Zahraničná politika
Donbas - Blitzkrieg odložen ?

Původně ohlašovaný útok SBÚ na LNR a DNR (15-17.3) se nekonal. Důvodů je asi více, některé budou vojenské, některé zákulisní jedez nich
https://avia.pro/news/vsu-massovo-otkazyvayutsya-vypolnyat-prikaz-idti-v-nastuplenie-na-donbass


tento problém udatných Ukrů bude sílit, střílet ma souseda a příbuzného se nechce... Nakonec zbyde jen ukrajinský IGIL (bataliony AZOV apod) .Ale za prachy se bojuje trochu jinak, než za Vlast.
Konflikt ale není zažehnán,anglosaský potkan je tlačen časem (tedy spíše Zákonem, který ho ovládá..).


Původně ohlašovaný útok SBÚ na LNR a DNR (15-17.3) se nekonal. Důvodů je asi více, některé budou vojenské, některé zákulisní jedez nich https://avia.pro/news/vsu-massovo-otkazyvayutsya-vypolnyat-prikaz-idti-v-nastuplenie-na-donbass tento problém udatných Ukrů bude sílit, střílet ma souseda a příbuzného se nechce... Nakonec zbyde jen ukrajinský IGIL (bataliony AZOV apod) .Ale za prachy se bojuje trochu jinak, než za Vlast. Konflikt ale není zažehnán,anglosaský potkan je tlačen časem (tedy spíše Zákonem, který ho ovládá..).

Důvodů je asi více
Niektore zdroje hovoria aj o nefunkcnej technike, ci chybajucich pohonnych hmotach a taktiez o totalnom bordeli v evidencii minovych poli.


[quote="pid:8408, uid:57"]Důvodů je asi více[/quote]Niektore zdroje hovoria aj o nefunkcnej technike, ci chybajucich pohonnych hmotach a taktiez o totalnom bordeli v evidencii minovych poli.

"Generální štáb Ozbrojených sil Ukrajiny neustále aktualizuje plány útočných operací, ale je vždy nucen zohlednit reakci ruských jednotek rozmístěných poblíž hranic LPR a DPR, a proto k úplnému útoku ještě nedošlo. Na druhou stranu, pokud do této rovnice zavedeme faktor pozemní a letecké podpory ze zemí NATO, jako tomu bylo v nedávné válce v Karabachu, situace se může stát nejistější, protože ofenzíva ozbrojených sil Ukrajiny by mohla mít za následek přímý střet mezi Ruskem a NATO na Donbasu. Manipulace s touto hrozbou lze chápat jako způsob, jak vyvíjet tlak na Rusko, aby v případě skutečného útoku začalo váhat a ztrácet drahocenný čas, což může být dostatečné pro ozbrojené síly Ukrajiny k dosažení alespoň některých prvotních cílů"


https://colonelcassad.livejournal.com/6645894.html


Článek je sice staršího data, ale Ukrajině a jejím "spojencům" jde v podstatě pořád o jedno...


"Generální štáb Ozbrojených sil Ukrajiny neustále aktualizuje plány útočných operací, ale je vždy nucen zohlednit reakci ruských jednotek rozmístěných poblíž hranic LPR a DPR, a proto k úplnému útoku ještě nedošlo. Na druhou stranu, pokud do této rovnice zavedeme faktor pozemní a letecké podpory ze zemí NATO, jako tomu bylo v nedávné válce v Karabachu, situace se může stát nejistější, protože ofenzíva ozbrojených sil Ukrajiny by mohla mít za následek přímý střet mezi Ruskem a NATO na Donbasu. Manipulace s touto hrozbou lze chápat jako způsob, jak vyvíjet tlak na Rusko, aby v případě skutečného útoku začalo váhat a ztrácet drahocenný čas, což může být dostatečné pro ozbrojené síly Ukrajiny k dosažení alespoň některých prvotních cílů" https://colonelcassad.livejournal.com/6645894.html Článek je sice staršího data, ale Ukrajině a jejím "spojencům" jde v podstatě pořád o jedno...

Keby došlo k útoku i NATO, tak by to spelo k jadrovej vojne.
Tým pádom by Rusko a Čína preventívne vyhlásili sankcie na USA a pozastavenie obchodu v USD a stačilo by im hrať o čas 7 až 14 dní pokým by sa západné domino zrútilo.


Alebo by ten zrýchlený pád inicioval GP.


Keby došlo k útoku i NATO, tak by to spelo k jadrovej vojne. Tým pádom by Rusko a Čína preventívne vyhlásili sankcie na USA a pozastavenie obchodu v USD a stačilo by im hrať o čas 7 až 14 dní pokým by sa západné domino zrútilo. Alebo by ten zrýchlený pád inicioval GP.

Banderovska liahen bude podla mojho nazoru vyriesena az ked sa Europa prebudi uprostred prasknutej dolarovej bubliny a kedy aj dav zisti ze sa vali hyperinflacia... Potom ukropi dostanu vsetko potrebne na posledny "hrdinsky" utok vedeny proti obyvatelom Donbasu. Teraz na to zacistenie nie je este vhodna chvila a z Blitzkriegu bude Bagration 🙂


Banderovska liahen bude podla mojho nazoru vyriesena az ked sa Europa prebudi uprostred prasknutej dolarovej bubliny a kedy aj dav zisti ze sa vali hyperinflacia... Potom ukropi dostanu vsetko potrebne na posledny "hrdinsky" utok vedeny proti obyvatelom Donbasu. Teraz na to zacistenie nie je este vhodna chvila a z Blitzkriegu bude Bagration
1.41k
5
5
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept