Politika v ČR
Závany nové studené války v Euroasii ...

Martin Hekrdla
10 h.


Le Monde dnes ve svém článku (naposledy aktualizovaném 19,38 h) "Smrt Petra Kellnera, nejbohatšího muže střední Evropy, při nehodě" klade zajímavé důrazy, které z pochopitelných (pietních a obecně kulturních) důvodů český tisk pomíjí. Francouzský list podrobně informuje o Kellnerově společnosti PPF (117 000 zaměstnanců), "která je zvláště aktivní v Rusku a Číně". Dozvídáme se, že "smrt přichází v době, kdy byl pan Kellner s korporací přítomnou ve 24 zemích třech kontinentů "na vrcholu své moci".


A dál: "Ačkoli málokdy poskytl rozhovor, pan Kellner byl znám svou blízkostí k suverenistickému, proruskému a pročínskému prezidentovi Miloši Zemanovi a jeho podobně smýšlejícímu předchůdci Václavu Klausovi, píše Le Monde a pokračuje: V předmluvě k výroční zprávě PPF za rok 2018, v jednom z jeho řídkých veřejných projevů, Kellner kritizoval „současnou západní společnost, zejména Evropu, která je stále více ovlivňována ideologií individualismu, rovnostářstvím a relativizací tradičních hodnot“ .


List připomíná, že na podzim roku 2019 otřásl Českou republiku skandál související s Home Credit. Společnost byla obviněna z financování lobbistické kampaně za účelem utajeného vylepšení image Pekingu v zemi (tedy v Česku). Převzetí řady sdělovacích prostředků v celém regionu (Kellnerem) znepokojilo mnoho pozorovatelů, kteří se obávali, že Kellner tak přispěje k pročínskému obratu. Potud Le Monde.


Inu, na Aljašce - osmdesát kilometrů východně od Anchorage, kde 27. března vrtulník s Petrem Kellnerem a dalšími osobami havaroval , - svítilo v den tragické nehody sluníčko, viditelnost šla až do 16 kilometrů a nebyl skoro žádný vítr. Závany nové studené války v Euroasii ale už pociťujeme všichni - a už i v černé kronice s celebritou.


https://www.facebook.com/martin.hekrdla


Nic nového pod sluncem, v rámci boje za "svobodu" takových událostí zná naše historie přehršel...


Martin Hekrdla 10 h. Le Monde dnes ve svém článku (naposledy aktualizovaném 19,38 h) "Smrt Petra Kellnera, nejbohatšího muže střední Evropy, při nehodě" klade zajímavé důrazy, které z pochopitelných (pietních a obecně kulturních) důvodů český tisk pomíjí. Francouzský list podrobně informuje o Kellnerově společnosti PPF (117 000 zaměstnanců), "která je zvláště aktivní v Rusku a Číně". Dozvídáme se, že "smrt přichází v době, kdy byl pan Kellner s korporací přítomnou ve 24 zemích třech kontinentů "na vrcholu své moci". A dál: "Ačkoli málokdy poskytl rozhovor, pan Kellner byl znám svou blízkostí k suverenistickému, proruskému a pročínskému prezidentovi Miloši Zemanovi a jeho podobně smýšlejícímu předchůdci Václavu Klausovi, píše Le Monde a pokračuje: V předmluvě k výroční zprávě PPF za rok 2018, v jednom z jeho řídkých veřejných projevů, Kellner kritizoval „současnou západní společnost, zejména Evropu, která je stále více ovlivňována ideologií individualismu, rovnostářstvím a relativizací tradičních hodnot“ . List připomíná, že na podzim roku 2019 otřásl Českou republiku skandál související s Home Credit. Společnost byla obviněna z financování lobbistické kampaně za účelem utajeného vylepšení image Pekingu v zemi (tedy v Česku). Převzetí řady sdělovacích prostředků v celém regionu (Kellnerem) znepokojilo mnoho pozorovatelů, kteří se obávali, že Kellner tak přispěje k pročínskému obratu. Potud Le Monde. Inu, na Aljašce - osmdesát kilometrů východně od Anchorage, kde 27. března vrtulník s Petrem Kellnerem a dalšími osobami havaroval , - svítilo v den tragické nehody sluníčko, viditelnost šla až do 16 kilometrů a nebyl skoro žádný vítr. Závany nové studené války v Euroasii ale už pociťujeme všichni - a už i v černé kronice s celebritou. https://www.facebook.com/martin.hekrdla Nic nového pod sluncem, v rámci boje za "svobodu" takových událostí zná naše historie přehršel...
Upravené 30. 3. 2021 o 09:35

"... co se přesně stalo nevíme, doufáme, že se to dozvíme..."


https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/petr-kellner-vladimir-mlynar-nehoda-ppf.A210331_090511_domaci_kzem


V historii se v podobných případech také nikdo nic pravdivého nedozvěděl...


"... co se přesně stalo nevíme, doufáme, že se to dozvíme..." https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/petr-kellner-vladimir-mlynar-nehoda-ppf.A210331_090511_domaci_kzem V historii se v podobných případech také nikdo nic pravdivého nedozvěděl...
564
1
1
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept