KSB a DVTR
Umenie protokolarneho trollingu

https://www.armadnymagazin.sk/2021/04/12/umenie-protokolarneho-trollingu/


Ako velmi pekny a hlavne konceptualny clanok. Opisuje ako sa pri roznych navstevach vyjadruje postoj jednotlivych stran. Najviac ma pobavilo:



Erdogan, ktorý odletel do Moskvy na rozhovory o Idlibe, bol nútený čakať pred dverami a potom sedel vedľa symbolickej postavy Kataríny Veľkej, ktorá vybojovala od Turkov časť ich ríše, vedľa krbu, na ktorom stáli hodiny venované víťazstvu nad Tureckom v roku 1878.



https://www.armadnymagazin.sk/2021/04/12/umenie-protokolarneho-trollingu/ Ako velmi pekny a hlavne konceptualny clanok. Opisuje ako sa pri roznych navstevach vyjadruje postoj jednotlivych stran. Najviac ma pobavilo: > Erdogan, ktorý odletel do Moskvy na rozhovory o Idlibe, bol nútený čakať pred dverami a potom sedel vedľa symbolickej postavy Kataríny Veľkej, ktorá vybojovala od Turkov časť ich ríše, vedľa krbu, na ktorom stáli hodiny venované víťazstvu nad Tureckom v roku 1878.

Copak mu asi Vladík chtěl sdělit?


Rečnícka otázka, ktorú sme pochopili a asi aj Erdo pochopil...


[quote="pid:10995, uid:311"]Copak mu asi Vladík chtěl sdělit?[/quote] Rečnícka otázka, ktorú sme pochopili a asi aj Erdo pochopil...

Moderátor

Hehe, tá fotka v článku s Korčokom a Naďom nemá chybu.


Hehe, tá fotka v článku s Korčokom a Naďom nemá chybu.

Erdogan, ktorý odletel do Moskvy na rozhovory o Idlibe, bol nútený čakať pred dverami a potom sedel vedľa symbolickej postavy Kataríny Veľkej, ktorá vybojovala od Turkov časť ich ríše, vedľa krbu, na ktorom stáli hodiny venované víťazstvu nad Tureckom v roku 1878.


He-he. Erdogan je velmi vděčný objekt pto trolling. Jak je mazaný, tak jeho ambice ho stejně nepustí a vždycky dovedou k nějaké šlamastice.
Například, co se dělo doslova v poslednícha hodinách poté, co se zavdal se Zelenským a začal pouštět perly ohledně Krymu, jehož "anexí" neuznává.
Nejdříve se Oniščenko (hlavní hygienik) zamyslel, zda podnebí Turecka, prolezlé covidem, je dost dobré pro Rusy, a jestli by nebylo lepší v zájmu jejích zdraví omezit dopravu s Tureckem. Pak Lavrov varoval Ankaru před podněcováním vojenských nálad Kyjeva.
Natož v Turecku zpozorněli a zařadili zpátečku. Ujistili ruskou stranu, že jejích vzduch je čistý, jako slovo boží a pozvali k sobě ruskou komisí z Ministerstva zdravotnictví, aby se na vlastní oči přesvědčila, že russo turisto je v Turecku v bezpečí.


Dopravu do Turecka Rusko preventivně raději omezilo na jedno letadlo denně (v každém směru) a teď turecká strana dychtivě očekává tu ruskou komisí, která má vše rozseknout.
https://lenta.ru/news/2021/04/12/middd/?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop


A to ještě nepřišly na řadu turecké pomidory. smile


Obávám se, že Erdogan při příští návštěvě Ruska bude muset zopakovat sezení v rohu s bustou jejího veličenstva Kateřiny II. Holt někomu jedna lekce nestačí...smile


[quote="pid:10993, uid:106"]Erdogan, ktorý odletel do Moskvy na rozhovory o Idlibe, bol nútený čakať pred dverami a potom sedel vedľa symbolickej postavy Kataríny Veľkej, ktorá vybojovala od Turkov časť ich ríše, vedľa krbu, na ktorom stáli hodiny venované víťazstvu nad Tureckom v roku 1878.[/quote] He-he. Erdogan je velmi vděčný objekt pto trolling. Jak je mazaný, tak jeho ambice ho stejně nepustí a vždycky dovedou k nějaké šlamastice. Například, co se dělo doslova v poslednícha hodinách poté, co se zavdal se Zelenským a začal pouštět perly ohledně Krymu, jehož "anexí" neuznává. Nejdříve se Oniščenko (hlavní hygienik) zamyslel, zda podnebí Turecka, prolezlé covidem, je dost dobré pro Rusy, a jestli by nebylo lepší v zájmu jejích zdraví omezit dopravu s Tureckem. Pak Lavrov varoval Ankaru před podněcováním vojenských nálad Kyjeva. Natož v Turecku zpozorněli a zařadili zpátečku. Ujistili ruskou stranu, že jejích vzduch je čistý, jako slovo boží a pozvali k sobě ruskou komisí z Ministerstva zdravotnictví, aby se na vlastní oči přesvědčila, že russo turisto je v Turecku v bezpečí. Dopravu do Turecka Rusko preventivně raději omezilo na jedno letadlo denně (v každém směru) a teď turecká strana dychtivě očekává tu ruskou komisí, která má vše rozseknout. https://lenta.ru/news/2021/04/12/middd/?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop A to ještě nepřišly na řadu turecké pomidory. :) Obávám se, že Erdogan při příští návštěvě Ruska bude muset zopakovat sezení v rohu s bustou jejího veličenstva Kateřiny II. Holt někomu jedna lekce nestačí...:)
Upravené 13. 4. 2021 o 00:10
507
4
5
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept