Zahraničná politika
Zelenský začal cítit zradu aneb konvulze obětního beránka


Poslední novinové titulky:



https://a.d-cd.net/9bbd4fas-960.jpg Poslední novinové titulky: - Zelenský uvedl, že Bidenova slova podpory Ukrajině nestačí (požaduje po Bidenovi činy) :) https://tass.ru/mezhdunarodnaya-panorama/11128119?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop - Ukrajina chtěla podporu od jiných zemí v případě zhoršení situace na Donbasu https://lenta.ru/news/2021/04/13/kuleba/ - Zelensky požádal o zorganizování jednání s Putinem o Donbassu https://lenta.ru/news/2021/04/12/poprosil/

Keď ide o Ukrajinu v NATO, Západ už s Ruskom prehral
-S návratom prezidenta Bidena do Bieleho domu sa vracia aj napätie na ukrajinsko-ruskej hranici. Ako sa správa Západ k Ukrajine?
https://dennikstandard.sk/58502/ked-ide-o-ukrajinu-v-nato-zapad-uz-s-ruskom-prehral/?fbclid=IwAR2Pf3Ww3Lvg5GC7pXqIrM2Lj1cKrInmtY8U74PnEPiv8Y5sqzJimsA6M-U
Turecký prezident Erdogan v rozhovore ubezpečil ukrajinského prezidenta Zelenského,
že Turecko nikdy neuzná anexiu Krymu.
Človek si hneď spomenie, že pred dobytím Krymu v 18. storočí sa na Kryme rozprestieral tatársky chanát, ktorý bol vazalom tureckého sultána.
Tým sa skončila vo východnej Európe vláda islamu a tiež stáročný obchod so slovanskými otrokmi.
V Krymskej vojne v polovici 19. storočia pomáhali Francúzom a Britom proti Rusku aj Turci.
Dá sa pochopiť, že dnes si želajú radšej ukrajinský Krym ako ruský.
Turci pred pár mesiacmi pokojne podporovali Azerov pri dobýjaní väčšiny Náhorného Karabachu a vyháňaní Arménov.
To, že Arménom ostalo z Karabachu aspoň niečo, zariadili na poslednú chvíľu Rusi.


Keď ide o Ukrajinu v NATO, Západ už s Ruskom prehral -S návratom prezidenta Bidena do Bieleho domu sa vracia aj napätie na ukrajinsko-ruskej hranici. Ako sa správa Západ k Ukrajine? https://dennikstandard.sk/58502/ked-ide-o-ukrajinu-v-nato-zapad-uz-s-ruskom-prehral/?fbclid=IwAR2Pf3Ww3Lvg5GC7pXqIrM2Lj1cKrInmtY8U74PnEPiv8Y5sqzJimsA6M-U Turecký prezident Erdogan v rozhovore ubezpečil ukrajinského prezidenta Zelenského, že Turecko nikdy neuzná anexiu Krymu. Človek si hneď spomenie, že pred dobytím Krymu v 18. storočí sa na Kryme rozprestieral tatársky chanát, ktorý bol vazalom tureckého sultána. Tým sa skončila vo východnej Európe vláda islamu a tiež stáročný obchod so slovanskými otrokmi. V Krymskej vojne v polovici 19. storočia pomáhali Francúzom a Britom proti Rusku aj Turci. Dá sa pochopiť, že dnes si želajú radšej ukrajinský Krym ako ruský. Turci pred pár mesiacmi pokojne podporovali Azerov pri dobýjaní väčšiny Náhorného Karabachu a vyháňaní Arménov. To, že Arménom ostalo z Karabachu aspoň niečo, zariadili na poslednú chvíľu Rusi.

Zelensky požádal o zorganizování jednání s Putinem


Otázkou je, proč a o čem by Putin se Zelenským jednal, když Ukrajina neplní Minské dohody o Donbasu, ke kterým se před lety zavázala ?


[quote="pid:11089, uid:158"]Zelensky požádal o zorganizování jednání s Putinem[/quote] Otázkou je, proč a o čem by Putin se Zelenským jednal, když Ukrajina neplní Minské dohody o Donbasu, ke kterým se před lety zavázala ?

@dasa
Asi budu lehce "schizofrení", ale podle dlouhodobého stavu si myslím, že nejde o nic jiného než o námořní vojenskou základnu na Krymu, jako odrazový můstek k útoku na Ruskou Federaci. Jak toho docílí, tak klidně odepíšou všechny, co jim k tomu pomohli. Klidně všechny Ukrajince nechají sešrotovat. A nejen je!

@dasa Asi budu lehce "schizofrení", ale podle dlouhodobého stavu si myslím, že nejde o nic jiného než o námořní vojenskou základnu na Krymu, jako odrazový můstek k útoku na Ruskou Federaci. Jak toho docílí, tak klidně odepíšou všechny, co jim k tomu pomohli. Klidně všechny Ukrajince nechají sešrotovat. A nejen je!

ejde o nic jiného než o námořní vojenskou základnu na Krymu


"Rusko doporučuje USA, aby se držely daleko od Krymu a pobřeží Černého moře. Uvedl to náměstek ruského ministra zahraničí Sergej Ryabkov , kterého citovala agentura Interfax ."


https://lenta.ru/…ay/


USA se od svých představ v současnosti spíše vzdalují, přituhuje...


[quote="pid:11119, uid:311"]ejde o nic jiného než o námořní vojenskou základnu na Krymu[/quote] "Rusko doporučuje USA, aby se držely daleko od Krymu a pobřeží Černého moře. Uvedl to náměstek ruského ministra zahraničí Sergej Ryabkov , kterého citovala agentura Interfax ." https://lenta.ru/…ay/ USA se od svých představ v současnosti spíše vzdalují, přituhuje...
707
4
4
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept