Zahraničná politika
Hirošimský syndrom

Hirošimský syndrom


Šéf Rady bezpečnosti Ruské federace Patrušev hovořil o Donbasu a vztazích se Západem v kontextu probíhající studené války.


https://colonelcassad.livejournal.com/6686231.html


"- Co teď? Očekávají v Kremlu omluvu?


  • Ne. Jak ukazuje praxe, Američané v zásadě nejsou schopni uznat svou vinu za žádných okolností ... Dokonce i Bush starší veřejně oznámil, že Amerika se nikdy nikomu neomluví. Pro americkou elitu je pro každou chybu snazší přinést sofistikovanou teorii vysvětlující, proč bylo nutné tak učinit. Říkal bych tomu Hirošimský syndrom. Koneckonců, USA shodily atomové bomby na Japonsko úplně zbytečně, ačkoli dobře věděly, že Rudá armáda zahajuje nepřátelské akce proti japonské skupině v Mandžusku, věděly, že Tokio je připraveno se vzdát. A Japoncům a vlastně celému světu se už tři čtvrtě století říká, že atomové údery jsou nevyhnutelné. Dokonce to odhalují jako druh trestu shora. Vzpomínáte si, co řekl Obama ve svém projevu na smuteční události v Hirošimě? „Smrt padla z nebe.“ A nechtěl říci, že tato smrt padla z amerického letadla na příkaz amerického prezidenta. Jsme svědky přepisování historie. Není divu, že japonské děti již mají špatnou představu o tom, která země zničila Hirošimu a Nagasaki. Někdo si dokonce myslí, že SSSR."

Hirošimský syndrom Šéf Rady bezpečnosti Ruské federace Patrušev hovořil o Donbasu a vztazích se Západem v kontextu probíhající studené války. https://colonelcassad.livejournal.com/6686231.html "- Co teď? Očekávají v Kremlu omluvu? - Ne. Jak ukazuje praxe, Američané v zásadě nejsou schopni uznat svou vinu za žádných okolností ... Dokonce i Bush starší veřejně oznámil, že Amerika se nikdy nikomu neomluví. Pro americkou elitu je pro každou chybu snazší přinést sofistikovanou teorii vysvětlující, proč bylo nutné tak učinit. Říkal bych tomu Hirošimský syndrom. Koneckonců, USA shodily atomové bomby na Japonsko úplně zbytečně, ačkoli dobře věděly, že Rudá armáda zahajuje nepřátelské akce proti japonské skupině v Mandžusku, věděly, že Tokio je připraveno se vzdát. A Japoncům a vlastně celému světu se už tři čtvrtě století říká, že atomové údery jsou nevyhnutelné. Dokonce to odhalují jako druh trestu shora. Vzpomínáte si, co řekl Obama ve svém projevu na smuteční události v Hirošimě? „Smrt padla z nebe.“ A nechtěl říci, že tato smrt padla z amerického letadla na příkaz amerického prezidenta. Jsme svědky přepisování historie. Není divu, že japonské děti již mají špatnou představu o tom, která země zničila Hirošimu a Nagasaki. Někdo si dokonce myslí, že SSSR."
Upravené 7. 4. 2021 o 20:05
210
0
1
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept