Mimo kategórií
Zemřel Petr Kellner

Jsem mimořádně zvědav na analýzy... Pokud čtu správně je jeden přeživší, nicméně víme jak to bývá, že pokud se jednalo o plánovanou akci, o čemž jsem tak nějak přesvědčen, tak i tento bude umlčen.


Jsem mimořádně zvědav na analýzy... Pokud čtu správně je jeden přeživší, nicméně víme jak to bývá, že pokud se jednalo o plánovanou akci, o čemž jsem tak nějak přesvědčen, tak i tento bude umlčen.
Upravené 29. 3. 2021 o 07:30

Ohlásil to NYT (GP).
GP začišťuje české elity?


Ohlásil to NYT (GP). GP začišťuje české elity?

Je to signál od NĚKOHO NĚKOMU , ohlásila AP , psal NYT. Verzi "nehoda" asi nemá smysl probírat. Další zajímavé - stalo se na Aljašce - tedy území nikoho, ve správě RSA. I nedávné rozhovory RSA vers. Čína s roztržkou se konaly v Anchorage - na Aljašce.
Také "doprovod" dalších 4 lidí o něčem hovoří.
Kdo zná angažmá Petra Kellnera v posledních mnoha letech, asi bude v obraze. Zatím jen dedukce , ale určitě se brzy objeví náznaky vysvětlení.


Je to signál od NĚKOHO NĚKOMU , ohlásila AP , psal NYT. Verzi "nehoda" asi nemá smysl probírat. Další zajímavé - stalo se na Aljašce - tedy území nikoho, ve správě RSA. I nedávné rozhovory RSA vers. Čína s roztržkou se konaly v Anchorage - na Aljašce. Také "doprovod" dalších 4 lidí o něčem hovoří. Kdo zná angažmá Petra Kellnera v posledních mnoha letech, asi bude v obraze. Zatím jen dedukce , ale určitě se brzy objeví náznaky vysvětlení.

“Při nehodě vrtulníku zahynul Petr Kellner”
29.3.2021
“Při pádu vrtulníku na Aljašce podle agentury AP a listu The New York Times zahynulo pět lidí, mezi nimi i český miliardář Petr Kellner. Tragická událost se podle agentury stala už v sobotu kolem 18.35 asi 80 kilometrů východně od města Anchorage. Mluvčí PPF Jitka Tkadlecová uvedla, že se pohřeb bude konat v úzkém rodinném kruhu.“
https://www.novinky.cz/domaci/clanek/ap-pri-nehode-vrtulniku-zahynul-petr-kellner-40355367


Velký rozdíl proti “Zemřel Petr Kellner”. Protože “Při nehodě vrtulníku zahynul Petr Kellner” obsahuje i diagnózu.


“Při nehodě vrtulníku zahynul Petr Kellner” 29.3.2021 “Při pádu vrtulníku na Aljašce podle agentury AP a listu The New York Times zahynulo pět lidí, mezi nimi i český miliardář Petr Kellner. Tragická událost se podle agentury stala už v sobotu kolem 18.35 asi 80 kilometrů východně od města Anchorage. Mluvčí PPF Jitka Tkadlecová uvedla, že se pohřeb bude konat v úzkém rodinném kruhu.“ https://www.novinky.cz/domaci/clanek/ap-pri-nehode-vrtulniku-zahynul-petr-kellner-40355367 **Velký rozdíl** proti “Zemřel Petr Kellner”. Protože “Při nehodě vrtulníku zahynul Petr Kellner” obsahuje i diagnózu.

Kdo zná angažmá Petra Kellnera v posledních mnoha letech, asi bude v obraze.

Kde jsou největší “angažmá” Kellnera z posledních let? Rusko a Čína.


[quote="pid:9342, uid:57"]Kdo zná angažmá Petra Kellnera v posledních mnoha letech, asi bude v obraze.[/quote] Kde jsou největší “angažmá” Kellnera z posledních let? Rusko a Čína.

posledních mnoha letech, asi bude v obraze. Zatím jen dedukce , ale určitě se brzy objeví náznaky vysvětlení.


no presne. Odkaz. Ešte tie okolnosti - lyžovačka na Aljaške.... takze takových prepych už nebude možný. On byl trochu zlobivy v posledného roka, či nie?


https://zpravy.aktualne.cz/ekonomika/ppf-nova/r~c988bdd20d2d11eb842f0cc47ab5f122/


[quote="pid:9342, uid:57"]posledních mnoha letech, asi bude v obraze. Zatím jen dedukce , ale určitě se brzy objeví náznaky vysvětlení.[/quote] no presne. Odkaz. Ešte tie okolnosti - lyžovačka na Aljaške.... takze takových prepych už nebude možný. On byl trochu zlobivy v posledného roka, či nie? https://zpravy.aktualne.cz/ekonomika/ppf-nova/r~c988bdd20d2d11eb842f0cc47ab5f122/

Pri páde vrtuľníka na Aljaške zomrel český miliardár a podnikateľ Petr Kellner (56). Zahynuli aj ďalší štyria ľudia, jeden prežil a je vo vážnom, ale stabilizovanom stave.


Medzi piatimi cestujúcimi podľa agentúry AP boli traja hostia a dvaja sprievodcovia z horskej chaty Tordrillo, kde sa tejto forme lyžovania venujú. Je to prvá takáto tragická nehoda počas 17 rokov fungovania, hovorí sa vo vyhlásení spoločnosti, ktorá chatu prevádzkuje a poskytuje služby heli lyžovania. Chata sa nachádza približne 97 kilometrov severozápadne od Anchorage pri jazere Judd. Kellner a Larochaix v nej boli častými hosťami. Chata ponúka týždenné pobyty za 15 000 dolárov plus služby vrtuľníka.


Podľa informácií amerického denníka The New York Times sa vrtuľník vezúci skupinu lyžiarov zrútil v blízkosti ľadovca Knik na Aljaške. Príčina pádu stroja Airbus AS350B3 patriaceho spoločnosti Soloy Helicopters z aljašského mesta Wasilla sa stále vyšetruje.


O možnom páde stroja sa aljašští štátnej policajti dozvedeli v sobotu o 22:00 miestneho času, keď vrtuľník nedorazil na miesto pristátia a svedkovia videli trosky v oblasti ľadovca Knik. Na mieste potom našli päť obetí a jediného človeka, ktorý prežil a je síce vo vážnom, ale stabilizovanom stave v nemocnici. Medzi obeťami sú okrem Kellnera a Larochaixa tiež dvaja z miestnych sprievodcov a pilot vrtuľníka.
https://spravy.pravda.sk/svet/clanok/582738-cesky-miliardar-kellner-podla-nyt-zahynul-na-aljaske/


Pri páde vrtuľníka na Aljaške zomrel český miliardár a podnikateľ Petr Kellner (**56)**. Zahynuli aj ďalší štyria ľudia, jeden prežil a je vo vážnom, ale stabilizovanom stave. Medzi piatimi cestujúcimi podľa agentúry AP boli traja hostia a dvaja sprievodcovia z horskej chaty Tordrillo, kde sa tejto forme lyžovania venujú. Je to prvá takáto tragická nehoda počas** 17 rokov** fungovania, hovorí sa vo vyhlásení spoločnosti, ktorá chatu prevádzkuje a poskytuje služby heli lyžovania. Chata sa nachádza približne 97 kilometrov severozápadne od Anchorage pri jazere Judd. Kellner a Larochaix v nej boli častými hosťami. Chata ponúka týždenné pobyty za 15 000 dolárov plus služby vrtuľníka. Podľa informácií amerického denníka The New York Times sa vrtuľník vezúci skupinu lyžiarov zrútil v blízkosti ľadovca Knik na Aljaške. Príčina pádu stroja Airbus AS350B3 patriaceho spoločnosti Soloy Helicopters z aljašského mesta Wasilla sa stále vyšetruje. O možnom páde stroja sa aljašští štátnej policajti dozvedeli v sobotu o** 22:00** miestneho času, keď vrtuľník nedorazil na miesto pristátia a svedkovia videli trosky v oblasti ľadovca Knik. Na mieste potom našli päť obetí a jediného človeka, ktorý prežil a je síce vo vážnom, ale stabilizovanom stave v nemocnici. Medzi obeťami sú okrem Kellnera a Larochaixa tiež dvaja z miestnych sprievodcov a pilot vrtuľníka. https://spravy.pravda.sk/svet/clanok/582738-cesky-miliardar-kellner-podla-nyt-zahynul-na-aljaske/

Kde jsou největší “angažmá” Kellnera z posledních let? Rusko a Čína.
Ne jen tam,PPF je nový majitel více operátoru které skupina PPF koupila od Telenoru jako npř v Bulharsku,Maďarsku,Srbsku,Černé Hory.


[quote="pid:9344, uid:240"]Kde jsou největší “angažmá” Kellnera z posledních let? Rusko a Čína.[/quote]Ne jen tam,PPF je nový majitel více operátoru které skupina PPF koupila od Telenoru jako npř v Bulharsku,Maďarsku,Srbsku,Černé Hory.

nový majitel více operátoru

Na Slovensku ozvučený (aj) ako vlastník Televízie Markíza...


[quote="pid:9359, uid:70"]nový majitel více operátoru[/quote] Na Slovensku ozvučený (aj) ako vlastník Televízie Markíza...

.....sportovec se slušnou fyzičkou a sjíždění Aljašských ledovců bylo jedno z jeho častých a oblíbených. Tady platí dvojnásob "o mrtvých jen dobrý a nebo pravdu". Nejsem si ale jistý, jestli se pro to druhý už uvolnil prostor.


.....sportovec se slušnou fyzičkou a sjíždění Aljašských ledovců bylo jedno z jeho častých a oblíbených. Tady platí dvojnásob "o mrtvých jen dobrý a nebo pravdu". Nejsem si ale jistý, jestli se pro to druhý už uvolnil prostor.

Vedi.Vini......

Jedna z možných verzí - JFK junior II . Vůbec bych nevylučoval. Kádr na příští použití.


Jedna z možných verzí - JFK junior II . Vůbec bych nevylučoval. Kádr na příští použití.

I nedávné rozhovory RSA vers. Čína s roztržkou se konaly v Anchorage - na Aljašce.

Píšu značně otřesený, berte proto s rezervou.


Čínská Slávia dostala kopanec železnou kopačkou do xichtu?


“Při nehodě vrtulníku zahynul Petr Kellner”

https://www.novinky.cz/domaci/clanek/ap-pri-nehode-vrtulniku-zahynul-petr-kellner-40355367
Tragická událost se podle agentury stala už v sobotu (27.3.) ~ sabat, sváteční židovský den, židovská “neděle”, tentokrát navíc v době židovského svátku Pesach ("židovské velikonoce" ), který v roce 2021 začíná západem slunce 27.3. a končí soumrakem 3. nebo 4.4. (křesťanské Velikonoce: Velký pátek 2.4.2021, Velikonoční neděle 4.4.2021, Velikonoční pondělí 5.4.2021)
heli-skiing trip ~ sport
poslední cestující je ve vážném stavu v nemocnici ~ pokud je pravda, že
se jednalo o plánovanou akci

tak přijde “na následky zranění...”
další muž z Česka, padesátiletý Benjamin Larochaix ~ byl to košer výlet (příjmení může být zkomolené, ale možná je to snowboardista, Belgičan https://verdadsnowboards.com/ben-larochaix/ - to by znamenalo, že jedinou skutečnou obětí je Kellner)
patřili k častým hostům zdejšího luxusního horského střediska Tordillo Mountain Lodge ~ Lodge ~ lóže
Tordillo Mountain Lodge ~ Tordillo ~ (šp.) dapple-gray horse ~ kůň šedý grošák https://www.horsebreedspictures.com/horse-colors/dapple-gray-horse (aktualizace: zase tam měli překlep, má být "Tordrillo", ale nechávám tak; tento překlep měla i mnohá zahraniční média, např. Washington Post)
šedý ~ skrytý
grošák ~ groše, peníze, české groše
kůň ~ “Má čtyři děti, mezi nimi i úspěšnou reprezentantku v parkurovém ježdění Annu.”
kůň ~ Petr Kellner ~ (šedý/skrytý) bílý kůň české privatizace
50 miles east of Anchorage ~ Anchorage ~ kotviště, přístav (článek novinky.cz: “Loď blokující Suezský průplav se podařilo částečně vyprostit”?)
Další dvě oběti ... Sean McMannany (38 ) a pilot Zachary Russel (33) z Anchorage ~ 38 (11), 33 (tajné spolky, jewrejo-zednáři, mafie, skryté strukturní řízení) - Lodge
pilot Zachary ~ jewrej
Man-nany ~ lidská chůva, opatrovník, bílý kůň/opatrovník majetku, jinak též "10 let lavinový instruktor a horský vůdce" (zde prestituti asi překlep, byl to "McManamy", ale nechávám tak; tento překlep měla i mnohá zahraniční média)
Russel - zde překlep prestitutů novinek, byl to Russell ~ Rus-sell ~ Ruský prodej (Aljašky?) nebo americký prodej Aljašky zpět Rusům?
Greg Harms - ze státu Colorado, byl průkopníkem tkzv. heli-ski na Aljašce a mnoho let pracoval ve středisku ~ Harms ~ harm = ublížit, zranit, poškodit
společnost Soloy Helicopters - založili Jan and Chris Soloy (Cолой?) v roce 1979 (https://www.soloyhelicopters.com/aboutus), "leading provider of helicopter services in the state of Alaska" - jednička v oboru na Aljašce?; létá pro společnosti průzkumníky ropných vrtů (jsou členem "Alaska Miners Association" )
vrtulník Eurocopter AS50 ~ euro? (jinde též Airbus/Eurocopter AS 350B-3)
nehoda se stala v 18:35 - 17 (?)
havárie se stala poblíž ledovce Knik ~ Ruské jméno, je i řeka Knik (Река мелкая, с наносами, но широкая.) vytékající z toho ledovce
o pádu stroje se policie dověděla ve 22:00 místního času
vítr byl slabý, severní, o rychlosti 22 km/h, viditelnost byla velmi dobrá, 16 km
https://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/clanek/co-zatim-vime-o-nehode-petra-kellnera-40355423


shrnutí:
52-year-old Colorado resident Gregory Harms - profesionální lyžař, zaměstnanec horského střediska
56-year-old Czech Republic resident Petr Kellner - výletník
50-year-old Czech Republic resident Benjamin Larochaix - výletník?, spíše profesionální snowboardista, Belgičan (avšak s Českým občanstvím)
38-year-old Girdwood, Alaska resident Sean McManamy - horský vůdce
33-year-old Anchorage, Alaska resident Zachary Russell - pilot
není řečeno, kdo je ten jediný co přežil


bral jsem i z “State of Alaska, Department of Public Safety”
https://dailydispatch.dps.alaska.gov/Home/DisplayIncident?incidentNumber=AK21031918


Poznámka1:
Při neformální řeči s mými kolegy dnes na poradě jsem řekl "zabili Kellnera" a jeden kolega spontánně hlásí "zabil se sám". Druhý dodal "oni si to miliardáři nějak přerozdělí...".


Poznámka2:
Přesunout do kategorie "Egregoriálno-matričné riadenie"? Těch symbolů mi tam přijde docela dost...


[quote="pid:9342, uid:57"]I nedávné rozhovory RSA vers. Čína s roztržkou se konaly v Anchorage - na Aljašce.[/quote] Píšu značně otřesený, berte proto s rezervou. Čínská Slávia dostala kopanec železnou kopačkou do xichtu? [quote="pid:9343, uid:240"]“Při nehodě vrtulníku zahynul Petr Kellner”[/quote] https://www.novinky.cz/domaci/clanek/ap-pri-nehode-vrtulniku-zahynul-petr-kellner-40355367 Tragická událost se podle agentury stala už v sobotu (27.3.) ~ sabat, sváteční židovský den, židovská “neděle”, tentokrát navíc **v době židovského svátku Pesach** ("židovské velikonoce" ), který v roce 2021 začíná západem slunce 27.3. a končí soumrakem 3. nebo 4.4. (křesťanské Velikonoce: Velký pátek 2.4.2021, Velikonoční neděle 4.4.2021, Velikonoční pondělí 5.4.2021) heli-skiing trip ~ sport poslední cestující je ve vážném stavu v nemocnici ~ pokud je pravda, že [quote="pid:9340, uid:149"]se jednalo o plánovanou akci[/quote] tak přijde “na následky zranění...” další muž z Česka, padesátiletý Benjamin Larochaix ~ byl to košer výlet (příjmení může být zkomolené, ale možná je to snowboardista, Belgičan https://verdadsnowboards.com/ben-larochaix/ - to by znamenalo, že jedinou skutečnou obětí je Kellner) patřili k **častým** hostům zdejšího luxusního horského střediska Tordillo Mountain Lodge ~ Lodge ~ lóže Tordillo Mountain Lodge ~ Tordillo ~ (šp.) dapple-gray horse ~ kůň šedý grošák https://www.horsebreedspictures.com/horse-colors/dapple-gray-horse (aktualizace: zase tam měli překlep, má být "Tordrillo", ale nechávám tak; tento překlep měla i mnohá zahraniční média, např. Washington Post) šedý ~ skrytý grošák ~ groše, peníze, české groše kůň ~ “Má čtyři děti, mezi nimi i úspěšnou reprezentantku v **parkurovém** ježdění Annu.” kůň ~ Petr Kellner ~ (šedý/skrytý) bílý kůň české privatizace 50 miles east of Anchorage ~ Anchorage ~ kotviště, přístav (článek novinky.cz: “Loď blokující Suezský průplav se podařilo částečně vyprostit”?) Další dvě oběti ... Sean McMannany (38 ) a pilot Zachary Russel (33) z Anchorage ~ 38 (11), 33 (tajné spolky, jewrejo-zednáři, mafie, skryté strukturní řízení) - Lodge pilot Zachary ~ jewrej Man-nany ~ lidská chůva, opatrovník, bílý kůň/opatrovník majetku, jinak též "10 let lavinový instruktor a horský vůdce" (zde prestituti asi překlep, byl to "McManamy", ale nechávám tak; tento překlep měla i mnohá zahraniční média) Russel - zde překlep prestitutů novinek, byl to Russell ~ Rus-sell ~ Ruský prodej (Aljašky?) nebo americký prodej Aljašky zpět Rusům? Greg Harms - ze státu Colorado, byl průkopníkem tkzv. heli-ski na Aljašce a mnoho let pracoval ve středisku ~ Harms ~ harm = ublížit, zranit, poškodit společnost Soloy Helicopters - založili Jan and Chris Soloy (Cолой?) v roce 1979 (https://www.soloyhelicopters.com/aboutus), "leading provider of helicopter services in the state of Alaska" - jednička v oboru na Aljašce?; létá pro společnosti průzkumníky ropných vrtů (jsou členem "Alaska Miners Association" ) vrtulník Eurocopter AS50 ~ euro? (jinde též Airbus/Eurocopter AS 350B-3) nehoda se stala v 18:35 - 17 (?) havárie se stala poblíž ledovce Knik ~ Ruské jméno, je i řeka Knik (Река мелкая, с наносами, но широкая.) vytékající z toho ledovce o pádu stroje se policie dověděla ve 22:00 místního času vítr byl slabý, severní, o rychlosti **22 km/h**, viditelnost byla velmi dobrá, 16 km https://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/clanek/co-zatim-vime-o-nehode-petra-kellnera-40355423 shrnutí: 52-year-old Colorado resident Gregory Harms - profesionální lyžař, zaměstnanec horského střediska 56-year-old Czech Republic resident Petr Kellner - výletník 50-year-old Czech Republic resident Benjamin Larochaix - výletník?, spíše profesionální snowboardista, Belgičan (avšak s Českým občanstvím) 38-year-old Girdwood, Alaska resident Sean McManamy - horský vůdce 33-year-old Anchorage, Alaska resident Zachary Russell - pilot není řečeno, kdo je ten jediný co přežil bral jsem i z “State of Alaska, Department of Public Safety” https://dailydispatch.dps.alaska.gov/Home/DisplayIncident?incidentNumber=AK21031918 Poznámka1: Při neformální řeči s mými kolegy dnes na poradě jsem řekl "zabili Kellnera" a jeden kolega spontánně hlásí "zabil se sám". Druhý dodal "oni si to miliardáři nějak přerozdělí...". Poznámka2: Přesunout do kategorie "Egregoriálno-matričné riadenie"? Těch symbolů mi tam přijde docela dost...
Upravené 5. 4. 2021 o 13:38

Skuteční kmotři. Pět rodin, které ovládají Česko

Petr Kellner z PPF
Marek Dospiva z Penty
Patrik Tkáč z J&T
Karel Komárek z KKCG
Zdeněk Bakala z BXR


A kde je Babiš?
Článek je z roku 2012, od Erik Besta.


Best: "Andrej Babiš, Martin Roman nebo Radovan Vítek rovněž nejsou opravdovými kmotry. Babiš tímto směrem možná vykročil, ale postrádá širší "rodinu", kterou ostatní mají. Babiš jede stále z velké části na vlastní pěst."


[quote="pid:9373, uid:317"]Skuteční kmotři. Pět rodin, které ovládají Česko[/quote] Petr Kellner z PPF Marek Dospiva z Penty Patrik Tkáč z J&T Karel Komárek z KKCG Zdeněk Bakala z BXR A kde je Babiš? Článek je z roku 2012, od Erik Besta. Best: "Andrej Babiš, Martin Roman nebo Radovan Vítek rovněž nejsou opravdovými kmotry. Babiš tímto směrem možná vykročil, ale postrádá širší "rodinu", kterou ostatní mají. Babiš jede stále z velké části na vlastní pěst."
Upravené 29. 3. 2021 o 11:35

Připomínám nedávné úmrtí francouzského miliardáře Dassaulta. Také ve vrtulníku.
https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/havarie-helikoptery-zemrel-francouzsky-politik-miliardar-olivier-dassault.A210307_201231_zahranicni_wass


Připomínám nedávné úmrtí francouzského miliardáře Dassaulta. Také ve vrtulníku. https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/havarie-helikoptery-zemrel-francouzsky-politik-miliardar-olivier-dassault.A210307_201231_zahranicni_wass
Upravené 29. 3. 2021 o 12:03

Erik Best ke Kelnnerově smrti


http://www.fsfinalword.cz/?page=archive&day=2021-03-29


Je vždy riziko, že se one-man show rozpadne, když patriarcha odchází, a mnoho Kellnerových soupeřů bude nyní hledat svoji příležitost. Každý je zvědavý, jak se Kellner pro tento případ pojistil. Žádná smrt nepřichází v dobrou chvíli a ta Kellnerova přišla v obzvlášť nepříhodnou. Hrozí, že do českého byznysu a politiky vnese v době velké všeobecné nejistoty nový prvek nestability.


Erik Best ke Kelnnerově smrti http://www.fsfinalword.cz/?page=archive&day=2021-03-29 Je vždy riziko, že se one-man show rozpadne, když patriarcha odchází, a mnoho Kellnerových soupeřů bude nyní hledat svoji příležitost. Každý je zvědavý, jak se Kellner pro tento případ pojistil. Žádná smrt nepřichází v dobrou chvíli a ta Kellnerova přišla v obzvlášť nepříhodnou. Hrozí, že do českého byznysu a politiky vnese v době velké všeobecné nejistoty nový prvek nestability.

A co když nezemřel?

To by znamenalo, že odešel do důchodu.
56 let (11), vyhrál těsný boj s rakovinou prostaty (což se mu úspěšně dařilo držet mimo média)


Erik Best ke Kellnerově smrti
http://www.fsfinalword.cz/?page=archive&day=2021-03-29


[quote="pid:9365, uid:71"]A co když nezemřel?[/quote] To by znamenalo, že odešel do důchodu. 56 let (11), vyhrál těsný boj s rakovinou prostaty (což se mu úspěšně dařilo držet mimo média) [quote="pid:9382, uid:307"]Erik Best ke Kellnerově smrti http://www.fsfinalword.cz/?page=archive&day=2021-03-29[/quote]

Ke všemu napsanému jen malá poznámka. Od HNR přišlo pro Kellnera před dvěma léty varování, kdy se těžce zranila jeho dcera na koni za čtvrt miliardy. Zranila se na soutěži Global Champions League, v té době ji bylo 22 let.
Ten kůň se jmenoval Catch me if you can (Chyť mě, jestli to dokážeš) a vyfoukl jej Gatesovi, který měl na něm eminentní zájem. Takže, teď Kellnera chytili.
Podle mého mínění, je to práce neoconů. Volby v ČR se blíží a on vlastnil dvě TV, které byly namířeny proti neoconům. A ČR neoconi nehodlají jen tak pustit.


Ke všemu napsanému jen malá poznámka. Od HNR přišlo pro Kellnera před dvěma léty varování, kdy se těžce zranila jeho dcera na koni za čtvrt miliardy. Zranila se na soutěži Global Champions League, v té době ji bylo 22 let. Ten kůň se jmenoval Catch me if you can (Chyť mě, jestli to dokážeš) a vyfoukl jej Gatesovi, který měl na něm eminentní zájem. Takže, teď Kellnera chytili. Podle mého mínění, je to práce neoconů. Volby v ČR se blíží a on vlastnil dvě TV, které byly namířeny proti neoconům. A ČR neoconi nehodlají jen tak pustit.

Nebo to má vypadat jako práce neoconů. Možná chce "někdo" rozpoutat válku mezi vlivnými klany na život a na smrt. Jak se jednou začne se zabíjením svých konkurentů, nepřátel, pak si nikdo z nich nemůže být jist ani vlastním životem. Po tomto incidentu jsem zvědavý na chování členů naší vlády (neboli poskoků těch, co ví víc a co jsou v řízení výš).


Nebo to má vypadat jako práce neoconů. Možná chce "někdo" rozpoutat válku mezi vlivnými klany na život a na smrt. Jak se jednou začne se zabíjením svých konkurentů, nepřátel, pak si nikdo z nich nemůže být jist ani vlastním životem. Po tomto incidentu jsem zvědavý na chování členů naší vlády (neboli poskoků těch, co ví víc a co jsou v řízení výš).
Upravené 29. 3. 2021 o 12:46

Podle mého mínění, je to práce neoconů. Volby v ČR se blíží a on vlastnil dvě TV, které byly namířeny proti neoconům. A ČR neoconi nehodlají jen tak pustit.

Taky si to myslím. Jako ve 45-tém, u nás se nacisti drželi až do úplného konce. Jsme strategické území pro udržení Evropy oddělené od Ruska a asi i od Číny (Slavia, Suez, Dukovany).
Jak to asi zapůsobí na zbytek miliardářské "rodiny". Řekl bych, že moc rádi západním směrem cestovat nebudou.


[quote="pid:9385, uid:312"]Podle mého mínění, je to práce neoconů. Volby v ČR se blíží a on vlastnil dvě TV, které byly namířeny proti neoconům. A ČR neoconi nehodlají jen tak pustit.[/quote] Taky si to myslím. Jako ve 45-tém, u nás se nacisti drželi až do úplného konce. Jsme strategické území pro udržení Evropy oddělené od Ruska a asi i od Číny (Slavia, Suez, Dukovany). Jak to asi zapůsobí na zbytek miliardářské "rodiny". Řekl bych, že moc rádi západním směrem cestovat nebudou.

Nebo to má vypadat jako práce neoconů

Podle vyjádření Pjakina je v ČR strašně málo globalistů, zato "stranoviků" je tady plno. Před několika dny Havlíček na vlastní pěst rozhodl, že podklady soutěže o atomovou elektrárnu se poskytnou i Rusku, avšak ne Číně. Taková poslední kapka. Toto mohla být rychlá odpověď.


[quote="pid:9387, uid:19"]Nebo to má vypadat jako práce neoconů[/quote] Podle vyjádření Pjakina je v ČR strašně málo globalistů, zato "stranoviků" je tady plno. Před několika dny Havlíček na vlastní pěst rozhodl, že podklady soutěže o atomovou elektrárnu se poskytnou i Rusku, avšak ne Číně. Taková poslední kapka. Toto mohla být rychlá odpověď.

Podle vyjádření Pjakina je v ČR strašně málo globalistů, zato "stranoviků" je tady plno. Před několika dny Havlíček na vlastní pěst rozhodl, že podklady soutěže o atomovou elektrárnu se poskytnou i Rusku, avšak ne Číně. Taková poslední kapka. Toto mohla být rychlá odpověď.


Havlíček těžko rozhodl o takovémhle kroku na vlastní pěst


[quote="pid:9390, uid:312"]Podle vyjádření Pjakina je v ČR strašně málo globalistů, zato "stranoviků" je tady plno. Před několika dny Havlíček na vlastní pěst rozhodl, že podklady soutěže o atomovou elektrárnu se poskytnou i Rusku, avšak ne Číně. Taková poslední kapka. Toto mohla být rychlá odpověď.[/quote] Havlíček těžko rozhodl o takovémhle kroku na vlastní pěst

Myslel jsem to tak, že za zády našich pindosů.


Myslel jsem to tak, že za zády našich pindosů.

Mourek zverejnil(a) pred 2 hod.
A co když nezemřel?


Tak víme, že je možné vše, ostatně pan Kellner byl taková "paní colombová". Všichni o ní slyšeli, ale jen málo kdo jí viděl - znal. Také si netroufám na analýzu. Jen si myslím, že úvaha to není zcestná.


Mourek zverejnil(a) pred 2 hod. A co když nezemřel? Tak víme, že je možné vše, ostatně pan Kellner byl taková "paní colombová". Všichni o ní slyšeli, ale jen málo kdo jí viděl - znal. Také si netroufám na analýzu. Jen si myslím, že úvaha to není zcestná.

Přidávám kopii komentáře pod článkem E. Besta o Kellnerově smrti:


Kellnerova smrt je problém. Určitě se vyrojí spekulace o pádu vrtulníku, že nespadl náhodou. Kdo ví, zda mu nebyla osudným snaha získat Moneta banku. Pokud by se mu to povedlo, byl by to první krok k ekonomické nezávislosti českého kapitálu. Jisté je, že Kellner byl s to akumulovat kapitál v cizině, a poslední léta směřoval toky financí na ovládnutí cizích korporací v Česku. Svým způsobem připomínal vládu Jiříka z Poděbrad, který směňoval léna v zahraničí za cizí léna v českých zemích. Nepochybně je to moc špatná zpráva


Přidávám kopii komentáře pod článkem E. Besta o Kellnerově smrti: Kellnerova smrt je problém. Určitě se vyrojí spekulace o pádu vrtulníku, že nespadl náhodou. Kdo ví, zda mu nebyla osudným snaha získat Moneta banku. Pokud by se mu to povedlo, byl by to první krok k ekonomické nezávislosti českého kapitálu. Jisté je, že Kellner byl s to akumulovat kapitál v cizině, a poslední léta směřoval toky financí na ovládnutí cizích korporací v Česku. Svým způsobem připomínal vládu Jiříka z Poděbrad, který směňoval léna v zahraničí za cizí léna v českých zemích. Nepochybně je to moc špatná zpráva

Kellner byl s to akumulovat kapitál v cizině

Souhlas, v Česku investoval polovinu všech svých výnosů. Zbytek v Číně a východní Evropě. Jenom kapky v USA.
Graf
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/kellner-vybudoval-vetsi-imperium-nez-bata-jenze-miliardare-cesi-radi-nemaji-83144?timeline--pageItem=148594


[quote="pid:9396, uid:223"]Kellner byl s to akumulovat kapitál v cizině[/quote] Souhlas, v Česku investoval polovinu všech svých výnosů. Zbytek v Číně a východní Evropě. Jenom kapky v USA. Graf https://www.seznamzpravy.cz/clanek/kellner-vybudoval-vetsi-imperium-nez-bata-jenze-miliardare-cesi-radi-nemaji-83144?timeline--pageItem=148594
Upravené 29. 3. 2021 o 13:25

Pražský orloj se zasekl
Ok...ještě jeden vstup. Na orloji se "zasekl" mechanismus apoštolů Kristových. Planetární a hodinový mechanismus zůstal funkční. Stará předpověď tudíž nenaplněna. Jiná matrice.
K Petrovi Kelnerovi, ty seskoky z helikoptéry a následná porce adrenalinu při sjezdu....to byla taková už dloholetá tradice....on a pár blízkých přátel. Taky tu mohla zapracovat matrice o tom džbánu s utrženým uchem. Myslím, že bude důležité.....kdo byl tím druhým (prý) českým účastníkem. ...hmm


[quote="pid:9394, uid:240"]Pražský orloj se zasekl[/quote]Ok...ještě jeden vstup. Na orloji se "zasekl" mechanismus apoštolů Kristových. Planetární a hodinový mechanismus zůstal funkční. Stará předpověď tudíž nenaplněna. Jiná matrice. K Petrovi Kelnerovi, ty seskoky z helikoptéry a následná porce adrenalinu při sjezdu....to byla taková už dloholetá tradice....on a pár blízkých přátel. Taky tu mohla zapracovat matrice o tom džbánu s utrženým uchem. Myslím, že bude důležité.....kdo byl tím druhým (prý) českým účastníkem. ...hmm

Vedi.Vini......

směňoval léna v zahraničí za cizí léna v českých zemích.

Nepochybně věděl proč tak činí.


Toto plus další správy jako třeba:
Další osud tisíců zaměstnanců ostravských hutí má teď v rukou britská vláda. Majitel hutí ji žádá o záchranné peníze 5,2 miliardy korun


http://www.msn.com/cs-cz/zpravy/other/dal%c5%a1%c3%ad-osud-tis%c3%adc%c5%af-zam%c4%9bstnanc%c5%af-ostravsk%c3%bdch-hut%c3%ad-m%c3%a1-te%c4%8f-v-rukou-britsk%c3%a1-vl%c3%a1da-majitel-hut%c3%ad-ji-%c5%be%c3%a1d%c3%a1-o-z%c3%a1chrann%c3%a9-pen%c3%adze-52-miliardy-korun/ar-BB1f3B6v?ocid=ientp


Politika spálené země. Budoucí konkurence musí být co nejvíc poškozena (nálety na Prahu a Plzeň).


[quote="pid:9396, uid:223"]směňoval léna v zahraničí za cizí léna v českých zemích.[/quote] Nepochybně věděl proč tak činí. Toto plus další správy jako třeba: Další osud tisíců zaměstnanců ostravských hutí má teď v rukou britská vláda. Majitel hutí ji žádá o záchranné peníze 5,2 miliardy korun http://www.msn.com/cs-cz/zpravy/other/dal%c5%a1%c3%ad-osud-tis%c3%adc%c5%af-zam%c4%9bstnanc%c5%af-ostravsk%c3%bdch-hut%c3%ad-m%c3%a1-te%c4%8f-v-rukou-britsk%c3%a1-vl%c3%a1da-majitel-hut%c3%ad-ji-%c5%be%c3%a1d%c3%a1-o-z%c3%a1chrann%c3%a9-pen%c3%adze-52-miliardy-korun/ar-BB1f3B6v?ocid=ientp Politika spálené země. Budoucí konkurence musí být co nejvíc poškozena (nálety na Prahu a Plzeň).

Kellnerova smrt je problém. Určitě se vyrojí spekulace o pádu vrtulníku, že nespadl náhodou. Kdo ví, zda mu nebyla osudným snaha získat Moneta banku. Pokud by se mu to povedlo, byl by to první krok k ekonomické nezávislosti českého kapitálu. Jisté je, že Kellner byl s to akumulovat kapitál v cizině, a poslední léta směřoval toky financí na ovládnutí cizích korporací v Česku. Svým způsobem připomínal vládu Jiříka z Poděbrad, který směňoval léna v zahraničí za cizí léna v českých zemích. Nepochybně je to moc špatná zpráva


Kdo ví, zda mu nebyla osudným snaha získat Moneta banku.
byl by to první krok k ekonomické nezávislosti českého kapitálu
připomínal vládu Jiříka z Poděbrad, který směňoval léna v zahraničí za cizí léna v českých zemích


"Co zatím víme o nehodě Petra Kellnera"
29.3.2021
"Při osudném sobotním letu vrtulníku Airbus AS350 B3 společnosti Soloy Helicopters nic nenasvědčovalo, že by mohl skončit tragédií. Panovalo dobré počasí, bylo jasno a vítr byl slabý (Severní - pozn. Počtář, bylo až dále v článku) o rychlosti 22 km/h. Viditelnost byla velmi dobrá, činila 16 km. Přesto vrtulník havaroval a mezi pěti oběťmi je i nejbohatší Čech Petr Kellner."
https://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/clanek/co-zatim-vime-o-nehode-petra-kellnera-40355423


[quote="pid:9396, uid:223"]Kellnerova smrt je problém. Určitě se vyrojí spekulace o pádu vrtulníku, že nespadl náhodou. Kdo ví, zda mu nebyla osudným snaha získat Moneta banku. Pokud by se mu to povedlo, byl by to první krok k ekonomické nezávislosti českého kapitálu. Jisté je, že Kellner byl s to akumulovat kapitál v cizině, a poslední léta směřoval toky financí na ovládnutí cizích korporací v Česku. Svým způsobem připomínal vládu Jiříka z Poděbrad, který směňoval léna v zahraničí za cizí léna v českých zemích. Nepochybně je to moc špatná zpráva[/quote] Kdo ví, zda mu nebyla osudným snaha získat Moneta banku. byl by to první krok k ekonomické nezávislosti českého kapitálu připomínal vládu Jiříka z Poděbrad, který směňoval léna v zahraničí za cizí léna v českých zemích "Co zatím víme o nehodě Petra Kellnera" 29.3.2021 "Při osudném sobotním letu vrtulníku Airbus AS350 B3 společnosti Soloy Helicopters nic nenasvědčovalo, že by mohl skončit tragédií. Panovalo dobré počasí, bylo jasno a vítr byl slabý (**Severní** - pozn. Počtář, bylo až dále v článku) o rychlosti **22 km/h**. Viditelnost byla velmi dobrá, činila 16 km. Přesto vrtulník havaroval a mezi pěti oběťmi je i nejbohatší Čech Petr Kellner." https://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/clanek/co-zatim-vime-o-nehode-petra-kellnera-40355423
Upravené 29. 3. 2021 o 13:38

Samozřejmě velmi zajímavé podobnosti. Není jediný, ale druhý. První byl Andreas Vgenopoulos, který oficielně zemřel na vlastní klinice v Athénách, ale po své smrti byl již viděn v Brazílii.


https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%AD%CE%B1%CF%82_%CE%92%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%82


Mimo jiné byl účastníkem bankrotu Marfin Laiki Bank, ale předtím stačil vytunelovat z banky gigantické miliardy Euro. V pitevním protokolu "srdeční zástava"!


Faktem je, že Kellner vlastně vůbec nemusel existoval, protože ho nějak nikdo na veřejnosti neviděl. A ono není snadné se takhle schovat v dnešní době, při GPS telefonů a podobných pramenech informací.


To by byla první varianta, druhá může zcela klidně být, že to bude maskovat jeho zmizení z veřejného života na základě schématu, že svůj úkol splnil a dožije v ústraní.


Třetí varianta je pak fyzická likvidace na na ní navázané jak uváděno výše.


Samozřejmě velmi zajímavé podobnosti. Není jediný, ale druhý. První byl Andreas Vgenopoulos, který oficielně zemřel na vlastní klinice v Athénách, ale po své smrti byl již viděn v Brazílii. https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%AD%CE%B1%CF%82_%CE%92%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%82 Mimo jiné byl účastníkem bankrotu Marfin Laiki Bank, ale předtím stačil vytunelovat z banky gigantické miliardy Euro. V pitevním protokolu "srdeční zástava"! Faktem je, že Kellner vlastně vůbec nemusel existoval, protože ho nějak nikdo na veřejnosti neviděl. A ono není snadné se takhle schovat v dnešní době, při GPS telefonů a podobných pramenech informací. To by byla první varianta, druhá může zcela klidně být, že to bude maskovat jeho zmizení z veřejného života na základě schématu, že svůj úkol splnil a dožije v ústraní. Třetí varianta je pak fyzická likvidace na na ní navázané jak uváděno výše.
Upravené 29. 3. 2021 o 13:37

Zajímalo by mne , s kým se tam měl setkat-setkal a co se mělo domluvit.
Trošku to evokuje podobnost "výletu" Putina.


Zajímalo by mne , s kým se tam měl setkat-setkal a co se mělo domluvit. Trošku to evokuje podobnost "výletu" Putina.

Padesátiletý Larochaix byl původem Francouz a v životě se věnoval zejména snowboardingu. Po nehodě ho agentura AP označila s odvoláním na aljašskou policii za českého občana. Jakožto trenér a instruktor snowboardingu byl zakladatelem amatérského snowboardového týmu PPF Team, který měl sponzorovat právě Kellner.


Jediným, kdo nehodu přežil, má být podle informací serveru Prima CNN News David Horváth, bývalý mistr ČR ve snowboardingu na U-rampě.


https://www.novinky.cz/domaci/clanek/kdo-byl-benjamin-larochaix-ke-kellnerovi-mel-velmi-blizko-40355428#seq_no=1&source=hp&dop_id=40355428&dop_ab_variant=444121&dop_req_id=woy8trNt6U5-202103291153&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz


Padesátiletý Larochaix byl původem Francouz a v životě se věnoval zejména snowboardingu. Po nehodě ho agentura AP označila s odvoláním na aljašskou policii za českého občana. Jakožto trenér a instruktor snowboardingu byl zakladatelem amatérského snowboardového týmu PPF Team, který měl sponzorovat právě Kellner. Jediným, kdo nehodu přežil, má být podle informací serveru Prima CNN News David Horváth, bývalý mistr ČR ve snowboardingu na U-rampě. https://www.novinky.cz/domaci/clanek/kdo-byl-benjamin-larochaix-ke-kellnerovi-mel-velmi-blizko-40355428#seq_no=1&source=hp&dop_id=40355428&dop_ab_variant=444121&dop_req_id=woy8trNt6U5-202103291153&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
Upravené 29. 3. 2021 o 13:56

Ok takže pokračujme:


Padesátiletý Larochaix byl původem Francouz a v životě se věnoval zejména snowboardingu. Po nehodě ho agentura AP označila s odvoláním na aljašskou policii za českého občana. Jakožto trenér a instruktor snowboardingu byl zakladatelem amatérského snowboardového týmu PPF Team, který měl sponzorovat právě Kellner.


Larochaix se jako trenér zúčastnil rovněž Zimních olympijských her mládeže 2016 v norském Lillehammeru, kde koučoval svoji dvaadvacetiletou dceru Thálii, kterou dovedl k sedmému a jedenáctému místu.


https://www.novinky.cz/domaci/clanek/kdo-byl-benjamin-larochaix-ke-kellnerovi-mel-velmi-blizko-40355428#dop_ab_variant=544821&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=VI2ILmekSfj-202103291154&dop_id=40355428&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz


Ok takže pokračujme: Padesátiletý Larochaix byl původem Francouz a v životě se věnoval zejména snowboardingu. Po nehodě ho agentura AP označila s odvoláním na aljašskou policii za českého občana. Jakožto trenér a instruktor snowboardingu byl zakladatelem amatérského snowboardového týmu PPF Team, který měl sponzorovat právě Kellner. **Larochaix se jako trenér zúčastnil rovněž Zimních olympijských her mládeže 2016 v norském Lillehammeru, kde koučoval svoji dvaadvacetiletou dceru Thálii, kterou dovedl k sedmému a jedenáctému místu.** https://www.novinky.cz/domaci/clanek/kdo-byl-benjamin-larochaix-ke-kellnerovi-mel-velmi-blizko-40355428#dop_ab_variant=544821&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=VI2ILmekSfj-202103291154&dop_id=40355428&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

Petr Kellner (56)


Dle Forbesu 68. nejbohatší člověk světa.
https://www.forbes.com/profile/petr-kellner/?sh=592a67941f0d


Patnáctka také hraje důležitou roli, Novinky.cz zpráva 7:08, aktualizováno 8:07


"Všechny oběti neštěstí se podařilo identifikovat, je mezi nimi i český podnikatel a nejbohatší Čech Petr Kellner. Spolu s ním zahynul i další muž z Česka, padesátiletý Benjamin Larochaix, kteří podle agentury patřili k častým hostům zdejšího luxusního horského střediska Tordillo Mountain Lodge.


Další dvě oběti jsou podle agentury AP dva lidé z Aljašky, a to Sean McMannany (38 ) a pilot Zachary Russel (33) z Anchorage. Další obětí je Gregory Harms (52) z Colorada."


"Vrtulník dopraví klienta na vrchol hory. Ten nabitý adrenalinem sjíždí liduprázdné svahy. Zrod tohoto sportu se udává v roce 1958 na Aljašce. Nejznámější světovou destinací pro heliskiing je Kanada. Ve střední Asii je to Uzbekistán nebo Kyrgyzstán. Ve Francii je ale tento sport zakázaný."


Co mi přijde zajímavé, že po delší době jsem dnes šel spát až po úsvitu slunce.
A co jsem v době Kellnerovy smrti dělal, než abych šel radši spát? Vysvětlím hned, proč zmiňuji...


Zde: https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/1226/bill-gates-vid-iacute-sv%C4%9Btlo-na-konci-tunelu/1#post-9330 jsem dával článek o Billu Gatesovi a jak nás chce "ochránit" před slunečním zářením...


Vytanul mi na mysli film Highlander 2(poznámka: Teď čtu, že byl skoro celý natočen v Argentině, poté, co ekonomika se zhroutila po hyperinflaci), ve kterém byl zkonstruován štít, který chránil Zemi před smrtelným zářením slunce (ozónovou dírou), jenže je to již 25 let (1999-2024)...potřebuje stále lidstvo ten štít, existuje stále ozónová díra nebo je jen výhodné lhát a zastírat, že hodnoty jsou v normálu a velice výnosný byznys s provozem štítu tak prodlužovat dál?
Mimochodem, ten štít pomohl zkonstruovat Connor MacLeod aka Highlander aka Russell Nash, narozen roku 1518 na skotské vysočině, poprvé "zabit" 1536 a vyhnán vlastní rodinou i vesničany. Štít zkonstruoval, jelikož to slíbil své umírající ženě, která, stejně jako mnozí další zemřela na důsledky z ozáření.
Nejsem si jistý, jak vyložit tuto situaci, ale jistě souvislost má i podřezání hrdla Poláka Kamila Charyszyna mačetou, které bylo v Glasgow provedeno fanoušky Rangers, zatímco Kamil byl fanouškem Celticu.


A co s tím má společného Kellner?
Ve filmu Highlander 2 se Connor MacLeod spolu se znovuoživeným, dříve Kurganem o hlavu připraveným, Ramírézem (Juan Sánchez-Villalobos Ramírez) vypraví na zasněžený vrcholek hory, kde má štít jedinou známou slabinu.
Mimochodem, Ramírez (Sean Connery), původně narozen v Egyptě roku 896 před Kristem, pod jménem Tak-Ne, též vyhnanec, se zmaterializuje v místě své smrti, Glencoe ve Skotsku.
Ve filmu znovu umírá, potom, co zachrání Connora MacLeoda a Louisu Marcusovou, bývalou zaměstnankyni Shield Corporation a zakladatelku "partyzánského" hnutí COBALT, bojující proti Štítu ze smrtelné pasti a umožní jim tak pokračovat dále. Ramírezova poslední slova před smrtí jsou:
"Většina lidí má vyměřený plný čas života a většina lidí se jen dívá, jak zvolna uplývá pryč, ale když ho dokážeš soustředit v jedinou chvíli, na jediné místo, můžeš dokázat něco velkolepého!"
6061b8e77f32f


Při své smrti říká Highlanderovi, že musí jít a zlikvidovat (Generála) Katanu a zničit Štít (souřadnice 33° 26' N, 60° 42' W - skutečná lokace je v Atlantiku, blízko Bermudských ostrovů) a že bude potřebovat síly jich obou (MacLeodovy a Marcusové).
Generál Katana, stejně jako Highlander pocházející z planety Zeist, je také jedním z nesmrtelných, kteří mohou zemřít jedině oddělením hlavy od těla.
Generál Katana, kterému dávno Highlander, bojující na straně lidu, leží v žaludku, se spojil s Davidem Blakem, který je prezidentem korporace (!...souvislost s Bidenem...?) Shield Corporation. Spojenectví si, mimochodem, Generál Katana vynutil z pozice síly.


Highlander nakonec Generála Katanu porazí a zabije, zničí i štít a díky tomu po 25 letech lidé znovu uvidí slunce a modré nebe.


A co že jsem to vlastně dělal? V čase udávaném jako času Kellnerovy smrti, v 18:35 v Anchorage, 4:35 ráno našeho času, jsem sledoval film Highlander 3.


Náhoda?...


Čí že to matka se jmenovala Mary Anne MacLeod?


6061bffcbe0ad


Může být jen jeden!


[quote="pid:9355, uid:12"]Petr Kellner (56)[/quote] Dle Forbesu **68.** nejbohatší člověk světa. https://www.forbes.com/profile/petr-kellner/?sh=592a67941f0d Patnáctka také hraje důležitou roli, Novinky.cz zpráva 7:08, aktualizováno 8:07 "Všechny oběti neštěstí se podařilo identifikovat, je mezi nimi i český podnikatel a nejbohatší Čech Petr Kellner. Spolu s ním zahynul i další muž z Česka, padesátiletý Benjamin Larochaix, kteří podle agentury patřili k častým hostům zdejšího luxusního horského střediska Tordillo Mountain Lodge. Další dvě oběti jsou podle agentury AP dva lidé z Aljašky, a to Sean McMannany **(38 )** a pilot Zachary Russel **(33)** z Anchorage. Další obětí je Gregory Harms **(52)** z Colorada." "Vrtulník dopraví klienta na vrchol hory. Ten nabitý adrenalinem sjíždí liduprázdné svahy. Zrod tohoto sportu se udává v roce 1958 na Aljašce. Nejznámější světovou destinací pro heliskiing je Kanada. Ve střední Asii je to Uzbekistán nebo Kyrgyzstán. Ve Francii je ale tento sport zakázaný." **Co mi přijde zajímavé**, že po delší době jsem dnes šel spát až po úsvitu slunce. A co jsem v době Kellnerovy smrti dělal, než abych šel radši spát? Vysvětlím hned, proč zmiňuji... Zde: https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/1226/bill-gates-vid-iacute-sv%C4%9Btlo-na-konci-tunelu/1#post-9330 jsem dával článek o Billu Gatesovi a jak nás chce "ochránit" před slunečním zářením... Vytanul mi na mysli film Highlander 2_(poznámka: Teď čtu, že byl skoro celý natočen v Argentině, poté, co ekonomika se zhroutila po hyperinflaci)_, ve kterém byl zkonstruován štít, který chránil Zemi před smrtelným zářením slunce (ozónovou dírou), jenže je to již 25 let (1999-2024)...potřebuje stále lidstvo ten štít, existuje stále ozónová díra nebo je jen výhodné lhát a zastírat, že hodnoty jsou v normálu a velice výnosný byznys s provozem štítu tak prodlužovat dál? Mimochodem, ten štít pomohl zkonstruovat Connor MacLeod aka Highlander aka Russell Nash, narozen roku 1518 na skotské vysočině, poprvé "zabit" 1536 a vyhnán vlastní rodinou i vesničany. Štít zkonstruoval, jelikož to slíbil své umírající ženě, která, stejně jako mnozí další zemřela na důsledky z ozáření. Nejsem si jistý, jak vyložit tuto situaci, ale jistě souvislost má i podřezání hrdla Poláka Kamila Charyszyna mačetou, které bylo v Glasgow provedeno fanoušky Rangers, zatímco Kamil byl fanouškem Celticu. A co s tím má společného Kellner? Ve filmu Highlander 2 se Connor MacLeod spolu se znovuoživeným, dříve Kurganem o hlavu připraveným, Ramírézem (Juan Sánchez-Villalobos Ramírez) vypraví na zasněžený vrcholek hory, kde má štít jedinou známou slabinu. Mimochodem, Ramírez _(Sean Connery)_, původně narozen v Egyptě roku 896 před Kristem, pod jménem Tak-Ne, též vyhnanec, se zmaterializuje v místě své smrti, Glencoe ve Skotsku. Ve filmu znovu umírá, potom, co zachrání Connora MacLeoda a Louisu Marcusovou, bývalou zaměstnankyni Shield Corporation a zakladatelku "partyzánského" hnutí COBALT, bojující proti Štítu ze smrtelné pasti a umožní jim tak pokračovat dále. Ramírezova poslední slova před smrtí jsou: "Většina lidí má vyměřený plný čas života a většina lidí se jen dívá, jak zvolna uplývá pryč, ale když ho dokážeš soustředit v jedinou chvíli, na jediné místo, můžeš dokázat něco velkolepého!" ![6061b8e77f32f](serve/attachment&path=6061b8e77f32f) Při své smrti říká Highlanderovi, že musí jít a zlikvidovat (Generála) Katanu a zničit Štít (souřadnice 33° 26' N, 60° 42' W - skutečná lokace je v Atlantiku, blízko Bermudských ostrovů) a že bude potřebovat síly jich obou (MacLeodovy a Marcusové). Generál Katana, stejně jako Highlander pocházející z planety Zeist, je také jedním z nesmrtelných, kteří mohou zemřít jedině oddělením hlavy od těla. Generál Katana, kterému dávno Highlander, bojující na straně lidu, leží v žaludku, se spojil s Davidem Blakem, který je prezidentem korporace (!...souvislost s Bidenem...?) Shield Corporation. Spojenectví si, mimochodem, Generál Katana vynutil z pozice síly. Highlander nakonec Generála Katanu porazí a zabije, zničí i štít a díky tomu po 25 letech lidé znovu uvidí slunce a modré nebe. A co že jsem to vlastně dělal? V čase udávaném jako času Kellnerovy smrti, v 18:35 v Anchorage, 4:35 ráno našeho času, jsem sledoval film Highlander 3. **Náhoda?...** Čí že to matka se jmenovala Mary Anne MacLeod? ![6061bffcbe0ad](serve/attachment&path=6061bffcbe0ad) **Může být jen jeden!**
Upravené 29. 3. 2021 o 14:01

ediným, kdo nehodu přežil, má být podle informací serveru Prima CNN News David Horváth, bývalý mistr ČR ve snowboardingu na U-rampě.

Takže účastníků bylo 6.


[quote="pid:9407, uid:223"]ediným, kdo nehodu přežil, má být podle informací serveru Prima CNN News David Horváth, bývalý mistr ČR ve snowboardingu na U-rampě.[/quote] Takže účastníků bylo 6.

Zajímavá je pro mě nová informace, že dcera Kellnera je životní družkou miliardáře Křetínského. Že by byl Křetínský tím, co převezme Kellnerovo impérium?
Ještě bych dodal, že smrt Kellnera zapadá i do prohlášení Klause st. a překotného odstoupení Klause mladšího. Kdo ví, co se odehrálo v zákulisí, když to došlo do těchto důsledků.
Kelner vlastně finančně podporoval celou konzervativní politickou scénu, jak Klause, tak Okamuru. Pamtuji si prohlášení Kellnera, když řekl, že podporuje konzervativní politiku. Je to úder progresivistů, proti konzervativcům. Dělá se prostor pro Piráty a jejich vládu.


Zajímavá je pro mě nová informace, že dcera Kellnera je životní družkou miliardáře Křetínského. Že by byl Křetínský tím, co převezme Kellnerovo impérium? Ještě bych dodal, že smrt Kellnera zapadá i do prohlášení Klause st. a překotného odstoupení Klause mladšího. Kdo ví, co se odehrálo v zákulisí, když to došlo do těchto důsledků. Kelner vlastně finančně podporoval celou konzervativní politickou scénu, jak Klause, tak Okamuru. Pamtuji si prohlášení Kellnera, když řekl, že podporuje konzervativní politiku. Je to úder progresivistů, proti konzervativcům. Dělá se prostor pro Piráty a jejich vládu.
Upravené 29. 3. 2021 o 14:38

A co jsem v době Kellnerovy smrti dělal, než abych šel radši spát?

Dělas to ne v době Kellnerovy smrti (nehoda se stala o sabatu, prvního dne svátku Pesach, 27.3.2021), ale v době, kdy se chystalo zveřejnění.


[quote="pid:9409, uid:181"]A co jsem v době Kellnerovy smrti dělal, než abych šel radši spát?[/quote] Dělas to ne v době Kellnerovy smrti (nehoda se stala o sabatu, prvního dne svátku Pesach, 27.3.2021), ale v době, kdy se chystalo zveřejnění.
Upravené 29. 3. 2021 o 14:36

A švagor Křetínskeho je aj Kellnerov "bývalý" spolupracovník a Slovák Martin Štefunko, vychovaný slovenskými pindosmi z mimovládok a okolia Ivana Švejnu a Penty. O ňom budeme ešte počuť.


https://archiv.ihned.cz/c1-64024980-martin-stefunko-muz-ktery-presvedcil-kellnera-ke-koupi-o2-odchazi-z-ppf
https://forbes.cz/mozek-martin-stefunko-ktery-vydelal-miliardy-dospivovi-kellnerovi-i-sobe/


A švagor Křetínskeho je aj Kellnerov "bývalý" spolupracovník a Slovák Martin Štefunko, vychovaný slovenskými pindosmi z mimovládok a okolia Ivana Švejnu a Penty. O ňom budeme ešte počuť. https://archiv.ihned.cz/c1-64024980-martin-stefunko-muz-ktery-presvedcil-kellnera-ke-koupi-o2-odchazi-z-ppf https://forbes.cz/mozek-martin-stefunko-ktery-vydelal-miliardy-dospivovi-kellnerovi-i-sobe/

Dělas to ne v době Kellnerovy smrti (nehoda se stala o sabatu, prvního dne svátku Pesach, 27.3.2021), ale v době, kdy se chystalo zveřejnění.


Dobrá poznámka, nicméně, i tak pointa je v tom, kdy byla rozvlněna hladina - ozvěny noosféry.


[quote="pid:9420, uid:240"]Dělas to ne v době Kellnerovy smrti (nehoda se stala o sabatu, prvního dne svátku Pesach, 27.3.2021), ale v době, kdy se chystalo zveřejnění.[/quote] Dobrá poznámka, nicméně, i tak pointa je v tom, kdy byla rozvlněna hladina - ozvěny noosféry.

Přesunout do kategorie "Egregoriálno-matričné riadenie"? Těch symbolů mi tam přijde docela dost...
Obět brilantní analýza / rozbor - ta symbolika je velice dobře rozebraná. Chtěl jsem se pokusit o něco podobného, ale v práci na to není kdy a asi ani nevím, kde bych správně začal.


[quote="pid:9372, uid:240"]Přesunout do kategorie "Egregoriálno-matričné riadenie"? Těch symbolů mi tam přijde docela dost...[/quote] Obět brilantní analýza / rozbor - ta symbolika je velice dobře rozebraná. Chtěl jsem se pokusit o něco podobného, ale v práci na to není kdy a asi ani nevím, kde bych správně začal.

analýza / rozbor

Na rozbor jsem i netroufl a netroufám, pouze jsem se pokusil vyjmenovat symboly či podivnosti.
Pomocí překlepů tentokrát pomohli i novinoví pisálci.


[quote="pid:9432, uid:149"]analýza / rozbor[/quote] Na rozbor jsem i netroufl a netroufám, pouze jsem se pokusil vyjmenovat symboly či podivnosti. Pomocí překlepů tentokrát pomohli i novinoví pisálci.

Na rozbor jsem i netroufl a netroufám, pouze jsem se pokusil vyjmenovat symboly či podivnosti.
Pomocí překlepů tentokrát pomohli i novinoví pisálci.
Svým NE-ROZBOREM jsi udělal velký kus práce, opravdu to vrhá světlo na dění, víme že světové zákulisí spolu komunikuje v symbolech a symbolice, která pro běžného gojim či smrtelníka je těžko prolomitelná. Mohlo se také jednat o jeden z tzv. rituálů, kdy je třeba nabít určité matrice a posilnit určité procesy, každý kdo vstupuje do řad elit, ať už jako celebriketa, zpěvák rocku, politik, zbohatlík, všichni ví, že jejich čas přijde a budou obětováni. Jen neví kdy a kde, ale vědí že k tomu neodvratně dojde. M. Jackson, Chester B., Kobe Bryant atd. Tihle "boháči" nejsou vyjímkou.


[quote="pid:9433, uid:240"]Na rozbor jsem i netroufl a netroufám, pouze jsem se pokusil vyjmenovat symboly či podivnosti. Pomocí překlepů tentokrát pomohli i novinoví pisálci.[/quote] Svým NE-ROZBOREM jsi udělal velký kus práce, opravdu to vrhá světlo na dění, víme že světové zákulisí spolu komunikuje v symbolech a symbolice, která pro běžného gojim či smrtelníka je těžko prolomitelná. Mohlo se také jednat o jeden z tzv. rituálů, kdy je třeba nabít určité matrice a posilnit určité procesy, každý kdo vstupuje do řad elit, ať už jako celebriketa, zpěvák rocku, politik, zbohatlík, všichni ví, že jejich čas přijde a budou obětováni. Jen neví kdy a kde, ale vědí že k tomu neodvratně dojde. M. Jackson, Chester B., Kobe Bryant atd. Tihle "boháči" nejsou vyjímkou.

Na rozbor jsem i netroufl a netroufám, pouze jsem se pokusil vyjmenovat symboly či podivnosti.
Pomocí překlepů tentokrát pomohli i novinoví pisálci.

Jen nechte být, dal jste si s tím práci a mě to oslovilo. Ještě mě napadlo. Přežil Horváth. Čech Kellner zemřel. Mohlo by znamenat že Maďarsko nebude v SSA sféře vlivu a ČR padlo za oběť. Ale je to samozřejmě hodně "chlupaté". Kellner i Horváth oba Češi, ani jeden české jméno. JSem zvědavý jestli dnes večer k tomu něco řekne VP v OO.


[quote="pid:9433, uid:240"]Na rozbor jsem i netroufl a netroufám, pouze jsem se pokusil vyjmenovat symboly či podivnosti. Pomocí překlepů tentokrát pomohli i novinoví pisálci.[/quote] Jen nechte být, dal jste si s tím práci a mě to oslovilo. Ještě mě napadlo. Přežil Horváth. Čech Kellner zemřel. Mohlo by znamenat že Maďarsko nebude v SSA sféře vlivu a ČR padlo za oběť. Ale je to samozřejmě hodně "chlupaté". Kellner i Horváth oba Češi, ani jeden české jméno. JSem zvědavý jestli dnes večer k tomu něco řekne VP v OO.

Od HNR přišlo pro Kellnera před dvěma léty varování, kdy se těžce zranila jeho dcera na koni za čtvrt miliardy. Zranila se na soutěži Global Champions League, v té době ji bylo 22 let.
Ten kůň se jmenoval Catch me if you can (Chyť mě, jestli to dokážeš) a vyfoukl jej Gatesovi, který měl na něm eminentní zájem. Takže, teď Kellnera chytili.

Pokud bych vzal v potaz zprávu o boji proti slunečnímu záření Billa Gatese a matrici z filmu Highlander 2, tak prezident Shield Corporation David Blake a Generál Katana se ve filmu snaží MacLeoda, Ramíreze a Marcusovou ve filmu chytit a zneškodnit, ale díky Ramírezovi oběti je nechytí.


Mimochodem Kellner zahynul údajně kvůli nehodě helikoptéry a jak zahynul Ramíréz? Zabilo ho něco, co vypadá jako obří větrák, ale taky to vypadá velice podobně vrtuli vrtulníku, i zvuk je ve filmu jako vrtule za nízkých otáček...


33-year-old Anchorage, Alaska resident Zachary Russell - pilot

Russell Nash, obchodník se starožitnostmi. Krycí identita. Skutečný Russell Nash ale zemřel jako novorozenec. Existuje jenom Connor MacLeod, též známý jako Highlander.


[quote="pid:9385, uid:312"]Od HNR přišlo pro Kellnera před dvěma léty varování, kdy se těžce zranila jeho dcera na koni za čtvrt miliardy. Zranila se na soutěži Global Champions League, v té době ji bylo 22 let. Ten kůň se jmenoval Catch me if you can (Chyť mě, jestli to dokážeš) a vyfoukl jej Gatesovi, který měl na něm eminentní zájem. Takže, teď Kellnera chytili.[/quote] Pokud bych vzal v potaz zprávu o boji proti slunečnímu záření Billa Gatese a matrici z filmu Highlander 2, tak prezident Shield Corporation David Blake a Generál Katana se ve filmu snaží MacLeoda, Ramíreze a Marcusovou ve filmu chytit a zneškodnit, ale díky Ramírezovi oběti je nechytí. **Mimochodem** Kellner zahynul údajně kvůli nehodě helikoptéry a jak zahynul Ramíréz? Zabilo ho něco, co vypadá jako obří větrák, ale taky to vypadá velice podobně vrtuli vrtulníku, i zvuk je ve filmu jako vrtule za nízkých otáček... [quote="pid:9372, uid:240"]33-year-old Anchorage, Alaska resident Zachary Russell - pilot[/quote] Russell Nash, obchodník se starožitnostmi. Krycí identita. Skutečný Russell Nash ale zemřel jako novorozenec. Existuje jenom Connor MacLeod, též známý jako Highlander.

Mimochodem Kellner zahynul údajně kvůli nehodě helikoptéry a jak zahynul Ramíréz?

Bylo by zajímavé dozvědět se, kdy se Kellner dostal do této matrice. Že by koupí toho koně? Nebo je i jiná možnost?


[quote="pid:9438, uid:181"]Mimochodem Kellner zahynul údajně kvůli nehodě helikoptéry a jak zahynul Ramíréz?[/quote] Bylo by zajímavé dozvědět se, kdy se Kellner dostal do této matrice. Že by koupí toho koně? Nebo je i jiná možnost?

Bylo by zajímavé dozvědět se, kdy se Kellner dostal do této matrice. Že by koupí toho koně? Nebo je i jiná možnost?


To netuším, ale vzhledem k tomu, že bývalá Trumpova manželka Ivana Trumpová, rozená Ivana Zelníčková pochází ze Zlína, možnost, že již dříve se Kellner s Trumpem setkali se nedá vyloučit.


Upřímně, o Kellnerovi jako takovém, toho moc nevím. Nicméně, tahle matrice pasuje "jako prd*l na hrnec".


[quote="pid:9439, uid:312"]Bylo by zajímavé dozvědět se, kdy se Kellner dostal do této matrice. Že by koupí toho koně? Nebo je i jiná možnost?[/quote] To netuším, ale vzhledem k tomu, že bývalá Trumpova manželka Ivana Trumpová, rozená Ivana Zelníčková pochází ze Zlína, možnost, že již dříve se Kellner s Trumpem setkali se nedá vyloučit. Upřímně, o Kellnerovi jako takovém, toho moc nevím. Nicméně, tahle matrice pasuje "jako prd*l na hrnec".

Žádná smrt nepřichází v dobrou chvíli a ta Kellnerova přišla v obzvlášť nepříhodnou. Hrozí, že do českého byznysu a politiky vnese v době velké všeobecné nejistoty nový prvek nestability.


zaujímavá je aj diskusia pod článkom.


[quote="pid:9382, uid:307"]Žádná smrt nepřichází v dobrou chvíli a ta Kellnerova přišla v obzvlášť nepříhodnou. Hrozí, že do českého byznysu a politiky vnese v době velké všeobecné nejistoty nový prvek nestability.[/quote] zaujímavá je aj diskusia pod článkom.

ezo zalezitost

Ezo a matrice jsou dvě různé věci.


[quote="pid:9444, uid:306"]ezo zalezitost[/quote] Ezo a matrice jsou dvě různé věci.

Skupina PPF oznámila, že řízením veškerých aktivit ve skupině, místo zesnulého Petra Kellnera, byl v pondělí pověřen jeden z akcionářů Ladislav Bartoníček.
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/ppf-oznamilo-nove-vedeni-misto-kellnera-bude-skupinu-ridit-bartonicek-148842


Skupina PPF oznámila, že řízením veškerých aktivit ve skupině, místo zesnulého Petra Kellnera, byl v pondělí pověřen jeden z akcionářů Ladislav Bartoníček. https://www.seznamzpravy.cz/clanek/ppf-oznamilo-nove-vedeni-misto-kellnera-bude-skupinu-ridit-bartonicek-148842

Diskuze na novinkách cz. je zablokovaná nebo?


Diskuze na novinkách cz. je zablokovaná nebo?

na ukor racionalni analytiky-mozaiky

Racionální, znamená rozumové, bez intuice. To není mozaika.


[quote="pid:9451, uid:306"]na ukor racionalni analytiky-mozaiky[/quote] Racionální, znamená rozumové, bez intuice. To není mozaika.

Vláda odvolala zmocněnce pro jadernou energetiku
S odvoláním se ozvaly "potrefené husy":


Petr Fiala: "Náhlé odvolání J.Míla z funkce vládního zmocněnce pro jadernou energetiku v době, kdy ministr Havlíček usiluje o přizvání ruského Rosatomu do tendru na dostavbu Dukovan, je podezřelé a nedůvěryhodné. Babišova vláda hazarduje s bezpečností ČR, to musí podzimní volby ukončit!"


Marian Jurečka: "Klasická personální politika premiéra @AndrejBabis! Když je někdo odborník, nikoli jen loutka vlády, a začne říkat své odborné názory, stane se časem nepohodlným. Premiér tyto lidi odstraňuje. To nyní potkalo i vládního zmocněnce pro jádro pana Míla. Je to škoda pro tuto zemi!"

"Podle prvního místopředsedy a šéfa poslanců ODS Zbyňka Stanjury rozhodnutí může i ohrozit dostavbu Dukovan."


Markéta Pekarová Adamová: "Odvolání je na místě. Ale jeho. Ohrožuje bezpečnost naší země" - tady je asi myšlen vicepremiér Havlíček


Zdroj: https://www.e15.cz/domaci/jaroslav-mil-konci-jako-zmocnenec-pro-jadro-nemel-bezpecnostni-proverku-uvedl-k-jeho-odvolani-havlicek-1379169


[quote="pid:9461, uid:333"]Vláda odvolala zmocněnce pro jadernou energetiku[/quote]S odvoláním se ozvaly "potrefené husy": **Petr Fiala:** "Náhlé odvolání J.Míla z funkce vládního zmocněnce pro jadernou energetiku v době, kdy ministr Havlíček usiluje o přizvání ruského Rosatomu do tendru na dostavbu Dukovan, je podezřelé a nedůvěryhodné. Babišova vláda hazarduje s bezpečností ČR, to musí podzimní volby ukončit!" **Marian Jurečka:** "Klasická personální politika premiéra @AndrejBabis! Když je někdo odborník, nikoli jen loutka vlády, a začne říkat své odborné názory, stane se časem nepohodlným. Premiér tyto lidi odstraňuje. To nyní potkalo i vládního zmocněnce pro jádro pana Míla. Je to škoda pro tuto zemi!" "Podle prvního místopředsedy a šéfa poslanců ODS **Zbyňka Stanjury** rozhodnutí může i ohrozit dostavbu Dukovan." **Markéta Pekarová Adamová:** "Odvolání je na místě. Ale jeho. Ohrožuje bezpečnost naší země" - tady je asi myšlen vicepremiér Havlíček Zdroj: https://www.e15.cz/domaci/jaroslav-mil-konci-jako-zmocnenec-pro-jadro-nemel-bezpecnostni-proverku-uvedl-k-jeho-odvolani-havlicek-1379169

Ja myslim ze tento clanok najlepsie ozvucuje ze odkial vietor fuka....


a ano "zdroj" info... ja viem..


https://aeronet.cz/news/nejprve-olivier-dassault-nyni-petr-kellner-v-breznu-s-odstupem-20-dni-zahynuli-za-zahadnych-okolnosti-dva-miliardari-ve-stejnem-typu-helikoptery-a-oba-s-napojenim-na-cinsky-telekomunikacni-gigant/


Ja myslim ze tento clanok najlepsie ozvucuje ze odkial vietor fuka.... a ano "zdroj" info... ja viem.. https://aeronet.cz/news/nejprve-olivier-dassault-nyni-petr-kellner-v-breznu-s-odstupem-20-dni-zahynuli-za-zahadnych-okolnosti-dva-miliardari-ve-stejnem-typu-helikoptery-a-oba-s-napojenim-na-cinsky-telekomunikacni-gigant/

predcasne delate ezo zalezitost. Pockejme si na vice informaci


No to práve nie. Pjakin vždy hovorí, že treba analyzovať práve prvé info, ktoré sú prvé. Vid smrť gén. Lucanskeho. Čo boli prvé správy a ako sa to potom menilo.


[quote="pid:9444, uid:306"]predcasne delate ezo zalezitost. Pockejme si na vice informaci[/quote] No to práve nie. Pjakin vždy hovorí, že treba analyzovať práve prvé info, ktoré sú prvé. Vid smrť gén. Lucanskeho. Čo boli prvé správy a ako sa to potom menilo.

No to práve nie. Pjakin vždy hovorí, že treba analyzovať práve prvé info, ktoré sú prvé. Vid smrť gén. Lucanskeho. Čo boli prvé správy a ako sa to potom menilo.


Zálohovat, zálohovat, zálohovat.


[quote="pid:9468, uid:273"]No to práve nie. Pjakin vždy hovorí, že treba analyzovať práve prvé info, ktoré sú prvé. Vid smrť gén. Lucanskeho. Čo boli prvé správy a ako sa to potom menilo.[/quote] Zálohovat, zálohovat, zálohovat.

Zálohovat, zálohovat, zálohovat.


Presne tak. Mala ilustrácia, toto je post Ľuboša Blahu 10.12.20. A vieme ako to pokračovalo. Môžem to zmazať, ak je to offtopic.


60621d9a9242b


[quote="pid:9470, uid:181"]Zálohovat, zálohovat, zálohovat.[/quote] Presne tak. Mala ilustrácia, toto je post Ľuboša Blahu 10.12.20. A vieme ako to pokračovalo. Môžem to zmazať, ak je to offtopic. ![60621d9a9242b](serve/attachment&path=60621d9a9242b)
Upravené 29. 3. 2021 o 20:35

Pjakin vždy hovorí, že treba analyzovať práve prvé info, ktoré sú prvé. Vid smrť gén. Lucanskeho. Čo boli prvé správy a ako sa to potom menilo.

medzi podobné patrí aj správa, keď zabili Juditinho kamaráta...prvá správala hovorila o mužovi v červených monterkách....ak sa nemýlim, pričom sa o tom vie od začiatku, no časom záhadne susedia nič nepočuli...


[quote="pid:9468, uid:273"]Pjakin vždy hovorí, že treba analyzovať práve prvé info, ktoré sú prvé. Vid smrť gén. Lucanskeho. Čo boli prvé správy a ako sa to potom menilo.[/quote] medzi podobné patrí aj správa, keď zabili Juditinho kamaráta...prvá správala hovorila o mužovi v červených monterkách....ak sa nemýlim, pričom sa o tom vie od začiatku, no časom záhadne susedia nič nepočuli...

https://twitter.com/VVetvicka/status/1376425302696542212/photo/1 jak se vyjádřila k smrti p. Kellnera politička za piráty, po kritice se začala omlouvat, že to tak nemyslela a bla bla, Připomenu, že nedávno se rozbrečela u soudu s pí. Liskovou smile


https://twitter.com/VVetvicka/status/1376425302696542212/photo/1 jak se vyjádřila k smrti p. Kellnera politička za piráty, po kritice se začala omlouvat, že to tak nemyslela a bla bla, Připomenu, že nedávno se rozbrečela u soudu s pí. Liskovou :)
Upravené 29. 3. 2021 o 21:28

si vsichni berou jenom "carovani" na ukor racionalni analytiky-mozaiky

Je čas čarování a čas nečarování.
Zatím s jistotou nelze říct, co se vlastně ve skutečnosti stalo (příčiny -> důsledky, kdo komu co signalizuje).
Ale ty okolnosti, na které je v tomto vlákně poukazováno, to není žádné "ezo".
S jejich pomocí se snažíme vyvodit, proč se to stalo a co z toho bude...
Konec konců, VVPj tvrdí, že vychází z veřejně dostupných informací.


[quote="pid:9451, uid:306"]si vsichni berou jenom "carovani" na ukor racionalni analytiky-mozaiky[/quote] Je čas čarování a čas nečarování. Zatím s jistotou nelze říct, co se vlastně ve skutečnosti stalo (příčiny -> důsledky, kdo komu co signalizuje). Ale ty okolnosti, na které je v tomto vlákně poukazováno, to není žádné "ezo". S jejich pomocí se snažíme vyvodit, proč se to stalo a co z toho bude... Konec konců, VVPj tvrdí, že vychází z veřejně dostupných informací.

Zdravia všetkým.
Možno to čo popíšem spolu vôbec nesúvisí. Najskôr je to výhradne kôli veľmi podobným menám.
Keď počujem meno Keller tak mi v podvedomí hneď navrhne meno Keller a jeho tri zákony pohybu planét po eliptickych dráhach okolo Slnka. Kepler slúžil ako hlavný matematik v Prahe po smrti Tycho de Brahe. Obaja zahybali udalostami svojej doby.
Tu pri Kellerovi sa niekto snaží ohnúť udalostí späť vo svoj prospech. No výjde z toho ukážkový príklad funkcie opičia pracka. Ten čo to spískal bude po zásluhe odmenený.


Zdravia všetkým. Možno to čo popíšem spolu vôbec nesúvisí. Najskôr je to výhradne kôli veľmi podobným menám. Keď počujem meno Keller tak mi v podvedomí hneď navrhne meno Keller a jeho tri zákony pohybu planét po eliptickych dráhach okolo Slnka. Kepler slúžil ako hlavný matematik v Prahe po smrti Tycho de Brahe. Obaja zahybali udalostami svojej doby. Tu pri Kellerovi sa niekto snaží ohnúť udalostí späť vo svoj prospech. No výjde z toho ukážkový príklad funkcie opičia pracka. Ten čo to spískal bude po zásluhe odmenený.

Keď počujem meno Keller

Jan Keller
Petr Kellner
Johannes Kepler


[quote="pid:9492, uid:14"]Keď počujem meno Keller[/quote] Jan Keller Petr Kellner Johannes Kepler
Upravené 30. 3. 2021 o 08:47

Vyšetřovatelé se obávají, že po sněžení nenajdou všechny trosky a nedokážou přemístit vrak pro další vyšetřování. „Předpokládáme, že trosky už jsou nebo brzy budou zakryty sněhem,“ řekl Chapman.


https://www.lidovky.cz/domov/zachranari-zverejnili-fotky-z-mista-nehody-vrtulniku-v-nemz-zahynul-kellner.A210330_072150_ln_domov_vag


Vyšetřovatelé se obávají, že po sněžení nenajdou všechny trosky a nedokážou přemístit vrak pro další vyšetřování. „Předpokládáme, že trosky už jsou nebo brzy budou zakryty sněhem,“ řekl Chapman. https://www.lidovky.cz/domov/zachranari-zverejnili-fotky-z-mista-nehody-vrtulniku-v-nemz-zahynul-kellner.A210330_072150_ln_domov_vag

"Kellnerově helikoptéře chyběly k vrcholu sotva čtyři metry"
https://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/clanek/helikoptere-s-kellnerem-chybely-k-pristani-sotva-ctyri-metry-40355477
"Byl podle vyšetřovatelů 10 až 15 stop (3 až 4,5 metru) pod potřebnou úrovní a místo přistání narazil ve výšce 1828 metrů do skalního masivu..."


"Všestranný vrtulník AS350, při jehož havárii zemřel Kellner. Používají ho hasiči, přistál i na Everestu"
https://www.irozhlas.cz/veda-technologie/technologie/vrtulnik-as350-havarie-kellner-vyuziti_2103291416_btk
Mount Everest: 8 848 metrů


8 848 m < 1828 m

vítr byl slabý, severní, o rychlosti 22 km/h, viditelnost byla velmi dobrá, 16 km

rychlost větru | 20–28 km/h | dosti čerstvý vítr | Vítr zvedá prach a papíry, pohybuje větvičkami a slabšími větvemi.
https://cs.wikipedia.org/wiki/Beaufortova_stupnice


&quot;Kellnerově helikopt&eacute;ře chyběly k vrcholu sotva čtyři metry&quot; https://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/clanek/helikoptere-s-kellnerem-chybely-k-pristani-sotva-ctyri-metry-40355477 &quot;Byl podle vy&scaron;etřovatelů 10 až 15 stop (3 až 4,5 metru) pod potřebnou &uacute;rovn&iacute; a m&iacute;sto přist&aacute;n&iacute; narazil ve v&yacute;&scaron;ce 1828 metrů do skaln&iacute;ho masivu...&quot; &quot;V&scaron;estrann&yacute; vrtuln&iacute;k AS350, při jehož hav&aacute;rii zemřel Kellner. Použ&iacute;vaj&iacute; ho hasiči, přist&aacute;l i na Everestu&quot; https://www.irozhlas.cz/veda-technologie/technologie/vrtulnik-as350-havarie-kellner-vyuziti_2103291416_btk Mount Everest: 8 848 metrů 8 848 m &lt; 1828 m [quote=&quot;pid:9372, uid:240&quot;]v&iacute;tr byl slab&yacute;, severn&iacute;, o rychlosti 22 km/h, viditelnost byla velmi dobr&aacute;, 16 km[/quote] rychlost větru | 20&ndash;28 km/h | dosti čerstv&yacute; v&iacute;tr | V&iacute;tr zved&aacute; prach a pap&iacute;ry, pohybuje větvičkami a slab&scaron;&iacute;mi větvemi. https://cs.wikipedia.org/wiki/Beaufortova_stupnice
Upravené 30. 3. 2021 o 12:55

nehoda se stala v 18:35
Čekala bych, že tou dobou už se budou spíš vracet...
Březen 2021 — Sun in Anchorage
bře Sunrise Sunset
27 07:37 ↑ (83°) 20:33 ↑ (278°)


**nehoda se stala v 18:35** Čekala bych, že tou dobou už se budou sp&iacute;&scaron; vracet... Březen 2021 &mdash; Sun in Anchorage bře Sunrise **Sunset** 27 07:37 &uarr; (83&deg;) **20:33** &uarr; (278&deg;)

Čekala bych, že tou dobou už se budou spíš vracet...

Taky bych to čekal.
Ale asi jim ty 2 hodiny na sjezd stačili. Jezdil do těch končin často.
Navíc sníh je bílý, takže světlo možná "déle" vydrží.
Kromě toho, David Horváth se zabývá focením, speciálně focením Kellnerovy rodiny, takž možná v tom byl i nějaký foto-zájem...


[quote=&quot;pid:9508, uid:223&quot;]Čekala bych, že tou dobou už se budou sp&iacute;&scaron; vracet...[/quote] Taky bych to čekal. Ale asi jim ty 2 hodiny na sjezd stačili. Jezdil do těch končin často. Nav&iacute;c sn&iacute;h je b&iacute;l&yacute;, takže světlo možn&aacute; &quot;d&eacute;le&quot; vydrž&iacute;. Kromě toho, David Horv&aacute;th se zab&yacute;v&aacute; focen&iacute;m, speci&aacute;lně focen&iacute;m Kellnerovy rodiny, takž možn&aacute; v tom byl i nějak&yacute; foto-z&aacute;jem...

Takže ČT09 nebyla z Dvořákovy hlavy, jen plnil zadání?


Takže ČT09 nebyla z Dvoř&aacute;kovy hlavy, jen plnil zad&aacute;n&iacute;?

Takže ČT09 nebyla z Dvořákovy hlavy, jen plnil zadání?

Dvořák zadání plnil a plní.


Pokud bychom měli usuzovat podle toho, koho Kellner financoval a z toho, co "jemně" naznačoval ve výročních zprávách PPF viz zde
"Nejhorší je vidět úpadek a destrukci, tvrdil Kellner"
30.3.2021
"Petr Kellner dával rozhovory jen vzácně. Soukromí si střežil, velkých akcí se až na výjimky neúčastnil. Proto byly tak sledované jeho úvodníky výročních zpráv PPF. Mohly poodhalit, kam Kellner, tak klíčový člověk pro svět byznysu, směřuje, jak smýšlí."
https://www.novinky.cz/domaci/clanek/nejhorsi-je-videt-upadek-a-destrukci-tvrdil-kellner-40355528


tak buď to Kellner hrál na obě strany a nebo to byla čistě osobní "ochranná" ruka.
Fakt je, že o kamarádství mezi Dvořákem a Kellnerem slyším poprvé...


[quote=&quot;pid:9513, uid:163&quot;]Takže ČT09 nebyla z Dvoř&aacute;kovy hlavy, jen plnil zad&aacute;n&iacute;?[/quote] Dvoř&aacute;k zad&aacute;n&iacute; plnil a pln&iacute;. Pokud bychom měli usuzovat podle toho, koho Kellner financoval a z toho, co &quot;jemně&quot; naznačoval ve v&yacute;ročn&iacute;ch zpr&aacute;v&aacute;ch PPF viz zde &quot;Nejhor&scaron;&iacute; je vidět &uacute;padek a destrukci, tvrdil Kellner&quot; 30.3.2021 &quot;Petr Kellner d&aacute;val rozhovory jen vz&aacute;cně. Soukrom&iacute; si střežil, velk&yacute;ch akc&iacute; se až na v&yacute;jimky ne&uacute;častnil. Proto byly tak sledovan&eacute; jeho &uacute;vodn&iacute;ky v&yacute;ročn&iacute;ch zpr&aacute;v PPF. Mohly poodhalit, kam Kellner, tak kl&iacute;čov&yacute; člověk pro svět byznysu, směřuje, jak sm&yacute;&scaron;l&iacute;.&quot; https://www.novinky.cz/domaci/clanek/nejhorsi-je-videt-upadek-a-destrukci-tvrdil-kellner-40355528 tak buď to Kellner hr&aacute;l na obě strany a nebo to byla čistě osobn&iacute; &quot;ochrann&aacute;&quot; ruka. Fakt je, že o kamar&aacute;dstv&iacute; mezi Dvoř&aacute;kem a Kellnerem sly&scaron;&iacute;m poprv&eacute;...
Upravené 30. 3. 2021 o 19:07

Temná minulosť televízie Markíza: Smrť miliardára, Kočner a kriminálne poziadie


Tragédia na Aljaške, pri ktorej zahynul najbohatší Čech a majiteľ TV Markíza, zasiahla celé Česko i Slovensko. Úmrtie Petra Kellnera vo veku 56 rokov je tak ďalším nešťastím, ktoré so sebou televízia nesie dlhé roky, píše portál Šarm.


Vrtuľník havaroval na aljašskom ľadovci v sobotu, keď viezol skupinu lyžiarov. Kellnerovu prítomnosť na palube oznámila v nedeľu polícia a horské stredisko, ktoré let objednávalo. Petr Kellner bol majiteľom investičnej skupiny PPF. Magazín Forbes ho označil za najbohatšieho Čecha.


K tragédii sa vyjadrila aj moderátorka spravodajstva Zlatica Puškárova. „Je to vždy obrovská tragédia, keď zomrie človek v plnej sile, s množstvom plánov a vízií. Najbolestivejšie sú tieto chvíle pre najbližšiu rodinu, ktorej všetci vyjadrujeme úprimnú sústrasť,“ uviedla pre Šarm televízna stálica. „Hranica medzi životom a smrťou je veľmi tenká a človeku sa až nechce veriť, že smrť dokáže takto kedykoľvek udrieť,“ dodala.


Kriminálna minulosť TV Markíza


Kellnerove tragické úmrtie je tak ďalším čiernym míľnikom na trajektórii televízie Markíza. Tú rozbiehal bývalý poslanec Pavol Rusko, ktorého odsúdili za zmenky TV Markíza na trest 19 rokov väzenia v tretej nápravnovýchovnej skupine v kauze, do ktorej bol zapojený aj podnikateľ Marián Kočner, ktorý sa v tej dobe chcel televízie zmocniť v kauze Gamatex, píše vyššie uvedený portál.


V domácom väzení skončil aj ďalší spolumajiteľ televízie Rumun Adrian Sârbu. Ten cez rôzne fiktívne finančné operácie pripravil štát o 16,8 miliónov lei (približne 3,8 milióna eur) a ďalšie financie mal spreneveriť, informoval web omediach.com.
https://www.hlavnydennik.sk/2021/03/30/temna-minulost-televizie-markiza-smrt-miliardara-kocner-a-kriminalne-poziadie/


Temn&aacute; minulosť telev&iacute;zie Mark&iacute;za: Smrť miliard&aacute;ra, Kočner a krimin&aacute;lne poziadie Trag&eacute;dia na Alja&scaron;ke, pri ktorej zahynul najbohat&scaron;&iacute; Čech a majiteľ TV Mark&iacute;za, zasiahla cel&eacute; Česko i Slovensko. &Uacute;mrtie Petra Kellnera vo veku 56 rokov je tak ďal&scaron;&iacute;m ne&scaron;ťast&iacute;m, ktor&eacute; so sebou telev&iacute;zia nesie dlh&eacute; roky, p&iacute;&scaron;e port&aacute;l &Scaron;arm. Vrtuľn&iacute;k havaroval na alja&scaron;skom ľadovci v sobotu, keď viezol skupinu lyžiarov. Kellnerovu pr&iacute;tomnosť na palube ozn&aacute;mila v nedeľu pol&iacute;cia a horsk&eacute; stredisko, ktor&eacute; let objedn&aacute;valo. Petr Kellner bol majiteľom investičnej skupiny PPF. Magaz&iacute;n Forbes ho označil za najbohat&scaron;ieho Čecha. K trag&eacute;dii sa vyjadrila aj moder&aacute;torka spravodajstva Zlatica Pu&scaron;k&aacute;rova. &bdquo;Je to vždy obrovsk&aacute; trag&eacute;dia, keď zomrie človek v plnej sile, s množstvom pl&aacute;nov a v&iacute;zi&iacute;. Najbolestivej&scaron;ie s&uacute; tieto chv&iacute;le pre najbliž&scaron;iu rodinu, ktorej v&scaron;etci vyjadrujeme &uacute;primn&uacute; s&uacute;strasť,&ldquo; uviedla pre &Scaron;arm telev&iacute;zna st&aacute;lica. &bdquo;Hranica medzi životom a smrťou je veľmi tenk&aacute; a človeku sa až nechce veriť, že smrť dok&aacute;že takto kedykoľvek udrieť,&ldquo; dodala. Krimin&aacute;lna minulosť TV Mark&iacute;za Kellnerove tragick&eacute; &uacute;mrtie je tak ďal&scaron;&iacute;m čiernym m&iacute;ľnikom na trajekt&oacute;rii telev&iacute;zie Mark&iacute;za. T&uacute; rozbiehal b&yacute;val&yacute; poslanec Pavol Rusko, ktor&eacute;ho ods&uacute;dili za zmenky TV Mark&iacute;za na trest 19 rokov v&auml;zenia v tretej n&aacute;pravnov&yacute;chovnej skupine v kauze, do ktorej bol zapojen&yacute; aj podnikateľ Mari&aacute;n Kočner, ktor&yacute; sa v tej dobe chcel telev&iacute;zie zmocniť v kauze Gamatex, p&iacute;&scaron;e vy&scaron;&scaron;ie uveden&yacute; port&aacute;l. V dom&aacute;com v&auml;zen&iacute; skončil aj ďal&scaron;&iacute; spolumajiteľ telev&iacute;zie Rumun Adrian S&acirc;rbu. Ten cez r&ocirc;zne fikt&iacute;vne finančn&eacute; oper&aacute;cie pripravil &scaron;t&aacute;t o 16,8 mili&oacute;nov lei (približne 3,8 mili&oacute;na eur) a ďal&scaron;ie financie mal spreneveriť, informoval web omediach.com. https://www.hlavnydennik.sk/2021/03/30/temna-minulost-televizie-markiza-smrt-miliardara-kocner-a-kriminalne-poziadie/
12
16.18k
120
27
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept