Zdravie a záhrada
I.P. Neumyvakin-Peroxid vodíka, jedlá sóda

Z knihy pána Neumyvakina, aktuálne.... možno niekomu pomôže.
Ja mám túto knihu a aplikujem z nej nielen použitie peroxidu, ale aj sódy.
Kniha v pdf: https://uloz.to/file/fD92oUw9Nage/neumyvakin-i-p-zijte-dlouho-zijte-aktivne-pdf


60639dec94ec7
60639dfb91c15
60639e4665eb6
60639e5ad9af0


Z knihy pána Neumyvakina, aktuálne.... možno niekomu pomôže. Ja mám túto knihu a aplikujem z nej nielen použitie peroxidu, ale aj sódy. Kniha v pdf: https://uloz.to/file/fD92oUw9Nage/neumyvakin-i-p-zijte-dlouho-zijte-aktivne-pdf ![60639dec94ec7](serve/attachment&path=60639dec94ec7) ![60639dfb91c15](serve/attachment&path=60639dfb91c15) ![60639e4665eb6](serve/attachment&path=60639e4665eb6) ![60639e5ad9af0](serve/attachment&path=60639e5ad9af0)
Upravené 16. 9. 2021 o 17:43

Zora zverejnil(a) pred 54 min.
Kata, chcem sa ťa spýtať, o aké tráviace ťažkosti išlo, potrebovala by som tiež niečo poriešiť, ale tých problémov môže byť viacero a nie na každý problém by mohlo byť vhodné toto riešenie.
Ideálne asi do mailu, buď nám ich poskytne moderátor, prípadne, mám jeden anonymný bez skutočného mena /môžem zverejniť/, prípadne založím tému v sekcii zdravie, len neviem, či to tak verejne chcem riešiť, hoci je možné, že aj iní by si z toho niečo odniesli.


Odpoviem ti tu

Táto kniha mi pomohla- od Neumyvakina.
Mala som problémy s črevami. zápchy. Bolesti žlčníka.
Začala som piť sódu ráno, no keďže som kávičkárka, tak mi to vadilo. Preto som prešla na systém večer. Keďže je dobre to piť na lačno alebo hodinu po jedle. Mne to veľmi pomohlo. Teraz to pijem občas, preventívne.


Najprv som pila čisto vodu so sódou, no potom som prešla aj s kombináciou s peroxidom. Po čase som si zvolila svoju kombináciu - šálka teplej vody s 1 PL sódy a 20 kvapiek peroxidu.
Ono aj on píše v knihe, že treba začať s menšími dávkami, ako bude telo reagovať a postupne pridávať.


Ešte je dobré aj upraviť stravu.


Zora zverejnil(a) pred 54 min. Kata, chcem sa ťa spýtať, o aké tráviace ťažkosti išlo, potrebovala by som tiež niečo poriešiť, ale tých problémov môže byť viacero a nie na každý problém by mohlo byť vhodné toto riešenie. Ideálne asi do mailu, buď nám ich poskytne moderátor, prípadne, mám jeden anonymný bez skutočného mena /môžem zverejniť/, prípadne založím tému v sekcii zdravie, len neviem, či to tak verejne chcem riešiť, hoci je možné, že aj iní by si z toho niečo odniesli. ##### _Odpoviem ti tu_##### Táto kniha mi pomohla- od Neumyvakina. Mala som problémy s črevami. zápchy. Bolesti žlčníka. Začala som piť sódu ráno, no keďže som kávičkárka, tak mi to vadilo. Preto som prešla na systém večer. Keďže je dobre to piť na lačno alebo hodinu po jedle. Mne to veľmi pomohlo. Teraz to pijem občas, preventívne. Najprv som pila čisto vodu so sódou, no potom som prešla aj s kombináciou s peroxidom. Po čase som si zvolila svoju kombináciu - šálka teplej vody s 1 PL sódy a 20 kvapiek peroxidu. Ono aj on píše v knihe, že treba začať s menšími dávkami, ako bude telo reagovať a postupne pridávať. Ešte je dobré aj upraviť stravu.
Upravené 16. 9. 2021 o 17:57

Našla som aj pdf knihu, ktorú odporučila Lavazza:


http://www.fajna-strava.cz/svetelna_knihovna/zip/cz_svetelna_knihovna/cz_jedla_soda_unikatni_prirodni_lecba.pdf


Čisto praktická otázka: Ako si kvapkala peroxid?
Používam ho, ale ešte som ho nekvapkala.


Deťom /bábätkám/ som morskou vodou vyplachovala nos pomocou takéhoto kvapkátka, bežne ho dostať v lekárni: https://www.najlekaren.eu/sklenene-kvapatko-s-gumovym-vackom


Našla som aj pdf knihu, ktorú odporučila Lavazza: http://www.fajna-strava.cz/svetelna_knihovna/zip/cz_svetelna_knihovna/cz_jedla_soda_unikatni_prirodni_lecba.pdf Čisto praktická otázka: Ako si kvapkala peroxid? Používam ho, ale ešte som ho nekvapkala. Deťom /bábätkám/ som morskou vodou vyplachovala nos pomocou takéhoto kvapkátka, bežne ho dostať v lekárni: https://www.najlekaren.eu/sklenene-kvapatko-s-gumovym-vackom
Upravené 16. 9. 2021 o 18:36

Pít jedlou sodu hodinu po jídle je moc brzo !
Hodinu a půl až dvě hodiny po jídle , pokud jíte maso nebo vejce . Jedlá soda zastavuje okamžitě proces trávení v žaludku a tím pokračuje dál nedostatečně natrávená potrava .
Neumyvakin to opakovaně zdůrazňoval !
Pít půl hodiny před jídlem , nebo hodinu a půl až dvě hodiny po jídle
Jinak velký špatný .


Pít jedlou sodu hodinu po jídle je moc brzo ! Hodinu a půl až dvě hodiny po jídle , pokud jíte maso nebo vejce . Jedlá soda zastavuje okamžitě proces trávení v žaludku a tím pokračuje dál nedostatečně natrávená potrava . Neumyvakin to opakovaně zdůrazňoval ! Pít půl hodiny před jídlem , nebo hodinu a půl až dvě hodiny po jídle Jinak velký špatný .

Čisto praktická otázka: Ako si kvapkala peroxid?


ja mám tento a tam je už kvapkadlo.
https://lieky-volne-predajne.heureka.sk/peroxid-vodika-3-sol-dor-1-x-100-g/


Do nosa používam vincentku, a aj fľaštičku z nej na peroxid zriedený, lebo sa dá šrubovať.


[quote="pid:33420, uid:679"]Čisto praktická otázka: Ako si kvapkala peroxid?[/quote] ja mám tento a tam je už kvapkadlo. https://lieky-volne-predajne.heureka.sk/peroxid-vodika-3-sol-dor-1-x-100-g/ Do nosa používam vincentku, a aj fľaštičku z nej na peroxid zriedený, lebo sa dá šrubovať.

pokud jíte maso nebo vejce


ja večer maso a vajcia nejem. teda už len niečo ľahké, preto som pila aj po hodine, keďže som cítila prázdny žalúdok.
Ale určite po týchto výrobkoch piť neskôr....


[quote="pid:33422, uid:185"]pokud jíte maso nebo vejce[/quote] ja večer maso a vajcia nejem. teda už len niečo ľahké, preto som pila aj po hodine, keďže som cítila prázdny žalúdok. Ale určite po týchto výrobkoch piť neskôr....

https://lieky-volne-predajne.heureka.sk/peroxid-vodika-3-sol-dor-1-x-100-g/


nie je urceny na vnutorne uzitie... cize obsahuje stabilizatory ktore ti viac uskodia ako pomozu.
treba pozriet vyrobky Antibakterin.


Najprv som pila čisto vodu so sódou, no potom som prešla aj s kombináciou s peroxidom.


nevsimol som si, ze by Neumyvakin doporucoval pit sodu v kombinacii s peroxidom, len samostatne. polievkova lyzicka je vela aj pre cloveka s rakovinou, vsetko ma svoju mieru a lepsie pit trikrat denne po cajovej lyzicke ako raz polievkovu aj ked kava ti urcite neprida... polievkova lyzica by mi asi vypalila gagor smile
drzte sa pokynov v knihe a nie si robit ako sa podari lebo to nemusi skoncit dobre.


[quote="pid:33428, uid:94"]https://lieky-volne-predajne.heureka.sk/peroxid-vodika-3-sol-dor-1-x-100-g/[/quote] nie je urceny na vnutorne uzitie... cize obsahuje stabilizatory ktore ti viac uskodia ako pomozu. treba pozriet vyrobky Antibakterin. [quote="pid:33409, uid:94"]Najprv som pila čisto vodu so sódou, no potom som prešla aj s kombináciou s peroxidom.[/quote] nevsimol som si, ze by Neumyvakin doporucoval pit sodu v kombinacii s peroxidom, len samostatne. polievkova lyzicka je vela aj pre cloveka s rakovinou, vsetko ma svoju mieru a lepsie pit trikrat denne po cajovej lyzicke ako raz polievkovu aj ked kava ti urcite neprida... polievkova lyzica by mi asi vypalila gagor :D drzte sa pokynov v knihe a nie si robit ako sa podari lebo to nemusi skoncit dobre.

nie je urceny na vnutorne uzitie.


no moja chyba teda, že som nepozrela zloženie. Kupovala som v lekárni, teda som bola presvedčená, že aj vnútorne. Nevedela som, že je rozdiel v zloženiach... som múdrejšia.


A s tou kombináciou - ja som začala malými dávkami, po 2 týždňoch som dala PL, ale nie vrchovatú- cca 2 čajové mi vyšli, na pohár vody 250ml, ono je to hnusné, ale mne to fakt pomohlo. smile


Tá káva je u mňa zvyk. Viem, že by som hneď na ráno nemala, aj manžel ma za to jazdí... Preto som kúru presunula na večer.


[quote="pid:33440, uid:252"]nie je urceny na vnutorne uzitie.[/quote] no moja chyba teda, že som nepozrela zloženie. Kupovala som v lekárni, teda som bola presvedčená, že aj vnútorne. Nevedela som, že je rozdiel v zloženiach... som múdrejšia. A s tou kombináciou - ja som začala malými dávkami, po 2 týždňoch som dala PL, ale nie vrchovatú- cca 2 čajové mi vyšli, na pohár vody 250ml, ono je to hnusné, ale mne to fakt pomohlo. (wasntme) Tá káva je u mňa zvyk. Viem, že by som hneď na ráno nemala, aj manžel ma za to jazdí... Preto som kúru presunula na večer.

Pít půl hodiny před jídlem , nebo hodinu a půl až dvě hodiny po jídle
Jinak velký špatný .


Souhlas.
Vzhledem k tomu, že toho sním docela hodně, tak někdy, když se napiju vody dvě hodiny po jídle, tak ještě cítím, že je to brzo, takže hodinka a půl, dle mého názoru, jen pokud toho nesníte zrovna moc.


nie je urceny na vnutorne uzitie... cize obsahuje stabilizatory ktore ti viac uskodia ako pomozu.
treba pozriet vyrobky Antibakterin.


A ty stabilizátory tento výrobek skutečně obsahuje? Nebo je ten nápis jen proto, že nechtějí, aby lidé peroxid užívali a také proto, že vždy se může najít blbec, co by tu lahvičku vypil celou naráz? (To opravdu nezkoušejte!)


Přesně tento stejný mám doma taky, vícekrát jsem pár kapek vypil a žádné negativní účinky jsem nezaregistroval.


Dodatek: Výše zmíněné balení 3% peroxidu vodíku obsahuje benzoan sodný.
Teď jsem se díval na obal a je to tam napsáno.
61445f697ab32


[quote="pid:33422, uid:185"]Pít půl hodiny před jídlem , nebo hodinu a půl až dvě hodiny po jídle Jinak velký špatný .[/quote] Souhlas. Vzhledem k tomu, že toho sním docela hodně, tak někdy, když se napiju vody dvě hodiny po jídle, tak ještě cítím, že je to brzo, takže hodinka a půl, dle mého názoru, jen pokud toho nesníte zrovna moc. [quote="pid:33440, uid:252"]nie je urceny na vnutorne uzitie... cize obsahuje stabilizatory ktore ti viac uskodia ako pomozu. treba pozriet vyrobky Antibakterin.[/quote] A ty stabilizátory tento výrobek skutečně obsahuje? Nebo je ten nápis jen proto, že nechtějí, aby lidé peroxid užívali a také proto, že vždy se může najít blbec, co by tu lahvičku vypil celou naráz? (To opravdu nezkoušejte!) Přesně tento stejný mám doma taky, vícekrát jsem pár kapek vypil a žádné negativní účinky jsem nezaregistroval. **Dodatek: Výše zmíněné balení 3% peroxidu vodíku obsahuje benzoan sodný.** Teď jsem se díval na obal a je to tam napsáno. ![61445f697ab32](serve/attachment&path=61445f697ab32)
Upravené 17. 9. 2021 o 11:27
1.42k
8
5
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept