Politika v ČR
Okamura odmítl výzvu Václava Klause

Okamura nechce spojení s Trikolórou.


https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/klaus-okamura-spd-trikolora-spojeni-sily-volby.A210320_140533_domaci_brzy


Kavárna se spojuje, Okamura se podle mého názoru nepřenese přes svoje ego. Klaus ml. se vyjádří v pondělí, čekám něco podobného.
Měli by v tomto případě poslouchat Klause st., který, ač si o něm můžeme myslet cokoli, je konceptuálně gramotný a není ve vleku deep state.


Okamura nechce spojení s Trikolórou. https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/klaus-okamura-spd-trikolora-spojeni-sily-volby.A210320_140533_domaci_brzy Kavárna se spojuje, Okamura se podle mého názoru nepřenese přes svoje ego. Klaus ml. se vyjádří v pondělí, čekám něco podobného. Měli by v tomto případě poslouchat Klause st., který, ač si o něm můžeme myslet cokoli, je konceptuálně gramotný a není ve vleku deep state.

Okamura se podle mého názoru nepřenese přes svoje ego.

Ohledně ega jsou si dosti podobní, avšak zatím jsem napočítal přece o něco větší ego u VKml. Po kom to asi může tak mít...?
Uvidíme co bude v pondělí.


[quote="pid:8052, uid:372"]Okamura se podle mého názoru nepřenese přes svoje ego.[/quote] Ohledně ega jsou si dosti podobní, avšak zatím jsem napočítal přece o něco větší ego u VKml. Po kom to asi může tak mít...? Uvidíme co bude v pondělí.

Proč by Okamura měl někomu předávat organizaci , kterou vybudoval. Klaus ml. se ukázal jako packal a to že by se chtěl vyvézt po cizích zádech společně s tou politicky dlouhodobě neúspěšnou drobotinou , se kterou se spojil , mu hlasy nepřidá. Nemluvě o tom , že by nejraději v EU zemřel stářím.
Klaus st. nemá pověst někoho , kdo by se dělil o moc.
Jedna věc je spojenectví , druhá za jakých podmínek.


Proč by Okamura měl někomu předávat organizaci , kterou vybudoval. Klaus ml. se ukázal jako packal a to že by se chtěl vyvézt po cizích zádech společně s tou politicky dlouhodobě neúspěšnou drobotinou , se kterou se spojil , mu hlasy nepřidá. Nemluvě o tom , že by nejraději v EU zemřel stářím. Klaus st. nemá pověst někoho , kdo by se dělil o moc. Jedna věc je spojenectví , druhá za jakých podmínek.

Okamura má už jednu špatnou zkušenost s "Úsvit" a tak bude k jakýmkoliv návrhům skeptčtější a opatrnější. Také může hrát roli jeho ego, přes které se nepřenese. Mimoto poměry, které vládnou v hnutí asi nebudou ideální, podle osob, které odešli a nebo byly odejity. Mě osobně se nelíbil postup ohledně Hynka Blaško, který vše dopředu avízoval a následně došlo ke konfliktu. To má jistou vypovídací hodnotu.
A Klaus junior, také nepostrádá silné ego, ale myslím, že je celkem pragmatický.
Na druhou stranu se mi osobně nezdá soustavné prohlašování: "... my v SPD..." protože to je skupinové, nehovoří sám za jednotlivce, oproti tomu Klaus junior toto slovní spojení nepoužívá. To však automaticky neznamená, že to tak nemůže být!


Okamura má už jednu špatnou zkušenost s "Úsvit" a tak bude k jakýmkoliv návrhům skeptčtější a opatrnější. Také může hrát roli jeho ego, přes které se nepřenese. Mimoto poměry, které vládnou v hnutí asi nebudou ideální, podle osob, které odešli a nebo byly odejity. Mě osobně se nelíbil postup ohledně Hynka Blaško, který vše dopředu avízoval a následně došlo ke konfliktu. To má jistou vypovídací hodnotu. A Klaus junior, také nepostrádá silné ego, ale myslím, že je celkem pragmatický. Na druhou stranu se mi osobně nezdá soustavné prohlašování: "... my v SPD..." protože to je skupinové, nehovoří sám za jednotlivce, oproti tomu Klaus junior toto slovní spojení nepoužívá. To však automaticky neznamená, že to tak nemůže být!

Můj dojem je, že T. Okamura naletěl. V. Klaus st. zřejmě žádnou jinou odpověď od něho neočekával a tak "má ho tam, kde ho chtěl mít..."


Můj dojem je, že T. Okamura naletěl. V. Klaus st. zřejmě žádnou jinou odpověď od něho neočekával a tak "má ho tam, kde ho chtěl mít..."

má ho tam, kde ho chtěl mít...


Bylo by možné to nějak upřesnit ?


[quote="pid:8075, uid:270"]má ho tam, kde ho chtěl mít...[/quote] Bylo by možné to nějak upřesnit ?

I to je v zásadě možné, nevylučuje se to navzájem.


Jak ukazuje historie:
Never say NEVER! James Bond (nikdy neříkej NIKDY!)


Neměl to striktně vyloučit, mohl si nechat pootevřené dveře. Z takového bodu můžeš i dopředu ale i zpět.


Třeba to časem změní a připustí nějakou omezenou spolupráci.


Také to může být účelové a chce stále setrvat na tom množství procent, které má jisté, nemít žádnou odpovědnost za vládnutí a zůstává možnost kritizovat cokoliv.


I to je v zásadě možné, nevylučuje se to navzájem. Jak ukazuje historie: Never say NEVER! James Bond (nikdy neříkej NIKDY!) Neměl to striktně vyloučit, mohl si nechat pootevřené dveře. Z takového bodu můžeš i dopředu ale i zpět. Třeba to časem změní a připustí nějakou omezenou spolupráci. Také to může být účelové a chce stále setrvat na tom množství procent, které má jisté, nemít žádnou odpovědnost za vládnutí a zůstává možnost kritizovat cokoliv.

@Bohumil
Václav Klaus st. vydal v minulém týdnu prohlášení k současné situaci, ve kterém mj. vyzval, aby se pro letošní sněmovních volby spojily strany, kterým záleží na občanských svobodách. Zmínil v této souvislosti například SPD a Trikolóru...

SPD a Trikolóra ale nejsou na naší politické scéně jedinými stranami, hnutími, apod., kterým záleží na občanských svobodách a českých národních zájmech a které mají stovky i tisíce příznivců a podporovatelů. Tomio Okamura těm všem dal svou odpovědí VKS nezakrytě a sebestředně najevo, že o žádnou spolupráci s nimi ve volbách nemá zájem a že mu v podstatě na občanských svobodách a s nimi spojených českých národních zájmech zase tak nezáleží.
Pochybuji, že se to líbilo i řadě jeho voličů...


VKS, podobně jako Miloš Zeman, hru zvanou "šachy", ovládá....


@Bohumil Václav Klaus st. vydal v minulém týdnu prohlášení k současné situaci, ve kterém mj. vyzval, aby se pro letošní sněmovních volby spojily strany, kterým záleží na občanských svobodách. Zmínil v této souvislosti například SPD a Trikolóru... SPD a Trikolóra ale nejsou na naší politické scéně jedinými stranami, hnutími, apod., kterým záleží na občanských svobodách a českých národních zájmech a které mají stovky i tisíce příznivců a podporovatelů. Tomio Okamura těm všem dal svou odpovědí VKS nezakrytě a sebestředně najevo, že o žádnou spolupráci s nimi ve volbách nemá zájem a že mu v podstatě na občanských svobodách a s nimi spojených českých národních zájmech zase tak nezáleží. Pochybuji, že se to líbilo i řadě jeho voličů... VKS, podobně jako Miloš Zeman, hru zvanou "šachy", ovládá....
Upravené 21. 3. 2021 o 09:01

Příliš brzy na hodnocení . Srovnávet trikoloru a SPD je čirý nesmysl. Úplně jiná platforma, SPD jde k "plebejcům" a venkovu (to vím, žiji na venkově) , Klausové vždy k "patricijům" a pravé kavárně. Trikolora je naprosto neautentická, protože za ní hovoří neatentické hlavy. SPD je JEDINÁ politická strana se spoustou chyb , ale s růstovým a to velmi silným potenciálem. Málokdo si vyhodnotil, že to byla z hlediska plošného úspěchuv komunálních volbách vůbec nejúspěšnější strana.
Pokud se v SPD veřejně posílí "plebejské křídlo" Foldyny, bude z ní obdoba Národní fronty le Pen anebo italských patriotických stran (Salvini).
SPD je také velmi tvrdě omezována zevnitř i zvenčí.


Příliš brzy na hodnocení . Srovnávet trikoloru a SPD je čirý nesmysl. Úplně jiná platforma, SPD jde k "plebejcům" a venkovu (to vím, žiji na venkově) , Klausové vždy k "patricijům" a pravé kavárně. Trikolora je naprosto neautentická, protože za ní hovoří neatentické hlavy. SPD je JEDINÁ politická strana se spoustou chyb , ale s růstovým a to velmi silným potenciálem. Málokdo si vyhodnotil, že to byla z hlediska plošného úspěchuv komunálních volbách vůbec nejúspěšnější strana. Pokud se v SPD veřejně posílí "plebejské křídlo" Foldyny, bude z ní obdoba Národní fronty le Pen anebo italských patriotických stran (Salvini). SPD je také velmi tvrdě omezována zevnitř i zvenčí.

Zajímavý názor, já však nemohu zapomenout na jednu nenápadnou poznámku z roku 2002, že byly jmenovanému zaslány nějaké peníze z Otevřené společnosti. Nejsem si vhledem ke svému věku a odstupu času schopen vybavit, kdo informaci poskytl a zda se jednalo o osobu či hnutí. Tehdy mě to velmi překvapilo.


Zajímavý názor, já však nemohu zapomenout na jednu nenápadnou poznámku z roku 2002, že byly jmenovanému zaslány nějaké peníze z Otevřené společnosti. Nejsem si vhledem ke svému věku a odstupu času schopen vybavit, kdo informaci poskytl a zda se jednalo o osobu či hnutí. Tehdy mě to velmi překvapilo.

Může být, ale SPD nemimikruje, spíše kličkuje va vymezeném koridoru . Zajímavé, že by mohla daleko více, ale zatím to nedělá. Důvod této "zdrženlivosti" určitě existuje , podle mně se čeká, jaké mají být obecné rysy politických map v Evropě po Covidu . A nejen v Evropě. Rovnováhy na ose levice-pravice a národ- nadnárod


Může být, ale SPD nemimikruje, spíše kličkuje va vymezeném koridoru . Zajímavé, že by mohla daleko více, ale zatím to nedělá. Důvod této "zdrženlivosti" určitě existuje , podle mně se čeká, jaké mají být obecné rysy politických map v Evropě po Covidu . A nejen v Evropě. Rovnováhy na ose levice-pravice a národ- nadnárod

@Boletus
Víš, protože to pozoruji z povzdálí a ne z Čech, tady nevidím všechno tak zřetelně, ale v jistý okamžik jsem nabyl dojmu, že i to rozdělení je záměrné a cílené, boj všichni proti všem a někde se tomu někdo směje, jak to lidi žerou. Ale možná je to jen dojem.

@Boletus Víš, protože to pozoruji z povzdálí a ne z Čech, tady nevidím všechno tak zřetelně, ale v jistý okamžik jsem nabyl dojmu, že i to rozdělení je záměrné a cílené, boj všichni proti všem a někde se tomu někdo směje, jak to lidi žerou. Ale možná je to jen dojem.

Rovnováhy na ose levice-pravice a národ- nadnárod


Já se domnívám, že osa bude národ-nadnárod. Proto je nyní nutné, aby se aktivizovaly a spojily síly národní. Levici, pravici lze řešit poté.


[quote="pid:8126, uid:57"]Rovnováhy na ose levice-pravice a národ- nadnárod[/quote] Já se domnívám, že osa bude národ-nadnárod. Proto je nyní nutné, aby se aktivizovaly a spojily síly národní. Levici, pravici lze řešit poté.

někde se tomu někdo směje, jak to lidi žerou.


Tak o tom nepochybujte. Rozděl a panuj....


[quote="pid:8128, uid:311"]někde se tomu někdo směje, jak to lidi žerou.[/quote] Tak o tom nepochybujte. Rozděl a panuj....

Bo:


Jen aby SPD "neukličkovala" dříve sama sebe, když není ochotná a schopná a zapsat na volební kandidátku ani Mgr. Jiřího Kobzu, jednoho z mála, kteří za SPD v PS PČR něco dělají.


https://www.facebook.com/kejahrtep/posts/3587414944719988


Bo: Jen aby SPD "neukličkovala" dříve sama sebe, když není ochotná a schopná a zapsat na volební kandidátku ani Mgr. Jiřího Kobzu, jednoho z mála, kteří za SPD v PS PČR něco dělají. https://www.facebook.com/kejahrtep/posts/3587414944719988

Celé znění výzvy Václava Klause st. :


CHCEME ZASE NORMÁLNĚ ŽÍT


My, občané České republiky, kteří – jak se stále více přesvědčujeme – nemáme své dostatečné politické zastoupení ve vládě a parlamentu, vyjadřujeme touto formou hlubokou nespokojenost s dnešním stavem a poměry v naší zemi. Ty byly zdevastovány katastrofální politikou vlády, která přinesla závažné ohrožení svobody a demokracie. Současné rozložení politických sil v zemi budí velké obavy i z politického vývoje po volbách na podzim tohoto roku.


Viníme vládu. Již rok žijeme v podmínkách tvrdých omezení, karantén a lockdownů, které nám – se souhlasem parlamentu – způsobily pouze rozvrat, nikoli odstranění epidemie. Přes všechna vládní opatření je Covidem-19 naše republika jednou z nejvíce postižených zemí na světě s relativně nejvyšším počtem obětí. To nebylo nezbytné. Zničené zdraví a životy statisíců lidí, jejich dlouhodobá izolace a frustrace, faktická likvidace některých hospodářských odvětví i velkého počtu podnikatelů a živnostníků, enormní finanční ztráty podnikové sféry, narušené školství a celý vzdělávací systém a zcela rozvrácené veřejné finance jsou důsledkem této vládou vyvolané katastrofy. Naše základní občanská práva a svobody byly dlouhodobě – a bojíme se, že trvale a nevratně – osekány a omezeny.


Odmítáme pokračování dosavadní ničivé vládní politiky a požadujeme návrat k občanské a ekonomické svobodě, která je předpokladem normálního života v zemi a jedinou zárukou její prosperity.


V dnešní situaci však na politické scéně – s výjimkou Trikolóry, SPD a několika jednotlivců – nevidíme síly, které by se programově snažily prosazovat návrat k normálním poměrům, zdravému životu společnosti a svobodnému podnikání.


S velkým znepokojením sledujeme na Západě probíhající nástup extrémní nové levice a její nepřátelství vůči svobodě a kapitalismu. Poslední průzkumy ukazují, že podobné radikální síly (v naší verzi zejména ve formě pirátů) mohou po volbách uchopit moc i u nás. Znepokojuje nás, že i většina našich současných parlamentních opozičních stran toto nebezpečí nevnímá, je připravena jim pomáhat, a dokonce eventuálně se s nimi spojit.


Zbývá pouze málo času tomu zabránit. Vyzýváme všechny, kteří sdílejí náš pohled a kterým není lhostejný osud naší země, aby se pokusili domluvit a táhnout za jeden provaz. Aby představitelé nejrůznějších politických i občanských seskupení v nadcházejících volbách nedopustili propadnutí hlasů svých stoupenců. Komu jde o dobrou věc, nemůže trvat na vlastní cestě a vlastní kandidátce. Volič má jen jeden hlas, zvažte proto, jak a s kým se spojit.


Podporujme ty, kteří svým programem a svými postoji již prokázali, že s radikální novou levicí nebudou kolaborovat a že jsou odhodláni nekompromisně prosazovat návrat k normalitě a bránit svobodné poměry.


https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Vyzva-Vaclava-Klause-Vsichni-zastanci-svobody-se-musi-spojit-Primo-se-obratil-na-syna-a-Okamuru-657888?fbclid=IwAR2kSu996SQOsEWn5QKPFpJspDEYIdcQfPEdZdINEnDPB5luOh7f4NYQhio


Celé znění výzvy Václava Klause st. : CHCEME ZASE NORMÁLNĚ ŽÍT My, občané České republiky, kteří – jak se stále více přesvědčujeme – nemáme své dostatečné politické zastoupení ve vládě a parlamentu, vyjadřujeme touto formou hlubokou nespokojenost s dnešním stavem a poměry v naší zemi. Ty byly zdevastovány katastrofální politikou vlády, která přinesla závažné ohrožení svobody a demokracie. Současné rozložení politických sil v zemi budí velké obavy i z politického vývoje po volbách na podzim tohoto roku. Viníme vládu. Již rok žijeme v podmínkách tvrdých omezení, karantén a lockdownů, které nám – se souhlasem parlamentu – způsobily pouze rozvrat, nikoli odstranění epidemie. Přes všechna vládní opatření je Covidem-19 naše republika jednou z nejvíce postižených zemí na světě s relativně nejvyšším počtem obětí. To nebylo nezbytné. Zničené zdraví a životy statisíců lidí, jejich dlouhodobá izolace a frustrace, faktická likvidace některých hospodářských odvětví i velkého počtu podnikatelů a živnostníků, enormní finanční ztráty podnikové sféry, narušené školství a celý vzdělávací systém a zcela rozvrácené veřejné finance jsou důsledkem této vládou vyvolané katastrofy. Naše základní občanská práva a svobody byly dlouhodobě – a bojíme se, že trvale a nevratně – osekány a omezeny. Odmítáme pokračování dosavadní ničivé vládní politiky a požadujeme návrat k občanské a ekonomické svobodě, která je předpokladem normálního života v zemi a jedinou zárukou její prosperity. V dnešní situaci však na politické scéně – s výjimkou Trikolóry, SPD a několika jednotlivců – nevidíme síly, které by se programově snažily prosazovat návrat k normálním poměrům, zdravému životu společnosti a svobodnému podnikání. S velkým znepokojením sledujeme na Západě probíhající nástup extrémní nové levice a její nepřátelství vůči svobodě a kapitalismu. Poslední průzkumy ukazují, že podobné radikální síly (v naší verzi zejména ve formě pirátů) mohou po volbách uchopit moc i u nás. Znepokojuje nás, že i většina našich současných parlamentních opozičních stran toto nebezpečí nevnímá, je připravena jim pomáhat, a dokonce eventuálně se s nimi spojit. Zbývá pouze málo času tomu zabránit. Vyzýváme všechny, kteří sdílejí náš pohled a kterým není lhostejný osud naší země, aby se pokusili domluvit a táhnout za jeden provaz. Aby představitelé nejrůznějších politických i občanských seskupení v nadcházejících volbách nedopustili propadnutí hlasů svých stoupenců. Komu jde o dobrou věc, nemůže trvat na vlastní cestě a vlastní kandidátce. Volič má jen jeden hlas, zvažte proto, jak a s kým se spojit. Podporujme ty, kteří svým programem a svými postoji již prokázali, že s radikální novou levicí nebudou kolaborovat a že jsou odhodláni nekompromisně prosazovat návrat k normalitě a bránit svobodné poměry. https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Vyzva-Vaclava-Klause-Vsichni-zastanci-svobody-se-musi-spojit-Primo-se-obratil-na-syna-a-Okamuru-657888?fbclid=IwAR2kSu996SQOsEWn5QKPFpJspDEYIdcQfPEdZdINEnDPB5luOh7f4NYQhio

Nevím, co pořád na těch Klausech vidíte. Je to stejné, jako by v Rusku chtěli sázet na Čubajsovo vlastenectví. A mluvit o tom, že má někdo větší ego než Klaus starší? To vyvolá tak maximálně úsměšek.


Nevím, co pořád na těch Klausech vidíte. Je to stejné, jako by v Rusku chtěli sázet na Čubajsovo vlastenectví. A mluvit o tom, že má někdo větší ego než Klaus starší? To vyvolá tak maximálně úsměšek.

Nevím, co pořád na těch Klausech vidíte.


Nechápu, co má společného výzva, aby ti, kterým není lhostejný osud naší země se pokusili domluvit a táhnout za jeden provaz s pohledem na Klause otce a syna.


Je zřejmě ironií, že s touto výzvou musel přijít Václav Klaus st. a ne ti, kteří se jako ochránci českého národa zřejmě jen tak tváří (Filip, Hamáček, Okamura a další).


[quote="pid:8154, uid:125"]Nevím, co pořád na těch Klausech vidíte.[/quote] Nechápu, co má společného výzva, aby ti, kterým není lhostejný osud naší země se pokusili domluvit a táhnout za jeden provaz s pohledem na Klause otce a syna. Je zřejmě ironií, že s touto výzvou musel přijít Václav Klaus st. a ne ti, kteří se jako ochránci českého národa zřejmě jen tak tváří (Filip, Hamáček, Okamura a další).

Nechápu, co má společného výzva, aby ti, kterým není lhostejný osud naší země se pokusili domluvit a táhnout za jeden provaz s pohledem na Klause otce a syna.


Třeba to, že je důležité z čích úst taková výzva zaznívá. Zajímalo by mne, jak byste se postavil ke stejné výzvě z úst Čubajsových... Věřil byste mu ji? Nebo byste za tím hledal podraz?


[quote="pid:8159, uid:270"]Nechápu, co má společného výzva, aby ti, kterým není lhostejný osud naší země se pokusili domluvit a táhnout za jeden provaz s pohledem na Klause otce a syna.[/quote] Třeba to, že je důležité z čích úst taková výzva zaznívá. Zajímalo by mne, jak byste se postavil ke stejné výzvě z úst Čubajsových... Věřil byste mu ji? Nebo byste za tím hledal podraz?

Nevím, co pořád na těch Klausech vidíte


Já tomu rozumím tak, že se vede debata o tom, zda byl jen jedním z "řadových" zrádců národa nebo tím, kdo ve své době nevyhnutelnost budoucího směřování země a národa pochopil a v pozici vůdce pak v rámci možností manévroval a zabránil největším škodám, případně je pozdržel v čase. Je například zásadní rozdíl, zda se agresorovi podaří zničit (debilizovat) jednu generaci nebo dvě. Nemá pak už kdo učit.
Sám za sebe na tu otázku odpověď zatím nemám.


[quote="pid:8154, uid:125"]Nevím, co pořád na těch Klausech vidíte[/quote] Já tomu rozumím tak, že se vede debata o tom, zda byl jen jedním z "řadových" zrádců národa nebo tím, kdo ve své době nevyhnutelnost budoucího směřování země a národa pochopil a v pozici vůdce pak v rámci možností manévroval a zabránil největším škodám, případně je pozdržel v čase. Je například zásadní rozdíl, zda se agresorovi podaří zničit (debilizovat) jednu generaci nebo dvě. Nemá pak už kdo učit. Sám za sebe na tu otázku odpověď zatím nemám.

Sám za sebe na tu otázku odpověď zatím nemám.


Václav Klaus st. není v této pozici sám, dokonce i Miloš Zeman je v podobné. A jiní...


Obecně platí, že snadné je kritizovat, mnohem obtížnější je, přijmout odpovědnost a muset jednat...


[quote="pid:8163, uid:292"]Sám za sebe na tu otázku odpověď zatím nemám.[/quote] Václav Klaus st. není v této pozici sám, dokonce i Miloš Zeman je v podobné. A jiní... Obecně platí, že snadné je kritizovat, mnohem obtížnější je, přijmout odpovědnost a muset jednat...

a zabránil největším škodám, případně je pozdržel v čase


Klaus, že něco pozdržoval v čase? To jsem tedy nějak nezaznamenala. Jediný, kdo měl za úkol něco pozdržet v čase, kdyby to mohlo vést k bouchnutí kotle, byl Zeman a to jen v rámci udržení výbuchu toho kotle, jinak si s Klausem mohl podat ruku. Už několikrát jsem psala, že podle mne se jednalo o zlého a hodného policajta, ale pořád to byli jen policajti, kteří nás měli dostat do vězení, ze kterého není návratu. Já to vidím tak, jako by se někdo pokoušel vkládat naděje do Čubajse. To, že to tady proběhlo v soft verzi, mělo jen jediný důvod. Boj proti Rusku. Kdyby tady vedli stejně tvrdou linii, mohlo se jim to zvrtnout. Navíc, dokud se to vyplácí a nezmění se plány (a hlavně dokud se drží Rusko), je lepší mít funkční montovnu vyživující skomírající Západ. To však není zásluha Klause ani Zemana. Kdyby dostali befelem hard verzi, nemyslím, že by se rozpakovali.


[quote="pid:8163, uid:292"]a zabránil největším škodám, případně je pozdržel v čase[/quote] Klaus, že něco pozdržoval v čase? To jsem tedy nějak nezaznamenala. Jediný, kdo měl za úkol něco pozdržet v čase, kdyby to mohlo vést k bouchnutí kotle, byl Zeman a to jen v rámci udržení výbuchu toho kotle, jinak si s Klausem mohl podat ruku. Už několikrát jsem psala, že podle mne se jednalo o zlého a hodného policajta, ale pořád to byli jen policajti, kteří nás měli dostat do vězení, ze kterého není návratu. Já to vidím tak, jako by se někdo pokoušel vkládat naděje do Čubajse. To, že to tady proběhlo v soft verzi, mělo jen jediný důvod. Boj proti Rusku. Kdyby tady vedli stejně tvrdou linii, mohlo se jim to zvrtnout. Navíc, dokud se to vyplácí a nezmění se plány (a hlavně dokud se drží Rusko), je lepší mít funkční montovnu vyživující skomírající Západ. To však není zásluha Klause ani Zemana. Kdyby dostali befelem hard verzi, nemyslím, že by se rozpakovali.

Já to vidím tak, jako by se někdo pokoušel vkládat naděje do Čubajse.


To myslím není správný příměr. Dávat naději do Čubajse by se u nás rovnalo dávat naději v Dlouhého, Ježka a spol.
Zeman je více protiruský než Klaus. A Klaus je ve svých postojích mimořádně konsistentní. Kdo podle Vás má v našich končinách vést? Vidíte nějakou osobnost? Nyní je třeba odložit animozity (i já bych si přál někoho jiného, než je Klaus) a soustředit se na to, kdo reálně může ovlivit infopole.


[quote="pid:8168, uid:125"]Já to vidím tak, jako by se někdo pokoušel vkládat naděje do Čubajse.[/quote] To myslím není správný příměr. Dávat naději do Čubajse by se u nás rovnalo dávat naději v Dlouhého, Ježka a spol. Zeman je více protiruský než Klaus. A Klaus je ve svých postojích mimořádně konsistentní. Kdo podle Vás má v našich končinách vést? Vidíte nějakou osobnost? Nyní je třeba odložit animozity (i já bych si přál někoho jiného, než je Klaus) a soustředit se na to, kdo reálně může ovlivit infopole.

A Klaus je ve svých postojích mimořádně konsistentní. Kdo podle Vás má v našich končinách vést?


No díky, mně stačí, kam už nás Klaus dovedl. Já totiž v tomto ohledu mám paměť poněkud delší než dva týdny.


[quote="pid:8170, uid:372"]A Klaus je ve svých postojích mimořádně konsistentní. Kdo podle Vás má v našich končinách vést?[/quote] No díky, mně stačí, kam už nás Klaus dovedl. Já totiž v tomto ohledu mám paměť poněkud delší než dva týdny.

Klaus, že něco pozdržoval v čase?


Neříkám, že je to můj názor, pokoušel jsem se jen popsat podstatu polemiky.


[quote="pid:8168, uid:125"]Klaus, že něco pozdržoval v čase?[/quote] Neříkám, že je to můj názor, pokoušel jsem se jen popsat podstatu polemiky.

No díky, mně stačí, kam už nás Klaus dovedl.


Privatizace a demolice národního majetku byla objektivní záležitost, ta by se děla i bez Klause. Ale pak podle not Dlouhého a Ježka. Věřte, že by to bylo ještě horší.
Otázkou je, kam nás dovedly vlády PO Klausovi.
Volby jsou v říjnu. Pokud si myslíte, že KSB se mezitím stane mainstreamem a porodí lídra, tak Vás asi musím zklamat. Musíme vařit z ingrediencí, které momentálně máme. Napadá Vás někdo jiný?
Jde o osu národ-nenárod. Zachování národa, či jeho rozpuštění. Pokud budeme dupat nožičkou, tak nás nemine ta druhá možnost.
Vše ostatní lze řešit později, tohle bohužel ne.


[quote="pid:8175, uid:125"]No díky, mně stačí, kam už nás Klaus dovedl.[/quote] Privatizace a demolice národního majetku byla objektivní záležitost, ta by se děla i bez Klause. Ale pak podle not Dlouhého a Ježka. Věřte, že by to bylo ještě horší. Otázkou je, kam nás dovedly vlády PO Klausovi. Volby jsou v říjnu. Pokud si myslíte, že KSB se mezitím stane mainstreamem a porodí lídra, tak Vás asi musím zklamat. Musíme vařit z ingrediencí, které momentálně máme. Napadá Vás někdo jiný? Jde o osu národ-nenárod. Zachování národa, či jeho rozpuštění. Pokud budeme dupat nožičkou, tak nás nemine ta druhá možnost. Vše ostatní lze řešit později, tohle bohužel ne.

á totiž v tomto ohledu mám paměť poněkud delší než dva týdny.


Ještě douška: dílo zkázy dokonal Miloš Zeman, když předal banky zahraničním subjektům. A nejhorší ze všech byla ČSSD sama, kromě privatizace (OKD) je to především zavádění neomarxismu do škol.


[quote="pid:8175, uid:125"]á totiž v tomto ohledu mám paměť poněkud delší než dva týdny.[/quote] Ještě douška: dílo zkázy dokonal Miloš Zeman, když předal banky zahraničním subjektům. A nejhorší ze všech byla ČSSD sama, kromě privatizace (OKD) je to především zavádění neomarxismu do škol.

Ještě douška: dílo zkázy dokonal Miloš Zeman, když předal banky zahraničním subjektům. A nejhorší ze všech byla ČSSD sama, kromě privatizace (OKD) je to především zavádění neomarxismu do škol


Vidím, že jste svého času asi volil ODS, že? Už jsem říkala, že Zeman byl jen "hodnější policajt", který dokázal pozdržet běh, ale v zásadních věcech, jako např NATO, jel hlavní linii. Co se týče školství, tak v tom, pokud vím, působil právě Klaus ml. a to ve výběrové škole - síto pro výchovu budoucích kádrů? Promiňte, ale těmto lidem já prostě nevěřím a věřit nebudu. Navíc dávat jim znovu do ruky mandát, je fakticky potvrzením a vyslovením souhlasu s tím, co už dříve odvedli. Už jednou z národa udělali blbce, vybrali mu kapsy, zadlužili ho a ovázali mu okolo krku oprátku a vy čekáte, že ho z ní vytáhnou? Je celkem jedno, kdo se tam dostane teď, ale v každém případě je lepší, bude-li to někdo nový, protože se tím alespoň dá najevo, že nejsme takové ovce a podruhé na jatka za stejným kozlem nepůjdeme. Ať se alespoň obtěžují toho kozla vyměnit.


[quote="pid:8182, uid:372"]Ještě douška: dílo zkázy dokonal Miloš Zeman, když předal banky zahraničním subjektům. A nejhorší ze všech byla ČSSD sama, kromě privatizace (OKD) je to především zavádění neomarxismu do škol[/quote] Vidím, že jste svého času asi volil ODS, že? Už jsem říkala, že Zeman byl jen "hodnější policajt", který dokázal pozdržet běh, ale v zásadních věcech, jako např NATO, jel hlavní linii. Co se týče školství, tak v tom, pokud vím, působil právě Klaus ml. a to ve výběrové škole - síto pro výchovu budoucích kádrů? Promiňte, ale těmto lidem já prostě nevěřím a věřit nebudu. Navíc dávat jim znovu do ruky mandát, je fakticky potvrzením a vyslovením souhlasu s tím, co už dříve odvedli. Už jednou z národa udělali blbce, vybrali mu kapsy, zadlužili ho a ovázali mu okolo krku oprátku a vy čekáte, že ho z ní vytáhnou? Je celkem jedno, kdo se tam dostane teď, ale v každém případě je lepší, bude-li to někdo nový, protože se tím alespoň dá najevo, že nejsme takové ovce a podruhé na jatka za stejným kozlem nepůjdeme. Ať se alespoň obtěžují toho kozla vyměnit.

ii. Co se týče školství, tak v tom, pokud vím, působil právě Klaus ml.


Opravdu chcete srovnávat působení jednoho ředitele jednoho gymnázia s dopady působení ministryně Valachové a celé armády byrokratů?


S těmi otěžemi, otázka zůstává. Koho byste narychlo sehnala, aby do voleb stačil vytvořit protiváho zhoubných Pirátů a demobloku?
Pracujeme s kádry, které máme. Neříká to Pjakin? A neobhajuje tím rozčilení lidí, proč ten či onen ještě někde působí?
Já nejsem obhájce způsobu myšlení Klausů a neříkám, že jim věřím. Ale v současnosti právě oni ozvučují témata, která jsou pro zachování národa nutná.
Vše ostatní lze řešit potom.


[quote="pid:8186, uid:125"]ii. Co se týče školství, tak v tom, pokud vím, působil právě Klaus ml.[/quote] Opravdu chcete srovnávat působení jednoho ředitele jednoho gymnázia s dopady působení ministryně Valachové a celé armády byrokratů? S těmi otěžemi, otázka zůstává. Koho byste narychlo sehnala, aby do voleb stačil vytvořit protiváho zhoubných Pirátů a demobloku? Pracujeme s kádry, které máme. Neříká to Pjakin? A neobhajuje tím rozčilení lidí, proč ten či onen ještě někde působí? Já nejsem obhájce způsobu myšlení Klausů a neříkám, že jim věřím. Ale v současnosti právě oni ozvučují témata, která jsou pro zachování národa nutná. Vše ostatní lze řešit potom.
Upravené 21. 3. 2021 o 16:49

není ochotná a schopná a zapsat na volební kandidátku ani Mgr. Jiřího Kobzu

Píše zatím jen “Děda Petr”, přísahátor-šlachtátor, co se nechá očkovat, ex-spd, zajímavé jsou fb-komentáře pod tímto sdělením...
Počítám s tím, že tohle je zatím pouze agentura JPP (jedna paní povídala).


z 22.1.2021
Kobza sám zde
https://www.facebook.com/jirikobza.cz/photos/a.285343271803002/1360546777615974/
takže se něco změnilo od té doby?


[quote="pid:8149, uid:270"]není ochotná a schopná a zapsat na volební kandidátku ani Mgr. Jiřího Kobzu[/quote] Píše zatím jen “Děda Petr”, přísahátor-šlachtátor, co se nechá očkovat, ex-spd, zajímavé jsou fb-komentáře pod tímto sdělením... Počítám s tím, že tohle je zatím pouze agentura JPP (jedna paní povídala). z 22.1.2021 Kobza sám zde https://www.facebook.com/jirikobza.cz/photos/a.285343271803002/1360546777615974/ takže se něco změnilo od té doby?
Upravené 21. 3. 2021 o 17:39

dílo zkázy dokonal Miloš Zeman, když předal banky zahraničním subjektům


Otázkou je, zda v té chvíli nebyl v podobné nebo i horší situaci, než když jeho vláda urychleně hlasovala o přeletech bombardérů NATO při útoku na Srbsko ? Co by bylo, kdyby banky zahraničním subjektům nepředal ?!


Podobných otázek si lze na události posledních 30 let položit řadu, odpovědí na ně se zřejmě hned tak nedozvíme, pokud vůbec...


[quote="pid:8182, uid:372"]dílo zkázy dokonal Miloš Zeman, když předal banky zahraničním subjektům[/quote] Otázkou je, zda v té chvíli nebyl v podobné nebo i horší situaci, než když jeho vláda urychleně hlasovala o přeletech bombardérů NATO při útoku na Srbsko ? Co by bylo, kdyby banky zahraničním subjektům nepředal ?! Podobných otázek si lze na události posledních 30 let položit řadu, odpovědí na ně se zřejmě hned tak nedozvíme, pokud vůbec...

A co takhle Hynek Blaško??? Co na to osazenstvo? Zatím jsem nezaregistroval nějakou chybu, ale možná mi něco uteklo.


A co takhle Hynek Blaško??? Co na to osazenstvo? Zatím jsem nezaregistroval nějakou chybu, ale možná mi něco uteklo.

A co takhle Hynek Blaško?


S Hynkem Blaškem zacházeli a zacházejí ostudným způsobem. To on je dostal do europarlamentu a mohl být výraznou tváří, která přiláká voliče. Škoda.


[quote="pid:8192, uid:311"]A co takhle Hynek Blaško?[/quote] S Hynkem Blaškem zacházeli a zacházejí ostudným způsobem. To on je dostal do europarlamentu a mohl být výraznou tváří, která přiláká voliče. Škoda.

V dnešní situaci však na politické scéně – s výjimkou Trikolóry, SPD a několika jednotlivců

No nevím, nevím, ale na Trikolóře mi nejvíce vadí její protiruský postoj a také požadavek co "nejmenšího" státu. Tj. vše zprivatizovat.
Za starého Klause se jim do skoro podařilo, stačí už jen zprivatizovat sociální pojištění, školství, armádu a vězeňství. Pamatuji si na starého Klause, jak řekl, že bylo potřeba na chvíli "zhasnout". Škoda, že o tom "zhasnutí" věděli jen on a někteří jeho soukmenovci, kteří se jeho zásluhou napakovali. A pak jim dal amnestii. Ta osoba nemá žádný morální kredit. Vždyť to byl on, kdo rozbil Československo bez referenda, je to farizej.
Tím nepopírám, že by se národní síly neměly sjednotit.


[quote="pid:8153, uid:270"]V dnešní situaci však na politické scéně – s výjimkou Trikolóry, SPD a několika jednotlivců[/quote] No nevím, nevím, ale na Trikolóře mi nejvíce vadí její protiruský postoj a také požadavek co "nejmenšího" státu. Tj. vše zprivatizovat. Za starého Klause se jim do skoro podařilo, stačí už jen zprivatizovat sociální pojištění, školství, armádu a vězeňství. Pamatuji si na starého Klause, jak řekl, že bylo potřeba na chvíli "zhasnout". Škoda, že o tom "zhasnutí" věděli jen on a někteří jeho soukmenovci, kteří se jeho zásluhou napakovali. A pak jim dal amnestii. Ta osoba nemá žádný morální kredit. Vždyť to byl on, kdo rozbil Československo bez referenda, je to farizej. Tím nepopírám, že by se národní síly neměly sjednotit.
Upravené 21. 3. 2021 o 17:14

Opravdu chcete srovnávat působení jednoho ředitele jednoho gymnázia s dopady působení ministryně Valachové a celé armády byrokratů?


Pokud vím, tak s reformami školství se začalo ihned... Mít osobně pod palcem líheň kádrů a navíc zařídit teplý flek synátorovi, no co byste ještě chtěl? Třešinka na dortu.


Problém je v tom, že Klaus žádnou protiváhou není. Praxe je kritériem pravdy. Po jejich ovoci poznáte je. Je třeba ještě něco dodávat?


[quote="pid:8189, uid:372"]Opravdu chcete srovnávat působení jednoho ředitele jednoho gymnázia s dopady působení ministryně Valachové a celé armády byrokratů?[/quote] Pokud vím, tak s reformami školství se začalo ihned... Mít osobně pod palcem líheň kádrů a navíc zařídit teplý flek synátorovi, no co byste ještě chtěl? Třešinka na dortu. Problém je v tom, že Klaus žádnou protiváhou není. Praxe je kritériem pravdy. Po jejich ovoci poznáte je. Je třeba ještě něco dodávat?

No nevím, nevím, ale na Trikolóře mi nejvíce vadí její protiruský postoj


Trikolora je po KSČM stranou, která je protiruská nejméně (netvrdím, že je proruská...)


A všechny Vaše námitky zcela chápu, pouze říkám, že když ne Klause (s Okamurou), dostaneme tohle:
https://www.novinky.cz/domaci/clanek/mistopredsedkyne-piratu-richterova-pri-srovnani-s-ano-je-pro-nas-koalice-s-ods-prijatelna-40354646#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=nFPKKFg4psL-202103211616&source=hp&seq_no=3&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz


[quote="pid:8197, uid:312"]No nevím, nevím, ale na Trikolóře mi nejvíce vadí její protiruský postoj[/quote] Trikolora je po KSČM stranou, která je protiruská nejméně (netvrdím, že je proruská...) A všechny Vaše námitky zcela chápu, pouze říkám, že když ne Klause (s Okamurou), dostaneme tohle: https://www.novinky.cz/domaci/clanek/mistopredsedkyne-piratu-richterova-pri-srovnani-s-ano-je-pro-nas-koalice-s-ods-prijatelna-40354646#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=nFPKKFg4psL-202103211616&source=hp&seq_no=3&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

Pokud vím, tak s reformami školství se začalo ihned


Ireno, já s Vámi souhlasím. Já v žádném, opravdu žádném případě neobhajuji činy polistopadové garnitury. Jistě že se začalo hned z gruntu.


Dnes jsme o 30 let jinde a je jiná doba. Bohužel, je taková, kam jí polistopadová nomenklatura dovedla.


A je v podstatě tragické, že horšímu, či nejhoršímu scénáři má možnost zabránit právě polistopadový, nebo spíše listopadový kádr.


Jsem nadšen? Ne. Ale bohužel, alternativu do voleb nevykouzlíme. Pokud bažině jen povyklouzneme, byť s pomocí Klause, tak nám to dá dostatek prostoru pro další práci. Nebo se rozplyzneme spolu se Západem.


[quote="pid:8198, uid:125"]Pokud vím, tak s reformami školství se začalo ihned[/quote] Ireno, já s Vámi souhlasím. Já v žádném, opravdu žádném případě neobhajuji činy polistopadové garnitury. Jistě že se začalo hned z gruntu. Dnes jsme o 30 let jinde a je jiná doba. Bohužel, je taková, kam jí polistopadová nomenklatura dovedla. A je v podstatě tragické, že horšímu, či nejhoršímu scénáři má možnost zabránit právě polistopadový, nebo spíše listopadový kádr. Jsem nadšen? Ne. Ale bohužel, alternativu do voleb nevykouzlíme. Pokud bažině jen povyklouzneme, byť s pomocí Klause, tak nám to dá dostatek prostoru pro další práci. Nebo se rozplyzneme spolu se Západem.

A všechny Vaše námitky zcela chápu

Problém s národními stranami je právě vztah k Rusku. Jsou národovci, kteří vidí spojence v Rusku, a pak ti, kteří vidí spojence v Londýnu (Klausové)nebo Washingtonu (napr. Xaver, Hejma a spol.). Na co bude dobré sjednocení, když si nedovedou představit život bez západu.


[quote="pid:8199, uid:372"]A všechny Vaše námitky zcela chápu[/quote] Problém s národními stranami je právě vztah k Rusku. Jsou národovci, kteří vidí spojence v Rusku, a pak ti, kteří vidí spojence v Londýnu (Klausové)nebo Washingtonu (napr. Xaver, Hejma a spol.). Na co bude dobré sjednocení, když si nedovedou představit život bez západu.

Tím nepopírám, že by se národní síly neměly sjednotit.


Teď jste "trefil jádro pudla"... Jak jsem už výše napsal, ironií je, že s návrhem na spolupráci všech vlasteneckých sil v příštích volbách do PS přišel zrovna Václav Klaus st. a ne někdo jiný.


Navrhuji si odmyslet, že tomu tak je, a pojďme pro spolupráci všech vlasteneckých sil v příštích volbách do PS sami něco udělat. Na hodnocení minulosti a odpovědnosti jednotlivých osob chybí hodnověrné informace a je čas...


[quote="pid:8197, uid:312"]Tím nepopírám, že by se národní síly neměly sjednotit.[/quote] Teď jste "trefil jádro pudla"... Jak jsem už výše napsal, ironií je, že s návrhem na spolupráci všech vlasteneckých sil v příštích volbách do PS přišel zrovna Václav Klaus st. a ne někdo jiný. Navrhuji si odmyslet, že tomu tak je, a pojďme pro spolupráci všech vlasteneckých sil v příštích volbách do PS sami něco udělat. Na hodnocení minulosti a odpovědnosti jednotlivých osob chybí hodnověrné informace a je čas...
Upravené 21. 3. 2021 o 18:42

Na co bude dobré sjednocení


Sjednocení bude dobré v tom, že zabrání, nebo zbrzdí náš sešup do bahna Západu, co se zavedení konkrétních opatření týče.


Proruská strana, vyloženě proruská, zde bohužel není. Relevantní. Jak říkám: volby jsou brzy. A snad se i zde podaří vymítit protiruský sentiment. Ale to je běh na delší trať. Já osobně jsem na protiruské postoje již alergický. Ale uznejte, že od Klausů jich zas tolik není. Srovnejte si to přímo s gejzírem protiruské nenávisti ostatních stran.


Zde to není o tom "všechno, nebo nic".


[quote="pid:8201, uid:312"]Na co bude dobré sjednocení[/quote] Sjednocení bude dobré v tom, že zabrání, nebo zbrzdí náš sešup do bahna Západu, co se zavedení konkrétních opatření týče. Proruská strana, vyloženě proruská, zde bohužel není. Relevantní. Jak říkám: volby jsou brzy. A snad se i zde podaří vymítit protiruský sentiment. Ale to je běh na delší trať. Já osobně jsem na protiruské postoje již alergický. Ale uznejte, že od Klausů jich zas tolik není. Srovnejte si to přímo s gejzírem protiruské nenávisti ostatních stran. Zde to není o tom "všechno, nebo nic".

@JabiPun . Bingo . Přesné vyjádření . Trikolora není vytvořena na zisk hlasů, ale odebrání hlasů. je to stejné, jako tandem Hamáček+Petříček nejsou v čele ČSSD, aby tato vyhrávala, ale naopak- definitivně odešla ze scény. Totéž v KSČM mladokomunisté.
Nemá smysl se tu dohadovat o jednotlivostech a nechápat celek.

@JabiPun . Bingo . Přesné vyjádření . Trikolora není vytvořena na zisk hlasů, ale odebrání hlasů. je to stejné, jako tandem Hamáček+Petříček nejsou v čele ČSSD, aby tato vyhrávala, ale naopak- definitivně odešla ze scény. Totéž v KSČM mladokomunisté. Nemá smysl se tu dohadovat o jednotlivostech a nechápat celek.

Trikolora není vytvořena na zisk hlasů, ale odebrání hlasů


Boletusi, bude lepší, když SPD získá řekněme 15 % a bude ve Sněmovně sama, nebo pokud se spojí (třeba i po volbách) s Trikolorou a budou čelit demobloku společně? Navíc, Trikolora může nabrat i voliče, kteří by SPD nevolili, zato ODS ano.


[quote="pid:8205, uid:57"]Trikolora není vytvořena na zisk hlasů, ale odebrání hlasů[/quote] Boletusi, bude lepší, když SPD získá řekněme 15 % a bude ve Sněmovně sama, nebo pokud se spojí (třeba i po volbách) s Trikolorou a budou čelit demobloku společně? Navíc, Trikolora může nabrat i voliče, kteří by SPD nevolili, zato ODS ano.

Vždyť to byl on, kdo rozbil Československo


To je pravda. Ale. Bohužel si nevzpomenu na jméno toho člověka, který vzpomínal, jak Mečiar v nějaké televizní debatě obhajoval Československo. Přijel tam Ruml, vzal si ho stranou, prý příšerně řval a Mečiar poté konsternován začal zpívat jinak.
Co když Západ plánoval kravavé rozdělení, aby se rychleji zbavil konkurenta? Co když mírové rozdělení (se kterým jsem se dosud nesmířil a nesmířím), bylo vrcholem možného?
I přes opačnou rétoriku to byly zřejmě síly z okolí Havla, kdo v pozadí na rozdělení tlačil.


[quote="pid:8197, uid:312"]Vždyť to byl on, kdo rozbil Československo[/quote] To je pravda. Ale. Bohužel si nevzpomenu na jméno toho člověka, který vzpomínal, jak Mečiar v nějaké televizní debatě obhajoval Československo. Přijel tam Ruml, vzal si ho stranou, prý příšerně řval a Mečiar poté konsternován začal zpívat jinak. Co když Západ plánoval kravavé rozdělení, aby se rychleji zbavil konkurenta? Co když mírové rozdělení (se kterým jsem se dosud nesmířil a nesmířím), bylo vrcholem možného? I přes opačnou rétoriku to byly zřejmě síly z okolí Havla, kdo v pozadí na rozdělení tlačil.

Nevím, co pořád na těch Klausech vidíte. Je to stejné, jako by v Rusku chtěli sázet na Čubajsovo vlastenectví. A mluvit o tom, že má někdo větší ego než Klaus starší? To vyvolá tak maximálně úsměšek.

V tomto vlákně byla porovnávána pouze ega Tomia a VKml.
O VKst řeč nebyla (ego je jeho druhé jméno :-)
Nicméně je třeba pracovat s materiálem, který je k dispozici, když není lepší.
A nedělal snad Medveděv premiéra za prezidentování Putina? (tímto se omlouvám VKst za toto srovnání, ale rychle mě nic lepšího nenapadlo)
A není snad potřeba nejprve hodnotit procesy a teprve potom osobnosti, přičemž je třeba podporovat žádoucí procesy spíše než osobnosti...?


[quote="pid:8154, uid:125"]Nevím, co pořád na těch Klausech vidíte. Je to stejné, jako by v Rusku chtěli sázet na Čubajsovo vlastenectví. A mluvit o tom, že má někdo větší ego než Klaus starší? To vyvolá tak maximálně úsměšek.[/quote] V tomto vlákně byla porovnávána pouze ega Tomia a VKml. O VKst řeč nebyla (ego je jeho druhé jméno :-) Nicméně je třeba pracovat s materiálem, který je k dispozici, když není lepší. A nedělal snad Medveděv premiéra za prezidentování Putina? (tímto se omlouvám VKst za toto srovnání, ale rychle mě nic lepšího nenapadlo) A není snad potřeba nejprve hodnotit procesy a teprve potom osobnosti, přičemž je třeba podporovat žádoucí procesy spíše než osobnosti...?
Upravené 21. 3. 2021 o 18:00

Trikolora není vytvořena na zisk hlasů, ale odebrání hlasů.


Omlouvám se, ale podivná to logika. Podobně přece můžeš říci nebo napsat o jakékoliv nové, ale i stávající, politické straně nebo hnutí. Všechny, bez rozdílu, vždy měly, mají a budou mít zájem se zviditelnit a získat co nejvíce voličských hlasů. Získání mandátů nebo jen pravidelných finančních prostředků od států je pro většinu z nich jen takovou "třešničkou na dortu". Některým z nich jen stačí, že se voleb zúčastní a sestaví kandidátku. Otázku, že svým konáním někomu odebírají hlasy vůbec neřeší.


[quote="pid:8205, uid:57"]Trikolora není vytvořena na zisk hlasů, ale odebrání hlasů.[/quote] Omlouvám se, ale podivná to logika. Podobně přece můžeš říci nebo napsat o jakékoliv nové, ale i stávající, politické straně nebo hnutí. Všechny, bez rozdílu, vždy měly, mají a budou mít zájem se zviditelnit a získat co nejvíce voličských hlasů. Získání mandátů nebo jen pravidelných finančních prostředků od států je pro většinu z nich jen takovou "třešničkou na dortu". Některým z nich jen stačí, že se voleb zúčastní a sestaví kandidátku. Otázku, že svým konáním někomu odebírají hlasy vůbec neřeší.
Upravené 21. 3. 2021 o 18:03

Ja rikam, ze Klausove ve vlastenectvi jsou jako Aeronet v alternative. Tj. subjekt vnejsi rizeni, ktery za ukol navazat na sebe co nejvice lidi nespokojenych s mainstreamem a udrzet je pod kontrolou a v ramci vymezenych mantinelu.

Pokud to pomůže tomu, aby antifáti ve volbách dopadli tak, že nesestaví vládu, tak beru i takovéto aero-vlastence a klidně si vedoucího kolotoče dám jako tapetu na monitor.


[quote="pid:8162, uid:306"]Ja rikam, ze Klausove ve vlastenectvi jsou jako Aeronet v alternative. Tj. subjekt vnejsi rizeni, ktery za ukol navazat na sebe co nejvice lidi nespokojenych s mainstreamem a udrzet je pod kontrolou a v ramci vymezenych mantinelu.[/quote] Pokud to pomůže tomu, aby antifáti ve volbách dopadli tak, že nesestaví vládu, tak beru i takovéto aero-vlastence a klidně si vedoucího kolotoče dám jako tapetu na monitor.

Zeman je více protiruský než Klaus.

To beru jako překlep (= nemá tam být “-ti-“), se zbytkem souhlas.


[quote="pid:8170, uid:372"]Zeman je více protiruský než Klaus.[/quote] To beru jako překlep (= nemá tam být “-ti-“), se zbytkem souhlas.

Omlouvám se, ale podivná to logika


Logika je tam přeci naprosto v pořádku. Tady stojí jen otázka, zda tomu tak je nebo není, zda Boletusův názor je nebo není správný. A protože lidem z Trikolory nebo komukoliv jinému do hlavy nevidíme, zřejmě se k jasné odpovědi nedopracujeme. Ale jím popisovaná technologie zjevně existuje, je hojně užívána a my jen nevíme, zda také Klausovými.
Myslím, že malou indicií toho, že ano by mohl být fakt, že Klausovi spolu se všemi ostatními ve svých veřejných vystoupeních ty (sociální) technologie nikdy nezmiňují, ačkoliv dostat je do povědomí lidí je velice žádoucí. Nabízí se vysvětlení, že tak činí proto, že jsou součástí systému, který je zneužívá - a nechtějí znehodnocovat vlastní zbraně. Nechtějí nebo nesmějí, ale to je jedno.


[quote="pid:8214, uid:270"]Omlouvám se, ale podivná to logika[/quote] Logika je tam přeci naprosto v pořádku. Tady stojí jen otázka, zda tomu tak je nebo není, zda Boletusův názor je nebo není správný. A protože lidem z Trikolory nebo komukoliv jinému do hlavy nevidíme, zřejmě se k jasné odpovědi nedopracujeme. Ale jím popisovaná technologie zjevně existuje, je hojně užívána a my jen nevíme, zda také Klausovými. Myslím, že malou indicií toho, že ano by mohl být fakt, že Klausovi spolu se všemi ostatními ve svých veřejných vystoupeních ty (sociální) technologie nikdy nezmiňují, ačkoliv dostat je do povědomí lidí je velice žádoucí. Nabízí se vysvětlení, že tak činí proto, že jsou součástí systému, který je zneužívá - a nechtějí znehodnocovat vlastní zbraně. Nechtějí nebo nesmějí, ale to je jedno.

Je celkem jedno, kdo se tam dostane teď, ale v každém případě je lepší, bude-li to někdo nový, protože se tím alespoň dá najevo, že nejsme takové ovce a podruhé na jatka za stejným kozlem nepůjdeme.

Někdo nový? Tady jsou noví pouze antifa-piráti, zapřisáhlý Šlachta, chcíplý lando-pes a chvilkový ex-milonář. Zbytek buď ve vládě byl nebo se do parlamentu už někdy pokoušel, neúspěšně.
Tohle mi přijde jako volání po opakování slovenské matrice ve formě lebo-Klaus s následkem Bartošovič ve vládě a s rizikem padákový chemik na Hradě.


[quote="pid:8186, uid:125"]Je celkem jedno, kdo se tam dostane teď, ale v každém případě je lepší, bude-li to někdo nový, protože se tím alespoň dá najevo, že nejsme takové ovce a podruhé na jatka za stejným kozlem nepůjdeme.[/quote] Někdo nový? Tady jsou noví pouze antifa-piráti, zapřisáhlý Šlachta, chcíplý lando-pes a chvilkový ex-milonář. Zbytek buď ve vládě byl nebo se do parlamentu už někdy pokoušel, neúspěšně. Tohle mi přijde jako volání po opakování slovenské matrice ve formě lebo-Klaus s následkem Bartošovič ve vládě a s rizikem padákový chemik na Hradě.
Upravené 21. 3. 2021 o 19:06

ady jsou noví pouze antifa-piráti, zapřisáhlý Šlachta, chcíplý lando-pes a chvilkový ex-milonář


Přesně. Opět si pomůžu Pjakinem. Ten říká, že i přes nabytou část suverenity ji Rusko stále nemá a musí pracovat s kádry, které jsou k dispozici.
My nemáme ze suverenity vůbec nic. A ještě zde konceptuálové bojují s argumentem, že Klaus udělal kdysi to a tohle a že je řízen ze zahraničí.


Jde o to, co říká, jaká témata se snaží ozvučit a jaké jsou reálné, nikoli vysněné alternativy.
Líbilo by se mi, kdyby zde byla reálná, národní, konceptuálně zdatná síla? Ano. Je tady nějaká a má šanci vzniknout do voleb? Ne.
Klaus: Rusko nedémonizovat, Covidová opatření jsou katastrofa, návrat k normálnímu životu, žádné roušky, žádné omezování svobod. To není málo. Z jiných stran zní prakticky opak.


[quote="pid:8220, uid:240"]ady jsou noví pouze antifa-piráti, zapřisáhlý Šlachta, chcíplý lando-pes a chvilkový ex-milonář[/quote] Přesně. Opět si pomůžu Pjakinem. Ten říká, že i přes nabytou část suverenity ji Rusko stále nemá a musí pracovat s kádry, které jsou k dispozici. My nemáme ze suverenity vůbec nic. A ještě zde konceptuálové bojují s argumentem, že Klaus udělal kdysi to a tohle a že je řízen ze zahraničí. Jde o to, co říká, jaká témata se snaží ozvučit a jaké jsou reálné, nikoli vysněné alternativy. Líbilo by se mi, kdyby zde byla reálná, národní, konceptuálně zdatná síla? Ano. Je tady nějaká a má šanci vzniknout do voleb? Ne. Klaus: Rusko nedémonizovat, Covidová opatření jsou katastrofa, návrat k normálnímu životu, žádné roušky, žádné omezování svobod. To není málo. Z jiných stran zní prakticky opak.
Upravené 21. 3. 2021 o 18:44

Tady jsou noví pouze antifa-piráti, zapřisáhlý Šlachta, chcíplý lando-pes a chvilkový ex-milonář.

Že jsou tu vidět jen takoví je dáno současným informačně-propagandistickým monopolem, je to jeho zobrazením, lépe řečeno. Ten, podle mého názoru, zcela jistě brzy padne. Jako důsledek změn ve světě, ne proto, že by se jim chtělo, samozřejmě. A pak se začnou dít věci. Spousta velmi kompetentních lidí na tu chvíli dlouho čeká, kádrového nedostatku bych se vůbec nebál. Navíc to bude už v podmínkách, kdy "chtít slyšet" bude vlivem měnících se životních okolností mnohem víc lidí, než třeba před rokem.


[quote="pid:8220, uid:240"]Tady jsou noví pouze antifa-piráti, zapřisáhlý Šlachta, chcíplý lando-pes a chvilkový ex-milonář.[/quote] Že jsou tu vidět jen takoví je dáno současným informačně-propagandistickým monopolem, je to jeho zobrazením, lépe řečeno. Ten, podle mého názoru, zcela jistě brzy padne. Jako důsledek změn ve světě, ne proto, že by se jim chtělo, samozřejmě. A pak se začnou dít věci. Spousta velmi kompetentních lidí na tu chvíli dlouho čeká, kádrového nedostatku bych se vůbec nebál. Navíc to bude už v podmínkách, kdy "chtít slyšet" bude vlivem měnících se životních okolností mnohem víc lidí, než třeba před rokem.

Trikolora není vytvořena na zisk hlasů, ale odebrání hlasů.

Ovšem počítám, že nikoliv pro odebrání hlasů SPD. Protože SPD se profiluje jako “levicová” a Trikol-O-Ra jako “pravicová”...


[quote="pid:8205, uid:57"]Trikolora není vytvořena na zisk hlasů, ale odebrání hlasů.[/quote] Ovšem počítám, že nikoliv pro odebrání hlasů SPD. Protože SPD se profiluje jako “levicová” a Trikol-O-Ra jako “pravicová”...
Upravené 21. 3. 2021 o 18:52

Jen na okraj hodně frekventovaných "lidových soudů" k hic - partě Listopad 89. Měl jsem možnost poznat mezi lety 1986 - 91 několik lidí z Prognosťáku , osobně MZ a pod
Vl.Dlouhým jako ministrem jsem rok pracoval a měl i příležitost ho poznat velmi zblízka opět v rámci práce. Zpětné hodnocení je namístě , ale pokud se jde do hodnocení konkrétních osob , je hodně zavádějící. Podobně jako Pražské jaro tak i Listopad 89 byly organizovány a řízeny zvenčí nikoliv vertikálně, ale horizontálně. Takže šlo o partu hyperindividualistických kádrů, které spojoval jen společný profit v budoucnosti. Zeman stál mimo, podle mně už tehdy byl jako kádr "jinde" a "u jiných".Posuzovat velikost másla ne jednotlivých hlavách optikou 1990 a dnešní je dost ošidné. Nebylo Mirků Dušínů (včetně představ o tom, že Miloš jím byl). Ale Zeman nepatřil do ekonomické partičky PgÚ , to mohu říci s jistotou. On byl naopak u ní velmi neoblíbený a i když se kupř. sešel s Komárkem v začínající ČSSD , nepatřili k sobě. Nakonec se u trhání žvance rozkmotřili všichni a šli si docela úspěšně po krku. VK nevyjímaje.
Zeman velmi brzy po Listopadu nasadil brzdění , jestli sehrané, to nevím. Ale definoval bych ho nejprve jako zvenčí řízeného patriota, který se ale se svojí rolí stále více ztotožňoval až do dnešního tvaru. Patriot z donucení nakonec patriotem z přesvědčení. Ono v 80 letechuž hrát někomu divadlo už nebaví.


Jen na okraj hodně frekventovaných "lidových soudů" k hic - partě Listopad 89. Měl jsem možnost poznat mezi lety 1986 - 91 několik lidí z Prognosťáku , osobně MZ a pod Vl.Dlouhým jako ministrem jsem rok pracoval a měl i příležitost ho poznat velmi zblízka opět v rámci práce. Zpětné hodnocení je namístě , ale pokud se jde do hodnocení konkrétních osob , je hodně zavádějící. Podobně jako Pražské jaro tak i Listopad 89 byly organizovány a řízeny zvenčí nikoliv vertikálně, ale horizontálně. Takže šlo o partu hyperindividualistických kádrů, které spojoval jen společný profit v budoucnosti. Zeman stál mimo, podle mně už tehdy byl jako kádr "jinde" a "u jiných".Posuzovat velikost másla ne jednotlivých hlavách optikou 1990 a dnešní je dost ošidné. Nebylo Mirků Dušínů (včetně představ o tom, že Miloš jím byl). Ale Zeman nepatřil do ekonomické partičky PgÚ , to mohu říci s jistotou. On byl naopak u ní velmi neoblíbený a i když se kupř. sešel s Komárkem v začínající ČSSD , nepatřili k sobě. Nakonec se u trhání žvance rozkmotřili všichni a šli si docela úspěšně po krku. VK nevyjímaje. Zeman velmi brzy po Listopadu nasadil brzdění , jestli sehrané, to nevím. Ale definoval bych ho nejprve jako zvenčí řízeného patriota, který se ale se svojí rolí stále více ztotožňoval až do dnešního tvaru. Patriot z donucení nakonec patriotem z přesvědčení. Ono v 80 letechuž hrát někomu divadlo už nebaví.

Jiří , copak je skryto za tím neutuchajícím blahořečením Kluasů?
A zrovna v době , kdy se triko-lóra spojila se slepencem neúspěšných projektů a potřebuje nabobtnat.
Kdopak to chce nasypat písek pod kola SPD , a převzít řízení těch nespokojených?
Pokud bude SPD ve volbách samo za sebe a později s někým uzavře spolupráci , za podmínek plnění svého programu , pak budu spokojenější , než když vybraný kurátor převezme otěže.
Jen ať Klausův klan napne síly , nasype nakradené prachy a převezme část voličů. Nic proti tomu , přeběhnou tam nespokojenci z debil bloku , kteří už jednou za krysařem Klausem táhli v ODS.
Potom už se klausklan bude potřebovat dohodnout a tím se plně vybarví.
Spoléhat se na jedno společné řízení , je přesně to , o čem píše Irena. Táhnout za kozlem provokatérem.
A tady už se nám znovu do hry tlačí ta trefná otázka Stalina. Kdy se ptal těch , kteří nechtějí chápat: Jsi hlupák, nebo nepřítel?


Jiří , copak je skryto za tím neutuchajícím blahořečením Kluasů? A zrovna v době , kdy se triko-lóra spojila se slepencem neúspěšných projektů a potřebuje nabobtnat. Kdopak to chce nasypat písek pod kola SPD , a převzít řízení těch nespokojených? Pokud bude SPD ve volbách samo za sebe a později s někým uzavře spolupráci , za podmínek plnění svého programu , pak budu spokojenější , než když vybraný kurátor převezme otěže. Jen ať Klausův klan napne síly , nasype nakradené prachy a převezme část voličů. Nic proti tomu , přeběhnou tam nespokojenci z debil bloku , kteří už jednou za krysařem Klausem táhli v ODS. Potom už se klausklan bude potřebovat dohodnout a tím se plně vybarví. Spoléhat se na jedno společné řízení , je přesně to , o čem píše Irena. Táhnout za kozlem provokatérem. A tady už se nám znovu do hry tlačí ta trefná otázka Stalina. Kdy se ptal těch , kteří nechtějí chápat: Jsi hlupák, nebo nepřítel?

Není třeba omluv. Vyjadřuji názor. To, co píšeš, je právě deficit konceptuálního pohledu, nahrazený ideologickým pohledem. "Každý přeci máme nárok na svůj úspěch, tak co nám to vyčítáte ?" Spolehlivé, vyzkoušené .
Hlavní volební heslo bude - jak se osvobodit z kovid fašizmu ? Kdo ho zvedne a připraví si věrohodnou a konkrétními byť nepopulárními kroky uskutečnitelnou cestu - vyhraje.
Jak zachránit naše děti ? Hesloč.2 - rovněž povede k vítězství.
Zatím ani jedno nevidím u nikoho. V tomhle byl právě Zeman velmi úspěšný , protože je vizionář a za mlada měl ještě i dostatek energie.


Není třeba omluv. Vyjadřuji názor. To, co píšeš, je právě deficit konceptuálního pohledu, nahrazený ideologickým pohledem. "Každý přeci máme nárok na svůj úspěch, tak co nám to vyčítáte ?" Spolehlivé, vyzkoušené . Hlavní volební heslo bude - jak se osvobodit z kovid fašizmu ? Kdo ho zvedne a připraví si věrohodnou a konkrétními byť nepopulárními kroky uskutečnitelnou cestu - vyhraje. Jak zachránit naše děti ? Hesloč.2 - rovněž povede k vítězství. Zatím ani jedno nevidím u nikoho. V tomhle byl právě Zeman velmi úspěšný , protože je vizionář a za mlada měl ještě i dostatek energie.

Jiří , copak je skryto za tím neutuchajícím blahořečením Kluasů?


Já vůbec netuším, jak jste ze souboru mých příspěvků mohl získat pocit, že blahořečím Klause. Přečtěte si je prosím znovu.


Jsi hlupák, nebo nepřítel?


A tohle snad ani komentovat nebudu.


[quote="pid:8228, uid:185"]Jiří , copak je skryto za tím neutuchajícím blahořečením Kluasů?[/quote] Já vůbec netuším, jak jste ze souboru mých příspěvků mohl získat pocit, že blahořečím Klause. Přečtěte si je prosím znovu. [quote="pid:8228, uid:185"]Jsi hlupák, nebo nepřítel?[/quote] A tohle snad ani komentovat nebudu.
Upravené 21. 3. 2021 o 19:10

Že jsou tu vidět jen takoví je dáno současným informačně-propagandistickým monopolem, je to jeho zobrazením, lépe řečeno. Ten, podle mého názoru, zcela jistě brzy padne. Jako důsledek změn ve světě, ne proto, že by se jim chtělo, samozřejmě. A pak se začnou dít věci. Spousta velmi kompetentních lidí na tu chvíli dlouho čeká, kádrového nedostatku bych se vůbec nebál. Navíc to bude už v podmínkách, kdy "chtít slyšet" bude vlivem měnících se životních okolností mnohem víc lidí, než třeba před rokem.

Souhlas.
Ale zákon času měří stejně padouchům jako spravedlivým.
Volby jsou zítra. Vlastně už běží. A kdo s nimi neběží už dnes, připravuje se na ty příští.
Počítal jsem, že tady řešíme ty dnešní :-)


[quote="pid:8223, uid:292"]Že jsou tu vidět jen takoví je dáno současným informačně-propagandistickým monopolem, je to jeho zobrazením, lépe řečeno. Ten, podle mého názoru, zcela jistě brzy padne. Jako důsledek změn ve světě, ne proto, že by se jim chtělo, samozřejmě. A pak se začnou dít věci. Spousta velmi kompetentních lidí na tu chvíli dlouho čeká, kádrového nedostatku bych se vůbec nebál. Navíc to bude už v podmínkách, kdy "chtít slyšet" bude vlivem měnících se životních okolností mnohem víc lidí, než třeba před rokem.[/quote] Souhlas. Ale zákon času měří stejně padouchům jako spravedlivým. Volby jsou zítra. Vlastně už běží. A kdo s nimi neběží už dnes, připravuje se na ty příští. Počítal jsem, že tady řešíme ty dnešní :-)

Volby jsou zítra. Vlastně už běží. A kdo s nimi neběží už dnes, připravuje se na ty příští.
Počítal jsem, že tady řešíme ty dnešní :-)


Přesně!


[quote="pid:8231, uid:240"]Volby jsou zítra. Vlastně už běží. A kdo s nimi neběží už dnes, připravuje se na ty příští. Počítal jsem, že tady řešíme ty dnešní :-)[/quote] Přesně!

Ale definoval bych ho nejprve jako zvenčí řízeného patriota, který se ale se svojí rolí stále více ztotožňoval až do dnešního tvaru. Patriot z donucení nakonec patriotem z přesvědčení. Ono v 80 letechuž hrát někomu divadlo už nebaví.

Tohle mi velice pěkně zapadlo. (Možná něco podobného jako strýček Si? Nebo pilgrimík Doník?)
Nicméně využiju přiležitosti a přihřeju si trochu výživné Československé polévky:
Výsledné Československo by řídily slovenské kádry (že to jde, viz Husák, Babiš) pod laskavým neformálním dozorem lánského stařešiny z bungalovu. (Dodatek: co jiného by si tento starý Jezevec mohl na stará kolena přát, než se stát druhým Masarykem [jistý druh nesmrtelnosti]...?)


[quote="pid:8227, uid:57"]Ale definoval bych ho nejprve jako zvenčí řízeného patriota, který se ale se svojí rolí stále více ztotožňoval až do dnešního tvaru. Patriot z donucení nakonec patriotem z přesvědčení. Ono v 80 letechuž hrát někomu divadlo už nebaví.[/quote] Tohle mi velice pěkně zapadlo. (Možná něco podobného jako strýček Si? Nebo pilgrimík Doník?) Nicméně využiju přiležitosti a přihřeju si trochu výživné Československé polévky: [quote="pid:6535, uid:240"]Výsledné Československo by řídily slovenské kádry (že to jde, viz Husák, Babiš) pod laskavým neformálním dozorem lánského stařešiny z bungalovu. (Dodatek: co jiného by si tento starý Jezevec mohl na stará kolena přát, než se stát druhým Masarykem [jistý druh nesmrtelnosti]...?)[/quote]

neutuchajícím blahořečením Kluasů

To tady od @Jiří. ani od někoho jiného nezaznělo.
A spojováním se určitě nemyslelo slučování stran. Ostatně Tomio už naštěstí má úsvitovou zkušenost za sebou.
Postačil by pakt o neútočení. Technicky by byla lepší předvolební koalice, když nepřítel koaluje hlava nehlava. Zkusit využít sílu protivníka pro vlastní prospěch, když už tu byl
"Český masakr..ústavní pilou"...
https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/351/%C4%8Desk-yacute-masakr-uacute-stavn-iacute-pilou

[quote="pid:8228, uid:185"]neutuchajícím blahořečením Kluasů[/quote] To tady od @Jiří. ani od někoho jiného nezaznělo. A spojováním se určitě nemyslelo slučování stran. Ostatně Tomio už naštěstí má úsvitovou zkušenost za sebou. Postačil by pakt o neútočení. Technicky by byla lepší předvolební koalice, když nepřítel koaluje hlava nehlava. Zkusit využít sílu protivníka pro vlastní prospěch, když už tu byl "Český masakr..ústavní pilou"... https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/351/%C4%8Desk-yacute-masakr-uacute-stavn-iacute-pilou

lepší předvolební koalice,


Otázka je, nakolik by taková předvolební koalice prospěla jedné i druhé straně. Nebo by je spíše o voliče připravila. Ostatně s předvolebními sliby už mají lidi své zkušenosti, proto je lepší hodnotit reálné dopady volby toho či onoho lídra v minulosti (má-li jí za sebou).


[quote="pid:8241, uid:240"]lepší předvolební koalice,[/quote] Otázka je, nakolik by taková předvolební koalice prospěla jedné i druhé straně. Nebo by je spíše o voliče připravila. Ostatně s předvolebními sliby už mají lidi své zkušenosti, proto je lepší hodnotit reálné dopady volby toho či onoho lídra v minulosti (má-li jí za sebou).

Vážně zde není žádné blahořečení klausklanu , coby zachránce této kotliny?
Tak to potom čteme každý jinak sestavená slova. Toto vlákno je už od samého začátku o tom , jaký je ten Tomio moula , když se nechce odevzdat do rukou spolku vedených klausklanem .
Co jsem souhrnně četl v tomto vlákně , tak ta primitivní nabídka Klause , dej sem co máš , MY ti s tím rádi pomůžeme , žádné bezhlesné nadšení nepřináší.
Klausové mají obrovský skluz a reálně jim hrozí trvalé pozbytí možnosti ,podílet se na řízení procesů doma.
Právě v tom je ta veliká aktivita , která se tak náhle a to i zde , rozjela. Mladý Klaus je břídil , který coby nástupná figura totálně vybuchl a proto se starý Klaus začal tak mrskat. Na jejich původním projektu , mladý ve vládě ,nejlépe premiér , starý znovu president, se toho poměrně dost změnilo.
I na ně platí to pořekadlo , o ujíždějícím vlaku.
Jak už jsem psal výše , jen ať zamíchají karty a přeberou ovce od debilbloku. To je rozdíl od sklízení toho , co neumějí sami zasít.


Vážně zde není žádné blahořečení klausklanu , coby zachránce této kotliny? Tak to potom čteme každý jinak sestavená slova. Toto vlákno je už od samého začátku o tom , jaký je ten Tomio moula , když se nechce odevzdat do rukou spolku vedených klausklanem . Co jsem souhrnně četl v tomto vlákně , tak ta primitivní nabídka Klause , dej sem co máš , MY ti s tím rádi pomůžeme , žádné bezhlesné nadšení nepřináší. Klausové mají obrovský skluz a reálně jim hrozí trvalé pozbytí možnosti ,podílet se na řízení procesů doma. Právě v tom je ta veliká aktivita , která se tak náhle a to i zde , rozjela. Mladý Klaus je břídil , který coby nástupná figura totálně vybuchl a proto se starý Klaus začal tak mrskat. Na jejich původním projektu , mladý ve vládě ,nejlépe premiér , starý znovu president, se toho poměrně dost změnilo. I na ně platí to pořekadlo , o ujíždějícím vlaku. Jak už jsem psal výše , jen ať zamíchají karty a přeberou ovce od debilbloku. To je rozdíl od sklízení toho , co neumějí sami zasít.

Mladý Klaus je břídil , který coby nástupná figura totálně vybuchl a proto se starý Klaus začal tak mrskat.


Tak s tím nelze než souhlasit.


[quote="pid:8262, uid:185"]Mladý Klaus je břídil , který coby nástupná figura totálně vybuchl a proto se starý Klaus začal tak mrskat.[/quote] Tak s tím nelze než souhlasit.

Pozor, toto vlákno bylo založeno za jiným účelem, než je ten deklarovaný.
Detail zde

Oukej. Tak si to pojďme spočítat.

a pak zejména v tomu následujících komentářích.


Pozor, toto vlákno bylo založeno za jiným účelem, než je ten deklarovaný. Detail zde [quote="pid:8293, uid:240"]Oukej. Tak si to pojďme spočítat.[/quote] a pak zejména v tomu následujících komentářích.
1.93k
66
9
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept