Mimo kategórií
Zemřel Petr Kellner

Zajímavé je, že ten samý den byla oznámena například i tato událost:


Ve věku 99 let zemřela v keňské nemocnici matriarcha Obamovy rodiny.


"Mama Sarah" a nevlastní babička bývalého prezidenta Spojených států Baracka Obamy, zemřela toto pondělí. Bylo jí alespoň 99 let.
Byla nemocná s normálními nemocemi, neměla Covid-19.


Bude (poznámka: psáno v pondělí) pohřbena v úterý před polednem dle islámských rituálů.
https://www.ntd.com/obama-family-matriarch-has-died-in-a-kenyan-hospital-at-99_588734.html


Dále, 28. března, po zuby ozbrojená Antifa se střetla s řidiči u oregonského kapitolu.
"Anarchisticko-komunistická skupina útočila na protrumpovské příznivce, kteří projížděli s vlajkami na autech kolem Kapitolu v Salemu."


Jeden z řidičů na členy Antify vytáhl zbraň potom, co mu rozbili světla u jeho dodávky.
60643b47a7e77
Muž byl brzy poté propuštěn. (Nevystřelil.)
https://www.ntd.com/heavily-armed-antifa-clash-with-drivers-at-oregons-capitol_588678.html


Všimněte si jeho mikiny:"I stand for the flag. I kneel for the cross."
Stojím za (americkou) vlajkou.
Poklekám před křížem.


Zajímavé je, že ten samý den byla oznámena například i tato událost: **Ve věku 99 let zemřela v keňské nemocnici matriarcha Obamovy rodiny.** "Mama Sarah" a nevlastní babička bývalého prezidenta Spojených států Baracka Obamy, zemřela toto pondělí. Bylo jí alespoň 99 let. Byla nemocná s normálními nemocemi, neměla Covid-19. Bude (poznámka: psáno v pondělí) pohřbena v úterý před polednem dle islámských rituálů. https://www.ntd.com/obama-family-matriarch-has-died-in-a-kenyan-hospital-at-99_588734.html Dále, 28. března, po zuby ozbrojená Antifa se střetla s řidiči u oregonského kapitolu. **"Anarchisticko-komunistická skupina útočila na protrumpovské příznivce, kteří projížděli s vlajkami na autech kolem Kapitolu v Salemu."** Jeden z řidičů na členy Antify vytáhl zbraň potom, co mu rozbili světla u jeho dodávky. ![60643b47a7e77](serve/attachment&path=60643b47a7e77) Muž byl brzy poté propuštěn. (Nevystřelil.) https://www.ntd.com/heavily-armed-antifa-clash-with-drivers-at-oregons-capitol_588678.html Všimněte si jeho mikiny:"I stand for the flag. I kneel for the cross." Stojím za _(americkou)_ vlajkou. Poklekám před křížem.
Upravené 31. 3. 2021 o 11:13

Pilot vrtulníku byl vyměněn na poslední chvíli...

Velice podezřelé. Také, když se podíváme na havarovaný vrtulník, není nějak moc poničen. Takže výbuch to nebyl. Spíš si někdo pohrál s výškoměrem.


[quote="pid:9591, uid:214"]Pilot vrtulníku byl vyměněn na poslední chvíli...[/quote] Velice podezřelé. Také, když se podíváme na havarovaný vrtulník, není nějak moc poničen. Takže výbuch to nebyl. Spíš si někdo pohrál s výškoměrem.

není nějak moc poničen

V článcích, co kolem toho vycházely, bylo psáno, že vrtulník válel sudy nějakých 300 m.
Spíš si někdo pohrál s výškoměrem.

To je možné. Pak ale nechápu, proč to vadilo, když byla dobrá viditelnost a vítr jen slabý.
Ještě mne napadlo dálkově provedené poštelování řízení ve vhodnou chvíli.
V nějakém dalším článku stálo psáno, že vrtulník byl vybaven "něčím jako černou skříňkou, ale úplně černá skříňka to není".


[quote="pid:9603, uid:312"]není nějak moc poničen[/quote] V článcích, co kolem toho vycházely, bylo psáno, že vrtulník válel sudy nějakých 300 m. [quote="pid:9603, uid:312"]Spíš si někdo pohrál s výškoměrem.[/quote] To je možné. Pak ale nechápu, proč to vadilo, když byla dobrá viditelnost a vítr jen slabý. Ještě mne napadlo dálkově provedené poštelování řízení ve vhodnou chvíli. V nějakém dalším článku stálo psáno, že vrtulník byl vybaven "něčím jako černou skříňkou, ale úplně černá skříňka to není".
Upravené 31. 3. 2021 o 19:48

Pilot vrtulníku byl vyměněn na poslední chvíli...

Tak první pilot "připraví" vrtulník, pak dostane nečekaně koronavirus, aby nemusel letět a zastoupí ho kolega, které neví, že jde na pravděpodobnou smrt.
Akorát nevím, co by bylo, kdyby místo Horvátha přežil Kellner...


[quote="pid:9591, uid:214"]Pilot vrtulníku byl vyměněn na poslední chvíli...[/quote] Tak první pilot "připraví" vrtulník, pak dostane nečekaně koronavirus, aby nemusel letět a zastoupí ho kolega, které neví, že jde na pravděpodobnou smrt. Akorát nevím, co by bylo, kdyby místo Horvátha přežil Kellner...

Není lepší při tom VF plkání,
než příčinná magie zubatky,
pro vědomé poznání
sledovat nástroje tý babky,
co zkosí ještě ze strání??


Marxovi na souši zuřiví korzáři
čistí své bambitky i rypáky,
pod frankfurtskou poblífkou to vaří
a mladí komáři zatím jen bzučí
jó...přišlo k nám jaro


Není lepší při tom VF plkání, než příčinná magie zubatky, pro vědomé poznání sledovat nástroje tý babky, co zkosí ještě ze strání?? Marxovi na souši zuřiví korzáři čistí své bambitky i rypáky, pod frankfurtskou poblífkou to vaří a mladí komáři zatím jen bzučí jó...přišlo k nám jaro

Vedi.Vini......

Upravené 1. 4. 2021 o 19:35

Pilot vrtulníku byl vyměněn na poslední chvíli...

Dnes ke mě došla informace, že pilot nebyl vůbec v kabině a jeho tělo se našlo mimo, předpokládá se, že z vrtulníku vyskočil těsně před nárazem.


[quote="pid:9591, uid:214"]Pilot vrtulníku byl vyměněn na poslední chvíli...[/quote] Dnes ke mě došla informace, že pilot nebyl vůbec v kabině a jeho tělo se našlo mimo, předpokládá se, že z vrtulníku vyskočil těsně před nárazem.

Kellner varoval pred modernými ideológiami a úpadkom Západu


https://dennikstandard.sk/52745/kellner-varoval-pred-modernymi-ideologiami-a-upadkom-zapadu/?fbclid=IwAR2XESNKGtvWQovty0g6gpFcGcv-40VK2We2aZAcJktlEe_ZOK-vjhPEagE


**Kellner varoval pred modernými ideológiami a úpadkom Západ**u https://dennikstandard.sk/52745/kellner-varoval-pred-modernymi-ideologiami-a-upadkom-zapadu/?fbclid=IwAR2XESNKGtvWQovty0g6gpFcGcv-40VK2We2aZAcJktlEe_ZOK-vjhPEagE

Tato zpráva pochází z ze sputniku:
působí to jako vzkaz. Co myslíte?


https://cz.sputniknews.com/ceskarepublika/2021040113415134-ztrata-spojeni-s-vrtulnikem-s-kellnerem-byla-nahlasena-az-po-dvou-hodinach/


Úklid trosek


Agentura AP také uvádí, že podle zástupce amerického federálního úřadu úklid trosek vrtulníku z aljašské divočiny musí zajistit letecká společnost, který vrtulník provozovala. Zároveň vyšetřovatelé věří, že úklidová operace proběhne do konce týdne.


Helikoptéru provozovala skupina Soloy Helicopters, jak uvádí Clint Johnson z federálního úřadu, za úklid trosek je zodpovědná pojišťovací společnost letecké firmy. Vrak bude následně předán do rukou vyšetřovatelů. To umožní prozkoumání záznamových zařízení vrtulníku.
——-
Snad to není směrem k D Horváthovi


Tato zpráva pochází z ze sputniku: působí to jako vzkaz. Co myslíte? https://cz.sputniknews.com/ceskarepublika/2021040113415134-ztrata-spojeni-s-vrtulnikem-s-kellnerem-byla-nahlasena-az-po-dvou-hodinach/ Úklid trosek Agentura AP také uvádí, že podle zástupce amerického federálního úřadu úklid trosek vrtulníku z aljašské divočiny musí zajistit letecká společnost, který vrtulník provozovala. Zároveň vyšetřovatelé věří, že úklidová operace proběhne do konce týdne. Helikoptéru provozovala skupina Soloy Helicopters, jak uvádí Clint Johnson z federálního úřadu, za úklid trosek je zodpovědná pojišťovací společnost letecké firmy. Vrak bude následně předán do rukou vyšetřovatelů. To umožní prozkoumání záznamových zařízení vrtulníku. ——- Snad to není směrem k D Horváthovi
Upravené 1. 4. 2021 o 21:38

Kellner varoval pred modernými ideológiami a úpadkom Západu

Tyto masmediální adorace Kellnera, které ho vykreslují skoro jako národního hrdinu, a bojovníka za tradiční hodnoty, plus anglosaská férovka (Slávie), blokování Sputniku V (a tím jeho popularizace), výhrůžky z ambasády kvůli dostavbě Dukovan - to vše vůbec nepomáhá našim podpindosům k vítězství ve volbách.
PK asi věřil, že má dostatečné krytí kontinentály, jenže jak říká VVPj - posloužil jako živý a ještě lépe poslouží jako ...
Zatím jsem nezaznamenal žádné masmedializované vyjádření VKst k této události. Něco jsem přehlédl?


[quote="pid:9713, uid:12"]Kellner varoval pred modernými ideológiami a úpadkom Západu[/quote] Tyto masmediální adorace Kellnera, které ho vykreslují skoro jako národního hrdinu, a bojovníka za tradiční hodnoty, plus anglosaská férovka (Slávie), blokování Sputniku V (a tím jeho popularizace), výhrůžky z ambasády kvůli dostavbě Dukovan - to vše vůbec nepomáhá našim podpindosům k vítězství ve volbách. PK asi věřil, že má dostatečné krytí kontinentály, jenže jak říká VVPj - posloužil jako živý a ještě lépe poslouží jako ... Zatím jsem nezaznamenal žádné masmedializované vyjádření VKst k této události. Něco jsem přehlédl?

Vyjádření Klause ke Kellnerovi.
https://www.frekvence1.cz/clanky/zpravy/vaclav-klaus-povazuji-za-nesmirne-cenne-ze-petr-kellner-byl-v-byznysu-schopen-jit-dal-a-vyvijet-se.shtml?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.context&dop_req_id=3u3QnJn59O9-202104012221&dop_id=11097610


Vyjádření Klause ke Kellnerovi. https://www.frekvence1.cz/clanky/zpravy/vaclav-klaus-povazuji-za-nesmirne-cenne-ze-petr-kellner-byl-v-byznysu-schopen-jit-dal-a-vyvijet-se.shtml?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.context&dop_req_id=3u3QnJn59O9-202104012221&dop_id=11097610

Bezos obhájil pozici nejbohatšího člověka planety, v žebříčku se naposledy objevil Kellner


První místo v žebříčku nejbohatších lidí magazínu Forbes i letos obhájil zakladatel internetového portálu Amazon Jeff Bezos. Za sebou nechal i zakladatele automobilky Tesla Elona Muska, s nímž se letos o tuto pozici přetahoval. V žebříčku se také naposledy objevil zakladatel PPF Petr Kellner, který 27. března tragicky zahynul.


Jmění Bezose Forbes aktuálně odhaduje na 177 miliard dolarů (3,898 bilionu korun) oproti loňským 113 miliardám (2,49 bilionu korun).


Hodnotu Muskova majetku potom magazín vyčíslil na 151 miliard dolarů (3,33 bilionu korun), což je výrazně více než loni, kdy šlo o „pouhých” 24,6 miliardy (541,86 miliardy korun). Stojí za tím rapidní nárůst hodnoty akcií Tesly.


Mezi deseti nejbohatšími lidmi světa se udrželi i Bernard Arnault (Louis Vuitton), Bill Gates (Microsoft), Mark Zuckerberg (Facebook), Warren Buffett (Berkshire Hathaway), Larry Ellison (Oracle) a Larry Page (Google).


Zesnulého Čecha Kellnera Forbes zařadil na 110. místo s jměním 17,5 miliardy dolarů (382 miliardy korun). Jakým způsobem se Kellnerův majetek po jeho tragickém úmrtí rozdělí mezi dědice, dosud není jasné.


https://www.novinky.cz/ekonomika/clanek/bezos-obhajil-pozici-nejbohatsiho-cloveka-planety-v-zebricku-se-naposledy-objevil-kellner-40356128


Zaujala mě v článku i tahle zmínka:


"Žebříčky miliardářů představují spíše mentální cvičení. Například Bezos zhruba 95 procent jmění drží v akciích Amazonu. Ty jednak nelze tak jednoduše proměnit v peníze, jednak může jejich hodnota velmi rychle zkolabovat.


„To neznamená, že je Bezos skrytě nuzák. Je to extrémně finančně zajištěný muž. Nicméně disponibilní zůstatek na jeho účtě se bude pohybovat spíše v milionech než miliardách dolarů,” vysvětlil Matthew Ader v magazínu Exponents."


Dodatek:


"Velké srovnání Arsenalu a Slavie. Překvapí vás možná, kdo jim fandí"


Za každý tým je vyjmenováno 8 osobností. Osmým za Slavii je Petr Kellner.


A kdo je osmičkou za Arsenal? Nikdo jiný, než Usáma bin Ládin.
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/velke-srovnani-arsenalu-a-slavie-prekvapi-vas-mozna-kdo-jim-fandi-149636


Bezos obhájil pozici nejbohatšího člověka planety, v žebříčku se naposledy objevil Kellner První místo v žebříčku nejbohatších lidí magazínu Forbes i letos obhájil zakladatel internetového portálu Amazon Jeff Bezos. Za sebou nechal i zakladatele automobilky Tesla Elona Muska, s nímž se letos o tuto pozici přetahoval. V žebříčku se také naposledy objevil zakladatel PPF Petr Kellner, který 27. března tragicky zahynul. Jmění Bezose Forbes aktuálně odhaduje na 177 miliard dolarů (3,898 bilionu korun) oproti loňským 113 miliardám (2,49 bilionu korun). Hodnotu Muskova majetku potom magazín vyčíslil na 151 miliard dolarů (3,33 bilionu korun), což je výrazně více než loni, kdy šlo o „pouhých” 24,6 miliardy (541,86 miliardy korun). Stojí za tím rapidní nárůst hodnoty akcií Tesly. Mezi deseti nejbohatšími lidmi světa se udrželi i Bernard Arnault (Louis Vuitton), Bill Gates (Microsoft), Mark Zuckerberg (Facebook), Warren Buffett (Berkshire Hathaway), Larry Ellison (Oracle) a Larry Page (Google). Zesnulého Čecha Kellnera Forbes zařadil na 110. místo s jměním 17,5 miliardy dolarů (382 miliardy korun). Jakým způsobem se Kellnerův majetek po jeho tragickém úmrtí rozdělí mezi dědice, dosud není jasné. https://www.novinky.cz/ekonomika/clanek/bezos-obhajil-pozici-nejbohatsiho-cloveka-planety-v-zebricku-se-naposledy-objevil-kellner-40356128 Zaujala mě v článku i tahle zmínka: "Žebříčky miliardářů představují spíše mentální cvičení. Například Bezos zhruba 95 procent jmění drží v akciích Amazonu. Ty jednak nelze tak jednoduše proměnit v peníze, jednak může jejich hodnota velmi rychle zkolabovat. „To neznamená, že je Bezos skrytě nuzák. Je to extrémně finančně zajištěný muž. Nicméně disponibilní zůstatek na jeho účtě se bude pohybovat spíše v milionech než miliardách dolarů,” vysvětlil Matthew Ader v magazínu Exponents." Dodatek: "Velké srovnání Arsenalu a Slavie. Překvapí vás možná, kdo jim fandí" Za každý tým je vyjmenováno 8 osobností. Osmým za Slavii je Petr Kellner. A kdo je osmičkou za Arsenal? Nikdo jiný, než Usáma bin Ládin. https://www.seznamzpravy.cz/clanek/velke-srovnani-arsenalu-a-slavie-prekvapi-vas-mozna-kdo-jim-fandi-149636
Upravené 7. 4. 2021 o 10:53

Jedna souvislost: Kellner a Petr Dvořák z ČT byli kamarádi.
https://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/kauzy/Seda-eminence-Smrt-Kellnera-znamena-ultimativni-konec-Petra-Dvoraka-Meli-plan-zbyvalo-par-dnu-658998


Pod ředitelem České televize Dvořákem se houpe křeslo


Členka Rady České televize (ČT) Hana Lipovská se ve středu postarala o rozruch na jednání Rady. Po zahájení, na nějž se dostavila s údajně přidělenou policejní ochrankou, uvedla, že generální ředitel ČT Petr Dvořák se nachází v těžkém konfliktu a střetu zájmu kvůli jeho dlouholeté majetkové účasti a spoluvlastnictví počítačové firmy Gopas. Podle ní tím porušuje zákon o České televizi a zákon o střetu zájmů. Rada ČT uložila Dvořákovi, aby možný střet zájmů vysvětlil.


Dvořák se dnešního jednání neúčastnil. Firmu Gopas spoluvlastní, čímž se netajil při nástupu do funkce ředitele ČT (v roce 2011) a mluvil o tom nedávno v rozhovoru pro Reflex s Ladislavem Bartoníčkem, menšinovým akcionářem a nyní nově pověřeným šéfem skupiny PPF.


Skupině PPF přitom patří rovněž komerční televize Nova (které Dvořák šéfoval, než vyhrál výběrové řízení na místo ředitele ČT) a placená sportovní stanice O2 TV Sport. Rada ale o tom prý nevěděla.


ČT údajně od Gopasu objednávala školicí počítačové služby za „až stovky tisíc korun“, podle Lipovské netransparentně a bez výběrových řízení. Firma má mít podle Lipovské utajenou, neprůhlednou vlastnickou strukturu, utajené podílníky v daňových rájích v Nizozemsku, na Kypru a Britských Panenských ostrovech, a Dvořák z ní měl podle Lipovské pravděpodobně osobní zisk.


Policejní ochranka
Dvořák na jednání rady přítomen nebyl, dopoledne se omluvil z rodinných důvodů. Předseda Rady ČT Pavel Matocha pak schůzi skoro na hodinu a půl přerušil, a nechal vypnout internetový přenos s tím, že „rada se musí interně poradit“. Mezitím vyšlo najevo, že radní Lipovská přišla na dnešní jednání s ochrankou, údajně policejní.
https://www.novinky.cz/domaci/clanek/pod-reditelem-ceske-televize-dvorakem-se-houpe-kreslo-40356285


[quote="pid:9511, uid:101"]Jedna souvislost: Kellner a Petr Dvořák z ČT byli kamarádi. https://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/kauzy/Seda-eminence-Smrt-Kellnera-znamena-ultimativni-konec-Petra-Dvoraka-Meli-plan-zbyvalo-par-dnu-658998[/quote] Pod ředitelem České televize Dvořákem se houpe křeslo Členka Rady České televize (ČT) Hana Lipovská se ve středu postarala o rozruch na jednání Rady. Po zahájení, na nějž se dostavila s údajně přidělenou policejní ochrankou, uvedla, že generální ředitel ČT Petr Dvořák se nachází v těžkém konfliktu a střetu zájmu kvůli jeho dlouholeté majetkové účasti a spoluvlastnictví počítačové firmy Gopas. Podle ní tím porušuje zákon o České televizi a zákon o střetu zájmů. Rada ČT uložila Dvořákovi, aby možný střet zájmů vysvětlil. Dvořák se dnešního jednání neúčastnil. Firmu Gopas spoluvlastní, čímž se netajil při nástupu do funkce ředitele ČT (v roce 2011) a mluvil o tom nedávno v rozhovoru pro Reflex s Ladislavem Bartoníčkem, menšinovým akcionářem a nyní nově pověřeným šéfem skupiny PPF. Skupině PPF přitom patří rovněž komerční televize Nova (které Dvořák šéfoval, než vyhrál výběrové řízení na místo ředitele ČT) a placená sportovní stanice O2 TV Sport. Rada ale o tom prý nevěděla. ČT údajně od Gopasu objednávala školicí počítačové služby za „až stovky tisíc korun“, podle Lipovské netransparentně a bez výběrových řízení. Firma má mít podle Lipovské utajenou, neprůhlednou vlastnickou strukturu, utajené podílníky v daňových rájích v Nizozemsku, na Kypru a Britských Panenských ostrovech, a Dvořák z ní měl podle Lipovské pravděpodobně osobní zisk. Policejní ochranka Dvořák na jednání rady přítomen nebyl, dopoledne se omluvil z rodinných důvodů. Předseda Rady ČT Pavel Matocha pak schůzi skoro na hodinu a půl přerušil, a nechal vypnout internetový přenos s tím, že „rada se musí interně poradit“. Mezitím vyšlo najevo, že radní Lipovská přišla na dnešní jednání s ochrankou, údajně policejní. https://www.novinky.cz/domaci/clanek/pod-reditelem-ceske-televize-dvorakem-se-houpe-kreslo-40356285

Jedniný přeživší nehody vrtulníku při níž zahynul nejbohatší Čech Petr Kellner a další čtyři lidé má zájem vypovídat. David Horváth se nyní zotavuje na Aljašce.
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/jediny-prezivsi-nehody-kellnerova-vrtulniku-chce-vypovidat-149845#source=hp&seq_no=6&dop_ab_variant=1&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&dop_req_id=TeHHtHmsIeL-202104080544&dop_id=149845&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz


Podle Clinta Johnsona z amerického Národního úřadu pro bezpečnost v dopravě (NTSB) je Horváth sice ochotný vypovídat, ale zatím toho není schopen. „Zřejmě to chvíli potrvá,“ cituje Anchorage Daily News Johnsona.


Horváthův stav se na konci minulého týdne lepšil a zástupci nemocnice ve středu ČTK řekli, že tohoto pacienta již nemají v evidenci. Zda to znamená, že byl Horváth z nemocnice propuštěn, není ovšem jasné, Horváthovo jméno mohlo být vyřazeno ze seznamu pacientů, o jejichž stavu může nemocnice podávat informace.


Plus další nesrovnalosti v článku = tento případ ještě budou dál eskalovat a možná se bude ukazovat prstem konkrétním směrem. Podobně jako případ Slávie poslouží k orientaci davu správným směrem.


**Jedniný přeživší nehody vrtulníku při níž zahynul nejbohatší Čech Petr Kellner a další čtyři lidé má zájem vypovídat. David Horváth se nyní zotavuje na Aljašce.** https://www.seznamzpravy.cz/clanek/jediny-prezivsi-nehody-kellnerova-vrtulniku-chce-vypovidat-149845#source=hp&seq_no=6&dop_ab_variant=1&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&dop_req_id=TeHHtHmsIeL-202104080544&dop_id=149845&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Podle Clinta Johnsona z amerického Národního úřadu pro bezpečnost v dopravě (NTSB) je Horváth sice ochotný vypovídat, ale zatím toho není schopen. „Zřejmě to chvíli potrvá,“ cituje Anchorage Daily News Johnsona. Horváthův stav se na konci minulého týdne lepšil a zástupci nemocnice ve středu ČTK řekli, že tohoto pacienta již nemají v evidenci. Zda to znamená, že byl Horváth z nemocnice propuštěn, není ovšem jasné, Horváthovo jméno mohlo být vyřazeno ze seznamu pacientů, o jejichž stavu může nemocnice podávat informace. Plus další nesrovnalosti v článku = tento případ ještě budou dál eskalovat a možná se bude ukazovat prstem konkrétním směrem. Podobně jako případ Slávie poslouží k orientaci davu správným směrem.

A tady (v přiloženém článku) je uveden cíl - kam nás směřují:
Babiš se drží unijní koalice, která EU kritizuje a objednává Sputnik V
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/babis-se-drzi-unijni-koalice-ktera-eu-kritizuje-a-objednava-sputnik-v-149818#source=hp&seq_no=10&dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&dop_req_id=YRswJoFfPIS-202104080551&dop_id=149818&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
"Rakouský kancléř Sebastian Kurz, český premiér Andrej Babiš, slovinský premiér Janez Janša a maďarský premiér Viktor Orbán si dlouhodobě drží pozici kritiků EU."


A tady (v přiloženém článku) je uveden cíl - kam nás směřují: **Babiš se drží unijní koalice, která EU kritizuje a objednává Sputnik V** https://www.seznamzpravy.cz/clanek/babis-se-drzi-unijni-koalice-ktera-eu-kritizuje-a-objednava-sputnik-v-149818#source=hp&seq_no=10&dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&dop_req_id=YRswJoFfPIS-202104080551&dop_id=149818&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz "Rakouský kancléř Sebastian Kurz, český premiér Andrej Babiš, slovinský premiér Janez Janša a maďarský premiér Viktor Orbán si dlouhodobě drží pozici kritiků EU."

Informačně bohatý rozhovor:
Šéf PPF Bartoníček exkluzivně: Chceme nakupovat telekomunikace i média
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/sef-ppf-bartonicek-exkluzivne-chceme-nakupovat-telekomunikace-i-media-149971#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&dop_req_id=G1hnR9UKVMG-202104090606&dop_id=149971&source=hp&seq_no=4&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz


PPF pokračuje v realizaci svých plánů včetně Monety.


Informačně bohatý rozhovor: **Šéf PPF Bartoníček exkluzivně: Chceme nakupovat telekomunikace i média** https://www.seznamzpravy.cz/clanek/sef-ppf-bartonicek-exkluzivne-chceme-nakupovat-telekomunikace-i-media-149971#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&dop_req_id=G1hnR9UKVMG-202104090606&dop_id=149971&source=hp&seq_no=4&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz PPF pokračuje v realizaci svých plánů včetně Monety.

Haváriu vrtuľníka s Kellnerom nezavinila technická porucha, tvrdí preživší nehody


https://spravy.pravda.sk/svet/clanok/583847-havariu-vrtulnika-s-kellnerom-nezavinila-technicka-porucha-tvrdi-prezivsi-nehody/


Haváriu vrtuľníka s Kellnerom nezavinila technická porucha, tvrdí preživší nehody ================================================================================= https://spravy.pravda.sk/svet/clanok/583847-havariu-vrtulnika-s-kellnerom-nezavinila-technicka-porucha-tvrdi-prezivsi-nehody/

Tady je pár informací kde všude byl Kellner členem
Pan Kellner je členem představenstva společností Rubicon Global, Inc., Market Realist, Inc. a Restorando, Inc. Je členem neziskových rad společností Endeavour Global, Endeavour Jordan, Endeavour Miami a Endeavour Louisville; BizCorps (obchodní vývojář na rozvíjejících se trzích založený bývalým prezidentem OPIC Robem Mosbacherem) a Ashoka Youth Venture. Je členem správní rady Allen-Stevenson School v New Yorku. Je členem Rady pro zahraniční vztahy; Crown Fellow, The Aspen Institute; a člen Tichomořské rady pro mezinárodní politiku (PCIP). V roce 2009 byl vybrán jako mladý globální lídr Světového ekonomického fóra.


Vysokoškolský diplom získal na Princetonské univerzitě a po vysoké škole byl Fulbrightovým učencem v Maďarsku. Tam založil Maďarskou asociaci pro environmentální management a právo (EMLA), přední organizaci ve střední Evropě, která formuje environmentální právo a politiku. Následně získal JD na Yale Law School a MBA na Harvard Business School. Posledních 14 let přednášel o podnikání na Princetonském technickém oddělení a poskytoval finanční prostředky na založení E-Lab Princeton University pro začínající studenty.
https://endeavor.org/local-board/peter-b-kellner/


Tady je pár informací kde všude byl Kellner členem Pan Kellner je členem představenstva společností Rubicon Global, Inc., Market Realist, Inc. a Restorando, Inc. Je členem neziskových rad společností Endeavour Global, Endeavour Jordan, Endeavour Miami a Endeavour Louisville; BizCorps (obchodní vývojář na rozvíjejících se trzích založený bývalým prezidentem OPIC Robem Mosbacherem) a Ashoka Youth Venture. Je členem správní rady Allen-Stevenson School v New Yorku. **Je členem Rady pro zahraniční vztahy;** Crown Fellow, **The Aspen Institute; a člen Tichomořské rady pro mezinárodní politiku (PCIP). V roce 2009 byl vybrán jako mladý globální lídr Světového ekonomického fóra.** Vysokoškolský diplom získal na Princetonské univerzitě a po vysoké škole byl Fulbrightovým učencem v Maďarsku. Tam založil Maďarskou asociaci pro environmentální management a právo (EMLA), přední organizaci ve střední Evropě, která formuje environmentální právo a politiku. Následně získal JD na Yale Law School a MBA na Harvard Business School. Posledních 14 let přednášel o podnikání na Princetonském technickém oddělení a poskytoval finanční prostředky na založení E-Lab Princeton University pro začínající studenty. https://endeavor.org/local-board/peter-b-kellner/

Zomrel najbohatší Čech, ktorý možno ani neexistoval


Podporoval exprezidenta Václava Klausa a zároveň Divadlo Járy Cimrmana, ktoré Klaus bytostne neznášal. Podarilo sa mu pred svetom úplne utajiť nielen prvú manželku, ale aj tri zo štyroch detí. Podporoval nadaných študentov z chudobných rodín a zároveň vo svojej elitnej škole vyberal ročné školné takmer 20-tisíc eur. Jeho Home Credit označovali za úžernícku firmu, ale v minulých rokoch sa z nej stal jeden z najférovejších poskytovateľov pôžičiek v Česku. Skutočným dolárovým miliardárom sa stal v Rusku a významne zbohatol aj v Číne.


A len on vedel, čo pre to musel urobiť pre ľudí okolo Vladimira Putina a čínskych komunistických pohlavárov. Zároveň však dokázal úspešne podnikať v demokratickej Indii. O najbohatšom Čechovi Petrovi Kellnerovi, ktorý zahynul vo veku 56 rokov pri miliardárskej vrtuľníkovej lyžovačke na Aljaške, toho viac nevieme, ako vieme. A musíme sa zmieriť s tým, že veľa vecí sa nedozvieme nikdy.
Pretože tak to zariadil samotný Kellner. Peňazí, ľudí a ďalších prostriedkov mal na to dosť. Z nejakého dôvodu alebo jednoducho z obáv o život, ktoré by v rámci jeho podnikania v Rusku boli namieste, si zvolil rolu tajomného čudáka: občas konal viditeľné dobro, ale vo forme odrobiniek z multimilionárskeho stola.


Medzi novinármi je málo ľudí, ktorí s ním mali možnosť robiť rozhovor. Ale ani v nich o sebe Kellner vlastne nič podstatné neprezradil. Jediné fotografie, ktoré boli dlho k dispozícii, pochádzali z ročeniek jeho PPF, všetky zásadne čiernobiele. Keď sa nedávno jediný raz verejne objavil na jazdeckých pretekoch svojej dcéry, boli to fotografické orgie. Obyčajných ľudí, ktorí sa s ním stretli a vedeli, že je to on, je v Česku minimum.


Je ich tak málo, že sa niekedy pochybovalo o tom, či Kellner vôbec existuje. Napokon aj v prípade informácií o jeho smrti musíme len veriť americkej polícii na Aljaške a oficiálnemu vyhláseniu PPF. Petr Kellner je pre väčšinu Čechov prosto muž, ktorý vlastne nebol. Taký novodobý Jára Cimrman, ktorého divadlo Kellner podporoval. Cimrman, hoci neexistoval, má svoje sochy aj námestia a takmer vyhral anketu o najväčšieho Čecha v dejinách. Tak prečo by aj Kellner, najbohatší Čech, nemohol jednoducho nebyť?
https://www.trend.sk/trend-archiv/zomrel-najbohatsi-cech-ktory-mozno-ani-neexistoval?fbclid=IwAR3GQYB2sIiTnZsJ08fI83l1_kzPFMHXcRxeRXcKuPvhQgYR8vu8zuagl4s


Zomrel najbohatší Čech, ktorý možno ani neexistoval Podporoval exprezidenta Václava Klausa a zároveň Divadlo Járy Cimrmana, ktoré Klaus bytostne neznášal. Podarilo sa mu pred svetom úplne utajiť nielen prvú manželku, ale aj tri zo štyroch detí. Podporoval nadaných študentov z chudobných rodín a zároveň vo svojej elitnej škole vyberal ročné školné takmer 20-tisíc eur. Jeho Home Credit označovali za úžernícku firmu, ale v minulých rokoch sa z nej stal jeden z najférovejších poskytovateľov pôžičiek v Česku. Skutočným dolárovým miliardárom sa stal v Rusku a významne zbohatol aj v Číne. A len on vedel, čo pre to musel urobiť pre ľudí okolo Vladimira Putina a čínskych komunistických pohlavárov. Zároveň však dokázal úspešne podnikať v demokratickej Indii. O najbohatšom Čechovi Petrovi Kellnerovi, ktorý zahynul vo veku 56 rokov pri miliardárskej vrtuľníkovej lyžovačke na Aljaške, toho viac nevieme, ako vieme. A musíme sa zmieriť s tým, že veľa vecí sa nedozvieme nikdy. Pretože tak to zariadil samotný Kellner. Peňazí, ľudí a ďalších prostriedkov mal na to dosť. Z nejakého dôvodu alebo jednoducho z obáv o život, ktoré by v rámci jeho podnikania v Rusku boli namieste, si zvolil rolu tajomného čudáka: občas konal viditeľné dobro, ale vo forme odrobiniek z multimilionárskeho stola. Medzi novinármi je málo ľudí, ktorí s ním mali možnosť robiť rozhovor. Ale ani v nich o sebe Kellner vlastne nič podstatné neprezradil. Jediné fotografie, ktoré boli dlho k dispozícii, pochádzali z ročeniek jeho PPF, všetky zásadne čiernobiele. Keď sa nedávno jediný raz verejne objavil na jazdeckých pretekoch svojej dcéry, boli to fotografické orgie. Obyčajných ľudí, ktorí sa s ním stretli a vedeli, že je to on, je v Česku minimum. Je ich tak málo, že sa niekedy pochybovalo o tom, či Kellner vôbec existuje. Napokon aj v prípade informácií o jeho smrti musíme len veriť americkej polícii na Aljaške a oficiálnemu vyhláseniu PPF. Petr Kellner je pre väčšinu Čechov prosto muž, ktorý vlastne nebol. Taký novodobý Jára Cimrman, ktorého divadlo Kellner podporoval. Cimrman, hoci neexistoval, má svoje sochy aj námestia a takmer vyhral anketu o najväčšieho Čecha v dejinách. Tak prečo by aj Kellner, najbohatší Čech, nemohol jednoducho nebyť? https://www.trend.sk/trend-archiv/zomrel-najbohatsi-cech-ktory-mozno-ani-neexistoval?fbclid=IwAR3GQYB2sIiTnZsJ08fI83l1_kzPFMHXcRxeRXcKuPvhQgYR8vu8zuagl4s

@Berenika
Nabídnu ještě jednu variantu.
Byl, ale byl to někdo jiný, respektive jméno Petr Kellner bylo "umělecké".

Pamatuji si, v kriminalistickém sborníku byl takový zajímavý případ:


Jistá osoba si šla dělet asi v 45 letech ŘP a tudíž autoškolu, během učení došlo k nějaké krizové situaci a žák reagoval jako profík. Učitel to zaregistroval a šel se poradit s jedním kriminalistou. Zjistili nakonec, že si před lety při nějaké havarii s někým prohodil identitu. Druhý zahynul. A tak si ho vychutnali, nechali ho složit zkoušku a když si šel pro ŘP tak mu dali doklad s jeho pravým jménem a hned ho zatkli.


@Berenika Nabídnu ještě jednu variantu. Byl, ale byl to někdo jiný, respektive jméno Petr Kellner bylo "umělecké". Pamatuji si, v kriminalistickém sborníku byl takový zajímavý případ: Jistá osoba si šla dělet asi v 45 letech ŘP a tudíž autoškolu, během učení došlo k nějaké krizové situaci a žák reagoval jako profík. Učitel to zaregistroval a šel se poradit s jedním kriminalistou. Zjistili nakonec, že si před lety při nějaké havarii s někým prohodil identitu. Druhý zahynul. A tak si ho vychutnali, nechali ho složit zkoušku a když si šel pro ŘP tak mu dali doklad s jeho pravým jménem a hned ho zatkli.

President Zeman udělí zesnulému Kellnerovi nejvyšší státní vyznamenání Řád bílého lva
„Bude mi strašně líto, že to bude in memoriam,“
https://www.lidovky.cz/byznys/firmy-a-trhy/zeman-udeli-zesnulemu-kellnerovi-nejvyssi-statni-vyznamenani-rad-bileho-lva.A210411_123347_firmy-trhy_liam


** President Zeman udělí zesnulému Kellnerovi nejvyšší státní vyznamenání Řád bílého lva** „Bude mi strašně líto, že to bude in memoriam,“ https://www.lidovky.cz/byznys/firmy-a-trhy/zeman-udeli-zesnulemu-kellnerovi-nejvyssi-statni-vyznamenani-rad-bileho-lva.A210411_123347_firmy-trhy_liam

Pohřeb Kellnera proběhl už o víkendu. Rakev vystavili na zahradě u jeho pražské vily


https://www.lidovky.cz/domov/o-vikendu-se-konal-pohreb-kellnera-obrad-se-uskutecnil-v-zahrade-jeho-vily-v-praze.A210412_150412_ln_domov_litsp


Pohřeb Kellnera proběhl už o víkendu. Rakev vystavili na zahradě u jeho pražské vily https://www.lidovky.cz/domov/o-vikendu-se-konal-pohreb-kellnera-obrad-se-uskutecnil-v-zahrade-jeho-vily-v-praze.A210412_150412_ln_domov_litsp

President Zeman udělí zesnulému Kellnerovi nejvyšší státní vyznamenání Řád bílého lva
„Bude mi strašně líto, že to bude in memoriam,“


„Znal jsem Petra Kellnera poměrně dobře, tykali jsme si. A považoval jsem ho nejenom za nejúspěšnějšího českého podnikatele, ale i za člověka, který prospěl České republice,“


Když jsem mluvil o Highlanderovi (Highlander - horal, obyvatel vysočiny), až teď mi docvaklo spojení Důchodce z Vysočiny...!


Český Donald Trump
Prezident Miloš Zeman promluvil k výsledku prezidentských voleb v USA a podotkl, že se o něm mluví jako o českém Donaldu Trumpovi
https://www.parlamentnilisty.cz/galerie/foto/Cesky-Donald-Trump-11606


[quote="pid:10886, uid:68"]President Zeman udělí zesnulému Kellnerovi nejvyšší státní vyznamenání Řád bílého lva „Bude mi strašně líto, že to bude in memoriam,“[/quote] „Znal jsem Petra Kellnera poměrně dobře, tykali jsme si. A považoval jsem ho nejenom za nejúspěšnějšího českého podnikatele, ale i za člověka, který prospěl České republice,“ Když jsem mluvil o Highlanderovi (Highlander - horal, obyvatel vysočiny), až teď mi docvaklo spojení Důchodce z Vysočiny...! Český Donald Trump Prezident Miloš Zeman promluvil k výsledku prezidentských voleb v USA a podotkl, že se o něm mluví jako o českém Donaldu Trumpovi https://www.parlamentnilisty.cz/galerie/foto/Cesky-Donald-Trump-11606

Když jsem mluvil o Highlanderovi (Highlander - horal, obyvatel vysočiny), až teď mi docvaklo spojení Důchodce z Vysočiny...!

Jo, vypadá to tak.
(jaks užs psal někde jinde) matka Doníka - Mary Anne Trump rozená MacLeod - Tump Highlander
Důchodce z Vysočiny - Zeman Highlander
Navíc oba blázni (karta Tarotu - 22. trumf/trump).
Poznámka k Tarotu:
Podle některých esoteriků reprezentuje velká arkána Tarotu fáze životního/psychologického zrání člověka, karta Blázen pak reprezentuje završení tohoto procesu, dosažení "nejvyšší moudrosti". Ne každý za život stihne dojít do tohoto cíle. Zeman byl uveden jako příklad "mladého"/ještě nedozrálého blázna, toto hodnocení pochází z doby cca před 5-ti lety...


[quote="pid:10991, uid:181"]Když jsem mluvil o Highlanderovi (Highlander - horal, obyvatel vysočiny), až teď mi docvaklo spojení Důchodce z Vysočiny...![/quote] Jo, vypadá to tak. (jaks užs psal někde jinde) matka Doníka - Mary Anne Trump rozená MacLeod - Tump Highlander Důchodce z Vysočiny - Zeman Highlander Navíc oba blázni (karta Tarotu - 22. trumf/trump). [quote="pid:10576, uid:240"]Poznámka k Tarotu: Podle některých esoteriků reprezentuje velká arkána Tarotu fáze životního/psychologického zrání člověka, karta Blázen pak reprezentuje završení tohoto procesu, dosažení "nejvyšší moudrosti". Ne každý za život stihne dojít do tohoto cíle. Zeman byl uveden jako příklad "mladého"/ještě nedozrálého blázna, toto hodnocení pochází z doby cca před 5-ti lety...[/quote]
Upravené 12. 4. 2021 o 17:03

Navíc oba blázni (karta Tarotu - 22. trumf/trump).


Melania Trump žolík (joker).


607472c561ce7


[quote="pid:11000, uid:240"]Navíc oba blázni (karta Tarotu - 22. trumf/trump).[/quote] Melania Trump žolík (joker). ![607472c561ce7](serve/attachment&path=607472c561ce7)

Obyvatelé Panenských ostrovů uspořádali pietní průvod za Petra Kellnera


Obyvatelé Virgin Gordy, jednoho z Britských Panenských ostrovů, uctili smutečním průvodem památku tragicky zesnulého Petra Kellnera. Český podnikatel na karibském ostrově u Portorika trávil dovolené a sžil se s místním prostředím i obyvateli natolik, že tam plánoval strávit důchod. Místní ministr po Kellnerově smrti vzpomínal na jeho nezištnou pomoc ostrovu po úderu hurikánu.
https://www.novinky.cz/zahranicni/svet/clanek/obyvatele-panenskych-ostrovu-usporadali-pietni-pruvod-za-petra-kellnera-40356872


Obyvatelé Panenských ostrovů uspořádali pietní průvod za Petra Kellnera Obyvatelé Virgin Gordy, jednoho z Britských Panenských ostrovů, uctili smutečním průvodem památku tragicky zesnulého Petra Kellnera. Český podnikatel na karibském ostrově u Portorika trávil dovolené a sžil se s místním prostředím i obyvateli natolik, že tam plánoval strávit důchod. Místní ministr po Kellnerově smrti vzpomínal na jeho nezištnou pomoc ostrovu po úderu hurikánu. https://www.novinky.cz/zahranicni/svet/clanek/obyvatele-panenskych-ostrovu-usporadali-pietni-pruvod-za-petra-kellnera-40356872

Vrtuľník s Kellnerom pred pádom manévroval tesne nad hrebeňom


Vrtuľník, pri ktorého nehode na Aljaške zomrel na konci marca väčšinový vlastník investičnej skupiny PPF Petr Kellner a ďalší štyria ľudia, pred pádom po niekoľko minút pomaly manévroval tesne nad vrcholom horského hrebeňa. Vyplýva to zo zverejnenej predbežnej správy amerického Národného úradu pre bezpečnosť v doprave (NTSB).


https://spravy.pravda.sk/svet/clanok/584377-vrtulnik-s-kellnerom-pred-padom-manevroval-tesne-nad-hrebenom/


**Vrtuľník s Kellnerom pred pádom manévroval tesne nad hrebeňom** Vrtuľník, pri ktorého nehode na Aljaške zomrel na konci marca väčšinový vlastník investičnej skupiny PPF Petr Kellner a ďalší štyria ľudia, pred pádom po niekoľko minút pomaly manévroval tesne nad vrcholom horského hrebeňa. Vyplýva to zo zverejnenej predbežnej správy amerického Národného úradu pre bezpečnosť v doprave (NTSB). https://spravy.pravda.sk/svet/clanok/584377-vrtulnik-s-kellnerom-pred-padom-manevroval-tesne-nad-hrebenom/

na karibském ostrově u Portorika


V tomhle clanku je krasne video rozlouceni s Kellnerem.
Nevim, co je na novinkach, tam se nedostanu. Pokud je tam to stejne, tak mi reknete a ja to zase vymazu.
https://www.lidovky.cz/video-idnes.aspx?idvideo=V210413_161351_idnestv_pest


[quote="pid:11272, uid:181"]na karibském ostrově u Portorika[/quote] V tomhle clanku je krasne video rozlouceni s Kellnerem. Nevim, co je na novinkach, tam se nedostanu. Pokud je tam to stejne, tak mi reknete a ja to zase vymazu. https://www.lidovky.cz/video-idnes.aspx?idvideo=V210413_161351_idnestv_pest
Upravené 14. 4. 2021 o 15:29

Pokud je tam to stejne

Není to stejné, asi nemá cenu to mazat.


[quote="pid:11339, uid:68"]Pokud je tam to stejne[/quote] Není to stejné, asi nemá cenu to mazat.

Pomáhání ostatním lidem naplňuje. První veřejné video Petra Kellnera
Dnes 15:51
jas, Novinky


Skupina PPF zveřejnila osmiminutové video, na němž hovoří zakladatel společnosti Petr Kellner. Ten zahynul koncem března při nehodě vrtulníku na Aljašce.


https://www.novinky.cz/domaci/clanek/pomahani-ostatnim-lidem-naplnuje-prvni-verejne-video-petra-kellnera-40360713


Pomáhání ostatním lidem naplňuje. První veřejné video Petra Kellnera Dnes 15:51 jas, Novinky Skupina PPF zveřejnila osmiminutové video, na němž hovoří zakladatel společnosti Petr Kellner. Ten zahynul koncem března při nehodě vrtulníku na Aljašce. https://www.novinky.cz/domaci/clanek/pomahani-ostatnim-lidem-naplnuje-prvni-verejne-video-petra-kellnera-40360713

osmiminutové

Ty osmičky jsou nějak neodbytné...
Přesněji 8:12.


[quote="pid:16396, uid:181"]osmiminutové[/quote] Ty osmičky jsou nějak neodbytné... Přesněji 8:12.
12
16.18k
120
27
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept