delo s vedomim spolkove vlady. dalsi zajimavy clanek od BILD k tomu: https://www.bild.de/politik/inland/politik-inland/intensiv-kollaps-so-wurde-mit-der-angst-politik-gemacht-76696880.bild.html v tomto clanku je chronologie toho, jak nemecti politici od listopadu strasili kvuli moznemu nedostatku luzek muzeme si jen klast otazku, jestli si ceske nemocnice nevzaly priklad u tech nemeckych ...

Jel jsem takhle večerním autobusem, bylo v něm jen několik lidí a nastoupil mladý muž a stál u zadních dveří.
V ruce sice měl respirátor, ale nenasadil si ho.
Měl jsem respirátor na půl žerdi, tzn pod nosem, tak jsem se nejdříve rozhlédl, když zazněla předem nahraná hláška vyzývající k nošení náhubku. Pak jsem si všiml výše zmíněného muže, který ani nepředstíral, že něco na sobě má, načež řidič autobusu vykoukl a zahulákal na muže bez masky, že se čeká na něj.


V tu chvíli jsem si pomyslel, že bych klidně čekal, dokud autobusák neřekne, že náhubek netřeba a jedeme dál. (A říkal jsem si, jak by zareagovali ostatní spolucestující.)
Muž bez masky se nicméně stal Mužem s maskou a jeli jsme dál. Nejvtipnější bylo, že v protisměru jízdy, tak, že ho řidič asi neviděl, seděl jiný cestující, který neměl náhubek vůbec žádný, ani pod nosem. :-))


Jel jsem takhle večerním autobusem, bylo v něm jen několik lidí a nastoupil mladý muž a stál u zadních dveří. V ruce sice měl respirátor, ale nenasadil si ho. Měl jsem respirátor na půl žerdi, tzn pod nosem, tak jsem se nejdříve rozhlédl, když zazněla předem nahraná hláška vyzývající k nošení náhubku. Pak jsem si všiml výše zmíněného muže, který ani nepředstíral, že něco na sobě má, načež řidič autobusu vykoukl a zahulákal na muže bez masky, že se čeká na něj. V tu chvíli jsem si pomyslel, že bych klidně čekal, dokud autobusák neřekne, že náhubek netřeba a jedeme dál. (A říkal jsem si, jak by zareagovali ostatní spolucestující.) Muž bez masky se nicméně stal Mužem s maskou a jeli jsme dál. Nejvtipnější bylo, že v protisměru jízdy, tak, že ho řidič asi neviděl, seděl jiný cestující, který neměl náhubek vůbec žádný, ani pod nosem. :-))

Ockovani: Rusko testuje spray do nosu pro deti od 8mi let
Rusko testuje podávání své vakcíny Sputnik V nosním sprejem. Podle toho by forma podání měla být vhodná pro děti ve věku od osmi do dvanácti let. Zahájení prodeje je naplánováno na 15. září.
https://www.krone.at/2436455


**Ockovani: Rusko testuje spray do nosu pro deti od 8mi let** Rusko testuje podávání své vakcíny Sputnik V nosním sprejem. Podle toho by forma podání měla být vhodná pro děti ve věku od osmi do dvanácti let. Zahájení prodeje je naplánováno na 15. září. https://www.krone.at/2436455
Upravené 12. 6. 2021 o 21:29

Ředitel Ústavu epidemiologického a mikrobiologického výzkumu Nikolaje Gamaleji Alexandr Gincburg sdělil ruskému prezidentovi Vladimiru Putinovi, že vakcína proti koronaviru pro děti bude hotová do 15. září letošního roku.
Vědec také zmínil, že vývojáři vakcíny „strávili tři měsíce přesvědčováním regulátora“, aby urychlil proces.
„Tři měsíce. Ale nakonec se nám podařilo je přesvědčit, včera nebo předevčírem. A k 15. září, maximálně k 20. září, to bude zaregistrované,“ dodal.
Nehledě na to bude mít použití vakcíny věkové omezení.
„Je tam jedno ale – jsou to děti od 15-17 let. (…) měly by být alespoň 14-13 let staré,“ dodal ředitel Gamalejova ústavu.
Mladším tato vakcína nemůže být podávána.
https://cz.sputniknews.com/20210612/sef-ustavu-nikolaje-gamaleji-slibil-putinovi-vakcinu-pro-deti-do-15-zari-14815812.html


Ředitel Ústavu epidemiologického a mikrobiologického výzkumu Nikolaje Gamaleji Alexandr Gincburg sdělil ruskému prezidentovi Vladimiru Putinovi, že **vakcína proti koronaviru pro děti bude hotová do 15. září letošního roku.** Vědec také zmínil, že vývojáři vakcíny „strávili tři měsíce přesvědčováním regulátora“, aby urychlil proces. „Tři měsíce. Ale nakonec se nám podařilo je přesvědčit, včera nebo předevčírem. A k 15. září, maximálně k 20. září, to bude zaregistrované,“ dodal. Nehledě na to bude mít použití vakcíny věkové omezení. „Je tam jedno ale – jsou to děti od 15-17 let. (…) měly by být alespoň 14-13 let staré,“ dodal ředitel Gamalejova ústavu. Mladším tato vakcína nemůže být podávána. https://cz.sputniknews.com/20210612/sef-ustavu-nikolaje-gamaleji-slibil-putinovi-vakcinu-pro-deti-do-15-zari-14815812.html
Upravené 13. 6. 2021 o 11:13

už pracujú na vakcíne vo forme náplasti
Vakcína podávaná pomocou mikročipového aplikátora s vysokou hustotou vyvoláva lepšie a rýchlejšie imunitné reakcie a neutralizuje viaceré varianty vírusu vrátane britského a juhoafrického. Náplasť vyvíjaná v spolupráci s biotechnologickou spoločnosťou Vaxxas je potiahnutá vakcínou, ktorá sa pomaly dostáva pod kožu, čo si vynúti imunitnú odpoveď buniek...
https://www.nextech.sk/a/Inovativna-vakcina-proti-COVID-19-by-sa-coskoro-mohla-podavat-vo-forme-naplasti


**už pracujú na vakcíne vo forme náplasti** _Vakcína podávaná pomocou mikročipového aplikátora s vysokou hustotou vyvoláva lepšie a rýchlejšie imunitné reakcie a neutralizuje viaceré varianty vírusu vrátane britského a juhoafrického. Náplasť vyvíjaná v spolupráci s biotechnologickou spoločnosťou Vaxxas je potiahnutá vakcínou, ktorá sa pomaly dostáva pod kožu, čo si vynúti imunitnú odpoveď buniek..._ https://www.nextech.sk/a/Inovativna-vakcina-proti-COVID-19-by-sa-coskoro-mohla-podavat-vo-forme-naplasti

fauciho mail snad byly jen zacatkem:


https://fox17.com/news/local/tennessee-senator-calls-out-big-tech-in-fauci-feud-says-shes-standing-up-for-science-marsha-blackburn-dr-anthony-fauci-facebook-twitter-youtube-coronavirus-covid19-pandemic?fbclid=IwAR25XcVgRHiGZXkIg8-rjwMGZTpdBN1TjfVsPDJ1x4xRTGLfQHkosEz3teI


https://www.facebook.com/ludmila.pevna/videos/974601460025803


fauciho mail snad byly jen zacatkem: https://fox17.com/news/local/tennessee-senator-calls-out-big-tech-in-fauci-feud-says-shes-standing-up-for-science-marsha-blackburn-dr-anthony-fauci-facebook-twitter-youtube-coronavirus-covid19-pandemic?fbclid=IwAR25XcVgRHiGZXkIg8-rjwMGZTpdBN1TjfVsPDJ1x4xRTGLfQHkosEz3teI https://www.facebook.com/ludmila.pevna/videos/974601460025803

Jedna dávka nestačí. Pokud se poloočkovaní setkají s nakaženým, budou muset do karantény
https://www.lidovky.cz/domov/jedna-davka-nestaci-pokud-se-poloockovani-setkaji-s-nakazenym-budou-muset-do-karanteny.A210614_173605_ln_domov_rkj


**Jedna dávka nestačí. Pokud se poloočkovaní setkají s nakaženým, budou muset do karantény** https://www.lidovky.cz/domov/jedna-davka-nestaci-pokud-se-poloockovani-setkaji-s-nakazenym-budou-muset-do-karanteny.A210614_173605_ln_domov_rkj

Soud: Při individuálním návratu ze zahraničí do Česka není možné vyžadovat test. Zrušil další opatření ministerstva
https://www.lidovky.cz/domov/na-cestu-z-letiste-svym-autem-lide-nepotrebuji-test-rozhodl-soud-opatreni-vidi-jako-omezovani-prav-c.A210614_162334_ln_domov_ele


**Soud: Při individuálním návratu ze zahraničí do Česka není možné vyžadovat test. Zrušil další opatření ministerstva** https://www.lidovky.cz/domov/na-cestu-z-letiste-svym-autem-lide-nepotrebuji-test-rozhodl-soud-opatreni-vidi-jako-omezovani-prav-c.A210614_162334_ln_domov_ele

návrate zo zahraničia do Česka nie je možné vyžadovať test. Zrušil ďalšie opatrenia ministerstva


a teraz otazka na tunajších právnikov, možno aj na @karlos - možno tento judikátu uplatnit na celom území Eu?

[quote="pid:20098, uid:68"]návrate zo zahraničia do Česka nie je možné vyžadovať test. Zrušil ďalšie opatrenia ministerstva[/quote] a teraz otazka na tunajších právnikov, možno aj na @karlos - možno tento judikátu uplatnit na celom území Eu?

zistenia z prieskumu medzi SK firmami, ako sa stavajú k očkovaniu zamestnancov

Volkswagen spustil očkovanie pre zamestnancov priamo v podniku,
pondelok (14. 6.) ako jeden z prvých zamestnávateľov na Slovensku očkovanie proti ochoreniu COVID-19. Nechať sa zaočkovať priamo v podniku môžu zamestnanci bratislavského a martinského závodu.



„Do programu očkovania u zamestnávateľov sa prihlásilo zatiaľ 18 zamestnávateľov, v piatok (11. 6.) sa spustilo očkovanie v U.S. Steel a vo firme Schaeffler,“ priblížil minister zdravotníctva Vladimír Lengvarský (nom. OĽANO).



https://spravy.rtvs.sk/2021/06/volkswagen-spustil-ockovanie-zamestnancov-priamo-v-podniku/


[quote="pid:19781, uid:413"]zistenia z prieskumu medzi SK firmami, ako sa stavajú k očkovaniu zamestnancov[/quote] Volkswagen spustil očkovanie pre zamestnancov priamo v podniku, pondelok (14. 6.) ako jeden z prvých zamestnávateľov na Slovensku očkovanie proti ochoreniu COVID-19. Nechať sa zaočkovať priamo v podniku môžu zamestnanci bratislavského a martinského závodu. > „Do programu očkovania u zamestnávateľov sa prihlásilo zatiaľ 18 zamestnávateľov, v piatok (11. 6.) sa spustilo očkovanie v U.S. Steel a vo firme Schaeffler,“ priblížil minister zdravotníctva Vladimír Lengvarský (nom. OĽANO). https://spravy.rtvs.sk/2021/06/volkswagen-spustil-ockovanie-zamestnancov-priamo-v-podniku/

JankA

1 ... 45678910 ... 12
106.95k
834
90
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept