Politika v ČR
Rychetský a další ústavní soudci čelí trestnímu oznámení.

Rychetský a další ústavní soudci čelí trestnímu oznámení. Podaly jej Bobošíková a Lipovská


https://cz.sputniknews.com/ceskarepublika/2021032213363237-rychetsky-a-dalsi-ustavni-soudci-celi-trestnimu-oznameni-podaly-jej-bobosikova-a-lipovska/


"Podle nich je rozhodnutí Ústavního soudu v rozporu s ústavním pořádkem, zásadním způsobem zasahuje do práv třetích osob, narušuje průběh voleb do Poslanecké sněmovny a narušuje činnost klíčových orgánů veřejné moci."


Pouhé "plácnutí do vody" ?


Rychetský a další ústavní soudci čelí trestnímu oznámení. Podaly jej Bobošíková a Lipovská https://cz.sputniknews.com/ceskarepublika/2021032213363237-rychetsky-a-dalsi-ustavni-soudci-celi-trestnimu-oznameni-podaly-jej-bobosikova-a-lipovska/ "Podle nich je rozhodnutí Ústavního soudu v rozporu s ústavním pořádkem, zásadním způsobem zasahuje do práv třetích osob, narušuje průběh voleb do Poslanecké sněmovny a narušuje činnost klíčových orgánů veřejné moci." Pouhé "plácnutí do vody" ?

Bobošíková mluvila dříve také o možnosti stížnosti u Evropského soudu pro lidská práva. Dávala příklad Bulharska, kde soud rozhodl proti změně volebního zákona těsně před volbami.
https://cz.sputniknews.com/ceskarepublika/2021030913302828-ustavni-soud-neni-nedotknutelny-bobosikova-nalozila-pavlovi-rychetskemu-kvuli-volbam/


https://youtu.be/pfULOHUnebo?t=427


Bobošíková mluvila dříve také o možnosti stížnosti u Evropského soudu pro lidská práva. Dávala příklad Bulharska, kde soud rozhodl proti změně volebního zákona těsně před volbami. https://cz.sputniknews.com/ceskarepublika/2021030913302828-ustavni-soud-neni-nedotknutelny-bobosikova-nalozila-pavlovi-rychetskemu-kvuli-volbam/ https://youtu.be/pfULOHUnebo?t=427

Popravdě nemyslím, má to šanci 50:50, ale bude to chtít někoho hodně dobrýho. Vyvstává otázka, zda padne nějaký výsledek a v jakém časovém horizontu.
Dále :


Šimáčkovou oznamovatelky obvinily z podjatosti kvůli tomu, že v minulosti zastupovala Senát při návrhu zrušení části volebního zákona, a proto by měla být vyloučena. Souhlas! Věděl a snadno seznati mohl!


Rychetský byl osobně tvůrce (jedním z tvůrců) zákona, který brutálním způsobem protlačoval, a najednou ...


Obávám se, že by to mohlo ztroskotat na jednom bodě, a to sice, že měli být žalováni všichni, kdo byli pro.


Soudci zpravodaji Filipovi vyčítají načasování textu rozhodnutí, které vyhotovil více než tři roky poté, co záležitost dostal přidělenou a až poté, co prezident Miloš Zeman koncem prosince vypsal termín voleb.


No, uvidíme, jak se k tomu postaví orgány činné v trestním řízení. Kdo kope za který manšaft.


Popravdě nemyslím, má to šanci 50:50, ale bude to chtít někoho hodně dobrýho. Vyvstává otázka, zda padne nějaký výsledek a v jakém časovém horizontu. Dále : Šimáčkovou oznamovatelky obvinily z podjatosti kvůli tomu, že v minulosti zastupovala Senát při návrhu zrušení části volebního zákona, a proto by měla být vyloučena. Souhlas! Věděl a snadno seznati mohl! Rychetský byl osobně tvůrce (jedním z tvůrců) zákona, který brutálním způsobem protlačoval, a najednou ... Obávám se, že by to mohlo ztroskotat na jednom bodě, a to sice, že měli být žalováni všichni, kdo byli pro. Soudci zpravodaji Filipovi vyčítají načasování textu rozhodnutí, které vyhotovil více než tři roky poté, co záležitost dostal přidělenou a až poté, co prezident Miloš Zeman koncem prosince vypsal termín voleb. No, uvidíme, jak se k tomu postaví orgány činné v trestním řízení. Kdo kope za který manšaft.

Globalisti se snaží udržet řízení ve svých rukou. Davu bude pro upuštění páry nejspíš předhozeno pár nejviditelnějších zrádců, podpindosů.


Globalisti se snaží udržet řízení ve svých rukou. Davu bude pro upuštění páry nejspíš předhozeno pár nejviditelnějších zrádců, podpindosů.

Globalisti se snaží udržet řízení ve svých rukou. Davu bude pro upuštění páry nejspíš předhozeno pár nejviditelnějších zrádců, podpindosů.


Pravda, ale podľa toho, čo počujem, tak im to nevyjde.


[quote="pid:8501, uid:177"]Globalisti se snaží udržet řízení ve svých rukou. Davu bude pro upuštění páry nejspíš předhozeno pár nejviditelnějších zrádců, podpindosů.[/quote] Pravda, ale podľa toho, čo počujem, tak im to nevyjde.

Moderátor

527
4
5
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept