Zahraničná politika
Šojgu vyhlásil prověrku bojové pohotovosti armády

Rusko zahájilo kontrolní prověrku bojové připravenosti ozbrojených sil. Cvičení se budou konat ve všech vojenských obvodech. Kontrolovány jsou všechny typy a druhy vojsk, uvedl ministr obrany Sergej Šojgu.


Podle ministerstva obrany se v dubnu uskuteční 4 tisíce a 48 cvičení různých měřítek, včetně 812 dvoustranných, na 101 cvičištích a 520 zařízeních cvičné a materiální základny.


Ve východním vojenském okruhu v rámci těchto opatření provádí kontrolu komise generálního štábu. Hlavní cvičení se budou konat na cvičištích Tsugol a Sergejevskij ve východním vojenském okruhu. Ve zbytku vojenských obvodů a v severní flotile se kontrolní kontroly provádějí pod vedením velitelů jednotek.


Šojgu uvedl, že jednotky šly na cvičiště provádět taktická, takticko-speciální a dvoustranná cvičení. Všechny činnosti jsou prováděny v souladu s výcvikovým plánem a jsou požadovány k zajištění vysoké kvality kontrolních cvičení a bezpečnosti při pohybu vojenských vrstev a vojenského vybavení.


Připomeňme, že tato kontrola se provádí na pozadí zpráv o tažení ruských vojsk k hranici s Ukrajinou. Kreml při této příležitosti uvedl, že ruská armáda se pohybuje v zemi v těch směrech, které považuje za nutné, a to by nikoho nemělo obtěžovat.
https://www.rosbalt.ru/russia/2021/04/06/1895790.html


https://www.youtube.com/watch?v=l7ShR3SC3Io


Rusko zahájilo kontrolní prověrku bojové připravenosti ozbrojených sil. Cvičení se budou konat ve všech vojenských obvodech. Kontrolovány jsou všechny typy a druhy vojsk, uvedl ministr obrany Sergej Šojgu. Podle ministerstva obrany se v dubnu uskuteční 4 tisíce a 48 cvičení různých měřítek, včetně 812 dvoustranných, na 101 cvičištích a 520 zařízeních cvičné a materiální základny. Ve východním vojenském okruhu v rámci těchto opatření provádí kontrolu komise generálního štábu. Hlavní cvičení se budou konat na cvičištích Tsugol a Sergejevskij ve východním vojenském okruhu. Ve zbytku vojenských obvodů a v severní flotile se kontrolní kontroly provádějí pod vedením velitelů jednotek. Šojgu uvedl, že jednotky šly na cvičiště provádět taktická, takticko-speciální a dvoustranná cvičení. Všechny činnosti jsou prováděny v souladu s výcvikovým plánem a jsou požadovány k zajištění vysoké kvality kontrolních cvičení a bezpečnosti při pohybu vojenských vrstev a vojenského vybavení. Připomeňme, že tato kontrola se provádí na pozadí zpráv o tažení ruských vojsk k hranici s Ukrajinou. Kreml při této příležitosti uvedl, že ruská armáda se pohybuje v zemi v těch směrech, které považuje za nutné, a to by nikoho nemělo obtěžovat. https://www.rosbalt.ru/russia/2021/04/06/1895790.html https://www.youtube.com/watch?v=l7ShR3SC3Io

Toto znie ako posledne varovanie pre zapadnych "partnorov". Aj v minulosti Rusko robilo obrovske cvicenia a videl som tie tvare nato somarov ked tam boli ... usta otvorene do koran. nato generali chapu, ze utok na Rusko bude ich posledny. To len politici potrebuju prefackat. Ale vsetko zle je na nieco dobre, ked ukrosi zautocia tak budeme mat hranicu s Ruskom smile


Toto znie ako posledne varovanie pre zapadnych "partnorov". Aj v minulosti Rusko robilo obrovske cvicenia a videl som tie tvare nato somarov ked tam boli ... usta otvorene do koran. nato generali chapu, ze utok na Rusko bude ich posledny. To len politici potrebuju prefackat. Ale vsetko zle je na nieco dobre, ked ukrosi zautocia tak budeme mat hranicu s Ruskom :)
Upravené 7. 4. 2021 o 14:21

Současně s ruským svičením probíhá i cvičení vojsk USA s Ukrajinou, na jejím území.
Čínské vydání SOHU mluví o tom, že USA jsou připraveny zaútočit na Rusko, v případě jeho vměšování do konfliktu na Donbasu nebo Krymu. Respektive, pokud Rusko zaútočí na ukrajinská vojska při jejích útoku na tato území.
https://piter.tv/event/ssha_udar_po_rossii/?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop


Z toho plyne, že USA potřebují aspoň nějakou válku, třeba i malou, prohranou, a hlavně, cizími rukama. Protože, jako v případě s Gruzií, jím jde o jen povzbuzení "masa, určeného na odstřel", že Amerika je s ními. Zelenský má válku začít a "tam se uvidí", třeba mu dovolí utéci i s rodinou někam na západ, jako Saakašvilímu, který ještě ani nedostal americké občanství.
Hlavně se to má výužit mediálně k "umravnění" Evropy, aby se moc necukala a nerozjížděla s Ruskem projekty. Udělat z Ruska démona zla a uvrhnout ho do izolace.


Současně s ruským svičením probíhá i cvičení vojsk USA s Ukrajinou, na jejím území. Čínské vydání SOHU mluví o tom, že USA jsou připraveny zaútočit na Rusko, v případě jeho vměšování do konfliktu na Donbasu nebo Krymu. Respektive, pokud Rusko zaútočí na ukrajinská vojska při jejích útoku na tato území. https://piter.tv/event/ssha_udar_po_rossii/?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop Z toho plyne, že USA potřebují aspoň nějakou válku, třeba i malou, prohranou, a hlavně, cizími rukama. Protože, jako v případě s Gruzií, jím jde o jen povzbuzení "masa, určeného na odstřel", že Amerika je s ními. Zelenský má válku začít a "tam se uvidí", třeba mu dovolí utéci i s rodinou někam na západ, jako Saakašvilímu, který ještě ani nedostal americké občanství. Hlavně se to má výužit mediálně k "umravnění" Evropy, aby se moc necukala a nerozjížděla s Ruskem projekty. Udělat z Ruska démona zla a uvrhnout ho do izolace.

Ono může lehce dojít k tomu , že RF plácne citelně přes pazoury v případě válečného konfliktu i toho , kdo si naivně myslí , že je za "vodou".


Ono může lehce dojít k tomu , že RF plácne citelně přes pazoury v případě válečného konfliktu i toho , kdo si naivně myslí , že je za "vodou".

USA jsou připraveny zaútočit na Rusko


"Washington dal jasně najevo, že by se postavil za Ukrajinu, kdyby Rusko vyslalo své jednotky na ochranu obyvatel Donbasu"


Čínské vydání Sohu si zřejmě "plete pojmy". Stanovisko Washingtonu, "že by se postavil za Ukrajinu" se v podstatě rovná stanovisku Francie a Velké Británie vůči Polsku před jeho likvidací Německem v roce 1939.


[quote="pid:10213, uid:158"]USA jsou připraveny zaútočit na Rusko[/quote] "Washington dal jasně najevo, že by se postavil za Ukrajinu, kdyby Rusko vyslalo své jednotky na ochranu obyvatel Donbasu" Čínské vydání Sohu si zřejmě "plete pojmy". Stanovisko Washingtonu, "že by se postavil za Ukrajinu" se v podstatě rovná stanovisku Francie a Velké Británie vůči Polsku před jeho likvidací Německem v roce 1939.
579
4
4
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept