Politika v ČR
Lidé se nemohou sčítat, formulář nefunguje

Lidé se nemohou sčítat, formulář nefunguje


https://www.novinky.cz/domaci/clanek/on-line-scitani-lidu-ma-vypadek-40355278#seq_no=2&source=hp&dop_id=40355278&dop_ab_variant=444131&dop_req_id=fYnmJPySwtz-202103270814&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz


Lidé se nemohou sčítat, formulář nefunguje https://www.novinky.cz/domaci/clanek/on-line-scitani-lidu-ma-vypadek-40355278#seq_no=2&source=hp&dop_id=40355278&dop_ab_variant=444131&dop_req_id=fYnmJPySwtz-202103270814&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

Hejbá se to, hejbá
u starýho mlejna,
carará,
třese se to, třese
jako šiška v lese.


Hejbá se to, hejbá u starýho mlejna, carará, třese se to, třese jako šiška v lese.

Enormní zatížení mezi půlnocí a šestou hodinou ranní. smile


Enormní zatížení mezi půlnocí a šestou hodinou ranní. :)

Gestapácky špinavý stát! Co je komu potom jak žiju a co mám!


Gestapácky špinavý stát! Co je komu potom jak žiju a co mám!
Upravené 27. 3. 2021 o 13:50

Když si vzpomenu, jak vypadl web Statistického úřadu při posledních parlamentních volbách a pak naskočila procenta TOP09, tak bych se nedivila, že toto "přetížení" je nějaká sabotáž.
Komentáře v diskuzích jsou ve stylu: No jo, naše vláda není schopná nic udělat pořádně.


Když si vzpomenu, jak vypadl web Statistického úřadu při posledních parlamentních volbách a pak naskočila procenta TOP09, tak bych se nedivila, že toto "přetížení" je nějaká sabotáž. Komentáře v diskuzích jsou ve stylu: No jo, naše vláda není schopná nic udělat pořádně.

Gestapácky špinavý stát

Klidně to může být příprava na volby. Vychytávají se mouchy.


[quote="pid:9156, uid:149"]Gestapácky špinavý stát[/quote] Klidně to může být příprava na volby. Vychytávají se mouchy.

toto "přetížení" je nějaká sabotáž.

A nebo trénink na volby.
Respektive příprava informačního krytí. Pokud by se něco podobného pak “náhodou” stalo u voleb (ČSÚ řeší sčítání i volby), tak můžeme být přece v klidu: nic se neděje, nešvindlujeme, je to jenom ten stejný šlendrián jak při sčítání, jak už to známe...a vlastně jsme to čekali, vlastně je to příznak toho, že je všechno normální a v pořádku, vlastně by bylo divné kdyby nic nebylo...


viz též
https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/970/př%C3%ADprava-na-český-volebn%C3%AD-podvod-typu-vzor-usa-2020


[quote="pid:9161, uid:101"]toto "přetížení" je nějaká sabotáž.[/quote] A nebo trénink na volby. Respektive příprava informačního krytí. Pokud by se něco podobného pak “náhodou” stalo u voleb (ČSÚ řeší sčítání i volby), tak můžeme být přece v klidu: nic se neděje, nešvindlujeme, je to jenom ten stejný šlendrián jak při sčítání, jak už to známe...a vlastně jsme to čekali, vlastně je to příznak toho, že je všechno normální a v pořádku, vlastně by bylo divné kdyby nic nebylo... viz též https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/970/př%C3%ADprava-na-český-volebn%C3%AD-podvod-typu-vzor-usa-2020
Upravené 27. 3. 2021 o 18:30

stejný šlendrián jak při sčítání, jak už to známe
A právě z toho důvodu by se neměli volby on-line konat! Nikdy a nikde.


[quote="pid:9187, uid:240"]stejný šlendrián jak při sčítání, jak už to známe[/quote]A právě z toho důvodu by se neměli volby on-line konat! Nikdy a nikde.
Upravené 27. 3. 2021 o 20:32

@JanaK . Přesně. Je to podle mně jasné upozornění předem, co může být připravováno k volbám. Možná to bude mít za následek kádrové změny na FSÚ, ale s možnými personálními úpravami pro anebo proti.

@JanaK . Přesně. Je to podle mně jasné upozornění předem, co může být připravováno k volbám. Možná to bude mít za následek kádrové změny na FSÚ, ale s možnými personálními úpravami pro anebo proti.

„evropská národnost“


Přiznám se vám všem, že jsem za svůj život držel ve svých rukách opravdu velké množství různých dokumentů totožnosti ze všech možných koutů světa, ale co je moc to je příliš.


Z mého pohledu, vyplnění tohoto čímkoliv jiným než tím, co je uvedeno v dokladu totožnosti je podvod ve smyslu § 209 zákona č. 40/2009 (Trestní zákon) Obecně - uvedl jiného v omyl a nebo jeho omylu využil.


Spíše si asi někdo chce tímto způsobem ověřit jak moc velké procento osob je proevropských (tím, že uvedou "evropská" ) s nějakým procentem tolerance, těch kteří jsou sice proevropští, ale ctí, co mají uvedeno v dokladu totožnosti.


Jako test je to zajímavá možnost, leč státní úřad by takovéto pokusy neměl dělat, protže tím snižuje svoji vážnost.


„evropská národnost“ Přiznám se vám všem, že jsem za svůj život držel ve svých rukách opravdu velké množství různých dokumentů totožnosti ze všech možných koutů světa, ale co je moc to je příliš. Z mého pohledu, vyplnění tohoto čímkoliv jiným než tím, co je uvedeno v dokladu totožnosti je podvod ve smyslu § 209 zákona č. 40/2009 (Trestní zákon) Obecně - uvedl jiného v omyl a nebo jeho omylu využil. Spíše si asi někdo chce tímto způsobem ověřit jak moc velké procento osob je proevropských (tím, že uvedou "evropská" ) s nějakým procentem tolerance, těch kteří jsou sice proevropští, ale ctí, co mají uvedeno v dokladu totožnosti. Jako test je to zajímavá možnost, leč státní úřad by takovéto pokusy neměl dělat, protže tím snižuje svoji vážnost.
864
9
8
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept