Politika v ČR
Tři blázni a zločinec (státní úředník)

"Jenže to nebylo všechno. Po dvou bláznech si Česká televize pozvala vládního zmocněnce pro energetiku Václava Bartušku, který prokázal svou ideologickou vykovanost a beze studu vykládal nesmysly, podpořené údajnými stanovisky zpravodajských služeb, které však nejsou za své (des)informace trestně zodpovědné, a navíc jsou z definice tajné, takže Bartuška si snad vykoleduje přezkum své bezpečnostní spolehlivosti od NBÚ, pokud tam jsou profesionálové a ne třasoříťky.


Nicméně to není u Bartušky to nejhorší. Skandální je sama jeho existence coby státního úředníka. Ten by neměl zaměstnávat kriminální živly (a NBÚ by jim neměl dávat bezpečnostní prověrku).


A Bartuška je odporným autorem výroku z května 2015, který se vztahuje k Ukrajině:


„Na druhou stranu jsme velmi podrobně sledovali model, který byl použit na východě Ukrajiny, v Doněcku, Luhansku a v dalších městech. Šlo to jakoby přes kopírák a popírá to teorii o lidovém povstání. Skupina civilistů obsadí budovy administrativy, muži, ženy, děti. Do dvou dnů se tam začínají nosit zbraně, ženy a děti odcházejí, zůstávají ozbrojenci. Pokud se jim postavíte rychle čelem, jako to udělali třeba v Oděse, kde je prostě upálili, nebo v Dněpropetrovsku, kde je prostě zabili a pohřbili u silnice, tak máte klid. Když to neuděláte, tak máte válku. To je celé.“


Na tento nelidský výrok (jeho autentičnost lze ověřit ZDE) se vztahují přinejmenším paragrafy trestního zákoníku o schvalování trestného činu a podněcování k trestnému činu. Pokud na tu Bartuškovu zhovadilost nezareagovalo státní zastupitelství a policie, patří jim hanba. Pokud takovou zrůdu zaměstnává stát, padá odpovědnost na jeho hlavu. Pokud něco takového prověří NBÚ, je zcela zbytečný. A pokud se toto má objevovat na televizní obrazovce, jsme na cestě k další totalitě."


https://www.prvnizpravy.cz/zpravy/politika/jan-schneider-tri-blazni-a-zlocinec/


Opravdu pozoruhodné, že na Úřadu vlády zaměstnává Andrej Babiš úředníka, který schvaluje trestné činy a dokonce k nim podněcuje !!


"Jenže to nebylo všechno. Po dvou bláznech si Česká televize pozvala vládního zmocněnce pro energetiku Václava Bartušku, který prokázal svou ideologickou vykovanost a beze studu vykládal nesmysly, podpořené údajnými stanovisky zpravodajských služeb, které však nejsou za své (des)informace trestně zodpovědné, a navíc jsou z definice tajné, takže Bartuška si snad vykoleduje přezkum své bezpečnostní spolehlivosti od NBÚ, pokud tam jsou profesionálové a ne třasoříťky. Nicméně to není u Bartušky to nejhorší. Skandální je sama jeho existence coby státního úředníka. Ten by neměl zaměstnávat kriminální živly (a NBÚ by jim neměl dávat bezpečnostní prověrku). A Bartuška je odporným autorem výroku z května 2015, který se vztahuje k Ukrajině: „Na druhou stranu jsme velmi podrobně sledovali model, který byl použit na východě Ukrajiny, v Doněcku, Luhansku a v dalších městech. Šlo to jakoby přes kopírák a popírá to teorii o lidovém povstání. Skupina civilistů obsadí budovy administrativy, muži, ženy, děti. Do dvou dnů se tam začínají nosit zbraně, ženy a děti odcházejí, zůstávají ozbrojenci. Pokud se jim postavíte rychle čelem, jako to udělali třeba v Oděse, kde je prostě upálili, nebo v Dněpropetrovsku, kde je prostě zabili a pohřbili u silnice, tak máte klid. Když to neuděláte, tak máte válku. To je celé.“ Na tento nelidský výrok (jeho autentičnost lze ověřit ZDE) se vztahují přinejmenším paragrafy trestního zákoníku o schvalování trestného činu a podněcování k trestnému činu. Pokud na tu Bartuškovu zhovadilost nezareagovalo státní zastupitelství a policie, patří jim hanba. Pokud takovou zrůdu zaměstnává stát, padá odpovědnost na jeho hlavu. Pokud něco takového prověří NBÚ, je zcela zbytečný. A pokud se toto má objevovat na televizní obrazovce, jsme na cestě k další totalitě." https://www.prvnizpravy.cz/zpravy/politika/jan-schneider-tri-blazni-a-zlocinec/ Opravdu pozoruhodné, že na Úřadu vlády zaměstnává Andrej Babiš úředníka, který schvaluje trestné činy a dokonce k nim podněcuje !!

Taky na něj dojde. Jedna z pečlivě předem vybíraných figurek "studentských vůdců" pro Listopad 89. Jeden jak druhej (druhá) spolehlivá krysa,stačísi dohledat kde kdo z nich je.


Taky na něj dojde. Jedna z pečlivě předem vybíraných figurek "studentských vůdců" pro Listopad 89. Jeden jak druhej (druhá) spolehlivá krysa,stačísi dohledat kde kdo z nich je.

BO:
Tak to zatím "odnesl" vládní zmocněnec pro jadernou energetiku Jaroslava Míla...


Vláda odvolala Míla z pozice zmocněnce pro jádro
https://www.ceskenoviny.cz/zpravy/vlada-odvolala-mila-z-pozice-zmocnence-pro-jadro/2014891?utm_source=incomaker&utm_medium=rss&utm_campaign=Ceske+noviny


BO: Tak to zatím "odnesl" vládní zmocněnec pro jadernou energetiku Jaroslava Míla... Vláda odvolala Míla z pozice zmocněnce pro jádro https://www.ceskenoviny.cz/zpravy/vlada-odvolala-mila-z-pozice-zmocnence-pro-jadro/2014891?utm_source=incomaker&utm_medium=rss&utm_campaign=Ceske+noviny
423
2
2
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept