Politika v ČR
Jan Hamáček zkolaboval

Znovuzvolený předseda ČSSD, vicepremiér a ministr vnitra Jan Hamáček po víkendovém sjezdovém jednání zkolaboval. Potvrdil to Právu v SMS zprávě.


„Mám za sebou drobný kolaps,“ napsal s tím, že kvůli tomu prozatím ruší svůj program do doby, než se jeho zdravotní stav zlepší.


Hamáček o víkendu obhájil post předsedy ČSSD, když porazil vyzyvatele Tomáše Petříčka a Kateřinu Valachovou.


Hamáček po sjezdu navrhl Petříčkovo odvolání z pozice ministra zahraničí. Po Petříčkově bleskovém konci jej prezident Miloš Zeman v pondělí pověřil vedením ministerstva.


Hamáček oslovil s nabídkou postu nynějšího ministra kultury Lubomíra Zaorálka. Ten v úterý podmínil svůj návrat do Černínského paláce sjednocením zahraniční politiky státu a nalezením vhodného nástupce. Jana Birkeho, s nímž Hamáček na pozici ministra kultury počítal, za vhodnou volbu nepovažuje.


Minulý týden postihl kolaps při jednání vlády hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou. Ta se již vrátila do práce.
https://www.novinky.cz/domaci/clanek/hamacek-zkolaboval-40356854


Znovuzvolený předseda ČSSD, vicepremiér a ministr vnitra Jan Hamáček po víkendovém sjezdovém jednání zkolaboval. Potvrdil to Právu v SMS zprávě. „Mám za sebou drobný kolaps,“ napsal s tím, že kvůli tomu prozatím ruší svůj program do doby, než se jeho zdravotní stav zlepší. Hamáček o víkendu obhájil post předsedy ČSSD, když porazil vyzyvatele Tomáše Petříčka a Kateřinu Valachovou. Hamáček po sjezdu navrhl Petříčkovo odvolání z pozice ministra zahraničí. Po Petříčkově bleskovém konci jej prezident Miloš Zeman v pondělí pověřil vedením ministerstva. Hamáček oslovil s nabídkou postu nynějšího ministra kultury Lubomíra Zaorálka. Ten v úterý podmínil svůj návrat do Černínského paláce sjednocením zahraniční politiky státu a nalezením vhodného nástupce. Jana Birkeho, s nímž Hamáček na pozici ministra kultury počítal, za vhodnou volbu nepovažuje. Minulý týden postihl kolaps při jednání vlády hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou. Ta se již vrátila do práce. https://www.novinky.cz/domaci/clanek/hamacek-zkolaboval-40356854

Český vicepremiér a minister vnútra Jan Hamáček v utorok skolaboval a nezúčastní sa preto na prebiehajúcom zasadnutí Poslaneckej snemovne. Potvrdil to v SMS správe pre denník Právo.


"Mám za sebou drobný kolaps," napísal Hamáček s tým, že pre svoj nepriaznivý zdravotný stav nateraz ruší svoj program dovtedy, kým sa nebude cítiť lepšie. Ťažkosti mu robí zrejme tlak, priblížil Hamáček, ktorý na víkendovom zjazde Českej sociálnodemokratickej strany (ČSSD) obhájil post jej predsedu.


Dodal tiež, že v poslednej dobe "už toho bolo (na neho) veľa".
Český prezident Miloš Zeman v pondelok Hamáčka dočasne poveril aj vedením rezortu diplomacie po tom, čo bol z funkcie odvolaný Tomáš Petříček. Jeho odvolanie navrhol samotný Hamáček, ktorý s ponukou na prevzatie rezortu zahraničných vecí oslovil súčasného ministra kultúry Lubomíra Zaorálka. Ten to ale odmieta, pretože mu vadia zásahy do zahraničnej politiky zo strany prezidenta Zemana a premiéra Andreja Babiša.


Hamáček podľa portálu Novinky.cz dodal, že jeho stav nie je vážny a "pokúsi sa dať dokopy", aby sa v utorok večer mohol zúčastniť na grémiu ČSSD, kde sa má rokovať o aktuálnych zmenách v tamojšej vláde.


Minulý týždeň skolabovala počas zasadnutia vlády hlavná hygienička Pavla Svrčinová, ktorá sa už medzičasom vrátila do práce.
https://www.teraz.sk/zahranicie/cr-vicepremier-hamacek-skolaboval/541597-clanok.html


Český vicepremiér a minister vnútra Jan Hamáček v utorok skolaboval a nezúčastní sa preto na prebiehajúcom zasadnutí Poslaneckej snemovne. Potvrdil to v SMS správe pre denník Právo. "Mám za sebou drobný kolaps," napísal Hamáček s tým, že pre svoj nepriaznivý zdravotný stav nateraz ruší svoj program dovtedy, kým sa nebude cítiť lepšie. Ťažkosti mu robí zrejme tlak, priblížil Hamáček, ktorý na víkendovom zjazde Českej sociálnodemokratickej strany (ČSSD) obhájil post jej predsedu. Dodal tiež, že v poslednej dobe "už toho bolo (na neho) veľa". Český prezident Miloš Zeman v pondelok Hamáčka dočasne poveril aj vedením rezortu diplomacie po tom, čo bol z funkcie odvolaný Tomáš Petříček. Jeho odvolanie navrhol samotný Hamáček, ktorý s ponukou na prevzatie rezortu zahraničných vecí oslovil súčasného ministra kultúry Lubomíra Zaorálka. Ten to ale odmieta, pretože mu vadia zásahy do zahraničnej politiky zo strany prezidenta Zemana a premiéra Andreja Babiša. Hamáček podľa portálu Novinky.cz dodal, že jeho stav nie je vážny a "pokúsi sa dať dokopy", aby sa v utorok večer mohol zúčastniť na grémiu ČSSD, kde sa má rokovať o aktuálnych zmenách v tamojšej vláde. Minulý týždeň skolabovala počas zasadnutia vlády hlavná hygienička Pavla Svrčinová, ktorá sa už medzičasom vrátila do práce. https://www.teraz.sk/zahranicie/cr-vicepremier-hamacek-skolaboval/541597-clanok.html
Upravené 13. 4. 2021 o 16:56

Krysám se v poslední době nedaří fungovat komfortně. Tlak prostředí a vliv dlouhodobých procesů je neúprosný.Biosféra je s podporou Zhora přeřadí tam , kde budou alespoň posmrtně přinášet užitek.


Krysám se v poslední době nedaří fungovat komfortně. Tlak prostředí a vliv dlouhodobých procesů je neúprosný.Biosféra je s podporou Zhora přeřadí tam , kde budou alespoň posmrtně přinášet užitek.
642
2
3
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept