Politika v ČR
Našla se karta agenta Bureše

Nový důkaz o Babišově spolupráci s StB. Našla se karta agenta Bureše
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/novy-dukaz-o-babisove-spolupraci-s-stb-nasla-se-karta-agenta-burese-149835#seq_no=1&source=hp&dop_id=149835&dop_ab_variant=0&dop_req_id=9HvI0OZ85Ah-202104090635&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz


Další útok na AB. Společnost je již v názorech na AB velmi polarizovaná. Část médii hysterizovaného davu si veškerou bídu COVIDu personalizuje s AB. Přežití ANO ve volbách je však žádoucí, pokud nechceme, aby moc přešla do rukou 5-té kolony.


**Nový důkaz o Babišově spolupráci s StB. Našla se karta agenta Bureše** https://www.seznamzpravy.cz/clanek/novy-dukaz-o-babisove-spolupraci-s-stb-nasla-se-karta-agenta-burese-149835#seq_no=1&source=hp&dop_id=149835&dop_ab_variant=0&dop_req_id=9HvI0OZ85Ah-202104090635&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Další útok na AB. Společnost je již v názorech na AB velmi polarizovaná. Část médii hysterizovaného davu si veškerou bídu COVIDu personalizuje s AB. Přežití ANO ve volbách je však žádoucí, pokud nechceme, aby moc přešla do rukou 5-té kolony.

Hned pod článkem je sugestivní rámeček s odkazy:


"Volby do Poslanecké sněmovny 2021
Co by vás mohlo zajímat o volbách do Poslanecké sněmovny 2021:


Předpověď výsledků voleb - Kdo vyhraje volby?


Předvolební projekt Seznam Zpráv - Otázka pro příštího premiéra "


Kolik lidí jim tohle baští?


Hned pod článkem je sugestivní rámeček s odkazy: "Volby do Poslanecké sněmovny 2021 Co by vás mohlo zajímat o volbách do Poslanecké sněmovny 2021: Předpověď výsledků voleb - Kdo vyhraje volby? Předvolební projekt Seznam Zpráv - Otázka pro příštího premiéra " Kolik lidí jim tohle baští?

Zkusím to trochu uvést na pravou míru. Přiznám se, že nevím jestli se mi to podaří, ale alespoň se o to pokusím.


Většina pracovníků takzvaných PZO (podnik zahraničního obchodu) musela na požádání poskytovat informace o obchodních jednáních s cizinci. Z mnoha praktických důvodů to pokládám za správné. Je to ochrana státu.
Všimněte si, že se jedná o odbor kontrarozvědky z čehož plyne ochrana státu a státních zájmů. S ohledem na budoucí kariérní postup a možnost vyslání do zahraničí s diplomatickým pasem v této spolupráci nevidím zásadní problém. Ze své pozice obchodního ataché nebo rady nemá velkou možnost "bonzovat" čechy a nebo slováky. Proč taky? Možná nějakého kolegu, který by udělal nějaký "kiks" a něco nežádoucího pustil na jednání ven.
Pracovat pro vlast v zahraničí osobně beru jako poslání a ne jako práci. Representuješ svoji zemi, musíš jít příkladem, chavat se na 101% správně, vyžaduje to pevné nervy a velké sebeovládání. Vždy být s úsměvem (i když tě bolí zuby), prostě je to něco víc. Všichni lidé s kterými se setkáš si podle tebe dělají obrázek o tvé zemi a o jejích občanech. Zastupitelský úřad je vizitkou státu. (jsem stará škola)


Osobně mi na celém tématu více vadí, že někteří lidé mu říkají "Stbák". Aby mu tak mohli říkat, musel by být ve služebním poměru, což nebyl a to je jednoznačné! Ano agentem s velkou pravděpodobností musel být, protože jinak by nemohl zastávat post na velvyslanectví, který zastával.


Také mě nejenom vadí, ale pobuřuje, že se to objevilo právě půl roku před volbama, což pokládám za velmi účelové. Přídám k tomu citaci z proslovu pana Tricheta (Třístranná komise):


Neschopnost svrhnout Orbánovu vládu v Budapešti stejně jako eliminovat Kaczynského ve Varšavě nás stála nejen zdržení v harmonogramu plánovaných změn, ale také velké úsilí, abychom tato potenciální ohniska odporu eliminovali. Vyslovuji tedy důrazné varování našim kolegům ve Varšavě a v Budapešti, aby situaci s ohledem na blížící se okamžik Velkého resetu a na něj navázané změny co nejdříve napravili tak, jako se to podařilo v Bratislavě a - jak pevně věřím - se to povede příští rok i v Praze.


Zkusím to trochu uvést na pravou míru. Přiznám se, že nevím jestli se mi to podaří, ale alespoň se o to pokusím. Většina pracovníků takzvaných PZO (podnik zahraničního obchodu) musela na požádání poskytovat informace o obchodních jednáních s cizinci. Z mnoha praktických důvodů to pokládám za správné. Je to ochrana státu. Všimněte si, že se jedná o odbor kontrarozvědky z čehož plyne ochrana státu a státních zájmů. S ohledem na budoucí kariérní postup a možnost vyslání do zahraničí s diplomatickým pasem v této spolupráci nevidím zásadní problém. Ze své pozice obchodního ataché nebo rady nemá velkou možnost "bonzovat" čechy a nebo slováky. Proč taky? Možná nějakého kolegu, který by udělal nějaký "kiks" a něco nežádoucího pustil na jednání ven. Pracovat pro vlast v zahraničí osobně beru jako poslání a ne jako práci. Representuješ svoji zemi, musíš jít příkladem, chavat se na 101% správně, vyžaduje to pevné nervy a velké sebeovládání. Vždy být s úsměvem (i když tě bolí zuby), prostě je to něco víc. Všichni lidé s kterými se setkáš si podle tebe dělají obrázek o tvé zemi a o jejích občanech. Zastupitelský úřad je vizitkou státu. (jsem stará škola) Osobně mi na celém tématu více vadí, že někteří lidé mu říkají "Stbák". Aby mu tak mohli říkat, musel by být ve služebním poměru, což nebyl a to je jednoznačné! Ano agentem s velkou pravděpodobností musel být, protože jinak by nemohl zastávat post na velvyslanectví, který zastával. Také mě nejenom vadí, ale pobuřuje, že se to objevilo právě půl roku před volbama, což pokládám za velmi účelové. Přídám k tomu citaci z proslovu pana Tricheta (Třístranná komise): **Neschopnost svrhnout Orbánovu vládu v Budapešti stejně jako eliminovat Kaczynského ve Varšavě nás stála nejen zdržení v harmonogramu plánovaných změn, ale také velké úsilí, abychom tato potenciální ohniska odporu eliminovali. Vyslovuji tedy důrazné varování našim kolegům ve Varšavě a v Budapešti, aby situaci s ohledem na blížící se okamžik Velkého resetu a na něj navázané změny co nejdříve napravili tak, jako se to podařilo v Bratislavě a - jak pevně věřím - se to povede příští rok i v Praze.**

Neschopnost svrhnout Orbánovu vládu v Budapešti stejně jako eliminovat Kaczynského ve Varšavě nás stála nejen zdržení v harmonogramu plánovaných změn, ale také velké úsilí, abychom tato potenciální ohniska odporu eliminovali. Vyslovuji tedy důrazné varování našim kolegům ve Varšavě a v Budapešti, aby situaci s ohledem na blížící se okamžik Velkého resetu a na něj navázané změny co nejdříve napravili tak, jako se to podařilo v Bratislavě a - jak pevně věřím - se to povede příští rok i v Praze.


Da se ten proslov nekde dohledat? Je nejaky verohodny zdroj? Rad bych to pouzil.


[quote="pid:10654, uid:311"]Neschopnost svrhnout Orbánovu vládu v Budapešti stejně jako eliminovat Kaczynského ve Varšavě nás stála nejen zdržení v harmonogramu plánovaných změn, ale také velké úsilí, abychom tato potenciální ohniska odporu eliminovali. Vyslovuji tedy důrazné varování našim kolegům ve Varšavě a v Budapešti, aby situaci s ohledem na blížící se okamžik Velkého resetu a na něj navázané změny co nejdříve napravili tak, jako se to podařilo v Bratislavě a - jak pevně věřím - se to povede příští rok i v Praze.[/quote] Da se ten proslov nekde dohledat? Je nejaky verohodny zdroj? Rad bych to pouzil.

Je mi jasné, že za socialismu, byl vysoce postavený člověk a nemusl být ani diplomat, pod drobnohledem STB. Ano, říkají mu STBak, protože je to také to jediné co na něj mají. Proto to zmiňují 24/7. Babiš je a bude kontroverzní, ale prostě je třeba si přiznat, že naše národy nemají kádry, nemají odkud brát. Je třeba se na to dívat tak, že mohlo být pro nás mnohem, ale mnohem hůře bez Babiše. Nevolil jsem ho, ale vidím, že jen někdo jako on je schopen přežít v tom Bordelu jménem politika.


Je mi jasné, že za socialismu, byl vysoce postavený člověk a nemusl být ani diplomat, pod drobnohledem STB. Ano, říkají mu STBak, protože je to také to jediné co na něj mají. Proto to zmiňují 24/7. Babiš je a bude kontroverzní, ale prostě je třeba si přiznat, že naše národy nemají kádry, nemají odkud brát. Je třeba se na to dívat tak, že mohlo být pro nás mnohem, ale mnohem hůře bez Babiše. Nevolil jsem ho, ale vidím, že jen někdo jako on je schopen přežít v tom Bordelu jménem politika.

@Ran
Ano, je přikládám link. Když se mi to celé dostalo do rukou od osoby, které důvěřuji, byl jsem šokován, a za pár dní se to objevilo i tady:
https://www.protiproud.cz/politika/5535-trilateralni-komise-hlavnim-cilem-operace-covid19-je-urychleni-procesu-zmeny-lidstva-ohniska-odporu-musi-byt-eliminovana-bude-v-roce-2021-spustena-operace-moskva-jake-procesy-by-mela-urychlit-antihmota.htm
Prověřeno.
@Tristan
Naprostý souhlas. Mě spíš překvapilo něco jiného, už jsem to psal v jiném vlákně. Okolo roku 1985 se o něho zajímal jistý Victor Ostrovský (katsa) z Mosadu. Katsa je něco jako styčný důstojník. Měl v té době na starost Severní Afriku a Kypr. Nakonec se mu ale Larnaka stala osudnou a vyhodili ho. Celou tu svojí patálii popisuje v knize"Lstí a klamem"

@Ran Ano, je přikládám link. Když se mi to celé dostalo do rukou od osoby, které důvěřuji, byl jsem šokován, a za pár dní se to objevilo i tady: https://www.protiproud.cz/politika/5535-trilateralni-komise-hlavnim-cilem-operace-covid19-je-urychleni-procesu-zmeny-lidstva-ohniska-odporu-musi-byt-eliminovana-bude-v-roce-2021-spustena-operace-moskva-jake-procesy-by-mela-urychlit-antihmota.htm Prověřeno. @Tristan Naprostý souhlas. Mě spíš překvapilo něco jiného, už jsem to psal v jiném vlákně. Okolo roku 1985 se o něho zajímal jistý Victor Ostrovský (katsa) z Mosadu. Katsa je něco jako styčný důstojník. Měl v té době na starost Severní Afriku a Kypr. Nakonec se mu ale Larnaka stala osudnou a vyhodili ho. Celou tu svojí patálii popisuje v knize"Lstí a klamem"

Trochu bych chladil nadšení. Sleduji Protiproud už dlouho a je podle mně rovněž pod velmi silným vlivem zákulisí .Hodně mi připomíná Aeronet jako tandemový bratr. Vždy byl orientován jako doplňující zdroj především "strašilkových"informací s cílem : vše je hotovo, nemá cenu klást odpor.
Každý nevenek ostrakizovaný web se dřive nebo později vyprofiluje . Aeronet si prošel svým vývojem a nyní je jasné, že za ním stojí "kuklovodi"


Trochu bych chladil nadšení. Sleduji Protiproud už dlouho a je podle mně rovněž pod velmi silným vlivem zákulisí .Hodně mi připomíná Aeronet jako tandemový bratr. Vždy byl orientován jako doplňující zdroj především "strašilkových"informací s cílem : vše je hotovo, nemá cenu klást odpor. Každý nevenek ostrakizovaný web se dřive nebo později vyprofiluje . Aeronet si prošel svým vývojem a nyní je jasné, že za ním stojí "kuklovodi"

Zkusím to trochu uvést na pravou míru. Přiznám se, že nevím jestli se mi to podaří, ale alespoň se o to pokusím



Pěkně se k tomu také vyjádřil režisér David Martínek na FB cituji ( snad nevadí, že to sem dávám)


Nový důkaz o Babišově spolupráci s STB?
V pořádku. Do celkové skládačky chybí pak už jen jediné.
Tzv. vázací akt s podpisem Andreje Babiše.
Co je vázací akt?
Je to klíčový dokument, kterým člověk vlastnoručním podpisem stvrzuje, že se zavazuje k vědomé spolupráci s STB.
Šlo často o dokument, napsaný i rukou, na místě. Důležitá byla formulace, že dotyčný souhlasí se spoluprací.
K tomuto dokumentu byl pak obvykle přiložen spis a zpráva důstojníka, která komentovala důvody, proč se ke spolupráci člověk upsal.
Vraťme se trochu do historie.
K práci samotné STB.
STB vyšetřovala a sledovala obchodníky z tehdejších PZO systematicky. Měla pro to dobrý důvod. Šlo o úzkou skupinu lidí, která mohla cestovat na západ. A měla na starosti kontrakty za stát. Sledovala je, kontrolovala a výpovědi pečlivě zaznamenávala. Pochopitelně, intenzivně se je snažila získat ke spolupráci. Buď vydíráním a nátlakem, nebo, daleko jednodušeji, poukazem na to, že člověk spoluprací se státní bezpečností vlastně chrání zájmy tehdejší ČSSR.
V letech 1992-1994 jsem měl možnost mluvit s několika bývalými obchodníky z PZO. Byl jsem dvacetiletý kluk, který se jich na to ptal. Odcházeli houfně z PZO a zakládali své vlastní podniky. Všichni o pokusech o vytěžování ze strany STB věděli. Mezi nimi samotnými se i tušilo, kdo spolupracuje a donáší. Nadávali na to, ale také jim bylo jasné, že pokud chtějí zůstat na PZO, dohledu STB se jednoduše nevyhnou.
Tak to tehdy fungovalo.
Někdo jim to podepsal. Jiní šli na schůzku, tam řekli estébákům nepodstatné věci a estébáci jim pak dali na čas pokoj.
O existenci samotného vázacího aktu Andreje Babiše hovoří spisy.
Podle nich 11.11.1982 ve vinárně U obuvníka, pod dohledem důstojníka STB, kpt. Mátraye a npor. Šumana Andrej Babiš spolupráci podepsal.
Pokud ano, měl by existovat samotný vázací akt s podpisem.
Dochovala se dokumentace, vyplňovaná pracovníky STB. Ale nikoliv samotný klíčový dokument s podpisem AB. Podle Jerguše Sivoše, badatele ÚPV, se vázací akt dochoval. Nedochoval se ale podpis na vázacím aktu.
Přiznám, mám s tím trochu problém; v konstrukci samotného případu.
Spis s podpisem byl podle Sivoše skartován 4. prosince 1989.
Není žádným tajemstvím, že řadu archivů se STB podařilo zlikvidovat. Ale je pro mě velmi obtížné přijmout, že zrovna v případě tehdy bezvýznamného obchodníka z bratislavské PZO se někdo namáhal se skartací jediného podstatného dokumentu - podpisu na vázacím aktu. Zatímco zbytek dokumentace nechal ležet v archivu. Přičemž termín samotné skartace byl 4. prosince 1989.
V den, kdy Gott zpíval z balkónu s Karlem Krylem na Václavském náměstí. A na ulicích bouřila sametová revoluce.
Mám věřit tomu, už tehdy soudruzi jasně věděli, že AB jednou založí ANO, vyhraje s ním volby a stane se z něj premiér?
A nechali v dokumentaci spisy a hlášení estébáků a skartovali jen samotný podpis na vázacím aktu?
Skutečností spíše je, že důstojníci STB, často ve snaze vykázat činnost, vedli dokumentaci na lidi, kteří často ani nevěděli, že pohovorem s estébákem na ně začíná být vedena důkladná složka a evidence. Do samotných dokumentů estébáci mohli napsat cokoliv. Byli odměňováni za získané informace a spolupracovníky.
Na tuto praxi po revoluci upozornily soudní procesy, ve kterých se lidé, kteří byli zařazeni do seznamů STB, bránili proti nařčení ze spolupráce. Proti evidenci ve svazcích se po revoluci ohradily, soudně, stovky lidí a na základě úspěšných soudů, byli ze seznamů vyškrtnuti.
A samozřejmě, začali se domáhat odškodnění.
Tento postup, ohrazení se proti zápisu soudem a vyškrtnutí ze seznamů, věcně vzato, skončilo až s Andrejem Babišem. ÚPV přestal být žalovanou stranou; od případu Babiš už jej není možné žalovat.
Pikantností celého případu je, že při soudním přelíčení nakonec zmínění důstojníci STB svědčili v Babišův prospěch. Jejich výpovědi, výpovědi přímých aktérů, slovenský soud ale nakonec vyhodnotil jako nevěrohodné.
V zásadě tedy.
Existence vázacího aktu s podpisem by definitivně podpořila tezi, že Andrej Babiš, český premiér, byl vědomým spolupracovníkem STB.
Bez něj, věcně vzato, je celá věc stále na vodě.
Já bych tedy poprosil. Jak politiky, například paní Němcovou za ODS, kteří hovoří o nových důkazech v kauze. Tak případně i slovenský Ústav paměti národa, nebo, soudním rozhodnutím pro tento typ kauz určené slovenské ministerstvo vnitra. A samozřejmě, případně i novináře, kteří o kauze Babiš-STB píší dlouhodobě.
Zda-li by byli tak laskaví a příslušný dokument, samotný vázací akt s podpisem Andreje Babiše konečně doložili.
Protože právě existence vázacího aktu s podpisem AB by s jasnou platností definovalo, jestli se AB ke spolupráci s STB upsal.
Pak bude ve věci definitivně jasno.
Nemám s tím problém, naopak. Ať pravda vyleze na světlo.
...
A nakonec.
Konstatuji, že začala volební kampaň.
Bude, myslím, mimořádně tvrdá a odhaduji, mimořádně nechutná.
Myslím, že nás může zachránit jedině nadhled, objektivita a pravda.


link na FB: https://www.facebook.com/david.martinek1


> [quote="pid:10654, uid:311"]Zkusím to trochu uvést na pravou míru. Přiznám se, že nevím jestli se mi to podaří, ale alespoň se o to pokusím[/quote] Pěkně se k tomu také vyjádřil režisér David Martínek na FB cituji ( snad nevadí, že to sem dávám) Nový důkaz o Babišově spolupráci s STB? V pořádku. Do celkové skládačky chybí pak už jen jediné. Tzv. vázací akt s podpisem Andreje Babiše. Co je vázací akt? Je to klíčový dokument, kterým člověk vlastnoručním podpisem stvrzuje, že se zavazuje k vědomé spolupráci s STB. Šlo často o dokument, napsaný i rukou, na místě. Důležitá byla formulace, že dotyčný souhlasí se spoluprací. K tomuto dokumentu byl pak obvykle přiložen spis a zpráva důstojníka, která komentovala důvody, proč se ke spolupráci člověk upsal. Vraťme se trochu do historie. K práci samotné STB. STB vyšetřovala a sledovala obchodníky z tehdejších PZO systematicky. Měla pro to dobrý důvod. Šlo o úzkou skupinu lidí, která mohla cestovat na západ. A měla na starosti kontrakty za stát. Sledovala je, kontrolovala a výpovědi pečlivě zaznamenávala. Pochopitelně, intenzivně se je snažila získat ke spolupráci. Buď vydíráním a nátlakem, nebo, daleko jednodušeji, poukazem na to, že člověk spoluprací se státní bezpečností vlastně chrání zájmy tehdejší ČSSR. V letech 1992-1994 jsem měl možnost mluvit s několika bývalými obchodníky z PZO. Byl jsem dvacetiletý kluk, který se jich na to ptal. Odcházeli houfně z PZO a zakládali své vlastní podniky. Všichni o pokusech o vytěžování ze strany STB věděli. Mezi nimi samotnými se i tušilo, kdo spolupracuje a donáší. Nadávali na to, ale také jim bylo jasné, že pokud chtějí zůstat na PZO, dohledu STB se jednoduše nevyhnou. Tak to tehdy fungovalo. Někdo jim to podepsal. Jiní šli na schůzku, tam řekli estébákům nepodstatné věci a estébáci jim pak dali na čas pokoj. O existenci samotného vázacího aktu Andreje Babiše hovoří spisy. Podle nich 11.11.1982 ve vinárně U obuvníka, pod dohledem důstojníka STB, kpt. Mátraye a npor. Šumana Andrej Babiš spolupráci podepsal. Pokud ano, měl by existovat samotný vázací akt s podpisem. Dochovala se dokumentace, vyplňovaná pracovníky STB. Ale nikoliv samotný klíčový dokument s podpisem AB. Podle Jerguše Sivoše, badatele ÚPV, se vázací akt dochoval. Nedochoval se ale podpis na vázacím aktu. Přiznám, mám s tím trochu problém; v konstrukci samotného případu. Spis s podpisem byl podle Sivoše skartován 4. prosince 1989. Není žádným tajemstvím, že řadu archivů se STB podařilo zlikvidovat. Ale je pro mě velmi obtížné přijmout, že zrovna v případě tehdy bezvýznamného obchodníka z bratislavské PZO se někdo namáhal se skartací jediného podstatného dokumentu - podpisu na vázacím aktu. Zatímco zbytek dokumentace nechal ležet v archivu. Přičemž termín samotné skartace byl 4. prosince 1989. V den, kdy Gott zpíval z balkónu s Karlem Krylem na Václavském náměstí. A na ulicích bouřila sametová revoluce. Mám věřit tomu, už tehdy soudruzi jasně věděli, že AB jednou založí ANO, vyhraje s ním volby a stane se z něj premiér? A nechali v dokumentaci spisy a hlášení estébáků a skartovali jen samotný podpis na vázacím aktu? Skutečností spíše je, že důstojníci STB, často ve snaze vykázat činnost, vedli dokumentaci na lidi, kteří často ani nevěděli, že pohovorem s estébákem na ně začíná být vedena důkladná složka a evidence. Do samotných dokumentů estébáci mohli napsat cokoliv. Byli odměňováni za získané informace a spolupracovníky. Na tuto praxi po revoluci upozornily soudní procesy, ve kterých se lidé, kteří byli zařazeni do seznamů STB, bránili proti nařčení ze spolupráce. Proti evidenci ve svazcích se po revoluci ohradily, soudně, stovky lidí a na základě úspěšných soudů, byli ze seznamů vyškrtnuti. A samozřejmě, začali se domáhat odškodnění. Tento postup, ohrazení se proti zápisu soudem a vyškrtnutí ze seznamů, věcně vzato, skončilo až s Andrejem Babišem. ÚPV přestal být žalovanou stranou; od případu Babiš už jej není možné žalovat. Pikantností celého případu je, že při soudním přelíčení nakonec zmínění důstojníci STB svědčili v Babišův prospěch. Jejich výpovědi, výpovědi přímých aktérů, slovenský soud ale nakonec vyhodnotil jako nevěrohodné. V zásadě tedy. Existence vázacího aktu s podpisem by definitivně podpořila tezi, že Andrej Babiš, český premiér, byl vědomým spolupracovníkem STB. Bez něj, věcně vzato, je celá věc stále na vodě. Já bych tedy poprosil. Jak politiky, například paní Němcovou za ODS, kteří hovoří o nových důkazech v kauze. Tak případně i slovenský Ústav paměti národa, nebo, soudním rozhodnutím pro tento typ kauz určené slovenské ministerstvo vnitra. A samozřejmě, případně i novináře, kteří o kauze Babiš-STB píší dlouhodobě. Zda-li by byli tak laskaví a příslušný dokument, samotný vázací akt s podpisem Andreje Babiše konečně doložili. Protože právě existence vázacího aktu s podpisem AB by s jasnou platností definovalo, jestli se AB ke spolupráci s STB upsal. Pak bude ve věci definitivně jasno. Nemám s tím problém, naopak. Ať pravda vyleze na světlo. ... A nakonec. Konstatuji, že začala volební kampaň. Bude, myslím, mimořádně tvrdá a odhaduji, mimořádně nechutná. Myslím, že nás může zachránit jedině nadhled, objektivita a pravda. link na FB: https://www.facebook.com/david.martinek1

Naprostý souhlas!
Zvláštní je, že se uvádá, že vázací akt existuje, ale je bez podpisu. Z toho by bylo lze dedukovat, že řídící důstojník se domníval, že všechno je jasný, připravil si dokument k podpisu, ale k tomu z nějakého důvodu nedošlo.
A dále, kdyby se jednalo o nějaké "udávání" asi by to měla na starost jiná správa a ne ekonomická kontrarozvědka. Zde bych se s dovolením přikláněl k ochraně zájmů republiky, které bez ohledu na zřízení (kapitalistické, socialistické, království nebo knížectví) by měly být chráněny prvořadě.
Důstojníci a vojáci ČSLA kteří sloužili v Lýbii taky chodili na hlášení k vojenskému ataché do Tripoli i přesto, že tehdy Kadáfiro režim nám byl přátelský a dával republice gigantické množství valut. Fakt bych v těchto konkrétních případech to neviděl jako vadu. Nemusíte se mnou souhlasit, přirozeně.


Naprostý souhlas! Zvláštní je, že se uvádá, že vázací akt existuje, ale je bez podpisu. Z toho by bylo lze dedukovat, že řídící důstojník se domníval, že všechno je jasný, připravil si dokument k podpisu, ale k tomu z nějakého důvodu nedošlo. A dále, kdyby se jednalo o nějaké "udávání" asi by to měla na starost jiná správa a ne ekonomická kontrarozvědka. Zde bych se s dovolením přikláněl k ochraně zájmů republiky, které bez ohledu na zřízení (kapitalistické, socialistické, království nebo knížectví) by měly být chráněny prvořadě. Důstojníci a vojáci ČSLA kteří sloužili v Lýbii taky chodili na hlášení k vojenskému ataché do Tripoli i přesto, že tehdy Kadáfiro režim nám byl přátelský a dával republice gigantické množství valut. Fakt bych v těchto konkrétních případech to neviděl jako vadu. Nemusíte se mnou souhlasit, přirozeně.

Důstojníci a vojáci ČSLA kteří sloužili v Lýbii taky chodili na hlášení k vojenskému ataché do Tripoli i přesto, že tehdy Kadáfiro režim nám byl přátelský a dával republice gigantické množství valut. Fakt bych v těchto konkrétních případech to neviděl jako vadu. Nemusíte se mnou souhlasit, přirozeně.

Přidám ještě jeden pohled. Kolik amerických nebo vlastně západních politiků bylo/je agenty nebo důstojníky svých služeb? Vříská tu někdo z havlérky o tom? Šéf čučkařů pracuje pro cizí mocnost a veřejně se tím chlubí. Nic se neděje. Putin pracoval pro rozvědku také. Vadí to Rusům? Je to prostě naimplantované stigma do národu, přes které výborně manipulují. Stejně jak přes Havlovo - té fašistické zrůdy - implantované lži tlačené médii do národa, že jsme národ udavačů.


[quote="pid:10757, uid:311"]Důstojníci a vojáci ČSLA kteří sloužili v Lýbii taky chodili na hlášení k vojenskému ataché do Tripoli i přesto, že tehdy Kadáfiro režim nám byl přátelský a dával republice gigantické množství valut. Fakt bych v těchto konkrétních případech to neviděl jako vadu. Nemusíte se mnou souhlasit, přirozeně.[/quote] Přidám ještě jeden pohled. Kolik amerických nebo vlastně západních politiků bylo/je agenty nebo důstojníky svých služeb? Vříská tu někdo z havlérky o tom? Šéf čučkařů pracuje pro cizí mocnost a veřejně se tím chlubí. Nic se neděje. Putin pracoval pro rozvědku také. Vadí to Rusům? Je to prostě naimplantované stigma do národu, přes které výborně manipulují. Stejně jak přes Havlovo - té fašistické zrůdy - implantované lži tlačené médii do národa, že jsme národ udavačů.

@Finist Jasný Sokol

Bezvýhradný souhlas!!!


Ještě si dovolím doplnit, že mimo těch, kteří jsou zapojeni v akci "GLADIO", kteří nejsou až tak moc vidět i když jich je dost a jsou to největší záškodníci i když nemají diplomatické krytí se jedná zpravidla o vojenského přidělence a personál jeho oddělení a často to bývá také tiskový rada nebo lidé z tiskového odboru.


Obvykle to nebývá nikdo z konzulátu, protože mají jinou náplň práce a vzbudili by podezření. Ale i třeba obchodní klidně může mít.


Nicméně na zjištění "Kdo je kdo, s kým a za kolik?", lze zjistit poměrně snadno. Inkriminované osoby se dostavují do úřadu i ve dnech pracovního klidu a ve svátky. Podle toho lze snadno poznat.


Zásadní výjimku tvoří konzulární oddělení USA v Německu, kde má armáda na pozemku Velvyslanectví - konzulární oddělení celý areál budov a to jak kancelářských tak i obytných, kde bydlí mariňáci.
Gießener Str. 30, 60435 Frankfurt am Main, doporučuji shlédnou na google maps v satelitním snímku. Jedná se o celý blok budov.


Samozřejmě to všichni vědí, co a jak, i noviny o tom píšou a všem je to "BUŘT".


@Finist Jasný Sokol Bezvýhradný souhlas!!! Ještě si dovolím doplnit, že mimo těch, kteří jsou zapojeni v akci "GLADIO", kteří nejsou až tak moc vidět i když jich je dost a jsou to největší záškodníci i když nemají diplomatické krytí se jedná zpravidla o vojenského přidělence a personál jeho oddělení a často to bývá také tiskový rada nebo lidé z tiskového odboru. Obvykle to nebývá nikdo z konzulátu, protože mají jinou náplň práce a vzbudili by podezření. Ale i třeba obchodní klidně může mít. Nicméně na zjištění "Kdo je kdo, s kým a za kolik?", lze zjistit poměrně snadno. Inkriminované osoby se dostavují do úřadu i ve dnech pracovního klidu a ve svátky. Podle toho lze snadno poznat. Zásadní výjimku tvoří konzulární oddělení USA v Německu, kde má armáda na pozemku Velvyslanectví - konzulární oddělení celý areál budov a to jak kancelářských tak i obytných, kde bydlí mariňáci. Gießener Str. 30, 60435 Frankfurt am Main, doporučuji shlédnou na google maps v satelitním snímku. Jedná se o celý blok budov. Samozřejmě to všichni vědí, co a jak, i noviny o tom píšou a všem je to "BUŘT".

Myslím, že to není jen útok na AB osobně. Jeho voliči to příliš nepohne i když je tu vyvolávána cíleně proti-Babišovská hysterie. Nemyslím 5-tou kolonu, tam je to celkem čitelné, ale podporu to dostává i od nově se formující imitačně pro-národních (Trikolora, Chcípl pes atd.). Tím se předem omezuje koaliční potenciál těchto stran pro případnou spolupráci s ANO a SPD.


Myslím, že to není jen útok na AB osobně. Jeho voliči to příliš nepohne i když je tu vyvolávána cíleně proti-Babišovská hysterie. Nemyslím 5-tou kolonu, tam je to celkem čitelné, ale podporu to dostává i od nově se formující imitačně pro-národních (Trikolora, Chcípl pes atd.). Tím se předem omezuje koaliční potenciál těchto stran pro případnou spolupráci s ANO a SPD.

Komentář: Zeman degradoval Babiše na vojína. Národ se ocitl ve stavu klinické demokratické smrti
http://www.msn.com/cs-cz/zpravy/dom%c3%a1c%c3%ad/koment%c3%a1%c5%99-zeman-degradoval-babi%c5%a1e-na-voj%c3%adna-n%c3%a1rod-se-ocitl-ve-stavu-klinick%c3%a9-demokratick%c3%a9-smrti/ar-BB1fBNdy?ocid=ientp


"Národ se ocitl ve stavu klinické demokratické smrti. Země více než v koronavirové či ekonomické krizi tone v morální bažině. Je naprosto dekadentní, že téměř po dvaatřiceti letech, kdy se stát zbavil komunistických okovů a totalitní diktatury, jsou z vlády nuceně odvoláváni ministři, kteří ctí prozápadní principy, dbají pravidel a vymezují se ruské a čínské nadřazenosti plné bezpráví. Pamětníci, kteří zažili atmosféru Sametové revoluce, při níž se lidé po více jak čtyřiceti letech rudé šikany, poprvé svobodně nadechli, musejí plakat. Nabízí se i paralela s Únorem 1948, kdy nestraničtí, tedy neposlušní ministři, museli skončit. Prezident Miloš Zeman i premiér Andrej Babiš vedou Českou republiku do absolutní záhuby, na jejímž konci čeká nová totalita. Jedině sněmovní volby mohou narovnat pokřivenou páteř země, vrátit ji pluralitu, sebevědomí i důvěru u zahraničních partnerů."


Autor použil metodu převrácení obrazu. Lež je pravda a pravda je lež. Zajímalo by mě, zda to na čtenáře stále funguje. Spíš mám pocit, že je tak přehnané a okaté, že to prohlédne už téměř každý.


**Komentář: Zeman degradoval Babiše na vojína. Národ se ocitl ve stavu klinické demokratické smrti** http://www.msn.com/cs-cz/zpravy/dom%c3%a1c%c3%ad/koment%c3%a1%c5%99-zeman-degradoval-babi%c5%a1e-na-voj%c3%adna-n%c3%a1rod-se-ocitl-ve-stavu-klinick%c3%a9-demokratick%c3%a9-smrti/ar-BB1fBNdy?ocid=ientp "Národ se ocitl ve stavu klinické demokratické smrti. Země více než v koronavirové či ekonomické krizi tone v morální bažině. Je naprosto dekadentní, že téměř po dvaatřiceti letech, kdy se stát zbavil komunistických okovů a totalitní diktatury, jsou z vlády nuceně odvoláváni ministři, kteří ctí prozápadní principy, dbají pravidel a vymezují se ruské a čínské nadřazenosti plné bezpráví. Pamětníci, kteří zažili atmosféru Sametové revoluce, při níž se lidé po více jak čtyřiceti letech rudé šikany, poprvé svobodně nadechli, musejí plakat. Nabízí se i paralela s Únorem 1948, kdy nestraničtí, tedy neposlušní ministři, museli skončit. Prezident Miloš Zeman i premiér Andrej Babiš vedou Českou republiku do absolutní záhuby, na jejímž konci čeká nová totalita. Jedině sněmovní volby mohou narovnat pokřivenou páteř země, vrátit ji pluralitu, sebevědomí i důvěru u zahraničních partnerů." Autor použil metodu převrácení obrazu. Lež je pravda a pravda je lež. Zajímalo by mě, zda to na čtenáře stále funguje. Spíš mám pocit, že je tak přehnané a okaté, že to prohlédne už téměř každý.
1.38k
14
9
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept