Politika v SR
Ešte raz, Matovičova záchrana Sputníka V.

Primäla ma k tomu moja úvaha a potvrdila to aj Danglárová karikatúra v Pravde zo včera.
https://nazory.pravda.sk/kresba/clanok/583957-danglar-10-4-2021/
Zatiaľ sa nebudem široko vyjadrovať, ale odvolám sa na posledné, alebo predposledné Pjakinové video, kde doporučuje aby sa Slovensko aj Česko spojili s Maďarskom, najlepšie všetci traja, nie jednotlivo a vytvorili tak trojspolok ako jádro - možno chápať V-4 - a vytvorili hodnotovú protiváhu v EU. Ďalej nejdem rozvádzať prečo. Celý cirkus s vakcínou prebehol tak ako prebehol a to preto aby sa dostalo k slovu Maďarsko, ako jasný spojenec globalistov a Ruska. Ak sa spojíme s Maďarskom, tak pôjdeme pod ruský vplyv. Aj preto Matovič tak tvrdo bojuje proti Neokonom na Slovensku. Vystupuje ako sám vojak v poli. Neverí nikomu, len sebe. Aké informácie má Matovič? Som zvedavý či blázon je blázon, alebo jeden z hráčov.


Primäla ma k tomu moja úvaha a potvrdila to aj Danglárová karikatúra v Pravde zo včera. https://nazory.pravda.sk/kresba/clanok/583957-danglar-10-4-2021/ Zatiaľ sa nebudem široko vyjadrovať, ale odvolám sa na posledné, alebo predposledné Pjakinové video, kde doporučuje aby sa Slovensko aj Česko spojili s Maďarskom, najlepšie všetci traja, nie jednotlivo a vytvorili tak trojspolok ako jádro - možno chápať V-4 - a vytvorili hodnotovú protiváhu v EU. Ďalej nejdem rozvádzať prečo. Celý cirkus s vakcínou prebehol tak ako prebehol a to preto aby sa dostalo k slovu Maďarsko, ako jasný spojenec globalistov a Ruska. Ak sa spojíme s Maďarskom, tak pôjdeme pod ruský vplyv. Aj preto Matovič tak tvrdo bojuje proti Neokonom na Slovensku. Vystupuje ako sám vojak v poli. Neverí nikomu, len sebe. Aké informácie má Matovič? Som zvedavý či blázon je blázon, alebo jeden z hráčov.

Som zvedavý či blázon je blázon, alebo jeden z hráčov.
Maťo je asi blázen, ale rozhodně není idiot. Připadá mi, že je pověřen hrát vysokou hru. Takovou, v které protihráči neumí adekvátně reagovat na kroky blázna. Orbán má pověst bojovníka, který - po aktu očkování - má za sebou podporu Ruska a Číny. Takže možná první integrační kroky by mohly jít z Budapešti. Věřím, že i náš Stařík z Hradu už leccos promýšlí. A Fico jakbysmet.


[quote="pid:10868, uid:165"]Som zvedavý či blázon je blázon, alebo jeden z hráčov.[/quote]Maťo je asi blázen, ale rozhodně není idiot. Připadá mi, že je pověřen hrát vysokou hru. Takovou, v které protihráči neumí adekvátně reagovat na kroky blázna. Orbán má pověst bojovníka, který - po aktu očkování - má za sebou podporu Ruska a Číny. Takže možná první integrační kroky by mohly jít z Budapešti. Věřím, že i náš Stařík z Hradu už leccos promýšlí. A Fico jakbysmet.

doporučuje aby sa Slovensko aj Česko spojili s Maďarskom


To je predsa v poriadku, aby sa spolu tieto štáty spájali a ano, je to aj v záujme globalistov. Otázkou je akou formou a k akej forme.


Matovič rozkladá štátnosť SR. Robí z nás na globálnej úrovni oškubanú kuru, proste oslabuje politickú pozíciu SR. Áno, pri tom prebieha dusenie 5. kolóny, ale to prebieha celoplošne po svete. 5.kolóna sa musí transformovať na nové globálne pomery a kto nepochopí, ten pôjde... A túto ošklbanú kuru chce Matovči ľahko vložiť do náručia Maďarsku. Preto Smer a Hlas neustále vyzdvihujú potrebu určitej minmálnej mravnej kvality politiky (Ficovým-štandardné strany) a udržovania zákonného rámca v SR.


Už za Fica bola V4 vysoko vyzdvihovaná, ako dôležitý hráč v EU. Mali sme super vzťahy vo V4 (aj keď boli problémy). Stále pred jednaním v EU najprv prebehli jednania v rámci V4. Proste spolok sa upevňoval. S maďarmi sme mali výborné vzťahy a maďarská karta nemala šancu na úspech a ani záškodníkmi už fakticky ani nebola vyťahovaná.


A teraz sa dostávame k podstate. Keď dvaja robia to isté, nikdy to nie je to isté...
Stačí sa pozrieť na národné a nadnárodné pôsobenie vlády Smeru a porovnať to s vládou Matoviča. Už len z pohľadu mravnosti je to nebo a dudy a nie ešte z pohľadu kvality riadenia. Matovičova nemravná šaškáreň plná nedodržaných slov a klamstiev, to je presne skrytý spôsob riadenia v réžii globalistov (GP).


Čiže ešte raz: Akou formou a k akej forme sa chceme spájať?


PS: Má niekto pocit z Matovičových vystúpení, že mu záleží na ľuďoch? Ja ten pocit nemám.


[quote="pid:10868, uid:165"]doporučuje aby sa Slovensko aj Česko spojili s Maďarskom[/quote] To je predsa v poriadku, aby sa spolu tieto štáty spájali a ano, je to aj v záujme globalistov. Otázkou je akou formou a k akej forme. Matovič rozkladá štátnosť SR. Robí z nás na globálnej úrovni oškubanú kuru, proste oslabuje politickú pozíciu SR. Áno, pri tom prebieha dusenie 5. kolóny, ale to prebieha celoplošne po svete. 5.kolóna sa musí transformovať na nové globálne pomery a kto nepochopí, ten pôjde... A túto ošklbanú kuru chce Matovči ľahko vložiť do náručia Maďarsku. Preto Smer a Hlas neustále vyzdvihujú potrebu určitej minmálnej mravnej kvality politiky (Ficovým-štandardné strany) a udržovania zákonného rámca v SR. Už za Fica bola V4 vysoko vyzdvihovaná, ako dôležitý hráč v EU. Mali sme super vzťahy vo V4 (aj keď boli problémy). Stále pred jednaním v EU najprv prebehli jednania v rámci V4. Proste spolok sa upevňoval. S maďarmi sme mali výborné vzťahy a maďarská karta nemala šancu na úspech a ani záškodníkmi už fakticky ani nebola vyťahovaná. A teraz sa dostávame k podstate. Keď dvaja robia to isté, nikdy to nie je to isté... Stačí sa pozrieť na národné a nadnárodné pôsobenie vlády Smeru a porovnať to s vládou Matoviča. Už len z pohľadu mravnosti je to nebo a dudy a nie ešte z pohľadu kvality riadenia. Matovičova nemravná šaškáreň plná nedodržaných slov a klamstiev, to je presne skrytý spôsob riadenia v réžii globalistov (GP). Čiže ešte raz: Akou formou a k akej forme sa chceme spájať? PS: Má niekto pocit z Matovičových vystúpení, že mu záleží na ľuďoch? Ja ten pocit nemám.

@Ferko, ja s Tebou súhlasím, my všetci dobre vieme, že Matovič osobne a aj spolu s jeho vládou je zodpovedný za spoločenský, mravný a politický rozvrat Slovenskej republiky. Chcel som len sucho konštatovať, že svojou činnosťou dopĺňa predmet smerovania určitého procesu.

@Ferko, ja s Tebou súhlasím, my všetci dobre vieme, že Matovič osobne a aj spolu s jeho vládou je zodpovedný za spoločenský, mravný a politický rozvrat Slovenskej republiky. Chcel som len sucho konštatovať, že svojou činnosťou dopĺňa predmet smerovania určitého procesu.

Doplnenie: Je samozrejme v poriadku hodnotiť pre štát pozitívne kroky Matoviča ako pozitívne a naopak, ale ja osobne by som ho vysoko nevyzdvihoval. Toľko môj názor.


Doplnenie: Je samozrejme v poriadku hodnotiť pre štát pozitívne kroky Matoviča ako pozitívne a naopak, ale ja osobne by som ho vysoko nevyzdvihoval. Toľko môj názor.

Pellegrini:


Igor Matovič uráža slovenských vedcov, dehonestuje slovenských diplomatov a ponižuje slovenské štátne orgány. Jeho cesta do Moskvy a Budapešti je absolútne neprijateľná a ja ju odmietam ospravedlňovať akýmsi dobrým úmyslom, pretože tu sa vedome šliape po slovenskej národnej hrdosti a štátnosti.


https://www.facebook.com/pellegrini.peter/videos/956154748529877/


Pellegrini: Igor Matovič uráža slovenských vedcov, dehonestuje slovenských diplomatov a ponižuje slovenské štátne orgány. Jeho cesta do Moskvy a Budapešti je absolútne neprijateľná a ja ju odmietam ospravedlňovať akýmsi dobrým úmyslom, pretože tu sa vedome šliape po slovenskej národnej hrdosti a štátnosti. https://www.facebook.com/pellegrini.peter/videos/956154748529877/

Matovič osobne a aj spolu s jeho vládou je zodpovedný za spoločenský, mravný


To urobili médiá a 3. sektor, za to mu vinu nedávaj.


politický rozvrat Slovenskej republiky


Za to ale nesie plnú zodpovednosť...


[quote="pid:10879, uid:165"]Matovič osobne a aj spolu s jeho vládou je zodpovedný za spoločenský, mravný[/quote] To urobili médiá a 3. sektor, za to mu vinu nedávaj. [quote="pid:10879, uid:165"]politický rozvrat Slovenskej republiky[/quote] Za to ale nesie plnú zodpovednosť...

Moderátor

toto je už tretie vlákno k tejto téme, myslím, že sa tým zbytočne kúskuje a rozdeluje diskusia k nej.


toto je už tretie vlákno k tejto téme, myslím, že sa tým zbytočne kúskuje a rozdeluje diskusia k nej.

Matel píše na fb:


https://www.facebook.com/1007115541/posts/10221929171310874/


Igor Matovic


SPUTNIK - zverejnenie zmluvy


Pár ľudí sa snaží vytvoriť ilúziu, že MZ zverejnilo zmluvu s ruskou stranou bez ich súhlasu. NIE JE TO PRAVDA. Ministerstvo zdravotníctva konalo v súlade so súhlasom ruskej strany kontraktu, o ktorý som ich osobne požiadal. Aj keď viem, že pre niekoho je zaujimavejšie napíňať svaly, ako sme s Rusmi vybabrali ... PRAVDA je len jedna, táto:


608c20793a7b0


Matel píše na fb: https://www.facebook.com/1007115541/posts/10221929171310874/ Igor Matovic SPUTNIK - zverejnenie zmluvy Pár ľudí sa snaží vytvoriť ilúziu, že MZ zverejnilo zmluvu s ruskou stranou bez ich súhlasu. NIE JE TO PRAVDA. Ministerstvo zdravotníctva konalo v súlade so súhlasom ruskej strany kontraktu, o ktorý som ich osobne požiadal. Aj keď viem, že pre niekoho je zaujimavejšie napíňať svaly, ako sme s Rusmi vybabrali ... PRAVDA je len jedna, táto: ![608c20793a7b0](serve/attachment&path=608c20793a7b0)

Tak Matovič pokračuje v pridelenej roli. A z ústrania, kryjúc sa Hegerom to má ľahšie. Myslím, že na otázku:

Som zvedavý či blázon je blázon, alebo jeden z hráčov.

je jasná odpoveď.


Matovič zverejní (podčiarkujem) osobný list ohľadom zverejnenia zmluvy o Sputnik V:

Matel píše

Ďalej varuje, aby sa mládež ešte neočkovala:
https://www.extraplus.sk/clanok/matovic-ockovanie-tinedzerov-bude-mat-nemilosrdne-nasledky
Čo je okamžite vypočuté:
https://www.extraplus.sk/clanok/po-matovicovom-statuse-tinedzerom-preplanovali-terminy-ockovania
A vzápätí upozorní na očakávaný veľký problém s dôchodkami a hneď ponúkne aj riešenie "milujte sa a množte sa":
https://www.slovanskenoviny.sk/matovic-avizuje-velke-problemy-s-vyplacanim-dochodkov-toto-odkazuje-slovakom/?amp=1


Toto nie je pôvodný Matovič z opozície. Veľkí chlapci využili jeho samoľúbosť, bezškrupulóznosť a pochybné finančné pozadie, chytili ho za správne miesta a dali mu ponuku, ktorá sa neodmieta. Použijú ho na boj proti močiaru, na preformátovanie strednej Európy a dostane za to (chcel by) vilku na Belize. Lebo zo Slovenska musí zdrhúť, len čo príde o moc. Za tie fašizoidné opatrenia sa už spokojne po slovenských uliciach neprejde.
Prinajmenšom v tomto vidím akúsi paralelu s českým AB. Na oboch stranách rieky Moravy použili rovnaký scenár s marketingovo zdatnými hráčmi na ovládnutie stáda a prípravu na záverečné dejstvo. Podľa mňa mali a stále majú v pláne R-U 2.0. Len sa do toho vložilo konečne mocné Rusko, a s tým v prvom pláne nerátali. V konečnom dôsledku im preto dočasne bude vyhovovať aj Veľká Morava 2.0 Opäť so zjednoteným Česko-Slovenskom.
V podstate sme sa nikdy neoddelili. A ako štátne zriadenia sme udržiavaní kompatibilní na znovuspojenie. Kto má aký-taký prehľad o sústave zákonov v Čechách i na Slovensku, ten vie, že mnoho noriem máme rovnakých ešte zo socíku, ďalšie sú buď klony, prípadne totožné alebo veľmi podobné. Dá sa vysledovať, že ešte aj podzákonné normy sa kopírujú tu či tam s meškaním nanajvýš pár mesiacov.
Tak poďme do finále!


Tak Matovič pokračuje v pridelenej roli. A z ústrania, kryjúc sa Hegerom to má ľahšie. Myslím, že na otázku: [quote="pid:10868, uid:165"]Som zvedavý či blázon je blázon, alebo jeden z hráčov.[/quote] je jasná odpoveď. Matovič zverejní (podčiarkujem) osobný list ohľadom zverejnenia zmluvy o Sputnik V: [quote="pid:13981, uid:17"]Matel píše[/quote] Ďalej varuje, aby sa mládež ešte neočkovala: https://www.extraplus.sk/clanok/matovic-ockovanie-tinedzerov-bude-mat-nemilosrdne-nasledky Čo je okamžite vypočuté: https://www.extraplus.sk/clanok/po-matovicovom-statuse-tinedzerom-preplanovali-terminy-ockovania A vzápätí upozorní na očakávaný veľký problém s dôchodkami a hneď ponúkne aj riešenie "milujte sa a množte sa": https://www.slovanskenoviny.sk/matovic-avizuje-velke-problemy-s-vyplacanim-dochodkov-toto-odkazuje-slovakom/?amp=1 Toto nie je pôvodný Matovič z opozície. Veľkí chlapci využili jeho samoľúbosť, bezškrupulóznosť a pochybné finančné pozadie, chytili ho za správne miesta a dali mu ponuku, ktorá sa neodmieta. Použijú ho na boj proti močiaru, na preformátovanie strednej Európy a dostane za to (chcel by) vilku na Belize. Lebo zo Slovenska musí zdrhúť, len čo príde o moc. Za tie fašizoidné opatrenia sa už spokojne po slovenských uliciach neprejde. Prinajmenšom v tomto vidím akúsi paralelu s českým AB. Na oboch stranách rieky Moravy použili rovnaký scenár s marketingovo zdatnými hráčmi na ovládnutie stáda a prípravu na záverečné dejstvo. Podľa mňa mali a stále majú v pláne R-U 2.0. Len sa do toho vložilo konečne mocné Rusko, a s tým v prvom pláne nerátali. V konečnom dôsledku im preto dočasne bude vyhovovať aj Veľká Morava 2.0 Opäť so zjednoteným Česko-Slovenskom. V podstate sme sa nikdy neoddelili. A ako štátne zriadenia sme udržiavaní kompatibilní na znovuspojenie. Kto má aký-taký prehľad o sústave zákonov v Čechách i na Slovensku, ten vie, že mnoho noriem máme rovnakých ešte zo socíku, ďalšie sú buď klony, prípadne totožné alebo veľmi podobné. Dá sa vysledovať, že ešte aj podzákonné normy sa kopírujú tu či tam s meškaním nanajvýš pár mesiacov. Tak poďme do finále!

Matel písal včera na fb


SPUTNIK PRISTÁVA


Po výborných výsledkoch testov v certifikovanom OMCL laboratóriu v Maďarsku a po 3-mesačných všemožných obštrukciách všemocných sa schyľuje v najbližších dňoch k začiatku očkovania Sputnikom V aj na Slovensku. S ruskou stranou som počas víkendu dohodol, že po pretestovaní vakcíny v registrovanom OMCL laboratóriu so začiatkom očkovania súhlasia. Tešte sa, ktorí sa tešiť chcete✌️


https://www.facebook.com/1007115541/posts/10221996079103527/


Takže Matel rokoval cez vikend s rusmi a dnes je v USA...🤔


Aká je pravdepodobnosť, že sa dotkli aj témy prechodu na nízkouhlíkovú ekonomiku, zníženia emisií skleníkových plynov v priemysle ktorú rokujú dnes v USA?


Matel písal včera na fb SPUTNIK PRISTÁVA Po výborných výsledkoch testov v certifikovanom OMCL laboratóriu v Maďarsku a po 3-mesačných všemožných obštrukciách všemocných sa schyľuje v najbližších dňoch k začiatku očkovania Sputnikom V aj na Slovensku. S ruskou stranou som počas víkendu dohodol, že po pretestovaní vakcíny v registrovanom OMCL laboratóriu so začiatkom očkovania súhlasia. Tešte sa, ktorí sa tešiť chcete✌️ https://www.facebook.com/1007115541/posts/10221996079103527/ Takže Matel rokoval cez vikend s rusmi a dnes je v USA...
Upravené 12. 5. 2021 o 19:27

Takže Matel rokoval cez vikend s rusmi a dnes je v USA...🤔
Too neviem rozlúsknuť. Javí sa mi to, že je potrebné používať priame riadenie, vzhľadom na rozkol medzi US elitami. nemalo by to byť naopak? Že zástupcovia US stílu naklušú na koberec pred našu vládu? Zasa US stíl sú priemyselníci, nie bankári. Takže boj klanovokorporatívnych skupín? A keďže to nemôžu pustiť cez veľvyslanectvo, nakluše Matel, či Mohamed k hore? Či naopak? Čo na to hovoria "starí bardi" medzi nami? Ako sa to javí vo svetle prebiehajúcich procesov? Toto fakt neviem rozlúsknuť. Ale vo svtele toho, že sú vraj náznaky o štiepení sa Oľajna, za Hegera, za Matela ...


[quote="pid:15453, uid:17"]Takže Matel rokoval cez vikend s rusmi a dnes je v USA...

Slovensko dalo zelenou Sputniku.
Použije 200 tisíc dávek, které dostalo už v březnu
Slovenský ministr hospodářství Richard Sulík po jednání kabinetu řekl, že pokud bude zájem převyšovat 200 tisíc dávek, tak podpoří i použití dávek.
Očkování by podle usnesení vlády mělo začít nejpozději 7. června.
Občané tak dostanou Sputnik V na výběr jako jednu z možnosti při očkování proti covidu.
https://cz.sputniknews.com/20210526/slovenska-vlada-schvalila-ockovani-ruskou-vakcinou-sputnik-v-14626931.html


Slovensko dalo zelenou Sputniku. Použije 200 tisíc dávek, které dostalo už v březnu Slovenský ministr hospodářství Richard Sulík po jednání kabinetu řekl, že pokud bude zájem převyšovat 200 tisíc dávek, tak podpoří i použití dávek. Očkování by podle usnesení vlády mělo začít nejpozději 7. června. Občané tak dostanou Sputnik V na výběr jako jednu z možnosti při očkování proti covidu. https://cz.sputniknews.com/20210526/slovenska-vlada-schvalila-ockovani-ruskou-vakcinou-sputnik-v-14626931.html

Posun vidím v tom, že zodpovednosť je na pleciach štátu, ako pri ostatných vakcinach, nie ako bolo predtým avizované, že zodpovedný bude očkujúci lekár.


Posun vidím v tom, že zodpovednosť je na pleciach štátu, ako pri ostatných vakcinach, nie ako bolo predtým avizované, že zodpovedný bude očkujúci lekár.

160-tisíc nevyužitých vakcín Sputnik V predáme alebo darujeme.


https://echo24.cz/a/SnVvf/slovensko-nevi-co-s-vakcinou-sputnik-nabizi-ji-na-balkanViedla sa podlá vojna voči vakcíne, reaguje Matovič
https://www.aktuality.sk/clanok/901992/koronavirus-160-tisic-nevyuzitych-vakcin-sputnik-v-predame-alebo-darujeme-viedla-sa-podla-vojna-voci-vakcine-reaguje-matovic/


160-tisíc nevyužitých vakcín Sputnik V predáme alebo darujeme. https://echo24.cz/a/SnVvf/slovensko-nevi-co-s-vakcinou-sputnik-nabizi-ji-na-balkanViedla sa podlá vojna voči vakcíne, reaguje Matovič https://www.aktuality.sk/clanok/901992/koronavirus-160-tisic-nevyuzitych-vakcin-sputnik-v-predame-alebo-darujeme-viedla-sa-podla-vojna-voci-vakcine-reaguje-matovic/
3.15k
16
11
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept