Politika v ČR
Kellnerova smrt ?

Kellnerova smrt? Docent Valenčík si vzpomněl na ředitele České zbrojovky. Vypadl v Německu z okna a naše orgány pak ani nepustili k vyšetřování...
06.04.2021 20:43


https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Kellnerova-smrt-Docent-Valencik-si-vzpomnel-na-reditele-Ceske-zbrojovky-Vypadl-v-Nemecku-z-okna-a-nase-organy-pak-ani-nepustili-k-vysetrovani-659644


"Bidenův výrok „Putin je zabiják“ není jen projevem stařecké demence, ale i zlým poselstvím. Zapšklí geronti, jejichž figurkou Biden je, ovládli současnou globální moc a ženou svět do globální katastrofy. Doufám, že nestihnou ji rozpoutat. Jejich moc už končí. Proto tak spěchají, a tím se obnažují před všemi soudnými lidmi, kteří snad včas pochopí, že se musí bránit. "


Kellnerova smrt? Docent Valenčík si vzpomněl na ředitele České zbrojovky. Vypadl v Německu z okna a naše orgány pak ani nepustili k vyšetřování... 06.04.2021 20:43 https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Kellnerova-smrt-Docent-Valencik-si-vzpomnel-na-reditele-Ceske-zbrojovky-Vypadl-v-Nemecku-z-okna-a-nase-organy-pak-ani-nepustili-k-vysetrovani-659644 "Bidenův výrok „Putin je zabiják“ není jen projevem stařecké demence, ale i zlým poselstvím. Zapšklí geronti, jejichž figurkou Biden je, ovládli současnou globální moc a ženou svět do globální katastrofy. Doufám, že nestihnou ji rozpoutat. Jejich moc už končí. Proto tak spěchají, a tím se obnažují před všemi soudnými lidmi, kteří snad včas pochopí, že se musí bránit. "

Zbořil: Záhadné pády úspěšných podnikatelů


https://www.prvnizpravy.cz/zpravy/zpravy/zboril-zahadne-pady-uspesnych-podnikatelu/


"...tragická nehoda pana Kellnera nám vše trošičku připomíná, trochu nás vrací do historie. Vlastně do 3.dubna 1932, kdy se zřítilo u Otrokovic letadlo zakladatele firmy Baťa Tomáše Bati, ..."


Zbořil: Záhadné pády úspěšných podnikatelů https://www.prvnizpravy.cz/zpravy/zpravy/zboril-zahadne-pady-uspesnych-podnikatelu/ "...tragická nehoda pana Kellnera nám vše trošičku připomíná, trochu nás vrací do historie. Vlastně do 3.dubna 1932, kdy se zřítilo u Otrokovic letadlo zakladatele firmy Baťa Tomáše Bati, ..."
Upravené 7. 4. 2021 o 08:58
551
1
1
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept