Politika v ČR
Václav Klaus ml. končí v politice

"Václav Klaus ml. končí v politice"
23.3.2021
"Václav Klaus ml. se v úterý vzdal funkce předsedy Trikolóry. „Po zralé úvaze jsem se rozhodl, že nepovedu Trikolóru do sněmovních voleb 2021, nebudu sám nikam kandidovat a ukončím veřejné aktivity,“ napsal na Facebook."
https://www.novinky.cz/domaci/clanek/vaclav-klaus-ml-konci-v-politice-40354829


"Podle něj jde o jeho osobní rozhodnutí. Klaus zdůraznil, že neudělal nic špatně, na svém dosavadním působení by neměnil ani čárku. „Chyba je ve mně. Nemám energii a prostě nemůžu teď svolávat ostatní na zteč, když vím, že bych sám šel bez chuti,“ tvrdí."


"Václav Klaus ml. končí v politice" 23.3.2021 "Václav Klaus ml. se v úterý vzdal funkce předsedy Trikolóry. „Po zralé úvaze jsem se rozhodl, že nepovedu Trikolóru do sněmovních voleb 2021, nebudu sám nikam kandidovat a ukončím veřejné aktivity,“ napsal na Facebook." https://www.novinky.cz/domaci/clanek/vaclav-klaus-ml-konci-v-politice-40354829 "Podle něj jde o jeho osobní rozhodnutí. Klaus zdůraznil, že neudělal nic špatně, na svém dosavadním působení by neměnil ani čárku. „Chyba je ve mně. Nemám energii a prostě nemůžu teď svolávat ostatní na zteč, když vím, že bych sám šel bez chuti,“ tvrdí."
Upravené 23. 3. 2021 o 14:33

Otvára priestor svojmu otcovi do tandemu s Okamurom?


Otvára priestor svojmu otcovi do tandemu s Okamurom?

nebol ten pokus o Trikoloru skor o snahu vyviezt sa na chrbte niekoho ineho nahor (a mozno v skutocnosti este by na svojom chrbte niesol niekoho dalsieho)?


nebol ten pokus o Trikoloru skor o snahu vyviezt sa na chrbte niekoho ineho nahor (a mozno v skutocnosti este by na svojom chrbte niesol niekoho dalsieho)?

Bylo riziko vzniku koalice Trikolóra+Soukromníci+Svobodní příliš velké? Vysvětlili mu, že tu změnu neudělal ÚS pro něj?


Bylo riziko vzniku koalice Trikolóra+Soukromníci+Svobodní příliš velké? Vysvětlili mu, že tu změnu neudělal ÚS pro něj?

Bylo riziko vzniku koalice Trikolóra+Soukromníci+Svobodní příliš velké?


To si nemyslím. Je otázka, jestli by dosáhli 5%.


[quote="pid:8553, uid:314"]Bylo riziko vzniku koalice Trikolóra+Soukromníci+Svobodní příliš velké?[/quote] To si nemyslím. Je otázka, jestli by dosáhli 5%.

"Václav Klaus ml. končí v politice"

A počítám, že zde
3.3.2021
https://www.hrad.cz/cs/pro-media/tiskove-zpravy/aktualni-tiskove-zpravy/prezident-republiky-prijal-vaclava-klause-ml.-a-zdenka-koudelku-15829
to byl VKml oznámit Zemanovi, pravděpodobně včetně (?) představení svého nástupce?


Ještě proběhla (mimo jiné) další 2 zajímavá setkání:
16.2.2021
https://www.hrad.cz/cs/pro-media/tiskove-zpravy/aktualni-tiskove-zpravy/prezident-republiky-prijal-ivana-bartose-15809
17.2.2021
https://www.hrad.cz/cs/pro-media/tiskove-zpravy/aktualni-tiskove-zpravy/prezident-republiky-prijal-tomia-okamuru-15811


Ono vůbec je užitečné se občas podívat na tiskové zprávy Hradu (s kým vším a jak často se MZ setkává).
A taky na Twitter Ovčáčka, tam je občas zajímavá symbolika.


[quote="pid:8534, uid:240"]"Václav Klaus ml. končí v politice"[/quote] A počítám, že zde 3.3.2021 https://www.hrad.cz/cs/pro-media/tiskove-zpravy/aktualni-tiskove-zpravy/prezident-republiky-prijal-vaclava-klause-ml.-a-zdenka-koudelku-15829 to byl VKml oznámit Zemanovi, pravděpodobně včetně (?) představení svého nástupce? Ještě proběhla (mimo jiné) další 2 zajímavá setkání: 16.2.2021 https://www.hrad.cz/cs/pro-media/tiskove-zpravy/aktualni-tiskove-zpravy/prezident-republiky-prijal-ivana-bartose-15809 17.2.2021 https://www.hrad.cz/cs/pro-media/tiskove-zpravy/aktualni-tiskove-zpravy/prezident-republiky-prijal-tomia-okamuru-15811 Ono vůbec je užitečné se občas podívat na tiskové zprávy Hradu (s kým vším a jak často se MZ setkává). A taky na Twitter Ovčáčka, tam je občas zajímavá symbolika.
Upravené 23. 3. 2021 o 14:54

Klaus mladší udělal místo starému bijci a to proto , že neumí v politice pracovat s lidmi. Dělat to co jsem odkoukal od tatíka není totéž , jako umět něco skutečně řídit-predikovat.
Za tu dobu kdy budoval stranu coby výtah vzhůru ,má čistou pětku.


Klaus mladší udělal místo starému bijci a to proto , že neumí v politice pracovat s lidmi. Dělat to co jsem odkoukal od tatíka není totéž , jako umět něco skutečně řídit-predikovat. Za tu dobu kdy budoval stranu coby výtah vzhůru ,má čistou pětku.

Politika a diplomacie je umění možného.
Nenadarmo se říká, že největší politik 20tého století byl sir Winston Churchill díky svému výkonu během druhé světové války. O druhé místo se podle znalců dělí Josiph Bros Tito s Andreasem Papandreem. Zvláštní je, že český král Karel IV, je podle nich až na 4tém místě. Jak se toto porovnává dost dobře nepochopím ani při svém věku a vzdělání.
Říká se dětem, dívej se mi na ruce, já si to do hrobu nevezmu a to platí. I když to automaticky neznamená, že syn bude lepší otce, ač by to bylo logické. A to asi bude platit i v tomto případě.


Politika a diplomacie je umění možného. Nenadarmo se říká, že největší politik 20tého století byl sir Winston Churchill díky svému výkonu během druhé světové války. O druhé místo se podle znalců dělí Josiph Bros Tito s Andreasem Papandreem. Zvláštní je, že český král Karel IV, je podle nich až na 4tém místě. Jak se toto porovnává dost dobře nepochopím ani při svém věku a vzdělání. Říká se dětem, dívej se mi na ruce, já si to do hrobu nevezmu a to platí. I když to automaticky neznamená, že syn bude lepší otce, ač by to bylo logické. A to asi bude platit i v tomto případě.

Politika a diplomacie je umění možného.

",,Vím, jaké kompro měli na Klause ml.” Člen Trikolóry vystoupil z řady"
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-Vim-jake-kompro-meli-na-Klause-ml-Clen-Trikolory-vystoupil-z-rady-658282


"Takovýto způsob odcházení se ani trochu nelíbil členovi Trikolóry, absolventovi Právnické fakulty Masarykovy univerzity v Brně, Martinu Chmelovi. „Pár vět k odchodu VKML a bez servítků: 1. Jelikož vím, jaké ‚kompro‘ na něj oponenti měli, a že by do toho zatáhli jeho rodinu, tak se nedivím jeho odchodu 2. Patřím k drtivé většině členů, kteří jsou na něj velmi naštvaní. Tímto způsobem se neodchází. Odchod má být ‚štafetový‘,“ zdůraznil."


[quote="pid:8727, uid:311"]Politika a diplomacie je umění možného.[/quote] ",,Vím, jaké kompro měli na Klause ml.” Člen Trikolóry vystoupil z řady" https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-Vim-jake-kompro-meli-na-Klause-ml-Clen-Trikolory-vystoupil-z-rady-658282 "Takovýto způsob odcházení se ani trochu nelíbil členovi Trikolóry, absolventovi Právnické fakulty Masarykovy univerzity v Brně, Martinu Chmelovi. „Pár vět k odchodu VKML a bez servítků: 1. Jelikož vím, jaké ‚kompro‘ na něj oponenti měli, a že by do toho zatáhli jeho rodinu, tak se nedivím jeho odchodu 2. Patřím k drtivé většině členů, kteří jsou na něj velmi naštvaní. Tímto způsobem se neodchází. Odchod má být ‚štafetový‘,“ zdůraznil."

@Počtář

Výroba "kompro" se nám v poslední době nějak moc rozmnožila. S postupem technologií rostou jak houby po dešti. Jenže po čase, kdy splní svůj účel se nakonec objeví pravda, ale veřejné mínění je už daleko jinde a kompromitovaný mimo funkci.


První známý případ byl v Rakousku pan Strache. Rozhovor s nějakou ženou tuším na Mollorce, který podle mých informací trval sedm hodin a byl vtěsnán do 4 minut. To je první podezřelý moment. Hned jsem si říkal, že to bude nějaká bouda na kancléře Kurtze. Obzvlášť proto, že to vysílali němci.


Druhý mě osobně známý případ (nevím zda je známý v Čechách) je zdejší a jednalo se o předsedu parlamentu pana Silurise a jednoho poslance za AKEL jméno není důležité. Al-Jazira odvysílala dvouminutový spot s prvním a asi dvě a půl minuty s druhým. Oba ihned druhý den rezignovali na své funkce s prohlášením, že je to sestříhané a nikdy to nebylo řečeno v této souvislosti. Jednalo se o téma okolo "Zlatých pasů" tedy na základě investice 2 milionů Euro se zúčastní programu, který zrychlí udělení občanství.


Pokud se někdo zajímá, mohu uvést podmínky tohoto programu. Především z důvodů, že EU v tomto nemluví pravdu.


Nicméně obě politicky exponované osoby, kterých se vysílání týkalo, mají svoji právní kancelář a zajišťují potřebné právní kroky pro žadatele o občanství a to jak v normálním režimu tak i v režimu "investičního programu".


A teď to důležité, do jedné právní kanceláře (největší právnické eso v zemi, bývalý soudce u soudu ve Štrasburku- Lidská práva, a taktéž dlouholetý generální prokurátor) se dostaly oba záznamy, ale celé, neupravené. Ten s předsedou parlamentu má trvání 04:22:15 a po shlédnutí v něm není nic, co by bylo kompromitující! Na otázku v čase 02:24:19 je přilepena odpověď z 00:12:25. Na další položenou otázku v čase 04:08:16 na kterou odpovídá větou v 01:45:14. A tak bych mohl pokračovat dál. Obdobně je vytvořeno i to druhé odvysílané video. Závěrem mám důvodné podezření, že to samé bylo s videem na kterém je pan Strache.


Samozřejmě, že oba dva zdejší nejsou čistí, ale tohle je brutální podpásovka na objednávku. Budou volby a předseda parlamentu je číslo 2 v hierarchii státu. Siluris je stana EDEK a druhý AKEL. Dnes vládne DYSI, protože president je DYSI, nemá možnost dalších let v úřadě, protože je v druhém období a po "covidu" ho už nikdo volit nebude, takže strana potřebuje získat pozici číslo 2, bez ohledu na to, kdo bude zvolen presidentem. A protože jde o peníze až v poslední řadě (v tomto případě) byly investovány nemalé prostředky k výrobě tohoto "kompro".


Čili jinými slovy závěrem, byla vytvořena objednávka, na objednávku byli pozváni někam na nějaké jednání, to jednání bylo celé zaznamenáno a následně zpracováno do potřebné formy a pak odvysíláno. "Náhodou" si toho někdo všiml a byla z toho aféra. Mezi námi, kdo z vás sleduje zprávy na kanále Al-Jazíra. Nikdo. Dokonce si myslím, že ani zpravodajské služby už dnes ne. Ty roky minuly.


Příteli @Počtář, nešlo by třeba Poctar? Bez diakritiky, alespoň dočasně, než to bude opraveno? Prosím.

@Počtář Výroba "kompro" se nám v poslední době nějak moc rozmnožila. S postupem technologií rostou jak houby po dešti. Jenže po čase, kdy splní svůj účel se nakonec objeví pravda, ale veřejné mínění je už daleko jinde a kompromitovaný mimo funkci. První známý případ byl v Rakousku pan Strache. Rozhovor s nějakou ženou tuším na Mollorce, který podle mých informací trval sedm hodin a byl vtěsnán do 4 minut. To je první podezřelý moment. Hned jsem si říkal, že to bude nějaká bouda na kancléře Kurtze. Obzvlášť proto, že to vysílali němci. Druhý mě osobně známý případ (nevím zda je známý v Čechách) je zdejší a jednalo se o předsedu parlamentu pana Silurise a jednoho poslance za AKEL jméno není důležité. Al-Jazira odvysílala dvouminutový spot s prvním a asi dvě a půl minuty s druhým. Oba ihned druhý den rezignovali na své funkce s prohlášením, že je to sestříhané a nikdy to nebylo řečeno v této souvislosti. Jednalo se o téma okolo "Zlatých pasů" tedy na základě investice 2 milionů Euro se zúčastní programu, který zrychlí udělení občanství. Pokud se někdo zajímá, mohu uvést podmínky tohoto programu. Především z důvodů, že EU v tomto nemluví pravdu. Nicméně obě politicky exponované osoby, kterých se vysílání týkalo, mají svoji právní kancelář a zajišťují potřebné právní kroky pro žadatele o občanství a to jak v normálním režimu tak i v režimu "investičního programu". A teď to důležité, do jedné právní kanceláře (největší právnické eso v zemi, bývalý soudce u soudu ve Štrasburku- Lidská práva, a taktéž dlouholetý generální prokurátor) se dostaly oba záznamy, ale celé, neupravené. Ten s předsedou parlamentu má trvání 04:22:15 a po shlédnutí v něm není nic, co by bylo kompromitující! Na otázku v čase 02:24:19 je přilepena odpověď z 00:12:25. Na další položenou otázku v čase 04:08:16 na kterou odpovídá větou v 01:45:14. A tak bych mohl pokračovat dál. Obdobně je vytvořeno i to druhé odvysílané video. Závěrem mám důvodné podezření, že to samé bylo s videem na kterém je pan Strache. Samozřejmě, že oba dva zdejší nejsou čistí, ale tohle je brutální podpásovka na objednávku. Budou volby a předseda parlamentu je číslo 2 v hierarchii státu. Siluris je stana EDEK a druhý AKEL. Dnes vládne DYSI, protože president je DYSI, nemá možnost dalších let v úřadě, protože je v druhém období a po "covidu" ho už nikdo volit nebude, takže strana potřebuje získat pozici číslo 2, bez ohledu na to, kdo bude zvolen presidentem. A protože jde o peníze až v poslední řadě (v tomto případě) byly investovány nemalé prostředky k výrobě tohoto "kompro". Čili jinými slovy závěrem, byla vytvořena objednávka, na objednávku byli pozváni někam na nějaké jednání, to jednání bylo celé zaznamenáno a následně zpracováno do potřebné formy a pak odvysíláno. "Náhodou" si toho někdo všiml a byla z toho aféra. Mezi námi, kdo z vás sleduje zprávy na kanále Al-Jazíra. Nikdo. Dokonce si myslím, že ani zpravodajské služby už dnes ne. Ty roky minuly. Příteli @Počtář, nešlo by třeba Poctar? Bez diakritiky, alespoň dočasně, než to bude opraveno? Prosím.
Upravené 25. 3. 2021 o 07:16

Výroba "kompro" se nám v poslední době nějak moc rozmnožila.

Otázka je, jestli rozmnožila nebo se stala pro "nás" viditelnější.
Takže třeba já mohu do sbírky přidat z poslední doby kauzu z ČR: "Nečas-Nagyová-kabelky". (i když to možná nebylo kompro, ale obyčejné uŠlachtilé zPřísaha(ní) viz zde https://cs.wikipedia.org/wiki/Robert_%C5%A0lachta)


Slavná byla taky VKst "krádež" psacího pera...ano, je to "soft-kompro", banalita, ale otloukají mu to o hlavu dodnes (dokonce to má vlastní heslo na wikipedii), viz zde
https://cs.wikipedia.org/wiki/Chilsk%C3%BD_incident_V%C3%A1clava_Klause


Pokud se týká Stracheho. To je pro mne fakt záhada.

s nějakou ženou tuším na Mollorce, který podle mých informací trval sedm hodin a byl vtěsnán do 4 minut

Vždyť to je strašně okaté. A přece, když je něco podezřelé mně, obyčejnému ne-strachemu, tak panebože skutečný Strache nemůže do něčeho takového naskočit, nebo jo? Od čeho má lidi kolem sebe, kteří můžou ledasco zFaltýnkovat (zprostředkovat)? Dle wiki operace Ibiza proběhla v měsíci 07/2017 a volby (navíc předčasné!) byly 10/2017. Takže měl jezdit maximálně po rakouském venkově a rozprávět s krávami na pastvě.
Takže jaké jsou možnosti:
i. buď je Strache úplně blbý, či bez pudu sebezáchovy (a tedy svému okolí nebezpečný), že na něco takového skočil
ii. nebo to byl zágovor jeho nejbližšího okolí (a to mi zase přechází do varinaty [i])
iii. nebo dostal nabídku, která se neodmítá
iv. nebo operace Ibiza ještě neskončila...


trval sedm hodin a byl vtěsnán do 4 minut

Teď už je to dokonce technologicky dál, než jen obyčejné stříhání. Pokud je k dispozici dostatečně dlouhý proslov kohokoliv, lze vyrobit cokoliv, tedy i sdělení nezískatelná pouhým setříháním/přeházením vět.
Zdá se, že Strache a jiní nečtou idnes.cz:
"Falešná Alžběta II. předvedla tanec, varovala před dezinformacemi"
28.12.2020
https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/alzbeta-ii-kralovna-britanie-poslestvi-projev-falesne-video-dezinformace-digitalni-technologie-vanoc.A201228_104915_zahranicni_dtt


Příteli @Počtář, nešlo by třeba Poctar? Bez diakritiky, alespoň dočasně, než to bude opraveno?

Diakritika v mém nicku ze mne dělá to, co jsem. Jsem ten, který počítá (a připouští).
Kdybych byl jenom obyčejný 'Poctar', tedy ten, kdo skládá pocty, musel bych psát jinak.
Diakritika hraje v životě národů, které ji v jazyce mají, mimořádnou (explicitně nedoceněnou) úlohu. Není možné se jí jen tak vzdát, je to věc přežití národa. Mezi všemi písmeny s diakritikou pak kraluje boží "Ř".
Můj nick, je také pocta Mistru Janu Husovi https://cs.wikipedia.org/wiki/Jan_Hus, který je podle mne (i vlastenci) nedoceněn. Počítám s tím, že je zde věc, která zastiňuje dokonce i jeho kostnickou oběť. Mistr Jan Hus je redaktorem latinsky psaného díla "Orthographia Bohemica" https://cs.wikipedia.org/wiki/Orthographia_Bohemica, kterým byl zachráněn celý Český národ (a kdoví, možná to nepřímo pomohlo i Slovákům). Pro mne jasná 1. priorita zobecněných prostředků řízení. Dílo vzniklo kolektivní prací v rámci dobové "Stolice jazyka Českého", jakési tehdejší neoficiální "Filologické fakulty University Karlovy", která fungovala v klášteře "Na Slovanech" https://cs.wikipedia.org/wiki/Emauzsk%C3%BD_kl%C3%A1%C5%A1ter za opatování opata Jana zvaného Hlaholáš, někdy kolem roku 1350. (Tento klášter je dnes obsazen našimi nepřáteli a je zván "Emauzy". A to nemluvím o zločinné "dostavbě" věží pobořených po "náhodném" vybombardování kláštera našimi "spojenci" 14.2.1945.)

P.S.: A odkazovat přes @ mne ani moc nemusíš, stejně čtu všechny Tvoje příspěvky...
;-)


[quote="pid:8867, uid:311"]Výroba "kompro" se nám v poslední době nějak moc rozmnožila.[/quote] Otázka je, jestli rozmnožila nebo se stala pro "nás" viditelnější. Takže třeba já mohu do sbírky přidat z poslední doby kauzu z ČR: "Nečas-Nagyová-kabelky". (i když to možná nebylo kompro, ale obyčejné uŠlachtilé zPřísaha(ní) viz zde https://cs.wikipedia.org/wiki/Robert_%C5%A0lachta) Slavná byla taky VKst "krádež" psacího pera...ano, je to "soft-kompro", banalita, ale otloukají mu to o hlavu dodnes (dokonce to má vlastní heslo na wikipedii), viz zde https://cs.wikipedia.org/wiki/Chilsk%C3%BD_incident_V%C3%A1clava_Klause Pokud se týká Stracheho. To je pro mne fakt záhada. [quote="pid:8867, uid:311"]s nějakou ženou tuším na Mollorce, který podle mých informací trval sedm hodin a byl vtěsnán do 4 minut[/quote] Vždyť to je strašně okaté. A přece, když je něco podezřelé mně, obyčejnému ne-strachemu, tak panebože skutečný Strache nemůže do něčeho takového naskočit, nebo jo? Od čeho má lidi kolem sebe, kteří můžou ledasco zFaltýnkovat (zprostředkovat)? Dle wiki operace Ibiza proběhla v měsíci 07/2017 a volby (navíc předčasné!) byly 10/2017. Takže měl jezdit maximálně po rakouském venkově a rozprávět s krávami na pastvě. Takže jaké jsou možnosti: i. buď je Strache úplně blbý, či bez pudu sebezáchovy (a tedy svému okolí nebezpečný), že na něco takového skočil ii. nebo to byl zágovor jeho nejbližšího okolí (a to mi zase přechází do varinaty [i]) iii. nebo dostal nabídku, která se neodmítá iv. nebo operace Ibiza ještě neskončila... [quote="pid:8867, uid:311"]trval sedm hodin a byl vtěsnán do 4 minut[/quote] Teď už je to dokonce technologicky dál, než jen obyčejné stříhání. Pokud je k dispozici dostatečně dlouhý proslov kohokoliv, lze vyrobit cokoliv, tedy i sdělení nezískatelná pouhým setříháním/přeházením vět. Zdá se, že Strache a jiní nečtou idnes.cz: "Falešná Alžběta II. předvedla tanec, varovala před dezinformacemi" 28.12.2020 https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/alzbeta-ii-kralovna-britanie-poslestvi-projev-falesne-video-dezinformace-digitalni-technologie-vanoc.A201228_104915_zahranicni_dtt [quote="pid:8867, uid:311"]Příteli @Počtář, nešlo by třeba Poctar? Bez diakritiky, alespoň dočasně, než to bude opraveno?[/quote] Diakritika v mém nicku ze mne dělá to, co jsem. Jsem ten, který počítá (a připouští). Kdybych byl jenom obyčejný 'Poctar', tedy ten, kdo skládá pocty, musel bych psát jinak. Diakritika hraje v životě národů, které ji v jazyce mají, mimořádnou (explicitně nedoceněnou) úlohu. Není možné se jí jen tak vzdát, je to věc přežití národa. Mezi všemi písmeny s diakritikou pak kraluje boží "Ř". Můj nick, je také pocta Mistru Janu Husovi https://cs.wikipedia.org/wiki/Jan_Hus, který je podle mne (i vlastenci) nedoceněn. Počítám s tím, že je zde věc, která zastiňuje dokonce i jeho kostnickou oběť. Mistr Jan Hus je redaktorem latinsky psaného díla "Orthographia Bohemica" https://cs.wikipedia.org/wiki/Orthographia_Bohemica, kterým byl zachráněn celý Český národ (a kdoví, možná to nepřímo pomohlo i Slovákům). Pro mne jasná 1. priorita zobecněných prostředků řízení. Dílo vzniklo kolektivní prací v rámci dobové "Stolice jazyka Českého", jakési tehdejší neoficiální "Filologické fakulty University Karlovy", která fungovala v klášteře "Na Slovanech" https://cs.wikipedia.org/wiki/Emauzsk%C3%BD_kl%C3%A1%C5%A1ter za opatování opata Jana zvaného Hlaholáš, někdy kolem roku 1350. (Tento klášter je dnes obsazen našimi nepřáteli a je zván "Emauzy". A to nemluvím o zločinné "dostavbě" věží pobořených po "náhodném" vybombardování kláštera našimi "spojenci" 14.2.1945.) P.S.: A odkazovat přes @ mne ani moc nemusíš, stejně čtu všechny Tvoje příspěvky... ;-)
Upravené 25. 3. 2021 o 10:39

Pokud se týká Stracheho. To je pro mne fakt záhada.


I pro mě. Podle všeho to dnes vypadá tak, že to připravila nějaká zpravodajská služba a i ona žena i Strache byli politicky zneužiti. Nicméně plynou z toho nějaké detaily. Strache tam byl bez vlastní ochranky, protože ta by to odhalila. To znamená, že ženě v mezích možností důvěřoval. Ten, kdo jim poskytl ten objekt je článek řetězu, který byl slabý. Otázka, kdo ho použil? Ona žena nebo Strache? Nedává logiku, aby ona podrážela sebe samou, a to samé Strache, leda by se chtěl (nebo chtěl Rakousko) z nějakého důvodu zbavit Kurze a tím také skončit v politice. Varianta IV je reálně velmi možná, ale další dějství?


Rozhodně jsem se Tě tím nechtěl dotknout, to byl jen návrh, jak jsem uvedl prozatimní, než se to technologicky vyřeší s diakritikou. Jinak pro mě velká pocta, že čteš všechny mé příspěvky.


O krádeži pera, to je extra kapitola, fakt je, že protokolární pero je vždy podle protokolu dar pro podpisujícího. Ale i s etuí! Předává se po skončení obřadu. Několikrát jsem byl svědkem.


[quote="pid:8896, uid:240"]Pokud se týká Stracheho. To je pro mne fakt záhada.[/quote] I pro mě. Podle všeho to dnes vypadá tak, že to připravila nějaká zpravodajská služba a i ona žena i Strache byli politicky zneužiti. Nicméně plynou z toho nějaké detaily. Strache tam byl bez vlastní ochranky, protože ta by to odhalila. To znamená, že ženě v mezích možností důvěřoval. Ten, kdo jim poskytl ten objekt je článek řetězu, který byl slabý. Otázka, kdo ho použil? Ona žena nebo Strache? Nedává logiku, aby ona podrážela sebe samou, a to samé Strache, leda by se chtěl (nebo chtěl Rakousko) z nějakého důvodu zbavit Kurze a tím také skončit v politice. Varianta IV je reálně velmi možná, ale další dějství? Rozhodně jsem se Tě tím nechtěl dotknout, to byl jen návrh, jak jsem uvedl prozatimní, než se to technologicky vyřeší s diakritikou. Jinak pro mě velká pocta, že čteš všechny mé příspěvky. O krádeži pera, to je extra kapitola, fakt je, že protokolární pero je vždy podle protokolu dar pro podpisujícího. Ale i s etuí! Předává se po skončení obřadu. Několikrát jsem byl svědkem.

Rozhodně jsem se Tě tím nechtěl dotknout, to byl jen návrh, jak jsem uvedl prozatimní, než se to technologicky vyřeší s diakritikou. Jinak pro mě velká pocta, že čteš všechny mé příspěvky.

Nedotklo se mě to, jen jsem chtěl, aby moje "ne" nebylo tak strohé...:-)
(že nefunguju přes zavináč jsem si všiml už dřív, překvapilo mě to, ale nezalitoval jsem)


Safra, tak mě to dohnalo... (pocta-r) a hned 2x, když si navíc pročtu i ten můj příspěvek s exkurzí do kláštera...
;-)


[quote="pid:8901, uid:311"]Rozhodně jsem se Tě tím nechtěl dotknout, to byl jen návrh, jak jsem uvedl prozatimní, než se to technologicky vyřeší s diakritikou. Jinak pro mě velká pocta, že čteš všechny mé příspěvky.[/quote] Nedotklo se mě to, jen jsem chtěl, aby moje "ne" nebylo tak strohé...:-) (že nefunguju přes zavináč jsem si všiml už dřív, překvapilo mě to, ale nezalitoval jsem) Safra, tak mě to dohnalo... (pocta-r) a hned 2x, když si navíc pročtu i ten můj příspěvek s exkurzí do kláštera... ;-)

iii. nebo dostal nabídku, která se neodmítá
iv. nebo operace Ibiza ještě neskončila...


Ja osobne si myslím, že kombinácia týchto dvoch možností.


[quote="pid:8896, uid:240"]iii. nebo dostal nabídku, která se neodmítá iv. nebo operace Ibiza ještě neskončila...[/quote] Ja osobne si myslím, že kombinácia týchto dvoch možností.

Moderátor

dostal nabídku, která se neodmítá


Jen musíme doufat, že to nebyla nabídka, kdy se díval na "9tku" z druhé strany!


Omlouvám se za můj drsný humor.


[quote="pid:8896, uid:240"]dostal nabídku, která se neodmítá[/quote] Jen musíme doufat, že to nebyla nabídka, kdy se díval na "9tku" z druhé strany! Omlouvám se za můj drsný humor.

Jen musíme doufat, že to nebyla nabídka, kdy se díval na "9tku" z druhé strany!

Počítám, že je vícero druhů nabídek, které se neodmítají...


[quote="pid:8928, uid:311"]Jen musíme doufat, že to nebyla nabídka, kdy se díval na "9tku" z druhé strany![/quote] Počítám, že je vícero druhů nabídek, které se neodmítají...

Institut Václava Klause


Prohlášení Václava Klause k politické situaci po včerejším vývoji v hnutí Trikolóra


  1. Nacházíme se nejen v kovidových lockdownech a omezeních, které veřejnost mimořádně trápí a popuzují, a mne s ní, ale i v mimořádně nebezpečné politické situaci. Naše země směřuje k podzimním parlamentním volbám, jejichž výsledky mohou znamenat, že se již nikdy nevrátíme k normálnímu životu. Hrozí, že naší zemi zbyde jediná volba: buď Babiš, anebo neomarxističtí piráti.

  2. I z těchto důvodů jsem již včera vyjádřil svůj nesouhlas s rozhodnutím svého syna právě teď odejít z politiky a přislíbil jsem, že s ním o tom budu mluvit a že se jej pokusím přesvědčit, aby vše ještě uvážil.

  3. Včerejší večerní prohlášení vedení Trikolóry mě velmi nepříjemně překvapilo a naznačilo, že za rozhodnutím mého syna nebyly jen důvody osobní. Trikolóra se svého zakladatele – v kontextu vážnosti doby – nesměla tak snadno vzdát.

  4. Proto jsem uvítal a za nadějnou zprávu považuji, že můj syn bude i nadále pokračovat ve své práci ve sněmovně.


https://www.facebook.com/institutvk/posts/2152828221521495


Institut Václava Klause Prohlášení Václava Klause k politické situaci po včerejším vývoji v hnutí Trikolóra 1. Nacházíme se nejen v kovidových lockdownech a omezeních, které veřejnost mimořádně trápí a popuzují, a mne s ní, ale i v mimořádně nebezpečné politické situaci. Naše země směřuje k podzimním parlamentním volbám, jejichž výsledky mohou znamenat, že se již nikdy nevrátíme k normálnímu životu. Hrozí, že naší zemi zbyde jediná volba: buď Babiš, anebo neomarxističtí piráti. 2. I z těchto důvodů jsem již včera vyjádřil svůj nesouhlas s rozhodnutím svého syna právě teď odejít z politiky a přislíbil jsem, že s ním o tom budu mluvit a že se jej pokusím přesvědčit, aby vše ještě uvážil. 3. Včerejší večerní prohlášení vedení Trikolóry mě velmi nepříjemně překvapilo a naznačilo, že za rozhodnutím mého syna nebyly jen důvody osobní. Trikolóra se svého zakladatele – v kontextu vážnosti doby – nesměla tak snadno vzdát. 4. Proto jsem uvítal a za nadějnou zprávu považuji, že můj syn bude i nadále pokračovat ve své práci ve sněmovně. https://www.facebook.com/institutvk/posts/2152828221521495
1.36k
17
9
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept