KSB a DVTR
Imitacno provokacna cinnost cielena na mladez

Si vsimam na Slovenskej scene viacero projektov, ktore doslova vymyvaju mladym ludom mozog. Ako lakadlo je nieco IN a COOL alebo zaujimave a spolu s tou informaciou ten neskuseny citatel dostane pekny informacny hnoj alebo vyplach mozgu.


Napriklad
https://www.topdesat.sk/2021/04/12/oko-ktore-vsetko-vidi-1-cast/


Ano Iluminati ... ooo ake super ze ich niekto odhalil ale dalej v clanku ...
Ilumináti mali 6 hlavných cieľov:


Odstránenie všetkých monarchií a vládnucich síl - tak to urcite nie, kedze prave oni su tou vladnucou silou
Potlačenie súkromného vlastníctva jedincov aj spoločností a postupné zrušenie spoločenských vrstiev - totoalny opak toho o co sa iluminati a ich parobkovia snazia
Zrušenie dedičného práva - zase nie - ciel iluminatov je vlada nad civilizaciou bez akehokolvek ohrozenia, tjs neprerusitelna dedicna vlada nad civilizaciou
Potlačenie predstavy vlastenectva a nacionalizmu a nastolenie svetovej vlády a medzinárodnej kontroly - toto isto nie, kedze oni praveze perstuju nacizmus vo svojich kruhoch
Zrušenie predstavy tradičnej rodiny - mozno ... ale to beriem skor ako vynimku, museli te zvasty v predchadzajucich bodoch zakryt niecim rozumnym
Zákaz akéhokoľvek náboženstva a zavedenie oficiálneho ateizmu - zase nie , iluminatom vyhovuje aj ateizmus aj nabozenstvo, hlavne aby clovek neveril bohu (moze verit v boha alebo neverit v neho vobec)


Dalsi taky skvost na scene pre mladych je https://refresher.sk
A to uz je stoka ako sa patri. To sa ani citat neda.


A samozrejme treba spomenut aj https://www.startitup.sk
To je tiez "klenot" pre nezorientovanu mladez.


Si vsimam na Slovenskej scene viacero projektov, ktore doslova vymyvaju mladym ludom mozog. Ako lakadlo je nieco IN a COOL alebo zaujimave a spolu s tou informaciou ten neskuseny citatel dostane pekny informacny hnoj alebo vyplach mozgu. Napriklad https://www.topdesat.sk/2021/04/12/oko-ktore-vsetko-vidi-1-cast/ Ano Iluminati ... ooo ake super ze ich niekto odhalil ale dalej v clanku ... Ilumináti mali 6 hlavných cieľov: _Odstránenie všetkých monarchií a vládnucich síl_ - tak to urcite nie, kedze prave oni su tou vladnucou silou _Potlačenie súkromného vlastníctva jedincov aj spoločností a postupné zrušenie spoločenských vrstiev_ - totoalny opak toho o co sa iluminati a ich parobkovia snazia _Zrušenie dedičného práva_ - zase nie - ciel iluminatov je vlada nad civilizaciou bez akehokolvek ohrozenia, tjs neprerusitelna dedicna vlada nad civilizaciou _Potlačenie predstavy vlastenectva a nacionalizmu a nastolenie svetovej vlády a medzinárodnej kontroly_ - toto isto nie, kedze oni praveze perstuju nacizmus vo svojich kruhoch _Zrušenie predstavy tradičnej rodiny_ - mozno ... ale to beriem skor ako vynimku, museli te zvasty v predchadzajucich bodoch zakryt niecim rozumnym _Zákaz akéhokoľvek náboženstva a zavedenie oficiálneho ateizmu_ - zase nie , iluminatom vyhovuje aj ateizmus aj nabozenstvo, hlavne aby clovek neveril bohu (moze verit v boha alebo neverit v neho vobec) Dalsi taky skvost na scene pre mladych je https://refresher.sk A to uz je stoka ako sa patri. To sa ani citat neda. A samozrejme treba spomenut aj https://www.startitup.sk To je tiez "klenot" pre nezorientovanu mladez.
Upravené 12. 4. 2021 o 19:53

vystizne video na tieto fabriky refreserov, startitupov a dalsich... ventilator o com prave treba, o Navalnom, ruskych vojskach na hranici...


https://www.youtube.com/watch?v=Fnxob4IqYws


vystizne video na tieto fabriky refreserov, startitupov a dalsich... ventilator o com prave treba, o Navalnom, ruskych vojskach na hranici... https://www.youtube.com/watch?v=Fnxob4IqYws

@Ferry

Víš, tento témat studuji pilně už od roku 1985, poté co jsem v Drážďanech vyslechl přednášku na toto téma, která trvala přes čtyři hodiny a byla plná různých důkazů o skutečné existenci tohoto spolku.
Od té doby se moje knihovna rozrostla do nebývalých rozměrů, a nejsem si jist zda i můj mozek. Snad ano.
Upřímně se všem přiznám, že jsem to zpočátku skutečně bral jako možnou konspiraci na vysoké úrovni, leč čím více jsem četl a čím více to vše studoval a přemýšlel o tom, tím více jsem docházel k závěru, že to není konspirační teorie, ale smutná pravda.
I předpovědi přednášejícího se vyplnily, neříkal kdy se co stane, ale co se stane a obecně v jakém to bude přibližném pořadí.
Východní blok padl, opustili jsme zahraniční trhy a postoupioli jsme je jiným zemím, byla demontována naše státnost. Na to vše jsem tehdy koukal jak puk z trávy. Ani jsem nešpital, jen si dělal poznámky. Nakonec, byl jsem relativně mladý cucák, proti ostatním.
Těch šest bodů by mělo vstoupit v platnost, ale ne pro Illumináty, ale pro všechny ostatní. Mám důvodnou obavu, že se to stane.
Našel jsem v textu jen jednu nepřesnost a to:
Podozrenia o existencii tajného spoločenstva usilujúceho sa získať nadvládu nad svetom sa začali objavovať v roku 1776, keď v Bavorsku vznikol Rád iluminátov.
K tomu došlo 1.5.1776 kdy byl za finančního přispění bankovního domu Rotschildů založen řád Illuminátů a až v pozdějších letech došlo k odhalení díky kurýrovi, kterého zasáhl blesk. Kurýr přepravoval nějaké důvěrné dokumenty.
Podstata finty Adama Waisthaupa byla v tom, dostat se do loží svobodných zednářů a z nich vybrat ty nejschopnější a nejmlčenlivější. I ten nábor je na celý článek, ale shrnuji to do jedné základní věty - myšlenky. Nelze opomenout samozřejmě finance těchto "noviců".
Jinými slovy vycucnout smetánku ze zednářských loží.
Abych však k tomuto tématu napsal více je celkem nesmysl, protože o tom byly popsány stovky "tlustých knih", že cokoliv bych napsal, už jednou bylo napsáno.
To, že se čas od času někde něco objeví má souvislost s takzvanými Owertonovými okny a s upouštěním nějakých informací, které funguje jako dvoutaktní perpetum mobile. Někteří si s tím laškují jako s konspirační teorií a nevěří a jiní sní o tom, jak to bude krásné až to nastane a nakonec ještě jiní proti tomu bojují svými prostředky a tím tomu dávají nový život.


Samozřejmě, že s Tebou souhlasím, že je to hnus, ale jak shora uvádím, to co proklamují má dvě měřítka, pro dvě skupiny osob.


@Ferry Víš, tento témat studuji pilně už od roku 1985, poté co jsem v Drážďanech vyslechl přednášku na toto téma, která trvala přes čtyři hodiny a byla plná různých důkazů o skutečné existenci tohoto spolku. Od té doby se moje knihovna rozrostla do nebývalých rozměrů, a nejsem si jist zda i můj mozek. Snad ano. Upřímně se všem přiznám, že jsem to zpočátku skutečně bral jako možnou konspiraci na vysoké úrovni, leč čím více jsem četl a čím více to vše studoval a přemýšlel o tom, tím více jsem docházel k závěru, že to není konspirační teorie, ale smutná pravda. I předpovědi přednášejícího se vyplnily, neříkal kdy se co stane, ale co se stane a obecně v jakém to bude přibližném pořadí. Východní blok padl, opustili jsme zahraniční trhy a postoupioli jsme je jiným zemím, byla demontována naše státnost. Na to vše jsem tehdy koukal jak puk z trávy. Ani jsem nešpital, jen si dělal poznámky. Nakonec, byl jsem relativně mladý cucák, proti ostatním. Těch šest bodů by mělo vstoupit v platnost, ale ne pro Illumináty, ale pro všechny ostatní. Mám důvodnou obavu, že se to stane. Našel jsem v textu jen jednu nepřesnost a to: **Podozrenia o existencii tajného spoločenstva usilujúceho sa získať nadvládu nad svetom sa začali objavovať v roku 1776, keď v Bavorsku vznikol Rád iluminátov.** K tomu došlo 1.5.1776 kdy byl za finančního přispění bankovního domu Rotschildů založen řád Illuminátů a až v pozdějších letech došlo k odhalení díky kurýrovi, kterého zasáhl blesk. Kurýr přepravoval nějaké důvěrné dokumenty. Podstata finty Adama Waisthaupa byla v tom, dostat se do loží svobodných zednářů a z nich vybrat ty nejschopnější a nejmlčenlivější. I ten nábor je na celý článek, ale shrnuji to do jedné základní věty - myšlenky. Nelze opomenout samozřejmě finance těchto "noviců". Jinými slovy vycucnout smetánku ze zednářských loží. Abych však k tomuto tématu napsal více je celkem nesmysl, protože o tom byly popsány stovky "tlustých knih", že cokoliv bych napsal, už jednou bylo napsáno. To, že se čas od času někde něco objeví má souvislost s takzvanými Owertonovými okny a s upouštěním nějakých informací, které funguje jako dvoutaktní perpetum mobile. Někteří si s tím laškují jako s konspirační teorií a nevěří a jiní sní o tom, jak to bude krásné až to nastane a nakonec ještě jiní proti tomu bojují svými prostředky a tím tomu dávají nový život. Samozřejmě, že s Tebou souhlasím, že je to hnus, ale jak shora uvádím, to co proklamují má dvě měřítka, pro dvě skupiny osob.

Startitup a Refresher su kópie Vice.com, by som sa nečudoval, keby skutoční majitelia boli tí istí. Tento web mal istého času aj českú verziu, ale očividne sa to neosvedčilo, tak na Slovensku dostala mládež destilovaný slovenský informačný výkal.
Topdesat.sk patrí pod Hlavné správy, tie majú inak riadne široký záber - alternatívne spravodajstvo, propagácia biblického projektu, konzumu a falošného pokroku a vedy.


Startitup a Refresher su kópie Vice.com, by som sa nečudoval, keby skutoční majitelia boli tí istí. Tento web mal istého času aj českú verziu, ale očividne sa to neosvedčilo, tak na Slovensku dostala mládež destilovaný slovenský informačný výkal. Topdesat.sk patrí pod Hlavné správy, tie majú inak riadne široký záber - alternatívne spravodajstvo, propagácia biblického projektu, konzumu a falošného pokroku a vedy.

Těch šest bodů by mělo vstoupit v platnost, ale ne pro Illumináty, ale pro všechny ostatní.

Mne tých šesť bodom pripadá, ako všeobecné ciele, ktoré mali globalisti na začiatku 20 storočia. Svetová vojna riešila zvrhnutie 3 veľkých monarchií (Nemeckej, Rakúsko-Uhorskej, Ruskej). Verným služobníkom monarchií bola cirkev. Ateizmus sa kultivoval už dostatočne dlho predtým: rozvoj Darwinizmu, Marxizmus, liberalizmus, aj samotné cirkvi sa diskreditovali. K tvrdému nasadeniu ateistického marxizmu došlo až po VOSR v Rusku. Na zápede bol vplyv cirkví oslabovaní cez rozvoj darwinizmu a liberalizmu, čo šlo pozvolnejšie a podporou všelijakých degradačných hnutí. Dnes Západ znova naberá kurz k určitej perverznej verzii socializmu (či dokonca psudokomunizmu za zachovania davo-"elitarizmu" ).
Tieto body nie sú o iluminátoch, ale o všeobecnom trende nasadenom globalistami. Vyjadrujú časť globálnych cieľov.


A čo je oficiálne označované za ciele slobodomurárov a iluminátov, nie je podstatné. Hádam nebudeme čakať, že tajné spolky budú svetu prezrádzať svoje skutočné (a nie iba predstierané) ciele.


[quote="pid:11047, uid:311"]Těch šest bodů by mělo vstoupit v platnost, ale ne pro Illumináty, ale pro všechny ostatní.[/quote] Mne tých šesť bodom pripadá, ako všeobecné ciele, ktoré mali globalisti na začiatku 20 storočia. Svetová vojna riešila zvrhnutie 3 veľkých monarchií (Nemeckej, Rakúsko-Uhorskej, Ruskej). Verným služobníkom monarchií bola cirkev. Ateizmus sa kultivoval už dostatočne dlho predtým: rozvoj Darwinizmu, Marxizmus, liberalizmus, aj samotné cirkvi sa diskreditovali. K tvrdému nasadeniu ateistického marxizmu došlo až po VOSR v Rusku. Na zápede bol vplyv cirkví oslabovaní cez rozvoj darwinizmu a liberalizmu, čo šlo pozvolnejšie a podporou všelijakých degradačných hnutí. Dnes Západ znova naberá kurz k určitej perverznej verzii socializmu (či dokonca psudokomunizmu za zachovania davo-"elitarizmu" ). Tieto body nie sú o iluminátoch, ale o všeobecnom trende nasadenom globalistami. Vyjadrujú časť globálnych cieľov. A čo je oficiálne označované za ciele slobodomurárov a iluminátov, nie je podstatné. Hádam nebudeme čakať, že tajné spolky budú svetu prezrádzať svoje skutočné (a nie iba predstierané) ciele.

Za Startitup je syn Kisku na 101 percent.. mam to potvrdene, viac nemozem prezradit.....


Za Startitup je syn Kisku na 101 percent.. mam to potvrdene, viac nemozem prezradit.....

Je jedno, kto konkrétne je za týmito projektami, ich koncept kopíruje určité know-how, nie je vymyslený mladým Kiskom ani jeho oteckom. Je príznačné, že do čela týchto projektov sú vyberané kádre zo sorošovského košiara, aby zosilnili ich účinok progresívnosti a módnej úspešnosti, čo oslovuje domotané hlavy, ukazuje falošné modly a nastavuje mládež proti vlastným predkom či prirodzeným spojencom (nárast rusofóbie v posledných 10 rokov je ukážka tejto práce).


Je jedno, kto konkrétne je za týmito projektami, ich koncept kopíruje určité know-how, nie je vymyslený mladým Kiskom ani jeho oteckom. Je príznačné, že do čela týchto projektov sú vyberané kádre zo sorošovského košiara, aby zosilnili ich účinok progresívnosti a módnej úspešnosti, čo oslovuje domotané hlavy, ukazuje falošné modly a nastavuje mládež proti vlastným predkom či prirodzeným spojencom (nárast rusofóbie v posledných 10 rokov je ukážka tejto práce).

Nejsem si jist, kolik vědomostí měli o globalismu v letech 1776.
Pak by vyvstala otázka co bylo dříve, slepice nebo vejce?


Nejsem si jist, kolik vědomostí měli o globalismu v letech 1776. Pak by vyvstala otázka co bylo dříve, slepice nebo vejce?
686
7
6
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept