Zahraničná politika
Lavrov o rasizme

http://svobodnenoviny.eu/sergej-lavrov-zraje-jako-vino-a-je-nadherne-prostoreky/?fbclid=IwAR3CAvlapSwrywM52uIZgqKUGUMqRwBzlPQeyoihiO3JS5cFSBi7XFINMaY


Zaujimavo tam Lavrov hovori o tom ako zacali brat rasizmus v USA. Prava ciernych tam postavili kilometre nad prava bielych ludi.
Logicky ak to bude dalej tak pokracovat tak amerika sa zmeni spat na uzemie obyvane "jednoduchymi" rasami ako su afroamericani, mexikanci, indiani, ich krizencami a podobne.
Ako prevenciu by mal cely svet schvalit odobratie jadroveho arzenalu USA. Jadrove zbrane v rukach spominanych ras su hrozbou pre celu planetu a nie len pre nich.
Podobne aj spominal Platon ako sa zacala vojna pred 13 tis rokmi, vojna Rusov (Oriany) a USA (atlantidy). Atlantani zabili svateho byka a z jeho vnutornosti vycitali, ci maju vojnu zacat alebo nie. Samozrejme, ze kazdy clovek si z vnutornosti vycita co chce, tjs bola tam este tretia strana co davala navod ako "vycitat z vnutornosti to co sa hodi". Takymto tupym sposobom zapocala vojna, ktora sposobila celosvetovu potopu, potopenie atlantidy a hyperborei a reset civilizacie ludi na platene. Samozrejme tato vojna nebola v prospech civilizacie ludi ale v prospech toho, co "ucil vestit z vnutornosti byka".
Mam pocit, ze teraz to zas k tomu speje. Uz len chyba aby USA zase zabili byka a "vestili" - co je dost pravdepodobne ked z USA odidu vsetci mysliaci ludia a ostanu tam len rasisticke odnoze ako afroamericani mexikanci atd ...
Dufam, ze tento krat su Rusi pripraveny, lebo ich caka po 13 tis rokoch opakovanie, ale tento krat je potrebne predist takejto katastrofe a cim skor odzbrojit USA.


http://svobodnenoviny.eu/sergej-lavrov-zraje-jako-vino-a-je-nadherne-prostoreky/?fbclid=IwAR3CAvlapSwrywM52uIZgqKUGUMqRwBzlPQeyoihiO3JS5cFSBi7XFINMaY Zaujimavo tam Lavrov hovori o tom ako zacali brat rasizmus v USA. Prava ciernych tam postavili kilometre nad prava bielych ludi. Logicky ak to bude dalej tak pokracovat tak amerika sa zmeni spat na uzemie obyvane "jednoduchymi" rasami ako su afroamericani, mexikanci, indiani, ich krizencami a podobne. Ako prevenciu by mal cely svet schvalit odobratie jadroveho arzenalu USA. Jadrove zbrane v rukach spominanych ras su hrozbou pre celu planetu a nie len pre nich. Podobne aj spominal Platon ako sa zacala vojna pred 13 tis rokmi, vojna Rusov (Oriany) a USA (atlantidy). Atlantani zabili svateho byka a z jeho vnutornosti vycitali, ci maju vojnu zacat alebo nie. Samozrejme, ze kazdy clovek si z vnutornosti vycita co chce, tjs bola tam este tretia strana co davala navod ako "vycitat z vnutornosti to co sa hodi". Takymto tupym sposobom zapocala vojna, ktora sposobila celosvetovu potopu, potopenie atlantidy a hyperborei a reset civilizacie ludi na platene. Samozrejme tato vojna nebola v prospech civilizacie ludi ale v prospech toho, co "ucil vestit z vnutornosti byka". Mam pocit, ze teraz to zas k tomu speje. Uz len chyba aby USA zase zabili byka a "vestili" - co je dost pravdepodobne ked z USA odidu vsetci mysliaci ludia a ostanu tam len rasisticke odnoze ako afroamericani mexikanci atd ... Dufam, ze tento krat su Rusi pripraveny, lebo ich caka po 13 tis rokoch opakovanie, ale tento krat je potrebne predist takejto katastrofe a cim skor odzbrojit USA.

On takový Šojgu je také etnický Rus a Slovan jak noha, že?
Kvůli tomu si ho nebudeme vážit? To snad ne...


Když jsem četl Sidorova, ten byl také dosti rasistický, ale nakonec došel k příběhu o příteli, kterému nejdříve říkali "žid", potom "ruský žid" a nakonec jen "ruský".


To, že kolektivně je v mnohých zemích kultura skutečně hnůj neznamená, že ti lidé jsou špatní jenom proto, že jsou barevní. Problém je v tom, že některým ten hnůj vyhovuje a většina ostatních je líná ho vykydat.


Trumpův vzkaz novým americkým občanům
https://www.youtube.com/watch?v=D5l1D8NYGOw


S velkou ctí Vás vítám do americké rodiny.
Nezáleží, odkud přicházíte, jaká je Vaše víra,
tahle země je teď i Vaší zemí.
Naše historie je teď Vaše historie,
naše tradice jsou teď Vašimi tradicemi,
Máte teď plná práva a posvátné povinnosti,
které přicházejí společně s americkým občanstvím - velice, velice výjimečným.
Není žádná vyšší čest, není žádná vyšší zodpovědnost,
sdílíte teď povinnost učit druhé našim hodnotám,
pomáhat nově příchozím přijmout nás způsob života
a pozvednout Ameriku žitím dle nejvyšších
ideálů sebeřízení a dle nejvyšších standardů.
Všichni Američané jsou Vašimi bratry a sestrami
a všichni musíme učinit svoji část,
abychom udrželi Ameriku bezpečnou,
silnou a svobodnou.
Amerika je našim domovem, nemáme žádný jiný.
Přísahali jste věrnost Americe
a když dáváte svoji lásku a oddanost Americe,
ona vrací lásku a oddanost Vám zpět.
Sdílíme jedno americké srdce a americký osud,
Je to osud naplněný láskou, příležitostmi a nadějí.
Oslavujeme tento den, kdy Vás vítáme
do naší národní rodiny.
Tleskáme Vaší oddanosti Americe
a věříme v překrásnou budoucnost,
kterou společně máme.


Děkuji.
Bůh Vám žehnej, Bůh žehnej Americe!


..........


Místo Ameriky si můžete dosadit Českou republiku, Slovensko, Česko-Slovensko, Rusko, co chcete...pointu snad každý pochopí.


On takový Šojgu je také etnický Rus a Slovan jak noha, že? Kvůli tomu si ho nebudeme vážit? To snad ne... Když jsem četl Sidorova, ten byl také dosti rasistický, ale nakonec došel k příběhu o příteli, kterému nejdříve říkali "žid", potom "ruský žid" a nakonec jen "ruský". To, že kolektivně je v mnohých zemích kultura skutečně hnůj neznamená, že ti lidé jsou špatní jenom proto, že jsou barevní. Problém je v tom, že některým ten hnůj vyhovuje a většina ostatních je líná ho vykydat. Trumpův vzkaz novým americkým občanům https://www.youtube.com/watch?v=D5l1D8NYGOw S velkou ctí Vás vítám do americké rodiny. Nezáleží, odkud přicházíte, jaká je Vaše víra, tahle země je teď i Vaší zemí. Naše historie je teď Vaše historie, naše tradice jsou teď Vašimi tradicemi, Máte teď plná práva a posvátné povinnosti, které přicházejí společně s americkým občanstvím - velice, velice výjimečným. Není žádná vyšší čest, není žádná vyšší zodpovědnost, sdílíte teď povinnost učit druhé našim hodnotám, pomáhat nově příchozím přijmout nás způsob života a pozvednout Ameriku žitím dle nejvyšších ideálů sebeřízení a dle nejvyšších standardů. Všichni Američané jsou Vašimi bratry a sestrami a všichni musíme učinit svoji část, abychom udrželi Ameriku bezpečnou, silnou a svobodnou. Amerika je našim domovem, nemáme žádný jiný. Přísahali jste věrnost Americe a když dáváte svoji lásku a oddanost Americe, ona vrací lásku a oddanost Vám zpět. Sdílíme jedno americké srdce a americký osud, Je to osud naplněný láskou, příležitostmi a nadějí. Oslavujeme tento den, kdy Vás vítáme do naší národní rodiny. Tleskáme Vaší oddanosti Americe a věříme v překrásnou budoucnost, kterou společně máme. Děkuji. Bůh Vám žehnej, Bůh žehnej Americe! .......... Místo Ameriky si můžete dosadit Českou republiku, Slovensko, Česko-Slovensko, Rusko, co chcete...pointu snad každý pochopí.
Upravené 12. 4. 2021 o 19:09

Atlantani zabili svateho byka

Počkej si na můj další díl o Ruském jazyce, tam se dozvíš, co se chápalo pod názvem Bůh býk. To ti snad i napoví, co se stalo.


[quote="pid:10961, uid:106"]Atlantani zabili svateho byka[/quote] Počkej si na můj další díl o Ruském jazyce, tam se dozvíš, co se chápalo pod názvem Bůh býk. To ti snad i napoví, co se stalo.
397
2
3
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept