Politika v SR
Informace o vývoji kovid-fašozmu v Igorstánu

A už to aj začína. Dnes mi došla takáto SMS, komu ešte?


Ignorovať a správať sa normálne.


[quote="pid:33535, uid:273"]A už to aj začína. Dnes mi došla takáto SMS, komu ešte?[/quote] Ignorovať a správať sa normálne.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 17. 9. 2021 o 18:51

Odkaz znie - pripravte si rúška a nos.... teror sa začína


Odkaz znie - pripravte si rúška a nos.... teror sa začína

Váhala som, či to dať sem alebo do rubriky To neni vtip.
https://www.cas.sk/clanok/2588679/zaockovanych-v-nemocniciach-pribuda-su-vakciny-efektivne-analytik-smatana-ma-pre-slovakov-dolezity-odkaz/


Otváram oči, z článku:


Prvé údaje sa pohybovali okolo 91 percent, v súčasnosti nezaočkovaní tvoria 86 percent všetkých hospitalizácií. Ako však zdravotnícky analytik Martin Smatana na sociálnej sieti vysvetľuje, neznamená to, že efektivita vakcíny klesá. Nedá sa totiž odôvodňovať od štatistík, ktoré zverejňuje ministerstvo. „Efektivita sa dá buď dopočítať matematickými modelmi alebo klinickými štúdiami, kde sa sledujú dve populácie, a to jedna očkovaná a druhá nie,” doplnil analytik.


Navyše, percento zaočkovaných medzi hospitalizovanými bude ďalej rásť. Je to z logického dôvodu. „Čím viac očkovaných bude krajina mať, tým viac bude rásť aj percento hospitalizovaných, ktorí dostali obe dávky. Ak by krajina mala zaočkovaných každého obyvateľa a mala len jedného hospitalizovaného, tak očkovaní tvoria 100 percent hospitalizovaných,” dodal Smatana.


  • čítam dobre!?!!? Takze efektivita vakcin sa dá merať klinickými štúdiami? A oni veselo vytrubuju, že vakcina je sloboda, že ľahší priebeh a podobne. Bez štúdii.
  • lenže číslo hospitalizovaných zaočkovaných rastie, a to je ako možné?! Veď ľahší priebeh by mal byt bez hospitalizácie.
  • tých 91% spochybnil aj Matovic, teraz je to 86%, takze proporčne rýchlejšie rastu ockovani ako neočkovaní. Radšej by mali byt ticho.

Váhala som, či to dať sem alebo do rubriky To neni vtip. https://www.cas.sk/clanok/2588679/zaockovanych-v-nemocniciach-pribuda-su-vakciny-efektivne-analytik-smatana-ma-pre-slovakov-dolezity-odkaz/ Otváram oči, z článku: Prvé údaje sa pohybovali okolo 91 percent, v súčasnosti nezaočkovaní tvoria 86 percent všetkých hospitalizácií. Ako však zdravotnícky analytik Martin Smatana na sociálnej sieti vysvetľuje, neznamená to, že efektivita vakcíny klesá. Nedá sa totiž odôvodňovať od štatistík, ktoré zverejňuje ministerstvo. „Efektivita sa dá buď dopočítať matematickými modelmi alebo klinickými štúdiami, kde sa sledujú dve populácie, a to jedna očkovaná a druhá nie,” doplnil analytik. Navyše, percento zaočkovaných medzi hospitalizovanými bude ďalej rásť. Je to z logického dôvodu. „Čím viac očkovaných bude krajina mať, tým viac bude rásť aj percento hospitalizovaných, ktorí dostali obe dávky. Ak by krajina mala zaočkovaných každého obyvateľa a mala len jedného hospitalizovaného, tak očkovaní tvoria 100 percent hospitalizovaných,” dodal Smatana. - čítam dobre!?!!? Takze efektivita vakcin sa dá merať klinickými štúdiami? A oni veselo vytrubuju, že vakcina je sloboda, že ľahší priebeh a podobne. Bez štúdii. - lenže číslo hospitalizovaných zaočkovaných rastie, a to je ako možné?! Veď ľahší priebeh by mal byt bez hospitalizácie. - tých 91% spochybnil aj Matovic, teraz je to 86%, takze proporčne rýchlejšie rastu ockovani ako neočkovaní. Radšej by mali byt ticho.

„Čím viac očkovaných bude krajina mať, tým viac bude rásť aj percento hospitalizovaných, ktorí dostali obe dávky. Ak by krajina mala zaočkovaných každého obyvateľa a mala len jedného hospitalizovaného, tak očkovaní tvoria 100 percent hospitalizovaných,”


V podstate potopil celú naratívu s tým, že za neočkovaného považujú v Amerike aj toho, kto dostal covid alebo mu dačo stalo aj 14 dní po očkovaní (ako je to u nás, to neviem).


[quote="pid:33853, uid:273"]„Čím viac očkovaných bude krajina mať, tým viac bude rásť aj percento hospitalizovaných, ktorí dostali obe dávky. Ak by krajina mala zaočkovaných každého obyvateľa a mala len jedného hospitalizovaného, tak očkovaní tvoria 100 percent hospitalizovaných,”[/quote] V podstate potopil celú naratívu s tým, že za neočkovaného považujú v Amerike aj toho, kto dostal covid alebo mu dačo stalo aj 14 dní po očkovaní (ako je to u nás, to neviem).

Moderátor

Dnes okolo 13tej v slovenskom rozhlase bola jedna pneumológička. Počúval som to v aute, krátko, asi posledných 5-8minút.
Čiže pani MUDr. , staršia, vzdelaná, doslova odporúčala očkovanie aj deťom mladším ako 12 rokov. Tým rizikovým, chorým a bla, bla. Spomenula aj svoju dcéru, pracujúcu v Rajchu, kďe pracuje ako managérka v banke("elita"smile :-) a povedal, že jej dcéra ma 2 alebo 1 dieťa, ktoré sú nad 12 rokov. Obe ich dala zaočkovať. Tam proste v Rajchu, vo Viedni žiadny antivoxer nemá šancu smile, tam je to proste "pecka:-)


Ale skrátim to. Pani pneumológička povedala, že akonáhle dá európska lieková agentúra, či ktorý "boh" pokyn, že sa môže ďobať aj do mladších ako 125 rokov, ona je ZA. Aj svoje vnúčatá bude odporúčať(tie mladšie, alebo to mladšie)
Čiže, žiadne jej rozhodnutie ako odborníka. Chápete? nejaká poj... agentúra povie, že je to ok a ona, ako MUDr si povie samozrejme.


Dnes okolo 13tej v slovenskom rozhlase bola jedna pneumológička. Počúval som to v aute, krátko, asi posledných 5-8minút. Čiže pani MUDr. , staršia, vzdelaná, doslova odporúčala očkovanie aj deťom mladším ako 12 rokov. Tým rizikovým, chorým a bla, bla. Spomenula aj svoju dcéru, pracujúcu v Rajchu, kďe pracuje ako managérka v banke("elita") :-) a povedal, že jej dcéra ma 2 alebo 1 dieťa, ktoré sú nad 12 rokov. Obe ich dala zaočkovať. Tam proste v Rajchu, vo Viedni žiadny antivoxer nemá šancu :D, tam je to proste "pecka:-) Ale skrátim to. Pani pneumológička povedala, že akonáhle dá európska lieková agentúra, či ktorý "boh" pokyn, že sa môže ďobať aj do mladších ako 125 rokov, ona je ZA. Aj svoje vnúčatá bude odporúčať(tie mladšie, alebo to mladšie) Čiže, žiadne jej rozhodnutie ako odborníka. Chápete? nejaká poj... agentúra povie, že je to ok a ona, ako MUDr si povie samozrejme.
Upravené 20. 9. 2021 o 15:07

ked tlacia na tehotne, aby sa dali ockovat, pricom je problem, aby si dala kvapky do nosa alebo nieco od bolesti hlavy, tak je vidno, co je to za lekar.....pretoze ti sa urcite ucili o roznych liekoch a vakcinach, kde to nebolo osetrene na zaciatku a casom zistili, ze sa zacali rodit postihnute deti. Tragediou v SR je to, ze inde to aspon niekto riesi, hlada data, snazi sa najst dovody, kedy ano, kedy nie a kolko je toho aby to znamenalo ohrozenie, u nas povie Sabaka, ze aj tak by zomreli, aj tak by boli postihnute deti, aj tak by sa nenarodili, tak co....a este budu takych ako on blahoslavit v novinach. Takze USA priznaju 15000 (teraz uz mozno ine cislo ale aj toto je mozno 1 promile realnych) mrtvych na vakcinu a u nas 4 a to je nas cca 60x menej, co uz lepsie dokazuje evidenciu a moralnu kvalitu lekarov


ked tlacia na tehotne, aby sa dali ockovat, pricom je problem, aby si dala kvapky do nosa alebo nieco od bolesti hlavy, tak je vidno, co je to za lekar.....pretoze ti sa urcite ucili o roznych liekoch a vakcinach, kde to nebolo osetrene na zaciatku a casom zistili, ze sa zacali rodit postihnute deti. Tragediou v SR je to, ze inde to aspon niekto riesi, hlada data, snazi sa najst dovody, kedy ano, kedy nie a kolko je toho aby to znamenalo ohrozenie, u nas povie Sabaka, ze aj tak by zomreli, aj tak by boli postihnute deti, aj tak by sa nenarodili, tak co....a este budu takych ako on blahoslavit v novinach. Takze USA priznaju 15000 (teraz uz mozno ine cislo ale aj toto je mozno 1 promile realnych) mrtvych na vakcinu a u nas 4 a to je nas cca 60x menej, co uz lepsie dokazuje evidenciu a moralnu kvalitu lekarov
Upravené 20. 9. 2021 o 16:55

tých 91% spochybnil aj Matovic, teraz je to 86%, takze proporčne rýchlejšie rastu ockovani ako neočkovaní. Radšej by mali byt ticho.

Ja tým 86 percentám neverím. To môže platiť, len ak to počítajú kumulatívne niekedy od januára. No ak by rátali okamžitý stav v tento deň, alebo stav za tento týždeň, tak očkovaných v nemocniciach by bolo istotne viac.


[quote="pid:33853, uid:273"]tých 91% spochybnil aj Matovic, teraz je to 86%, takze proporčne rýchlejšie rastu ockovani ako neočkovaní. Radšej by mali byt ticho.[/quote] Ja tým 86 percentám neverím. To môže platiť, len ak to počítajú kumulatívne niekedy od januára. No ak by rátali okamžitý stav v tento deň, alebo stav za tento týždeň, tak očkovaných v nemocniciach by bolo istotne viac.

komu ešte?
Prišla nám tiež - nevymazala som, odkladám pre prípad, ak by začalo vyšetrovanie v podaní do Haagu.


[quote="pid:33535, uid:273"]komu ešte?[/quote]Prišla nám tiež - nevymazala som, odkladám pre prípad, ak by začalo vyšetrovanie v podaní do Haagu.

Ja tým 86 percentám neverím. To môže platiť, len ak to počítajú kumulatívne niekedy od januára


áno, to číslo môže byt “správne”, jedine ako kumulatívne. Nato poukazujem. Je rovnako zle ako tých 91%, aké ukazuje trend, že pribúda rýchlejšie ockovanych. Uložím deti, doplním príklad:-) takze sám odstrelil tu ich propagandu, ako už konštatoval Ori, @Oracle_911.

Prišla nám tiež - nevymazala som, odkladám pre prípad, ak by začalo vyšetrovanie v podaní do Haagu.

ani ja, pre istotu mám aj printscreen a zavesila som to aj sem:-)


[quote="pid:33906, uid:6"]Ja tým 86 percentám neverím. To môže platiť, len ak to počítajú kumulatívne niekedy od januára[/quote] áno, to číslo môže byt “správne”, jedine ako kumulatívne. Nato poukazujem. Je rovnako zle ako tých 91%, aké ukazuje trend, že pribúda rýchlejšie ockovanych. Uložím deti, doplním príklad:-) takze sám odstrelil tu ich propagandu, ako už konštatoval Ori, @Oracle_911. [quote="pid:33907, uid:111"]Prišla nám tiež - nevymazala som, odkladám pre prípad, ak by začalo vyšetrovanie v podaní do Haagu.[/quote] ani ja, pre istotu mám aj printscreen a zavesila som to aj sem:-)

, komu ešte?

Aj mne prišla včera.Ja som však vymazala.Vždy všetko mažem od každého aj tie čo posielam(z archívu).Už roky...


[quote="pid:33535, uid:273"], komu ešte?[/quote] Aj mne prišla včera.Ja som však vymazala.Vždy všetko mažem od každého aj tie čo posielam(z archívu).Už roky...

Nič sa nedeje náhodne a všetko má svoj význam a zmysel.

Čiže pani MUDr. , staršia, vzdelaná, doslova odporúčala očkovanie aj deťom mladším ako 12 rokov


Nie je lekár ako lekár, top slovenskí lekári nedosahujú ani 10% špičky západných lekárov a to sa bavíme o špička vs západná špička (píšem o reálnej špičke, nie mediálnej). Zopár odborníkov máme ale na každú špecifikáciu brandže to vidím tak max 3-4 kusy. Väčšina je totálny odpad a človek má väčšie šance s googlením príznakov a nechať sa len preposielať na konkrétne vyšetrenia.


Práve mnohí "starší" lekári sú mylne považovaní za niečo lepšie (socíkové ružové okuliare) ale väčšina z nich nikdy nevidela vedecký článok a aby bol lekár nejaký odborník na niečo mal by priamo výskum aj realizovať, čo sa tiež bohužiaľ veľmi nedeje.


[quote="pid:33880, uid:394"]Čiže pani MUDr. , staršia, vzdelaná, doslova odporúčala očkovanie aj deťom mladším ako 12 rokov[/quote] Nie je lekár ako lekár, top slovenskí lekári nedosahujú ani 10% špičky západných lekárov a to sa bavíme o špička vs západná špička (píšem o reálnej špičke, nie mediálnej). Zopár odborníkov máme ale na každú špecifikáciu brandže to vidím tak max 3-4 kusy. Väčšina je totálny odpad a človek má väčšie šance s googlením príznakov a nechať sa len preposielať na konkrétne vyšetrenia. Práve mnohí "starší" lekári sú mylne považovaní za niečo lepšie (socíkové ružové okuliare) ale väčšina z nich nikdy nevidela vedecký článok a aby bol lekár nejaký odborník na niečo mal by priamo výskum aj realizovať, čo sa tiež bohužiaľ veľmi nedeje.

Aktivistom z Martina sa podarilo zablokovať očkovanie v obci Podbieľ na Orave. Svojou prítomnosťou a vhodne zvolenými argumentami dostali do úzkych nie len prítomný zdravotnícky personál, ale aj privolanú policajnú hliadku. Ich zámer nakoniec vyšiel v ich prospech. Župa očkovaciu jednotku stiahla.


Za prerušením očkovania stoja aktivisti, ktorí si hovoria Martinskí povstalci a nie je to ich prvá akcia. Začiatkom mesiaca sa postarali o prerušenie očkovania priamo na námestí v Martine.


https://www.hlavnespravy.sk/martinskym-aktivistom-sa-podarilo-zablokovat-ockovanie-v-obci-podbiel-dalsi-protest-proti-ockovaniu-sa-organizuje-uz-vo-stvrtok-v-cadci-o-8-30-pred-kulturnym-domom/2685114


Aktivistom z Martina sa podarilo zablokovať očkovanie v obci Podbieľ na Orave. Svojou prítomnosťou a vhodne zvolenými argumentami dostali do úzkych nie len prítomný zdravotnícky personál, ale aj privolanú policajnú hliadku. Ich zámer nakoniec vyšiel v ich prospech. Župa očkovaciu jednotku stiahla. Za prerušením očkovania stoja aktivisti, ktorí si hovoria **Martinskí povstalci** a nie je to ich prvá akcia. Začiatkom mesiaca sa postarali o prerušenie očkovania priamo na námestí v Martine. https://www.hlavnespravy.sk/martinskym-aktivistom-sa-podarilo-zablokovat-ockovanie-v-obci-podbiel-dalsi-protest-proti-ockovaniu-sa-organizuje-uz-vo-stvrtok-v-cadci-o-8-30-pred-kulturnym-domom/2685114

Svojou prítomnosťou a vhodne zvolenými argumentami dostali do úzkych nie len prítomný zdravotnícky personál, ale aj privolanú policajnú hliadku


tak to je super. Asi ti zdravotníci, áno naozajstní lekári neboli. Super.


[quote="pid:34010, uid:48"]Svojou prítomnosťou a vhodne zvolenými argumentami dostali do úzkych nie len prítomný zdravotnícky personál, ale aj privolanú policajnú hliadku[/quote] tak to je super. Asi ti zdravotníci, áno naozajstní lekári neboli. Super.

Za prerušením očkovania stoja aktivisti, ktorí si hovoria Martinskí povstalci a nie je to ich prvá akcia. Začiatkom mesiaca sa postarali o prerušenie očkovania priamo na námestí v Martine


Takze uz sme tu vo faze aktivneho odporu... Fasisti traste sa


[quote="pid:34010, uid:48"]Za prerušením očkovania stoja aktivisti, ktorí si hovoria Martinskí povstalci a nie je to ich prvá akcia. Začiatkom mesiaca sa postarali o prerušenie očkovania priamo na námestí v Martine[/quote] Takze uz sme tu vo faze aktivneho odporu... Fasisti traste sa

Od svojí slovenske kamarádky vím, že v Komárne už nesmí do některých obchodů a do restaurací lidé bez óčko. Takže začíná fašismus.


Od svojí slovenske kamarádky vím, že v Komárne už nesmí do některých obchodů a do restaurací lidé bez óčko. Takže začíná fašismus.

Asi ti zdravotníci, áno naozajstní lekári neboli. Super.

super ohľadom aktivistov, no zaočkovaní majú problém.
Poisťovne, konkrétna už Kooperatíva, upravujú poistné podmienky, a to tak, že “nebudú vyplácať plnenia za poistné udalosti, ktoré nastanú v dosledku liečby alebo zákrokov, ktoré neboli ordinované kvalifikovaným lekárom s platnou licenciou v danom obore, alebo liečba sa uskutočnila v zariadení bez platnej licencie, a liečby alebo zákrokov, ktoré majú experimentálnu povahu.”


Takže: všetci, ktorí sa dali zaočkovať (resp. oprávnené osoby) možu zabudnúť na plnenia zo životných poistiek - smrť, choroby, PN, operácie, hospitalizácie...


Pravidelne som sa už rok pýtal priateľky (finančné poradenstvo), či poisťovne už reagujú na masové nežiadúce účinky po covid “očkovaní”. Doteraz nič, až dnes “prvá lastovička”...


[quote="pid:34071, uid:273"]Asi ti zdravotníci, áno naozajstní lekári neboli. Super.[/quote] super ohľadom aktivistov, no zaočkovaní majú problém. Poisťovne, konkrétna už Kooperatíva, upravujú poistné podmienky, a to tak, že “nebudú vyplácať plnenia za poistné udalosti, ktoré nastanú v dosledku liečby alebo zákrokov, ktoré neboli ordinované kvalifikovaným lekárom s platnou licenciou v danom obore, alebo liečba sa uskutočnila v zariadení bez platnej licencie, a liečby alebo zákrokov, ktoré majú experimentálnu povahu.” Takže: všetci, ktorí sa dali zaočkovať (resp. oprávnené osoby) možu zabudnúť na plnenia zo životných poistiek - smrť, choroby, PN, operácie, hospitalizácie... Pravidelne som sa už rok pýtal priateľky (finančné poradenstvo), či poisťovne už reagujú na masové nežiadúce účinky po covid “očkovaní”. Doteraz nič, až dnes “prvá lastovička”...

V Bratislave sa konalo prvé stretnutie Podnikateľského klubu pod Odborovou agentúrou Ruska na Slovensku.
Dňa 21 septembra 2021 uskutočnil Obchodný úrad Ruskej federácie v Slovenskej republike prvé zasadnutie Podnikateľského klubu SR, ktorý pracuje v ruskom smere.
Stretnutie klubu otvoril mimoriadny a plenipotenciálny veľvyslanec Ruskej federácie v Slovenskej republike Igor Bratchikov a ruský obchodný zástupca na Slovensku Sergej Stupar, ktorý vystúpil s uvítacím prejavom adresovaným účastníkom.
Stretnutia sa celkovo zúčastnili zástupcovia 14 slovenských firiem zaoberajúcich sa rôznymi sférami bilaterálnej spolupráce (doprava, stavebníctvo, energetika, inžinierstvo atď. ). Okrem toho sa na stretnutí zúčastnili zástupcovia Slovenskej TPP, Slovenského zväzu exportérov, Slovenskej štátnej importnej banky EXIMBANKA SR. a Slovenská investičná agentúra (SARIO).
Na stretnutí sa tí, ktorí sa zišli, diskutovali o spoločných rusko-slovenských projektoch, vymenili si názory na praktické otázky interakcie, dohodli sa na pokračovaní dialógu o aktuálnych otázkach spolupráce na následných stretnutiach.
Mnohí slovenskí podnikatelia vyjadrili svoju pripravenosť zúčastniť sa pracovnej skupiny pre priemysel a XXI zasadnutia Medzivládnej komisie pre obchod, hospodársku a vedeckú a technickú spoluprácu medzi Ruskou federáciou a Slovenskou republikou, naplánované začiatkom októbra 2021
′′ Výmena názorov s lídrami slovenského biznisu bola úspešná a produktívna. Toto nám umožnilo zhrnúť niekoľko našich spoluprác, ktoré budú dobrým základom pre ďalšiu spoluprácu v ekonomickej oblasti uviedol po stretnutí ruský TradePred Sergej Stupar.


https://www.facebook.com/ambasadarus/posts/156702016634707


V Bratislave sa konalo prvé stretnutie Podnikateľského klubu pod Odborovou agentúrou Ruska na Slovensku. Dňa 21 septembra 2021 uskutočnil Obchodný úrad Ruskej federácie v Slovenskej republike prvé zasadnutie Podnikateľského klubu SR, ktorý pracuje v ruskom smere. Stretnutie klubu otvoril mimoriadny a plenipotenciálny veľvyslanec Ruskej federácie v Slovenskej republike Igor Bratchikov a ruský obchodný zástupca na Slovensku Sergej Stupar, ktorý vystúpil s uvítacím prejavom adresovaným účastníkom. Stretnutia sa celkovo zúčastnili zástupcovia 14 slovenských firiem zaoberajúcich sa rôznymi sférami bilaterálnej spolupráce (doprava, stavebníctvo, energetika, inžinierstvo atď. ). Okrem toho sa na stretnutí zúčastnili zástupcovia Slovenskej TPP, Slovenského zväzu exportérov, Slovenskej štátnej importnej banky EXIMBANKA SR. a Slovenská investičná agentúra (SARIO). Na stretnutí sa tí, ktorí sa zišli, diskutovali o spoločných rusko-slovenských projektoch, vymenili si názory na praktické otázky interakcie, dohodli sa na pokračovaní dialógu o aktuálnych otázkach spolupráce na následných stretnutiach. Mnohí slovenskí podnikatelia vyjadrili svoju pripravenosť zúčastniť sa pracovnej skupiny pre priemysel a XXI zasadnutia Medzivládnej komisie pre obchod, hospodársku a vedeckú a technickú spoluprácu medzi Ruskou federáciou a Slovenskou republikou, naplánované začiatkom októbra 2021 ′′ Výmena názorov s lídrami slovenského biznisu bola úspešná a produktívna. Toto nám umožnilo zhrnúť niekoľko našich spoluprác, ktoré budú dobrým základom pre ďalšiu spoluprácu v ekonomickej oblasti uviedol po stretnutí ruský TradePred Sergej Stupar. https://www.facebook.com/ambasadarus/posts/156702016634707

Takže: všetci, ktorí sa dali zaočkovať (resp. oprávnené osoby) možu zabudnúť na plnenia zo životných poistiek - smrť, choroby, PN, operácie, hospitalizácie...


ano, je to smutne. Avšak Dr Weis nato upozorňuje od začiatku. Aby pre domami Sabaku a spol neprotestovali takito podvedení ľudia. No čo už. Keď sa niekto spoľahne na Smeti, N-ok a pod., čo mu poradis?


toto samozrejme nezbavuje zodpovednosti, kto sa tejto propagandy zúčastňuje na čele do skladkovou vilou.


[quote="pid:34116, uid:112"]Takže: všetci, ktorí sa dali zaočkovať (resp. oprávnené osoby) možu zabudnúť na plnenia zo životných poistiek - smrť, choroby, PN, operácie, hospitalizácie...[/quote] ano, je to smutne. Avšak Dr Weis nato upozorňuje od začiatku. Aby pre domami Sabaku a spol neprotestovali takito podvedení ľudia. No čo už. Keď sa niekto spoľahne na Smeti, N-ok a pod., čo mu poradis? toto samozrejme nezbavuje zodpovednosti, kto sa tejto propagandy zúčastňuje na čele do skladkovou vilou.

Video z akcie Martinských povstalcov:


YT video bolo zmazane, tu je link na uloz.to:


https://uloz.to/file/1XXqVKXQIOte/16-9-2021-podbiel-vyhananie-sluzobnikov-diabla-martinsky-povstalci-podporili-povstalcov-z-oravy-mp4#!ZGMvBQR2ZwR0MTZ2ZGSxAGqwAzD3ZJI0G0yBpyWmMTE4owLkLt==


Očividne sa na očkovaní priživuje kde-kto, v Podbieli to boli osoby bez lekárskej licencie. Oplatí sa pozrieť v akých podmienkach robia "mobilné" očkovanie. Naložia materiál do dodávky a obchádzajú obce na Orave. Vo videu je spomenuté, že tie isté osoby robili podobne aj antigénové očkovanie minulý rok na jeseň. Testovanie, očkovanie, obe sú biznis pre vybraných ľudí pri moci. Snáď skončí toto raz pred súdom.


Video z akcie Martinských povstalcov: YT video bolo zmazane, tu je link na uloz.to: https://uloz.to/file/1XXqVKXQIOte/16-9-2021-podbiel-vyhananie-sluzobnikov-diabla-martinsky-povstalci-podporili-povstalcov-z-oravy-mp4#!ZGMvBQR2ZwR0MTZ2ZGSxAGqwAzD3ZJI0G0yBpyWmMTE4owLkLt== Očividne sa na očkovaní priživuje kde-kto, v Podbieli to boli osoby bez lekárskej licencie. Oplatí sa pozrieť v akých podmienkach robia "mobilné" očkovanie. Naložia materiál do dodávky a obchádzajú obce na Orave. Vo videu je spomenuté, že tie isté osoby robili podobne aj antigénové očkovanie minulý rok na jeseň. Testovanie, očkovanie, obe sú biznis pre vybraných ľudí pri moci. Snáď skončí toto raz pred súdom.
Upravené 22. 9. 2021 o 17:08

Před soudem ? Před popravčí četou a to jen v tom lepší případě , když je zaživa neroztrhá ulice .


Před soudem ? Před popravčí četou a to jen v tom lepší případě , když je zaživa neroztrhá ulice .

až dnes “prvá lastovička”...

Ďakujem za pripomienku, už dávnejšie som sa chcel na to pozrieť.
Všetko, čo píšeš sedí, až na to, že minimálne Kooperativa zmenila podmienky po tichúčky už od 01.01.2021:
Všeobecné poistné podmienky pre životné poistenie č. 720 Článok 17 Výluky, bod 4


[quote="pid:34116, uid:112"]až dnes “prvá lastovička”...[/quote] Ďakujem za pripomienku, už dávnejšie som sa chcel na to pozrieť. Všetko, čo píšeš sedí, až na to, že minimálne Kooperativa zmenila podmienky po tichúčky už od 01.01.2021: [Všeobecné poistné podmienky pre životné poistenie č. 720 Článok 17 Výluky, bod 4](https://kooperativa.sk/poistne-podmienky)

Podbieľ má mimoriadne symbolický význam. Jednak cez SNP, ale aj cez ďalšie matričné udalosti - hlavne túto https://www.google.com/amp/s/myorava.sme.sk/c/amp/20902131/pri-podbieli-havarovalo-americke-armadne-vozidlo.html


Podbieľ má mimoriadne symbolický význam. Jednak cez SNP, ale aj cez ďalšie matričné udalosti - hlavne túto https://www.google.com/amp/s/myorava.sme.sk/c/amp/20902131/pri-podbieli-havarovalo-americke-armadne-vozidlo.html

Moderátor

Všeobecné poistné podmienky pre životné poistenie č. 720 Článok 17 Výluky, bod 4

Citace:
" (4) Poistenie sa nevzťahuje na poistnú udalosť, ktorá nastane v dôsledku liečby alebo zákrokov, ktoré
neboli ordinované kvalifikovaným lekárom s platnou licenciou v danom obore, alebo liečba sa
uskutočnila v zariadení bez platnej licencie a liečby alebo zákrokov, ktoré majú experimentálnu
povahu
."


[quote="pid:34128, uid:378"]Všeobecné poistné podmienky pre životné poistenie č. 720 Článok 17 Výluky, bod 4[/quote] Citace: " (4) Poistenie sa nevzťahuje na poistnú udalosť, ktorá nastane v dôsledku liečby alebo zákrokov, ktoré neboli ordinované kvalifikovaným **lekárom s platnou licenciou v danom obore**, alebo liečba sa uskutočnila **v zariadení bez platnej licencie** a liečby alebo zákrokov, ktoré majú **experimentálnu povahu**."
Upravené 22. 9. 2021 o 13:24

Video z akcie Martinských povstalcov:
Mozete reup niekam na bez-cenzurne ? uz ho zmazali


[quote="pid:34120, uid:48"]Video z akcie Martinských povstalcov:[/quote]Mozete reup niekam na bez-cenzurne ? uz ho zmazali

https://www.nrsr.sk/web/Dynamic/DocumentPreview.aspx?DocID=499405


(2) Zdravotnícky pracovník podľa odseku 1 poskytuje zdravotnú starostlivosť dieťaťu alebo žiakovi v škole alebo v školskom zariadení s informovaným súhlasom zákonného zástupcu dieťaťa alebo žiaka alebo zástupcu zariadenia.


Kto je zástupca zariadenia? Riaditeľ alebo zástupca školy? Patrí moje dieťa škole? Alebo štátu? Nebodaj zriaďovateľovi skoly?


Ak toto prejde, koledujú si veľa. Som tiež zvedavý, ako to okomentuje AKW a ďalší aktéri.


https://www.nrsr.sk/web/Dynamic/DocumentPreview.aspx?DocID=499405 (2) Zdravotnícky pracovník podľa odseku 1 poskytuje zdravotnú starostlivosť dieťaťu alebo žiakovi v škole alebo v školskom zariadení s informovaným súhlasom zákonného zástupcu dieťaťa alebo žiaka alebo zástupcu zariadenia. Kto je zástupca zariadenia? Riaditeľ alebo zástupca školy? Patrí moje dieťa škole? Alebo štátu? Nebodaj zriaďovateľovi skoly? Ak toto prejde, koledujú si veľa. Som tiež zvedavý, ako to okomentuje AKW a ďalší aktéri.

Moderátor

Upravené 22. 9. 2021 o 19:16

Maroš Žilinka:
SPOLOČNÉ VYHLÁSENIE NAJVYŠŠIEHO SÚDU, NAJVYŠŠIEHO SPRÁVNEHO SÚDU, GENERÁLNEJ PROKURATÚRY SLOVENSKEJ REPUBLIKY A SLOVENSKEJ ADVOKÁTSKEJ KOMORY
Dolupodpísaní predstavitelia justície, aj vzhľadom na výzvy, ktorým čelí naša spoločnosť v posledných mesiacoch, uvedomujúc si, že dôvera v inštitúcie je základom stability a prosperity štátu, chceme aj týmto vyhlásením prispieť k upokojeniu občanov, že jednotlivé inštitúcie, ktoré zastupujeme, dennodenne vykonávajú svoj poslanie vo vernosti hodnotám, zákonne a striktne v zmysle ústavy a platných právnych predpisov.
Nebránime sa verejnej kontrole, táto by však mala ostať kontrolou a nie verejným nátlakom. Inštitúcie sú tvorené ľuďmi, ktorí sú omylní, ale práve preto sa desiatky rokov formuloval právny systém s brzdami a protiváhami, ktorý je korunovaný ústavnou a medzinárodnou ochranou základných práv a slobôd. Tento systém, aj napriek omylom, je funkčný a chceme uistiť všetkých obyvateľov Slovenska, že využívame všetky právne nástroje, aby sme mohli žiť v krajine, kde vládne právo, morálka i spravodlivosť.
K akýmkoľvek systémových zmenám je potrebné pristupovať zdržanlivo a po poctivej odbornej diskusii tak, aby sa v konečnom dôsledku neznížila kvalita ochrany práv občanov.
Ján Šikuta za Najvyšší súd SR, Pavol Naď za Najvyšší správny súd SR, Maroš Žilinka za Generálnu prokuratúru SR, Viliam Karas za Slovenskú advokátsku komoru


https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=254756556547848&id=104581384898700


Maroš Žilinka: SPOLOČNÉ VYHLÁSENIE NAJVYŠŠIEHO SÚDU, NAJVYŠŠIEHO SPRÁVNEHO SÚDU, GENERÁLNEJ PROKURATÚRY SLOVENSKEJ REPUBLIKY A SLOVENSKEJ ADVOKÁTSKEJ KOMORY Dolupodpísaní predstavitelia justície, aj vzhľadom na výzvy, ktorým čelí naša spoločnosť v posledných mesiacoch, uvedomujúc si, že dôvera v inštitúcie je základom stability a prosperity štátu, chceme aj týmto vyhlásením prispieť k upokojeniu občanov, že jednotlivé inštitúcie, ktoré zastupujeme, dennodenne vykonávajú svoj poslanie vo vernosti hodnotám, zákonne a striktne v zmysle ústavy a platných právnych predpisov. Nebránime sa verejnej kontrole, táto by však mala ostať kontrolou a nie verejným nátlakom. Inštitúcie sú tvorené ľuďmi, ktorí sú omylní, ale práve preto sa desiatky rokov formuloval právny systém s brzdami a protiváhami, ktorý je korunovaný ústavnou a medzinárodnou ochranou základných práv a slobôd. Tento systém, aj napriek omylom, je funkčný a chceme uistiť všetkých obyvateľov Slovenska, že využívame všetky právne nástroje, aby sme mohli žiť v krajine, kde vládne právo, morálka i spravodlivosť. K akýmkoľvek systémových zmenám je potrebné pristupovať zdržanlivo a po poctivej odbornej diskusii tak, aby sa v konečnom dôsledku neznížila kvalita ochrany práv občanov. Ján Šikuta za Najvyšší súd SR, Pavol Naď za Najvyšší správny súd SR, Maroš Žilinka za Generálnu prokuratúru SR, Viliam Karas za Slovenskú advokátsku komoru https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=254756556547848&id=104581384898700

aj napriek omylom, je funkčný
snad iba slnieckari maju tento pocit


[quote="pid:34356, uid:94"]aj napriek omylom, je funkčný[/quote]snad iba slnieckari maju tento pocit

Predpoveď expertov o tom,ako sa skončí pandémia. Bude mať dva konce.


https://m.topky.sk/cl/13/2186511/Predpoved-expertov-o-tom--ako-sa-skonci-pandemia-KORONAVIRUSU--Bude-mat-dva-konce?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=topky


Predpoveď expertov o tom,ako sa skončí pandémia. Bude mať dva konce. https://m.topky.sk/cl/13/2186511/Predpoved-expertov-o-tom--ako-sa-skonci-pandemia-KORONAVIRUSU--Bude-mat-dva-konce?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=topky

Predpoveď expertov o tom,ako sa skončí pandémia. Bude mať dva konce


Logické, toto predsa vieme, ide však o to že to už píšu aj pre ovečky.


V priamom prenose sa naratív o vakcínach rozpadá, už aj moji vaxerskí kolegovia v práci pod tiahou faktov, že to maximálne zmierni priebeh (reálne ani to, ale zatiaľ to im tlačí MSM) skončili debaty o mojej nezodpovednosti proste tým, že som zahlásil, že čo ich tak trápi či zomriem alebo nie, keď to chráni už len mňa (údajne) tak čo ich to trápi. Usúdili sme všetci, že sme si reálne navzájom ukradnutí a už to nikto nerieši. A práve preto aparteid už nemá zmysel.


[quote="pid:34400, uid:286"]Predpoveď expertov o tom,ako sa skončí pandémia. Bude mať dva konce[/quote] Logické, toto predsa vieme, ide však o to že to už píšu aj pre ovečky. V priamom prenose sa naratív o vakcínach rozpadá, už aj moji vaxerskí kolegovia v práci pod tiahou faktov, že to maximálne zmierni priebeh (reálne ani to, ale zatiaľ to im tlačí MSM) skončili debaty o mojej nezodpovednosti proste tým, že som zahlásil, že čo ich tak trápi či zomriem alebo nie, keď to chráni už len mňa (údajne) tak čo ich to trápi. Usúdili sme všetci, že sme si reálne navzájom ukradnutí a už to nikto nerieši. A práve preto aparteid už nemá zmysel.

Už majú vinníka


Minulý týžden bol pápežský majdan s desiatkami tisíc ľudí pokope, ale skúšajú hodiť údajné ohnisko kovidu na krk neveste zo svadby v Bardejove. Zaujímavé je, že v analýze sú zapojení slniečkárski dátoví ospevovači kovidu a testovania.



Dôvod? Organizovaná svadba. Totižto, ešte v sobotu 11. septembra sa v jednej obci staroľubovnianskeho okresu – Šarišskom Jastrabí konala svadba. Nevesta, spolu s jej rodinnými príslušníkmi, pochádzala z Bardejova, kde sa situácia začala rapídne zhoršovať. Pár dní po svadbe sa u ľudí začali objavovať príznaky, pozitívne boli aj testy. To, že ide o ohnisko, potvrdili portálu aj miestni hygienici.



Už to bije moc do očí a nevyzerá to na omyl. Z diskusie pod článkom:



v ten istý den sedelo v Bratislave na zimáku 15 tisíc ľudí hlava na hlave na Oktagone



Ráta niekto s tým, že sa skrátila doba pamäte davu na 1 týžden?


[quote="pid:34445, uid:279"]Už majú vinníka[/quote] Minulý týžden bol pápežský majdan s desiatkami tisíc ľudí pokope, ale skúšajú hodiť údajné ohnisko kovidu na krk neveste zo svadby v Bardejove. Zaujímavé je, že v analýze sú zapojení slniečkárski dátoví ospevovači kovidu a testovania. > Dôvod? Organizovaná svadba. Totižto, ešte v sobotu 11. septembra sa v jednej obci staroľubovnianskeho okresu – Šarišskom Jastrabí konala svadba. Nevesta, spolu s jej rodinnými príslušníkmi, pochádzala z Bardejova, kde sa situácia začala rapídne zhoršovať. Pár dní po svadbe sa u ľudí začali objavovať príznaky, pozitívne boli aj testy. To, že ide o ohnisko, potvrdili portálu aj miestni hygienici. Už to bije moc do očí a nevyzerá to na omyl. Z diskusie pod článkom: > v ten istý den sedelo v Bratislave na zimáku 15 tisíc ľudí hlava na hlave na Oktagone Ráta niekto s tým, že sa skrátila doba pamäte davu na 1 týžden?
Upravené 23. 9. 2021 o 22:13

Predpoveď expertov o tom,ako sa skončí pandémia


https://spravy.pravda.sk/svet/clanok/601633-sef-moderny-pandemia-sa-skonci-o-rok-covid-bude-ako-chripka/


Ozvali sa ďalší "experti". Jasné, že predtým treba očkovanie od 6 mesiacov.... A vakcína bude pre všetkých. Ďalší Mengele...


Šéf Moderny: Pandémia sa skončí o rok, covid bude ako chrípka


Pandémia nového koronavírusu sa skončí o rok, vyhlásil v rozhovore pre švajčiarsky denník Neue Zürcher Zeitung riaditeľ amerického výrobcu vakcín Moderna Stéphane Bancel.


„Tí, ktorí sa nezaočkujú, budú imunizovaní prirodzene, pretože variant delta je veľmi nákazlivý. Celé to dopadne podobne ako s chrípkou: môžete sa dať zaočkovať a prejsť zimou v poriadku, alebo tak neurobiť a riskovať, že ochoriete alebo dokonca skončíte v nemocnici,“ citovala z rozhovoru v NZZ agentúra ANSA.


[quote="pid:34400, uid:286"]Predpoveď expertov o tom,ako sa skončí pandémia[/quote] https://spravy.pravda.sk/svet/clanok/601633-sef-moderny-pandemia-sa-skonci-o-rok-covid-bude-ako-chripka/ Ozvali sa ďalší "experti". Jasné, že predtým treba očkovanie od 6 mesiacov.... A vakcína bude pre všetkých. Ďalší Mengele... Šéf Moderny: Pandémia sa skončí o rok, covid bude ako chrípka Pandémia nového koronavírusu sa skončí o rok, vyhlásil v rozhovore pre švajčiarsky denník Neue Zürcher Zeitung riaditeľ amerického výrobcu vakcín Moderna Stéphane Bancel. „Tí, ktorí sa nezaočkujú, budú imunizovaní prirodzene, pretože variant delta je veľmi nákazlivý. Celé to dopadne podobne ako s chrípkou: môžete sa dať zaočkovať a prejsť zimou v poriadku, alebo tak neurobiť a riskovať, že ochoriete alebo dokonca skončíte v nemocnici,“ citovala z rozhovoru v NZZ agentúra ANSA.

Ráta niekto s tým, že sa skrátila doba pamäte davu na 1 týžden?


Má dav ešte nejakú pamäť. Žiju šťastne zaočkovaní, zarúškovaní. Len neočkovaní im vadia - lebo telka je už ako oltár pre nich.


Ich nenapadne, že kopa ľudí je aj v obchodných centrách, Kauflandoch, Lídloch... stále viac ako 10. Oslavy nie, svadby nie, ale toto áno. A fabriky? Koľko je ľudí na dielni, to je ok?


Keď človek použije logiku, tak ten ich automat je hlúposť, lebo by malo byť potom všetko zavreté.


Sami vodu kážu a víno pijú :
https://www.youtube.com/watch?v=37eqE0vOWvk&t=3s


Aj futbalisti sú v karanténe... majú horúčky. Verím tomu, že večšina je pichnutá.
A mužstvo Partizána Bardejov z dôvodu blízkeho kontaktu s COVID pozitívnou osobou a z dôvodu zvýšenej teploty u viacerých hráčov je až do nedele 26.9.2021 v preventívnej karanténe. Zároveň všetci hráči a realizačný tím absolvujú PCR testy. A mužstvo má taktiež pozastavený tréningový proces. Z tohto dôvodu sa v sobotu (25.9.) hrať nebude.
https://www.facebook.com/partizanbardejov/posts/263777829085157


[quote="pid:34447, uid:48"]Ráta niekto s tým, že sa skrátila doba pamäte davu na 1 týžden?[/quote] Má dav ešte nejakú pamäť. Žiju šťastne zaočkovaní, zarúškovaní. Len neočkovaní im vadia - lebo telka je už ako oltár pre nich. Ich nenapadne, že kopa ľudí je aj v obchodných centrách, Kauflandoch, Lídloch... stále viac ako 10. Oslavy nie, svadby nie, ale toto áno. A fabriky? Koľko je ľudí na dielni, to je ok? Keď človek použije logiku, tak ten ich automat je hlúposť, lebo by malo byť potom všetko zavreté. Sami vodu kážu a víno pijú : https://www.youtube.com/watch?v=37eqE0vOWvk&t=3s Aj futbalisti sú v karanténe... majú horúčky. Verím tomu, že večšina je pichnutá. A mužstvo Partizána Bardejov z dôvodu blízkeho kontaktu s COVID pozitívnou osobou a z dôvodu zvýšenej teploty u viacerých hráčov je až do nedele 26.9.2021 v preventívnej karanténe. Zároveň všetci hráči a realizačný tím absolvujú PCR testy. A mužstvo má taktiež pozastavený tréningový proces. Z tohto dôvodu sa v sobotu (25.9.) hrať nebude. https://www.facebook.com/partizanbardejov/posts/263777829085157
Upravené 23. 9. 2021 o 22:42

Kolegyňa v škole sa ma pýtala, v ktorej škole máme dieťa. Odpovedal som jej, ona že keby bol v meste, tak tam je 10 tried odstavených a pozitívne testy mali práve zaočkovaní. Nevedela koľko percent, ale tú informáciu podala so značným zdesením. Prirodzene, sama zaočkovaná.


Kolegyňa v škole sa ma pýtala, v ktorej škole máme dieťa. Odpovedal som jej, ona že keby bol v meste, tak tam je 10 tried odstavených a pozitívne testy mali práve zaočkovaní. Nevedela koľko percent, ale tú informáciu podala so značným zdesením. Prirodzene, sama zaočkovaná.

Moderátor

S kolegom sa nevieme dohodnúť, či sa jedná o:


  • očkovanie proti zdravému rozumu
  • očkovanie proti besnote (očkovaní nemusia nosiť náhubky)

Lenže to postráda zmysel, pretože:

  • očkujú sa väčšinou ľudia bez zdravého rozumu
  • očkujú sa zdraví, nie nakazení ľudia (nehryzú a nemajú penu okolo úst)

Vie mi niekto pomôcť vyriešiť túto dilemu?


S kolegom sa nevieme dohodnúť, či sa jedná o: - očkovanie proti zdravému rozumu - očkovanie proti besnote (očkovaní nemusia nosiť náhubky) Lenže to postráda zmysel, pretože: - očkujú sa väčšinou ľudia bez zdravého rozumu - očkujú sa zdraví, nie nakazení ľudia (nehryzú a nemajú penu okolo úst) Vie mi niekto pomôcť vyriešiť túto dilemu?
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 24. 9. 2021 o 09:57

Chce nám Igor niečo naznačiť?


614d9f8a15a93


Chce nám Igor niečo naznačiť? ![614d9f8a15a93](serve/attachment&path=614d9f8a15a93)

Je to zbierka pre nevidiacich....keby Matel tie státisíce čo rozdáva v lotérii daroval na bielu pastelku....nemuseli by chodiť ľudia zbierať od iných v uliciach....to je proste mentálny svet Matela....niečo podobné je ten žltý narcis na onkológiu, či dobrý anjel Kiska.... proste neverím týmto projektom.....
Tiež by ma zaújmalo kam išli peniaze zo zbierky ktorú vyhlásil Matel na začiatku volebného obdobia...fond pomoci či ako sa to volá .....


Je to zbierka pre nevidiacich....keby Matel tie státisíce čo rozdáva v lotérii daroval na bielu pastelku....nemuseli by chodiť ľudia zbierať od iných v uliciach....to je proste mentálny svet Matela....niečo podobné je ten žltý narcis na onkológiu, či dobrý anjel Kiska.... proste neverím týmto projektom..... Tiež by ma zaújmalo kam išli peniaze zo zbierky ktorú vyhlásil Matel na začiatku volebného obdobia...fond pomoci či ako sa to volá .....
Upravené 24. 9. 2021 o 12:20

Svedok v kauze Chovanec chce byť na rekonštrukcii prípadu, hovorí o prekážkach
V prípade úmrtia slovenského občana Jozefa Chovanca po zásahu na letisku v Belgicku chce vypovedať svedok Roman Behúl. Zúčastniť sa chce aj na blížiacej sa rekonštrukcii prípadu. Na piatkovej tlačovej konferencii s europoslankyňou Miriam Lexmann hovoril o prekážkach, ktoré mu to znemožňujú.
https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/601684-svedok-v-kauze-chovanec-chce-byt-na-rekonstrukcii-pripadu-hovori-o-prekazkach/


**Svedok v kauze Chovanec chce byť na rekonštrukcii prípadu, hovorí o prekážkach** V prípade úmrtia slovenského občana Jozefa Chovanca po zásahu na letisku v Belgicku chce vypovedať svedok Roman Behúl. Zúčastniť sa chce aj na blížiacej sa rekonštrukcii prípadu. Na piatkovej tlačovej konferencii s europoslankyňou Miriam Lexmann hovoril o prekážkach, ktoré mu to znemožňujú. https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/601684-svedok-v-kauze-chovanec-chce-byt-na-rekonstrukcii-pripadu-hovori-o-prekazkach/

Když je vidím, tak si vzpomenu na tyto výběrčí .
https://youtu.be/WruKlW5fv_8?t=101
Tak nějak neziskovky rozdělují drobné , které zbydou po jejich vlastní odměně .


Když je vidím, tak si vzpomenu na tyto výběrčí . https://youtu.be/WruKlW5fv_8?t=101 Tak nějak neziskovky rozdělují drobné , které zbydou po jejich vlastní odměně .

Je to zbierka pre nevidiacich

Nevidiaci
Tešíme sa na Vás v uliciach

Dúhové farby znak liberastov.


Takže liberál-fašistickú čvargu odstránia ich vlastní


[quote="pid:34498, uid:17"]Je to zbierka pre nevidiacich[/quote] Nevidiaci [quote]Tešíme sa na Vás v uliciach[/quote] Dúhové farby znak liberastov. Takže liberál-fašistickú čvargu odstránia ich vlastní

Pán Sabaka, nie tak dávno štátom ocenený to najlepší infektológ a ten čo žiadne úplatky za svoje divadelné predstavenie nevzal. Takže nie len klamár, ale aj zlodej.


https://www.inenoviny.sk/sabakove-obcianske-zdruzenie-dostalo-20-000-eur-od-tiposu/?fbclid=IwAR3I_QSmd33X2_7VXROMC2ZEdS-hx6ngIwZlJmZHusQvtt-XdrV_3dO_oeg


Pán Sabaka, nie tak dávno štátom ocenený to najlepší infektológ a ten čo žiadne úplatky za svoje divadelné predstavenie nevzal. Takže nie len klamár, ale aj zlodej. https://www.inenoviny.sk/sabakove-obcianske-zdruzenie-dostalo-20-000-eur-od-tiposu/?fbclid=IwAR3I_QSmd33X2_7VXROMC2ZEdS-hx6ngIwZlJmZHusQvtt-XdrV_3dO_oeg

Dúhové farby znak liberastov.

Únia nevidiacich podľa mňa ani netuší, že bola takto podprahovo zneužitá na Lgbt propagáciu..... myslím si, že obyčajný človek z davu si to takto nikdy nespojí....to je presne ako s reklamou nového módneho e-schopu Zalando.....v reklamnej kampani je namaľovaný chlap s mobilom vo vychudnutej ženskej ruke....a očividne v zženštelom oblečení....taký transsexuál.... alebo toto
614daefe0c141
bežnému človeku s nízkou morálkou to príde úplne normálne.....na fb bola na to reklama a veru väčšina sa tomu vysmiala, no našli sa aj takí čo to proste brali ako normál...väčšinou mládežníci.


Ja žijem v Ba a keď vkročím do centra tam to vidíte bežne....chlapa v legínach v obtiahnutom svetríku, taškou čo pripomína kabelku...vyvoňaný s make-upom....čistý transmetrosexuál.....je mi z nich na zvracanie....


[quote="pid:34501, uid:69"]Dúhové farby znak liberastov.[/quote] Únia nevidiacich podľa mňa ani netuší, že bola takto podprahovo zneužitá na Lgbt propagáciu..... myslím si, že obyčajný človek z davu si to takto nikdy nespojí....to je presne ako s reklamou nového módneho e-schopu Zalando.....v reklamnej kampani je namaľovaný chlap s mobilom vo vychudnutej ženskej ruke....a očividne v zženštelom oblečení....taký transsexuál.... alebo toto ![614daefe0c141](serve/attachment&path=614daefe0c141) bežnému človeku s nízkou morálkou to príde úplne normálne.....na fb bola na to reklama a veru väčšina sa tomu vysmiala, no našli sa aj takí čo to proste brali ako normál...väčšinou mládežníci. Ja žijem v Ba a keď vkročím do centra tam to vidíte bežne....chlapa v legínach v obtiahnutom svetríku, taškou čo pripomína kabelku...vyvoňaný s make-upom....čistý transmetrosexuál.....je mi z nich na zvracanie....

Toto mi teraz poslala kolegyňa....sme sa na tom celopm pobavili...neviem či to -Mikasové omaľovánky je fotomontáž....no ak to sponzoruje Pfizer, tak verím, že do toho namotajú aj takouto formou deti....aj keď celkom nechápem pointe.


614db2699cd5f


Toto mi teraz poslala kolegyňa....sme sa na tom celopm pobavili...neviem či to -Mikasové omaľovánky je fotomontáž....no ak to sponzoruje Pfizer, tak verím, že do toho namotajú aj takouto formou deti....aj keď celkom nechápem pointe. ![614db2699cd5f](serve/attachment&path=614db2699cd5f)

Dúhové farby znak liberastov.


Môžem sa mýliť, ale v tomto prípade by som to nespájal. To akože kvôli liberálom prestaneme používať niečo také krásne, ako je dúha?


Únia nevidiacich podľa mňa ani netuší, že bola takto podprahovo zneužitá na Lgbt propagáciu.....


Ako som napísal, môžem sa v tomto prípade mýliť. Farby sú jednou z vecí, ktoré slepí nevidia. Použité poradie farieb nie je v poradí farebného spektra, ale je domiešané, takže to nie sú dúhové farby, ale sú to "len" farby. Neviem čo sú organizátori zač, ale ja by som tam zlý zámer nevidel.


[quote="pid:34501, uid:69"]Dúhové farby znak liberastov.[/quote] Môžem sa mýliť, ale v tomto prípade by som to nespájal. To akože kvôli liberálom prestaneme používať niečo také krásne, ako je dúha? [quote="pid:34511, uid:17"]Únia nevidiacich podľa mňa ani netuší, že bola takto podprahovo zneužitá na Lgbt propagáciu.....[/quote] Ako som napísal, môžem sa v tomto prípade mýliť. Farby sú jednou z vecí, ktoré slepí nevidia. Použité poradie farieb nie je v poradí farebného spektra, ale je domiešané, takže to nie sú dúhové farby, ale sú to "len" farby. Neviem čo sú organizátori zač, ale ja by som tam zlý zámer nevidel.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 24. 9. 2021 o 13:22

to je presne ako s reklamou nového módneho e-schopu Zalando

Než bych si koupil něco z tohoto nechutného trans-kvír-homo-obchodu, to budu raději chodit nahý!
Ehm, chci říct, raději nebudu vycházet ven.
:-)


[quote="pid:34511, uid:17"]to je presne ako s reklamou nového módneho e-schopu Zalando[/quote] Než bych si koupil něco z tohoto nechutného trans-kvír-homo-obchodu, to budu raději chodit nahý! Ehm, chci říct, raději nebudu vycházet ven. :-)

ale v tomto prípade by som to nespájal. To akože kvôli liberálom prestaneme používať niečo také krásne, ako je dúha?

Taky by sem to rád nespojoval. Ale duhu nám ukradli podobným stylem, jak svastiku.


[quote="pid:34519, uid:623"]ale v tomto prípade by som to nespájal. To akože kvôli liberálom prestaneme používať niečo také krásne, ako je dúha?[/quote] Taky by sem to rád nespojoval. Ale duhu nám ukradli podobným stylem, jak svastiku.

Toto mi teraz poslala kolegyňa....sme sa na tom celopm pobavili...neviem či to -Mikasové omaľovánky je fotomontáž..


ja som to už dala do vtipov:-) podľa mna je to fotomontaz


[quote="pid:34515, uid:17"]Toto mi teraz poslala kolegyňa....sme sa na tom celopm pobavili...neviem či to -Mikasové omaľovánky je fotomontáž..[/quote] ja som to už dala do vtipov:-) podľa mna je to fotomontaz

ja by som tam zlý zámer nevidel.
Biela pastelka prebieha už roky. Možno 20. Podobne sa zberá aj na liečenie duševných chorôb. To neviem aký má názov. Smutné je, že sa vôbec musí zberať, ale o tom táto debata nebola.


[quote="pid:34519, uid:623"]ja by som tam zlý zámer nevidel.[/quote]Biela pastelka prebieha už roky. Možno 20. Podobne sa zberá aj na liečenie duševných chorôb. To neviem aký má názov. Smutné je, že sa vôbec musí zberať, ale o tom táto debata nebola.

Taky by sem to rád nespojoval.

Veď ani nemusíš, pokiaľ ide o samotnú dúhu, skutočnú alebo namaľovanú... Mne sa tiež strašne páči Slnko, ako prírodný jav, mám ho aj v ikonke, ale za slniečkára sa rozhodne nepovažujem...
Slniečkári sú piatou kolónou globalistov. Presadzujú degradačné hodnoty Západu, a hania skutočné národné a rozvojové hodnoty v spoločnosti.


[quote="pid:34550, uid:240"]Taky by sem to rád nespojoval.[/quote] Veď ani nemusíš, pokiaľ ide o samotnú dúhu, skutočnú alebo namaľovanú... Mne sa tiež strašne páči Slnko, ako prírodný jav, mám ho aj v ikonke, ale za slniečkára sa rozhodne nepovažujem... Slniečkári sú piatou kolónou globalistov. Presadzujú degradačné hodnoty Západu, a hania skutočné národné a rozvojové hodnoty v spoločnosti.

Čo na to Ústava či Hippokrates?https://www1.pluska.sk/rady-a-tipy/neockovani-slovaci-zuria-lekari-nas-nechcu-vysetrit-matku-dcerkou-nepustili-pohotovost?itm_site=centrum&itm_template=hp&itm_modul=topbox&itm_area=top_vyber&itm_position=1


Čo na to Ústava či Hippokrates?https://www1.pluska.sk/rady-a-tipy/neockovani-slovaci-zuria-lekari-nas-nechcu-vysetrit-matku-dcerkou-nepustili-pohotovost?itm_site=centrum&itm_template=hp&itm_modul=topbox&itm_area=top_vyber&itm_position=1

Čo na to Ústava či Hippokrates?
Prepáčte, ale čo je veľa to je moc. Keď nemôžeš draka .... Akoje to ďalej? Vybil by som tej sestričke zuby. Neviem si pomôcť, ale niekedy to asi bez 6. priority nejde.


[quote="pid:34609, uid:191"]Čo na to Ústava či Hippokrates?[/quote]Prepáčte, ale čo je veľa to je moc. Keď nemôžeš draka .... Akoje to ďalej? Vybil by som tej sestričke zuby. Neviem si pomôcť, ale niekedy to asi bez 6. priority nejde.

Jedním z opěrných bodů každého fašistického režimu , jsou malí fašisté . Ti , kteří mají pocit moci nad ostatními . Je potřeba těmto malým fašistům ukázat , že jejich zvůle dozná okamžitou a tvrdou odezvu . Musí reálně pochopit , že jejich zvůle dostane odpověd v rámci , kdokoliv , kdykoliv , kdekoliv a žádná fašistická moc je bránit nebude !
V případě fašistického personálu ordinací a nemocnic zřejmě zapomínají na tu skutečnost , že matka dítěte je připravena kdykoliv bojovat za život svého dítěte a vzhledem ke své praxi při vaření , bude mít nemalé zkušenosti , například s používáním ostrých a špičatých nástrojů .
Pokud nemají pud sebezáchovy , tak je čeká rychlé a násilné ukončení jejich existence .
Pokud bych se já setkal s tím , že by lékařské čubky odmítly léčit mé děti a ohrozily je tak na životě , tak z vývoje dalších událostí, by parazitické hlásné televizní trouby režimů , mohly paběrkovat mnoho týdnů .


Jedním z opěrných bodů každého fašistického režimu , jsou malí fašisté . Ti , kteří mají pocit moci nad ostatními . Je potřeba těmto malým fašistům ukázat , že jejich zvůle dozná okamžitou a tvrdou odezvu . Musí reálně pochopit , že jejich zvůle dostane odpověd v rámci , kdokoliv , kdykoliv , kdekoliv a žádná fašistická moc je bránit nebude ! V případě fašistického personálu ordinací a nemocnic zřejmě zapomínají na tu skutečnost , že matka dítěte je připravena kdykoliv bojovat za život svého dítěte a vzhledem ke své praxi při vaření , bude mít nemalé zkušenosti , například s používáním ostrých a špičatých nástrojů . Pokud nemají pud sebezáchovy , tak je čeká rychlé a násilné ukončení jejich existence . Pokud bych se já setkal s tím , že by lékařské čubky odmítly léčit mé děti a ohrozily je tak na životě , tak z vývoje dalších událostí, by parazitické hlásné televizní trouby režimů , mohly paběrkovat mnoho týdnů .

Vybil by som tej sestričke zuby


ano, ručne, stručne alebo povedané vulgárne nepr*š, nevysvetlíš.


neviem, či by som robila ja. Tesim sa, že mám staršie deti. Mna úplne dojalo, keď cely čas, od začiatku roku takto fungovali Kramáre, na antigen resty pre deti. Podržíte sa, aj bábätka čo chodili cvičiť Vojtivu metódu. Vtedy aj Krajči, dal video, že toto neplati.


myslím, že by stačili prepichnut aj gumy na aute napr. Ako fakt nechcem byt zlá, ani nikomu škodiť, ale toto nedokážem pochopiť. Ja by som si ešte neodpustila otazky:


  • či nevidí, že touto šikanou podporuje systém, kde sa milióny vyliali za testy a oni dostali len omrvinky
  • či si je istá, že všetci kolegovia sú zaockovani

úprimne, tuto som odvážna, neviem, čo by som robila. Ja nosím pri sebe vždy antigen testy slinove pre istotu.


[quote="pid:34610, uid:83"]Vybil by som tej sestričke zuby[/quote] ano, ručne, stručne alebo povedané vulgárne nepr***š, nevysvetlíš. neviem, či by som robila ja. Tesim sa, že mám staršie deti. Mna úplne dojalo, keď cely čas, od začiatku roku takto fungovali Kramáre, na antigen resty pre deti. Podržíte sa, aj bábätka čo chodili cvičiť Vojtivu metódu. Vtedy aj Krajči, dal video, že toto neplati. myslím, že by stačili prepichnut aj gumy na aute napr. Ako fakt nechcem byt zlá, ani nikomu škodiť, ale toto nedokážem pochopiť. Ja by som si ešte neodpustila otazky: - či nevidí, že touto šikanou podporuje systém, kde sa milióny vyliali za testy a oni dostali len omrvinky - či si je istá, že všetci kolegovia sú zaockovani úprimne, tuto som odvážna, neviem, čo by som robila. Ja nosím pri sebe vždy antigen testy slinove pre istotu.

Ja som tento rok od začiatku navštívil viacero nemocníc, pohotovostí - klasickú aj zubnú, a nikde nepýtali žiadny test ani potvrdenie o očkovaní. Nanajvýš tak niekde musíš vyplniť dotazník s otázkami, či si nebol v zahraničí alebo s nakazenou osobou, ale to je tak všetko. Tento dotazník pýtali v Ružinove na pohotovosti, potom na zubnej pohotovosti na drieňovej. V poliklinike v Ružinove, u Milosrdných v starom meste, ani v poliklinike v Pezinku sa vás na žiadne testy ani nespýtajú. Môj zubár tiež nič nepýta. V roku 2020 sa stalo, že sa ma pýtala baba na recepcii, či mám testy, ale keď som jej vysvetlil, že pracujem z domu a nemám dôvod sa testovať, tak sa spýtala zubára či môžem, a ten povedal že bez problémov.
Je to skrátka individuálne. Niektorí riaditelia nemocníc sú zmagorení svedkovia kovidovi, a iní nie.


Inač odpoveďou, prečo niektorí lekári zvysoka kašlú na prísahu a neposkytnú pacientovi ani prvú pomoc, môže byť toto (nie je to vtip):
https://psychopatie.cz/news/detail/11


Ja som tento rok od začiatku navštívil viacero nemocníc, pohotovostí - klasickú aj zubnú, a nikde nepýtali žiadny test ani potvrdenie o očkovaní. Nanajvýš tak niekde musíš vyplniť dotazník s otázkami, či si nebol v zahraničí alebo s nakazenou osobou, ale to je tak všetko. Tento dotazník pýtali v Ružinove na pohotovosti, potom na zubnej pohotovosti na drieňovej. V poliklinike v Ružinove, u Milosrdných v starom meste, ani v poliklinike v Pezinku sa vás na žiadne testy ani nespýtajú. Môj zubár tiež nič nepýta. V roku 2020 sa stalo, že sa ma pýtala baba na recepcii, či mám testy, ale keď som jej vysvetlil, že pracujem z domu a nemám dôvod sa testovať, tak sa spýtala zubára či môžem, a ten povedal že bez problémov. Je to skrátka individuálne. Niektorí riaditelia nemocníc sú zmagorení svedkovia kovidovi, a iní nie. Inač odpoveďou, prečo niektorí lekári zvysoka kašlú na prísahu a neposkytnú pacientovi ani prvú pomoc, môže byť toto (nie je to vtip): https://psychopatie.cz/news/detail/11

Prívrženec apartheidu a segregátor Lengvarský: Nezaočkovaní ľudia ohrozujú tých zaočkovaných aj fungovanie nemocníc
https://www.infovojna.sk/article/privrzenec-apartheidu-a-segregator-lengvarsky-nezaockovani-ludia-ohrozuju-tych-zaockovanych-aj-fungovanie-nemocnic


**Prívrženec apartheidu a segregátor Lengvarský: Nezaočkovaní ľudia ohrozujú tých zaočkovaných aj fungovanie nemocníc** https://www.infovojna.sk/article/privrzenec-apartheidu-a-segregator-lengvarsky-nezaockovani-ludia-ohrozuju-tych-zaockovanych-aj-fungovanie-nemocnic

Ľudskoprávne organizácie by podľa Krčméryho nemali v čase pandémie poúčať ľudí o ich právach
https://www.hlavnespravy.sk/mame-dalsieho-vinnika-pandemie-ludskopravne-organizacie-podla-krcmeryho-by-nemali-v-case-pandemie-poucat-ludi-o-ich-pravach/2692762


Ľudskoprávne organizácie by podľa Krčméryho nemali v čase pandémie poúčať ľudí o ich právach https://www.hlavnespravy.sk/mame-dalsieho-vinnika-pandemie-ludskopravne-organizacie-podla-krcmeryho-by-nemali-v-case-pandemie-poucat-ludi-o-ich-pravach/2692762

"Len odporúčanie, žiadna povinnosť zo zákona. Usmernenia rezortu zdravotníctva nie sú právne záväzné, firmy nemôžu kontrolovať zamestnancov ohľadom očkovania či testovania, porušili by legislatívu."


https://www.trend.sk/financie/neockovani-mozu-nemocnic-ambulancii-bez-testu-ak-ich-poslu-domov-zaplatia-im-mzdu?fbclid=IwAR0QfOTFpOM8MDmv1c6Qp0kYJR7yeEQz70bQfLHDmDwCO0qDN2_nk1eVi84


"Len odporúčanie, žiadna povinnosť zo zákona. Usmernenia rezortu zdravotníctva nie sú právne záväzné, firmy nemôžu kontrolovať zamestnancov ohľadom očkovania či testovania, porušili by legislatívu." https://www.trend.sk/financie/neockovani-mozu-nemocnic-ambulancii-bez-testu-ak-ich-poslu-domov-zaplatia-im-mzdu?fbclid=IwAR0QfOTFpOM8MDmv1c6Qp0kYJR7yeEQz70bQfLHDmDwCO0qDN2_nk1eVi84

Pomylil sa? 83% hospitalizovamych je plne ockovanych


Podľa mňa sa nepomýlil. Dementovali by to, opravil by sa.


[quote="pid:34946, uid:141"]Pomylil sa? 83% hospitalizovamych je plne ockovanych[/quote] Podľa mňa sa nepomýlil. Dementovali by to, opravil by sa.

Počul som to aj ja včera, všetky ostatné data už ale boli namierené na neočkovaných.


Počul som to aj ja včera, všetky ostatné data už ale boli namierené na neočkovaných.

Moderátor

Napr.Lengvarsky, Sabaka a spol bežne v msm púšťajú hoaxy bez dôkazov....napr minule Lengvarsky hovorí o tom, že 80%slovákov je nezaočkovaných....úplne od veci a moderátor nič ....debata išla dalej....Sabaka bežne zavádza o tom ako nezaočkovaní nakazujú očkovaných, jediný liek je vakcína podobné bludy. Tiež by ma zaújmalo ako prichádzajú k číslam nakazenosti čo denne davajú von...predsa sa nikto povinnedobrovolne netestuje ....v komentároch pod článkami im ľudia neveria...je to stále očividnejšie....majú tie ich automaty na háku.


Napr.Lengvarsky, Sabaka a spol bežne v msm púšťajú hoaxy bez dôkazov....napr minule Lengvarsky hovorí o tom, že 80%slovákov je nezaočkovaných....úplne od veci a moderátor nič ....debata išla dalej....Sabaka bežne zavádza o tom ako nezaočkovaní nakazujú očkovaných, jediný liek je vakcína podobné bludy. Tiež by ma zaújmalo ako prichádzajú k číslam nakazenosti čo denne davajú von...predsa sa nikto povinnedobrovolne netestuje ....v komentároch pod článkami im ľudia neveria...je to stále očividnejšie....majú tie ich automaty na háku.

Bratislavské Staré Mesto žiada odstrániť sochu Mareka Čulena z parku pri Leškovej ulici pred úradom vlády. Nesúhlasí s tým, aby pamätník zakladateľa komunistickej strany a zločineckej organizácie naďalej stál na verejnom priestranstve. Súhlas musí dať rezort vnútra.


Nepovažuje ho za pripomienku historickej doby, ale temné miesto našej pamäti. Návrh na odstránenie sochy schválili v utorok miestni poslanci.


„Pomníky sú dokumenty doby, ale aj medzi nimi existujú rozdiely. Socha 30 rokov po opustení totality nie je na mieste. Socha zakladateľa zločineckej organizácie by nemala stáť nikde, nielen niekoľko metrov od úradu vlády demokratickej krajiny,“ poznamenal poslanec Peter Osuský.


Súhlasí s ním aj poslanec Martin Gajdoš. Je presvedčený, že pamätníky velebiace osobnosti fašistického a komunistického režimu ako nedemokratických režimov nemajú na verejných priestranstvách čo hľadať. „Mali sme sa s tým vyrovnať hneď po roku 1989,“ zdôraznil.


Poslanec Matej Vagač však upozornil, že v tomto prípade nesie pomník štatút vojnového hrobu a nebude jednoduché ho odstrániť len preto, lebo sa niekomu nepáči. Poukázal na zákon o vojnových hroboch. „Že sa nám to nepáči, je málo na jeho odstránenie,“ podotkol Vagač s tým, že na odstránenie sochy bude treba súhlas ministerstva vnútra, nemôže to urobiť samo mesto ako vlastník pomníka i parčíka.


Marek Čulen bol jedným zo zakladateľov komunistického hnutia, oddaný boľševik. Po vojne a komunistickom prevrate v roku 1948 sa dostal do najvyšších orgánov komunistickej strany, bol povereníkom poľnohospodárstva SNR v 50. rokoch a nesie zodpovednosť za osudy desaťtisícov občanov – roľníkov počas násilnej kolektivizácie.


Čulenov bronzový pomník odhalili v parčíku nad Námestím slobody (vtedajšie Gottwaldovo námestie) v Bratislave v roku 1978. Sochy mal aj v Brodskom a v Senici, ale tie po roku 1989 odstránili.


Už pred 15 rokmi vznikla petícia občanov, aby socha vhodná na umiestnenie do budúceho Múzea zločinov komunizmu bola z tohto priestoru odstránená, zatiaľ uložením do depozitára. Doteraz sa to nestalo. (tasr)


Bratislavské Staré Mesto žiada odstrániť sochu Mareka Čulena z parku pri Leškovej ulici pred úradom vlády. Nesúhlasí s tým, aby pamätník zakladateľa komunistickej strany a zločineckej organizácie naďalej stál na verejnom priestranstve. Súhlas musí dať rezort vnútra. Nepovažuje ho za pripomienku historickej doby, ale temné miesto našej pamäti. Návrh na odstránenie sochy schválili v utorok miestni poslanci. „Pomníky sú dokumenty doby, ale aj medzi nimi existujú rozdiely. Socha 30 rokov po opustení totality nie je na mieste. Socha zakladateľa zločineckej organizácie by nemala stáť nikde, nielen niekoľko metrov od úradu vlády demokratickej krajiny,“ poznamenal poslanec Peter Osuský. Súhlasí s ním aj poslanec Martin Gajdoš. Je presvedčený, že pamätníky velebiace osobnosti fašistického a komunistického režimu ako nedemokratických režimov nemajú na verejných priestranstvách čo hľadať. „Mali sme sa s tým vyrovnať hneď po roku 1989,“ zdôraznil. Poslanec Matej Vagač však upozornil, že v tomto prípade nesie pomník štatút vojnového hrobu a nebude jednoduché ho odstrániť len preto, lebo sa niekomu nepáči. Poukázal na zákon o vojnových hroboch. „Že sa nám to nepáči, je málo na jeho odstránenie,“ podotkol Vagač s tým, že na odstránenie sochy bude treba súhlas ministerstva vnútra, nemôže to urobiť samo mesto ako vlastník pomníka i parčíka. Marek Čulen bol jedným zo zakladateľov komunistického hnutia, oddaný boľševik. Po vojne a komunistickom prevrate v roku 1948 sa dostal do najvyšších orgánov komunistickej strany, bol povereníkom poľnohospodárstva SNR v 50. rokoch a nesie zodpovednosť za osudy desaťtisícov občanov – roľníkov počas násilnej kolektivizácie. Čulenov bronzový pomník odhalili v parčíku nad Námestím slobody (vtedajšie Gottwaldovo námestie) v Bratislave v roku 1978. Sochy mal aj v Brodskom a v Senici, ale tie po roku 1989 odstránili. Už pred 15 rokmi vznikla petícia občanov, aby socha vhodná na umiestnenie do budúceho Múzea zločinov komunizmu bola z tohto priestoru odstránená, zatiaľ uložením do depozitára. Doteraz sa to nestalo. (tasr)

Reportáž mejnstrím


V bJ nemocnici "vraj" odmietli ošetriť mladú ženu na pohotovosti, kde bola trikrát a sťažovala sa na bolesti v hrudi- dáma bola očkovaná. Následne v areáli nemocnice dostala infarkt a zomrela. BTV stiahla o tom reportáž, tutle sa to. Riaditeľom je PAS Petko.
61535cc4131a1
61535ce4a8fdb
61535d0ab7138


[quote="pid:35038, uid:191"]Reportáž mejnstrím[/quote] V bJ nemocnici "vraj" odmietli ošetriť mladú ženu na pohotovosti, kde bola trikrát a sťažovala sa na bolesti v hrudi- dáma bola očkovaná. Následne v areáli nemocnice dostala infarkt a zomrela. BTV stiahla o tom reportáž, tutle sa to. Riaditeľom je PAS Petko. ![61535cc4131a1](serve/attachment&path=61535cc4131a1) ![61535ce4a8fdb](serve/attachment&path=61535ce4a8fdb) ![61535d0ab7138](serve/attachment&path=61535d0ab7138)

Podľa mňa sa nepomýlil. Dementovali by to, opravil by sa.


zrejme sa nepomýlil,ale dementovali to... https://www.rtvs.sk/televizia/archiv/13982/289402#639


[quote="pid:34971, uid:45"]Podľa mňa sa nepomýlil. Dementovali by to, opravil by sa.[/quote] zrejme sa nepomýlil,ale dementovali to... https://www.rtvs.sk/televizia/archiv/13982/289402#639

Ináč zdá že aj toto vlakno trochu blbne, myslím technicky. Dnes je proces s Aghom, zmenky a je hrobové ticho. Všetky média riesia Plackovu. Dnes mali byt záverečné reči. Ani u Teleki nič.


Ináč zdá že aj toto vlakno trochu blbne, myslím technicky. Dnes je proces s Aghom, zmenky a je hrobové ticho. Všetky média riesia Plackovu. Dnes mali byt záverečné reči. Ani u Teleki nič.
Upravené 29. 9. 2021 o 20:12

Matovič znovu hovorí v podstate pravdivo - nasledujúce 3 týždne budú pre koalíciu a aj pre Slovensko kľúčové.


Áno, budú, len koalícia si nevie predstaviť ako...


https://www.teraz.sk/ekonomika/i-matovic-nasledujuce-tyzdne-budu/580015-clanok.html


Matovič znovu hovorí v podstate pravdivo - nasledujúce 3 týždne budú pre koalíciu a aj pre Slovensko kľúčové. Áno, budú, len koalícia si nevie predstaviť ako... https://www.teraz.sk/ekonomika/i-matovic-nasledujuce-tyzdne-budu/580015-clanok.html

Moderátor

Aghom, zmenky

Tu je odpoveď
Štefan Agh už v júni avizoval, že prinesie na súd utajované dokumenty, ktoré dokážu jeho nevinu v prípade sfalšovania zmeniek na televíziu Markíza. Urobil tak až v úplnom závere procesu a senát sa rozhodol, že sa pred vynesením rozsudku ešte poradí.


[quote="pid:35226, uid:273"]Aghom, zmenky[/quote] Tu je odpoveď Štefan Agh už v júni avizoval, že prinesie na súd utajované dokumenty, ktoré dokážu jeho nevinu v prípade sfalšovania zmeniek na televíziu Markíza. Urobil tak až v úplnom závere procesu a senát sa rozhodol, že sa pred vynesením rozsudku ešte poradí.

Reportáž mejnstrímu https://magazin1.sk/lekar-odmietol-nezaockovaneho-slovaka-ktoremu-bolo-zle-nebudu-nas-obmedzovat-neockovani/


V bJ nemocnici "vraj" odmietli ošetriť mladú ženu na pohotovosti, kde bola trikrát a sťažovala sa na bolesti v hrudi- dáma bola očkovaná. Následne v areáli nemocnice dostala infarkt a zomrela. BTV stiahla o tom reportáž, tutle sa to. Riaditeľom je PAS Petko.


Vážení vraj zdravotníci figurujúci v týchto prípadoch:


  • Hippokratova prísaha nič?
  • Svedomie nič?
  • Pud sebazáchovy nič?

Potom zostáva už len jedno. Poriadne vám dohovoriť.


[quote="pid:35038, uid:191"]Reportáž mejnstrímu https://magazin1.sk/lekar-odmietol-nezaockovaneho-slovaka-ktoremu-bolo-zle-nebudu-nas-obmedzovat-neockovani/[/quote] [quote="pid:35077, uid:94"]V bJ nemocnici "vraj" odmietli ošetriť mladú ženu na pohotovosti, kde bola trikrát a sťažovala sa na bolesti v hrudi- dáma bola očkovaná. Následne v areáli nemocnice dostala infarkt a zomrela. BTV stiahla o tom reportáž, tutle sa to. Riaditeľom je PAS Petko.[/quote] Vážení vraj zdravotníci figurujúci v týchto prípadoch: - Hippokratova prísaha nič? - Svedomie nič? - Pud sebazáchovy nič? Potom zostáva už len jedno. Poriadne vám dohovoriť.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 29. 9. 2021 o 21:33

Neviete kto je ten ...?
Chceme nariadovat povinne ockovanie pri vstupe na pracovisko:


https://fb.watch/8kuCDTA-xn/


VIDEO: Izraelská televize odpálila bombu, přes 90% nových případů COVID-19 v Izraeli pochází “bohužel” z řad plně očkovaných Izraelců, jen méně než 1 z 10 nakažených nebyl očkovaný!


https://aeronet.cz/news/video-izraelska-televize-odpalila-bombu-pres-90-novych-pripadu-covid-19-v-izraeli-pochazi-bohuzel-z-rad-plne-ockovanych-izraelcu-jen-mene-nez-1-z-10-nakazenych-nebyl-ockovany/?fbclid=IwAR3HkYsUeC5jPnoSs5T74tq0JU6xMJJmHExhJdmced5XxoWWf-o8SyOjjsw


Neviete kto je ten ...? Chceme nariadovat povinne ockovanie pri vstupe na pracovisko: https://fb.watch/8kuCDTA-xn/ VIDEO: Izraelská televize odpálila bombu, přes 90% nových případů COVID-19 v Izraeli pochází “bohužel” z řad plně očkovaných Izraelců, jen méně než 1 z 10 nakažených nebyl očkovaný! https://aeronet.cz/news/video-izraelska-televize-odpalila-bombu-pres-90-novych-pripadu-covid-19-v-izraeli-pochazi-bohuzel-z-rad-plne-ockovanych-izraelcu-jen-mene-nez-1-z-10-nakazenych-nebyl-ockovany/?fbclid=IwAR3HkYsUeC5jPnoSs5T74tq0JU6xMJJmHExhJdmced5XxoWWf-o8SyOjjsw

VIDEO: Izraelská televize odpálila bombu, přes 90% nových případů COVID-19 v Izraeli pochází “bohužel” z řad plně očkovaných Izraelců, jen méně než 1 z 10 nakažených nebyl očkovaný!


Keďže očkovanie nefunguje, tak je pochopiteľné, že keď majú skoro 90% zaočkovanosť, tak 90% nových prípadov sú génovo zmanipulovaní. Alebo sa mýlim?


[quote="pid:35243, uid:141"]VIDEO: Izraelská televize odpálila bombu, přes 90% nových případů COVID-19 v Izraeli pochází “bohužel” z řad plně očkovaných Izraelců, jen méně než 1 z 10 nakažených nebyl očkovaný![/quote] Keďže očkovanie nefunguje, tak je pochopiteľné, že keď majú skoro 90% zaočkovanosť, tak 90% nových prípadov sú génovo zmanipulovaní. Alebo sa mýlim?
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 29. 9. 2021 o 21:54

a uz je to tu aj v reale...
Sociálna poisťovňa nemá dosť peňazí na dôchodky. Vypláca ich z iných fondov
Nedostatok financií na výplatu starobných a predčasných starobných penzií poisťovňa vykryla prebytkami z rezervného fondu solidarity, z fondu invalidného poistenia, z fondu poistenia v nezamestnanosti, ako aj z fondu úrazového poistenia.


a uz je to tu aj v reale... **Sociálna poisťovňa nemá dosť peňazí na dôchodky. Vypláca ich z iných fondov** Nedostatok financií na výplatu starobných a predčasných starobných penzií poisťovňa vykryla prebytkami z rezervného fondu solidarity, z fondu invalidného poistenia, z fondu poistenia v nezamestnanosti, ako aj z fondu úrazového poistenia.

Mikasovi zamestnanci rúška nenosia, deti nútia dusiť sa:
https://www.mojevideo.sk/video/35bc1/mikasovi_zamestnanci_ruska_nenosia_deti_nutia_dusit_sa.html


"Na úrade hlavného „hygienika“ mali niektorí rodičia možnosť osobne vidieť „covid divadlo“, ktoré so Slovenskom táto inštitúcia, jej šéf a vláda hrajú."


"Nielenže sa im dlho nedarilo zohnať nikoho kompetentného, ktorý by od nich memorandum so 60 000 podpismi prevzal, no navyše „zamestnanci ÚVZ, Trnavská cesta 166, Bratislava, nemajú na chodbách rúška alebo ich majú pod nosom,“ píše v krátkom statuse znechutene Adriana Kráľová, ktorá video z odovzdávania memoranda zverejnila."


A ešte na nich zavolali policajtov za to, že sa im nepáči čo robia.


**Mikasovi zamestnanci rúška nenosia, deti nútia dusiť sa:** https://www.mojevideo.sk/video/35bc1/mikasovi_zamestnanci_ruska_nenosia_deti_nutia_dusit_sa.html _"Na úrade hlavného „hygienika“ mali niektorí rodičia možnosť osobne vidieť „covid divadlo“, ktoré so Slovenskom táto inštitúcia, jej šéf a vláda hrajú."_ _"Nielenže sa im dlho nedarilo zohnať nikoho kompetentného, ktorý by od nich memorandum so 60 000 podpismi prevzal, no navyše „zamestnanci ÚVZ, Trnavská cesta 166, Bratislava, nemajú na chodbách rúška alebo ich majú pod nosom,“ píše v krátkom statuse znechutene Adriana Kráľová, ktorá video z odovzdávania memoranda zverejnila."_ A ešte na nich zavolali policajtov za to, že sa im nepáči čo robia.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 30. 9. 2021 o 17:29

"Žiaci na základných školách by v triedach počas vyučovania nemuseli nosiť rúška. V spoločných priestoroch chodieb a jedálne by mali mať prekryté dýchacie cesty. Na štvrtkovom rokovaní sa na tom zhodlo konzílium odborníkov. Oznámila to hlavná odborníčka Ministerstva zdravotníctva pre pediatriu Elena Prokopová."


https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/602372-ziaci-na-zakladnych-skolach-by-v-triedach-nemuseli-nosit-ruska/?fbclid=IwAR2H8nms9rZEyWOm0VcXahlWWTforPxovX6K1Pq8GSrXz_UT_Vs8ErmjK2g


"Žiaci na základných školách by v triedach počas vyučovania nemuseli nosiť rúška. V spoločných priestoroch chodieb a jedálne by mali mať prekryté dýchacie cesty. Na štvrtkovom rokovaní sa na tom zhodlo konzílium odborníkov. Oznámila to hlavná odborníčka Ministerstva zdravotníctva pre pediatriu Elena Prokopová." https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/602372-ziaci-na-zakladnych-skolach-by-v-triedach-nemuseli-nosit-ruska/?fbclid=IwAR2H8nms9rZEyWOm0VcXahlWWTforPxovX6K1Pq8GSrXz_UT_Vs8ErmjK2g
1 ... 5678910
106.77k
690
70
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept