Politika v SR
Us rozhodol, núdzový stav je v súlade s Ustavou

Tak a US nám rozhodol


6064858eb8c79


no som nemilo prekvapená. V tom istom čase, Česky súd rozhodol o nezákonnosti požadovať negatívny pcr test pri návrate do Čiech.


Vsetko tu, len treba nascrólovat:


https://domov.sme.sk/c/22628486/covid-koronavirus-slovensko-nove-pripady-online.html#n%C3%BAdzov%C3%BD


A už to okomentovali aj HS:


https://www.hlavnespravy.sk/predlzenie-nudzoveho-stavu-je-v-sulade-s-ustavou/2488628


Tak a US nám rozhodol ![6064858eb8c79](serve/attachment&path=6064858eb8c79) no som nemilo prekvapená. V tom istom čase, Česky súd rozhodol o nezákonnosti požadovať negatívny pcr test pri návrate do Čiech. Vsetko tu, len treba nascrólovat: https://domov.sme.sk/c/22628486/covid-koronavirus-slovensko-nove-pripady-online.html#n%C3%BAdzov%C3%BD A už to okomentovali aj HS: https://www.hlavnespravy.sk/predlzenie-nudzoveho-stavu-je-v-sulade-s-ustavou/2488628
Upravené 31. 3. 2021 o 17:33

Nič iné som nečakala....proste posluhovači to odpiskali....vsetko je v poriadku, to len my mame zrejme Ustavu, ktorú podržtašky nevedia čitať, alebo ju nepoznajú. Načo nam je taky ÚS čo si odsuhlasi aj to, že zem sa má točiť opačne...ten Danko teda povedal veľkú pravdu


Nič iné som nečakala....proste posluhovači to odpiskali....vsetko je v poriadku, to len my mame zrejme Ustavu, ktorú podržtašky nevedia čitať, alebo ju nepoznajú. Načo nam je taky ÚS čo si odsuhlasi aj to, že zem sa má točiť opačne...ten Danko teda povedal veľkú pravdu

ič iné som nečakala....proste posluhovači to odpiskali....vsetk


ako, áno suhlasim Zuzka. Veď už o tom Fiacanovi sa vyjadril aj Harabin ešte v súvislosti s Pcolinskym. V tých komentoch na HS sa píše len o časti nálezu. Teda že treba počkať na zverejnenie.


Trochu mimo - čítala som ten koment na Oriho článku ohľadne Lichtera a IV a TO na učiteľov. Mate môj plny súhlas. Ja z tohoto dôvodu počúvam IV málokedy a snažím sa zamerať sa na zaujímavých hostí ako dnes Dr. Weis. On mi príde rozumný a apeluje nato byt človekom. Mala skúsenosť z Kramarov. Bola som na vyšetrení s dieťaťom kt má menej než 10 rokov. Mám atg test zo slín, naša lekárka to opečiatkovala. Ukázali sme to. Akceptovali to. Lekári v ambulancii sa len pýtali, nepotrebovali nič ukazovať. Ono je veľmi ťažké lavírovanie, keď niekoho nadriadený je idiot. Skôr mi to prišlo, že aj oni už toho majú dosť. Asi by to bolo iné, keď by som tam prišla s vyhrážala sa TO. Ako to mate Vy? Ako celite nezmyselným opatreniam? Ja Rusko vonku nenosím, ale má ho po ruke. Keď idem do obchodu respirátor si dám, nechcem sa tam pre 20 minút svojho casu s niekym naťahovať. Robím z domu, takze testovanie neabsolvujem. Deti mám stále doma na dinstsncnom.


[quote="pid:9601, uid:17"]ič iné som nečakala....proste posluhovači to odpiskali....vsetk[/quote] ako, áno suhlasim Zuzka. Veď už o tom Fiacanovi sa vyjadril aj Harabin ešte v súvislosti s Pcolinskym. V tých komentoch na HS sa píše len o časti nálezu. Teda že treba počkať na zverejnenie. Trochu mimo - čítala som ten koment na Oriho článku ohľadne Lichtera a IV a TO na učiteľov. Mate môj plny súhlas. Ja z tohoto dôvodu počúvam IV málokedy a snažím sa zamerať sa na zaujímavých hostí ako dnes Dr. Weis. On mi príde rozumný a apeluje nato byt človekom. Mala skúsenosť z Kramarov. Bola som na vyšetrení s dieťaťom kt má menej než 10 rokov. Mám atg test zo slín, naša lekárka to opečiatkovala. Ukázali sme to. Akceptovali to. Lekári v ambulancii sa len pýtali, nepotrebovali nič ukazovať. Ono je veľmi ťažké lavírovanie, keď niekoho nadriadený je idiot. Skôr mi to prišlo, že aj oni už toho majú dosť. Asi by to bolo iné, keď by som tam prišla s vyhrážala sa TO. Ako to mate Vy? Ako celite nezmyselným opatreniam? Ja Rusko vonku nenosím, ale má ho po ruke. Keď idem do obchodu respirátor si dám, nechcem sa tam pre 20 minút svojho casu s niekym naťahovať. Robím z domu, takze testovanie neabsolvujem. Deti mám stále doma na dinstsncnom.

presne toto som zažila nedávno u zubára so synom, teta na vrátnici proste chcela test, pričom v budove bola len ona a upratovačka a náš zubár, ten test nechcel...takže sme sa museli isť dať testovať, lebo teta vrátnička by nás nepustila. Ja tiež nenosím rúško, len v obchode....


presne toto som zažila nedávno u zubára so synom, teta na vrátnici proste chcela test, pričom v budove bola len ona a upratovačka a náš zubár, ten test nechcel...takže sme sa museli isť dať testovať, lebo teta vrátnička by nás nepustila. Ja tiež nenosím rúško, len v obchode....

Blog investigatívnej žurnalistiky
Včera o 12:22 ·
Ján Pavliš:
Tak ako sa kradlo za Fica, kradne sa aj za týchto súčasných. Úplne rovnako.
Títo súčasní však svojou odbornou i mentálnou hlúposťou narobili len za 1 rok toľko škôd, koľko ficovci nenarobili za celú históriu svojho 12 ročného vládnutia.
Viac ako desaťročie som ako bloger nakladal Ficovi z každej možnej strany.
S radosťou by som však teraz okamžite prijal, keby hneď zajtra ficovci vymenili celý tento spolok vyložených šialencov.
A keby sa tak bolo bývalo stalo ešte v septembri minulého roka, tak nepochybujem, že by to zachránilo tisícky zbytočne vyhasnutých životov, ktoré táto vláda šialencov svojou mentálnou i odbornou hlúposťou predčasne násilím ukončila.
Zdroj:
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2174858239315061&id=100003727178044


Blog investigatívnej žurnalistiky Včera o 12:22 · Ján Pavliš: Tak ako sa kradlo za Fica, kradne sa aj za týchto súčasných. Úplne rovnako. Títo súčasní však svojou odbornou i mentálnou hlúposťou narobili len za 1 rok toľko škôd, koľko ficovci nenarobili za celú históriu svojho 12 ročného vládnutia. Viac ako desaťročie som ako bloger nakladal Ficovi z každej možnej strany. S radosťou by som však teraz okamžite prijal, keby hneď zajtra ficovci vymenili celý tento spolok vyložených šialencov. A keby sa tak bolo bývalo stalo ešte v septembri minulého roka, tak nepochybujem, že by to zachránilo tisícky zbytočne vyhasnutých životov, ktoré táto vláda šialencov svojou mentálnou i odbornou hlúposťou predčasne násilím ukončila. Zdroj: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2174858239315061&id=100003727178044

Pamätáme si, čo o Fiačanovi napísala právnička Adriana Krajníková. Preto tento nález neprekvapuje.


Pamätáme si, čo o Fiačanovi napísala právnička Adriana Krajníková. Preto tento nález neprekvapuje.

Moderátor

Koment od cloveka na Zilinkovom FB konte


"Úplná trápnosť, " K nálezu pripojili čo do výroku a odôvodnenia odlišné stanoviská sudcovia ÚS Jana Laššáková, Miroslav Duriš a Peter Straka." aká je to demokracia keď predseda povie inak ako sudcovia?"


Koment od cloveka na Zilinkovom FB konte "Úplná trápnosť, " K nálezu pripojili čo do výroku a odôvodnenia odlišné stanoviská sudcovia ÚS Jana Laššáková, Miroslav Duriš a Peter Straka." aká je to demokracia keď predseda povie inak ako sudcovia?"

Pamätáme si, čo o Fiačanovi napísala právnička Adriana Krajníková.

Z osobnej skusenosti viem, ze to bol krivák už ako advokát.


[quote="pid:9624, uid:127"]Pamätáme si, čo o Fiačanovi napísala právnička Adriana Krajníková.[/quote] Z osobnej skusenosti viem, ze to bol krivák už ako advokát.
899
7
5
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept