Zahraničná politika
Kissinger varuje Washington

Zaujimavy odkaz pre USA od Kissingera z minuleho tyzdna.


https://www.reformy.cz/kissinger-varuje-washington-prijmete-novy-globalni-system-nebo-spadnete-do-geopoliticke-situace-ktera-vedla-k-i-svetove-valce/


Original https://www.newsweek.com/endless-us-china-contest-catastrophic-conflict-henry-kissinger-1579010


Zaujimavy odkaz pre USA od Kissingera z minuleho tyzdna. https://www.reformy.cz/kissinger-varuje-washington-prijmete-novy-globalni-system-nebo-spadnete-do-geopoliticke-situace-ktera-vedla-k-i-svetove-valce/ Original https://www.newsweek.com/endless-us-china-contest-catastrophic-conflict-henry-kissinger-1579010

Kissingerova kariéra se sice topila v krvi, když si vzpomeneme na to, že během Bangladéšské války za nezávislost podporoval Pákistán i přes masakry statisíců lidí a masové znásilňování, na zinscenování vojenského puče v Chile k odstranění demokraticky zvoleného Allendeho k nastolení Pinochetovy diktatury, na tichou podporu masového vraždění statisíců lidí na Východním Timoru Indonésií a na posvěcení turecké invaze na severní Kypr, která vedla k vyhnání 200 000 řeckých uprchlíků bez práva na návrat a ještě na spoustu dalších podpor lumpáren.


Z jistého pohledu má pravdu, on vlastně šlape na brzdy, ale nejsem si jist zda to bude mít větší účinek než jeho prohlášení, že nejlepší afrodisiakum je být ministrem zahraničí USA?
On je totiž zapojen do všech možných i nemožných spolků, které se snaží řídit běh této planety, ale protože již nemá žádnou výkonou moc, trpí ho mezi sebou protože má mnoho zkušeností a přehled jak to fungovalo. I když to dneska už tak nefunguje, tak čerpajíz jeho mozku.


**Kissingerova kariéra se sice topila v krvi, když si vzpomeneme na to, že během Bangladéšské války za nezávislost podporoval Pákistán i přes masakry statisíců lidí a masové znásilňování, na zinscenování vojenského puče v Chile k odstranění demokraticky zvoleného Allendeho k nastolení Pinochetovy diktatury, na tichou podporu masového vraždění statisíců lidí na Východním Timoru Indonésií a na posvěcení turecké invaze na severní Kypr, která vedla k vyhnání 200 000 řeckých uprchlíků bez práva na návrat a ještě na spoustu dalších podpor lumpáren.** Z jistého pohledu má pravdu, on vlastně šlape na brzdy, ale nejsem si jist zda to bude mít větší účinek než jeho prohlášení, že nejlepší afrodisiakum je být ministrem zahraničí USA? On je totiž zapojen do všech možných i nemožných spolků, které se snaží řídit běh této planety, ale protože již nemá žádnou výkonou moc, trpí ho mezi sebou protože má mnoho zkušeností a přehled jak to fungovalo. I když to dneska už tak nefunguje, tak čerpajíz jeho mozku.
Upravené 12. 4. 2021 o 20:43
439
1
2
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept