Politika v ČR
Kam kráčíš milá ODS?

Poprava Petra Fialy! Václav Klaus promluvil. Je to strašlivé. A Němcová? „Její názory mě děsí.“
Takto píší na Parlamentních listech . Že by chtěl Václav Klaus přelakovat ještě docela cennou značku "ODS"? Hezky se vyjadřuje i o politickém společenství ODS s černoprdelníky a TOPkou jako o "neprůhledném konglomerátu".


Poznámka: na titulek mého vlákna by asi šlo odpovědět velice stručně, nicméně bez špetky politické korektnosti ...


Poprava Petra Fialy! Václav Klaus promluvil. Je to strašlivé. A Němcová? „Její názory mě děsí.“ Takto píší na [Parlamentních listech](https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Poprava-Petra-Fialy-Vaclav-Klaus-promluvil-Je-to-straslive-A-Nemcova-Jeji-nazory-me-desi-660126) . Že by chtěl Václav Klaus přelakovat ještě docela cennou značku "ODS"? Hezky se vyjadřuje i o politickém společenství ODS s černoprdelníky a TOPkou jako o "neprůhledném konglomerátu". Poznámka: na titulek mého vlákna by asi šlo odpovědět velice stručně, nicméně bez špetky politické korektnosti ...
Upravené 10. 4. 2021 o 14:12

na titulek mého vlákna by asi šlo odpovědět velice stručně, nicméně bez špetky politické korektnosti ...


Není to tak dávno, co mi kolegyně v bývalé práci říkala, že bude volit ODS a opovrhovala zfetovanými Piráty.


Zajímalo by mě, co si říká teď.


[quote="pid:10741, uid:260"]na titulek mého vlákna by asi šlo odpovědět velice stručně, nicméně bez špetky politické korektnosti ...[/quote] Není to tak dávno, co mi kolegyně v bývalé práci říkala, že bude volit ODS a opovrhovala zfetovanými Piráty. Zajímalo by mě, co si říká teď.

No, po pravdě, u tohoto voliče je to úplně buřt.


No, po pravdě, u tohoto voliče je to úplně buřt.

https://cnn.iprima.cz/vasku-stal-se-z-tebe-kokot-pustil-se-do-prezidenta-klause-rebel-ods-pavel-novotny-22837?


Rebel z ODS Pavel Novotný se zastal šéfa strany Petra Fialy před kritikou ze strany jejího zakladatele Václava Klause. Exprezident je podle Novotného „ko*ot“ a jeho kritika je nemístná a ubohá. Jak už bývá zvykem vulgárními slovy vůbec nešetřil, a to i přesto, že sám je trnem v oku Petra Fialy a sám ho často kritizuje.


Novotný se dočista pomátl a ODS šáhl na jeji "čestného guru", za to ho asi trest nemine.


https://cnn.iprima.cz/vasku-stal-se-z-tebe-kokot-pustil-se-do-prezidenta-klause-rebel-ods-pavel-novotny-22837? Rebel z ODS Pavel Novotný se zastal šéfa strany Petra Fialy před kritikou ze strany jejího zakladatele Václava Klause. Exprezident je podle Novotného „ko*ot“ a jeho kritika je nemístná a ubohá. Jak už bývá zvykem vulgárními slovy vůbec nešetřil, a to i přesto, že sám je trnem v oku Petra Fialy a sám ho často kritizuje. Novotný se dočista pomátl a ODS šáhl na jeji "čestného guru", za to ho asi trest nemine.

Já si stále myslím, že Novotný má za úkol rozložit ODS. :-)


Já si stále myslím, že Novotný má za úkol rozložit ODS. :-)

Já si stále myslím, že Novotný má za úkol rozložit ODS. :-)
tak býval prodejnou hyjenou, že.


[quote="pid:10814, uid:19"]Já si stále myslím, že Novotný má za úkol rozložit ODS. :-)[/quote]tak býval prodejnou hyjenou, že.

Kroť emoce , všechno běží, jak má . Rozklad bloku ODS-TOP09-KDU poběží-logicky - od lídra
Tady sehrává VK senior dvojí hru , ale o tom nebudu psát. Slabinou obou bloků na straně DEmobloku je :
absolutní absence programu, který by oslovil voliče .
To znamená, že nastupují do voleb s jediným heslem-shodit současnou koalici . je to česká obdoba "LEBO FICO" . A na Slovensku vidíme ten velmi rychlý a logický sešup s tím, že jako hrobník zafunguje lídr vítězů.


Kroť emoce , všechno běží, jak má . Rozklad bloku ODS-TOP09-KDU poběží-logicky - od lídra Tady sehrává VK senior dvojí hru , ale o tom nebudu psát. Slabinou obou bloků na straně DEmobloku je : **absolutní absence programu, který by oslovil voliče .** To znamená, že nastupují do voleb s jediným heslem-shodit současnou koalici . je to česká obdoba "LEBO FICO" . A na Slovensku vidíme ten velmi rychlý a logický sešup s tím, že jako hrobník zafunguje lídr vítězů.

Já si stále myslím, že Novotný má za úkol rozložit ODS. :-)

Řeporyjec pracuje pro nás. Je to hrozné, ale jsem nucen s tím počítat. Ostatně jsem si nevšiml, že by na něho Zeman jakkoliv reagoval. Pravda, orel much nelapá. Ale neozval se ani v pomníkové kauze (Koněv, Vlasovci). Pokud vím, malopetra kritizuje za mnohem menší věci, zatímco prasopsovo starostovské vměšování do zahraniční politiky nechává být...
Pokud jsem něco přehlédl, prosím o korekci.


[quote="pid:10814, uid:19"]Já si stále myslím, že Novotný má za úkol rozložit ODS. :-)[/quote] Řeporyjec pracuje pro nás. Je to hrozné, ale jsem nucen s tím počítat. Ostatně jsem si nevšiml, že by na něho Zeman jakkoliv reagoval. Pravda, orel much nelapá. Ale neozval se ani v pomníkové kauze (Koněv, Vlasovci). Pokud vím, malopetra kritizuje za mnohem menší věci, zatímco prasopsovo starostovské vměšování do zahraniční politiky nechává být... Pokud jsem něco přehlédl, prosím o korekci.
Upravené 11. 4. 2021 o 13:12

Novotný je hluboko pod úrovní much . Ale jako tajtrlík je fakt dobrej a účinnej. Může si podat packu s tím exotem Dominikem Feri a zatancovat si třeba Lambádu.


Novotný je hluboko pod úrovní much . Ale jako tajtrlík je fakt dobrej a účinnej. Může si podat packu s tím exotem Dominikem Feri a zatancovat si třeba Lambádu.

Odpověď Marka Bendy: Můžete vyloučit, že budete jednat o koalici s někým jiným než Piráty a STAN? Hnutí ANO může po volbách přijít s nějakou lákovou nabídkou na vládu bez Andreje Babiše.


"Vzhledem k tomu, že nevím, jací partneři tam budou, vůbec netuším, s kým budu jednat. Hnutí ANO bez Andreje Babiše podle mě ale neexistuje. A s ním se fakt bavit nebudeme."


https://www.novinky.cz/domaci/clanek/benda-rozpad-koalice-spolu-jsme-resili-odlakat-volice-top-09-se-ods-nepodarilo-40356706#dop_ab_variant=1&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=xBjqJ8gAYo1-202104121112&dop_id=40356706&source=hp&seq_no=7&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz


Snaží se otevřít prostor pro koalici ANO a SPOLU? Možná náznak řešení, jak dostat mimo hru loutky pindosů (Piráty a STAN).


Odpověď Marka Bendy: Můžete vyloučit, že budete jednat o koalici s někým jiným než Piráty a STAN? Hnutí ANO může po volbách přijít s nějakou lákovou nabídkou na vládu bez Andreje Babiše. "Vzhledem k tomu, že nevím, jací partneři tam budou, vůbec netuším, s kým budu jednat. Hnutí ANO bez Andreje Babiše podle mě ale neexistuje. A s ním se fakt bavit nebudeme." https://www.novinky.cz/domaci/clanek/benda-rozpad-koalice-spolu-jsme-resili-odlakat-volice-top-09-se-ods-nepodarilo-40356706#dop_ab_variant=1&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=xBjqJ8gAYo1-202104121112&dop_id=40356706&source=hp&seq_no=7&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Snaží se otevřít prostor pro koalici ANO a SPOLU? Možná náznak řešení, jak dostat mimo hru loutky pindosů (Piráty a STAN).

Odpověď Marka Bendy

Je to už nějakou dobu (sleduje příležitostně v poslední době aktivity Bendy ml. - profesionálního parlamentního syna), co mne napadla hříšná myšlenka, zda nakonec nepřijde doba, kdy budeme za tohoto veterána ještě rádi...


[quote="pid:10958, uid:177"]Odpověď Marka Bendy[/quote] Je to už nějakou dobu (sleduje příležitostně v poslední době aktivity Bendy ml. - profesionálního parlamentního syna), co mne napadla hříšná myšlenka, zda nakonec nepřijde doba, kdy budeme za tohoto veterána ještě rádi...
Upravené 12. 4. 2021 o 14:23

Jen si přečtěte , co vyhýkal tenhle potentovaný idiot.
Jen pro vysvětlení , idiotem není myšlena urážka osoby , ale její standardní stav bytí.
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Fiala-Vychod-chce-nemocne-bojacne-a-chude-Cesko-ktere-bude-jeho-korist-660315
Diskuse k vyjádření idiota je výživná.


Jen si přečtěte , co vyhýkal tenhle potentovaný idiot. Jen pro vysvětlení , idiotem není myšlena urážka osoby , ale její standardní stav bytí. https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Fiala-Vychod-chce-nemocne-bojacne-a-chude-Cesko-ktere-bude-jeho-korist-660315 Diskuse k vyjádření idiota je výživná.
615
12
8
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept