Mimo kategórií
Jeden z najbohatších mužov v krajine zabitý vo Veľkej Británii

Jeden z najbohatších mužov v krajine zabitý vo Veľkej Británii
**
Neznáma podľa Sky News zaútočila na 83-ročného britského milionára Richarda Suttona a dobodala ho na smrť.


Je objasnené, že k útoku došlo 7. apríla večer večer v Suttónovom dome v Dorsete. Je známe, že pri incidente sa zranila 60-ročná žena - rovnako ako milionárka bola zranená. Z miesta udalosti bola hospitalizovaná v kritickom stave. Podľa denníka The Guardian je obeťou manželka milionára.


Polícia pre televízny kanál uviedla, že 34-ročného muža zadržali pre podozrenie z vraždy.


Spoločnosť zosnulého, Sir Richard Sutton Ltd, vyjadril sústrasť Suttonovej rodine a poznamenal, že išlo o starostlivého a veľkorysého človeka, ktorý sa k zamestnancom choval ako k svojej rodine.


Richard Sutton počas svojho života vlastnil niekoľko hotelov a bol považovaný za jedného z najbohatších mužov v Británii - v rebríčku The Sunday Times sa majiteľ päťhviezdičkových hotelov Sheraton Grand a Athenaeum v Londýne zaradil na 435. miesto medzi najbohatších Britov. Majetok zosnulého sa odhaduje na 415 miliónov dolárov.
https://lenta.ru/news/2021/04/08/not_one_of_the_richest_anymore/


**Jeden z najbohatších mužov v krajine zabitý vo Veľkej Británii** ** Neznáma podľa Sky News zaútočila na 83-ročného britského milionára Richarda Suttona a dobodala ho na smrť. Je objasnené, že k útoku došlo 7. apríla večer večer v Suttónovom dome v Dorsete. Je známe, že pri incidente sa zranila 60-ročná žena - rovnako ako milionárka bola zranená. Z miesta udalosti bola hospitalizovaná v kritickom stave. Podľa denníka The Guardian je obeťou manželka milionára. Polícia pre televízny kanál uviedla, že 34-ročného muža zadržali pre podozrenie z vraždy. Spoločnosť zosnulého, Sir Richard Sutton Ltd, vyjadril sústrasť Suttonovej rodine a poznamenal, že išlo o starostlivého a veľkorysého človeka, ktorý sa k zamestnancom choval ako k svojej rodine. Richard Sutton počas svojho života vlastnil niekoľko hotelov a bol považovaný za jedného z najbohatších mužov v Británii - v rebríčku The Sunday Times sa majiteľ päťhviezdičkových hotelov Sheraton Grand a Athenaeum v Londýne zaradil na 435. miesto medzi najbohatších Britov. Majetok zosnulého sa odhaduje na 415 miliónov dolárov. https://lenta.ru/news/2021/04/08/not_one_of_the_richest_anymore/
Upravené 8. 4. 2021 o 21:31

nejako kántria tých milionárov a miliardárov...zaujmave sučty datumov...
možno by bolo zaujmave zistit v čom všetkom sa angažoval okrem pomoci iným


prekladač
bol „vášnivo oddaný svojej spoločnosti a jej zamestnancom a stanovoval najvyššie štandardy kvality v hoteloch, poľnohospodárstve a majetkových záujmoch v rámci skupiny“.


v článku sa píše aj to, že
Podľa správ mal rozsiahle portfólio nehnuteľností a poľnohospodárstva, vrátane vlastníctva majetku Sheraton Grand London Park Lane a hotela Athenaeum v Mayfair.


a tiež že hľadajú svedkov...taký boháč a nemá kamery ?....takže to bolo na objednávku
pričom vyššie píšu, že vrah bol 34 ročny muž ktorý sa s ním poznal....takže vraha našijú na muža čo ho poznal...


Tridsaťštyriročný muž z Gillinghamu bol zatknutý pre podozrenie z vraždy.


Zastavilo ho vo vozidle v londýnskej oblasti Hammersmith a bol prevezený do nemocnice so zraneniami, ktoré neboli považované za život ohrozujúce.


Dorsetská polícia uviedla, že zatknutý muž a obete sú si navzájom známi.....


nejako kántria tých milionárov a miliardárov...zaujmave sučty datumov... možno by bolo zaujmave zistit v čom všetkom sa angažoval okrem pomoci iným prekladač bol „vášnivo oddaný svojej spoločnosti a jej zamestnancom a stanovoval najvyššie štandardy kvality v hoteloch, poľnohospodárstve a majetkových záujmoch v rámci skupiny“. v článku sa píše aj to, že Podľa správ mal rozsiahle portfólio nehnuteľností a poľnohospodárstva, vrátane vlastníctva majetku Sheraton Grand London Park Lane a hotela Athenaeum v Mayfair. a tiež že hľadajú svedkov...taký boháč a nemá kamery ?....takže to bolo na objednávku pričom vyššie píšu, že vrah bol 34 ročny muž ktorý sa s ním poznal....takže vraha našijú na muža čo ho poznal... Tridsaťštyriročný muž z Gillinghamu bol zatknutý pre podozrenie z vraždy. Zastavilo ho vo vozidle v londýnskej oblasti Hammersmith a bol prevezený do nemocnice so zraneniami, ktoré neboli považované za život ohrozujúce. Dorsetská polícia uviedla, že zatknutý muž a obete sú si navzájom známi.....

a tiež že hľadajú svedkov...taký boháč a nemá kamery ?

Anglosaské právo je z našeho pohledu značně "perverzní".


Nejsem si jist Anglií, ale Kyperské soudy fungující podle stejného práva neuznávají ani kamerový záznam ani zvukový záznam, chtějí svědka, který bude vypovídat.
To funguje jako dvoutaktní "perpetum mobile". Nikdo nechce vypovídat i když ví, protože se bojí "vendety" od rodiny obviněného. Tak to tady funguje a policie a soudy mají méně práce a ve statistikách se vykazuje takřka nulová kriminalita.
Existují známé případy, které už měly jednací číslo a obvinění jsou stažena (například po výbuchu auta). To je první upozornění.


[quote="pid:10504, uid:17"]a tiež že hľadajú svedkov...taký boháč a nemá kamery ?[/quote] Anglosaské právo je z našeho pohledu značně "perverzní". Nejsem si jist Anglií, ale Kyperské soudy fungující podle stejného práva neuznávají ani kamerový záznam ani zvukový záznam, chtějí svědka, který bude vypovídat. To funguje jako dvoutaktní "perpetum mobile". Nikdo nechce vypovídat i když ví, protože se bojí "vendety" od rodiny obviněného. Tak to tady funguje a policie a soudy mají méně práce a ve statistikách se vykazuje takřka nulová kriminalita. Existují známé případy, které už měly jednací číslo a obvinění jsou stažena (například po výbuchu auta). To je první upozornění.
Upravené 9. 4. 2021 o 07:16
673
3
3
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept