Politika v SR
Lipšic zrušil stihanie R.Fica za vyroky o Mazurekovi

@zuzka

možno dostal ponuku čo sa neodmieta ?

Velmi sa mi páčí, velmi!!!!


Máš na mysli, že se díval na "9" z druhé strany??? smile


("9" - zbraň kalibru 9 milimetrů)


@zuzka [quote="pid:10632, uid:17"]možno dostal ponuku čo sa neodmieta ?[/quote] Velmi sa mi páčí, velmi!!!! Máš na mysli, že se díval na "9" z druhé strany??? :D ("9" - zbraň kalibru 9 milimetrů)

Máš na mysli, že se díval na "9" z druhé strany???


toto si zapamätám, dobrá formulácia:-) ozaj, aky mate dojem z Dr. Drgonca? Ináč tiež “fanúšik” Lipšicovi.


[quote="pid:10635, uid:311"]Máš na mysli, že se díval na "9" z druhé strany???[/quote] toto si zapamätám, dobrá formulácia:-) ozaj, aky mate dojem z Dr. Drgonca? Ináč tiež “fanúšik” Lipšicovi.

@karlos neviem akú formu použili smile v každom prípade je to ďaľšia rana pre 5.kolónu....Fico bude mať o čom hovoriť a možno Lipšica aj pochváli smile len sa obávam, že Lipšic ostane po takomto počine onedlho bez kamošov smile

@karlos neviem akú formu použili :D v každom prípade je to ďaľšia rana pre 5.kolónu....Fico bude mať o čom hovoriť a možno Lipšica aj pochváli :D len sa obávam, že Lipšic ostane po takomto počine onedlho bez kamošov :D

@Lavazza
Ten link jsem shlédl celý a musím konstatovat, že jsem byl velmi mile překvapen. Původně jsem se o tom nechtěl moc rozepisovat, protože se mi zdálo, že se to tady moc nenosí. Nicméně věkový rozdíl mezi mnou a jím je okolo 10 let (pro info). Tím chci naznačit, že jsme sice asi neměli stejné profesory, ale to "gro" studií bylo ve stejném stylu. Je poznat, že je to velmi erudovaný právník s dlouholetou praxí a ohromnými zkušenostmi. Už způsob jakým hovoří zcela jasně vypovídá o jeho sebejistotě v tom, co říká. Mluví jasně a věcně, jak už u právníků bývá zvykem. Navíc se nemusí schovávat za prstem, protože nemá co ztratit, jen získat. Kéž bych měl i já v hlavě to co má on, i když už bych to asi nezužitkoval (nejsem veřejně činný a nepohybuji se v právním prostředí). Pravda s ohledem na bývalou práci jsem občas tázán na můj právní názor na určité věci a to především z ministerstva zahraničí, kde také mimojiné sledují různé excesy v zahraničí. A protože tady všichni znají jen anglosaské právo tak občas padne nějaký dotaz, protože vědí, že jsem studoval v Čechách.
Je to nepochybně velká právní autorita a myslím, že mohu směle prohlásit, že mnoho osob s právními tituly se od něho mají co učit. I já!

V každém případě Vám děkuji za poskytnutí toho linku a přeji hezký víkend.


@Lavazza Ten link jsem shlédl celý a musím konstatovat, že jsem byl velmi mile překvapen. Původně jsem se o tom nechtěl moc rozepisovat, protože se mi zdálo, že se to tady moc nenosí. Nicméně věkový rozdíl mezi mnou a jím je okolo 10 let (pro info). Tím chci naznačit, že jsme sice asi neměli stejné profesory, ale to "gro" studií bylo ve stejném stylu. Je poznat, že je to velmi erudovaný právník s dlouholetou praxí a ohromnými zkušenostmi. Už způsob jakým hovoří zcela jasně vypovídá o jeho sebejistotě v tom, co říká. Mluví jasně a věcně, jak už u právníků bývá zvykem. Navíc se nemusí schovávat za prstem, protože nemá co ztratit, jen získat. Kéž bych měl i já v hlavě to co má on, i když už bych to asi nezužitkoval (nejsem veřejně činný a nepohybuji se v právním prostředí). Pravda s ohledem na bývalou práci jsem občas tázán na můj právní názor na určité věci a to především z ministerstva zahraničí, kde také mimojiné sledují různé excesy v zahraničí. A protože tady všichni znají jen anglosaské právo tak občas padne nějaký dotaz, protože vědí, že jsem studoval v Čechách. Je to nepochybně velká právní autorita a myslím, že mohu směle prohlásit, že mnoho osob s právními tituly se od něho mají co učit. I já! V každém případě Vám děkuji za poskytnutí toho linku a přeji hezký víkend.
Upravené 9. 4. 2021 o 20:43

aky mate dojem z Dr. Drgonca?

veľmi rozhľadený odborník .... mám rada jeho humor


[quote="pid:10637, uid:273"]aky mate dojem z Dr. Drgonca?[/quote] veľmi rozhľadený odborník .... mám rada jeho humor

@zuzka
Prepáčtě, a Vás to mrzí? Já nějak v posledním čase to jméno vidím moc často a to se mi nechce líbit. Navíc pokud si dobře pamatuji, má škraloup! Nebo se mýlím?

Víte paní Zuzko, nás, ze staré školy učili, že nestudujeme abychom se stali politiky, ale proto, aby jsme zastávali funkce prokurátorů nebo soudců, eventuálně se stali obhájci. Za mých studií se učil přísný zákaz komunikace se sdělovacími prostředky!!!!! Něco plácnout do tisku mohlo dopadnout stejně jako ve filmu Skřivánci na niti: Pan prokurátor může mluvit o štěstí, že neskončil před soudruhem prokurátorem.


@zuzka Prepáčtě, a Vás to mrzí? Já nějak v posledním čase to jméno vidím moc často a to se mi nechce líbit. Navíc pokud si dobře pamatuji, má škraloup! Nebo se mýlím? Víte paní Zuzko, nás, ze staré školy učili, že nestudujeme abychom se stali politiky, ale proto, aby jsme zastávali funkce prokurátorů nebo soudců, eventuálně se stali obhájci. Za mých studií se učil přísný zákaz komunikace se sdělovacími prostředky!!!!! Něco plácnout do tisku mohlo dopadnout stejně jako ve filmu Skřivánci na niti: Pan prokurátor může mluvit o štěstí, že neskončil před soudruhem prokurátorem.

Prepáčtě, a Vás to mrzí?

nie, práve naopak, len poukazujem na ten obrat..... písala som, že to vnímam ako odpis 5.kolóny u nás....


[quote="pid:10643, uid:311"]Prepáčtě, a Vás to mrzí?[/quote] nie, práve naopak, len poukazujem na ten obrat..... písala som, že to vnímam ako odpis 5.kolóny u nás....

@zuzka
Tak to jsme dvaja. Nevnímám to jako úplný a okamžitý odpis, ale je to první krok tím směrem. Nelze vyloučit (bohužel), že také poslední, ale buďme optimisté, věřme, že přijdou i další. V každém případě, za mých aktivních let by právník s flastrem možná mohl dělat obhájce (pokud by to byla nedbalka = trestný čin z nedbalosti, třeba dopravní nehoda, jako v jeho případě, ale prokura nebo soudce ani omylem. Myslím, že v tom má Slovensko prvenství.

@zuzka Tak to jsme dvaja. Nevnímám to jako úplný a okamžitý odpis, ale je to první krok tím směrem. Nelze vyloučit (bohužel), že také poslední, ale buďme optimisté, věřme, že přijdou i další. V každém případě, za mých aktivních let by právník s flastrem možná mohl dělat obhájce (pokud by to byla nedbalka = trestný čin z nedbalosti, třeba dopravní nehoda, jako v jeho případě, ale prokura nebo soudce ani omylem. Myslím, že v tom má Slovensko prvenství.

Ten link jsem shlédl celý

Asi mi něco nedochází, ale jediný link v tomto vlákně je link na článek a v něm jsem video nenašel.
Takže si nejsem jistý, jestli hovoříš o Danielovi Lipšicovi nebo nikoliv...


[quote="pid:10641, uid:311"]Ten link jsem shlédl celý[/quote] Asi mi něco nedochází, ale jediný link v tomto vlákně je link na článek a v něm jsem video nenašel. Takže si nejsem jistý, jestli hovoříš o Danielovi Lipšicovi nebo nikoliv...

myslím, že tu nastala zvláštna situácia, ja hovorím o Drgoncovi a Karlos zrejme o Ficovi s dodatkom o Lipšicovi na konci jeho prispevku.... tu otázku o Drgoncovi položila Lavazza.... trocha sme sa zamotali


myslím, že tu nastala zvláštna situácia, ja hovorím o Drgoncovi a Karlos zrejme o Ficovi s dodatkom o Lipšicovi na konci jeho prispevku.... tu otázku o Drgoncovi položila Lavazza.... trocha sme sa zamotali
Upravené 9. 4. 2021 o 21:24

Ten link je v jiném vlákně, ale má souvztažnost k JUDr Drgoncovi a poskytla mi ho ke shlédnutí Lavazza, takže jsem si dovolil na něj reagovat zde.


Nene, text byl o JUDr Drgoncovi. Nejsem si jist, zda Fico má právní vzdělání? Pro mě to byla doposud neznámá osoba, jako jednu z právních kapacit jsem pokládal JUDr Harabína a Lavazza mi navedla na osobu, kterou neznal.


Ten link je v jiném vlákně, ale má souvztažnost k JUDr Drgoncovi a poskytla mi ho ke shlédnutí Lavazza, takže jsem si dovolil na něj reagovat zde. Nene, text byl o JUDr Drgoncovi. Nejsem si jist, zda Fico má právní vzdělání? Pro mě to byla doposud neznámá osoba, jako jednu z právních kapacit jsem pokládal JUDr Harabína a Lavazza mi navedla na osobu, kterou neznal.

Nejsem si jist, zda Fico má právní vzdělání?


JUDr Fico má právnické vzdelanie a úspešne nás aj zastupoval na EU súde.


[quote="pid:10656, uid:311"]Nejsem si jist, zda Fico má právní vzdělání?[/quote] JUDr Fico má právnické vzdelanie a úspešne nás aj zastupoval na EU súde.

Nič sa nedeje náhodne a všetko má svoj význam a zmysel.

@camellia2019

Omlouvám se, žiji 15 let v zahraničí a skutečně mám mezery. Vím, že byl předsedou vlády, ale o jeho právní kariéře nevím zhola nic. Prepáčtě.


@camellia2019 Omlouvám se, žiji 15 let v zahraničí a skutečně mám mezery. Vím, že byl předsedou vlády, ale o jeho právní kariéře nevím zhola nic. Prepáčtě.

Omlouvám se,


Čítam vás a viem že nežijete v republike no a potom aj nás rozdelili.Myslím si že nieje nutné sa ospravedlňovať vo vašom prípade.Aj keď ste veľmi rozhľadený človek ešte nemusíte poznať celý životopis každého jedného zahraničného politika.Môj komentár berte len ako doplňujúcu info a nie ako výtku,pretože tak to aj bolo myslené.


[quote="pid:10662, uid:311"]Omlouvám se,[/quote] Čítam vás a viem že nežijete v republike no a potom aj nás rozdelili.Myslím si že nieje nutné sa ospravedlňovať vo vašom prípade.Aj keď ste veľmi rozhľadený človek ešte nemusíte poznať celý životopis každého jedného zahraničného politika.Môj komentár berte len ako doplňujúcu info a nie ako výtku,pretože tak to aj bolo myslené.

Nič sa nedeje náhodne a všetko má svoj význam a zmysel.

rozhľadený


Máte tím na mysli s rozhledem? Bejvávalo, dnes ... už jen pamětník, který se zajímá o věci v kterých prožil život.


Věřte nebo ne, ale mám tady více přátel slováků a jen jednoho čecho-řeka. Čistokrevného Čecha ani jednoho. To je vlastně moc smutné, ale čechů tady moc není spočítal bych je na prstech jedné ruky.


[quote="pid:10668, uid:109"]rozhľadený[/quote] Máte tím na mysli s rozhledem? Bejvávalo, dnes ... už jen pamětník, který se zajímá o věci v kterých prožil život. Věřte nebo ne, ale mám tady více přátel slováků a jen jednoho čecho-řeka. Čistokrevného Čecha ani jednoho. To je vlastně moc smutné, ale čechů tady moc není spočítal bych je na prstech jedné ruky.
Upravené 9. 4. 2021 o 22:43

Ten link je v jiném vlákně, ale má souvztažnost k JUDr Drgoncovi

Uf, to jsem si oddechl, mohlo to vypadat, že hovoříš o démonovi Lipšicovi...
Dík za link.


[quote="pid:10656, uid:311"]Ten link je v jiném vlákně, ale má souvztažnost k JUDr Drgoncovi[/quote] Uf, to jsem si oddechl, mohlo to vypadat, že hovoříš o démonovi Lipšicovi... Dík za link.

@karlos
A ja tomu pametníkovi skladám poklonu a som rada že vás ako aj ostatných rozhľadených ľudí môžem tu čítať.Oceňujem túto stránku viac ako akúkoľvek inú soc.stránku.Príjemný zvyšok dňa.

@karlos A ja tomu pametníkovi skladám poklonu a som rada že vás ako aj ostatných rozhľadených ľudí môžem tu čítať.Oceňujem túto stránku viac ako akúkoľvek inú soc.stránku.Príjemný zvyšok dňa.

Nič sa nedeje náhodne a všetko má svoj význam a zmysel.

Upravené 9. 4. 2021 o 23:26
711
18
5
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept