Politika v ČR
Minářovo hnutí PRO se ukončilo

Zatím jsem to tu nikde nezahlédl. Zajímavá zpráva, že fašistické hnutí Bakalovo loutky Mináře se ukončilo.
https://www.novinky.cz/domaci/clanek/minarovo-hnuti-lide-pro-do-voleb-nepujde-nesehnalo-podpisy-40354921#utm_content=ribbonnavignews&utm_term=milion%20chvilek&utm_medium=hint&utm_source=search.seznam.cz
Snad se konečně projevuje vypouštění zdrojů na financování ziskovek 5. kolony.


...
Hned první komentář z diskuze pod oznámením:


**Stanislav Kutheil
Doba pana Mináře je pryč. Byl použit k vytvoření českého Majdanu, ale v téhle zemi se nemá nikdo tak zle, aby nastavoval svou kůži při převratu. Ano, lidé na demonstrace v Praze přišli v hojném počtu, ale každého sem přivedl jiný důvod. Homosexuálové a lesby demonstrovali za právoplatné manželské svazky. Kuřáci chtějí kouřit v hospodách, atd. Jen hrstka zmanipulovaných ovcí se na Letné teplila ve stádu a vyřvávala antibabišovská hesla. Zbytek kraválu obstarali profesionální demonstranti za vydatné podpory MUDr Hřiba, České veřejnoprávní televize, Seznamu.cz a dalších zkorumpovaných, úplatných mainstreamových médií.


Zatím jsem to tu nikde nezahlédl. Zajímavá zpráva, že fašistické hnutí Bakalovo loutky Mináře se ukončilo. https://www.novinky.cz/domaci/clanek/minarovo-hnuti-lide-pro-do-voleb-nepujde-nesehnalo-podpisy-40354921#utm_content=ribbonnavignews&utm_term=milion%20chvilek&utm_medium=hint&utm_source=search.seznam.cz Snad se konečně projevuje vypouštění zdrojů na financování ziskovek 5. kolony. ... Hned první komentář z diskuze pod oznámením: ****Stanislav Kutheil _Doba pana Mináře je pryč. Byl použit k vytvoření českého Majdanu, ale v téhle zemi se nemá nikdo tak zle, aby nastavoval svou kůži při převratu. Ano, lidé na demonstrace v Praze přišli v hojném počtu, ale každého sem přivedl jiný důvod. Homosexuálové a lesby demonstrovali za právoplatné manželské svazky. Kuřáci chtějí kouřit v hospodách, atd. Jen hrstka zmanipulovaných ovcí se na Letné teplila ve stádu a vyřvávala antibabišovská hesla. Zbytek kraválu obstarali profesionální demonstranti za vydatné podpory MUDr Hřiba, České veřejnoprávní televize, Seznamu.cz a dalších zkorumpovaných, úplatných mainstreamových médií._
Upravené 24. 3. 2021 o 14:45

Zatím jsem to tu nikde nezahlédl. Zajímavá zpráva, že fašistické hnutí Bakalovo loutky Mináře se ukončilo.


To ale není správná interpretace. Milion chvilek běží dál. Pouze tohle politické hnutí "PRO" nepokračuje.


[quote="pid:8711, uid:333"]Zatím jsem to tu nikde nezahlédl. Zajímavá zpráva, že fašistické hnutí Bakalovo loutky Mináře se ukončilo.[/quote] To ale není správná interpretace. Milion chvilek běží dál. Pouze tohle politické hnutí "PRO" nepokračuje.

To ale není správná interpretace. Milion chvilek běží dál. Pouze tohle politické hnutí "PRO" nepokračuje.

Máte pravdu, změním to - to jsem odfláknul - opraveno na hnutí PRO


[quote="pid:8716, uid:307"]To ale není správná interpretace. Milion chvilek běží dál. Pouze tohle politické hnutí "PRO" nepokračuje.[/quote] Máte pravdu, změním to - to jsem odfláknul - opraveno na hnutí PRO
Upravené 24. 3. 2021 o 14:46

@Finist Jasný Sokol

že fašistické hnutí Bakalovo loutky Mináře se ukončilo.


Vzpoměl jsem si na svého učitele češtiny na druhém stupni ZDŠ. Dávno, velmi dávno. Ten způsob ohlášení je špatně nám říkal. Samo se neukončilo, někdo živý ho ukončil. Stejně jako přijme se prodavačka (cedule na krámě), přeci je jasný, že sama sebe nepřijme, ale bude přijata, tedy správně přijmeme prodavačku.


Nebo se to změnilo????


@Finist Jasný Sokol [quote="pid:8711, uid:333"]že fašistické hnutí Bakalovo loutky Mináře se ukončilo.[/quote] Vzpoměl jsem si na svého učitele češtiny na druhém stupni ZDŠ. Dávno, velmi dávno. Ten způsob ohlášení je špatně nám říkal. Samo se neukončilo, někdo živý ho ukončil. Stejně jako přijme se prodavačka (cedule na krámě), přeci je jasný, že sama sebe nepřijme, ale bude přijata, tedy správně přijmeme prodavačku. Nebo se to změnilo????
Upravené 24. 3. 2021 o 17:13

Minář svoji roli sehrál, ale teď už na scéně přebejval. U něj začala tvorba masivního Antibabíše a dnes se tohle předvolební uskupení dělí na "politického Antibabiše" (všechny partaje Dembloku) a "lidového Antibabiše" (Chcípl pes,Přísaha). Samozřejmě se vytváří i
proti-blok neutrálů anebo tolerujících Babiše.
Ale přes Babiše se útočí především proti Hradu a velmi silnému potenciálu pro-národních subjektů . ANO se v tomto kočkování pomalu rozpouští a tak se celá politická scéna před volbami utěšeně mění . A to zdaleka ještě nejsme u konce. Ještě nás čeká velký útok na existenci ČSSD (hrobníci z Aspenu Hamáček a malopetr) a existenci KSČM (mladokomunisté trockisté) .A hlavně - VK st. usilovně buduje "přijatelné národovce" ze všech možných uskupení , aby to náhosou nezůstalo pro SPD.
Bude to mít volič docela těžké .


Minář svoji roli sehrál, ale teď už na scéně přebejval. U něj začala tvorba masivního Antibabíše a dnes se tohle předvolební uskupení dělí na "politického Antibabiše" (všechny partaje Dembloku) a "lidového Antibabiše" (Chcípl pes,Přísaha). Samozřejmě se vytváří i proti-blok neutrálů anebo tolerujících Babiše. Ale přes Babiše se útočí především proti Hradu a velmi silnému potenciálu pro-národních subjektů . ANO se v tomto kočkování pomalu rozpouští a tak se celá politická scéna před volbami utěšeně mění . A to zdaleka ještě nejsme u konce. Ještě nás čeká velký útok na existenci ČSSD (hrobníci z Aspenu Hamáček a malopetr) a existenci KSČM (mladokomunisté trockisté) .A hlavně - VK st. usilovně buduje "přijatelné národovce" ze všech možných uskupení , aby to náhosou nezůstalo pro SPD. Bude to mít volič docela těžké .

Já bych ANO neházela zas tak do koše. V diskuzích pod články, které inFormují o možném vítězství pirátů, mnoho lidí píše, že třeba volili STAN, ale pokud by měli zvítězit piráti, tak raději nepůjdou k volbám. Boj je v podstatě nastaven tak, že buď vyhraje Bartoš nebo Babiš a na to dost lidí slyší.


K Hájkovi mám výhrady, ale v tomhle článku se zamýšlí nad tím, že demožumpa udělala chybu a vyrazila do boje předčasně.
Hájek píše, že "až se začnou lockdownové okovy v květnu a červnu „rozvolňovat“ a Andrej Babiš zvolna (protože má skvělé „píáristy“, jejichž vysoké platy se do výdajů volebních kampaní nepočítají) rozjede vlastní volební kampaň, Bartoš začne klesat."
https://www.protiproud.cz/politika/5682-sance-zvedl-prezident-vaclav-klaus-prapor-narodni-zachrany-jak-moravec-vystrelil-zednare-bartose-z-aurory-hry-s-podvodnymi-cisly-se-dal-stupnuji-babis-neni-mrtev-tomio-versus-junior-nadeje-jeste-zije-a-my-s-ni.htm


Já bych ANO neházela zas tak do koše. V diskuzích pod články, které inFormují o možném vítězství pirátů, mnoho lidí píše, že třeba volili STAN, ale pokud by měli zvítězit piráti, tak raději nepůjdou k volbám. Boj je v podstatě nastaven tak, že buď vyhraje Bartoš nebo Babiš a na to dost lidí slyší. K Hájkovi mám výhrady, ale v tomhle článku se zamýšlí nad tím, že demožumpa udělala chybu a vyrazila do boje předčasně. Hájek píše, že "až se začnou lockdownové okovy v květnu a červnu „rozvolňovat“ a Andrej Babiš zvolna (protože má skvělé „píáristy“, jejichž vysoké platy se do výdajů volebních kampaní nepočítají) rozjede vlastní volební kampaň, Bartoš začne klesat." https://www.protiproud.cz/politika/5682-sance-zvedl-prezident-vaclav-klaus-prapor-narodni-zachrany-jak-moravec-vystrelil-zednare-bartose-z-aurory-hry-s-podvodnymi-cisly-se-dal-stupnuji-babis-neni-mrtev-tomio-versus-junior-nadeje-jeste-zije-a-my-s-ni.htm

Nejít k volbám je vůbec nejhorší řešení.


Nejít k volbám je vůbec nejhorší řešení.

Teď jsem otevřel Parlamentní listy a hle:


To vše ve středu skončilo. „Tato slova se mi nepíšou lehce. Stálo mě mnoho vnitřních zápasů k nim dojít,“ uvedl svůj facebookový příspěvek, ve kterém ohlásil konec své zaregistrované strany. Důvodem je fakt, že podle Mináře není reálné získat 500 tisíc podpisů, což si stanovil jako metu.


https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-Je-smesny-Nic-nevi-Pad-Mikulase-Minare-Hovori-exchvilkarka-Ta-vi-jak-to-tam-fungovalo-658364


Konec politického pokusu nazvaného Lidé PRO. To nejlepší, co se mu za poslední dva roky povedlo. A teď hybaj do školy a koukej se učit! Prázdniny skončily, mamlas!


Teď jsem otevřel Parlamentní listy a hle: To vše ve středu skončilo. „Tato slova se mi nepíšou lehce. Stálo mě mnoho vnitřních zápasů k nim dojít,“ uvedl svůj facebookový příspěvek, ve kterém ohlásil konec své zaregistrované strany. Důvodem je fakt, že podle Mináře není reálné získat 500 tisíc podpisů, což si stanovil jako metu. https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-Je-smesny-Nic-nevi-Pad-Mikulase-Minare-Hovori-exchvilkarka-Ta-vi-jak-to-tam-fungovalo-658364 Konec politického pokusu nazvaného Lidé PRO. To nejlepší, co se mu za poslední dva roky povedlo. A teď hybaj do školy a koukej se učit! Prázdniny skončily, mamlas!

Přísaha je ze stejného soudku jako např. Řád národa.
https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://cs.wikipedia.org/wiki/%25C5%2598%25C3%25A1d_n%25C3%25A1roda&ved=2ahUKEwjxtMjnvsnvAhUu-yoKHft7BMYQFjAHegQILBAC&usg=AOvVaw02OLalEsVHahSFIuYwX1eq
Židozednářský projekt . Jakmile se tam mihnou jména Zickler , Robejšek , Rusnok a spol. , tak jsou kukačky odhalené.
Mimochodem , ten odkaz který jsem vylepil výše píše i o Úsvitu a nechtěně tak prozrazuje , kdo podstrkuje krtky-spáče.


Přísaha je ze stejného soudku jako např. Řád národa. https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://cs.wikipedia.org/wiki/%25C5%2598%25C3%25A1d_n%25C3%25A1roda&ved=2ahUKEwjxtMjnvsnvAhUu-yoKHft7BMYQFjAHegQILBAC&usg=AOvVaw02OLalEsVHahSFIuYwX1eq Židozednářský projekt . Jakmile se tam mihnou jména Zickler , Robejšek , Rusnok a spol. , tak jsou kukačky odhalené. Mimochodem , ten odkaz který jsem vylepil výše píše i o Úsvitu a nechtěně tak prozrazuje , kdo podstrkuje krtky-spáče.
Upravené 24. 3. 2021 o 18:57

U něj začala tvorba masivního Antibabíše a dnes se tohle předvolební uskupení dělí na "politického Antibabiše" (všechny partaje Dembloku) a "lidového Antibabiše" (Chcípl pes,Přísaha).

Já bych se chtěl jednou dožít toho, abych taky MOHL být antibabiš...


[quote="pid:8741, uid:57"]U něj začala tvorba masivního Antibabíše a dnes se tohle předvolební uskupení dělí na "politického Antibabiše" (všechny partaje Dembloku) a "lidového Antibabiše" (Chcípl pes,Přísaha).[/quote] Já bych se chtěl jednou dožít toho, abych taky MOHL být antibabiš...

@Putinovec

Židozednářský projekt . Jakmile se tam mihnou jména Zickler , Robejšek , Rusnok a spol. , tak jsou kukačky odhalené.


Kamil Zigler? OPAP a EmmaDelta?
Nebo jen podoba jmen??


@Putinovec [quote="pid:8771, uid:185"]Židozednářský projekt . Jakmile se tam mihnou jména Zickler , Robejšek , Rusnok a spol. , tak jsou kukačky odhalené.[/quote] Kamil Zigler? OPAP a EmmaDelta? Nebo jen podoba jmen??

Přísaha je ze stejného soudku jako např. Řád národa.

Tady se mi zasekl výpočet. Přijde mi to jako 2 různé soudky. Jewrejozednářskost si zpochybnit netroufám ani u jednoho z nich.
Ale pokud máme věřit slečně wikipedii (viz link co použil @Putinovec ), tak ŘN má určité "nitky" směrem na Zemana.
To u Šlachtova Zpřísahání zatím nevidím...případné korekci se nebráním.
V ŘN Robejška nevidím a ten Rusnok co tam je, je možná taky jewrej jako Zemanův čnb-Rusnok, ale ten samý to není. Teoreticky by mohl být jeho syn, ale pravděpodobně není ani to...

[quote="pid:8771, uid:185"]Přísaha je ze stejného soudku jako např. Řád národa.[/quote] Tady se mi zasekl výpočet. Přijde mi to jako 2 různé soudky. Jewrejozednářskost si zpochybnit netroufám ani u jednoho z nich. Ale pokud máme věřit slečně wikipedii (viz link co použil @Putinovec ), tak ŘN má určité "nitky" směrem na Zemana. To u Šlachtova Zpřísahání zatím nevidím...případné korekci se nebráním. V ŘN Robejška nevidím a ten Rusnok co tam je, je možná taky jewrej jako Zemanův čnb-Rusnok, ale ten samý to není. Teoreticky by mohl být jeho syn, ale pravděpodobně není ani to...

Tohle Minářovi, Chvilkařům ani TOPce ke cti a dobrému veřejnému obrazu moc neposlouží...


"Minářův spolek utratil 6 milionů od sponzorů. Pak skončil"


Neúspěšný projekt Lidé PRO, za nímž stál bývalý předseda Milionu chvilek pro demokracii Mikuláš Minář, vybral od 23. října na transparentní účet 5,8 milionu korun. Nyní zůstalo na účtu něco přes 60 tisíc, zbytek stihl za pět měsíců do oznámení svého ukončení 24. března utratit. Podle poznámek v otevřeném účtu za kampaň a za mzdy.


„Ukončení a finanční vypořádání projektu řeší Mikuláš Minář, obraťte se na něj,“ odkázal Právo exšéf Transparency International David Ondráčka, který s Minářem spolupracoval. Minář však otázky Práva na finance nechal bez odpovědi. Spolek Lidé PRO na webu vybízel sympatizanty k pravidelné i jednorázové finanční podpoře. Mnoho lidí jej vyslyšelo a posílalo stokorunové i tisícikorunové částky.


Účet, na který se peníze posílaly, ale nepatří hnutí Lidé PRO, registrovanému na ministerstvu vnitra až loni v prosinci, ale spolku Pro ČR, z. s., jemuž Minář předsedá a má podle stanov právo nakládat s veškerým jeho majetkem sám.


Nejštědřejším sponzorem Minářova projektu byl jiný spolek, a to Spolek pro podporu liberální demokracie ČR, který daroval tři miliony korun. Ten byl zaregistrován loni 24. září a stihl podarovat i TOP 09 podle její výroční finanční zprávy za loňský rok 2,5 milionu korun.
https://www.novinky.cz/domaci/clanek/minaruv-spolek-utratil-6-milionu-od-sponzoru-pak-skoncil-40355969


Tohle Minářovi, Chvilkařům ani TOPce ke cti a dobrému veřejnému obrazu moc neposlouží... "Minářův spolek utratil 6 milionů od sponzorů. Pak skončil" Neúspěšný projekt Lidé PRO, za nímž stál bývalý předseda Milionu chvilek pro demokracii Mikuláš Minář, vybral od 23. října na transparentní účet 5,8 milionu korun. Nyní zůstalo na účtu něco přes 60 tisíc, zbytek stihl za pět měsíců do oznámení svého ukončení 24. března utratit. Podle poznámek v otevřeném účtu za kampaň a za mzdy. „Ukončení a finanční vypořádání projektu řeší Mikuláš Minář, obraťte se na něj,“ odkázal Právo exšéf Transparency International David Ondráčka, který s Minářem spolupracoval. Minář však otázky Práva na finance nechal bez odpovědi. Spolek Lidé PRO na webu vybízel sympatizanty k pravidelné i jednorázové finanční podpoře. Mnoho lidí jej vyslyšelo a posílalo stokorunové i tisícikorunové částky. Účet, na který se peníze posílaly, ale nepatří hnutí Lidé PRO, registrovanému na ministerstvu vnitra až loni v prosinci, ale spolku Pro ČR, z. s., jemuž Minář předsedá a má podle stanov právo nakládat s veškerým jeho majetkem sám. Nejštědřejším sponzorem Minářova projektu byl jiný spolek, a to Spolek pro podporu liberální demokracie ČR, který daroval tři miliony korun. Ten byl zaregistrován loni 24. září a stihl podarovat i TOP 09 podle její výroční finanční zprávy za loňský rok 2,5 milionu korun. https://www.novinky.cz/domaci/clanek/minaruv-spolek-utratil-6-milionu-od-sponzoru-pak-skoncil-40355969
721
13
8
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept