Politika v SR
Rozhovor s voličom I.Matoviča na IV

Kto chce vedieť ako premýšla VOLIČ Matoviča, vypočujte si túto reláciu .
Hosť je Tulák z ulice.... čiže anonym.....
myslím, že stojí za to si to popočúvať, najmä začiatok o histórii, kde sa dáva do pozície toho kto ovláda a videl "fakty"....
..... S čim sa dá súhlasiť je to ako by mal vypadať volebný systém....
je to jeden guláš, neskutočne veľa nezmyslov a veľa krát si protirečil....na otázku prečo voli Matela povie len jeden dôvod a to ten, že zavrel 30% "zlodejov" ..... prezupmcia neviny...nič...neexistuje
V úvode je spomenutá akási jeho vízia tretej Republiky, no v skutočnosti sa nedozviete nič..........čistý kaleidoskop
https://www.infovojna.sk/prehravac/informacna-vojna-842021/?m=1


Kto chce vedieť ako premýšla VOLIČ Matoviča, vypočujte si túto reláciu . Hosť je Tulák z ulice.... čiže anonym..... myslím, že stojí za to si to popočúvať, najmä začiatok o histórii, kde sa dáva do pozície toho kto ovláda a videl "fakty".... ..... S čim sa dá súhlasiť je to ako by mal vypadať volebný systém.... je to jeden guláš, neskutočne veľa nezmyslov a veľa krát si protirečil....na otázku prečo voli Matela povie len jeden dôvod a to ten, že zavrel 30% "zlodejov" ..... prezupmcia neviny...nič...neexistuje V úvode je spomenutá akási jeho vízia tretej Republiky, no v skutočnosti sa nedozviete nič..........čistý kaleidoskop https://www.infovojna.sk/prehravac/informacna-vojna-842021/?m=1

to jeden guláš, neskutočne veľa nezmyslov a veľa krát si protirečil...


ďakujem Zuzi, ušetrila si mi kopec casu, som rozmýšľala, čo je to za relácia. Tak to nejdem ani pocuvat.


ja poznám 2 Matovic voličov, jedna je moja kamaratka (učí v MS), tá ho volila lebo muž vybral. Ok. Ako to vybral jej muž, to netusim. Ona teraz vidí, že to bol krok vedľa.


Odhliadnuc od toho, že výsledok volieb je určený ako určený, ja nedokážem pochopiť, ako niekto môže voliť Matovica, ktorý závese 20 rokov politike stelesňoval deštrukčne princíp. Nevytvoril nič, ani výbor, ani návrh zákona, ani len poriadnu stranu nezorganizoval. Hallo? Toto je ten problem, že ľudia sú total osprosteni propagandou. Ja som študovala, zahraničný obchod, mali sme diplomaticky protokol. Vtedy mi to prišlo hodne náročné, stať sa diplomatom a som si vyhodila, že toto nie je veľmi pre ženy ( bez nejakej urážky, že rovnosť šancí a podobne blbosti).


A zrazu zopár pekných fotiek a zena od plotni (nič proti ním samozrejme, ja som tiež žienka domáca) ide do paláca. Potom tovyzera ako vyzerá. Byt ňou sa ani nepriznám, že som právnička.


to sa prečo nato pozeráme? Ináč ja som skeptická voči akýmkoľvek nápadom, strana z ničoho, zopár nadšencov, ktorí to aj možno myslia dobre, ale nemajú znalosti, tak to vyzerá ako to vidíme. Ja verím, že tých 95 aspoň niekto di zelal uprimnu zmenu a vyzerá to ako vyzerá. Neobstojí ani argument, že kríza. Práve naopak. Vďaka nej ten amaterizmus sa prejavil oveľa skôr. Možno vy si mnohí nevšimli, pretože ekonomika bola na tom dobre, takze 4 roky by so zotrvačnosti ešte išla. Toť moje zamyslenie na nedeľu ráno, prajem Vám pekný deň!


[quote="pid:10795, uid:17"]to jeden guláš, neskutočne veľa nezmyslov a veľa krát si protirečil...[/quote] ďakujem Zuzi, ušetrila si mi kopec casu, som rozmýšľala, čo je to za relácia. Tak to nejdem ani pocuvat. ja poznám 2 Matovic voličov, jedna je moja kamaratka (učí v MS), tá ho volila lebo muž vybral. Ok. Ako to vybral jej muž, to netusim. Ona teraz vidí, že to bol krok vedľa. Odhliadnuc od toho, že výsledok volieb je určený ako určený, ja nedokážem pochopiť, ako niekto môže voliť Matovica, ktorý závese 20 rokov politike stelesňoval deštrukčne princíp. Nevytvoril nič, ani výbor, ani návrh zákona, ani len poriadnu stranu nezorganizoval. Hallo? Toto je ten problem, že ľudia sú total osprosteni propagandou. Ja som študovala, zahraničný obchod, mali sme diplomaticky protokol. Vtedy mi to prišlo hodne náročné, stať sa diplomatom a som si vyhodila, že toto nie je veľmi pre ženy ( bez nejakej urážky, že rovnosť šancí a podobne blbosti). A zrazu zopár pekných fotiek a zena od plotni (nič proti ním samozrejme, ja som tiež žienka domáca) ide do paláca. Potom tovyzera ako vyzerá. Byt ňou sa ani nepriznám, že som právnička. to sa prečo nato pozeráme? Ináč ja som skeptická voči akýmkoľvek nápadom, strana z ničoho, zopár nadšencov, ktorí to aj možno myslia dobre, ale nemajú znalosti, tak to vyzerá ako to vidíme. Ja verím, že tých 95 aspoň niekto di zelal uprimnu zmenu a vyzerá to ako vyzerá. Neobstojí ani argument, že kríza. Práve naopak. Vďaka nej ten amaterizmus sa prejavil oveľa skôr. Možno vy si mnohí nevšimli, pretože ekonomika bola na tom dobre, takze 4 roky by so zotrvačnosti ešte išla. Toť moje zamyslenie na nedeľu ráno, prajem Vám pekný deň!
Upravené 11. 4. 2021 o 07:48

VOLIČ Matoviča

Proboha, to se nedá poslouchat. Už jen začátečný vstup o tom, že Rusům založili stát Vikingové (Normanská teorie stvořena Německými historiky) a my Slované jsme byli neschopní téměř ničeho, když náš letopočet je již 7528 let, mluví za vše.
Co říct na takové lidí, kteří jsou líní si něco zjistit, a místo toho si serou (omlouvám se za výraz) do vlastního hnízda. I to Boží stvoření, jakým je pták, vystrčí prdelku z hnízda a vykoná potřebu mimo něj. Ale naši lidé ne, ti to musí vykonat do hnízda.
A mluvit o tom, že někde se stavělo z cihel a nebo jiných materiálů. To toho člověka nenapadá, že na jihu, kde jsou velká horka, se používají materiály, které chrání od horka, zatím co, v tuhé Ruské zimě, by lidé v takovém baráku umrzli? Tam dávají přednost dřevu i ti nejbohatší lidé, jelikož dřevo teplo zadržuje. Podívejte se v čem žije Šojgu, v dřevěném domě z kuláčů a toho nelze podezírat, že na jiný materiál by neměl. Prostě dřevo se v těchto klimatických podmínkách osvědčilo nejlépe.


[quote="pid:10795, uid:17"]VOLIČ Matoviča[/quote] Proboha, to se nedá poslouchat. Už jen začátečný vstup o tom, že Rusům založili stát Vikingové (Normanská teorie stvořena Německými historiky) a my Slované jsme byli neschopní téměř ničeho, když náš letopočet je již 7528 let, mluví za vše. Co říct na takové lidí, kteří jsou líní si něco zjistit, a místo toho si serou (omlouvám se za výraz) do vlastního hnízda. I to Boží stvoření, jakým je pták, vystrčí prdelku z hnízda a vykoná potřebu mimo něj. Ale naši lidé ne, ti to musí vykonat do hnízda. A mluvit o tom, že někde se stavělo z cihel a nebo jiných materiálů. To toho člověka nenapadá, že na jihu, kde jsou velká horka, se používají materiály, které chrání od horka, zatím co, v tuhé Ruské zimě, by lidé v takovém baráku umrzli? Tam dávají přednost dřevu i ti nejbohatší lidé, jelikož dřevo teplo zadržuje. Podívejte se v čem žije Šojgu, v dřevěném domě z kuláčů a toho nelze podezírat, že na jiný materiál by neměl. Prostě dřevo se v těchto klimatických podmínkách osvědčilo nejlépe.
Upravené 11. 4. 2021 o 08:08

ako niekto môže voliť Matovica, ktorý závese 20 rokov politike stelesňoval deštrukčne princíp


Je to smutné, ale je to tak.


Včera som mal nepríjemnú skúsenosť pravdepodobne s voličom Matoviča. Bol som vonku, svietilo slnko a rozprával som sa s kamarátom. V okolí pobehovali deti s rodičmi, ani neviem, či tam niekto rúško mal, možno občas pod nosom. Deti určite nie.
Ide kolo mňa starší slúšný pán a pýta sa ma:


  • Či mi nevadí 10 000 mŕtvych.
  • Idotskú otázku som len odrazil, že za taký veľký počet mŕtvych môže Matovič.
  • Že jasné, za všetko môže Matovič, aj za mŕtvych v nemecku, rakúsku a vo svete.
  • Ja hovorím o Slovensku.
  • Fico kradol 12 rokov a to bolo v poriadku?
  • To, že Fico kradol vám vadí a že umiera kopec ľudie nie???A odišiel preč.

Proste mi dvíhol tlak totálnou zadubenosťou. Ale takých poznám viacej. Pri tom je to slušný starý pán. Za to ma to vytočilo, lebo bolo to v duchu, že či mi nevadí, že Rusi počas 2.sv vojny plienili krajinu, kým nas američania oslobodzovali.


Ja osobne preto ak vnímam, že ľudia sú zadubene na strane dnešnej vlády, tak komunikáciu vediem v iných formách, kde sa dá fungovať rozumnejšie a priateľsky.


Ináč strašné je to rozsiahle bláznovstvo mnohých, preto ja osobne sa neradujem z krokov Matoviča, aj keď čiastočne deptá 5. kolonu, ale egregoriálne vytvára to, že byť očividným bláznom a klamárom je v poriadku a je prirodzené takto dosahovať ciele. Cez túto "kvalitu" práce Matoviča je podporovaný egregoriálny stav, ktorý znižuje schopnosť rozlíšenia pripojených ľudí (rôznych obdivovateľov, nie len jeho voličov) a podporuje možný matovičov veľký -kóma back- v prípadných predčasných voľbách.


[quote="pid:10809, uid:273"]ako niekto môže voliť Matovica, ktorý závese 20 rokov politike stelesňoval deštrukčne princíp[/quote] Je to smutné, ale je to tak. Včera som mal nepríjemnú skúsenosť pravdepodobne s voličom Matoviča. Bol som vonku, svietilo slnko a rozprával som sa s kamarátom. V okolí pobehovali deti s rodičmi, ani neviem, či tam niekto rúško mal, možno občas pod nosom. Deti určite nie. Ide kolo mňa starší slúšný pán a pýta sa ma: - Či mi nevadí 10 000 mŕtvych. * Idotskú otázku som len odrazil, že za taký veľký počet mŕtvych môže Matovič. - Že jasné, za všetko môže Matovič, aj za mŕtvych v nemecku, rakúsku a vo svete. * Ja hovorím o Slovensku. - Fico kradol 12 rokov a to bolo v poriadku? * To, že Fico kradol vám vadí a že umiera kopec ľudie nie??? A odišiel preč. Proste mi dvíhol tlak totálnou zadubenosťou. Ale takých poznám viacej. Pri tom je to slušný starý pán. Za to ma to vytočilo, lebo bolo to v duchu, že či mi nevadí, že Rusi počas 2.sv vojny plienili krajinu, kým nas američania oslobodzovali. Ja osobne preto ak vnímam, že ľudia sú zadubene na strane dnešnej vlády, tak komunikáciu vediem v iných formách, kde sa dá fungovať rozumnejšie a priateľsky. Ináč strašné je to rozsiahle bláznovstvo mnohých, preto ja osobne sa neradujem z krokov Matoviča, aj keď čiastočne deptá 5. kolonu, ale egregoriálne vytvára to, že byť očividným bláznom a klamárom je v poriadku a je prirodzené takto dosahovať ciele. Cez túto "kvalitu" práce Matoviča je podporovaný egregoriálny stav, ktorý znižuje schopnosť rozlíšenia pripojených ľudí (rôznych obdivovateľov, nie len jeho voličov) a podporuje možný matovičov veľký -kóma back- v prípadných predčasných voľbách.
496
3
4
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept