Politika v SR
Informace o vývoji kovid-fašozmu v Igorstánu

Minister financií pred nebeskou bránou


Dnes sa patrí (Silvester ) – podľa dávnych slovenských zvykov – zabávať. A to všetkým, aj zaočkovaným, aj nezaočkovaným, aj testovaným aj netestovaným, aj prekonaným, aj zdravým ako ryba. A aj tej časti novinárskej obce, ktorá ešte píše a hovorí pravdu, ktorú dar v podobe špeciálnych covid-stimulov nezlomil, a pýcha nezviedla. Aby sme sa však všetci mohli svorne tešiť, napriek tomu, že zrušili juniorské majstrovstvá sveta v hokeji, čím zabránili našim mladým chalanom doviezť domov z Kanady zlato… – treba odhodiť tú hnusnú politiku, to pánske huncútstvo… aspoň dnes.
ZVUK :
A kam? Až priamo do pekla. Lebo, ak sa pozrieme do neba, samý problém…

Pred nebeskou bránou čaká na sv. Petra minister financií.

„Čo tu chceš?“ – opýta sa ho sv. Peter.
https://www.hlavnespravy.sk/minister-financii-pred-nebeskou-branou/2808960


Minister financií pred nebeskou bránou -------------------------------------- Dnes sa patrí (**Silvester** ) – podľa dávnych slovenských zvykov – zabávať. A to všetkým, aj zaočkovaným, aj nezaočkovaným, aj testovaným aj netestovaným, aj prekonaným, aj zdravým ako ryba. A aj tej časti novinárskej obce, ktorá ešte píše a hovorí pravdu, ktorú dar v podobe špeciálnych covid-stimulov nezlomil, a pýcha nezviedla. Aby sme sa však všetci mohli svorne tešiť, napriek tomu, že zrušili juniorské majstrovstvá sveta v hokeji, čím zabránili našim mladým chalanom doviezť domov z Kanady zlato… – treba odhodiť tú hnusnú politiku, to pánske huncútstvo… aspoň dnes. ZVUK : A kam? Až priamo do pekla. Lebo, ak sa pozrieme do neba, samý problém… ** Pred nebeskou bránou čaká na sv. Petra minister financií.** „Čo tu chceš?“ – opýta sa ho sv. Peter. https://www.hlavnespravy.sk/minister-financii-pred-nebeskou-branou/2808960

Slovenská vláda zmenila režim.
Uznávanie prekonania sa skracuje na 90 dní, viac testov pre očkovaných
https://dennikstandard.sk/156734/vlada-zmenila-rezim-uznavanie-prekonania-sa-skracuje-na-90-dni-viac-testov-pre-ockovanych/
https://rokovania.gov.sk/RVL/Material/26835/1


Slovenská vláda zmenila režim. **Uznávanie prekonania sa skracuje na 90 dní, viac testov pre očkovaných** https://dennikstandard.sk/156734/vlada-zmenila-rezim-uznavanie-prekonania-sa-skracuje-na-90-dni-viac-testov-pre-ockovanych/ https://rokovania.gov.sk/RVL/Material/26835/1

Asi som doštudovala:


neboj ziadna kasa sa neje taka horuca ako sa navari ;-)


[quote="pid:52501, uid:273"]Asi som doštudovala:[/quote] neboj ziadna kasa sa neje taka horuca ako sa navari ;-)

https://www.cas.sk/clanok/2631071/bol-vlastne-matovic-niekedy-premierom-stranka-urady-vlady-uvadza-ze-nie-a-nielen-to/
Bol Matovič premiérom ? Stránka Úradu vlády totiž neuvádza personálne zmeny po demisií Matoviča v marci minulého roku. Navodzuje sa tak dojem, že Heger je na čele kabinetu od začiatku volebného obdobia.


Vypadá to, že Matelko si už vybral svojho obetného baránka. A kdeže on je non-stop v opozícií voči všetkým(koaliční partneri, prezidentka, opozícia) ľudia môžu lahko zabudnúť, že bol premiérom. Je sice blázon, ale nie blbec....


https://www.cas.sk/clanok/2631071/bol-vlastne-matovic-niekedy-premierom-stranka-urady-vlady-uvadza-ze-nie-a-nielen-to/ Bol Matovič premiérom ? Stránka Úradu vlády totiž neuvádza personálne zmeny po demisií Matoviča v marci minulého roku. Navodzuje sa tak dojem, že Heger je na čele kabinetu od začiatku volebného obdobia. Vypadá to, že Matelko si už vybral svojho obetného baránka. A kdeže on je non-stop v opozícií voči všetkým(koaliční partneri, prezidentka, opozícia) ľudia môžu lahko zabudnúť, že bol premiérom. Je sice blázon, ale nie blbec....

61ee58d430eaa
61ee58e575d4d
61ee58f92ba23


![61ee58d430eaa](serve/attachment&path=61ee58d430eaa) ![61ee58e575d4d](serve/attachment&path=61ee58e575d4d) ![61ee58f92ba23](serve/attachment&path=61ee58f92ba23)

JankA

Takže čo sme sa dozvedeli? Že ani GP Žilinka nemôže odhaliť skutočnú pravdu vraždy Lučanského. Možno raz....


Takže čo sme sa dozvedeli? Že ani GP Žilinka nemôže odhaliť skutočnú pravdu vraždy Lučanského. Možno raz....

Takže čo sme sa dozvedeli? Že ani GP Žilinka nemôže odhaliť skutočnú pravdu vraždy Lučanského. Možno raz....


Naopak, práve tým, že vyjadril svoj názor na PREČO? umožnil zodpovedanie aj tejto otázky. Zasvietil na to.


[quote="pid:54233, uid:17"]Takže čo sme sa dozvedeli? Že ani GP Žilinka nemôže odhaliť skutočnú pravdu vraždy Lučanského. Možno raz....[/quote] Naopak, práve tým, že vyjadril svoj názor na PREČO? umožnil zodpovedanie aj tejto otázky. Zasvietil na to.

Moderátor

e vyjadril svoj názor na PREČO?
Súhlas, "prečo" nie je "ako". "Ako" mali rekonštruovať dnes. Predpokladám, že zúčastnení pri smrti generála boli inštruovaní "ako". Takže Žilinka si bol na to dohliadnuť osobne. Aby vedel ako to "ako" spochybniť. A prečo sa tým vlastne pochválil na sociálnych sieťach? Predpokladám, že na špec prikuratúre aj inde majú z toho hlavu v smútku a horúčkovito hľadajú, čo by tomu Źilinkovi prišili. Žilinka tým poslal odkaz.


[quote="pid:54265, uid:127"]e vyjadril svoj názor na PREČO?[/quote]Súhlas, "prečo" nie je "ako". "Ako" mali rekonštruovať dnes. Predpokladám, že zúčastnení pri smrti generála boli inštruovaní "ako". Takže Žilinka si bol na to dohliadnuť osobne. Aby vedel ako to "ako" spochybniť. A prečo sa tým vlastne pochválil na sociálnych sieťach? Predpokladám, že na špec prikuratúre aj inde majú z toho hlavu v smútku a horúčkovito hľadajú, čo by tomu Źilinkovi prišili. Žilinka tým poslal odkaz.

@kulich - vidím to stejně. Žilinka velmi dobře ví a správně navozenou otázkou sponzoruje další vyšetřování. Resp- dává mu ochranu GP.

@kulich - vidím to stejně. Žilinka velmi dobře ví a správně navozenou otázkou sponzoruje další vyšetřování. Resp- dává mu ochranu GP.
1 ... 78910
106.77k
690
70
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept