Egregoriálno-matričné riadenie
V Káhiře po průvodu Faraonů spočine 22 mumií v novém muzeu

o tych entitach?
Samozrejme HNR mohol a môže tento projekt zaraziť v akejkoľvek fáze demonštrácie a ilustrácie,no dovolil a dopustil jeho priebeh a naplnenie práve kvôli slobode voľby ktorá je pozitívna a je Ním implantovaná v sebauvedomelých vedomých mysliach.Porovnanie stavov približovania sa k Absolútnemu Bohu a naopak odvrátenia a vzďaľovania sa(odtrhnutie plodu zo stromu poznania Dobra a zla)od Boha Otca-HNR ktoré je dočasnou ilustráciou pseudoskutočnosti započala časť prvotných entít o ktorých som vravel že sú hierarchicky nad neľuďmi v telách-gp;a taktiež majú možnosť vstať a navrátiť sa naspäť ako všetci.


[quote="pid:10199, uid:106"]o tych entitach?[/quote] Samozrejme HNR mohol a môže tento projekt zaraziť v akejkoľvek fáze demonštrácie a ilustrácie,no dovolil a dopustil jeho priebeh a naplnenie práve kvôli slobode voľby ktorá je pozitívna a je Ním implantovaná v sebauvedomelých vedomých mysliach.Porovnanie stavov približovania sa k Absolútnemu Bohu a naopak odvrátenia a vzďaľovania sa(odtrhnutie plodu zo stromu poznania Dobra a zla)od Boha Otca-HNR ktoré je dočasnou ilustráciou pseudoskutočnosti započala časť prvotných entít o ktorých som vravel že sú hierarchicky nad neľuďmi v telách-gp;a taktiež majú možnosť vstať a navrátiť sa naspäť ako všetci.

k tomu citaniu Hieroglifov....


Nuz odporucam si precitat celu knihu a necitat predtym recenzie ! Avsak pozrite sa na to triezvym pohladom...


https://www.martinus.sk/?uItem=28259


pre mnohych znama, pre vela ludi bude prekvapenim...


Bohuzial je vypredana dlhodobo, pripadne antikvariat alebo PDF. ( viem zaslat PDF )


k tomu citaniu Hieroglifov.... Nuz odporucam si precitat celu knihu a necitat predtym recenzie ! Avsak pozrite sa na to triezvym pohladom... https://www.martinus.sk/?uItem=28259 pre mnohych znama, pre vela ludi bude prekvapenim... Bohuzial je vypredana dlhodobo, pripadne antikvariat alebo PDF. ( viem zaslat PDF )

Nuz odporucam si precitat celu knihu a necitat predtym recenzie ! Avsak pozrite sa na to triezvym pohladom...

“O Slovanech úplně jinak” Antonín Horák
Horák se pravděpodobně netrefuje úplně 100%-ně, ale i tak tuto knihu počítám za geniální. Mohu vřele doporučit, velmi pozoruhodná pro ty, kdož se zajímají o Slovany a jejich písma.
Dějiny - 2. priorita zobecněných prostredků řízení, chronologická.


Na rozdíl od wishgrantera naopak doporučuji přečíst ty recenze, zejména ty negativní jsou skvělým doporučením této knihy!:-)


[quote="pid:10335, uid:114"]Nuz odporucam si precitat celu knihu a necitat predtym recenzie ! Avsak pozrite sa na to triezvym pohladom...[/quote] “O Slovanech úplně jinak” Antonín Horák Horák se pravděpodobně netrefuje úplně 100%-ně, ale i tak tuto knihu počítám za geniální. Mohu vřele doporučit, velmi pozoruhodná pro ty, kdož se zajímají o Slovany a jejich písma. Dějiny - 2. priorita zobecněných prostredků řízení, chronologická. Na rozdíl od wishgrantera naopak doporučuji přečíst ty recenze, zejména ty negativní jsou skvělým doporučením této knihy!:-)
Upravené 8. 4. 2021 o 00:50

Takže u mňa optimizmus.

Ale veď aj ja spolieham na lepšiu budúcnosť, len téma bola samotný sprievod a ten sa robil podľa predstáv GP na starodavnych princípoch zrodenia nového Slnka. Toto sa síce rodí vždy v období zimného slnovratu, no "jeho zmŕtvychvstanie" sa slávi až po jarnej rovnodennosti, keď už naberá na sile, keď deň je silnejší ako noc... Po slnovrate je Slnko ešte akoby mladé a slabé... "dieťa".


Ešte môžem pridať pár slov, prečo boli všetky národy v dejinách tak zamerané na Slnko, prečo ho tak sledovali a Egypt je v tomto úplne výnimočný.
Slnko je zdroj energie v Slnečnej sústave, je zdrojom tepla, života.
Staré mýty hovoria o potope, ale v mytoch sa hovorí aj o tom, že sa Slnko "stratilo", prišla veľká zima a keď sa opäť ukazalo, tak vychadzalo už na inom mieste. Jednalo sa o tú globálnu katastrofu pred cca 13000 rokmi. Ľudia sa potom snažili Slnko "sputat" - postavili rôzne monumenty na miestach, kde bolo možné sledovať východ a západ Slnka počas slnovratov a rovnodennosti.
Tento náhly skok Slnka na iné miesto je možné vysvetliť Hapggodovou teóriou o posuve litosfery po klzkej astenosfere.
Určitá skupina išla v pozorovaní oblohy ešte ďalej, a "ukotvila" aj oblohu - tri (možno viac) egyptské pyramídy sú usporiadané podľa hviezd pásu Oriona, kde Níl predstavuje Mliečnu cestu a to v pozícii cca 10500 p. n. l. Podobne aj Angkor, jeho chrámy reprezentujú súhvezdie Draka, ktoré sa odvíja okolo nebeskej pólu ekliptiky, ktorý má taktiež svoj chrám a všetky sú postavené tak, že zrkadlia pozíciu súhvezdia cca 10500 p. n. l. Rozobera to Graham Hancock vo svojich dielach.


Takže ak je to s tým posunom a katastrofou pravda, je celkom pochopiteľné, prečo sa ľudstvo tak úzkostlivo zameriavalo na Slnko.
Okrem toho - prečo majú Číňania potrebu vyvíjať umelé Slnko?


[quote="pid:10327, uid:136"]Takže u mňa optimizmus.[/quote] Ale veď aj ja spolieham na lepšiu budúcnosť, len téma bola samotný sprievod a ten sa robil podľa predstáv GP na starodavnych princípoch zrodenia nového Slnka. Toto sa síce rodí vždy v období zimného slnovratu, no "jeho zmŕtvychvstanie" sa slávi až po jarnej rovnodennosti, keď už naberá na sile, keď deň je silnejší ako noc... Po slnovrate je Slnko ešte akoby mladé a slabé... "dieťa". Ešte môžem pridať pár slov, prečo boli všetky národy v dejinách tak zamerané na Slnko, prečo ho tak sledovali a Egypt je v tomto úplne výnimočný. Slnko je zdroj energie v Slnečnej sústave, je zdrojom tepla, života. Staré mýty hovoria o potope, ale v mytoch sa hovorí aj o tom, že sa Slnko "stratilo", prišla veľká zima a keď sa opäť ukazalo, tak vychadzalo už na inom mieste. Jednalo sa o tú globálnu katastrofu pred cca 13000 rokmi. Ľudia sa potom snažili Slnko "sputat" - postavili rôzne monumenty na miestach, kde bolo možné sledovať východ a západ Slnka počas slnovratov a rovnodennosti. Tento náhly skok Slnka na iné miesto je možné vysvetliť Hapggodovou teóriou o posuve litosfery po klzkej astenosfere. Určitá skupina išla v pozorovaní oblohy ešte ďalej, a "ukotvila" aj oblohu - tri (možno viac) egyptské pyramídy sú usporiadané podľa hviezd pásu Oriona, kde Níl predstavuje Mliečnu cestu a to v pozícii cca 10500 p. n. l. Podobne aj Angkor, jeho chrámy reprezentujú súhvezdie Draka, ktoré sa odvíja okolo nebeskej pólu ekliptiky, ktorý má taktiež svoj chrám a všetky sú postavené tak, že zrkadlia pozíciu súhvezdia cca 10500 p. n. l. Rozobera to Graham Hancock vo svojich dielach. Takže ak je to s tým posunom a katastrofou pravda, je celkom pochopiteľné, prečo sa ľudstvo tak úzkostlivo zameriavalo na Slnko. Okrem toho - prečo majú Číňania potrebu vyvíjať umelé Slnko?
Upravené 8. 4. 2021 o 07:53

...Biela sobota večer, ktorá sa spája so zmŕtvychvstanim...
Tou sobotou si nejsem až tak jist.
Ukřižován v pátek, v sobotu se nesmělo nic dít a první návštěva žen u hrobu teprve až v neděli ráno, kdy byl spatřen.
Podle "písem" měl vstát z hrobu až na třetí den, tedy třetího dne. Tedy minimálně 2×24 hodin. Rituál "malé smrti" trvává nejčastěji 3 dny.
Židé začínali den večerem, podobnou zvyklost mívali v Evropě i jiné národy.
Kdy však skutečně bylo ono ukřižování - viz http://badatel-mysteria.cz/rozpr/r19-11-24-datum-ukrizovani-cloveka-jezise.html


Časování přesunu mumií vázáním na současné velikonoce tedy považuji spíše za slepou stopu.


[quote="pid:10104, uid:113"]...Biela sobota večer, ktorá sa spája so zmŕtvychvstanim...[/quote]Tou sobotou si nejsem až tak jist. Ukřižován v pátek, v sobotu se nesmělo nic dít a první návštěva žen u hrobu teprve až v neděli ráno, kdy byl spatřen. Podle "písem" měl vstát z hrobu až na třetí den, tedy třetího dne. Tedy minimálně 2×24 hodin. Rituál "malé smrti" trvává nejčastěji 3 dny. Židé začínali den večerem, podobnou zvyklost mívali v Evropě i jiné národy. Kdy však skutečně bylo ono ukřižování - viz http://badatel-mysteria.cz/rozpr/r19-11-24-datum-ukrizovani-cloveka-jezise.html Časování přesunu mumií vázáním na současné velikonoce tedy považuji spíše za slepou stopu.

Časování přesunu mumií vázáním na současné velikonoce tedy považuji spíše za slepou stopu.

Vieme, že nevieme. Dejiny sa stále prepisujú. Obdobie faraónov bolo dávno pred narodením Krista. Sviatky barbarov, pohanov a Slovanov sú nenápadne začleňované do cirkevných sviatkov. Jeden príklad , skús si dohľadať, kto bola Hypatia z Alexandrie? Prečo dnes umučenie pohanskej matematičky a filozofky Hypatie, oslavujeme ako sviatok umučenia kresťanky Kataríny, ktorá ani neexistovala?


[quote="pid:10383, uid:49"]Časování přesunu mumií vázáním na současné velikonoce tedy považuji spíše za slepou stopu.[/quote] Vieme, že nevieme. Dejiny sa stále prepisujú. Obdobie faraónov bolo dávno pred narodením Krista. Sviatky barbarov, pohanov a Slovanov sú nenápadne začleňované do cirkevných sviatkov. Jeden príklad , skús si dohľadať, kto bola Hypatia z Alexandrie? Prečo dnes umučenie pohanskej matematičky a filozofky Hypatie, oslavujeme ako sviatok umučenia kresťanky Kataríny, ktorá ani neexistovala?

Nikto nepríde do raja na cudzom chrbte.

Upravené 8. 4. 2021 o 12:29

Tou sobotou si nejsem až tak jist.


Katolícki veriaci si na Bielu sobotu počas dňa spomínajú na mŕtveho Krista. Za bežných okolností prichádzajú do kostolov na modlitby a poklonu pri Božom hrobe alebo pri svätom kríži.


Vo večerných hodinách sa však už radujú zo slávenia jeho zmŕtvychvstania.


[quote="pid:10383, uid:49"]Tou sobotou si nejsem až tak jist.[/quote] Katolícki veriaci si na Bielu sobotu počas dňa spomínajú na mŕtveho Krista. Za bežných okolností prichádzajú do kostolov na modlitby a poklonu pri Božom hrobe alebo pri svätom kríži. Vo večerných hodinách sa však už radujú zo slávenia jeho zmŕtvychvstania.

kdy byl spatřen.

Ony našli už len prázdny hrob a rozprávali sa s anjelom.
Celý život som chodila do kostola a samozrejme aj na veľkonočné omše.


[quote="pid:10383, uid:49"]kdy byl spatřen.[/quote] Ony našli už len prázdny hrob a rozprávali sa s anjelom. Celý život som chodila do kostola a samozrejme aj na veľkonočné omše.
Upravené 8. 4. 2021 o 12:38

Sviatky barbarov, pohanov a Slovanov sú nenápadne začleňované do cirkevných sviatkov. J

Pretože boli viazané na rovnaké udalosti na oblohe.


[quote="pid:10387, uid:84"]Sviatky barbarov, pohanov a Slovanov sú nenápadne začleňované do cirkevných sviatkov. J[/quote] Pretože boli viazané na rovnaké udalosti na oblohe.

Rituál "malé smrti"
Tady bych souhlasil. Stará pyramidální struktura odložena. Duch jako energetický interface oddělen a tělo uloženo, ale je to jen "malá smrt". U člověka prý po třetím dnu započne oddělování ducha od duše a proces začíná být již nevratný. Symbolika velikonoční soboty jako in-formační mem myslím sedí.


[quote="pid:10383, uid:49"]Rituál "malé smrti"[/quote]Tady bych souhlasil. Stará pyramidální struktura odložena. Duch jako energetický interface oddělen a tělo uloženo, ale je to jen "malá smrt". U člověka prý po třetím dnu započne oddělování ducha od duše a proces začíná být již nevratný. Symbolika velikonoční soboty jako in-formační mem myslím sedí.

Vedi.Vini......

Upravené 8. 4. 2021 o 13:38
12
8.62k
85
30
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept