Politika v ČR
Rozklad COVID fašizmu započal i u nás

K tomu titulku jen apel.Zaznamenávejte si a zapamatujte si ty neaktivnější malé fašounky kolem sebe
https://www.novinky.cz/domaci/clanek/opavske-parky-jsou-plne-lidi-straznici-resi-jedno-oznameni-za-druhym-40355855#seq_no=1&source=hp&dop_id=40355855&dop_ab_variant=444101&dop_req_id=WcMDLpUgIKR-202104011546&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
Nejde o mstu , ale o prevenci. Tihle potkani musí přijít sami pro odpuštění anebo prožít zbytek svého potkaního života ve strachu..
A je úplně jedno, kde svůj malý potkaní fašizmus započali prožívat. Nenechte si vnuti hlášku "čo sme si, to sme si, šak zme zase susedi..L"


K tomu titulku jen apel.Zaznamenávejte si a zapamatujte si ty neaktivnější malé fašounky kolem sebe https://www.novinky.cz/domaci/clanek/opavske-parky-jsou-plne-lidi-straznici-resi-jedno-oznameni-za-druhym-40355855#seq_no=1&source=hp&dop_id=40355855&dop_ab_variant=444101&dop_req_id=WcMDLpUgIKR-202104011546&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Nejde o mstu , ale o prevenci. Tihle potkani musí přijít sami pro odpuštění anebo prožít zbytek svého potkaního života ve strachu.. A je úplně jedno, kde svůj malý potkaní fašizmus započali prožívat. Nenechte si vnuti hlášku "čo sme si, to sme si, šak zme zase susedi..L"

Tu v Kosiciach som sa bol prejst .... uz len totalni roboti nosia ruska .... kazdy ignoruje ruska. Samozrejme ze este policia ide cez huf ludi a ani slovko im nepovie. Jedna tetka utrusila "policajti musia nabehat kilometre aby mali normu splnenu" ale ani sa neopovazili zastavit niekoho a sa ho pytat preco nema rusko.


Tu v Kosiciach som sa bol prejst .... uz len totalni roboti nosia ruska .... kazdy ignoruje ruska. Samozrejme ze este policia ide cez huf ludi a ani slovko im nepovie. Jedna tetka utrusila "policajti musia nabehat kilometre aby mali normu splnenu" ale ani sa neopovazili zastavit niekoho a sa ho pytat preco nema rusko.

Čo ja chodím v poslednom čase von, tak vidím aj tých ľudí, čo pred týždňom nosili respirátory vonku, niektorých už len v rúškach pod nosom, aj to je pokrok.
Postrehla som aj rozhovor dvoch mamičiek: že to už nejako dlho trvá a nezmyselné nariadenia, že to musí byť isto politika. Ľuďom začína pomalyčky dochádzať, ale nájdu sa aj skalní z matelsekty, ale aj taký, ktorých ovláda strach z Kovidu, a tých mi je ľúto.


A policajti s vojakmi ukážkoví, prechádzajú sa ako ostatní smile ani nás nezastavili a na našej mestskej stránke bola anketa, či niekoho zastavili, tak sa ľudia vyjadrili vo veľkom počte, že nie.


Čo ja chodím v poslednom čase von, tak vidím aj tých ľudí, čo pred týždňom nosili respirátory vonku, niektorých už len v rúškach pod nosom, aj to je pokrok. Postrehla som aj rozhovor dvoch mamičiek: že to už nejako dlho trvá a nezmyselné nariadenia, že to musí byť isto politika. Ľuďom začína pomalyčky dochádzať, ale nájdu sa aj skalní z matelsekty, ale aj taký, ktorých ovláda strach z Kovidu, a tých mi je ľúto. A policajti s vojakmi ukážkoví, prechádzajú sa ako ostatní :) ani nás nezastavili a na našej mestskej stránke bola anketa, či niekoho zastavili, tak sa ľudia vyjadrili vo veľkom počte, že nie.

Hlásím, že v Praze, alespoň v části, kde bydlím, měla dnes většina lidí vládní covid opatření též na salámu. smile


Hlásím, že v Praze, alespoň v části, kde bydlím, měla dnes většina lidí vládní covid opatření též na salámu. :)

na Brnenskej priehrade je klud, nikto to tam nema, ak ano tak par exotov. Ja som prestal aj respirator nosit, mal som ho aj tak stale len pod nosom ale vratil som sa k ruske (tam kde musim, v obchode a v mhd, vonku som to nikdy nemal okrem prvych 2 tyzdnov pred rokom. Minule ma v Bille upozornil sbskar nech si to dam aj na nos, dnes uz nie, ale za cely rok to bolo len raz). Moj nazor je, ze bud rozvolnia alebo budu rozvolneny, nezmysel tych opatreni najlepsie vidno na tej priehrade, zahradky zatvorene ale ludia sedia vsade naokolo, capuje sa rovnako akurat vsade je neskutocny bordel z plastovych poharov.


za nas so zenou covid dobu hodnotim celkom pozitivne:


prestali sme obaja fajcit
vino i pivo sme obmedzili tak, ze doma nie a vonku nieje kde.
facebook zena zrusila pred tyzdnami, ja dnes, po 30 dnovej pauze od vsetkych spravodajskych stranok som sa uz k tomu nedokazal vratit, strasne ma to negativne nabudzovalo, najme Blatny s Hamackom a ich vyjadrenia ako z knihy Ako byt vzornym Nacistom a vecne natahovacky s mojimi svedkami covidu. Nemam uz sil ich upozornovat na ich omyl, su nepoucitelni, ale zase je to ich slobodna vola sa nadalej dusit, gaussova krivka nepusti.


na Brnenskej priehrade je klud, nikto to tam nema, ak ano tak par exotov. Ja som prestal aj respirator nosit, mal som ho aj tak stale len pod nosom ale vratil som sa k ruske (tam kde musim, v obchode a v mhd, vonku som to nikdy nemal okrem prvych 2 tyzdnov pred rokom. Minule ma v Bille upozornil sbskar nech si to dam aj na nos, dnes uz nie, ale za cely rok to bolo len raz). Moj nazor je, ze bud rozvolnia alebo budu rozvolneny, nezmysel tych opatreni najlepsie vidno na tej priehrade, zahradky zatvorene ale ludia sedia vsade naokolo, capuje sa rovnako akurat vsade je neskutocny bordel z plastovych poharov. za nas so zenou covid dobu hodnotim celkom pozitivne: prestali sme obaja fajcit vino i pivo sme obmedzili tak, ze doma nie a vonku nieje kde. facebook zena zrusila pred tyzdnami, ja dnes, po 30 dnovej pauze od vsetkych spravodajskych stranok som sa uz k tomu nedokazal vratit, strasne ma to negativne nabudzovalo, najme Blatny s Hamackom a ich vyjadrenia ako z knihy Ako byt vzornym Nacistom a vecne natahovacky s mojimi svedkami covidu. Nemam uz sil ich upozornovat na ich omyl, su nepoucitelni, ale zase je to ich slobodna vola sa nadalej dusit, gaussova krivka nepusti.

Moderator

Čekám ze strany vrchního gestapáka ještě nějaký výkop.
Tuhle opičku z anglosaské vojenské školy drezér ještě vypustí k pokousání.
Nicméně , vzteklá zvířata se utrácejí . V politice se to dá provádět na více způsobů.


Čekám ze strany vrchního gestapáka ještě nějaký výkop. Tuhle opičku z anglosaské vojenské školy drezér ještě vypustí k pokousání. Nicméně , vzteklá zvířata se utrácejí . V politice se to dá provádět na více způsobů.

Takže i trochu ze zahraničí, byl jsem ráno u moře, vlastně stejně jako celý týden. Lidé běhají bez roušek, koupání (to nechápu v té zimě) také, stánek vodní sporty dnes poprvé oficiálně otevřený, všichni roušky pod bradou, jediní, kdo dodržují roušky jsou na motorkách ti, co dělají delivery k moři. Včera byla kontrola policie, ale jen aby vykázali činnost, nakonec si udělali procházku, vypili kafe a odjeli. Zhruba okolo 11 se začalo horšit počasí a tak se skoro všichni až na pár skalních sbalili a odjeli, a okolo 13 začalo pršet. Cestou bez kontrol.


Takže i trochu ze zahraničí, byl jsem ráno u moře, vlastně stejně jako celý týden. Lidé běhají bez roušek, koupání (to nechápu v té zimě) také, stánek vodní sporty dnes poprvé oficiálně otevřený, všichni roušky pod bradou, jediní, kdo dodržují roušky jsou na motorkách ti, co dělají delivery k moři. Včera byla kontrola policie, ale jen aby vykázali činnost, nakonec si udělali procházku, vypili kafe a odjeli. Zhruba okolo 11 se začalo horšit počasí a tak se skoro všichni až na pár skalních sbalili a odjeli, a okolo 13 začalo pršet. Cestou bez kontrol.

K tomu titulku
bydlím v Opavě vedle parků, tak mohu potvrdit, že se to dělo již včera. Kromě toho nikam nenosím roušku (ani na poštu, do bank, obchodů, vlaků, čerpacích stanic...) a reakce se za poslední týdny mění tak, že lidí buď sundávají též, nebo se usmívají (podpůrně), případně spolu o tom prohodíme pár slov. Výjimečně mne někdo (třeba na poště) upozorní, že "nemám roušku", dostane se mu vysvětlení a jsem obsloužena jako by nic. Myslím, že je to přirozené šíření infopole a lidé se probouzejí a začínají si uvědomovat, že mají taky mozek a něco jako kritické myšlení...moc má sílu jen tam, kde ti, proti kterým je namířena se jí bez dalšího podřídí.


[quote="pid:9695, uid:57"]K tomu titulku[/quote] bydlím v Opavě vedle parků, tak mohu potvrdit, že se to dělo již včera. Kromě toho nikam nenosím roušku (ani na poštu, do bank, obchodů, vlaků, čerpacích stanic...) a reakce se za poslední týdny mění tak, že lidí buď sundávají též, nebo se usmívají (podpůrně), případně spolu o tom prohodíme pár slov. Výjimečně mne někdo (třeba na poště) upozorní, že "nemám roušku", dostane se mu vysvětlení a jsem obsloužena jako by nic. Myslím, že je to přirozené šíření infopole a lidé se probouzejí a začínají si uvědomovat, že mají taky mozek a něco jako kritické myšlení...moc má sílu jen tam, kde ti, proti kterým je namířena se jí bez dalšího podřídí.

Nabídka peněz nezabrala, hygienici nechápou. Lidé víc kontaktů nehlásí


Očekávání hygieniků, že se po zavedení finančního příspěvku pro lidi v karanténě či izolaci zvýší počty nahlášených kontaktů, se nenaplnilo. Hlavní hygienička Pavla Svrčinová ve čtvrtek uvedla, že předpokládali nárůst počtu nahlášených kontaktů o 30 až 40 procent. Lidé však dál hlásí v průměru jednoho člověka, s nímž se setkali.


Počet vytrasovaných je zhruba jeden na nemocného. Počítali jsme s tím, že to izolačka zvedne aspoň o 30, o 40 procent. Opravdu si neumím vysvětlit, čím to je, že lidé své kontakty nehlásí,” uvedla Svrčinová.


https://www.novinky.cz/domaci/clanek/nabidka-penez-nezabrala-hygienici-nechapou-lide-vic-kontaktu-nehlasi-40355841


https://youtu.be/e7piWXy71aI?t=194


Nabídka peněz nezabrala, hygienici nechápou. Lidé víc kontaktů nehlásí Očekávání hygieniků, že se po zavedení finančního příspěvku pro lidi v karanténě či izolaci zvýší počty nahlášených kontaktů, se nenaplnilo. Hlavní hygienička Pavla Svrčinová ve čtvrtek uvedla, že předpokládali nárůst počtu nahlášených kontaktů o 30 až 40 procent. Lidé však dál hlásí v průměru jednoho člověka, s nímž se setkali. Počet vytrasovaných je zhruba jeden na nemocného. Počítali jsme s tím, že to izolačka zvedne aspoň o 30, o 40 procent. Opravdu si neumím vysvětlit, čím to je, že lidé své kontakty nehlásí,” uvedla Svrčinová. https://www.novinky.cz/domaci/clanek/nabidka-penez-nezabrala-hygienici-nechapou-lide-vic-kontaktu-nehlasi-40355841 https://youtu.be/e7piWXy71aI?t=194

e se po zavedení finančního příspěvku pro lidi v karanténě či izolaci zvýší počty nahlášených kontaktů, se nenaplnilo

Zato u nás houfně jdou dělníci do karantény a izolačky. Někteří již po třetí. Výroba klesá, i když právě my těžíme ze současné situace. Naše výrobky jdou na dračku.


[quote="pid:9728, uid:181"]e se po zavedení finančního příspěvku pro lidi v karanténě či izolaci zvýší počty nahlášených kontaktů, se nenaplnilo[/quote] Zato u nás houfně jdou dělníci do karantény a izolačky. Někteří již po třetí. Výroba klesá, i když právě my těžíme ze současné situace. Naše výrobky jdou na dračku.

Súhlasím s Boletusom s prevenciou proti potkanom. Pretože každé hovno sa teraz cíti dôležité a snaží sa ti dokazovať svoju dôležitosť. Táto doba pominie a je na nás aby sme si pamätali kto sa ako prejavil. No a potom s nimi budeme jednať ako si zaslúžia. Ako s hovnom. Dva príklady zo včera:


Idem po areáli firmy, nikde nikto, zrazu sa 20m odomňa vynorí nejaký ffp magor a niečo na mňa cez respirátor huhle, kričím Čo? zas niečo huhle akože "maska", idem bližšie a nasleduje zdesený výkrik NEPRIBLIŽUJTE SA KU MNE! a vzápätí MÁTE MAŤ MASKU! a potom snaha o vypočúvanie : Z KTOREJ STE FIRMY? Z KTOREJ STE FIRMY? keďže som ho ignoroval tak sa "hovno vo funkcii" pustilo za mnou, no po pár metroch ho to prestalo baviť....


Trnava SPORTISSIMO: prišiel som si vyzdvihnúť balík. Celá akcia by trvala jednu minútu, LENŽE: 10 minút robili obštrukcie, že či mám na ksichte respirátor FFP2 ako kážu ich inštrukcie na vchode. 10 minút som čakal či mladý zasran akože vedúci predajne skončí svoj monológ o respirátoroch a vydá mi mnou zaplatený tovar. Keby som to nemal zaplatené, poradím mu kam si to má strčiť a odídem. Frustrované predavačky dusiace sa v respirátoroch, dement, čo si dokazuje svoju "moc", proste SPORTISSIMO už nikdy!


Súhlasím s Boletusom s prevenciou proti potkanom. Pretože každé hovno sa teraz cíti dôležité a snaží sa ti dokazovať svoju dôležitosť. Táto doba pominie a je na nás aby sme si pamätali kto sa ako prejavil. No a potom s nimi budeme jednať ako si zaslúžia. Ako s hovnom. Dva príklady zo včera: Idem po areáli firmy, nikde nikto, zrazu sa 20m odomňa vynorí nejaký ffp magor a niečo na mňa cez respirátor huhle, kričím Čo? zas niečo huhle akože "maska", idem bližšie a nasleduje zdesený výkrik NEPRIBLIŽUJTE SA KU MNE! a vzápätí MÁTE MAŤ MASKU! a potom snaha o vypočúvanie : Z KTOREJ STE FIRMY? Z KTOREJ STE FIRMY? keďže som ho ignoroval tak sa "hovno vo funkcii" pustilo za mnou, no po pár metroch ho to prestalo baviť.... Trnava SPORTISSIMO: prišiel som si vyzdvihnúť balík. Celá akcia by trvala jednu minútu, LENŽE: 10 minút robili obštrukcie, že či mám na ksichte respirátor FFP2 ako kážu ich inštrukcie na vchode. 10 minút som čakal či mladý zasran akože vedúci predajne skončí svoj monológ o respirátoroch a vydá mi mnou zaplatený tovar. Keby som to nemal zaplatené, poradím mu kam si to má strčiť a odídem. Frustrované predavačky dusiace sa v respirátoroch, dement, čo si dokazuje svoju "moc", proste SPORTISSIMO už nikdy!

V naší firmě jsem také natrefil na aktivního skopčáka, který na mě začal hulákat: Mask ! Mask ! Já jsem se na něj usmál, zakýval jsem hlavou, na znamení, že chápu a odpověděl jsem mu: "I understand, Ilon Mask, Tesla, very clever businessman and very good enterprise ..." a udělal jsem na něj prstem jedničku a šel jsem pryč ..." Ten aktivní idiot za mnou čuměl jako puk ...


V naší firmě jsem také natrefil na aktivního skopčáka, který na mě začal hulákat: Mask ! Mask ! Já jsem se na něj usmál, zakýval jsem hlavou, na znamení, že chápu a odpověděl jsem mu: "I understand, Ilon Mask, Tesla, very clever businessman and very good enterprise ..." a udělal jsem na něj prstem jedničku a šel jsem pryč ..." Ten aktivní idiot za mnou čuměl jako puk ...

@gašpar : jde jen o to, abychom nesklouzli k východisku "msta", ale za východisko si vzali "sociální prevence" . Tahle armáda potkanů byla použita právě teď a právě v určeném vektoru řízení globální strategie Great Reset. Tím, že tato globální strategie je odsunuta (podle mně do nekonečna), zůstávají její nástroje a ty je potřebné veškerými dostupnými informačními prostředky OZÁŘIT. Potkan není ten , který se bojí.To je ldské a zasluhuje si to pomoc , pokud jimohu dát. Potkan je ten, který nutí spadnout do strachu a setrvávat v něm v totální podřízenosti i své okolí . A k této dělbě svého "potkaního syndromu" používat menší anebo větší pocit nadřazenosti a nadřízenosti. Tito "lidé" jsou oporou ZLA. Pamatovat a ukazovat. A znovu - pamatovat a ukazovat. Malí fašounci mají vždy ambici být většími.

@gašpar : jde jen o to, abychom nesklouzli k východisku "msta", ale za východisko si vzali "sociální prevence" . Tahle armáda potkanů byla použita právě teď a právě v určeném vektoru řízení globální strategie Great Reset. Tím, že tato globální strategie je odsunuta (podle mně do nekonečna), zůstávají její nástroje a ty je potřebné veškerými dostupnými informačními prostředky OZÁŘIT. Potkan není ten , který se bojí.To je ldské a zasluhuje si to pomoc , pokud jimohu dát. Potkan je ten, který nutí spadnout do strachu a setrvávat v něm v totální podřízenosti i své okolí . A k této dělbě svého "potkaního syndromu" používat menší anebo větší pocit nadřazenosti a nadřízenosti. Tito "lidé" jsou oporou ZLA. Pamatovat a ukazovat. A znovu - pamatovat a ukazovat. Malí fašounci mají vždy ambici být většími.

V Nitre v parku niekoľko dní po sebe krásny deň a mraky ľudí. Široko ďaleko žiadneho policajta, ani mestský ani štátny. Ľudia cca na 80 percent bez rúšok.


V Nitre v parku niekoľko dní po sebe krásny deň a mraky ľudí. Široko ďaleko žiadneho policajta, ani mestský ani štátny. Ľudia cca na 80 percent bez rúšok.

Moderátor

: Mask ! Mask !

smile To mělo jít do vtipů, ne?


[quote="pid:9740, uid:317"]: Mask ! Mask ![/quote] :D To mělo jít do vtipů, ne?

Přes akci covid se vyřeší i roztržení čtvrté říše.
Zatím z té potápějící se masy vyplouvají k hladině dva korky , ČR a Rakousko. Samozřejmě ,že Rakousko na tom pracuje s předstihem a utrousí směrem k Nám i nějaký ten drobeček . Má se přeci stát vnadidlem , do RU2.
https://www.novinky.cz/domaci/clanek/babis-s-rakouskem-a-slovinskem-jsme-doplatili-na-sobectvi-jinych-40355913
Paní Exkrementová byla zřejmě upozorněna na kritickou situaci a tak zasáhla tak , jak to umí jen ona.
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/EU-oficialne-vyvratila-ze-je-covid-spiknuti-Rusko-Cina-Ty-ty-ty-podryvate-nam-duveru-659367
Až bude soutěž ve střelbě do vlastního kolena , tak paní z lejna pravděpodobně vyhraje. Má nevšední talent v hašení ohně benzínem.
A My z tohoto guláše můžeme mít radost taky. Jednak se přibrzdí přísun košer píchadel ze zahnívajícího západu a navíc každý ,kdo v tuto chvíli bude proti sputniku , si vykope v předvolebním období hluboký hrob.
Je to taková malá ukázka ,jak přebrat zbraň od protivníka a omlátit mu ji o hlavu.


Přes akci covid se vyřeší i roztržení čtvrté říše. Zatím z té potápějící se masy vyplouvají k hladině dva korky , ČR a Rakousko. Samozřejmě ,že Rakousko na tom pracuje s předstihem a utrousí směrem k Nám i nějaký ten drobeček . Má se přeci stát vnadidlem , do RU2. https://www.novinky.cz/domaci/clanek/babis-s-rakouskem-a-slovinskem-jsme-doplatili-na-sobectvi-jinych-40355913 Paní Exkrementová byla zřejmě upozorněna na kritickou situaci a tak zasáhla tak , jak to umí jen ona. https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/EU-oficialne-vyvratila-ze-je-covid-spiknuti-Rusko-Cina-Ty-ty-ty-podryvate-nam-duveru-659367 Až bude soutěž ve střelbě do vlastního kolena , tak paní z lejna pravděpodobně vyhraje. Má nevšední talent v hašení ohně benzínem. A My z tohoto guláše můžeme mít radost taky. Jednak se přibrzdí přísun košer píchadel ze zahnívajícího západu a navíc každý ,kdo v tuto chvíli bude proti sputniku , si vykope v předvolebním období hluboký hrob. Je to taková malá ukázka ,jak přebrat zbraň od protivníka a omlátit mu ji o hlavu.
Upravené 2. 4. 2021 o 22:46

SPORTISSIMO už nikdy!


je to o ľuďoch, nie o obchode. Ja chodím napr. do potravín u nás a na jednej smene nemajú problém, aj keď majú ľudia respirátori pod nosom, no na druhej, ešte len vojdem a už predavačka striehne na každého či má na nose a upozorňuje. Ale to sú staršie tety, takže tie majú skôr strach.


Ďalším problémom môže byť, že chodia vo veľkom kontroly a ako vieme, nárokom dali veľké pálky, aby ľudí prinútili buzerovať zákazníkov.
Takže aj tí zamestnanci sú ako medzi mlynskými kameňmi. Hoc určite sú aj iniciatívni blbci, veď všade sa nájdu a to sú tí "potkani".


U nás sa mi páči mäsiareň, tam chodím rada... oni to tam sami majú na háku ... respirátor pod nosom, na brade, vedúci príde aj bez. Radosť chodiť do takého obchodu.


[quote="pid:9738, uid:96"]SPORTISSIMO už nikdy![/quote] je to o ľuďoch, nie o obchode. Ja chodím napr. do potravín u nás a na jednej smene nemajú problém, aj keď majú ľudia respirátori pod nosom, no na druhej, ešte len vojdem a už predavačka striehne na každého či má na nose a upozorňuje. Ale to sú staršie tety, takže tie majú skôr strach. Ďalším problémom môže byť, že chodia vo veľkom kontroly a ako vieme, nárokom dali veľké pálky, aby ľudí prinútili buzerovať zákazníkov. Takže aj tí zamestnanci sú ako medzi mlynskými kameňmi. Hoc určite sú aj iniciatívni blbci, veď všade sa nájdu a to sú tí "potkani". U nás sa mi páči mäsiareň, tam chodím rada... oni to tam sami majú na háku ... respirátor pod nosom, na brade, vedúci príde aj bez. Radosť chodiť do takého obchodu.

U nás sa mi páči mäsiareň, tam chodím rada... oni to tam sami majú na háku ... respirátor pod nosom, na brade, vedúci príde aj bez.

Sranda, u nás tak isto v mäsiarni. Vedúcemu som rúško ešte nikdy nevidel a predavačky pod nosom. Niekedy úplne bez :-)
A respirátor tam asi nepoznajú. Rád tam chodím.


[quote="pid:9812, uid:94"]U nás sa mi páči mäsiareň, tam chodím rada... oni to tam sami majú na háku ... respirátor pod nosom, na brade, vedúci príde aj bez.[/quote] Sranda, u nás tak isto v mäsiarni. Vedúcemu som rúško ešte nikdy nevidel a predavačky pod nosom. Niekedy úplne bez :-) A respirátor tam asi nepoznajú. Rád tam chodím.

Radosť chodiť do takého obchodu.
souhlasím, ve všech takových obchodech nechávám velké dýško a přeji krásný den. Je to fajn pocit


[quote="pid:9812, uid:94"]Radosť chodiť do takého obchodu.[/quote] souhlasím, ve všech takových obchodech nechávám velké dýško a přeji krásný den. Je to fajn pocit

Radost citat komentare. Len doplnim


Hovori sa, ze jeden clovek nic nezmoze ... ze nie? Ty ukazes, ze sa nebojis nenosit respirator, od teba to obkukaju dalsi a od nich dalsi, neskor vznikne skupina ludi co rusko nenosia. Odrazu ho nenosi polka naroda a nakoniec ho prestanu nosit aj ti svedkovia kovidovi .... takze este stale si niekto mysli, ze jeden clovek nic nezmoze? smile


Radost citat komentare. Len doplnim Hovori sa, ze jeden clovek nic nezmoze ... ze nie? Ty ukazes, ze sa nebojis nenosit respirator, od teba to obkukaju dalsi a od nich dalsi, neskor vznikne skupina ludi co rusko nenosia. Odrazu ho nenosi polka naroda a nakoniec ho prestanu nosit aj ti svedkovia kovidovi .... takze este stale si niekto mysli, ze jeden clovek nic nezmoze? :)

Ferry


presne tak... a teraz k tomu pomáha aj počasie, lebo je krásne slnečno, tak akoby aj bariéry opadali, pozitívna energia má prevahu.


Ferry presne tak... a teraz k tomu pomáha aj počasie, lebo je krásne slnečno, tak akoby aj bariéry opadali, pozitívna energia má prevahu.

Ja nenosím náhubok vonku nikdy a prakticky každý deň ma vidia policajti , či štátni alebo mestskí a nikdy sa nepristavili.
Jednak preto že s tým zdá sa morálne súhlasia , preto že zrejme vedia že nemôžu nič povedať a do tretice je to podľa mňa aj o odhade.
Keď sa im zdá že dotyčný bude ľahká obeť tak možno aj riešia , keď vidia že sa otáčate , skrývate alebo čo ja viem čo tak vedia že si nieste istí tým čo robíte.
Keď ale pôsobíte úplne sebaisto v tom čo robíte , tak si povedia že toho nezastrašia tak to ani neskúšajú.
Zo skúsenosti z Bratislavy môžem povedať , že stále je to dosť biedne a stále tak 1-2/10 ľudí náhubok nenosia.
Ešte sa podelím o skúsenosť , niekde v starom meste som videl pani ktorá mala náhubok na vlastnej záhrade , no čo povedať....
A pýtam sa rečníckou otázkou (ale kľudne odpovedajte) , že aj keby toto divadlo skončilo zajtra , tak koľko asi potrvá kým vymizne šialenstvo z hláv ľudí?
Kedy približne sa ľudia nebudú prežehnávať a presádzať o 5 miest v autobuse keď niekto zakašle lebo mu zabehne rožok ?
Ja si myslím že súčasnú populáciu zmrzačili natoľko , že paranoidná a vystrašená zostane navždy.


Ja nenosím náhubok vonku nikdy a prakticky každý deň ma vidia policajti , či štátni alebo mestskí a nikdy sa nepristavili. Jednak preto že s tým zdá sa morálne súhlasia , preto že zrejme vedia že nemôžu nič povedať a do tretice je to podľa mňa aj o odhade. Keď sa im zdá že dotyčný bude ľahká obeť tak možno aj riešia , keď vidia že sa otáčate , skrývate alebo čo ja viem čo tak vedia že si nieste istí tým čo robíte. Keď ale pôsobíte úplne sebaisto v tom čo robíte , tak si povedia že toho nezastrašia tak to ani neskúšajú. Zo skúsenosti z Bratislavy môžem povedať , že stále je to dosť biedne a stále tak 1-2/10 ľudí náhubok nenosia. Ešte sa podelím o skúsenosť , niekde v starom meste som videl pani ktorá mala náhubok na vlastnej záhrade , no čo povedať.... A pýtam sa rečníckou otázkou (ale kľudne odpovedajte) , že aj keby toto divadlo skončilo zajtra , tak koľko asi potrvá kým vymizne šialenstvo z hláv ľudí? Kedy približne sa ľudia nebudú prežehnávať a presádzať o 5 miest v autobuse keď niekto zakašle lebo mu zabehne rožok ? Ja si myslím že súčasnú populáciu zmrzačili natoľko , že paranoidná a vystrašená zostane navždy.
Upravené 3. 4. 2021 o 21:12

Ten rozklad přechází i do ideového centra , pod vedením přisátého parazita pornoherce všeobecného. Kterého nainstaloval do funkce prostituta euhodnot, sám starý Kolář , šedá eminence napojená pevně na ambasádu USA. To je fotřík toho smrada , který tak hrdinsky nechal odvézt sochu maršála Žukova a následně si při stažených půlkách zažádal o ochranku.
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Silene-Udavacske-centrum-Evropske-hodnoty-a-seznamy-nepratel-Zde-je-rozbor-jejich-manipulacnich-technik-od-Petra-Zantovskeho-659373
Žantovský zde uhodil na velmi důležitou informaci. Jakmile se půjde po zdroji peněz a toho kdo zaštiťuje pornouehodnoty, tak dojde k jejich likvidaci. Každý kdo se namočí do podržtažky tohoto odporného zrůdného spolku , započne vlastní sebedestrukci.


Ten rozklad přechází i do ideového centra , pod vedením přisátého parazita pornoherce všeobecného. Kterého nainstaloval do funkce prostituta euhodnot, sám starý Kolář , šedá eminence napojená pevně na ambasádu USA. To je fotřík toho smrada , který tak hrdinsky nechal odvézt sochu maršála Žukova a následně si při stažených půlkách zažádal o ochranku. https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Silene-Udavacske-centrum-Evropske-hodnoty-a-seznamy-nepratel-Zde-je-rozbor-jejich-manipulacnich-technik-od-Petra-Zantovskeho-659373 Žantovský zde uhodil na velmi důležitou informaci. Jakmile se půjde po zdroji peněz a toho kdo zaštiťuje pornouehodnoty, tak dojde k jejich likvidaci. Každý kdo se namočí do podržtažky tohoto odporného zrůdného spolku , započne vlastní sebedestrukci.

maršála Žukova

Koněva


[quote="pid:9866, uid:185"]maršála Žukova[/quote] Koněva

Je to sice trochu mimo téma, i když zas tak úplně ne. Narazila jsem na video, které mělo za pár dní 1,5 mil shlédnutí, Je tam parodován hlavně Babiš v souvislosti s covidovými opatřeními.
Komentáře jednoduché ve stylu "To video je pravdivé. Chce to novou vládu."
https://www.youtube.com/watch?v=K_vpJtAw8xQ


Je mi z toho dost smutno, jak málo stačí.


Je to sice trochu mimo téma, i když zas tak úplně ne. Narazila jsem na video, které mělo za pár dní 1,5 mil shlédnutí, Je tam parodován hlavně Babiš v souvislosti s covidovými opatřeními. Komentáře jednoduché ve stylu "To video je pravdivé. Chce to novou vládu." https://www.youtube.com/watch?v=K_vpJtAw8xQ Je mi z toho dost smutno, jak málo stačí.

Je to sice trochu mimo téma, i když zas tak úplně ne. Narazila jsem na video, které mělo za pár dní 1,5 mil shlédnutí, Je tam parodován hlavně Babiš v souvislosti s covidovými opatřeními.
Komentáře jednoduché ve stylu "To video je pravdivé. Chce to novou vládu."


Takto zneužít Bella Ciao si koledují o pořádnou opičí pracku.


Ruská verze této partyzánské písně (v italštině):
https://www.karaoketexty.cz/texty-pisni/alexandrovci/bella-ciao-484316
https://www.youtube.com/watch?v=jZLHsqOXFkc


Italská verze má trochu jiný nádech:
https://www.youtube.com/watch?v=4CI3lhyNKfo


[quote="pid:9971, uid:101"]Je to sice trochu mimo téma, i když zas tak úplně ne. Narazila jsem na video, které mělo za pár dní 1,5 mil shlédnutí, Je tam parodován hlavně Babiš v souvislosti s covidovými opatřeními. Komentáře jednoduché ve stylu "To video je pravdivé. Chce to novou vládu."[/quote] Takto zneužít Bella Ciao si koledují o pořádnou opičí pracku. Ruská verze této partyzánské písně (v italštině): https://www.karaoketexty.cz/texty-pisni/alexandrovci/bella-ciao-484316 https://www.youtube.com/watch?v=jZLHsqOXFkc Italská verze má trochu jiný nádech: https://www.youtube.com/watch?v=4CI3lhyNKfo
3.77k
26
14
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept