Politika v SR
Čerpacie stanice Lukoil na Slovensku preberá Slovnaft

Spoločnosť Slovnaft preberá na Slovensku čerpacie stanice prevádzkované pod značkou Lukoil. Maďarská skupina MOL, do ktorej patrí aj bratislavská rafinéria Slovnaft, totiž kúpila od Normeston Group Cyprus Limited 100-percentný podiel spoločnosti Normbenz Slovakia s.r.o. Výšku transakcie spoločnosti nezverejnili.


Celkovo získa Slovnaft, ktorý v súčasnosti prevádzkuje 254 čerpacích staníc, šestnásť čerpačiek Lukoil. Transakciu ešte musí schváliť Protimonopolný úrad SR. „Rozširujeme maloobchodnú sieť Slovnaftu na Slovensku. Novozískané čerpacie stanice budú rebrandované,“ povedala riaditeľka maloobchodu spoločnosti Slovnaft Timea Reicher.


A ja by som dodal že riadenie nad Slovenskom preberá Maďarsko s požehnaním Ruska a Číny...


Spoločnosť Slovnaft preberá na Slovensku čerpacie stanice prevádzkované pod značkou Lukoil. Maďarská skupina MOL, do ktorej patrí aj bratislavská rafinéria Slovnaft, totiž kúpila od Normeston Group Cyprus Limited 100-percentný podiel spoločnosti Normbenz Slovakia s.r.o. Výšku transakcie spoločnosti nezverejnili. Celkovo získa Slovnaft, ktorý v súčasnosti prevádzkuje 254 čerpacích staníc, šestnásť čerpačiek Lukoil. Transakciu ešte musí schváliť Protimonopolný úrad SR. „Rozširujeme maloobchodnú sieť Slovnaftu na Slovensku. Novozískané čerpacie stanice budú rebrandované,“ povedala riaditeľka maloobchodu spoločnosti Slovnaft Timea Reicher. A ja by som dodal že riadenie nad Slovenskom preberá Maďarsko s požehnaním Ruska a Číny...

Zdá se, že to sice jde pomalu ale jistě.
Už nějakou dobu počítám, že podobných zpráv v ČR a SR bude přibývat.


Zdá se, že to sice jde pomalu ale jistě. Už nějakou dobu počítám, že podobných zpráv v ČR a SR bude přibývat.

A ja by som dodal že riadenie nad Slovenskom preberá Maďarsko s požehnaním Ruska a Číny...
V ČR je MOLek taky docela dost. MOL kdysi převzal jak benzínky Slovnaft, tak i Lukoil.


[quote="pid:8710, uid:176"]A ja by som dodal že riadenie nad Slovenskom preberá Maďarsko s požehnaním Ruska a Číny...[/quote]V ČR je MOLek taky docela dost. MOL kdysi převzal jak benzínky Slovnaft, tak i Lukoil.

Kypr
Lukoil bezkonkurenčně nejlevnější a jediný bezproblémový. Říkalo se v ruských hospodách, kde točí Krušovice a Budvar, že majitel žije tady. Ale nikdy jsem se s ním tady osobně nesetkal, ani na recepci na ambasádě. Před 15-18ti lety ještě chodil na Sibiřské náměstí pro vízum. Už tehdy tady měl nemovitost a na základě toho měl vízum bez poplatků.


Kypr Lukoil bezkonkurenčně nejlevnější a jediný bezproblémový. Říkalo se v ruských hospodách, kde točí Krušovice a Budvar, že majitel žije tady. Ale nikdy jsem se s ním tady osobně nesetkal, ani na recepci na ambasádě. Před 15-18ti lety ještě chodil na Sibiřské náměstí pro vízum. Už tehdy tady měl nemovitost a na základě toho měl vízum bez poplatků.
Upravené 24. 3. 2021 o 16:35
401
3
4
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept