Egregoriálno-matričné riadenie
V Káhiře po průvodu Faraonů spočine 22 mumií v novém muzeu

Egyptské hlavní město Káhira se chystá na unikátní slavnostní průvod 22 mumií. Ostatky osmnácti králů a čtyř královen z dob starověkého Egypta se stěhují z Egyptského muzea v centru města do nového Národního muzea egyptské civilizace na jihu metropole. Mumie přitom pojedou na alegorických vozech vyzdobených ve starověkém egyptském stylu.


Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/egypt-kahira-procesi-mumii-se-stehuje-ze-stareho-muzea-do-noveho.A210403_183921_zahranicni_wass


Egyptské hlavní město Káhira se chystá na unikátní slavnostní průvod 22 mumií. Ostatky osmnácti králů a čtyř královen z dob starověkého Egypta se stěhují z Egyptského muzea v centru města do nového Národního muzea egyptské civilizace na jihu metropole. Mumie přitom pojedou na alegorických vozech vyzdobených ve starověkém egyptském stylu. Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/egypt-kahira-procesi-mumii-se-stehuje-ze-stareho-muzea-do-noveho.A210403_183921_zahranicni_wass

To koreluje s touto zprávou.
https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.irozhlas.cz/zpravy-svet/kahira-prestane-byt-hlavnim-mestem-egypt-stavi-novou-metropoli_201604021148_mkopp&ved=2ahUKEwjlu76fzuLvAhWB_6QKHXjkAEgQFjAHegQIHhAC&usg=AOvVaw0aCvMXBz28YhmH4rdrjj4t
GP bude odložen do úschovny ,i se svojí koncepcí.


To koreluje s touto zprávou. https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.irozhlas.cz/zpravy-svet/kahira-prestane-byt-hlavnim-mestem-egypt-stavi-novou-metropoli_201604021148_mkopp&ved=2ahUKEwjlu76fzuLvAhWB_6QKHXjkAEgQFjAHegQIHhAC&usg=AOvVaw0aCvMXBz28YhmH4rdrjj4t GP bude odložen do úschovny ,i se svojí koncepcí.

GP bude odložen do úschovny ,i se svojí koncepcí.


Úschovňa alebo smetisko histórie?


[quote="pid:9870, uid:185"]GP bude odložen do úschovny ,i se svojí koncepcí.[/quote] Úschovňa alebo smetisko histórie?

Moderátor

Pět až sedm milionů obyvatel má mít nové hlavní město Egypta, které se právě dnes začíná stavět uprostřed pouště. Budoucí metropole zatím nemá jméno. Jako první se do ní má z Káhiry přestěhovat vláda.
Dohody jsou podepsané většinou s investory z bohatých ropných zemí Zálivu, zejména ze Spojených Arabských Emirátů, ale také se společnostmi z Číny.
V něm pak nemá chybět ani obrovský park o dvojnásobné rozloze slavného newyorského Central Parku, ale i široké bulváry, mrakodrapy nebo elektrická trať do Káhiry.


S Iranom to GP akosi nevyslo, tak ide stavat nove centrum v Egypte? Anglosaske centra su uz odpisane tak sa ide stavat nieco "nove". Zaujima ma na akej koncepcii chcu postavit to mesto? Zase davovo-elitarizmus? No neviem neviem ci sa GP podari takato reinkarnacia. GP nema koncepciu do noveho sveta ... vytahuje starych kostlivcov zo skrine a skusa, ktory nejako "zafunguje" na civilizaciu. Ale vsetky techniky socialneho inzinierstva do roka "prestavaju fungovat".
Tak sa mi zda, ze v tych 22 sarkofagoch presuvaju "vladarov", ktory vyhovuju atlantanom, otrokarom.
V minulosti egypt dllhu dobu zastaval koncepciu ludsku, to az neskor ho ovladli kadejaki somari poklonkujuci zapadu. Je to vidno aj z centier, ktore sa casom menili. Zo zaciatku to bol heliopolis (helio - slnko). Ale to bolo dost neoblomne, tak sa postavilo nove centrum Teby. Tak bojovalo centrum v tebach proti heliopolisu. Bol to boj koncepcii. Otrokarstvo vs ludska koncepcia. Nakoniec Teby vyhrali tuto bitku a po heliopolise ostal len obelisk ... Vtedy bolo zvykom zlikvidovat vsetko do poslednej bodky po starej koncepcii. Ved aj ked teraz vykopu nieco velmi stare v egypte, co nezapada do koncepcie otrokarstva, tak hned to zakopu naspat alebo spalia. A veru ze veeelmi dlhy cas egypt nebol otrokarsky .... bol spojencom Slovanov. Ved uz sa aj zacina hovorit o tom, ze prvy vladari egypta boli "modrooki". Samozrejme ze to povazuju za konspiracie, ale na kazdej koncpiracii je kus pravdy.
Teraz podobne .... stara koncepcia im uz akosi "nepasuje" tak idu nove mesto postavit s novou koncepciou ... ved maju v tom par tisic rocnu prax na uzemi egypta.


Pět až sedm milionů obyvatel má mít nové hlavní město Egypta, které se právě dnes začíná stavět uprostřed pouště. Budoucí metropole zatím nemá jméno. Jako první se do ní má z Káhiry přestěhovat vláda. Dohody jsou podepsané většinou s investory z bohatých ropných zemí Zálivu, zejména ze Spojených Arabských Emirátů, ale také se společnostmi z Číny. V něm pak nemá chybět ani obrovský park o dvojnásobné rozloze slavného newyorského Central Parku, ale i široké bulváry, mrakodrapy nebo elektrická trať do Káhiry. S Iranom to GP akosi nevyslo, tak ide stavat nove centrum v Egypte? Anglosaske centra su uz odpisane tak sa ide stavat nieco "nove". Zaujima ma na akej koncepcii chcu postavit to mesto? Zase davovo-elitarizmus? No neviem neviem ci sa GP podari takato reinkarnacia. GP nema koncepciu do noveho sveta ... vytahuje starych kostlivcov zo skrine a skusa, ktory nejako "zafunguje" na civilizaciu. Ale vsetky techniky socialneho inzinierstva do roka "prestavaju fungovat". Tak sa mi zda, ze v tych 22 sarkofagoch presuvaju "vladarov", ktory vyhovuju atlantanom, otrokarom. V minulosti egypt dllhu dobu zastaval koncepciu ludsku, to az neskor ho ovladli kadejaki somari poklonkujuci zapadu. Je to vidno aj z centier, ktore sa casom menili. Zo zaciatku to bol heliopolis (helio - slnko). Ale to bolo dost neoblomne, tak sa postavilo nove centrum Teby. Tak bojovalo centrum v tebach proti heliopolisu. Bol to boj koncepcii. Otrokarstvo vs ludska koncepcia. Nakoniec Teby vyhrali tuto bitku a po heliopolise ostal len obelisk ... Vtedy bolo zvykom zlikvidovat vsetko do poslednej bodky po starej koncepcii. Ved aj ked teraz vykopu nieco velmi stare v egypte, co nezapada do koncepcie otrokarstva, tak hned to zakopu naspat alebo spalia. A veru ze veeelmi dlhy cas egypt nebol otrokarsky .... bol spojencom Slovanov. Ved uz sa aj zacina hovorit o tom, ze prvy vladari egypta boli "modrooki". Samozrejme ze to povazuju za konspiracie, ale na kazdej koncpiracii je kus pravdy. Teraz podobne .... stara koncepcia im uz akosi "nepasuje" tak idu nove mesto postavit s novou koncepciou ... ved maju v tom par tisic rocnu prax na uzemi egypta.

Mumie přitom pojedou na alegorických vozech vyzdobených ve starověkém egyptském stylu.

Napisy na vozech take v anglictine, Queen, King. Oni tenkrat pouzivali anglictinu?
Jeste jim celou cestu nove vydlazdili.
Nové muzeum vystaví mumie lépe.
Velmi to pripomina OH ceremonial 2012, Gotthardsky tunel apod.


[quote="pid:9864, uid:307"]Mumie přitom pojedou na alegorických vozech vyzdobených ve starověkém egyptském stylu.[/quote] Napisy na vozech take v anglictine, Queen, King. Oni tenkrat pouzivali anglictinu? Jeste jim celou cestu nove vydlazdili. Nové muzeum vystaví mumie lépe. Velmi to pripomina OH ceremonial 2012, Gotthardsky tunel apod.

Velmi to pripomina OH ceremonial 2012, Gotthardsky tunel apod.


Áno vyzerá to na magický rituál. Ale to sú v podstate v koncoch.


[quote="pid:9881, uid:68"]Velmi to pripomina OH ceremonial 2012, Gotthardsky tunel apod.[/quote] Áno vyzerá to na magický rituál. Ale to sú v podstate v koncoch.

Ze záběrů, které jsem na webu našel nebylo nikde patrné, zda jedním z převážených sarkofágů byl také ten s "odrodilcem" biblické koncepce Amenhotepem IV - Achnatonem. Hodně by to napovědělo.
Jinak mohu jen doporučit knihu "Klíč k Chírámovi" dvojice Lomas - Knight zabývající se neprávoplatným a násilným převzetí Egypta. Zvlášť, když čtenář alespoň částečně znalý KSB již dokáže odfiltrovat nános zavádění a zamlčení, který zednáři v textech určených pro veřejnost automaticky vkládají.


Ze záběrů, které jsem na webu našel nebylo nikde patrné, zda jedním z převážených sarkofágů byl také ten s "odrodilcem" biblické koncepce Amenhotepem IV - Achnatonem. Hodně by to napovědělo. Jinak mohu jen doporučit knihu "Klíč k Chírámovi" dvojice Lomas - Knight zabývající se neprávoplatným a násilným převzetí Egypta. Zvlášť, když čtenář alespoň částečně znalý KSB již dokáže odfiltrovat nános zavádění a zamlčení, který zednáři v textech určených pro veřejnost automaticky vkládají.

odložen

Ano, odlozen (dobre zakonzervovan, aby se nezkazil), to je to spravne slovo. Bude nove mesto pro elitu s par mrakodrapy v centru .....


[quote="pid:9870, uid:185"]odložen[/quote] Ano, **odlozen** (dobre zakonzervovan, aby se nezkazil), to je to spravne slovo. Bude nove mesto pro elitu s par mrakodrapy v centru .....

Áno vyzerá to na magický rituál. Ale to sú v podstate v koncoch.


Podľa mňa je dosť veľká šanca, že ten rituál nielen nevyjde, ale aj sa obráti proti nim/GP presne v tomto zmysle:


smetisko histórie


[quote="pid:9886, uid:202"]Áno vyzerá to na magický rituál. Ale to sú v podstate v koncoch.[/quote] Podľa mňa je dosť veľká šanca, že ten rituál nielen nevyjde, ale aj sa obráti proti nim/GP presne v tomto zmysle: [quote="pid:9873, uid:7"]smetisko histórie[/quote]

Moderátor


Ze záběrů, které jsem na webu našel nebylo nikde patrné, zda jedním z převážených sarkofágů byl také ten s "odrodilcem" biblické koncepce Amenhotepem IV - Achnatonem. Hodně by to napovědělo.



Tak zatím to vypadá, že Achnaton a Hapšetsut zůstávají ve starém muzeu....viz text v odstavci " Problémy pro průvodce...."
https://www.irozhlas.cz/zpravy-svet/procesi-pruvod-faraonu-kralove-kralovny-egypt-mumie-muzeum_2104031953_aur


> Ze záběrů, které jsem na webu našel nebylo nikde patrné, zda jedním z převážených sarkofágů byl také ten s "odrodilcem" biblické koncepce Amenhotepem IV - Achnatonem. Hodně by to napovědělo. Tak zatím to vypadá, že Achnaton a Hapšetsut zůstávají ve starém muzeu....viz text v odstavci " Problémy pro průvodce...." https://www.irozhlas.cz/zpravy-svet/procesi-pruvod-faraonu-kralove-kralovny-egypt-mumie-muzeum_2104031953_aur
Upravené 4. 4. 2021 o 13:16

Tak zatím to vypadá, že Achnaton a Hapšetsut zůstávají ve starém muzeu....

Mate niekto vedomosť o to, že Achnaton leží v nejakom konkrétnom múzeu?
Totiž neviem či niekto čítal alebo vie k téme viac - Ahmed Osman po dlhom studiu napisal knihu Mojžiš a Achnaton, kde predstavuje tézu, že sa jedná o jednu a tu istú osobu. Jeho tvrdenia pritom podľa mňa nestoja celkom na vode a pomohlo by to veľa vecí objasniť. Venuje sa aj téme pobytu hebrejských plemien v Egypte, konkrétne času príchodu, dĺžky pobytu a odchodu. Tvrdí, že tie masy akože Židov, ktorí utekali z Egypta boli príslušníci Achnatonovho náboženstva, nejednalo sa výsostne o národnostný problém. Zaujímavá kniha. https://www.amazon.com/Moses-Akhenaten-Secret-History-Exodus/dp/1591430046
Nefertiti by mohla byt biblická Miriam, pochovaná už nie som si istá, blízko Kadesa - dnešná Petra, každopádne po odchode z Egypta.


[quote="pid:9905, uid:214"]Tak zatím to vypadá, že Achnaton a Hapšetsut zůstávají ve starém muzeu....[/quote] Mate niekto vedomosť o to, že Achnaton leží v nejakom konkrétnom múzeu? Totiž neviem či niekto čítal alebo vie k téme viac - Ahmed Osman po dlhom studiu napisal knihu Mojžiš a Achnaton, kde predstavuje tézu, že sa jedná o jednu a tu istú osobu. Jeho tvrdenia pritom podľa mňa nestoja celkom na vode a pomohlo by to veľa vecí objasniť. Venuje sa aj téme pobytu hebrejských plemien v Egypte, konkrétne času príchodu, dĺžky pobytu a odchodu. Tvrdí, že tie masy akože Židov, ktorí utekali z Egypta boli príslušníci Achnatonovho náboženstva, nejednalo sa výsostne o národnostný problém. Zaujímavá kniha. https://www.amazon.com/Moses-Akhenaten-Secret-History-Exodus/dp/1591430046 Nefertiti by mohla byt biblická Miriam, pochovaná už nie som si istá, blízko Kadesa - dnešná Petra, každopádne po odchode z Egypta.

Achnaton a Hapšetsut zůstávají ve starém muzeu

Zlata prehlidka faraonu
Mimo jine byly prelozeny do noveho muzea mumie Hatsepsut spolu s Thutmosis I., II., III. a IV. zrovna tak jako Ramses II., III., IV., V., VI. a IX., Seqenenre II.
Vyjmenovano je v clanku 12 mumii.
Dohromady je prelozeno 18 kralu a 4 kralovny.
https://www.krone.at/2381804


[quote="pid:9905, uid:214"]Achnaton a Hapšetsut zůstávají ve starém muzeu[/quote] Zlata prehlidka faraonu Mimo jine byly prelozeny do noveho muzea mumie Hatsepsut spolu s Thutmosis I., II., III. a IV. zrovna tak jako Ramses II., III., IV., V., VI. a IX., Seqenenre II. Vyjmenovano je v clanku 12 mumii. Dohromady je prelozeno 18 kralu a 4 kralovny. https://www.krone.at/2381804

Celý rituál i záměry jeho tvůrců by se dal také zhodnotit i odbýt jedním veršem z Nového zákona. Podle mého názoru jedním z původních, nezkreslených, nezfalšovaných:


"Ježíš mu odpověděl: „Nech mrtvé, ať pochovávají své mrtvé; ty pojď rozhlašovat Boží království!“.." (Lukáš 9:60)


Jinými slovy - ať si čarují, jak chtějí, beztak jsou odsouzeni k nebytí.


Celý rituál i záměry jeho tvůrců by se dal také zhodnotit i odbýt jedním veršem z Nového zákona. Podle mého názoru jedním z původních, nezkreslených, nezfalšovaných: "Ježíš mu odpověděl: „Nech mrtvé, ať pochovávají své mrtvé; ty pojď rozhlašovat Boží království!“.." (Lukáš 9:60) Jinými slovy - ať si čarují, jak chtějí, beztak jsou odsouzeni k nebytí.

Uz jsem nasla jmena vsech 22.
4 kralovny :
Hatschepsut, Ahmose Nefertari (manzelka Ahmose I., ktery vyhnal hyksose), Meritamun (manzelka Amenhotep I.) a kralovna, ktera je oznacena jen zacatecnim pismenem T. patrne kralovna Teje, velka kralovska manzelka Amenhotepa III. a matka Echnatona (Amenhotepa IV.).
Jmena 18ti muzskych mumii - Whoiswho 18.-20. Dynastie:
Seqenenre (ktery zacal bojovat s Hyksosy), Thutmosis I, II, III a IV, Amenhotep I, II a III, Sethos I a II, Siptah, Ramses II, III, IV, V, VI a IX a Merenptah (syn a nasledovnik Ramsese II).
Amenhotep IV. (Echnaton) tam neni.
https://blog.selket.de/aus-den-museen/die-grosse-mumienparade-findet-am-03-april-statt


Uz jsem nasla jmena vsech 22. 4 kralovny : Hatschepsut, Ahmose Nefertari (manzelka Ahmose I., ktery vyhnal hyksose), Meritamun (manzelka Amenhotep I.) a kralovna, ktera je oznacena jen zacatecnim pismenem T. patrne kralovna Teje, velka kralovska manzelka Amenhotepa III. a matka Echnatona (Amenhotepa IV.). Jmena 18ti muzskych mumii - Whoiswho 18.-20. Dynastie: Seqenenre (ktery zacal bojovat s Hyksosy), Thutmosis I, II, III a IV, Amenhotep I, II a III, Sethos I a II, Siptah, Ramses II, III, IV, V, VI a IX a Merenptah (syn a nasledovnik Ramsese II). Amenhotep IV. (Echnaton) tam neni. https://blog.selket.de/aus-den-museen/die-grosse-mumienparade-findet-am-03-april-statt
Upravené 5. 4. 2021 o 01:29

Nový objev v poušti Kalahari.

Tak to jo, snazi se tym odborniku osmi různých institucí z Austrálie, Jihoafrické republiky, Kanady, Rakouska a Spojeného království.


[quote="pid:9903, uid:214"]Nový objev v poušti Kalahari.[/quote] **Tak to jo**, snazi se tym odborniku osmi různých institucí z Austrálie, Jihoafrické republiky, Kanady, Rakouska a Spojeného království.

V rámci úsilí Ministerstva komunikací a informačních technologií (MCIT) o uctění památky přepravy královských mumií z Egyptského muzea do Národního muzea egyptské civilizace (NMEC) ve Fustatu spolu s Ministerstvem cestovního ruchu a starožitností vydala Egyptská národní poštovní organizace (ENPO) poprvé soubor poštovních známek s QR kódy, aby připomněla tuto událost mimořádného významu na místní i mezinárodní úrovni.


Na www stránkách je fotografie pamětní sady známek, nemám však povolení vložit link z důvodu nedostatku příspěvků - čerstvá registrace 😕


V rámci úsilí Ministerstva komunikací a informačních technologií (MCIT) o uctění památky přepravy královských mumií z Egyptského muzea do Národního muzea egyptské civilizace (NMEC) ve Fustatu spolu s Ministerstvem cestovního ruchu a starožitností vydala Egyptská národní poštovní organizace (ENPO) poprvé soubor poštovních známek s QR kódy, aby připomněla tuto událost mimořádného významu na místní i mezinárodní úrovni. Na www stránkách je fotografie pamětní sady známek, nemám však povolení vložit link z důvodu nedostatku příspěvků - čerstvá registrace

Na Aeronetu tuto přehlídku VK docela podrobně popisuje. Stálo by zato jeho text rozebrat a případně odoperovat aeronetí nesmysly. Byl by někdo ochotný to udělat? Zajímavá mi přijde stať s nádobami světla (vědění) a dítě nesoucí světlo. Symbolikou je ceremoniál nabitý a stálo by zato se tomu pověnovat.


Na Aeronetu tuto přehlídku VK docela podrobně popisuje. Stálo by zato jeho text rozebrat a případně odoperovat aeronetí nesmysly. Byl by někdo ochotný to udělat? Zajímavá mi přijde stať s nádobami světla (vědění) a dítě nesoucí světlo. Symbolikou je ceremoniál nabitý a stálo by zato se tomu pověnovat.

Viděl bych to na symbolický odraz, rezonanci.... předání "sféry". Magie dětsky upřímného přání může fungovat, ale technika řízení pomocí dvou protikladů tím asi nevymizí. Sedmdesát let přípravy vývojové trans-formace. Ten kdo dnes ztrácí dech je jen část výkoné složky.
V příkladu Egypta:


  • triáda Vesetu-(obrácená pyramida) Amon a Mut, dole Chonsu (syn)
  • triáda Iunu-nahoře Atum, dole Šu a Tefnut
  • triáda Achetatonu-nahoře Aton, dole Achnaton a Nefertiti

Ping-pong elitního řízení .....od polyteismu Amon, Mut, Chonsu přes inkluzivní monoteismus Atum, Šu (jeho svatá masturbace), Tefnut (to co padlo na zem)...smile, s forsáží Aton, Achnaton, Nefertiti, až po exklusivní monoteismus judského Deuteroizajáše "Já jsem první i poslední, kromě mne žádného Boha není" ...... Počátek asi někde u Hatšepsut. Takový noční dumání...


Viděl bych to na symbolický odraz, rezonanci.... předání "sféry". Magie dětsky upřímného přání může fungovat, ale technika řízení pomocí dvou protikladů tím asi nevymizí. Sedmdesát let přípravy vývojové trans-formace. Ten kdo dnes ztrácí dech je jen část výkoné složky. V příkladu Egypta: - triáda Vesetu-(obrácená pyramida) Amon a Mut, dole Chonsu (syn) - triáda Iunu-nahoře Atum, dole Šu a Tefnut - triáda Achetatonu-nahoře Aton, dole Achnaton a Nefertiti Ping-pong elitního řízení .....od polyteismu Amon, Mut, Chonsu přes inkluzivní monoteismus Atum, Šu (jeho svatá masturbace), Tefnut (to co padlo na zem)...:), s forsáží Aton, Achnaton, Nefertiti, až po exklusivní monoteismus judského Deuteroizajáše "_Já jsem první i poslední, kromě mne žádného Boha není_" ...... Počátek asi někde u Hatšepsut. Takový noční dumání...

Vedi.Vini......

Upravené 5. 4. 2021 o 02:25

Rozhodl jsem se něco napsat, ale asi vás zklamu. Ať počítám jak počítám, já tam zas tolik té (skryté) symboliky nevidím.
Počítám s tím, že základem je si uvědomit, KDO je stěhován/přesouván.
Faraóni (18 ) a pár královen (4).
Kdo jsou faraóni? Nástroje staroegyptského žrečestva. (viz třeba zmínky VVPj na toto téma)
Kdo je dnes (odepisovaným) nástrojem potomků staroegyptského žrečestva? Americká bažina s centrálou v Londýně.
Tyhle mumie jsou stěhovány do nového. Je ale “nové” vždy “lepší”?
Jsou stěhovány z muzea v centru hlavního města do muzea sice nového, ale v podstatě na periferii, navíc v blízkosti gigantického hřbitova.
https://mapy.cz/zakladni?x=31.2632597&y=30.0026518&z=15&l=0&source=osm&id=1044135581
A ta periferie hlavního města bude brzy jenom periferií, protože hlavní město bude jinde.
Shlédl jsem celý ceremoniál. Zaujalo mne něco, co pokud bylo povšimnuto, bylo ponecháno bez interpretace.
V určité fázi úvodního výkladu zmiňuje jeden z herců/moderátorů rekonstrukci synagógy, křesťanského kostela (silně mi připomínal pravoslavný kostel), ještě jednoho křesťanského (koptského) kostela, jedné mešity, muslimského muzea, druhé mešity a pak už jenom vyjmenovával muzea. Na hodně místech vystupovaly ženy, dokonce jednou z mešit provázela herce/moderátora žena.
Dále. Kdo je prezident Sísí? Určitě silně věřící muslim, protože jak plyne z fotky zde
https://ru.wikipedia.org/wiki/Ас-Сиси,_Абдул-Фаттах_Халил
má na čele modřinu zebíbu. Ale. Z textu tamtéž i z textu zde
https://cs.wikipedia.org/wiki/Abd_al-Fattáh_as-S%C3%ADs%C3%AD
ovšem plyne, že odstavil od moci (zlikvidoval?) Muslimské bratrstvo (nástroj bažiny, který se dostal k moci v důsledku tzv. arabského jara). V tom ruském wiki článku jsou citace svědčící o dobrých vztazích Sísího s Ruskem i VVP. Takže pro mne je on v Egyptě něco jako Haftar v Lybii.
Jméno ceremoniálu je “Golden Parade” ~ Parad Pabědy.
Které lodě propluly znovu uvolněným Suezem jako první? Ruské vojenské.
Takže když to podtrhnu a sečtu, vychází mi, že tento ceremoniál je přihlášením Egypta k Ruskému světu (s tichým souhlasem GP, proto 22 mumií).
(představa, že “nějaký” Egypt veřejně pohřbívá přímo samotného GP, něco takového si nedovolí ani Putin, to by byla tak nebetyčná drzost, že by to mohlo projít pouze tehdy, když by byl GP zcela na nule, a to zatím asi není realistický předpoklad...)
Zbývá vysvětlit proč na Velikonoce. Zde si nejsem jistý. Totiž pravoslavné Velikonoce se tento rok konají až 2.5. :-)
Takže buď štouchanec současnému Vatikánu nebo (spíše) jako symbol odvety za tzv. arabské jaro.
Dodatek: @popolvar byl rychlejší, mělo mne trknout, co jsem sám nedávno použil jinde

v době židovského svátku Pesach ("židovské velikonoce" ), který v roce 2021 začíná západem slunce 27.3. a končí soumrakem 3. nebo 4.4.

takže akce “přesun” se konala v sobotu 3.4.2021 v podvečer, tj. o posledním sabatu židovského svátku Pesah.
Vedlejší efekty: celosvětová propagace Egypta a pozvednutí národního ducha arabo-egypťanů.
Korekcím se nebráním.

Poznámka:
Z výše propočítaného mi plyne, že ceremoniál OH 2012 nebo dokonce Gotthardský tunel, je něco zcela jiného, černého jak bota. Stěhování mumií sčítám za světlou operaci, konec konců ta zlatá barva nebyla vybrána náhodně.


Rozhodl jsem se něco napsat, ale asi vás zklamu. Ať počítám jak počítám, já tam zas tolik té (skryté) symboliky nevidím. Počítám s tím, že základem je si uvědomit, KDO je stěhován/přesouván. Faraóni (18 ) a pár královen (4). Kdo jsou faraóni? **Nástroje** staroegyptského žrečestva. (viz třeba zmínky VVPj na toto téma) Kdo je dnes (odepisovaným) nástrojem potomků staroegyptského žrečestva? Americká bažina s centrálou v Londýně. Tyhle mumie jsou stěhovány do nového. Je ale “nové” vždy “lepší”? Jsou stěhovány z muzea v centru hlavního města do muzea sice nového, ale v podstatě na periferii, navíc v blízkosti gigantického hřbitova. https://mapy.cz/zakladni?x=31.2632597&y=30.0026518&z=15&l=0&source=osm&id=1044135581 A ta periferie hlavního města bude brzy jenom periferií, protože hlavní město bude jinde. Shlédl jsem celý ceremoniál. Zaujalo mne něco, co pokud bylo povšimnuto, bylo ponecháno bez interpretace. V určité fázi úvodního výkladu zmiňuje jeden z herců/moderátorů rekonstrukci synagógy, křesťanského kostela (silně mi připomínal pravoslavný kostel), ještě jednoho křesťanského (koptského) kostela, jedné mešity, muslimského muzea, druhé mešity a pak už jenom vyjmenovával muzea. Na hodně místech vystupovaly ženy, dokonce jednou z mešit provázela herce/moderátora žena. Dále. Kdo je prezident Sísí? Určitě silně věřící muslim, protože jak plyne z fotky zde https://ru.wikipedia.org/wiki/Ас-Сиси,_Абдул-Фаттах_Халил má na čele modřinu zebíbu. Ale. Z textu tamtéž i z textu zde https://cs.wikipedia.org/wiki/Abd_al-Fattáh_as-S%C3%ADs%C3%AD ovšem plyne, že odstavil od moci (zlikvidoval?) Muslimské bratrstvo (nástroj bažiny, který se dostal k moci v důsledku tzv. arabského jara). V tom ruském wiki článku jsou citace svědčící o dobrých vztazích Sísího s Ruskem i VVP. Takže pro mne je on v Egyptě něco jako Haftar v Lybii. Jméno ceremoniálu je “Golden Parade” ~ Parad Pabědy. Které lodě propluly znovu uvolněným Suezem jako první? Ruské vojenské. Takže když to podtrhnu a sečtu, vychází mi, že tento ceremoniál je přihlášením Egypta k Ruskému světu (s tichým souhlasem GP, proto 22 mumií). (představa, že “nějaký” Egypt veřejně pohřbívá přímo samotného GP, něco takového si nedovolí ani Putin, to by byla tak nebetyčná drzost, že by to mohlo projít pouze tehdy, když by byl GP zcela na nule, a to zatím asi není realistický předpoklad...) Zbývá vysvětlit proč na Velikonoce. Zde si nejsem jistý. Totiž pravoslavné Velikonoce se tento rok konají až 2.5. :-) Takže buď štouchanec současnému Vatikánu nebo (spíše) jako symbol odvety za tzv. arabské jaro. Dodatek: @popolvar byl rychlejší, mělo mne trknout, co jsem sám nedávno použil jinde [quote="pid:9372, uid:240"]v době židovského svátku Pesach ("židovské velikonoce" ), který v roce 2021 začíná západem slunce 27.3. a končí soumrakem 3. nebo 4.4.[/quote] takže akce “přesun” se konala v sobotu 3.4.2021 v podvečer, tj. o posledním sabatu židovského svátku Pesah. Vedlejší efekty: celosvětová propagace Egypta a pozvednutí národního ducha arabo-egypťanů. Korekcím se nebráním. Poznámka: Z výše propočítaného mi plyne, že ceremoniál OH 2012 nebo dokonce Gotthardský tunel, je něco zcela jiného, černého jak bota. Stěhování mumií sčítám za světlou operaci, konec konců ta zlatá barva nebyla vybrána náhodně.
Upravené 5. 4. 2021 o 13:38

Rozhodl jsem se něco napsat, ale asi vás zklamu

Mě osobně to nezklamalo ani v nejmenším :-)
Takové interpretaci, podle mého názoru, nasvědčuje i absence Achnatona v onom "pohřebním průvodu".


[quote="pid:9978, uid:240"]Rozhodl jsem se něco napsat, ale asi vás zklamu[/quote] Mě osobně to nezklamalo ani v nejmenším :-) Takové interpretaci, podle mého názoru, nasvědčuje i absence Achnatona v onom "pohřebním průvodu".

Amenhotep IV. (Echnaton) tam neni.
Není zatím asi co převážet. Za vlády Achnatona byl v kurzu naturalistický realismus...a tak je to s tím rebelem celý dost zamotaný....
Achnaton s Nefertiti
606ab9689bc56


[quote="pid:9964, uid:68"]Amenhotep IV. (Echnaton) tam neni.[/quote]Není zatím asi co převážet. Za vlády Achnatona byl v kurzu naturalistický realismus...a tak je to s tím rebelem celý dost zamotaný.... Achnaton s Nefertiti ![606ab9689bc56](serve/attachment&path=606ab9689bc56)

Vedi.Vini......

Achnaton s Nefertiti

Ta Nefertiti je transgender?


[quote="pid:9985, uid:190"]Achnaton s Nefertiti[/quote] Ta Nefertiti je transgender?

Ta Nefertiti je transgender?


Nebo ji tak někdo chtěl vyobrazit, předat takovou vzpomínku (pošpinění) na ni do budoucna. Nevíme nic o tom kdo, s jakými cíli a kdy přesně to sousoší stvořil. Nakonec - mladého Tutenchatona dnes všichni známe jako Tutenchamona a Achnatonův chrám je rozebrán na kousky a zavátý pískem.


[quote="pid:9986, uid:312"]Ta Nefertiti je transgender?[/quote] Nebo ji tak někdo chtěl vyobrazit, předat takovou vzpomínku (pošpinění) na ni do budoucna. Nevíme nic o tom kdo, s jakými cíli a kdy přesně to sousoší stvořil. Nakonec - mladého Tutenchatona dnes všichni známe jako Tutenchamona a Achnatonův chrám je rozebrán na kousky a zavátý pískem.

Ta Nefertiti je transgender?
Odpovím otázkou, tobě vercajk roste z pupku.?
předat takovou vzpomínku (pošpinění)
Jasně transgender v osmnáctý dynastii Egypta. Slušnej kaleidoskop čumět optikou dneška na starověký Egypt


[quote="pid:9986, uid:312"]Ta Nefertiti je transgender?[/quote]Odpovím otázkou, tobě vercajk roste z pupku.? [quote="pid:9987, uid:292"]předat takovou vzpomínku (pošpinění)[/quote]Jasně transgender v osmnáctý dynastii Egypta. Slušnej kaleidoskop čumět optikou dneška na starověký Egypt

Vedi.Vini......

A tak ještě „Chvalozpěv na Amona“,
František Lexa, Náboženská literatura staroegyptská II
A
Buď veleben, Amon-Re, pane trůnů obou
zemí,
náčelníku Opetesvetu,
býku své matky, náčelníku svých polí,
konající rozsáhlé cesty, náčelníku jižní
země,
pane negrů, vládce Puntu,
kníže nebe, nejstarší na zemi,
jenž dlíš ve všech věcech,
jediný svého druhu mezi bohy,
krásný býku devatera bohů,
nejvyšší hlavo všech bohů,
pane pravdy, otče bohů,
jenž vytvořil jsi lidi a stvořil jsi dobytek,
pane toho, co jest, jenž stvořil jsi
plodonosné
stromy, jenž stvořil jsi píci vyživující
dobytek,
dobrý řediteli toho, co vytvořil Ptah,
krásný mladíku milovaný, jemuž bozi
vzdávají
chválu,
jenž stvořil jsi to, co jest dole, i to, co jest
nahoře,
a ozařuješ obě země,
jenž v míru pluješ po nebi,
králi Horního i Dolního Egypta, vítězný
Re,
nejvyšší hlavou obou zemí,
velice mocný, pane síly,
nejvyšší hlavo, jež stvořila celý svět,
mající více úmyslů než všichni ostatní
bozi,
nad jehož krásou jásají bozi,
jemuž lidé vzdávají chválu ve velkém
paláci,
jehož velebí v domě ohně,
jehož vůni rádi mají bozi,
když vracíš se z Puntu,
kníže vůní, když přicházíš od negrů,
krásný, když přicházíš z Arábie.
Bozi plazí se u tvých nohou,
když poznávají, že Tvé Veličenstvo jest
jejich pánem.
Pane působící strach, velice hrozný,
velice slavný, mocně zářící,
mající čerstvé pokrmy, když dáváš
potravu,
jemuž chválu vzdávají lidé, jenž stvořil jsi
bohy,
jenž do výše vyzdvihl jsi nebe a porobil jsi
zemi.


Zkrátil jsem to jen na ukázku....pro představu, ať nemusíte moc rolovat smile


A tak ještě **„Chvalozpěv na Amona“**, František Lexa, Náboženská literatura staroegyptská II A Buď veleben, Amon-Re, pane trůnů obou zemí, náčelníku Opetesvetu, býku své matky, náčelníku svých polí, konající rozsáhlé cesty, náčelníku jižní země, pane negrů, vládce Puntu, kníže nebe, nejstarší na zemi, jenž dlíš ve všech věcech, jediný svého druhu mezi bohy, krásný býku devatera bohů, nejvyšší hlavo všech bohů, pane pravdy, otče bohů, jenž vytvořil jsi lidi a stvořil jsi dobytek, pane toho, co jest, jenž stvořil jsi plodonosné stromy, jenž stvořil jsi píci vyživující dobytek, dobrý řediteli toho, co vytvořil Ptah, krásný mladíku milovaný, jemuž bozi vzdávají chválu, jenž stvořil jsi to, co jest dole, i to, co jest nahoře, a ozařuješ obě země, jenž v míru pluješ po nebi, králi Horního i Dolního Egypta, vítězný Re, nejvyšší hlavou obou zemí, velice mocný, pane síly, nejvyšší hlavo, jež stvořila celý svět, mající více úmyslů než všichni ostatní bozi, nad jehož krásou jásají bozi, jemuž lidé vzdávají chválu ve velkém paláci, jehož velebí v domě ohně, jehož vůni rádi mají bozi, když vracíš se z Puntu, kníže vůní, když přicházíš od negrů, krásný, když přicházíš z Arábie. Bozi plazí se u tvých nohou, když poznávají, že Tvé Veličenstvo jest jejich pánem. Pane působící strach, velice hrozný, velice slavný, mocně zářící, mající čerstvé pokrmy, když dáváš potravu, jemuž chválu vzdávají lidé, jenž stvořil jsi bohy, jenž do výše vyzdvihl jsi nebe a porobil jsi zemi. Zkrátil jsem to jen na ukázku....pro představu, ať nemusíte moc rolovat :)

Vedi.Vini......

Upravené 5. 4. 2021 o 13:26

Slušnej kaleidoskop čumět optikou dneška na

Ten pohled může být správný nebo nesprávný, ale s kaleidoskopem nemá nic společného, To jste si jen vypůjčil pojem z KSB jako vhodný nástroj k provádění své agresivní rétoriky. V souběhu s vašimi poměrně vysokými znalostmi pak není vůbec těžké odhadnout, odkud vítr vane. Tím k tématu končím.


[quote="pid:9988, uid:190"]Slušnej kaleidoskop čumět optikou dneška na[/quote] Ten pohled může být správný nebo nesprávný, ale s kaleidoskopem nemá nic společného, To jste si jen vypůjčil pojem z KSB jako vhodný nástroj k provádění své agresivní rétoriky. V souběhu s vašimi poměrně vysokými znalostmi pak není vůbec těžké odhadnout, odkud vítr vane. Tím k tématu končím.

A Achnatonův Hymnus na Atona „Chvalozpěv na Slunce“, přeložil Břetislav Vachla,


Krásně vycházíš v záři
na nebeském obzoru,
ty žijící Slunce, jež dáváš život!
Vycházíš na východním obzoru
a naplňuješ všechny země tvojí krásou.
Jsi působivé, mocné a třpytivé,
vysoko nad všemi zeměmi.
Tvé paprsky pronikají do zemí, stejně jako
tvoje tvořivá síla:
jako Re je dosáhneš
a podrobíš pro svého milovaného syna.
I když jsi tak vzdálené, tvé paprsky jsou na
zemi,
i když jsi vidět, tvé putování nelze poznat.
II
I když se odebereš k západnímu obzoru,
země se ocitne ve tmě,
v říši smrti.
Lidé spí v ložnicích s hlavami zakrytými,
jedno oko nevidí druhé.
A kdyby jim ukradli všechny věci pod
hlavou,
ani by o tom nevěděli.
Všechny šelmy vycházejí ze svých doupat,
všechna havěť bodá.
Tma je hrob:
země je tichá,
neboť její stvořitel odpočívá na obzoru.
III
Jakmile ráno vyjdeš na obzoru,
záříš, ty denní Slunce.
Zaháníš tmu a vysíláš paprsky
a Obě země mohou denně slavit svátek.
Kdo má nohy, probudí se: díky tobě lidé
vstávají,
myjí se a oblékají
a zdviženými pažemi tě uctívají, protože
ses objevilo
v záři.
Celá země se pustí do práce.
75
IV
Dobytek se uspokojuje svou krmí,
stromy a rostliny rostou.
Ptáci vylétají z hnízd
a křídly tě zdraví.
Zvěř skáče
a vše, co odlétá a přilétá,
žije, neboť pro ně vycházíš.
Lidé se plaví po proudu i proti proudu:
všechny cesty jsou otevřeny, protože jsi
vysoko v záři.
Ryby v řece
před tebou vyskakují,
neboť tvé paprsky pronikají i do moře.
V
Díky tobě se v ženě vyvíjí semeno,
z něhož vytváříš lidi.
Udržuješ při životě syna v matčině lůnu
a konejšíš ho, když pláče.
Opatruješ ho v matčině lůnu
a dodáváš mu dechu,
neboť chceš zachovat na živu vše, co jsi
stvořilo.
A když vyjde z lůna
a sám začne od prvního dne dýchat,
otevřeš mu ústa a postaráš se o něho.
VI
Když se nevylíhlé kuře
ozve ve skořápce,
dodáš mu dechu, abys je udrželo při životě.
Po době, kterou jsi mu vymezilo,
rozbije vejce,
povstane z něho
a hned začne pípat.
A sotva se z něho dostane,
už běhá po svých.
VII
Kolik jsi toho jen stvořilo
a zraku je to skryté!
Jediné božstvo, jemuž není podobného!
Když jsi bylo samojediné, stvořilo jsi podle
svého zemi
s lidmi, stády dobytka a zvěří,
se vším, co je na ní a běhá po nohou,
se vším, co je ve vzduchu a létá na
křídlech.
Všem zemím – Sýrii, Núbii
i egyptské zemi –
VIII
jsi přidělilo území a poskytlo obživu.
Jeden každý má co jíst a má určenou dobu
života.
Jazyky lidí se liší,
právě tak jako jejich vlastnosti –
i barvu pleti mají různou: tak jsi odlišilo
cizince.
IX
Stvořilo jsi Nil v Západní říši
a přivádíš ho, jak si přeješ,
abys udrželo při životě lidstvo, jež jsi
stvořilo:
76
jsi jeho pánem, který se s ním souží.
Pane všech zemí, jenž pro ně vycházíš,
denní Slunce, majestátné!
Všem vzdáleným zemím jsi poskytlo život.
Vytvořilo jsi na nebi Nil, aby k nim
sestupoval:
a on se vlní mezi horami jako moře
a zaplavuje jim pole u sídlišť.
X
Jak znamenité jsou tvé úmysly, Pane
věčnosti!
Nebeský Nil dáváš cizím národům
i pádící zvěři všech hornatých zemí.
A Nil přichází ze Západní říše do Egypta.
Tvé paprsky vyživují louky:
když vycházíš, zelenají se a rostou, jak si
přeješ.
Vytvořilo jsi roční období, aby mohlo růst
to, co jsi stvořilo:
zimu, abys vše ochladilo,
léto, aby tě vše pocítilo.
Vyzdvihlo jsi nebe, abys na něm mohlo
vycházet
a abys pozorovalo vše, co jsi samojediné
stvořilo.
XI
V podobě žijícího Slunce
vycházíš a záříš,
vzdaluješ se i přibližuješ.
Vytváříš miliony podob sebe, Jediného:
města a vesnice,
pole, cesty i řeky.
Každý zrak na tobě spočine,
když jsi nad hlavou, ty denní Slunce!
A třebaže odejdeš – a potom tě už neuvidí
žádné oko,
jež jsi právě ty obdařilo vnímavostí -,
XII
abys nemuselo hledět na své výtvory,
mám tě stále na paměti, neboť nikdo tě
nezná
kromě tvého syna Nefercheprurea-vaenrea
(Achnaton).
Jen jeho seznamuješ se svými úmysly a
svou mocí!
Země povstává díky tobě,
neboť jsi ji stvořilo:
když vycházíš, žije se,
když zapadáš, umírá se.
Oči hledí na tvou krásu, když zapadáš;
veškeré práce ustávají, když mizíš na
západě.
Když znovu vyjdeš, vše rozkvete pro krále;
rovnováha vládne od okamžiku, kdy jsi
vytvořilo zemi.
Zřídilo jsi vše pro svého syna, jenž z tebe
vzešel,
krále Horního a Dolního Egypta, jenž žije
pravdou,
Pána Obou zemí Nefercheprurea-vaenrea,
syna Reova, jenž žije pravdou;
a pro milovanou Velkou manželku krále,
Paní Obou zemí Neferneferuaton Nefertiti,
77
jež žije a je mladá na věky věků.


A Achnatonův Hymnus na Atona **„Chvalozpěv na Slunce“**, přeložil Břetislav Vachla, Krásně vycházíš v záři na nebeském obzoru, ty žijící Slunce, jež dáváš život! Vycházíš na východním obzoru a naplňuješ všechny země tvojí krásou. Jsi působivé, mocné a třpytivé, vysoko nad všemi zeměmi. Tvé paprsky pronikají do zemí, stejně jako tvoje tvořivá síla: jako Re je dosáhneš a podrobíš pro svého milovaného syna. I když jsi tak vzdálené, tvé paprsky jsou na zemi, i když jsi vidět, tvé putování nelze poznat. II I když se odebereš k západnímu obzoru, země se ocitne ve tmě, v říši smrti. Lidé spí v ložnicích s hlavami zakrytými, jedno oko nevidí druhé. A kdyby jim ukradli všechny věci pod hlavou, ani by o tom nevěděli. Všechny šelmy vycházejí ze svých doupat, všechna havěť bodá. Tma je hrob: země je tichá, neboť její stvořitel odpočívá na obzoru. III Jakmile ráno vyjdeš na obzoru, záříš, ty denní Slunce. Zaháníš tmu a vysíláš paprsky a Obě země mohou denně slavit svátek. Kdo má nohy, probudí se: díky tobě lidé vstávají, myjí se a oblékají a zdviženými pažemi tě uctívají, protože ses objevilo v záři. Celá země se pustí do práce. 75 IV Dobytek se uspokojuje svou krmí, stromy a rostliny rostou. Ptáci vylétají z hnízd a křídly tě zdraví. Zvěř skáče a vše, co odlétá a přilétá, žije, neboť pro ně vycházíš. Lidé se plaví po proudu i proti proudu: všechny cesty jsou otevřeny, protože jsi vysoko v záři. Ryby v řece před tebou vyskakují, neboť tvé paprsky pronikají i do moře. V Díky tobě se v ženě vyvíjí semeno, z něhož vytváříš lidi. Udržuješ při životě syna v matčině lůnu a konejšíš ho, když pláče. Opatruješ ho v matčině lůnu a dodáváš mu dechu, neboť chceš zachovat na živu vše, co jsi stvořilo. A když vyjde z lůna a sám začne od prvního dne dýchat, otevřeš mu ústa a postaráš se o něho. VI Když se nevylíhlé kuře ozve ve skořápce, dodáš mu dechu, abys je udrželo při životě. Po době, kterou jsi mu vymezilo, rozbije vejce, povstane z něho a hned začne pípat. A sotva se z něho dostane, už běhá po svých. VII Kolik jsi toho jen stvořilo a zraku je to skryté! Jediné božstvo, jemuž není podobného! Když jsi bylo samojediné, stvořilo jsi podle svého zemi s lidmi, stády dobytka a zvěří, se vším, co je na ní a běhá po nohou, se vším, co je ve vzduchu a létá na křídlech. Všem zemím – Sýrii, Núbii i egyptské zemi – VIII jsi přidělilo území a poskytlo obživu. Jeden každý má co jíst a má určenou dobu života. Jazyky lidí se liší, právě tak jako jejich vlastnosti – i barvu pleti mají různou: tak jsi odlišilo cizince. IX Stvořilo jsi Nil v Západní říši a přivádíš ho, jak si přeješ, abys udrželo při životě lidstvo, jež jsi stvořilo: 76 jsi jeho pánem, který se s ním souží. Pane všech zemí, jenž pro ně vycházíš, denní Slunce, majestátné! Všem vzdáleným zemím jsi poskytlo život. Vytvořilo jsi na nebi Nil, aby k nim sestupoval: a on se vlní mezi horami jako moře a zaplavuje jim pole u sídlišť. X Jak znamenité jsou tvé úmysly, Pane věčnosti! Nebeský Nil dáváš cizím národům i pádící zvěři všech hornatých zemí. A Nil přichází ze Západní říše do Egypta. Tvé paprsky vyživují louky: když vycházíš, zelenají se a rostou, jak si přeješ. Vytvořilo jsi roční období, aby mohlo růst to, co jsi stvořilo: zimu, abys vše ochladilo, léto, aby tě vše pocítilo. Vyzdvihlo jsi nebe, abys na něm mohlo vycházet a abys pozorovalo vše, co jsi samojediné stvořilo. XI V podobě žijícího Slunce vycházíš a záříš, vzdaluješ se i přibližuješ. Vytváříš miliony podob sebe, Jediného: města a vesnice, pole, cesty i řeky. Každý zrak na tobě spočine, když jsi nad hlavou, ty denní Slunce! A třebaže odejdeš – a potom tě už neuvidí žádné oko, jež jsi právě ty obdařilo vnímavostí -, XII abys nemuselo hledět na své výtvory, mám tě stále na paměti, neboť nikdo tě nezná kromě tvého syna Nefercheprurea-vaenrea (Achnaton). Jen jeho seznamuješ se svými úmysly a svou mocí! Země povstává díky tobě, neboť jsi ji stvořilo: když vycházíš, žije se, když zapadáš, umírá se. Oči hledí na tvou krásu, když zapadáš; veškeré práce ustávají, když mizíš na západě. Když znovu vyjdeš, vše rozkvete pro krále; rovnováha vládne od okamžiku, kdy jsi vytvořilo zemi. Zřídilo jsi vše pro svého syna, jenž z tebe vzešel, krále Horního a Dolního Egypta, jenž žije pravdou, Pána Obou zemí Nefercheprurea-vaenrea, syna Reova, jenž žije pravdou; a pro milovanou Velkou manželku krále, Paní Obou zemí Neferneferuaton Nefertiti, 77 jež žije a je mladá na věky věků.

Vedi.Vini......

Odpovím otázkou, tobě vercajk roste z pupku.?

V jednom filmu o agentu 007 byl také zloduch, který měl 3 bradavky a tu třetí měl na jiném místě, než obvykle..
Zajímalo by mě, co to tedy znázornili u Nefertiti. Možná to byl "vercajk", který vyrostl jinde. Muselo to být výrazné, když to autor zvýraznil. Nic jiného mě nenapadá. Hermafroditi existují, ne?


[quote="pid:9988, uid:190"]Odpovím otázkou, tobě vercajk roste z pupku.?[/quote] V jednom filmu o agentu 007 byl také zloduch, který měl 3 bradavky a tu třetí měl na jiném místě, než obvykle.. Zajímalo by mě, co to tedy znázornili u Nefertiti. Možná to byl "vercajk", který vyrostl jinde. Muselo to být výrazné, když to autor zvýraznil. Nic jiného mě nenapadá. Hermafroditi existují, ne?
Upravené 5. 4. 2021 o 10:48

Jasně transgender v osmnáctý dynastii Egypta. Slušnej kaleidoskop čumět optikou dneška na starověký Egypt


Je to myslím jinak... Achnaton je vyobrazován všude s ženskými rysy - kypré boky, plné břicho... Zde je Nefertiti zase s mužkými. Předpokládá se, že žreci Amona (11+11), které se Achnaton svou náboženskou reformou snažil odstavit od řízení, Achnatona trávili. žreci nemohli veřejně vystoupit proti faraonovi a tak mu byli podávány hormonální jedy – podobnost např. s chmelovými produkty v pivu dnes. Proč by to samé neudělali i s jeho ženou?


[quote="pid:9988, uid:190"]Jasně transgender v osmnáctý dynastii Egypta. Slušnej kaleidoskop čumět optikou dneška na starověký Egypt[/quote] Je to myslím jinak... Achnaton je vyobrazován všude s ženskými rysy - kypré boky, plné břicho... Zde je Nefertiti zase s mužkými. Předpokládá se, že žreci Amona (11+11), které se Achnaton svou náboženskou reformou snažil odstavit od řízení, Achnatona trávili. žreci nemohli veřejně vystoupit proti faraonovi a tak mu byli podávány hormonální jedy – podobnost např. s chmelovými produkty v pivu dnes. Proč by to samé neudělali i s jeho ženou?

Stěhování mumií sčítám za světlou operaci, konec konců ta zlatá barva nebyla vybrána náhodně.

som rád, že si, Počtár, opätovne potvrdil svoju schopnosť vyciťovať symboliku udalostí.
Táto správa o pompéznom presťahovaní 22 múmií sa ku mne dostala až včera na obed a prvykrát som na ňu upozornil až tu: https://oracle911blog.wordpress.com/2021/03/31/zmylil-som-sa-ci/#comment-10188 - aj to bez komentára. Tiež to vnímam ako svetlú operáciu. Vystihol si to správne, že GP (preto 22) sťahuje už nepotrebné nástroje (múmie) z centra na perifériu (a likviduje aj ich centrá - o tom je aj ten plač pracovníkov starého múzea, že kto teraz bude ich múzeum navštevovať, že čím pritiahnu pozornosť návštevníkov, keď nielen múmie, ale aj Tutanchámonov poklad (bohatstvo, ale aj mamon) opúšťa staré centrá...).


základem je si uvědomit, KDO je stěhován/přesouván
- áno, sťahované na perifériu k cintorínu, čiže sú pochovávané len nástroje, a nie GP, potvrdzuje aj to, že Achnaton, ako jediný konceptuálne mocný faraón, t.j nie nástroj, ale nositeľ konceptuálnej moci, medzi nimi nie je.
Prečo na túto Veľkú noc, a nie 2.5., t.j. pravoslávnu Veľkú noc? Lebo aktuálna Veľká noc je len zásterkou židovského sviatku Pesah - nekvasených chlebov a odchodu z Egypta - to jest, aj židovstvo sa likviduje ako nepotrebný nástroj.
Pravoslávna Veľká noc a rekonštrukcie pravoslávneho kostola a koptského kostola, synagógy a dvoch mešít (šíti a suniti) a muslimského múzea - to je o rekonštrukcii spôsobu života a vzťahov medzi ľuďmi - návrat k pôvodnému učeniu Ježiša - davoelitarizmus končí a aj GP sa na tom podieľa - už minulý rok na jar v jednej z matričných analýz som písal, že GP zmenil prioritu cieľov vo svojom vektori cieľov, a tým, že likviduje jeden z nástrojov svojho riadenia, likviduje aj svoj model sveta - uznal svoju porážku, a ak nechce zahynúť, musí sám aktívne pracovať na preformátovaní sveta.
Káhira už nebude hlavným mestom ale novovybudované mesto v púšti - aj jediný konceptuálne mocný faraón Achnaton vybudoval zbrusu nové hlavné mesto v púšti...


[quote="pid:9978, uid:240"]Stěhování mumií sčítám za světlou operaci, konec konců ta zlatá barva nebyla vybrána náhodně.[/quote] som rád, že si, Počtár, opätovne potvrdil svoju schopnosť vyciťovať symboliku udalostí. Táto správa o pompéznom presťahovaní 22 múmií sa ku mne dostala až včera na obed a prvykrát som na ňu upozornil až tu: https://oracle911blog.wordpress.com/2021/03/31/zmylil-som-sa-ci/#comment-10188 - aj to bez komentára. Tiež to vnímam ako svetlú operáciu. Vystihol si to správne, že GP (preto 22) sťahuje už nepotrebné nástroje (múmie) z centra na perifériu (a likviduje aj ich centrá - o tom je aj ten plač pracovníkov starého múzea, že kto teraz bude ich múzeum navštevovať, že čím pritiahnu pozornosť návštevníkov, keď nielen múmie, ale aj Tutanchámonov poklad (bohatstvo, ale aj mamon) opúšťa staré centrá...). [quote="pid:9978, uid:240"]základem je si uvědomit, KDO je stěhován/přesouván[/quote] - áno, sťahované na perifériu k cintorínu, čiže sú pochovávané len nástroje, a nie GP, potvrdzuje aj to, že Achnaton, ako jediný konceptuálne mocný faraón, t.j nie nástroj, ale nositeľ konceptuálnej moci, medzi nimi nie je. Prečo na túto Veľkú noc, a nie 2.5., t.j. pravoslávnu Veľkú noc? Lebo aktuálna Veľká noc je len zásterkou židovského sviatku Pesah - nekvasených chlebov a odchodu z Egypta - to jest, aj židovstvo sa likviduje ako nepotrebný nástroj. Pravoslávna Veľká noc a rekonštrukcie pravoslávneho kostola a koptského kostola, synagógy a dvoch mešít (šíti a suniti) a muslimského múzea - to je o rekonštrukcii spôsobu života a vzťahov medzi ľuďmi - návrat k pôvodnému učeniu Ježiša - davoelitarizmus končí a aj GP sa na tom podieľa - už minulý rok na jar v jednej z matričných analýz som písal, že GP zmenil prioritu cieľov vo svojom vektori cieľov, a tým, že likviduje jeden z nástrojov svojho riadenia, likviduje aj svoj model sveta - uznal svoju porážku, a ak nechce zahynúť, musí sám aktívne pracovať na preformátovaní sveta. Káhira už nebude hlavným mestom ale novovybudované mesto v púšti - aj jediný konceptuálne mocný faraón Achnaton vybudoval zbrusu nové hlavné mesto v púšti...

uznal svoju porážku

Nad touto tezí bych pochyboval. Podle Zaznobina, který se s nimi setkal, nic takového, jako uznání porážky, od nich nehrozí.


[quote="pid:9999, uid:112"]uznal svoju porážku[/quote] Nad touto tezí bych pochyboval. Podle Zaznobina, který se s nimi setkal, nic takového, jako uznání porážky, od nich nehrozí.

To , že jsou pochovávány nástroje ještě neznamená , že není pochováván-mumifikován-znefunkčněn i ten, kdo nástroje využívá.
GP pracuje jen v rámci svého chápání , ale na špici stvoření rozhodně není.
Prozřetelnost poslední dobou má tak velkou frekvenci úderů , až to lidská psychika přičítá stavu "běžné".
Stále si stojím za tím , co jsem napsal na začátku tohoto vlákna. GP neodkládá , on je ukládán k ledu. A to v pořadí nástroje- uživatel.


To , že jsou pochovávány nástroje ještě neznamená , že není pochováván-mumifikován-znefunkčněn i ten, kdo nástroje využívá. GP pracuje jen v rámci svého chápání , ale na špici stvoření rozhodně není. Prozřetelnost poslední dobou má tak velkou frekvenci úderů , až to lidská psychika přičítá stavu "běžné". Stále si stojím za tím , co jsem napsal na začátku tohoto vlákna. GP neodkládá , on je ukládán k ledu. A to v pořadí nástroje- uživatel.

Nad touto tezí bych pochyboval.


Je lepsie prehrat s mudrym, ako vyhrat s hlupakom. To co my nazveme uznanim porazky, moze byt pre ineho strategicke stiahnutie s nutnostou prezitia aj pri obetovani svojich nastrojov... GP podla mojho nazoru nikam nemizne, ale likviduje svoje nastroje s cielom prezit a nasledne sa znovu pokusi ziskat kontrolu nad riadenim. Myslim si, ze obnovit kontrolu nad riadenim sa mu uz nepodari a cim viac sa o to bude snazit, tym viac bude hynut. Koncepcia pod ktorou vladol poslednych 3000 rokov dosiahla svoje limity. Koncepcia GP je vo svojej podstate vzdy otrakarskou koncepciou a ak sa ludstvo nedokaze oslobodit spod tejto koncepcie, tak sa zasekne vo svojom rozvoji a to uz za nas vyriesi potom vyssia moc.


Myslim si, ze GP tymto pokuazal na to, ze postupne odsunie svoje nastroje na periferiu tak ako to vyssie spominali @Počtář a @popolvar

áno, sťahované na perifériu k cintorínu


A zaroven to nakoniec dopadne pre GP takto:

smetisko histórie


[quote="pid:10005, uid:312"]Nad touto tezí bych pochyboval.[/quote] Je lepsie prehrat s mudrym, ako vyhrat s hlupakom. To co my nazveme uznanim porazky, moze byt pre ineho strategicke stiahnutie s nutnostou prezitia aj pri obetovani svojich nastrojov... GP podla mojho nazoru nikam nemizne, ale likviduje svoje nastroje s cielom prezit a nasledne sa znovu pokusi ziskat kontrolu nad riadenim. Myslim si, ze obnovit kontrolu nad riadenim sa mu uz nepodari a cim viac sa o to bude snazit, tym viac bude hynut. Koncepcia pod ktorou vladol poslednych 3000 rokov dosiahla svoje limity. Koncepcia GP je vo svojej podstate vzdy otrakarskou koncepciou a ak sa ludstvo nedokaze oslobodit spod tejto koncepcie, tak sa zasekne vo svojom rozvoji a to uz za nas vyriesi potom vyssia moc. Myslim si, ze GP tymto pokuazal na to, ze postupne odsunie svoje nastroje na periferiu tak ako to vyssie spominali @Počtář a @popolvar [quote="pid:9999, uid:112"]áno, sťahované na perifériu k cintorínu[/quote] A zaroven to nakoniec dopadne pre GP takto: [quote="pid:9873, uid:7"]smetisko histórie[/quote]

Podle Zaznobina, který se s nimi setkal, nic takového, jako uznání porážky, od nich nehrozí.

Zaznobin sa s nimi osobne, skôr s ich najbližšou perifériou, alebo ich hovorcom, stretol cca pre 20 - 30 rokmi... A to je pri tak zrýchlenom toku času, aký je dnes, už veľmi, ale veľmi dávno. A odvtedy sa toho veľmi veľa zmenilo.
Mnoho ľudí, aj tu na fóre, si uvedomuje, že HNR v poslednej dobe oveľa výraznejšie koriguje svetové dianie. Myslíš si, že GP je tak hlúpy, že to nevníma, že si to neuvedomuje? On celú dobu svojej ašpirácie na celosvetové vládnutie fungoval na hranici Božieho dopustenia, no nikdy nešiel priamo proti Bohu (HNR). Máš pocit, že GP v novom tisícročí osprostel a prekročil "červenú líniu"?
Kúp si z Tordenu "Ruslana a Ľudmilu" (druhú zmyslovú rovinu), prečítaj si ju a dobre popremýšľaj nad Piesňou šiestou v kontexte aktuálneho diania.
Problémom súčasnej analytiky je, že dôsledne nerozlišuje konanie a ciele "bažiny" (Puškinovej "Nainy" a "Farlafa"smile od aktuálnych cieľov a konania GP.
GP je tiež veľmi dobre oboznámený s Puškinovou symbolikou a isto je mu milšie dôstojnejšie postavenie v budúcnosti, než obraz "neškodného šaša" v závere poémy "Ruslan a Ľudmila".


[quote="pid:10005, uid:312"]Podle Zaznobina, který se s nimi setkal, nic takového, jako uznání porážky, od nich nehrozí.[/quote] Zaznobin sa s nimi osobne, skôr s ich najbližšou perifériou, alebo ich hovorcom, stretol cca pre 20 - 30 rokmi... A to je pri tak zrýchlenom toku času, aký je dnes, už veľmi, ale veľmi dávno. A odvtedy sa toho veľmi veľa zmenilo. Mnoho ľudí, aj tu na fóre, si uvedomuje, že HNR v poslednej dobe oveľa výraznejšie koriguje svetové dianie. Myslíš si, že GP je tak hlúpy, že to nevníma, že si to neuvedomuje? On celú dobu svojej ašpirácie na celosvetové vládnutie fungoval na hranici Božieho dopustenia, no nikdy nešiel priamo proti Bohu (HNR). Máš pocit, že GP v novom tisícročí osprostel a prekročil "červenú líniu"? Kúp si z Tordenu "Ruslana a Ľudmilu" (druhú zmyslovú rovinu), prečítaj si ju a dobre popremýšľaj nad Piesňou šiestou v kontexte aktuálneho diania. Problémom súčasnej analytiky je, že dôsledne nerozlišuje konanie a ciele "bažiny" (Puškinovej "Nainy" a "Farlafa") od aktuálnych cieľov a konania GP. GP je tiež veľmi dobre oboznámený s Puškinovou symbolikou a isto je mu milšie dôstojnejšie postavenie v budúcnosti, než obraz "neškodného šaša" v závere poémy "Ruslan a Ľudmila".

Koncepcia pod ktorou vladol poslednych 3000 rokov dosiahla svoje limity. Koncepcia GP je vo svojej podstate vzdy otrakarskou koncepciou a ak sa ludstvo nedokaze oslobodit spod tejto koncepcie, tak sa zasekne vo svojom rozvoji a to uz za nas vyriesi potom vyssia moc.

bingo! Ty si to pochopil, pochopil to Počtář, pochopil som to ja, pochopili to ďalší...
tak prečo by to nemal pochopiť aj GP?
Stará koncepcia, staré nástroje a aj staré davo-elitárske zmýšľanie v novom svete nemá miesto, nemá v ňom šancu na prežitie, a teda ani jeho nositelia. Chceš prežiť? Zmeň to, čo sa deje v tebe, zmeň svoje zmýšľanie, zmeň seba. A netýka sa to len GP, ale každého jedného z nás.


[quote="pid:10013, uid:69"]Koncepcia pod ktorou vladol poslednych 3000 rokov dosiahla svoje limity. Koncepcia GP je vo svojej podstate vzdy otrakarskou koncepciou a ak sa ludstvo nedokaze oslobodit spod tejto koncepcie, tak sa zasekne vo svojom rozvoji a to uz za nas vyriesi potom vyssia moc.[/quote] bingo! Ty si to pochopil, pochopil to Počtář, pochopil som to ja, pochopili to ďalší... tak prečo by to nemal pochopiť aj GP? Stará koncepcia, staré nástroje a aj staré davo-elitárske zmýšľanie v novom svete nemá miesto, nemá v ňom šancu na prežitie, a teda ani jeho nositelia. Chceš prežiť? Zmeň to, čo sa deje v tebe, zmeň svoje zmýšľanie, zmeň seba. A netýka sa to len GP, ale každého jedného z nás.

v roce 1972 vydává "Think tank" Římský klub svojí první publikaci The Limits to Growth a potom to už běží jak na běžícím pásu. Například tady ne neznámá Come on! z roku 2018 a její částečná ruská "rozborka". Já si nemyslí, že skupina stojící za těmito výběžky neví co se děje. Ona se uvnitř tranformuje, tak jako už několikrát. Naznačil jsem to v triádách a přechodu od polyteismu k monoteismu. Jestli byl Achnaton vědomou součástí tohoto procesu a nebo byl nasledně využit...tak to si teď netroufám rozlousknout.

ale s kaleidoskopem nemá nic společného
no jo emoce, občas mi to ustřelí. Opravuji, je to teze o který se tady moc nepochybuje...slušně řečeno. Takže omluva.
Achnaton je vyobrazován všude s ženskými rysy
Mám to tedy brát jako potvrzení autenticého zobrazení...naturalisticko-realistické sochařské formy? Tak můžeme rozjet další teze napřiklad s Marfanovým syndromem, DNA mutacemi Tutenchamona a krvesmilstvem v rodové linii, až se do toho úplně zamotáme.


Vrátím se tedy na začátek. Rozbor na Aeronetu je pro mě totální blábol a částečně souhlasím s Počtářem že ta podívaná nebyla tak zombifikační jako jiné atlantické mediální produkty, ale není to soukromá rusko-arabská párty bez "nubijských" potomků.


v roce 1972 vydává "Think tank" Římský klub svojí první publikaci The Limits to Growth a potom to už běží jak na běžícím pásu. Například tady ne neznámá Come on! z roku 2018 a její částečná ruská "rozborka". Já si nemyslí, že skupina stojící za těmito výběžky neví co se děje. Ona se uvnitř tranformuje, tak jako už několikrát. Naznačil jsem to v triádách a přechodu od polyteismu k monoteismu. Jestli byl Achnaton vědomou součástí tohoto procesu a nebo byl nasledně využit...tak to si teď netroufám rozlousknout. [quote="pid:9992, uid:292"]ale s kaleidoskopem nemá nic společného[/quote]no jo emoce, občas mi to ustřelí. Opravuji, je to teze o který se tady moc nepochybuje...slušně řečeno. Takže omluva. [quote="pid:9995, uid:226"]Achnaton je vyobrazován všude s ženskými rysy[/quote]Mám to tedy brát jako potvrzení autenticého zobrazení...naturalisticko-realistické sochařské formy? Tak můžeme rozjet další teze napřiklad s Marfanovým syndromem, DNA mutacemi Tutenchamona a krvesmilstvem v rodové linii, až se do toho úplně zamotáme. Vrátím se tedy na začátek. Rozbor na Aeronetu je pro mě totální blábol a částečně souhlasím s [Počtářem](https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/1299/v-k-aacute-hi%C5%99e-po-pr%C5%AFvodu-faraon%C5%AF-spo%C4%8Dine-22-mumi-iacute-v-nov-eacute-m-muzeu/1#post-9978) že ta podívaná nebyla tak zombifikační jako jiné atlantické mediální produkty, ale není to soukromá rusko-arabská párty bez "nubijských" potomků.

Vedi.Vini......

Upravené 5. 4. 2021 o 14:13

To co my nazveme uznanim
porazky, moze byt pre ineho strategicke stiahnutie

Bingo. Uznání porážky a strategické stáhnutí, není totéž.
Uznáním porážky končí hra, strategickým stáhnutím hra pokračuje.


[quote="pid:10013, uid:69"]To co my nazveme uznanim porazky, moze byt pre ineho strategicke stiahnutie[/quote] Bingo. Uznání porážky a strategické stáhnutí, není totéž. Uznáním porážky končí hra, strategickým stáhnutím hra pokračuje.
Upravené 5. 4. 2021 o 12:40

Skvělé komenty, díky za ně! A co ty děti a mísy se světlem? Znamená to předání starého vyššího vědění naší generaci? Co to rasové rozdělení dětí?


Skvělé komenty, díky za ně! A co ty děti a mísy se světlem? Znamená to předání starého vyššího vědění naší generaci? Co to rasové rozdělení dětí?

A veru ze veeelmi dlhy cas egypt nebol otrokarsky .... bol spojencom Slovanov.


Toto není tvrzení postaveno na vodě. Je to skutečnost. Důkaz je nenápadný ale nedá se popřít.
Egypťané se oblékali do lněných látek, len ale v Egyptě neroste. Len je rostlina s potřebou dlouhého světelného dne a tedy mnohem severnějších šířek. Když se však podíváte na Wikipedii, dozvíte se tam, že len se ve velkém pěstoval právě v Egyptě. Je to záměrná lež, ale nějak museli přikrýt velký výskyt lněných látek.
Z hospodářského hlediska se len rozděluje na dva typy - len přadný a len olejný. Existuje i přechodná forma len olejnopřadný. Len olejný je jednoletá samosprašná bylina vysoká 0,60-0,85 m. Celkem nenáročná plodina dlouhého dne (za krátkého dne vytváří stonek a teprve za dlouhého dne kvete a dozrává).
K pěstování lnu jsou nejvhodnější půdy lehčí, hlinitopísčité a písčitohlinité, pH slabě kyselé až neutrální. Nevhodné jsou půdy písčité, kamenité a rovněž jílovité a zamokřené těžší humosní hlíny. Len přadný dobře prospívá i ve vyšších polohách, olejnému vyhovují nižší teplejší polohy. Len dává nejvyšší výnosy semene v oblastech s ročními atmosférickými srážkami 500-700 mm (z toho 100 v květnu až červnu), nadmořskou výškou do 480 m, čemuž v našich podmínkách odpovídají okrajové oblasti řepařské a spíše bramborářská výrobní oblast. Největší nároky na vodu má len v prvních obdobích růstu (tj. až do nasazení poupat a květu).
Když se podíváte na požadavky této rostliny, hlavně na délku dne a srážky, tak ten se v Egyptě pěstovat nemohl.


Ještě bych doplnil, že na většině egyptského území spadne méně než osmdesát milimetrů srážek ročně. Nejvíce dešťových srážek spadne podél pobřeží, ale i nejvlhčejší oblast kolem Alexandrie obdrží pouze asi 200 mm srážek za rok.


[quote="pid:9876, uid:106"]A veru ze veeelmi dlhy cas egypt nebol otrokarsky .... bol spojencom Slovanov.[/quote] Toto není tvrzení postaveno na vodě. Je to skutečnost. Důkaz je nenápadný ale nedá se popřít. Egypťané se oblékali do lněných látek, len ale v Egyptě neroste. Len je rostlina s potřebou dlouhého světelného dne a tedy mnohem severnějších šířek. Když se však podíváte na Wikipedii, dozvíte se tam, že len se ve velkém pěstoval právě v Egyptě. Je to záměrná lež, ale nějak museli přikrýt velký výskyt lněných látek. Z hospodářského hlediska se len rozděluje na dva typy - len přadný a len olejný. Existuje i přechodná forma len olejnopřadný. Len olejný je jednoletá samosprašná bylina vysoká 0,60-0,85 m. Celkem nenáročná plodina **dlouhého dne** (za krátkého dne vytváří stonek a teprve za dlouhého dne kvete a dozrává). K pěstování lnu jsou nejvhodnější půdy lehčí, hlinitopísčité a písčitohlinité, pH slabě kyselé až neutrální. Nevhodné jsou půdy písčité, kamenité a rovněž jílovité a zamokřené těžší humosní hlíny. Len přadný dobře prospívá i ve vyšších polohách, olejnému vyhovují nižší teplejší polohy. Len dává nejvyšší výnosy semene v oblastech s ročními atmosférickými srážkami 500-700 mm (z toho 100 v květnu až červnu), nadmořskou výškou do 480 m, čemuž v našich podmínkách odpovídají okrajové oblasti řepařské a spíše bramborářská výrobní oblast. Největší nároky na vodu má len v prvních obdobích růstu (tj. až do nasazení poupat a květu). Když se podíváte na požadavky této rostliny, hlavně na délku dne a srážky, tak ten se v Egyptě pěstovat nemohl. Ještě bych doplnil, že na většině egyptského území spadne méně než osmdesát milimetrů srážek ročně. Nejvíce dešťových srážek spadne podél pobřeží, ale i nejvlhčejší oblast kolem Alexandrie obdrží pouze asi 200 mm srážek za rok.
Upravené 5. 4. 2021 o 14:32

Je to záměrná lež, ale nějak museli přikrýt velký výskyt lněných látek.
Nie nevyhnutne. Stačí sa pozrieť na na 500 rokov staré mapy aby sa človeku otvorili oči, že tu čosi veľmi nehrá a smrdí to. A čo tak 5 000 rokov dozadu?


[quote="pid:10023, uid:312"]Je to záměrná lež, ale nějak museli přikrýt velký výskyt lněných látek.[/quote]Nie nevyhnutne. Stačí sa pozrieť na na 500 rokov staré mapy aby sa človeku otvorili oči, že tu čosi veľmi nehrá a smrdí to. A čo tak 5 000 rokov dozadu?

Moc koncepcie GP sa naozaj rúca. No nie pretože samotná koncepcia nefunguje. Rúca sa to kôli zákonu času. Moc GP tu nie je tisíce rokov, je to iba príbeh ktorý nástroje GP opakujú stále dookola. To čo predviedli v Kahíre má viac funkcií. Väčšina už bola spomenutá vysie v diskusii. No má to ešte jeden účel opätovne zabetónovať súčasný pohľad na his-toriu. Mal som jednu zaujímavú publikáciu v ktorej bol príbeh o ríši Ta-kem nie Egypt. Odohráva sa to v oblasti severnej Afriky. Príbeh bol rozprávaný na základe nefritovej tabuľky v múzeu. Vládol v nej faraón a celá ríša bola zelená. Príbeh je alternatívou voči súčasným príbehom histórie. Davovo elitarna spoločnosť nie je schopná fungovať bez kríz ani pol storočia. Každá kríza je riešená vojnou či už doma alebo na tvorbu kolónií. Sahara tak ako ju poznáme dnes v minulosti neexistovala. Dôkazy o tom sú aj keď iba nepriame. Zdroj sladkej vody v Lybii ktorý zásoboval Kaddáfiho umelú rieku. Stratená rieka ktorej pozostatky našli za pomoci satelitov v Mavretanii. Je veľmi pravdepodobné že ide o tú istú rieku. V minulosti bola severná Afrika zelená a úrodná krajina. Aby mohla rieka zmyznúť je nutné ju zahrabať poriadne hlboko. Ďalšími dôkazmi sú osídlenia ktoré historici označujú ako Rímske, Kartagínske, Egyptské. Boli tam obrovské mestá. Tie potrebujú veľa vody a potravin. To ako Sahara vyzerá dnes je dielo veľkej katastrofy. Najväčším nepriateľom histórie je archeológia.


Moc koncepcie GP sa naozaj rúca. No nie pretože samotná koncepcia nefunguje. Rúca sa to kôli zákonu času. Moc GP tu nie je tisíce rokov, je to iba príbeh ktorý nástroje GP opakujú stále dookola. To čo predviedli v Kahíre má viac funkcií. Väčšina už bola spomenutá vysie v diskusii. No má to ešte jeden účel opätovne zabetónovať súčasný pohľad na his-toriu. Mal som jednu zaujímavú publikáciu v ktorej bol príbeh o ríši Ta-kem nie Egypt. Odohráva sa to v oblasti severnej Afriky. Príbeh bol rozprávaný na základe nefritovej tabuľky v múzeu. Vládol v nej faraón a celá ríša bola zelená. Príbeh je alternatívou voči súčasným príbehom histórie. Davovo elitarna spoločnosť nie je schopná fungovať bez kríz ani pol storočia. Každá kríza je riešená vojnou či už doma alebo na tvorbu kolónií. Sahara tak ako ju poznáme dnes v minulosti neexistovala. Dôkazy o tom sú aj keď iba nepriame. Zdroj sladkej vody v Lybii ktorý zásoboval Kaddáfiho umelú rieku. Stratená rieka ktorej pozostatky našli za pomoci satelitov v Mavretanii. Je veľmi pravdepodobné že ide o tú istú rieku. V minulosti bola severná Afrika zelená a úrodná krajina. Aby mohla rieka zmyznúť je nutné ju zahrabať poriadne hlboko. Ďalšími dôkazmi sú osídlenia ktoré historici označujú ako Rímske, Kartagínske, Egyptské. Boli tam obrovské mestá. Tie potrebujú veľa vody a potravin. To ako Sahara vyzerá dnes je dielo veľkej katastrofy. Najväčším nepriateľom histórie je archeológia.

Tuším v Smutnom dedičstve Atlantídy sú zmienky o artefaktoch, ktoré by mohli naznačovať, že kedysi Egypt ležal na inej rovnobežke, a teda že došlo k posunu zemského plášťa voči rotačnej osi v minulosti. Jednak na mape Piriho reisa je Antarktída s nezamrznutými brehmi, a potom ešte v Egypte sú obelisky, ktoré slúžili ako slnečné hodiny, ale dnes ten ciferník nepasuje dobre. Sedel by správne ak by sa Egypt nachádzal o 15 stupňov južnejšie. To by ale znamenalo, že Egypt bol viac v tropickom rovníkovom pásme. Pestovaniu ľanu by to asi nepomohlo, ak je pravda to, čo píše Rusofil.


V takom prípade by aj mnohé európske krajiny boli južnejšie a mali by inú klímu.


Tuším v Smutnom dedičstve Atlantídy sú zmienky o artefaktoch, ktoré by mohli naznačovať, že kedysi Egypt ležal na inej rovnobežke, a teda že došlo k posunu zemského plášťa voči rotačnej osi v minulosti. Jednak na mape Piriho reisa je Antarktída s nezamrznutými brehmi, a potom ešte v Egypte sú obelisky, ktoré slúžili ako slnečné hodiny, ale dnes ten ciferník nepasuje dobre. Sedel by správne ak by sa Egypt nachádzal o 15 stupňov južnejšie. To by ale znamenalo, že Egypt bol viac v tropickom rovníkovom pásme. Pestovaniu ľanu by to asi nepomohlo, ak je pravda to, čo píše Rusofil. V takom prípade by aj mnohé európske krajiny boli južnejšie a mali by inú klímu.

došlo k posunu zemského plášťa voči rotačnej osi v minulosti. J

Ak niekoho zaujíma odkiaľ sa zobrala táto teória, tak bola predstavená Charlesom Hapgoodom v r. 1957 diele Earth's Shifting Crust. Pomáhalo mu s tým veľa vedcov. Teória dokonca zaujala Alberta Einsteina, napísal mu k nej aj predslov. V roku 1970 vydal nové vydanie s názvom Path Of The Pole, kde niečo doplnil a prepracoval určitý mechanizmus posuvu.
A teraz sa podržte. Na wiki nájdete, že jeho teória bola vyvrátená Tektonikou dosiek, prevzaté Encyklopedia Británica 22.11.2020! Zaujímavý dátum teda. Som zvedavá ako vysvetlili ten náhly uhyn a zamrznutie mamutov na Sibíri s trávou v papuli.
Ešte by som doplnila, podľa neho neboli posuvy litosfery v dejinach Zeme nič výnimočné. Udiali sa veľa krát.


[quote="pid:10062, uid:6"]došlo k posunu zemského plášťa voči rotačnej osi v minulosti. J[/quote] Ak niekoho zaujíma odkiaľ sa zobrala táto teória, tak bola predstavená Charlesom Hapgoodom v r. 1957 diele Earth's Shifting Crust. Pomáhalo mu s tým veľa vedcov. Teória dokonca zaujala Alberta Einsteina, napísal mu k nej aj predslov. V roku 1970 vydal nové vydanie s názvom Path Of The Pole, kde niečo doplnil a prepracoval určitý mechanizmus posuvu. A teraz sa podržte. Na wiki nájdete, že jeho teória bola vyvrátená Tektonikou dosiek, prevzaté Encyklopedia Británica 22.11.2020! Zaujímavý dátum teda. Som zvedavá ako vysvetlili ten náhly uhyn a zamrznutie mamutov na Sibíri s trávou v papuli. Ešte by som doplnila, podľa neho neboli posuvy litosfery v dejinach Zeme nič výnimočné. Udiali sa veľa krát.
Upravené 5. 4. 2021 o 22:15

Na Aeronetu tuto přehlídku VK docela podrobně popisuje. Stálo by zato jeho text rozebrat a případně odoperovat aeronetí nesmysly. Byl by někdo ochotný to udělat? Zajímavá mi přijde stať s nádobami světla (vědění) a dítě nesoucí světlo. Symbolikou je ceremoniál nabitý a stálo by zato se tomu pověnovat.

Pokud bychom měli odoperovat aeronetí nesmysly, tak počítám, že nám tentokrát zůstanou jenom předložky a spojky.
To, co VK předvedl, je ezo-bulvár zvláště pokleslé úrovně. Asi psal 1.4. (na apríla) a článek publikoval pozdě nebo nečekal na Velikonoční pondělí a začal chlastat už v neděli.
Ale dobře, pokusím se rozebrat ty nejkřiklavější věci zde
Dobrý bože, to jsem to dopočítal! Dělám rozbory rozborů. Ale co naděláš? Nic. Tak deme na to, někdo to dělat musí.
;-)

Pokud se týká světelných “mís”, přiznávám, že mne zaujaly. Ženy musely nést poměrně objemný předmět docela dlouhou dobu v natažených rukách a vydržet to. Takže mísy musely být lehké.
Rovněž musím přiznat, že žádný specifický výklad k mísám nemám. Navzdory tomu, že hieroglyf mísy je poměrně častý svým výskytem na stěnách egyptských chrámů pokrytých hieroglyfy.
Na základě dalších dekorací použitých při ceremoniálu (v čem hořely reálné ohně) můžeme spekulovat, že ve starém Egyptě mohly mísy s ohněm sloužit jako osvětlovací tělesa.


[quote="pid:9970, uid:19"]Na Aeronetu tuto přehlídku VK docela podrobně popisuje. Stálo by zato jeho text rozebrat a případně odoperovat aeronetí nesmysly. Byl by někdo ochotný to udělat? Zajímavá mi přijde stať s nádobami světla (vědění) a dítě nesoucí světlo. Symbolikou je ceremoniál nabitý a stálo by zato se tomu pověnovat.[/quote] Pokud bychom měli odoperovat aeronetí nesmysly, tak počítám, že nám tentokrát zůstanou jenom předložky a spojky. To, co VK předvedl, je ezo-bulvár zvláště pokleslé úrovně. Asi psal 1.4. (na apríla) a článek publikoval pozdě nebo nečekal na Velikonoční pondělí a začal chlastat už v neděli. Ale dobře, pokusím se rozebrat ty nejkřiklavější věci zde [quote="pid:10069, uid:240"]Dobrý bože, to jsem to dopočítal! Dělám rozbory rozborů. Ale co naděláš? Nic. Tak deme na to, někdo to dělat musí. ;-)[/quote] Pokud se týká světelných “mís”, přiznávám, že mne zaujaly. Ženy musely nést poměrně objemný předmět docela dlouhou dobu v natažených rukách a vydržet to. Takže mísy musely být lehké. Rovněž musím přiznat, že žádný specifický výklad k mísám nemám. Navzdory tomu, že hieroglyf mísy je poměrně častý svým výskytem na stěnách egyptských chrámů pokrytých hieroglyfy. Na základě dalších dekorací použitých při ceremoniálu (v čem hořely reálné ohně) můžeme spekulovat, že ve starém Egyptě mohly mísy s ohněm sloužit jako osvětlovací tělesa.
Upravené 6. 4. 2021 o 12:53

K námitkám o tom, že Sahara byla zelená a vodnatá. Nic proti tomu, ale rostlina dlouhého dne znamená, že potřebuje dlouhý den hlavně krátkou noc, aby se mohla vyvíjet a dozrát až do semen. To znamená minimálně 15 hodin světla, lépe až 16-18. Když jsem se podíval na Hurgádu, tak tam je nejdelší den snad 13 a tři čtvrtě hodiny.
V případě Egypta by to znamenalo, že sice vlákno by vyrostlo, ale neutvořila by se semena. To znamená, že semena by museli dovážet. A zase vyvstává otázka, odkud.
Já také pěstuji olivu, nasadí sice plody, ale zůstanou zakrnělé a nevyzrají.
K posunu zemské osy, nepředpokládám, že Egypt byl severněji, spíš to vidím tak, že byl spíš jižněji, blíž k rovníku.
Nakonec otázka. Když tedy pěstoval len, proč také nepěstoval žito? To totiž také patří k rostlinám dlouhého dne. Pěstoval pšenici, oves, ale žito ne.


K námitkám o tom, že Sahara byla zelená a vodnatá. Nic proti tomu, ale rostlina dlouhého dne znamená, že potřebuje dlouhý den hlavně krátkou noc, aby se mohla vyvíjet a dozrát až do semen. To znamená minimálně 15 hodin světla, lépe až 16-18. Když jsem se podíval na Hurgádu, tak tam je nejdelší den snad 13 a tři čtvrtě hodiny. V případě Egypta by to znamenalo, že sice vlákno by vyrostlo, ale neutvořila by se semena. To znamená, že semena by museli dovážet. A zase vyvstává otázka, odkud. Já také pěstuji olivu, nasadí sice plody, ale zůstanou zakrnělé a nevyzrají. K posunu zemské osy, nepředpokládám, že Egypt byl severněji, spíš to vidím tak, že byl spíš jižněji, blíž k rovníku. Nakonec otázka. Když tedy pěstoval len, proč také nepěstoval žito? To totiž také patří k rostlinám dlouhého dne. Pěstoval pšenici, oves, ale žito ne.

tak prečo by to nemal pochopiť aj gp?
Stará koncepcia, staré nástroje a aj staré davo-elitárske zmýšľanie v novom svete nemá miesto
Takže-už na starej Vode boli o tom debaty.Načrtol som,že gp sú hmotným pozemským vykonávateľom vôle entít, ktoré sú hierarchicky nad nimi.Môžme ich nazývať napr.bohovia(starogrécki,rímski,egyptskí atď),alebo synovia boží,padlí anjeli atď.,tí ktorí"vytvorili ľudí"smilepozri báseň ktorú tu hore dal Archal-naši "rodičia",rodičia nášho vonkajška),no taktiež vytvorili túto planétu,slnečnú sústavu,galaxie a nám viditeľný hmotný vesmír.A gp to pochopí a nasmeruje vektory z temnoty na svetlo až vtedy ak to pochopia tie nad-entity.A keďže si myslím že značná časť tých entít pochopila,tak riadenie gp na tejto planéte dobieha a otáča sa.Aj padlí anjeli môžu začať vstávať zo svojho položenia.Takže otázka je:odovzdávajú po konverzii celé riadenie priamo HNR alebo ho ešte odovzdajú ostávajúcim nekonvertovaným nad-entitám ktoré ešte stále obnášajú prvky starého, ešte nepochopili,neveria,a chcú pokračovať ďalej..Dosiahli sme ako civilizácia Pádu už ten bod obratu k Novej Ére alebo ešte zatiaľ nie?


[quote="pid:10015, uid:112"]tak prečo by to nemal pochopiť aj gp? Stará koncepcia, staré nástroje a aj staré davo-elitárske zmýšľanie v novom svete nemá miesto[/quote] Takže-už na starej Vode boli o tom debaty.Načrtol som,že gp sú hmotným pozemským vykonávateľom vôle entít, ktoré sú hierarchicky nad nimi.Môžme ich nazývať napr.bohovia(starogrécki,rímski,egyptskí atď),alebo synovia boží,padlí anjeli atď.,tí ktorí"vytvorili ľudí"(pozri báseň ktorú tu hore dal Archal-naši "rodičia",rodičia nášho vonkajška),no taktiež vytvorili túto planétu,slnečnú sústavu,galaxie a nám viditeľný hmotný vesmír.A gp to pochopí a nasmeruje vektory z temnoty na svetlo až vtedy ak to pochopia tie nad-entity.A keďže si myslím že značná časť tých entít pochopila,tak riadenie gp na tejto planéte dobieha a otáča sa.Aj padlí anjeli môžu začať vstávať zo svojho položenia.Takže otázka je:odovzdávajú po konverzii celé riadenie priamo HNR alebo ho ešte odovzdajú ostávajúcim nekonvertovaným nad-entitám ktoré ešte stále obnášajú prvky starého, ešte nepochopili,neveria,a chcú pokračovať ďalej..Dosiahli sme ako civilizácia Pádu už ten bod obratu k Novej Ére alebo ešte zatiaľ nie?

Ta Nefertiti je transgender?


A co takhle pupeční šňůra. 😉


[quote="pid:9986, uid:312"]Ta Nefertiti je transgender?[/quote] A co takhle pupeční šňůra.

Já nevím proč to tak všechno komplikovat. Globální centrum řízení se přesouvá, přesouvá se i GP. Podle mne je to znak, že kyvadlo minulo střed a váha řízení se přesouvá do nového centra.


Já nevím proč to tak všechno komplikovat. Globální centrum řízení se přesouvá, přesouvá se i GP. Podle mne je to znak, že kyvadlo minulo střed a váha řízení se přesouvá do nového centra.

Globální centrum řízení se přesouvá, přesouvá se i GP.

Myslím, že Petr Novák na fcb to vystihol:


Psal jsem o tom již o víkendu k jednomu staršímu příspěvku: Egyptologické muzeum bylo vybudováno za britské peníze (byť zakladatelem byl Francouz, ale v době vlády britské loutky Napoleona III) a ty mumie v něm byly 120 let. To nové, moderní muzeum bylo, stejně jako tzv. Nová Káhira (převážně administrativní budovy) vybudovány za čínské peníze. 22 hierofantů tedy odchází od bývalého Hegemona, k novému a to se všemi poctami a rituály...
Zajímavé také je, že v době založení původního muzea probíhala tzv. Druhá čínsko-britská opiová válka, kdy Brity podpořil, jak jinak, Napoleon III. Když poté prohrál tento francouzský "císařo-prezident" (postupně měl oba tituly, jako první v historii) s Prusy a o vše přišel, tak skončil a zemřel v exilu...jak jinak než v Londýně. Slouhové se vždy vrací ke svým páníčkům pro svých 30 stříbrných...


Ešte dodám, bola to Biela sobota večer, ktorá sa spája so zmŕtvychvstanim. Týmto dáva GP najavo, že sa obnovuje, zmrtvychvstava, v novej sile, ako nové slnko (zlatá farba).


[quote="pid:10081, uid:125"]Globální centrum řízení se přesouvá, přesouvá se i GP.[/quote] Myslím, že Petr Novák na fcb to vystihol: Psal jsem o tom již o víkendu k jednomu staršímu příspěvku: Egyptologické muzeum bylo vybudováno za britské peníze (byť zakladatelem byl Francouz, ale v době vlády britské loutky Napoleona III) a ty mumie v něm byly 120 let. To nové, moderní muzeum bylo, stejně jako tzv. Nová Káhira (převážně administrativní budovy) vybudovány za čínské peníze. 22 hierofantů tedy odchází od bývalého Hegemona, k novému a to se všemi poctami a rituály... Zajímavé také je, že v době založení původního muzea probíhala tzv. Druhá čínsko-britská opiová válka, kdy Brity podpořil, jak jinak, Napoleon III. Když poté prohrál tento francouzský "císařo-prezident" (postupně měl oba tituly, jako první v historii) s Prusy a o vše přišel, tak skončil a zemřel v exilu...jak jinak než v Londýně. Slouhové se vždy vrací ke svým páníčkům pro svých 30 stříbrných... Ešte dodám, bola to Biela sobota večer, ktorá sa spája so zmŕtvychvstanim. Týmto dáva GP najavo, že sa obnovuje, zmrtvychvstava, v novej sile, ako nové slnko (zlatá farba).

22 hierofantů tedy odchází

Počítám s tím, že základem je si uvědomit, KDO je stěhován/přesouván.
Faraóni (18 ) a pár královen (4).
Kdo jsou faraóni? Nástroje staroegyptského žrečestva. (viz třeba zmínky VVPj na toto téma)

hierofanti ~ staroegyptské žrečestvo
hierofant není faraón
áno, sťahované na perifériu k cintorínu, čiže sú pochovávané len nástroje, a nie GP, potvrdzuje aj to, že Achnaton, ako jediný konceptuálne mocný faraón, t.j nie nástroj, ale nositeľ konceptuálnej moci, medzi nimi nie je.


[quote="pid:10104, uid:113"]22 hierofantů tedy odchází[/quote] [quote="pid:9978, uid:240"]Počítám s tím, že základem je si uvědomit, KDO je stěhován/přesouván. Faraóni (18 ) a pár královen (4). Kdo jsou faraóni? Nástroje staroegyptského žrečestva. (viz třeba zmínky VVPj na toto téma)[/quote] hierofanti ~ staroegyptské žrečestvo hierofant není faraón [quote="pid:9999, uid:112"]áno, sťahované na perifériu k cintorínu, čiže sú pochovávané len nástroje, a nie GP, potvrdzuje aj to, že Achnaton, ako jediný konceptuálne mocný faraón, t.j nie nástroj, ale nositeľ konceptuálnej moci, medzi nimi nie je.[/quote]

Nad touto tezí bych pochyboval. Podle Zaznobina, který se s nimi setkal, nic takového, jako uznání porážky, od nich nehrozí.
Kde se o tom setkání mohu dočíst více?


[quote="pid:10005, uid:312"]Nad touto tezí bych pochyboval. Podle Zaznobina, který se s nimi setkal, nic takového, jako uznání porážky, od nich nehrozí.[/quote] Kde se o tom setkání mohu dočíst více?

Kde se o tom setkání mohu dočíst více?

Mluvil o tom v jednom ze svých videí, slyšel jsem to na vlastní uši. Mluvil tam o tom, že se s nimi setkal ve Francii, zeptal se je, jestli by nebylo možné se nějak domluvit. Oni to odmítli a zeptali se jej, jestli on svá rozhodnutí konzultuje se svým psem.


Bohužel, notebook, kde jsem měl postahována důležitá videa, nebo odkazy, mi byl před dvěma léty ukraden. Takže odkaz ti nemohu dát, možná někdo z kolegů zareaguje.


[quote="pid:10114, uid:149"]Kde se o tom setkání mohu dočíst více?[/quote] Mluvil o tom v jednom ze svých videí, slyšel jsem to na vlastní uši. Mluvil tam o tom, že se s nimi setkal ve Francii, zeptal se je, jestli by nebylo možné se nějak domluvit. Oni to odmítli a zeptali se jej, jestli on svá rozhodnutí konzultuje se svým psem. Bohužel, notebook, kde jsem měl postahována důležitá videa, nebo odkazy, mi byl před dvěma léty ukraden. Takže odkaz ti nemohu dát, možná někdo z kolegů zareaguje.

GP najavo, že sa obnovuje, zmrtvychvstava, v novej sile, ako nové slnko (zlatá farba).

S tim plne souhlasim.


[quote="pid:10104, uid:113"]GP najavo, že sa obnovuje, zmrtvychvstava, v novej sile, ako nové slnko (zlatá farba).[/quote] S tim plne souhlasim.

Áno vyzerá to na magický rituál. Ale to sú v podstate v koncoch.

Miloš Matula, autor knihy "Achnaton a Nefertiti, faraoni Slunce (MM Production, 2010)" odpověděl na své FB stránce zvídavému odběrateli na otázku, zda je dobrý tah Zlatý průvod faraónů, toto: "Tak moudré hlavně nebylo jejich prvotní vyzvednutí z hrobek v Údolí králů a převoz většiny mumií cca před 100 lety do muzea v Káhiře. Dnes z toho alespoň udělali staroegyptský rituál, aby magicky odvrátili "hněv" faraonů z dalšího převozu. I když zlí jazykové spojují jejich převoz s mnoha katastrofami v Egyptě posledních dnů a týdnů...."
M. Matula je spisovatel, žurnalista, filmový a hudební producent, esotericky zaměřený, tak to vnímá svou optikou.
Nicméně jeden fakt. Dne 30.03.2021 vystavil na svém FB profilu video z egyptského letiště, kdy se vracel do Prahy, s tímto komentem : "NWO končí. DS končí... Nevěřili jsme vlastním očím, když jsme sledovali na katarské TV na letišti v Doha před odletem do Prahy pořad o iluminátech, satanistech, obchodování s dětmi, Covid podvodu i o podvodech v US volbách, falešném Bidetovi, a zejména o Trumpeťákovi, Q-A a o tom, jak zachraňují svět.... Byli jsme tak v šoku, že mě vůbec nenapadlo natočit to včas... Tak jsem chytil aspoň kousek. DS evidentně v Qataru neúřaduje... Takže buďme trpěliví, už se to evidentně blíží."
https://www.facebook.com/milos.matula.1/videos/10226733774358765


[quote="pid:9886, uid:202"]Áno vyzerá to na magický rituál. Ale to sú v podstate v koncoch.[/quote] Miloš Matula, autor knihy _"Achnaton a Nefertiti, faraoni Slunce (MM Production, 2010)"_ odpověděl na své FB stránce zvídavému odběrateli na otázku, zda je dobrý tah Zlatý průvod faraónů, toto: _"Tak moudré hlavně nebylo jejich prvotní vyzvednutí z hrobek v Údolí králů a převoz většiny mumií cca před 100 lety do muzea v Káhiře. Dnes z toho alespoň udělali staroegyptský rituál, aby magicky odvrátili "hněv" faraonů z dalšího převozu. I když zlí jazykové spojují jejich převoz s mnoha katastrofami v Egyptě posledních dnů a týdnů...."_ M. Matula je spisovatel, žurnalista, filmový a hudební producent, esotericky zaměřený, tak to vnímá svou optikou. Nicméně jeden fakt. Dne 30.03.2021 vystavil na svém FB profilu video z egyptského letiště, kdy se vracel do Prahy, s tímto komentem : _"NWO končí. DS končí... Nevěřili jsme vlastním očím, když jsme sledovali na katarské TV na letišti v Doha před odletem do Prahy pořad o iluminátech, satanistech, obchodování s dětmi, Covid podvodu i o podvodech v US volbách, falešném Bidetovi, a zejména o Trumpeťákovi, Q-A a o tom, jak zachraňují svět.... Byli jsme tak v šoku, že mě vůbec nenapadlo natočit to včas... Tak jsem chytil aspoň kousek. DS evidentně v Qataru neúřaduje... Takže buďme trpěliví, už se to evidentně blíží."_ https://www.facebook.com/milos.matula.1/videos/10226733774358765

NWO končí. DS končí..

To by bolo fajn, len treba mať na pamäti, že GP sa nikdy len tak nevzdá a zvykne mať plány pre rôzne smery vývoja... Ešte sa nemôžeme tešiť. A tešiť sa príliš z víťazstva nad nimi, ak sa to udeje, tiež bude kratkozrake. Ľahšie je vyhrať ako udržať si víťazstvo. Najmä pri tom bordeli a minach, ktoré tu po ich riadení zostanu ci už v prostredí alebo v ľuďoch samotných.
Ľudstvo čaká dlhá cesta k skutočnému víťazstvu. Ale príde!


[quote="pid:10128, uid:412"]NWO končí. DS končí..[/quote] To by bolo fajn, len treba mať na pamäti, že GP sa nikdy len tak nevzdá a zvykne mať plány pre rôzne smery vývoja... Ešte sa nemôžeme tešiť. A tešiť sa príliš z víťazstva nad nimi, ak sa to udeje, tiež bude kratkozrake. Ľahšie je vyhrať ako udržať si víťazstvo. Najmä pri tom bordeli a minach, ktoré tu po ich riadení zostanu ci už v prostredí alebo v ľuďoch samotných. Ľudstvo čaká dlhá cesta k skutočnému víťazstvu. Ale príde!

NWO končí. DS končí

Čili anglo-americká bažina s centrálou v Londýně.
Příhoda se sledováním TV na egyptském letišti to potvrzuje. Mimochodem, už se zde na fóru v jiném vlákně objevila, ale neva, dobré zprávy se neomrzí.
Ostatně počítám, že až skončí GP, většina lidí si toho ani nevšimne. Všechny okázalé/viditelné konce GP třeba počítat pouze za mimikry...


[quote="pid:10128, uid:412"]NWO končí. DS končí[/quote] Čili anglo-americká bažina s centrálou v Londýně. Příhoda se sledováním TV na egyptském letišti to potvrzuje. Mimochodem, už se zde na fóru v jiném vlákně objevila, ale neva, dobré zprávy se neomrzí. Ostatně počítám, že až skončí GP, většina lidí si toho ani nevšimne. Všechny okázalé/viditelné konce GP třeba počítat pouze za mimikry...

Teď napíšu jednu teorii o faraonech, hlavně na přemýšlení. Čím dál tím víc mi to dává smysl. Ale je to tak fantastické, že to musím napsat. Pokračoval bych tam, kde jsem skončil s pěstováním lnu.
Takže, byla provedena antropologická studie Ramsese II. a co bylo zjištěno.
Jeho výška byla 2,2 m, měl světlou kůži a vlasy barvy slámy. Jeho tělo bylo zabaleno do lnu a dále se v konzervačních látkách našla chrpa, která v Egyptu neroste, ale roste jako příměs žita, které je také rostlinou dlouhého dne a také med, jehož složení je shodné s medem z Ruského středního pásma.
Dále, když se byli ruští vědci podívat na Egyptské nápisy, všude četli "pochoron" (pohřbený), ale pracovníci muzea, kteří je doprovázeli jim řekli, že to slovo mají číst "pch", jako "f" tedy Faraon. Rusové nechápali, proč mají slovo číst jinak, než je napsáno.
Dále si expedice všimla, že v celém Starověkém Egyptě nebyla žádná divadla, bazény, ani další atributy společenského života, vše bylo podřízeno jednomu a to správě a udržování pohřebiště. Starověký Egypt fungoval jako pohřebiště starověké Impérie, kde byli pochováváni Imperátoři.
Tou Impérii byla Tartarie, která v sobě zahrnovala obrovskou část Evropy a Asie. To by vysvětlovalo také, proč musela shořet Alexandrijská knihovna.
Tak jak v současnosti má každý stát přidělenou svoji roli, např. Španělsko jak dovolenkový stát, tak v minulosti sloužil Egypt, jako hřbitov pro Imperátory.
Díval jsem se na staré ruské archivní dokumenty a tam se běžně používají roky 5700 atp. Až s příchodem Petra I. bylo zakázáno používat tyto letopočty a přijmout nový kalendář.
Jsem si vědom, že to zní fantasticky, ale po pádu Tartarie a ukončení Egypta, jako hřbitova, začali se imperátoři pochovávat na svém území, ale pozor, ne do země, jako ostatní smrtelníci, ale do hrobek a sarkofágů. Podívejte se, jak jsou pochování všichni monarchové, ať je to v Osmanské říši, nebo VB, a samozřejmě také v Rusku. Všichni jsou v sarkofágách. Odněkud tuto tradici museli převzít.
Jsem jenom na začátku výzkumu, ale je to nanejvýš zajímavé.


Teď napíšu jednu teorii o faraonech, hlavně na přemýšlení. Čím dál tím víc mi to dává smysl. Ale je to tak fantastické, že to musím napsat. Pokračoval bych tam, kde jsem skončil s pěstováním lnu. Takže, byla provedena antropologická studie Ramsese II. a co bylo zjištěno. Jeho výška byla 2,2 m, měl světlou kůži a vlasy barvy slámy. Jeho tělo bylo zabaleno do lnu a dále se v konzervačních látkách našla chrpa, která v Egyptu neroste, ale roste jako příměs žita, které je také rostlinou dlouhého dne a také med, jehož složení je shodné s medem z Ruského středního pásma. Dále, když se byli ruští vědci podívat na Egyptské nápisy, všude četli "pochoron" (pohřbený), ale pracovníci muzea, kteří je doprovázeli jim řekli, že to slovo mají číst "pch", jako "f" tedy Faraon. Rusové nechápali, proč mají slovo číst jinak, než je napsáno. Dále si expedice všimla, že v celém Starověkém Egyptě nebyla žádná divadla, bazény, ani další atributy společenského života, vše bylo podřízeno jednomu a to správě a udržování pohřebiště. Starověký Egypt fungoval jako pohřebiště starověké Impérie, kde byli pochováváni Imperátoři. Tou Impérii byla Tartarie, která v sobě zahrnovala obrovskou část Evropy a Asie. To by vysvětlovalo také, proč musela shořet Alexandrijská knihovna. Tak jak v současnosti má každý stát přidělenou svoji roli, např. Španělsko jak dovolenkový stát, tak v minulosti sloužil Egypt, jako hřbitov pro Imperátory. Díval jsem se na staré ruské archivní dokumenty a tam se běžně používají roky 5700 atp. Až s příchodem Petra I. bylo zakázáno používat tyto letopočty a přijmout nový kalendář. Jsem si vědom, že to zní fantasticky, ale po pádu Tartarie a ukončení Egypta, jako hřbitova, začali se imperátoři pochovávat na svém území, ale pozor, ne do země, jako ostatní smrtelníci, ale do hrobek a sarkofágů. Podívejte se, jak jsou pochování všichni monarchové, ať je to v Osmanské říši, nebo VB, a samozřejmě také v Rusku. Všichni jsou v sarkofágách. Odněkud tuto tradici museli převzít. Jsem jenom na začátku výzkumu, ale je to nanejvýš zajímavé.

Čili anglo-americká bažina s centrálou v Londýně

No a teraz je ten správny čas na nejakú diverziu zo strany končiaceho centra smerom k novému centru. Bude nejaká? Otázka do najbližších týždňov.


[quote="pid:10132, uid:240"]Čili anglo-americká bažina s centrálou v Londýně[/quote] No a teraz je ten správny čas na nejakú diverziu zo strany končiaceho centra smerom k novému centru. Bude nejaká? Otázka do najbližších týždňov.

Ešte sa nemôžeme tešiť.


Ľahšie je vyhrať ako udržať si víťazstvo.

Přesně tak.


Neusínat na vavřínech a nezkazit předešlou práci s vidinou cílové pásky na dohled.
Může se stát, že člověk přehlédne, že ještě zbývá jedno kolečko do konce...
A že sezóna teprve začala...


[quote="pid:10130, uid:113"]Ešte sa nemôžeme tešiť.[/quote] [quote="pid:10130, uid:113"]Ľahšie je vyhrať ako udržať si víťazstvo.[/quote] Přesně tak. Neusínat na vavřínech a nezkazit předešlou práci s vidinou cílové pásky na dohled. Může se stát, že člověk přehlédne, že ještě zbývá jedno kolečko do konce... A že sezóna teprve začala...

Tou Impérii byla Tartarie
Tak a jak to vidím zase já. Když se pokusím použit nejen vědomé informace a vyložím je třeba jako tarot.


Byl tady zhruba známý státní útvar Kyjevská Rus, od Černého po Barentsovo moře, nějaké to Moskevské velkoknížectví a hromada Chanátů. Otázka...odkud pochází informace o Tartárii. Encyklopedia Britannica a nějaký ty zápisky a mapy cizinců cestovatelů a vyslanců. Pokud mě paměť neklame nic od samotných "Tartárianců či Mongulů" Mě z toho vychází....v lepším případě nepochopení cizinců. Byly to samostatné správní celky bez hranic a kooperující mezi sebou na základě pravidel, jenž tehdejší návštěvníci neměli v předmětu své kultury - tudíž je nechápali-neviděli. Něco jako Chanát, Zlatá horda...obrazně a už ne vůbec....."mea culpa" Impérium Tartarský smile
Taky když jeden a nebo druhej západu známej a tak identifikovatelnej státní útvar Kyjev-Moskovia chtěl expandovat směrem sever a východ dostali takovou "čočku", že se většinou nikdo nevrátil. To prolomil až kozák Jermak při své Sibiřské anabázi za Ivana IV. Už jsme ale blízko nějakým těm malým planetárním kataklyzmatům a tak si jdu raděli ucmudit Stroganov...


[quote="pid:10135, uid:312"]Tou Impérii byla Tartarie[/quote]Tak a jak to vidím zase já. Když se pokusím použit nejen vědomé informace a vyložím je třeba jako tarot. Byl tady zhruba známý státní útvar Kyjevská Rus, od Černého po Barentsovo moře, nějaké to Moskevské velkoknížectví a hromada Chanátů. Otázka...odkud pochází informace o Tartárii. Encyklopedia Britannica a nějaký ty zápisky a mapy cizinců cestovatelů a vyslanců. Pokud mě paměť neklame nic od samotných "Tartárianců či Mongulů" Mě z toho vychází....v lepším případě nepochopení cizinců. Byly to samostatné správní celky bez hranic a kooperující mezi sebou na základě pravidel, jenž tehdejší návštěvníci neměli v předmětu své kultury - tudíž je nechápali-neviděli. Něco jako Chanát, Zlatá horda...obrazně a už ne vůbec....."mea culpa" Impérium Tartarský :) Taky když jeden a nebo druhej západu známej a tak identifikovatelnej státní útvar Kyjev-Moskovia chtěl expandovat směrem sever a východ dostali takovou "čočku", že se většinou nikdo nevrátil. To prolomil až kozák Jermak při své Sibiřské anabázi za Ivana IV. Už jsme ale blízko nějakým těm malým planetárním kataklyzmatům a tak si jdu raděli ucmudit Stroganov...

Vedi.Vini......

Upravené 6. 4. 2021 o 22:04

Dále, když se byli ruští vědci podívat na Egyptské nápisy, všude četli "pochoron" (pohřbený), ale pracovníci muzea, kteří je doprovázeli jim řekli, že to slovo mají číst "pch", jako "f" tedy Faraon. Rusové nechápali, proč mají slovo číst jinak, než je napsáno.

V příspěvku jsou smělé hypotézy.
Ale jedné věci nerozumím. Jakou formu měly ty výše zmíněné egyptské nápisy? A z jaké doby pocházely? Starý Egypt jede na hieroglyfech...


[quote="pid:10135, uid:312"]Dále, když se byli ruští vědci podívat na Egyptské nápisy, všude četli "pochoron" (pohřbený), ale pracovníci muzea, kteří je doprovázeli jim řekli, že to slovo mají číst "pch", jako "f" tedy Faraon. Rusové nechápali, proč mají slovo číst jinak, než je napsáno.[/quote] V příspěvku jsou smělé hypotézy. Ale jedné věci nerozumím. Jakou formu měly ty výše zmíněné egyptské nápisy? A z jaké doby pocházely? Starý Egypt jede na hieroglyfech...
Upravené 6. 4. 2021 o 22:35

To prolomil až kozák Jermak při své Sibiřské anabázi

Už jsi někdy přemýšlel, jak si mohl Jermak se stovkou lidí v družině podmanit území, jako je Sibiř?
Podíval ses někdy na staré mapy? Zjistil bys, že v době Jermaka, se území dnešní Sibiře vůbec nejmenovalo Sibiř. Sibiř, kterou si podmanil Jermak, bylo město u řeky Ob. Až o několik desetiletí se pojmenování Sibiř rozprostřelo na celé území dnešní Sibiře.
A je velice srandovní, žes svůj příspěvek spojil se Stroganovem, jelikož na Sibiř si dělal zálusk právě Stroganov. A možná bude pro tebe překvapením, že současná britská královna Alžběta II. povýšila současného potomka Stroganova na místodržícího současné Ruské Sibiře.


K tomu, že nikde není psáno o Tartarii. Je docela možné, že se ta Impérie jmenovala jinak a pro západ byla Tartárii. Ale je také známo, že Petr I. po svém nástupu na trůn, nechal spálit všechny staré knihy a další carevna, jméno mi momentálně vypadlo z hlavy, ale jsem schopen jej najít, dílo zkázy dokončila, když se spolčila s pravoslavní církví a rukou společnou a nerozdílnou spálily také všechny staré knihy z klášterů s omluvou, že to byly knihy jazyčniků. Jen Bůh ví, co bylo v těch knihách.
Ale postupu Romanovců se nesmíme divit. Ani jeden z nich nebyl Rusem. Podívej se na jejich rodná jména předtím, než vstoupili na ruský trůn. Vesměs jsou ta jména německá. No a historii Ruska psal kde kdo, jenom ne žádný Rus.


[quote="pid:10156, uid:190"]To prolomil až kozák Jermak při své Sibiřské anabázi[/quote] Už jsi někdy přemýšlel, jak si mohl Jermak se stovkou lidí v družině podmanit území, jako je Sibiř? Podíval ses někdy na staré mapy? Zjistil bys, že v době Jermaka, se území dnešní Sibiře vůbec nejmenovalo Sibiř. Sibiř, kterou si podmanil Jermak, bylo **město** u řeky Ob. Až o několik desetiletí se pojmenování Sibiř rozprostřelo na celé území dnešní Sibiře. A je velice srandovní, žes svůj příspěvek spojil se Stroganovem, jelikož na Sibiř si dělal zálusk právě Stroganov. A možná bude pro tebe překvapením, že současná britská královna Alžběta II. povýšila současného potomka Stroganova na místodržícího současné Ruské Sibiře. K tomu, že nikde není psáno o Tartarii. Je docela možné, že se ta Impérie jmenovala jinak a pro západ byla Tartárii. Ale je také známo, že Petr I. po svém nástupu na trůn, nechal spálit všechny staré knihy a další carevna, jméno mi momentálně vypadlo z hlavy, ale jsem schopen jej najít, dílo zkázy dokončila, když se spolčila s pravoslavní církví a rukou společnou a nerozdílnou spálily také všechny staré knihy z klášterů s omluvou, že to byly knihy jazyčniků. Jen Bůh ví, co bylo v těch knihách. Ale postupu Romanovců se nesmíme divit. Ani jeden z nich nebyl Rusem. Podívej se na jejich rodná jména předtím, než vstoupili na ruský trůn. Vesměs jsou ta jména německá. No a historii Ruska psal kde kdo, jenom ne žádný Rus.
Upravené 6. 4. 2021 o 22:53

Starý Egypt jede na hieroglyfech

Samozřejmě, že to byly hieroglify. Jde o fonetiku. Tak, např. jako dnes, my píšeme latinkou, Rusové azbukou, ale foneticky si rozumíme. Pokud ti někdo přečte hieroglyf a ty jej nevidíš, jenom slyšíš a rozumíš, pak je jedno, jakými klikyháky to slovo bylo napsáno.


[quote="pid:10158, uid:240"]Starý Egypt jede na hieroglyfech[/quote] Samozřejmě, že to byly hieroglify. Jde o fonetiku. Tak, např. jako dnes, my píšeme latinkou, Rusové azbukou, ale foneticky si rozumíme. Pokud ti někdo přečte hieroglyf a ty jej nevidíš, jenom slyšíš a rozumíš, pak je jedno, jakými klikyháky to slovo bylo napsáno.
Upravené 6. 4. 2021 o 22:52

Ešte sa nemôžeme tešiť.

Ano. Je třeba zůstat bdělý... předčasné i přílišné radování nespěje ke konstruktivní podstatě.


A tešiť sa príliš z víťazstva nad nimi, ak sa to udeje, tiež bude kratkozrake.
.
A to velice. Porážka vnějšího "zla" není vítězství konečné.


[quote="pid:10130, uid:113"]Ešte sa nemôžeme tešiť.[/quote] Ano. Je třeba zůstat bdělý... předčasné i přílišné radování nespěje ke konstruktivní podstatě. [quote="pid:10130, uid:113"]A tešiť sa príliš z víťazstva nad nimi, ak sa to udeje, tiež bude kratkozrake.[/quote]. A to velice. Porážka vnějšího "zla" není vítězství konečné.

smělé hypotézy
....když jsme u nich. Naskočilo mě to do palice tady se Zaznobinem. Na to video jsem taky nenarazil, ale...
zeptal se je, jestli by nebylo možné se nějak domluvit. Oni to odmítli a zeptali se jej, jestli on svá rozhodnutí konzultuje se svým psem

Jestli on ten tandem globálních "hýbatelů" nená náhodou vybranou úplně jinou destinaci. Doba je tekutá a čas sviští nahoru po schodišti dolů....


[quote="pid:10158, uid:240"]smělé hypotézy[/quote]....když jsme u nich. Naskočilo mě to do palice tady se Zaznobinem. Na to video jsem taky nenarazil, ale... [quote="pid:10117, uid:312"]zeptal se je, jestli by nebylo možné se nějak domluvit. Oni to odmítli a zeptali se jej, jestli on svá rozhodnutí konzultuje se svým psem[/quote] Jestli on ten tandem globálních "hýbatelů" nená náhodou vybranou úplně jinou destinaci. Doba je tekutá a čas sviští nahoru po schodišti dolů....

Vedi.Vini......

vybranou úplně jinou destinaci.

Zaznobin popisoval, jak k tomu střetnutí došlo, byl služebně ve Francii a dostal nabídku k setkání. V jaké destinaci ty entity sedí, je úplně jedno.


[quote="pid:10162, uid:190"]vybranou úplně jinou destinaci.[/quote] Zaznobin popisoval, jak k tomu střetnutí došlo, byl služebně ve Francii a dostal nabídku k setkání. V jaké destinaci ty entity sedí, je úplně jedno.

V jaké destinaci ty entity sedí, je úplně jedno.
Potud si rozumíme, ale otázka je, kde vlastně budou sedět....


[quote="pid:10163, uid:312"]V jaké destinaci ty entity sedí, je úplně jedno.[/quote] Potud si rozumíme, ale otázka je, kde vlastně budou sedět....

Vedi.Vini......

Ešte dodám, bola to Biela sobota večer, ktorá sa spája so zmŕtvychvstanim. Týmto dáva GP najavo, že sa obnovuje, zmrtvychvstava, v novej sile, ako nové slnko (zlatá farba).


Oznámiť môže hocičo, len či realita tomu zodpovedá...


[quote="pid:10104, uid:113"]Ešte dodám, bola to Biela sobota večer, ktorá sa spája so zmŕtvychvstanim. Týmto dáva GP najavo, že sa obnovuje, zmrtvychvstava, v novej sile, ako nové slnko (zlatá farba).[/quote] Oznámiť môže hocičo, len či realita tomu zodpovedá...

Moderátor

Takže-už na starej Vode boli o tom debaty.

@dum Mohol by si zacat nove temu o tych entitach? Na starej vode som to nepochytil a ani neviem ci sa to da dohladat.

[quote="pid:10079, uid:191"]Takže-už na starej Vode boli o tom debaty.[/quote] @dum Mohol by si zacat nove temu o tych entitach? Na starej vode som to nepochytil a ani neviem ci sa to da dohladat.

ani neviem ci sa to da dohladat.
Na starej Vode to nebolo vcelku ale čiastkovo v rôznych témach a debatách o pôvode ľudí,vzniku zeme, viditeľného vesmíru,vesmírov a o iných dimenziách,o Bohu,ním stvorených bohoch,anjeloch,synoch božích,padlých anjeloch,o mystériách,o duchovne,Pravde,pozitívnom stave bytia,negativite,experimentoch,artefaktoch,skrytých významov svätých kníh,štruktúre človeka a jeho mysle atď .atď.Takže kto vodu má dá sa to ponachádzať.S touto témou tu ako novou-uvidím,keď príde vhodná chvíľa.


[quote="pid:10199, uid:106"]ani neviem ci sa to da dohladat.[/quote] Na starej Vode to nebolo vcelku ale čiastkovo v rôznych témach a debatách o pôvode ľudí,vzniku zeme, viditeľného vesmíru,vesmírov a o iných dimenziách,o Bohu,ním stvorených bohoch,anjeloch,synoch božích,padlých anjeloch,o mystériách,o duchovne,Pravde,pozitívnom stave bytia,negativite,experimentoch,artefaktoch,skrytých významov svätých kníh,štruktúre človeka a jeho mysle atď .atď.Takže kto vodu má dá sa to ponachádzať.S touto témou tu ako novou-uvidím,keď príde vhodná chvíľa.

Egyptolog: Průvod faraonů ukázal, jak obrovský tu panuje respekt k minulosti


Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/mumie-egypt-kahira-faraoni-pruvod-cesko-egyptologie-mohamed-megahed.A210406_112740_zahranicni_bur


Egyptolog: Průvod faraonů ukázal, jak obrovský tu panuje respekt k minulosti Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/mumie-egypt-kahira-faraoni-pruvod-cesko-egyptologie-mohamed-megahed.A210406_112740_zahranicni_bur

Čo môžem zopakovať,tak všetko "mínusové"a negatívne začalo hľadaním a zvedavosťou sebauvedomelej mysle prvotne stvorených,relatívnych a pozitívnych bytostí,božích synov-stvorených Nestvoreným Najvyšším Absolútnym Bohom Stvoriteľom.V určitom bode nie-času a nie-priestoru vznikli otázky:Žijeme vôbec v pozitívnom stave bytia,ako vieme že je pozitívny,ako vôbec vieme že je to skutočný život keď nemáme nič na porovnanie,keď nemáme možnosť voľby!A napriek ubezpečeniam Absolútnej Entity celý proces a experiment pádu a odvrátenia sa od Boha začali realizovať.....a trvá až doteraz kvôli poznaniu a poučeniam.


Čo môžem zopakovať,tak všetko "mínusové"a negatívne začalo hľadaním a zvedavosťou sebauvedomelej mysle prvotne stvorených,relatívnych a pozitívnych bytostí,božích synov-stvorených Nestvoreným Najvyšším Absolútnym Bohom Stvoriteľom.V určitom bode nie-času a nie-priestoru vznikli otázky:Žijeme vôbec v pozitívnom stave bytia,ako vieme že je pozitívny,ako vôbec vieme že je to skutočný život keď nemáme nič na porovnanie,keď nemáme možnosť voľby!A napriek ubezpečeniam Absolútnej Entity celý proces a experiment pádu a odvrátenia sa od Boha začali realizovať.....a trvá až doteraz kvôli poznaniu a poučeniam.

treba mať na pamäti, že GP sa nikdy len tak nevzdá a zvykne mať plány pre rôzne smery vývoja

Pri pohľade na budúce "konečné víťazstvo" mi nabiehajú 2 cesty:


  1. Nezadržateľný rozvoj vedomia Človeka na/nad úroveň GP - a HNR samozrejme podporí mravnejšiu cestu rozvoja
  2. GP konečne pochopí, že podporením rozvoja Človeka zabezpečí aj sebe taký duchovný rozvoj/rast, ktorý v parazitickom formáte nikdy nemôže nedosiahnuť

Takže u mňa optimizmus.


[quote="pid:10130, uid:113"]treba mať na pamäti, že GP sa nikdy len tak nevzdá a zvykne mať plány pre rôzne smery vývoja[/quote] Pri pohľade na budúce "konečné víťazstvo" mi nabiehajú 2 cesty: 1. Nezadržateľný rozvoj vedomia Človeka na/nad úroveň GP - a HNR samozrejme podporí mravnejšiu cestu rozvoja 2. GP konečne pochopí, že podporením rozvoja Človeka zabezpečí aj sebe taký duchovný rozvoj/rast, ktorý v parazitickom formáte nikdy nemôže nedosiahnuť Takže u mňa optimizmus.
12
8.62k
85
30
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept