Politika v SR
76 výročie oslobodenia SR

Premiér: Sloboda nie je samozrejmosť


Pri príležitosti 76. výročia oslobodenia Bratislavy to pri pamätníku na Námestí Eugena Suchoňa povedal premiér Eduard Heger (OĽANO).


https://www.teraz.sk/slovensko/premier-sloboda-nie-je-samozrejmost/539615-clanok.html


Prezidentka: Slovenský štát posielal vlastných občanov na smrť


Slovenský štát posielal vlastných občanov na smrť alebo ťažké práce len pre ich príslušnosť k menšine. Pri príležitosti 76. výročia oslobodenia Bratislavy to na sociálnej sieti uviedla prezidentka SR Zuzana Čaputová, ktorá si spolu s primátorom Bratislavy Matúšom Vallom toto výročie pripomenula položením venca k Pamätníku víťazstva.


Hlava štátu pripomenula, že hlavné mesto Slovenska bolo oslobodené krátko pred koncom druhej svetovej vojny. "Najväčší podiel na oslobodení mesta mali príslušníci Červenej armády, a tiež rumunskí vojaci," zdôraznila.


https://www.teraz.sk/slovensko/prezidentka-slovensky-stat-posielal/539589-clanok.html


**Premiér: Sloboda nie je samozrejmosť** Pri príležitosti 76. výročia oslobodenia Bratislavy to pri pamätníku na Námestí Eugena Suchoňa povedal premiér Eduard Heger (OĽANO). https://www.teraz.sk/slovensko/premier-sloboda-nie-je-samozrejmost/539615-clanok.html **Prezidentka: Slovenský štát posielal vlastných občanov na smrť** Slovenský štát posielal vlastných občanov na smrť alebo ťažké práce len pre ich príslušnosť k menšine. Pri príležitosti 76. výročia oslobodenia Bratislavy to na sociálnej sieti uviedla prezidentka SR Zuzana Čaputová, ktorá si spolu s primátorom Bratislavy Matúšom Vallom toto výročie pripomenula položením venca k Pamätníku víťazstva. Hlava štátu pripomenula, že hlavné mesto Slovenska bolo oslobodené krátko pred koncom druhej svetovej vojny. "Najväčší podiel na oslobodení mesta mali príslušníci Červenej armády, a tiež rumunskí vojaci," zdôraznila. https://www.teraz.sk/slovensko/prezidentka-slovensky-stat-posielal/539589-clanok.html

Blaha:
Tak ako každý rok, išli sme na Slavín zapáliť sviečku za sovietskych hrdinov, ktorí nás oslobodili od fašizmu.
Pokloniť sa, prejaviť úctu, poďakovať.
Moje deti budú vedieť, komu vďačíme za mier - áno, ruskému národu.
ĎAKUJEME!


Fico:
Pri príležitosti 76. výročia oslobodenia Bratislavy vojakmi Červenej armády a armády Rumunska by som Vám rád ukázal zaujímavý historický artefakt, ktorý s bojmi v Bratislave priamo súvisí. Pre mňa má veľkú hodnotu a má svoje miesto v mojej pracovni, pre niekoho bol vhodný akurát tak do zberných surovín.


https://www.facebook.com/robertficosk/videos/766544860658838


Blaha: Tak ako každý rok, išli sme na Slavín zapáliť sviečku za sovietskych hrdinov, ktorí nás oslobodili od fašizmu. Pokloniť sa, prejaviť úctu, poďakovať. Moje deti budú vedieť, komu vďačíme za mier - áno, ruskému národu. ĎAKUJEME! Fico: Pri príležitosti 76. výročia oslobodenia Bratislavy vojakmi Červenej armády a armády Rumunska by som Vám rád ukázal zaujímavý historický artefakt, ktorý s bojmi v Bratislave priamo súvisí. Pre mňa má veľkú hodnotu a má svoje miesto v mojej pracovni, pre niekoho bol vhodný akurát tak do zberných surovín. https://www.facebook.com/robertficosk/videos/766544860658838

Robert Fico


5 h ·
Pri príležitosti 76. výročia oslobodenia Bratislavy vojakmi Červenej armády a armády Rumunska by som Vám rád ukázal zaujímavý historický artefakt, ktorý s bojmi v Bratislave priamo súvisí. Pre mňa má veľkú hodnotu a má svoje miesto v mojej pracovni, pre niekoho bol vhodný akurát tak do zberných surovín.


https://fb.watch/4FV0iufEOj/


Robert Fico 5 h · Pri príležitosti 76. výročia oslobodenia Bratislavy vojakmi Červenej armády a armády Rumunska by som Vám rád ukázal zaujímavý historický artefakt, ktorý s bojmi v Bratislave priamo súvisí. Pre mňa má veľkú hodnotu a má svoje miesto v mojej pracovni, pre niekoho bol vhodný akurát tak do zberných surovín. https://fb.watch/4FV0iufEOj/

76 VÝROČIE OSLOBODENIA MESTA
Dnes sme pri Čiernom obelisku vzdali úctu tým, ktorí v minulosti bojovali za slobodu nás všetkých. Aj keď len v tichosti, históriu si treba pripomínať.


https://www.facebook.com/banskabystricamesto/videos/136388155080696


76 VÝROČIE OSLOBODENIA MESTA Dnes sme pri Čiernom obelisku vzdali úctu tým, ktorí v minulosti bojovali za slobodu nás všetkých. Aj keď len v tichosti, históriu si treba pripomínať. https://www.facebook.com/banskabystricamesto/videos/136388155080696
Upravené 7. 4. 2021 o 17:55
516
3
2
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept