Politika v ČR
Blatny konci, nahradi ho Arenberger. Konci i jini.
Y

„Chtěl bych vám sdělit, že mě pan prezident na žádost pana premiéra odvolal. Jako důvod beru politické rozhodnutí, na které má pan premiér právo,” řekl dnes Blatný.


Prezident Miloš Zeman nového ministra jmenovat už dnes v 11.30 hod. Uvádí se, že Arenberger by měl v 10.30 hod dorazit na Pražský hrad za prezidentem Milošem Zemanem. Do úřadu by tak měl být uveden již dnes odpoledne. Tiskovou konferenci plánuje na ministerstvu zdravotnictví ve 13.30 hod.


Kdo další končí?
Následně se objevily informace o tom, že kromě Blatného končí i Kateřina Baťhová. Ta odchází z funkce hlavní národní koordinátorky pro očkování proti covidu-19.
A suska se o vymene min. skolstvi Plagy.
https://cz.sputniknews.com/ceskarepublika/2021040713446668-zvesti-se-staly-skutecnosti-blatny-konci-na-postu-ministra-zdravotnictvi-nahradit-by-jej-mel/


„Chtěl bych vám sdělit, že mě pan prezident na žádost pana premiéra odvolal. Jako důvod beru politické rozhodnutí, na které má pan premiér právo,” řekl dnes Blatný. Prezident Miloš Zeman nového ministra jmenovat už dnes v 11.30 hod. Uvádí se, že Arenberger by měl v 10.30 hod dorazit na Pražský hrad za prezidentem Milošem Zemanem. Do úřadu by tak měl být uveden již dnes odpoledne. Tiskovou konferenci plánuje na ministerstvu zdravotnictví ve 13.30 hod. Kdo další končí? Následně se objevily informace o tom, že kromě Blatného končí i Kateřina Baťhová. Ta odchází z funkce hlavní národní koordinátorky pro očkování proti covidu-19. A suska se o vymene min. skolstvi Plagy. https://cz.sputniknews.com/ceskarepublika/2021040713446668-zvesti-se-staly-skutecnosti-blatny-konci-na-postu-ministra-zdravotnictvi-nahradit-by-jej-mel/

Zeman jmenoval nového ministra zdravotnictví. Váš předchůdce a ředitelka SÚKL blokovali Sputnik V, vzkázal mu .....
https://cz.sputniknews.com/politika/2021040713447118-zeman-jmenoval-noveho-ministra-zdravotnictvi-vas-predchudce-a-reditelka-sukl-blokovali-sputnik-v/


**Zeman jmenoval nového ministra zdravotnictví. Váš předchůdce a ředitelka SÚKL blokovali Sputnik V, vzkázal mu** ..... https://cz.sputniknews.com/politika/2021040713447118-zeman-jmenoval-noveho-ministra-zdravotnictvi-vas-predchudce-a-reditelka-sukl-blokovali-sputnik-v/

Drama při jednání vlády: Hlavní hygieničce Svrčinové se udělalo nevolno, zkolabovala a musela zasahovat záchranná služba, byla odvezena do nemocnice.
Postu se ujala v půlce března a byla pověřena funkcí hlavní hygieničky za odvolanou Jarmilu Rážovou.
Právě hlavní hygienička hraje spolu s ministrem zdravotnictví klíčovou roli v řízení boje s koronavirovou epidemií. Její důležitost vzroste ještě více poté, co přestane platit nouzový stav. Zatím to totiž vypadá, že od pondělí 12. dubna by se u nás měla veškerá opatření řídit dle pandemického zákona. A právě v jeho rámci může opatření vydávat buď ministr zdravotnictví, nebo právě hygiena. Zároveň koordinuje práci ředitelů krajských hygien.
https://cz.sputniknews.com/ceskarepublika/2021040713446050-drama-pri-jednani-vlady-hlavni-hygienicce-svrcinove-se-udelalo-nevolno-zkolabovala-a-musela/


Drama při jednání vlády: **Hlavní hygieničce Svrčinové se udělalo nevolno**, zkolabovala a musela zasahovat záchranná služba, byla odvezena do nemocnice. Postu se ujala v půlce března a byla pověřena funkcí hlavní hygieničky za odvolanou Jarmilu Rážovou. Právě hlavní hygienička hraje spolu s ministrem zdravotnictví klíčovou roli v řízení boje s koronavirovou epidemií. Její důležitost vzroste ještě více poté, co přestane platit nouzový stav. Zatím to totiž vypadá, že od pondělí 12. dubna by se u nás měla veškerá opatření řídit dle pandemického zákona. A právě v jeho rámci může opatření vydávat buď ministr zdravotnictví, nebo právě hygiena. Zároveň koordinuje práci ředitelů krajských hygien. https://cz.sputniknews.com/ceskarepublika/2021040713446050-drama-pri-jednani-vlady-hlavni-hygienicce-svrcinove-se-udelalo-nevolno-zkolabovala-a-musela/
Upravené 7. 4. 2021 o 11:52

v zasade sa zaviedlo to iste co na Slovensku, hygienicka diktatura. tohoto sa po dobrom nezbavime.


v zasade sa zaviedlo to iste co na Slovensku, hygienicka diktatura. tohoto sa po dobrom nezbavime.

Moderator

Z jistého podledu se Zemanem je to jako v Rusku s Putinem, své lidi má pod kontrolou.


Z jistého podledu se Zemanem je to jako v Rusku s Putinem, své lidi má pod kontrolou.
Upravené 7. 4. 2021 o 12:33

Vážený pane premiére, vážený pane ministře,


dovolte mi, abych Vám ještě jednou blahopřál k Vašemu jmenování. Nastupujete do funkce ministra zdravotnictví ve velice těžkých dobách, kdy zápasíme s pandemií, a nejdůležitějším, i když nikoli jediným, nástrojem v tomto boji je očkování. Každý z nás by měl proto usilovat o to, aby zde bylo co nejvíce efektivních vakcín. Zasloužil se o to pan premiér a i já jsem se obrátil dopisy na izraelského, ruského a čínského prezidenta s žádostí o dodávky vakcín. Ve všech třech případech byla odpověď pozitivní, ale Váš předchůdce a ředitelka Státního úřadu pro kontrolu léčiv, bohužel, tento proces blokovali.


Je dobré si uvědomit, že každý, kdo tímto způsobem postupuje, škodí České republice a nese spoluzodpovědnost za lidi, kteří kvůli nedostatku vakcín a pomalému očkování umírají. Jenom za dnešek jich bylo asi 150. Vím, že například vakcínu Sputnik teď kupuje Německo nebo Rakousko a další země, vím, že maďarský premiér se pro změnu nechal naočkovat čínskou vakcínou, takže ideologická hysterie, kterou pozorujeme u některých opozičních politiků nebo hloupých novinářů, je naprosto bezpředmětná.


Přeji Vám tedy ve Vaší práci, abyste se touto hysterií nenechal otrávit a abyste svou funkci vykonával v zájmu českého národa a jeho zdraví i životů.


Děkuji vám za pozornost.


Miloš Zeman, prezident republiky, Pražský hrad, 7. dubna 2021


https://www.hrad.cz/cs/prezident-cr/soucasny-prezident-cr/vybrane-projevy-a-rozhovory/projev-prezidenta-republiky-pri-jmenovani-ministra-zdravotnictvi-15878


Vážený pane premiére, vážený pane ministře, dovolte mi, abych Vám ještě jednou blahopřál k Vašemu jmenování. Nastupujete do funkce ministra zdravotnictví ve velice těžkých dobách, kdy zápasíme s pandemií, a nejdůležitějším, i když nikoli jediným, nástrojem v tomto boji je očkování. Každý z nás by měl proto usilovat o to, aby zde bylo co nejvíce efektivních vakcín. Zasloužil se o to pan premiér a i já jsem se obrátil dopisy na izraelského, ruského a čínského prezidenta s žádostí o dodávky vakcín. Ve všech třech případech byla odpověď pozitivní, ale Váš předchůdce a ředitelka Státního úřadu pro kontrolu léčiv, bohužel, tento proces blokovali. Je dobré si uvědomit, že každý, kdo tímto způsobem postupuje, škodí České republice a nese spoluzodpovědnost za lidi, kteří kvůli nedostatku vakcín a pomalému očkování umírají. Jenom za dnešek jich bylo asi 150. Vím, že například vakcínu Sputnik teď kupuje Německo nebo Rakousko a další země, vím, že maďarský premiér se pro změnu nechal naočkovat čínskou vakcínou, takže ideologická hysterie, kterou pozorujeme u některých opozičních politiků nebo hloupých novinářů, je naprosto bezpředmětná. Přeji Vám tedy ve Vaší práci, abyste se touto hysterií nenechal otrávit a abyste svou funkci vykonával v zájmu českého národa a jeho zdraví i životů. Děkuji vám za pozornost. Miloš Zeman, prezident republiky, Pražský hrad, 7. dubna 2021 https://www.hrad.cz/cs/prezident-cr/soucasny-prezident-cr/vybrane-projevy-a-rozhovory/projev-prezidenta-republiky-pri-jmenovani-ministra-zdravotnictvi-15878

To že byl glum vykopnut ještě neznamená , že se vyhne trestu za genocidu. Tak jako spousta dalších gaunerů , lhářů , podvodníků , zlodějů a vrahů.


To že byl glum vykopnut ještě neznamená , že se vyhne trestu za genocidu. Tak jako spousta dalších gaunerů , lhářů , podvodníků , zlodějů a vrahů.

Demoblok zuří, chápe o co tady jde.
Hra o Sputnik již ale běží v Bruselu. Chystá se velká diskreditace.


Demoblok zuří, chápe o co tady jde. Hra o Sputnik již ale běží v Bruselu. Chystá se velká diskreditace.

Hra o Sputnik již ale běží v Bruselu. Chystá se velká diskreditace.


Diskreditace Sputniku V ? Spíše další ostuda bruselských úředníků a europoslanců, možná mnohem větší než je s distribucí jimi "objednaných a schválených vakcín".


Pozoruhodné je, jak MZ tímto svým projevem při jmenování nového ministra zdravotnictví opět rozvířil politickou scénu, média a řadu diskutérů na internetu. Mistrovské dílo... !


[quote="pid:10210, uid:307"]Hra o Sputnik již ale běží v Bruselu. Chystá se velká diskreditace.[/quote] Diskreditace Sputniku V ? Spíše další ostuda bruselských úředníků a europoslanců, možná mnohem větší než je s distribucí jimi "objednaných a schválených vakcín". Pozoruhodné je, jak MZ tímto svým projevem při jmenování nového ministra zdravotnictví opět rozvířil politickou scénu, média a řadu diskutérů na internetu. Mistrovské dílo... !
Upravené 7. 4. 2021 o 13:13

Andrej Babiš odmítl, že by odvolal exministra Blatného kvůli Sputniku V. Potvrdil, že se ruskou vakcínou nebude očkovat dřív, než bude schválená Evropskou agenturou pro léčivé přípravky.


Andrej Babiš odmítl, že by odvolal exministra Blatného kvůli Sputniku V. Potvrdil, že se ruskou vakcínou nebude očkovat dřív, než bude schválená Evropskou agenturou pro léčivé přípravky.

„Vím o řadě pacientů, kteří na Sputnik čekají. Na druhou stranu není jednoduché používat neregistrovaný preparát. Rozumné řešení vidím v tom, že by se udělala rozsáhlá klinická studie na větším počtu pacientů, kdy obě strany vědí, že jdou do experimentálního preparátu, kterému nějaké to razítko chybí, a vstupují do toho dobrovolně,“ vysvětloval Arenberger.
https://www.novinky.cz/domaci/clanek/arenberger-jede-za-zemanem-podle-ocekavani-bude-novym-sefem-zdravotnictvi-40356207#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=Qs6ZltsEKSa-202104071129&dop_id=40356207&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
Ano, je čas si přiznat, že je tu velké procento lidí, kteří věří Rusku a západních "partnerů" a jejich vakcín se prostě bojí. A čím víc bude ambasáda tlačit a domácí podpidosi vyvádět, tím rychleji jim budou ubývat příznivci.


„Vím o řadě pacientů, kteří na Sputnik čekají. Na druhou stranu není jednoduché používat neregistrovaný preparát. Rozumné řešení vidím v tom, že by se udělala rozsáhlá klinická studie na větším počtu pacientů, kdy obě strany vědí, že jdou do experimentálního preparátu, kterému nějaké to razítko chybí, a vstupují do toho dobrovolně,“ vysvětloval Arenberger. https://www.novinky.cz/domaci/clanek/arenberger-jede-za-zemanem-podle-ocekavani-bude-novym-sefem-zdravotnictvi-40356207#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=Qs6ZltsEKSa-202104071129&dop_id=40356207&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Ano, je čas si přiznat, že je tu velké procento lidí, kteří věří Rusku a západních "partnerů" a jejich vakcín se prostě bojí. A čím víc bude ambasáda tlačit a domácí podpidosi vyvádět, tím rychleji jim budou ubývat příznivci.

Andrej Babiš odmítl, že


Andrej Babiš zřejmě netuší, která "bije". Tak dlouho bude lavírovat, až zůstane "jako kůl v plotě".


[quote="pid:10218, uid:307"]Andrej Babiš odmítl, že[/quote] Andrej Babiš zřejmě netuší, která "bije". Tak dlouho bude lavírovat, až zůstane "jako kůl v plotě".

Andrej Babiš zřejmě netuší, která "bije

Vidim to tak, ze chce odejit, uz toho ma dost. Nedavno to ozvucila jeho pani.


[quote="pid:10230, uid:270"]Andrej Babiš zřejmě netuší, která "bije[/quote] Vidim to tak, ze chce odejit, uz toho ma dost. Nedavno to ozvucila jeho pani.

nuz to nie je velmi dobre....SPD na vladu nedosiahne, bez Babisa sa ANO rozpadne, CSSD je na hranici zvolitelnosti a vyzera to potom na Piratov+TOP9+STAN apod. A to budete tam, kde sme my teraz:-(


nuz to nie je velmi dobre....SPD na vladu nedosiahne, bez Babisa sa ANO rozpadne, CSSD je na hranici zvolitelnosti a vyzera to potom na Piratov+TOP9+STAN apod. A to budete tam, kde sme my teraz:-(

chce odejit

Pro Janku S
Jani, to jeste neznamena, ze to tak bude.
Fakt je ten, kdyz se na nej divas, ze se ztraci pred ocima a belaji mu vlasy.


[quote="pid:10231, uid:68"]chce odejit[/quote] Pro Janku S Jani, to jeste neznamena, ze to tak bude. Fakt je ten, kdyz se na nej divas, ze se ztraci pred ocima a belaji mu vlasy.

A to budete tam, kde sme my teraz:


Chcete-li se odrazit od dna a nastartovat změnu, je nutné na to dno skutečně narazit. Teprve potom si naprostá většina občanů uvědomí, že jde o bytí či nebytí jejich osob a rodin. Uvedená trojkoalice k tomu dnu ČR zřejmě spolehlivě přivede. Babišova vláda a koronavirus na to jen spolehlivě "zadělaly"...


[quote="pid:10232, uid:187"]A to budete tam, kde sme my teraz:[/quote] Chcete-li se odrazit od dna a nastartovat změnu, je nutné na to dno skutečně narazit. Teprve potom si naprostá většina občanů uvědomí, že jde o bytí či nebytí jejich osob a rodin. Uvedená trojkoalice k tomu dnu ČR zřejmě spolehlivě přivede. Babišova vláda a koronavirus na to jen spolehlivě "zadělaly"...
Upravené 7. 4. 2021 o 15:47

Fakt je ten, kdyz se na nej divas, ze se ztraci pred ocima a belaji mu vlasy.


To, co Babiš musí vydržet už několik let, by 99% lidí nevydrželo ani měsíc.
Na Slovensku je skutečný držák a bojovník Fico, sice se to na něm taky podepsalo, ale pořád vypadá dobře.


Snad jedině u Trumpa nepoznám, jestli jde o záběr z roku 2016 nebo 2021...přijde mi pořád stejný, když vezmu v potaz to množství nenávisti živené médii. Samozřejmě, nevypadá stejně jako v 90. letech. Jen škoda, že není ve věku Putina.


Na druhou stranu, takový Jakeš se dožil téměř 98 let a v rozhovoru z roku 2018, ve věku 96 let, mu bylo rozumět velice dobře a stále měl jiskru.


[quote="pid:10234, uid:68"]Fakt je ten, kdyz se na nej divas, ze se ztraci pred ocima a belaji mu vlasy.[/quote] To, co Babiš musí vydržet už několik let, by 99% lidí nevydrželo ani měsíc. Na Slovensku je skutečný držák a bojovník Fico, sice se to na něm taky podepsalo, ale pořád vypadá dobře. Snad jedině u Trumpa nepoznám, jestli jde o záběr z roku 2016 nebo 2021...přijde mi pořád stejný, když vezmu v potaz to množství nenávisti živené médii. Samozřejmě, nevypadá stejně jako v 90. letech. Jen škoda, že není ve věku Putina. Na druhou stranu, takový Jakeš se dožil téměř 98 let a v rozhovoru z roku 2018, ve věku 96 let, mu bylo rozumět velice dobře a stále měl jiskru.

To, co Babiš musí vydržet už několik let, by 99% lidí nevydrželo ani měsíc.


Títo dvaja AB a RF spolu možno s Klausom Sr. A Mečiarom v pozadí budú strojcovia novej architektúry spoločného Česko-Slovenska. Spojenie bude z dôvodu prežitia našich národov a aj zdrojovej stability tu na fóre viackrát spomínanej. Aktuálne to bude v čase rozpadu Únie aby nás neroztrhali.


[quote="pid:10241, uid:181"]To, co Babiš musí vydržet už několik let, by 99% lidí nevydrželo ani měsíc.[/quote] Títo dvaja AB a RF spolu možno s Klausom Sr. A Mečiarom v pozadí budú strojcovia novej architektúry spoločného Česko-Slovenska. Spojenie bude z dôvodu prežitia našich národov a aj zdrojovej stability tu na fóre viackrát spomínanej. Aktuálne to bude v čase rozpadu Únie aby nás neroztrhali.
Upravené 7. 4. 2021 o 16:45

"Pozvěte Hyeny" Haaahhhaaaaaaa, perfektní Miloši.


"Pozvěte Hyeny" Haaahhhaaaaaaa, perfektní Miloši.

"Pozvěte Hyeny" Haaahhhaaaaaaa, perfektní Miloši.


Pozvěte hyeny, řekl Zeman a ceremoniál jmenování mohl začít


Před začátkem středečního jmenování Petra Arenbergera novým ministrem zdravotnictví dal prezident Miloš Zeman pokyn, že se může začít, slovy: „Pozvěte hyeny.” Měl tím zřejmě na mysli novináře, kteří do sálu mohli přijít až ve chvíli, kdy byla hlava státu usazena a vše bylo připraveno. Zvukový záznam zachytila kamera TV Nova.
https://www.novinky.cz/domaci/clanek/pozvete-hyeny-rekl-zeman-a-ceremonial-jmenovani-mohl-zacit-40356269


[quote="pid:10269, uid:149"]"Pozvěte Hyeny" Haaahhhaaaaaaa, perfektní Miloši.[/quote] Pozvěte hyeny, řekl Zeman a ceremoniál jmenování mohl začít Před začátkem středečního jmenování Petra Arenbergera novým ministrem zdravotnictví dal prezident Miloš Zeman pokyn, že se může začít, slovy: „Pozvěte hyeny.” Měl tím zřejmě na mysli novináře, kteří do sálu mohli přijít až ve chvíli, kdy byla hlava státu usazena a vše bylo připraveno. Zvukový záznam zachytila kamera TV Nova. https://www.novinky.cz/domaci/clanek/pozvete-hyeny-rekl-zeman-a-ceremonial-jmenovani-mohl-zacit-40356269

Kucí se zase rozšoupli , při venčení staronového psa.
Zřejmě bude platit pravidlo , když chceš proces znemožnit a zastavit , tak to přežeň do absurdna.
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Toto-je-novy-PES-seznamte-se-Ve-tretim-stupni-vas-s-testem-pusti-do-hospody-659830
Už vidím v diskuzích reakce reakcionářů. Totiž těch , co jim na čokla hodlají zvysoka kašlat. Potvrdil se tím i důvod , proč mají tak najednou po třiceti letech démonkradi , zájem o zdraví lidí.
Fašismus navždy !


Kucí se zase rozšoupli , při venčení staronového psa. Zřejmě bude platit pravidlo , když chceš proces znemožnit a zastavit , tak to přežeň do absurdna. https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Toto-je-novy-PES-seznamte-se-Ve-tretim-stupni-vas-s-testem-pusti-do-hospody-659830 Už vidím v diskuzích reakce reakcionářů. Totiž těch , co jim na čokla hodlají zvysoka kašlat. Potvrdil se tím i důvod , proč mají tak najednou po třiceti letech démonkradi , zájem o zdraví lidí. Fašismus navždy !

Arenberger: Nezlobte, jinak budou respirátory i v létě


Epidemiologická situace je podle ministra zdravotnictví Petra Arenbergera (za ANO) křehká, a mohlo by tak dojít velice rychle k jejímu zhoršení. Důležité tak je, aby nyní lidé dodržovali epidemiologická opatření a „nezlobili“, jinak se může stát, že budou respirátory povinné i v létě.
„Pokud budeme chytří, užijeme si prázdniny. Když budeme zlobit, budeme v létě nosit respirátory, budeme se potit a nadávat na ministerstvo zdravotnictví, že to udělalo blbě,“ prohlásil Arenberger ve středu večer na plénu ve Sněmovně.
Před poslanci obhajoval omezení, která podle kritiků nejsou v souladu s pandemickým zákonem.
Podle něj se ministerstvo opatřeními snaží postavit lidi na nohy a bude to dělat i dále. „Pomůžete nám ale, když se budete chránit sami,“ uvedl.
https://www.novinky.cz/domaci/clanek/arenberger-nezlobte-jinak-budou-respiratory-i-v-lete-40357037


Včera z těch cca 200-300 lidí, co jsem viděl venku při cestě na nákup, jich mělo respirátor tak 10-15. Jen ti největší tydýti a exoti.


Je Arenberger součástí Zemanovy-Mlhovy strategie s prvky ve stylu: "Když se příliš tlačí, je z toho většinou ho*no."?
https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/1381/post-11270


Arenberger: Nezlobte, jinak budou respirátory i v létě Epidemiologická situace je podle ministra zdravotnictví Petra Arenbergera (za ANO) křehká, a mohlo by tak dojít velice rychle k jejímu zhoršení. Důležité tak je, aby nyní lidé dodržovali epidemiologická opatření a „nezlobili“, jinak se může stát, že budou respirátory povinné i v létě. „Pokud budeme chytří, užijeme si prázdniny. Když budeme zlobit, budeme v létě nosit respirátory, budeme se potit a nadávat na ministerstvo zdravotnictví, že to udělalo blbě,“ prohlásil Arenberger ve středu večer na plénu ve Sněmovně. Před poslanci obhajoval omezení, která podle kritiků nejsou v souladu s pandemickým zákonem. Podle něj se ministerstvo opatřeními snaží postavit lidi na nohy a bude to dělat i dále. „Pomůžete nám ale, když se budete chránit sami,“ uvedl. https://www.novinky.cz/domaci/clanek/arenberger-nezlobte-jinak-budou-respiratory-i-v-lete-40357037 Včera z těch cca 200-300 lidí, co jsem viděl venku při cestě na nákup, jich mělo respirátor tak 10-15. Jen ti největší tydýti a exoti. Je Arenberger součástí Zemanovy-Mlhovy strategie s prvky ve stylu: "Když se příliš tlačí, je z toho většinou ho*no."? https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/1381/post-11270
Upravené 15. 4. 2021 o 01:37

Hraje se o víc, než o to, zda Babiš zůstane anebo odejde . Řeči se vedou, aby tvořily infopole. A infopole se tvoří podle zadání voleb. Pediný politik v ČR, který sleduje celou šachovnici a podle toho postupuje, je opět - starý pan Miloš Kissinger.


Hraje se o víc, než o to, zda Babiš zůstane anebo odejde . Řeči se vedou, aby tvořily infopole. A infopole se tvoří podle zadání voleb. Pediný politik v ČR, který sleduje celou šachovnici a podle toho postupuje, je opět - starý pan Miloš Kissinger.

Ahrenberger byl zvolen podle všeho jako ceremoniář závěrečného procesu.
Proto to i vzal, on má superkšeft se svojí pěknou mladou manželkou (melaninová kampaň) a nejsem si jist, jestli nebyl před pár lety mezi vyznamenanými na Hradě... Vojtěch byl nýmand, Prymula mafián a obchodník, Blatný bezvýznamný doktůrek-pablb. Koho tam dát na závěr ?


Ahrenberger byl zvolen podle všeho jako ceremoniář závěrečného procesu. Proto to i vzal, on má superkšeft se svojí pěknou mladou manželkou (melaninová kampaň) a nejsem si jist, jestli nebyl před pár lety mezi vyznamenanými na Hradě... Vojtěch byl nýmand, Prymula mafián a obchodník, Blatný bezvýznamný doktůrek-pablb. Koho tam dát na závěr ?

Koho tam dát na závěr ?


Dávám příspěvek jen k doplnění a spíše jako vtip: moje dcera říká, že Miloš omilostní Ratha a na závěr tam bude on.
To by všem praskly žilky v hlavách


[quote="pid:11437, uid:57"]Koho tam dát na závěr ?[/quote] Dávám příspěvek jen k doplnění a spíše jako vtip: moje dcera říká, že Miloš omilostní Ratha a na závěr tam bude on. To by všem praskly žilky v hlavách

Dávám příspěvek jen k doplnění a spíše jako vtip: moje dcera říká, že Miloš omilostní Ratha a na závěr tam bude on.
To by všem praskly žilky v hlavách
toto malo ist do vtipov smile keby som pil kavu tak oplujem monitor.
Konci obdobie respiracnych chorob, takze ak nestihli zaockovat dostatok ludi, maju problem smile tazko davu vysvetlit zmiznutie corony bez ockovania. Sice to zazili uz minuly rok, ale teraz je to predsa ine.


[quote="pid:11463, uid:207"]Dávám příspěvek jen k doplnění a spíše jako vtip: moje dcera říká, že Miloš omilostní Ratha a na závěr tam bude on. To by všem praskly žilky v hlavách[/quote]toto malo ist do vtipov :D keby som pil kavu tak oplujem monitor. Konci obdobie respiracnych chorob, takze ak nestihli zaockovat dostatok ludi, maju problem :) tazko davu vysvetlit zmiznutie corony bez ockovania. Sice to zazili uz minuly rok, ale teraz je to predsa ine.

Moderator

Konci obdobie respiracnych chorob, takze ak nestihli zaockovat dostatok ludi, maju problem tazko davu vysvetlit zmiznutie corony bez ockovania.


Nebojte, od toho je tu podzim a na ten se, zvlášť po volbách, všichni zainteresovaní politici neskutečně těší.


[quote="pid:11464, uid:10"]Konci obdobie respiracnych chorob, takze ak nestihli zaockovat dostatok ludi, maju problem tazko davu vysvetlit zmiznutie corony bez ockovania.[/quote] Nebojte, od toho je tu podzim a na ten se, zvlášť po volbách, všichni zainteresovaní politici neskutečně těší.

Nebojte, od toho je tu podzim a na ten se, zvlášť po volbách, všichni zainteresovaní politici neskutečně těší.

Předpokládám, že mají zadány konkrétní měřitelné cíle - min. % počty proočkovaných osob. Dokud nebude cíl dosažen, bude se vytvářet hysterie a nátlak. Z toho důvodu je prostě nutnost prosadit povolení pro Sputnik i u nás.


[quote="pid:11465, uid:19"]Nebojte, od toho je tu podzim a na ten se, zvlášť po volbách, všichni zainteresovaní politici neskutečně těší.[/quote] Předpokládám, že mají zadány konkrétní měřitelné cíle - min. % počty proočkovaných osob. Dokud nebude cíl dosažen, bude se vytvářet hysterie a nátlak. Z toho důvodu je prostě nutnost prosadit povolení pro Sputnik i u nás.

Ještě dodatek. Hledal jsem info o aktuální situaci v Rusku na ruských stránkách, protože naše SMI v této věci o Rusku nějak podezřele mlčí.
Tady je krátká zprávička + částečně korigovaný strojový překlad:
https://www.interfax.ru/moscow/761334


Собянин сообщил о полной вакцинации от COVID-19 820 тысяч москвичей /Sobyanin oznámil úplné očkování (dvě dávky) u 820 tis. Moskovanů COVID-19


Řekl, že z očkovaných bylo koronavirem následně nakaženo pouze několik osob. V Moskvě dostalo obě dávky vakcíny proti koronaviru více než 820 tisíc lidí, více než milion občanů dostalo první dávku vakcíny, napsal na svém blogu starosta hlavního města Sergej Sobyanin.


Téměř 45% očkovaných jsou lidé starší 60 let, poznamenal a připomněl, že pro tento věk je „ochrana před virem nejdůležitější.“


„Mezi miliony Moskvanů, kteří byli očkováni, je jen několik případů,“ zdůraznil a dodal, že o účinnosti ruské vakcíny není pochyb, a vakcína prokázala svou účinnost a bezpečnost. Atd.


Ještě dodatek. Hledal jsem info o aktuální situaci v Rusku na ruských stránkách, protože naše SMI v této věci o Rusku nějak podezřele mlčí. Tady je krátká zprávička + částečně korigovaný strojový překlad: https://www.interfax.ru/moscow/761334 **Собянин сообщил о полной вакцинации от COVID-19 820 тысяч москвичей /Sobyanin oznámil úplné očkování (dvě dávky) u 820 tis. Moskovanů COVID-19** Řekl, že z očkovaných bylo koronavirem následně nakaženo pouze několik osob. V Moskvě dostalo obě dávky vakcíny proti koronaviru více než 820 tisíc lidí, více než milion občanů dostalo první dávku vakcíny, napsal na svém blogu starosta hlavního města Sergej Sobyanin. Téměř 45% očkovaných jsou lidé starší 60 let, poznamenal a připomněl, že pro tento věk je „ochrana před virem nejdůležitější.“ „Mezi miliony Moskvanů, kteří byli očkováni, je jen několik případů,“ zdůraznil a dodal, že o účinnosti ruské vakcíny není pochyb, a vakcína prokázala svou účinnost a bezpečnost. Atd.

I v Rusku funguje místní ruská BigPharma a Putin si ji v předstihu zařadil jako tandemistu. Sputnik V je tak dohodnutou víceúčelovou zbraní a Putinovu týmu i výrobcům přináší profit. Také projev řízení a regulaci má v ruce gosudar.
Proto takový odpor venku . Do čela řízení operace COVID se postavil - skutečný NEPŘÍTEL COVIDu


I v Rusku funguje místní ruská BigPharma a Putin si ji v předstihu zařadil jako tandemistu. Sputnik V je tak dohodnutou víceúčelovou zbraní a Putinovu týmu i výrobcům přináší profit. Také projev řízení a regulaci má v ruce gosudar. Proto takový odpor venku . Do čela řízení operace COVID se postavil - skutečný NEPŘÍTEL COVIDu

Prymula mafián a obchodník

Zdá se, že mu křivdíš, zasloužil se o pozdržení Pfizeru, nebo jak se to píše. Měl soukromou informaci že je nebezpečná.


https://www.seznamzpravy.cz/clanek/proc-mame-malo-vakcin-prymula-prozradil-jak-se-bal-pfizeru-150464


https://www.seznamzpravy.cz/clanek/prymula-o-vakcinach-uz-se-rozhodnete-zda-jsem-pro-ameriku-nebo-pro-rusko-150679


[quote="pid:11437, uid:57"]Prymula mafián a obchodník[/quote] Zdá se, že mu křivdíš, zasloužil se o pozdržení Pfizeru, nebo jak se to píše. Měl soukromou informaci že je nebezpečná. https://www.seznamzpravy.cz/clanek/proc-mame-malo-vakcin-prymula-prozradil-jak-se-bal-pfizeru-150464 https://www.seznamzpravy.cz/clanek/prymula-o-vakcinach-uz-se-rozhodnete-zda-jsem-pro-ameriku-nebo-pro-rusko-150679

tak hlavne cele tie zapadne akcie boli o vydierani. Najprv si staty mali objednat vakciny, potom ich nedostali, ale mali si objednat dalsie a znovu a znovu....pritom este tie prve dodavky nesplnili. Takze to bolo, ako keby si mal kupovat za 10, ale realne zaplatis 70 a potom ti to za tych 10 mozno dodame a zvysne mozes vyliat, lebo uz ti ich nebude tolko treba....a novinari miesto toho, aby toto rozmazavali, tak to skryvaju


tak hlavne cele tie zapadne akcie boli o vydierani. Najprv si staty mali objednat vakciny, potom ich nedostali, ale mali si objednat dalsie a znovu a znovu....pritom este tie prve dodavky nesplnili. Takze to bolo, ako keby si mal kupovat za 10, ale realne zaplatis 70 a potom ti to za tych 10 mozno dodame a zvysne mozes vyliat, lebo uz ti ich nebude tolko treba....a novinari miesto toho, aby toto rozmazavali, tak to skryvaju

Za protektorátu platilo s přibližujícím se konce okřídlené heslo .Každý kolaborant si našel "svého Žida" , kterého "zachránil" . Podívej se na výborný francouzský film Bídníci 20.století- velmi pěkně totu poučku interpretuje.
Fakt chceš obhajovat Prymulu ? A na základě prokazatelných faktů ?


Za protektorátu platilo s přibližujícím se konce okřídlené heslo .Každý kolaborant si našel "svého Žida" , kterého "zachránil" . Podívej se na výborný francouzský film Bídníci 20.století- velmi pěkně totu poučku interpretuje. Fakt chceš obhajovat Prymulu ? A na základě prokazatelných faktů ?

Fakt chceš obhajovat Prymulu ? A na základě prokazatelných faktů ?

No, zatím si Ty nepředložil žádná fakta. Prymula byl první, kdo začal protlačovat Sputnik V. i proto byl "odstřelen". A hlavně si ho jako ministra přál Zeman.


[quote="pid:11676, uid:57"]Fakt chceš obhajovat Prymulu ? A na základě prokazatelných faktů ?[/quote] No, zatím si Ty nepředložil žádná fakta. Prymula byl první, kdo začal protlačovat Sputnik V. i proto byl "odstřelen". A hlavně si ho jako ministra přál Zeman.

Mně stačí trochu projít minulost plukovníka Prymuly a jeho obchodní aktivity. Prymula byl vybrán nadnárodním řízením do určité fáze COVID operace a té se zhostil. V určité fázi byl určen k vystřídání jiným panákem a byl vystřídán. Pak byl ještě dovyužit jako malý krysař no a teď ? Je nepoužitelný a zdiskreditovaný starou korupcí a úplatky . A to nelze vymazat, proto jsou potkani nejprve důkladně zkorumpováni a až z odstupem doby instalováni. Aby měli o co přijít... Na tom by nezměnil Zeman vůbec nic. Podobně jako na tom, že ministra zahraničí v ČR v r.2017 jmenuje deep state a ne premiér. To je status quo a jde o to, i s tím status quo tvořit vlastní politiku.


Mně stačí trochu projít minulost plukovníka Prymuly a jeho obchodní aktivity. Prymula byl vybrán nadnárodním řízením do určité fáze COVID operace a té se zhostil. V určité fázi byl určen k vystřídání jiným panákem a byl vystřídán. Pak byl ještě dovyužit jako malý krysař no a teď ? Je nepoužitelný a zdiskreditovaný starou korupcí a úplatky . A to nelze vymazat, proto jsou potkani nejprve důkladně zkorumpováni a až z odstupem doby instalováni. Aby měli o co přijít... Na tom by nezměnil Zeman vůbec nic. Podobně jako na tom, že ministra zahraničí v ČR v r.2017 jmenuje deep state a ne premiér. To je status quo a jde o to, i s tím status quo tvořit vlastní politiku.
2.24k
36
15
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept