Politika v SR
Ďalší vstup občianskej Odbornej komisie - P- Weis: Výzva vedcom (zo SAV) - izolujte ten vírus nevídaný, lebo budete spoluvinníkmi toho, čo sa tu dialo a stále deje.

V USA klinický laboratórny vedec Dr. D. Knauss testoval 1 500 „predpokladaných“ pozitívnych vzoriek na Covid 19 so svojim tímom a rovnako tak vedci zo Stanfordu, Cornellu a niekoľké laboratóriá na Kalifornskej univerzite a všetci zistili rovnaké výsledky : žiadny covid. Našli chrípku A a B. CDC požiadali o životaschopné vzorky COVIDu. Tie však CDC nemohli poskytnúť, pretože nemali žiadne vzorky k dispozícii. Záver: COVID 19 je imaginárny a fiktívny, nová chrípka sa volá „Covid“. Teraz žalujú CDC za podvod s Covid 19. Výzva k vedcom SAV : Nie je hanbou priznať si, že rok ste nič zásadné neurobili. Hanbou je iné, ak svoje klamstvá budete kryť ďalšími klamstvami, ako sú napríklad údajné sekvencie mutácií Covid-19, ktoré už ale môžu hraničiť s trestnoprávnou rovinou.
https://akw.sk/covid-19/uz-necakajte-izolujte-ten-virus-nevidany/


V USA klinický laboratórny vedec Dr. D. Knauss testoval 1 500 „predpokladaných“ pozitívnych vzoriek na Covid 19 so svojim tímom a rovnako tak vedci zo Stanfordu, Cornellu a niekoľké laboratóriá na Kalifornskej univerzite a všetci zistili rovnaké výsledky : žiadny covid. Našli chrípku A a B. CDC požiadali o životaschopné vzorky COVIDu. Tie však CDC nemohli poskytnúť, pretože nemali žiadne vzorky k dispozícii. Záver: COVID 19 je imaginárny a fiktívny, nová chrípka sa volá „Covid“. Teraz žalujú CDC za podvod s Covid 19. Výzva k vedcom SAV : Nie je hanbou priznať si, že rok ste nič zásadné neurobili. Hanbou je iné, ak svoje klamstvá budete kryť ďalšími klamstvami, ako sú napríklad údajné sekvencie mutácií Covid-19, ktoré už ale môžu hraničiť s trestnoprávnou rovinou. https://akw.sk/covid-19/uz-necakajte-izolujte-ten-virus-nevidany/
Upravené 18. 5. 2021 o 16:25
246
0
1
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept