Mimo kategórií
Konec Aeronetu v Čechách aneb čučka sem, čučka tam

Subjektivně to na mne působí tak, že se nám tady občas objevuje takový nešvar.
Totiž přikládání neadekvátní váhy produkci tzv. "pana VK".
Sem bych rád umísťoval rozbory těch článků aeronetu, které budou obsahovat větší než malé množství aeronetovštiny, neboli imitačně-provokačního obsahu.
Dlouho jsem váhal nad založením tohoto tématu i nad jeho jménem.
Pokud se objeví pochybnosti o prospěšnosti tohoto vlákna, tak ho klidně zruším.


Ale aby to nevypadalo, že jsem jenom aeroneto-bijec, přikládám sérii 3 aeronetích článků, které podle mého názoru vybočují z běžné aeronetovštiny.


"Německý orloj české politiky – I. část"
https://aeronet.cz/news/nemecky-orloj-ceske-politiky-i-cast-zmapovali-jsme-alarmujici-prorustani-chapadel-moci-berlina-a-nemecke-lobbisticke-chobotnice-do-nejvyssich-struktur-ceske-politiky-ale-i-na-vsech-urovnich/


"Německý orloj české politiky – II. část"
https://aeronet.cz/news/nemecky-orloj-ceske-politiky-ii-cast-nemecka-neziskovka-ackermann-gemeinde-a-jeji-propojeni-na-cloveka-v-tisni-kdu-csl-cssd-ods-a-podivne-transfery-penez-od-politiku-do-neziskovek/


"Německý orloj české politiky – III. část"
https://aeronet.cz/news/nemecky-orloj-ceske-politiky-iii-cast-extremisticka-sudetonemecka-organizace-witikobund-a-jeji-chapadla-v-cesku-nemecko-spustilo-plan-na-germanizaci-ceskych-a-moravskych-zemi/


Poznámka1:
K výše zmíněným článků se vrátím ještě samostatným komentářem, protože těmito články - z čistě technického hlediska - aeronet o sobě odhalil víc, než by mu mělo být milé.


Poznámka2:
Postupně bych sem vkládal sériál indicií, které by vypovídaly o podstatě tohoto "vlasteneckého", "proruského", "alternativního" a "nezávislého" zpravodajského serveru.


Subjektivně to na mne působí tak, že se nám tady občas objevuje takový nešvar. Totiž přikládání neadekvátní váhy produkci tzv. "pana VK". Sem bych rád umísťoval rozbory těch článků aeronetu, které budou obsahovat větší než malé množství aeronetovštiny, neboli imitačně-provokačního obsahu. Dlouho jsem váhal nad založením tohoto tématu i nad jeho jménem. Pokud se objeví pochybnosti o prospěšnosti tohoto vlákna, tak ho klidně zruším. Ale aby to nevypadalo, že jsem jenom aeroneto-bijec, přikládám sérii 3 aeronetích článků, které podle mého názoru vybočují z běžné aeronetovštiny. "Německý orloj české politiky – I. část" https://aeronet.cz/news/nemecky-orloj-ceske-politiky-i-cast-zmapovali-jsme-alarmujici-prorustani-chapadel-moci-berlina-a-nemecke-lobbisticke-chobotnice-do-nejvyssich-struktur-ceske-politiky-ale-i-na-vsech-urovnich/ "Německý orloj české politiky – II. část" https://aeronet.cz/news/nemecky-orloj-ceske-politiky-ii-cast-nemecka-neziskovka-ackermann-gemeinde-a-jeji-propojeni-na-cloveka-v-tisni-kdu-csl-cssd-ods-a-podivne-transfery-penez-od-politiku-do-neziskovek/ "Německý orloj české politiky – III. část" https://aeronet.cz/news/nemecky-orloj-ceske-politiky-iii-cast-extremisticka-sudetonemecka-organizace-witikobund-a-jeji-chapadla-v-cesku-nemecko-spustilo-plan-na-germanizaci-ceskych-a-moravskych-zemi/ Poznámka1: K výše zmíněným článků se vrátím ještě samostatným komentářem, protože těmito články - z čistě technického hlediska - aeronet o sobě odhalil víc, než by mu mělo být milé. Poznámka2: Postupně bych sem vkládal sériál indicií, které by vypovídaly o podstatě tohoto "vlasteneckého", "proruského", "alternativního" a "nezávislého" zpravodajského serveru.
Upravené 20. 3. 2021 o 18:46

Za mě klidně pište smile To je téma nanejvýš zajímavé.


Nejsem konceptuál, pouze sleduji Pjakina, Panarina, z domácích Levanet a komentáře "Petra Nováka".
Sem chodím proto, že intuitivně cítím, že to je správná cesta. Již delší dobu mám pocit, že AE hraje špinavou hru.
A pan VK, to je něco jako kolektivní Biden. Každý den napíše článek, každý týden je v éteru, stihne psát knihy a zároveň řídit firmu a starat se o rodinu.
To je zcela nemožné. Je to autorský kolektiv.
Spouta lidí ho má za něco jako mesiáše.


Za mě klidně pište :) To je téma nanejvýš zajímavé. Nejsem konceptuál, pouze sleduji Pjakina, Panarina, z domácích Levanet a komentáře "Petra Nováka". Sem chodím proto, že intuitivně cítím, že to je správná cesta. Již delší dobu mám pocit, že AE hraje špinavou hru. A pan VK, to je něco jako kolektivní Biden. Každý den napíše článek, každý týden je v éteru, stihne psát knihy a zároveň řídit firmu a starat se o rodinu. To je zcela nemožné. Je to autorský kolektiv. Spouta lidí ho má za něco jako mesiáše.
Upravené 19. 3. 2021 o 23:21

Já s Aeronetem kdysi začínal a díky němu jsem objevil potom i Leva-Net. To ještě bylo myslím v době, kdy byly diskuze přímo pod články. Tam mi potom Taurus a Hox vysvětlili, co Aeronet skutečně je. Trochu jsem s tím měl tenkrát problém, kognitivní disonance, ale postupem času jsem na to přišel taky. Každopádně jim ale i tak zpětně děkuji, že mě navedli správným směrem, jinak bych se v tom plácal asi delší dobu.
Nicméně Aeronet čtu pořád, ale už s tím správným "filtrem". A také občas poslouchám páteční kázání pana VK, vřele doporučuji, pokud chcete poznat, co je ten člověk zač. Když jsem četl článek https://kob-forum.eu/2021/03/16/jak-je-niceno-vlastenectvi/, tak jsem si právě na něj hned vzpomněl, on je přesně taky takový Svěrák nebo Landa.
Jinak jestli je to autorský kolektiv netuším, podle mě spíš ne. Má samozřejmě hodně informačních zdrojů, ale ty články píše on. Má to jako hlavní činnost, možná už je v důchodu, tipuju, že jde o bývalého analytika STB nebo něco takového.


Já s Aeronetem kdysi začínal a díky němu jsem objevil potom i Leva-Net. To ještě bylo myslím v době, kdy byly diskuze přímo pod články. Tam mi potom Taurus a Hox vysvětlili, co Aeronet skutečně je. Trochu jsem s tím měl tenkrát problém, kognitivní disonance, ale postupem času jsem na to přišel taky. Každopádně jim ale i tak zpětně děkuji, že mě navedli správným směrem, jinak bych se v tom plácal asi delší dobu. Nicméně Aeronet čtu pořád, ale už s tím správným "filtrem". A také občas poslouchám páteční kázání pana VK, vřele doporučuji, pokud chcete poznat, co je ten člověk zač. Když jsem četl článek https://kob-forum.eu/2021/03/16/jak-je-niceno-vlastenectvi/, tak jsem si právě na něj hned vzpomněl, on je přesně taky takový Svěrák nebo Landa. Jinak jestli je to autorský kolektiv netuším, podle mě spíš ne. Má samozřejmě hodně informačních zdrojů, ale ty články píše on. Má to jako hlavní činnost, možná už je v důchodu, tipuju, že jde o bývalého analytika STB nebo něco takového.

Částečný (bylo to hlavně kvůli tomu videu...) rozbor článku
“VIDEO: Americký prezident Joe Biden je výtvorem Deep Fake za pomoci fotomontáží CGI a klíčování obrazu ve studiu se zeleným plátnem, televizní stanice Bloomberg odvysílala šokující padělek v přímém přenosu jako běžné zpravodajství!...” zde

Tak si pojďme tu aeronetovštinu rozebrat.


https://aeronet.cz/news/video-americky-prezident-joe-biden-je-vytvorem-deep-fake-za-pomoci-fotomontazi-cgi-a-klicovani-obrazu-ve-studiu-se-zelenym-platnem-televizni-stanice-bloomberg-odvysilala-sokujici-padelek/


Částečný (bylo to hlavně kvůli tomu videu...) rozbor článku “VIDEO: Americký prezident Joe Biden je výtvorem Deep Fake za pomoci fotomontáží CGI a klíčování obrazu ve studiu se zeleným plátnem, televizní stanice Bloomberg odvysílala šokující padělek v přímém přenosu jako běžné zpravodajství!...” zde [quote="pid:7932, uid:240"]Tak si pojďme tu aeronetovštinu rozebrat.[/quote] https://aeronet.cz/news/video-americky-prezident-joe-biden-je-vytvorem-deep-fake-za-pomoci-fotomontazi-cgi-a-klicovani-obrazu-ve-studiu-se-zelenym-platnem-televizni-stanice-bloomberg-odvysilala-sokujici-padelek/
Upravené 20. 3. 2021 o 10:43

Částečný (bylo to hlavně kvůli tomu videu...) rozbor článku


V čom je ten problém, to predmetné video existuje a nejde si nevšimnúť, že niekto fušersky kľúčuje videá s Bidenom, už sa kdesi objavilo jeho miznutie hlavy, teraz ruka cez mikrofóny. To že to vlastne ani Biden nie je ale nejaký Bidon ani už radšej nenaznačujem, uši sa vám celý život nemenia a jemu sa to podarilo. Hry na dvojníka, falšovanie kulís, kto to vlastne potrebuje?


[quote="pid:7962, uid:240"]Částečný (bylo to hlavně kvůli tomu videu...) rozbor článku[/quote] V čom je ten problém, to predmetné video existuje a nejde si nevšimnúť, že niekto fušersky kľúčuje videá s Bidenom, už sa kdesi objavilo jeho miznutie hlavy, teraz ruka cez mikrofóny. To že to vlastne ani Biden nie je ale nejaký Bidon ani už radšej nenaznačujem, uši sa vám celý život nemenia a jemu sa to podarilo. Hry na dvojníka, falšovanie kulís, kto to vlastne potrebuje?

INDICIE č.1 - počítám s tím, že aeronet je kolektiv

A pan VK, to je něco jako kolektivní Biden. Každý den napíše článek, každý týden je v éteru, stihne psát knihy a zároveň řídit firmu a starat se o rodinu.
To je zcela nemožné. Je to autorský kolektiv.


Pan VK je šéfredaktorem “bez redaktorů”. Přesto funguje jako kulomet článků. Kadence kulometu neklesá, i když občas vystřelí salvu z granátometu viz trojice článků

Německý orloj české politiky

Každý díl má cca 20 stránek, dohromady tedy 60 stránek A4 textu a fotek. Vždyť to je malá kniha!
Ano, vypadá to, že je to všechno z veřejně dostupných zdrojů, ale toto dát dohromady “při civilním zaměstnání”? Když si představím, že bych to měl psát já, tak (1) bych to potil velmi dlouho (za jak dlouho člověk napíše třeba 60 stran bakalářské práce nebo diplomky?) (2) a to optimisticky předpokládám, že by se mi podařilo vyhledat všechnu tu faktologii kolem toho, které tam jsou tuny, která je sice veřejně dostupná, ale normálního člověka kolikrát ani nenapadne, že se něco takového děje a tudíž by ani nenapadlo něco takového gúglit (3) a přitom by stále vycházely standardní “řadové” aeronetí články...
Takže jde o kolektiv, pravděpodobně o “zpravodajský” kolektiv, nebo o kolektiv se “zpravodajci” kooperující. Někde “svodky” tohoto typu a o tom, co se kde děje nebo “šustne” vzniknout musely...


Podívejme se třeba na takové http://kob-forum.eu/ z ČISTĚ KVANTITATIVNÍHO hlediska: kolik lidí vyrobí kolik článků jak dlouhých za jednotku času. Takže pokud připustíme, že psát normálně je stejně náročné jako psát bludy, je vyloučeno dávat aeronet jako one-man-šou. Počítám, že psát bludy je možná ještě náročnější, protože když lžeš, musíš vynakládat extra energii na zachování konzistence lží v čase, musíš vynakládat extra energii na “uvěřitelnost” a navíc si nemůžeš vymýšlet úplně jak tě napadne, protože musíš držet z venku stanovený vektor cílů.


Poznámka1:
Vlastně je docela divné, proč se nesnaží aspoň fingovat větší počet redaktorů.


Poznámka2:
Pro úplnost dodávám, že jsem v čase identifikoval 3 “rozdílné” entity působící nějak na aeronetu:
i. pan VK
ii. Admin (ten ale pokud vím nepíše články, pouze občas přispívá do diskuse)
iii. Pozorovatelka (jeden čas jakási “externí” spolupracovnice “z lidu”, ztělesňovala jiný typ postavy, než je postava VK, vnášela ženský princip, často pana VK “zlobila”, vyhrožovala “odchodem”, odcházela, pak zase přicházela, měla svoje fanoušky a fanynky, prostě pomocí této polarity byla projektu dodávána určitá energie navíc, nakonec byl tento charakter uspán, minimálně tedy na aeronetu) (v letech 2019-2020 publikovala cca 20 článků na outsidermedia.cz, poslední je z 01.12.2020) (ještě 6 článků na nwoo.org, shoduji se s těmi na outsidermedia.cz)


Poznámka3:
Ještě jednou pro úplnost. Matně si vzpomínám, že jsem 1x nebo 2x zaznamenal článek od někoho třetího, ale to mi přišlo opravdu jako někdo náhodně vybraný... (zajímavé: nenašel jsem tam možnost vyhledat články podle autora)


Doplněk:
Hoxův rozbor jednoho z aeronetích článků tzv. Pozorovatelky, zde
http://leva-net.webnode.cz/products/obklicovatele-vsech-zemi-obklicte-se-a-zanechte-vsi-nadeje-komentar-k-clanku-pozorovatelky-na-aeronetu/


INDICIE č.1 - počítám s tím, že aeronet je kolektiv [quote="pid:7936, uid:372"]A pan VK, to je něco jako kolektivní Biden. Každý den napíše článek, každý týden je v éteru, stihne psát knihy a zároveň řídit firmu a starat se o rodinu. To je zcela nemožné. Je to autorský kolektiv.[/quote] Pan VK je šéfredaktorem “bez redaktorů”. Přesto funguje jako kulomet článků. Kadence kulometu neklesá, i když občas vystřelí salvu z granátometu viz trojice článků [quote="pid:7935, uid:240"]Německý orloj české politiky[/quote] Každý díl má cca 20 stránek, dohromady tedy 60 stránek A4 textu a fotek. Vždyť to je malá kniha! Ano, vypadá to, že je to všechno z veřejně dostupných zdrojů, ale toto dát dohromady “při civilním zaměstnání”? Když si představím, že bych to měl psát já, tak (1) bych to potil velmi dlouho (za jak dlouho člověk napíše třeba 60 stran bakalářské práce nebo diplomky?) (2) a to optimisticky předpokládám, že by se mi podařilo vyhledat všechnu tu faktologii kolem toho, které tam jsou tuny, která je sice veřejně dostupná, ale normálního člověka kolikrát ani nenapadne, že se něco takového děje a tudíž by ani nenapadlo něco takového gúglit (3) a přitom by stále vycházely standardní “řadové” aeronetí články... Takže jde o kolektiv, pravděpodobně o “zpravodajský” kolektiv, nebo o kolektiv se “zpravodajci” kooperující. Někde “svodky” tohoto typu a o tom, co se kde děje nebo “šustne” vzniknout musely... Podívejme se třeba na takové http://kob-forum.eu/ **z ČISTĚ KVANTITATIVNÍHO hlediska**: kolik lidí vyrobí kolik článků jak dlouhých za jednotku času. Takže pokud připustíme, že psát normálně je stejně náročné jako psát bludy, je vyloučeno dávat aeronet jako one-man-šou. Počítám, že psát bludy je možná ještě náročnější, protože když lžeš, musíš vynakládat extra energii na zachování konzistence lží v čase, musíš vynakládat extra energii na “uvěřitelnost” a navíc si nemůžeš vymýšlet úplně jak tě napadne, protože musíš držet z venku stanovený vektor cílů. Poznámka1: Vlastně je docela divné, proč se nesnaží aspoň fingovat větší počet redaktorů. Poznámka2: Pro úplnost dodávám, že jsem v čase identifikoval 3 “rozdílné” entity působící nějak na aeronetu: i. pan VK ii. Admin (ten ale pokud vím nepíše články, pouze občas přispívá do diskuse) iii. Pozorovatelka (jeden čas jakási “externí” spolupracovnice “z lidu”, ztělesňovala jiný typ postavy, než je postava VK, vnášela ženský princip, často pana VK “zlobila”, vyhrožovala “odchodem”, odcházela, pak zase přicházela, měla svoje fanoušky a fanynky, prostě pomocí této polarity byla projektu dodávána určitá energie navíc, nakonec byl tento charakter uspán, minimálně tedy na aeronetu) (v letech 2019-2020 publikovala cca 20 článků na outsidermedia.cz, poslední je z 01.12.2020) (ještě 6 článků na nwoo.org, shoduji se s těmi na outsidermedia.cz) Poznámka3: Ještě jednou pro úplnost. Matně si vzpomínám, že jsem 1x nebo 2x zaznamenal článek od někoho třetího, ale to mi přišlo opravdu jako někdo náhodně vybraný... (zajímavé: nenašel jsem tam možnost vyhledat články podle autora) Doplněk: Hoxův rozbor jednoho z aeronetích článků tzv. Pozorovatelky, zde http://leva-net.webnode.cz/products/obklicovatele-vsech-zemi-obklicte-se-a-zanechte-vsi-nadeje-komentar-k-clanku-pozorovatelky-na-aeronetu/
Upravené 20. 3. 2021 o 21:01

S Aeronetem začínala spousta lidí odcházejících z mejnstrímu na aternativu. Takže projekt Aeronet resp. projekt "pan VK" musel zcela zákonitě vzniknout .Jde o kontrolu a zpětnou vazbu z alternativní scény a tu potřebovaly a stále potřebují subjekty vnějšího řízení .
Dvojčetem Aeronetu s daleko sofistikovanějším výkonem je, podle mně , i Protiproud, ale neřídí ho stejná parta. Oba mají společný cíl. Udržení informačního monopolu "od Atlantiku" a zamezení informačního toku "z Uralu". Je to už dost průhledné, ale každý k tomu poznání musí dojít sám.
jenom naivní člověk a analfabet teorie řízení považuje alternativu za skutečně svobodný iinformační prostor. Dovolím si opravu - je to nejméně řízený informační prostor.
ostatně - copak nemáme dost zkušeností ze staré Vody ?


S Aeronetem začínala spousta lidí odcházejících z mejnstrímu na aternativu. Takže projekt Aeronet resp. projekt "pan VK" musel zcela zákonitě vzniknout .Jde o kontrolu a zpětnou vazbu z alternativní scény a tu potřebovaly a stále potřebují subjekty vnějšího řízení . Dvojčetem Aeronetu s daleko sofistikovanějším výkonem je, podle mně , i Protiproud, ale neřídí ho stejná parta. Oba mají společný cíl. Udržení informačního monopolu "od Atlantiku" a zamezení informačního toku "z Uralu". Je to už dost průhledné, ale každý k tomu poznání musí dojít sám. jenom naivní člověk a analfabet teorie řízení považuje alternativu za skutečně svobodný iinformační prostor. Dovolím si opravu - je to nejméně řízený informační prostor. ostatně - copak nemáme dost zkušeností ze staré Vody ?

Pozorovatelka


dobre že si ju pripomenul, vzhľadom k tomu, že sa jednalo o hodne veľkého grafomana je podivné, že sa tak z médeí "vytratila".


[quote="pid:7966, uid:240"]Pozorovatelka[/quote] dobre že si ju pripomenul, vzhľadom k tomu, že sa jednalo o hodne veľkého grafomana je podivné, že sa tak z médeí "vytratila".

sa jednalo o hodne veľkého grafomana je podivné, že sa tak z médeí "vytratila"


Hoxův rozbor jednoho z aeronetích článků tzv. Pozorovatelky, zde
http://leva-net.webnode.cz/products/obklicovatele-vsech-zemi-obklicte-se-a-zanechte-vsi-nadeje-komentar-k-clanku-pozorovatelky-na-aeronetu/


Je pravda, že její články byly megadlouhé litanie...
Plné předem splněných katastrofických scénářů zesilovaných častým opakováním manter typu “...ale to ještě není všechno...”.


[quote="pid:7974, uid:77"]sa jednalo o hodne veľkého grafomana je podivné, že sa tak z médeí "vytratila"[/quote] Hoxův rozbor jednoho z aeronetích článků tzv. Pozorovatelky, zde http://leva-net.webnode.cz/products/obklicovatele-vsech-zemi-obklicte-se-a-zanechte-vsi-nadeje-komentar-k-clanku-pozorovatelky-na-aeronetu/ Je pravda, že její články byly megadlouhé litanie... Plné předem splněných katastrofických scénářů zesilovaných častým opakováním manter typu “...ale to ještě není všechno...”.

Hry na dvojníka,

Len doplnim, ze mat dvojnika je v svete vysokej politiky (riadenia) doslova norma. Toto je pravidlo uz par tisicroci. Je cudne ked vysokopostaveny clovek dvojnika nema. Ma to velmi vela vyhod a hlavne - ak nahodou nepriatel udrie, tak ma 50 % sancu ze zabije dvojnika, a potom by ten pravy pustil plny hnev na nepriatela. Ma to aj funkciu odstrasujucu ... nerobia sa atentaty, lebo jednoducho nevies ci toho koho vidis je aj ten, za ktoreho sa vydava.


[quote="pid:7965, uid:77"]Hry na dvojníka,[/quote] Len doplnim, ze mat dvojnika je v svete vysokej politiky (riadenia) doslova norma. Toto je pravidlo uz par tisicroci. Je cudne ked vysokopostaveny clovek dvojnika nema. Ma to velmi vela vyhod a hlavne - ak nahodou nepriatel udrie, tak ma 50 % sancu ze zabije dvojnika, a potom by ten pravy pustil plny hnev na nepriatela. Ma to aj funkciu odstrasujucu ... nerobia sa atentaty, lebo jednoducho nevies ci toho koho vidis je aj ten, za ktoreho sa vydava.

K výše zmíněným článků se vrátím ještě samostatným komentářem, protože těmito články - z čistě technického hlediska - aeronet o sobě odhalil víc, než by mu mělo být milé.


Prosím o ten komentář, jsem opravdu zvědavý.


[quote="pid:7935, uid:240"]K výše zmíněným článků se vrátím ještě samostatným komentářem, protože těmito články - z čistě technického hlediska - aeronet o sobě odhalil víc, než by mu mělo být milé.[/quote] Prosím o ten komentář, jsem opravdu zvědavý.

dobre že si ju pripomenul, vzhľadom k tomu, že sa jednalo o hodne veľkého grafomana je podivné, že sa tak z médeí "vytratila".


Možná se mýlím, ale myslím si, že ta paní to myslí upřímně. Asi pochopila, co je AE zač. Nehledal bych u ní zlý úmysl a soustředil se na faktický rozbor (a rozpor) jejích článků.
Teď píše občas komentáře pod články na nwoo.org.
Nicméně i AE může přispět k procitnutí. Pouze je nutné včas odhalit jejich záměry a nenechat se strhnout na falešnou kolej.


[quote="pid:7974, uid:77"]dobre že si ju pripomenul, vzhľadom k tomu, že sa jednalo o hodne veľkého grafomana je podivné, že sa tak z médeí "vytratila".[/quote] Možná se mýlím, ale myslím si, že ta paní to myslí upřímně. Asi pochopila, co je AE zač. Nehledal bych u ní zlý úmysl a soustředil se na faktický rozbor (a rozpor) jejích článků. Teď píše občas komentáře pod články na nwoo.org. Nicméně i AE může přispět k procitnutí. Pouze je nutné včas odhalit jejich záměry a nenechat se strhnout na falešnou kolej.

Jo Aeronet, to je třeba brát s rezervou. Ale...
má mnoho faktů (když je umyješ od omáčky), některé fakty nejsou veřejně známé (viz zákrok na Americkém konsulátě v Německu a okolnostech s ním spojených). K tomu bych uvedl, že k určitým detailům se nemohl pan VK (vedoucí kolotoče) dostat normální cestou. Leda by měl informaci, že se tam něco chystá a seděl v kavárně na náměstí (byl Covid, ale mohl tam sedět) a pozoroval cvrkot. Z toho by ovšem nevyzvěděl určité věci, které se udály vevnitř. Nebo má někoho, kdo bydlí na některé z ulic které sousedí s objekty. Celý pozemek je v podstatě jeden městský blok, přičemz z jedné strany je park. Z výšky druhého nebo třetího patra by mohl vidět více. Jenže i to má svůj háček, to by usel být stále přilepený na okně a to už by nebylo normální. Mohli hacknout kamery v objektu, i to je varianta. Z kavárny by viděl tak maximálně zvýšený provoz k hlavní vjezdové bráně, kavárna je rohová. Obávám se, že ani "Úrad pro ochranu Ústavy" tedy německá zpravodajská služba nevěděla co se děje vevnitř. A VK to věděl a napsal o tom a následně se o tom i jinde psalo - Algemaine Zeitung.
Mě trochu na jeho stylu psaní vadí, že to bere moc židovsky - Židovsky, mnohokrát opakuje to samé, asi aby článek byl delší, má správnou gramatiku.
Na analytika StB bych to neviděl ale analytik VKR (vojenská kontrarozvědka) tam by to mohlo být. V nějakém jeho článku před lety jsem jsem postřehl něco, co ho diskvalifikovalo z rozvědky a převedlo do kontra. Bohužel po letech si nejsem schopen vzpomenout o co přesně šlo. Logické myšlení a dedukce na vysoké úrovni.
Vrátím se k článku z nedávna, respektive ke dvěma, o raketovém napadení přístavu v ... kde rozebírá možnosti. Ty v tento okamžik nejsou podstatné, to podstatné je, že i my tady víme už léta, že ve městě byly odpalovací rampy Hizbaláhu, jedna například naproti Vysoké škole a celkem jich bylo ve městě 38 skrytých. To je základní a podstatná informace, ne že silo, které přežilo je česká práce, ale to se v prvním článku neobjevuje a dokonce si nejsem jist, zda se to objevilo v druhém, ale myslím, že jen okrajově.
To, že sem možná chodí číst, co o něm píšeme, je možné, protože tady je to vyšší level než u něho. Možná čerpá i odsud, ale to by se asi dalo zjistit díky IP adrese, pokud my všichni bychop poskytli adminovi informaci o své IP. Ale moc práce a nulový efekt, protože kdo by se tím zabýval a proč. Snad jen proto, abychom dekodovali, kdo je VK a kde se vyskytuje. Ale proč? Stojí to za tu energii? Jednou se i tak něčím částečně prozradí a tím nasměruje k zúžení kruhu, kde hledat.
To že by to mohl být krycí projekt BIS je také zcela reálné, stejně jako, že se jedná o tým a nikoliv o jednotlivce. Dobře, může mít mnoho poradců na které se obrací, ale objem toho množství informací je natolik velký, že prověřit to křížově není na jednu osobu, snad kdyby na to měl nějaký software, tak možná.


Jo Aeronet, to je třeba brát s rezervou. Ale... má mnoho faktů (když je umyješ od omáčky), některé fakty nejsou veřejně známé (viz zákrok na Americkém konsulátě v Německu a okolnostech s ním spojených). K tomu bych uvedl, že k určitým detailům se nemohl pan VK (vedoucí kolotoče) dostat normální cestou. Leda by měl informaci, že se tam něco chystá a seděl v kavárně na náměstí (byl Covid, ale mohl tam sedět) a pozoroval cvrkot. Z toho by ovšem nevyzvěděl určité věci, které se udály vevnitř. Nebo má někoho, kdo bydlí na některé z ulic které sousedí s objekty. Celý pozemek je v podstatě jeden městský blok, přičemz z jedné strany je park. Z výšky druhého nebo třetího patra by mohl vidět více. Jenže i to má svůj háček, to by usel být stále přilepený na okně a to už by nebylo normální. Mohli hacknout kamery v objektu, i to je varianta. Z kavárny by viděl tak maximálně zvýšený provoz k hlavní vjezdové bráně, kavárna je rohová. Obávám se, že ani "Úrad pro ochranu Ústavy" tedy německá zpravodajská služba nevěděla co se děje vevnitř. A VK to věděl a napsal o tom a následně se o tom i jinde psalo - Algemaine Zeitung. Mě trochu na jeho stylu psaní vadí, že to bere moc židovsky - Židovsky, mnohokrát opakuje to samé, asi aby článek byl delší, má správnou gramatiku. Na analytika StB bych to neviděl ale analytik VKR (vojenská kontrarozvědka) tam by to mohlo být. V nějakém jeho článku před lety jsem jsem postřehl něco, co ho diskvalifikovalo z rozvědky a převedlo do kontra. Bohužel po letech si nejsem schopen vzpomenout o co přesně šlo. Logické myšlení a dedukce na vysoké úrovni. Vrátím se k článku z nedávna, respektive ke dvěma, o raketovém napadení přístavu v ... kde rozebírá možnosti. Ty v tento okamžik nejsou podstatné, to podstatné je, že i my tady víme už léta, že ve městě byly odpalovací rampy Hizbaláhu, jedna například naproti Vysoké škole a celkem jich bylo ve městě 38 skrytých. To je základní a podstatná informace, ne že silo, které přežilo je česká práce, ale to se v prvním článku neobjevuje a dokonce si nejsem jist, zda se to objevilo v druhém, ale myslím, že jen okrajově. To, že sem možná chodí číst, co o něm píšeme, je možné, protože tady je to vyšší level než u něho. Možná čerpá i odsud, ale to by se asi dalo zjistit díky IP adrese, pokud my všichni bychop poskytli adminovi informaci o své IP. Ale moc práce a nulový efekt, protože kdo by se tím zabýval a proč. Snad jen proto, abychom dekodovali, kdo je VK a kde se vyskytuje. Ale proč? Stojí to za tu energii? Jednou se i tak něčím částečně prozradí a tím nasměruje k zúžení kruhu, kde hledat. To že by to mohl být krycí projekt BIS je také zcela reálné, stejně jako, že se jedná o tým a nikoliv o jednotlivce. Dobře, může mít mnoho poradců na které se obrací, ale objem toho množství informací je natolik velký, že prověřit to křížově není na jednu osobu, snad kdyby na to měl nějaký software, tak možná.

Jednou se i tak něčím částečně prozradí a tím nasměruje k zúžení kruhu, kde hledat.


Podle mě AE píše v podstatě (většinou) pravdu o jistých jevech a událostech, ale přisoudí jim jinou, zavádějící interpretaci. Občas ale píše skutečně kraviny. Nicméně míra "pravdy" je řekněme 70-80 %, nebezpečná je ona interpretace a směr, kterým své ovečky vede.


[quote="pid:8019, uid:311"]Jednou se i tak něčím částečně prozradí a tím nasměruje k zúžení kruhu, kde hledat.[/quote] Podle mě AE píše v podstatě (většinou) pravdu o jistých jevech a událostech, ale přisoudí jim jinou, zavádějící interpretaci. Občas ale píše skutečně kraviny. Nicméně míra "pravdy" je řekněme 70-80 %, nebezpečná je ona interpretace a směr, kterým své ovečky vede.

@Počtář
Napsat 60 stránek nějaké práce, pokud píšeš všema deseti není velký problém, pokud ti to někdo bude diktovat. Pokud ovšem musíš fakta vyhledat a zpracovat, následně analyzovat a dát to do nějakého logického kontextu, je to práce na dlouho. Zcela určitě a v tom s Tebou zcela souhlasím, že někde, někdo píše nějaké "svodky" událostí, které se následně postupují určitým pisálkům podle potřeby.
Na druhou stranu věci jako "Německý orloj české politiky" mohl na zakázku připravit někdo jiný s tím, že pod tím nebude uveden. Přijde mu to ve wordu, sám to poopraví dodáním několika slov o ž-Ž a už se to tváří jako jeho.

@Počtář Napsat 60 stránek nějaké práce, pokud píšeš všema deseti není velký problém, pokud ti to někdo bude diktovat. Pokud ovšem musíš fakta vyhledat a zpracovat, následně analyzovat a dát to do nějakého logického kontextu, je to práce na dlouho. Zcela určitě a v tom s Tebou zcela souhlasím, že někde, někdo píše nějaké "svodky" událostí, které se následně postupují určitým pisálkům podle potřeby. Na druhou stranu věci jako "Německý orloj české politiky" mohl na zakázku připravit někdo jiný s tím, že pod tím nebude uveden. Přijde mu to ve wordu, sám to poopraví dodáním několika slov o ž-Ž a už se to tváří jako jeho.

Já s Aeronetem kdysi začínal a díky němu jsem objevil potom i Leva-Net. To ještě bylo myslím v době, kdy byly diskuze přímo pod články. Tam mi potom Taurus a Hox vysvětlili, co Aeronet skutečně je. Trochu jsem s tím měl tenkrát problém

Počítám, že to je častý příběh.
Konkrétně ale u mne nepomohlo nic, musel jsem na to přijít sám. Trvalo mi to roky...
K tomu “přispěla” i v tomto vlákně již zmíněná neblahé paměti “Pozorovatelka”, protože jednu dobu používala šikovnou manipulativní mlžící techniku, kdy se snažila “provazovat” aero-net a leva-net. Vždyť přece net jako net, ne? Navíc se všelijak snažila používat pojmy z KSB (zatímco VK spíše vytváří “vlastní”).
Pokud si někdo myslí, že jsem se zbláznil, tak důkazy existují dodnes např. zde
https://aeronet.cz/news/video-v-v-pjakin-otazky-a-odpovedi-z-15-7-2015/
Cituji pro zasmání:
“Veliké poděkování Ireně Aneri.
Veliké poděkování i stránkám leva-net (toto je v článku dodnes funkční link - pozn. Počtář), které na českou půdu myšlenky V.V. Pjakina (nejen jeho) přinesly. V úctě k V.V. Pjakinovi budu na zdejší stránky jeho “Otázky a odpovědi” s českými titulky (tzn. i v úctě k Ireně Aneri) vkládat už jen samostatně.”
Dále zde:
https://aeronet.cz/news/otazky-a-odpovedi-v-v-pjakina-z-3-8-2015/


Ano, Ireně anerI se dostalo té “cti”, že jí za překlady VVPj děkují i samotní čučkaři :-) A v témže článku linkují na 2 jútúb videa z jakéhosi kanálu 55Hox...;-)


[quote="pid:7940, uid:71"]Já s Aeronetem kdysi začínal a díky němu jsem objevil potom i Leva-Net. To ještě bylo myslím v době, kdy byly diskuze přímo pod články. Tam mi potom Taurus a Hox vysvětlili, co Aeronet skutečně je. Trochu jsem s tím měl tenkrát problém[/quote] Počítám, že to je častý příběh. Konkrétně ale u mne nepomohlo nic, musel jsem na to přijít sám. Trvalo mi to roky... K tomu “přispěla” i v tomto vlákně již zmíněná neblahé paměti “Pozorovatelka”, protože jednu dobu používala šikovnou manipulativní mlžící techniku, kdy se snažila “provazovat” aero-net a leva-net. Vždyť přece net jako net, ne? Navíc se všelijak snažila používat pojmy z KSB (zatímco VK spíše vytváří “vlastní”). Pokud si někdo myslí, že jsem se zbláznil, tak důkazy existují dodnes např. zde https://aeronet.cz/news/video-v-v-pjakin-otazky-a-odpovedi-z-15-7-2015/ Cituji pro zasmání: “Veliké poděkování Ireně Aneri. Veliké poděkování i stránkám leva-net (toto je v článku dodnes funkční link - pozn. Počtář), které na českou půdu myšlenky V.V. Pjakina (nejen jeho) přinesly. V úctě k V.V. Pjakinovi budu na zdejší stránky jeho “Otázky a odpovědi” s českými titulky (tzn. i v úctě k Ireně Aneri) vkládat už jen samostatně.” Dále zde: https://aeronet.cz/news/otazky-a-odpovedi-v-v-pjakina-z-3-8-2015/ Ano, Ireně anerI se dostalo té “cti”, že jí za překlady VVPj děkují i samotní čučkaři :-) A v témže článku linkují na 2 jútúb videa z jakéhosi kanálu 55Hox...;-)

V čom je ten problém

Ty problémy popisuji zde (ale až úplně na konci, tj. poslední odstavec příspěvku).
Tak si pojďme tu aeronetovštinu rozebrat.


[quote="pid:7965, uid:77"]V čom je ten problém[/quote] Ty problémy popisuji zde (ale až úplně na konci, tj. poslední odstavec příspěvku). [quote="pid:7932, uid:240"]Tak si pojďme tu aeronetovštinu rozebrat.[/quote]
Upravené 20. 3. 2021 o 20:53

Myslím, že je jedna podstatná indície, že AE má vyšší krytí a zdrojování. V podstatě plně zmizel řev neziskovek a Slonkových nebo jiných dobroserů. Z počátku to bylo pravidelné a v posledních dvo letech jako když utne ... Takže už mu udělali reklamy dost.
Ale, v principu se AE asi zbytečně moc věnujeme.


Myslím, že je jedna podstatná indície, že AE má vyšší krytí a zdrojování. V podstatě plně zmizel řev neziskovek a Slonkových nebo jiných dobroserů. Z počátku to bylo pravidelné a v posledních dvo letech jako když utne ... Takže už mu udělali reklamy dost. Ale, v principu se AE asi zbytečně moc věnujeme.
Upravené 20. 3. 2021 o 21:03

Jde o kontrolu a zpětnou vazbu z alternativní scény a tu potřebovaly a stále potřebují subjekty vnějšího řízení .

Pokud se týká ProtiProudu, tak tam neexistují diskuse. Takže tu zpětnou vazbu si dělají z čeho? Čistě jenom ze statistik návštěvnosti?


Můj postoj k ProtiProudu je sice “liberálnější” (omlouvám se, že jsem tak vulgární), než k aeronetu, ale je třeba zdůraznit jedno varování.


Tak jako vosy a sršně varují své okolí svým zbarvením, totéž dělá i protiproud. Pokusím se o krátký výpočet:
i. hlavní barvy jsou černá, červená, bílá - to je docela “magická” trojkombinace (známé příklady použití: hitlerovská vlajka, placka chvilkových milionářů)
ii. nic dobrého nehlásí ani to obrácené ‘R’ v názvu, hrající si na Ruské ‘Я’
iii. koláže - onehdá jsem se o nich zmiňoval jako o vtipných, to ale nic nemění na tom, že jsou vesměs temné a humor je černý
iv. manipulativní motto v záhlaví: “Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU”


[quote="pid:7967, uid:57"]Jde o kontrolu a zpětnou vazbu z alternativní scény a tu potřebovaly a stále potřebují subjekty vnějšího řízení .[/quote] Pokud se týká ProtiProudu, tak tam neexistují diskuse. Takže tu zpětnou vazbu si dělají z čeho? Čistě jenom ze statistik návštěvnosti? Můj postoj k ProtiProudu je sice “liberálnější” (omlouvám se, že jsem tak vulgární), než k aeronetu, ale je třeba zdůraznit jedno varování. Tak jako vosy a sršně varují své okolí svým zbarvením, totéž dělá i protiproud. Pokusím se o krátký výpočet: i. hlavní barvy jsou černá, červená, bílá - to je docela “magická” trojkombinace (známé příklady použití: hitlerovská vlajka, placka chvilkových milionářů) ii. nic dobrého nehlásí ani to obrácené ‘R’ v názvu, hrající si na Ruské ‘Я’ iii. koláže - onehdá jsem se o nich zmiňoval jako o vtipných, to ale nic nemění na tom, že jsou vesměs temné a humor je černý iv. manipulativní motto v záhlaví: “Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU”

Ale, v principu se AE asi zbytečně moc věnujeme.

To, že se mu věnujeme my, ještě není tak hrozné. Hrozné je, když je to pro někoho jiného náhrada za ČT. A pak jde (nebo dokonce nejde) k volbám.


[quote="pid:8043, uid:333"]Ale, v principu se AE asi zbytečně moc věnujeme.[/quote] To, že se mu věnujeme my, ještě není tak hrozné. Hrozné je, když je to pro někoho jiného náhrada za ČT. A pak jde (nebo dokonce nejde) k volbám.

Prosím o ten komentář, jsem opravdu zvědavý.

Nečekej zázraky, měl jsem na mysli jenom tohle
Pan VK je šéfredaktorem “bez redaktorů”. Přesto funguje jako kulomet článků. Kadence kulometu neklesá, i když občas vystřelí salvu z granátometu viz trojice článků


[quote="pid:7981, uid:372"]Prosím o ten komentář, jsem opravdu zvědavý.[/quote] Nečekej zázraky, měl jsem na mysli jenom tohle [quote="pid:7966, uid:240"]Pan VK je šéfredaktorem “bez redaktorů”. Přesto funguje jako kulomet článků. Kadence kulometu neklesá, i když občas vystřelí salvu z granátometu viz trojice článků[/quote]

“VIDEO: Globalisté na Bílou sobotu o Velikonocích v Káhiře uspořádali triumfální přehlídku děsivých okultních symbolů vládců nad planetou Zemí!...”
https://aeronet.cz/news/video-globaliste-na-bilou-sobotu-o-velikonocich-v-kahire-usporadali-triumfalni-prehlidku-desivych-okultnich-symbolu-vladcu-nad-planetou-zemi-arijske-dite-prineslo-ohen-planety-zeme/

Na Aeronetu tuto přehlídku VK docela podrobně popisuje. Stálo by zato jeho text rozebrat a případně odoperovat aeronetí nesmysly. Byl by někdo ochotný to udělat? Zajímavá mi přijde stať s nádobami světla (vědění) a dítě nesoucí světlo. Symbolikou je ceremoniál nabitý a stálo by zato se tomu pověnovat.

Dobrý bože, to jsem to dopočítal! Dělám rozbory rozborů. Ale co naděláš? Nic. Tak deme na to, někdo to dělat musí.
;-)
Pokud bychom měli odoperovat aeronetí nesmysly, tak počítám, že nám tentokrát zůstanou jenom předložky a spojky.
To, co VK předvedl, je ezo-bulvár zvláště pokleslé úrovně. Asi psal 1.4. (na apríla) a článek publikoval pozdě nebo nečekal na Velikonoční pondělí a začal chlastat už v neděli.
Však už to počíná vrtat v hlavě už i jeho samotným čtenářům, jak plyne z některých diskusních příspěvků pod jeho článkem.
Ale dobře, pokusím se rozebrat ty nejkřiklavější věci.


“Zapomeňte na zahajovací ceremoniály Olympiád a na ceremoniály k otevírání Gotthardského tunelu. Tyto přehlídky globalistů, na kterých vysílají vzkazy a symboly konceptuálně gramotným divákům, jsou ve skutečnosti naprosto nic ve srovnání s tím, co se odehrálo včera na Bílou sobotu v Káhiře...” ~ tady doporučuji shlédnout všechny ceremoniály a pak mi spočítejte všechny ty případy hnusu a dekadence, které najdete a ukažte mi, že toho bylo v Káhiře více či dokonce dramaticky více. Klidně mne korigujte, možná jsem něco přehlédl, ale já jsem v Káhiře napočítal do nuly.
“Nejvyšší egyptské božstvo symbolizuje civilizaci Amon Ra, která přišla z hvězd a je symbolizováno vojevůdcem s orlí hlavou” ~ co to je za pouťový obrázek? Nebo to je “fan-fiction” z nějaké RPG hry na PC? Většina webů, co jsem prošel, hovoří o tom, že bůh Amon-Ra je zobrazován v lidské podobě, např. nejen zde https://cs.wikipedia.org/wiki/Amon
“...tedy na jeden z nejdůležitějších křesťanských svátků na Velikonoce...” ~ takový jewrejobijec a přehlédne Pesach?
“...ale jako rovných partnerů, se kterými globalisté a Dům Sion spojuje síly...” ~ ok, takže globalisté a sion, uvidíme, jak se to vyvine za pár odstavců...
“...k triumfálnímu zobrazení procesu termojaderné a současně mocenské fúze...” ~ tak jistě, třeba taky výbuch supernovy je dobrý příměr, intergalaktická fúze nebo rovnou velký třesk, velkohubosti se meze nekladou...
“Video je děsivým vzkazem pro konceptuálně gramotné osoby, je to nejstrašnější ceremoniál, který dosud globalisté stvořili...” ~ to kdyby čtenář přece jen nepochopil úžasnou hrůzu termojaderné fúze...
“...to hlavní se odehrálo během 12 minut, což přináším v extra odděleném videu výše. Tato 12-minutová pasáž je totiž učebnicovým příkladem okultních procesů řízení, ve kterých se globalisté vyžívají během ceremoniálů a nyní si popíšeme, co tato 12-minutová pasáž symbolizuje.” ~ uznávám, tam symbolika je “do očí bijící”: jasně 12 = “...došlo během 12 minut, tedy během čísla symbolizujícího dokončení procesu...” a 11 = “symbolizuje nikdy nedokončený proces” podobně jako “3” symbolizuje neúplný kruh a “3.14” dokončený kruh
A jak vznikne video děsivě “magické” a symbolické délky 12 minut? Vezmu video délky cca 2 hodiny, vyberu si libovolný (tj. ten “nejhrozivější”) okamžik a směrem k začátku vezmu úsek 12 minut. Trošku se seknu, ustřihnu video délky 12:01, ale nevadí, nebudeme detailisti, pracujeme přece s “...učebnicovým příkladem okultních procesů řízení...”
“...hlavní otevírací pasáž začala záběrem na svitek z papyru s textem o příchodu božstva Amon Ra na Zemi, o jejich sestoupení z nebes.” ~ tak tenhle svitek jsem asi přehlédl...
“...na podstavci spočívá legendární a bájný vrchol, špice nedokončené pyramidy...” ~ pyramida je dokončená, pouze má oddělenou špičku, když už
“V čele utíkajících dětí je bílý árijský chlapec s kudrnatými vlasy a spolu s ním bílá holčička s modrýma indigovýma očima, tedy symbol zástupců té slavné nadřazené rasy nad planetě Zemi.” ~ no, to mi přijde poněkud účelové, nejsem sice kovaný rasoznalec, ale kudrnatý árijec mi zní divně, o barvě chlapce se dá polemizovat, protože si většinu času svítí do tváře tou “miskou”, v čase od 01:29:00 toho 2-hodinového videa by se dalo s úspěchem tvrdit, že kluk je spíš do tmava; pokud se týká “indigových” očí u holčičky, komukoliv jinému bych to připustil, ale našemu pappenheimskému ne, vidím šedomodrou
“...železnou nebo stříbrnou tyč v urychlovači...” ~ tyče v urychlovači? pan gúgl říká: v urychlovačích tyče nejsou, jsou palivové tyče, v jaderných reaktorech, což nejsou urychlovače, a ty tyče tam nejsou železné...
“Ze vzduchu to vypadá jako technický výkres označující šipku, která ukazuje, na dvojtečku v podobě dvou vozatajů a před nimi je stříbrná tyč, vypadá to jako symbol pro příkazový řádek na počítači, i když trochu pomíchaný, šipka, dvojtečka a obdélníky zamaskovaný text.” ~ to je hnus, velebnosti, jdu blejt...ale když to trochu pomíchám, může to být cokoliv
“Globalisté podle všeho uzavřeli spojenectví s jedním ze členů Syndikátu, s rasou Amon Ra, což je činí rovnými partnery z pohledu exopolitiky.” ~ ha, a máme tady další “odborný” pojem od pana VK: ‘syndikát’. Přesně podle vkusu každého čtenáře. Slyšels o Pjakinovi nebo o KSB? Máme tu globalisty, GP nebo (aby nikdo nezůstal na pochybách, že aeronet je proruský) globalčiki. Nesnášíš jewreje? Taky dobře: je zde Dům Sion, židi a Židi a gojim. Pán je ufolog? Nevadí, máme zde Syndikát a Nephilim. K Syndikátu více zde
https://aeronet.cz/news/syndikat-system-vyssiho-rizeni-globalizace/
(článek o syndikátu je napsaný chytřeji, rok 2016)
(o Syndikátu se lze dočíst v knize, kterou vydal VK ve “spřáteleném” nakladatelství ABB zde http://knihyabb.cz/domu/34-human-ex-machina-usvit-posthumanismu-a-vlady-stroju-ekniha.html, více o projektu Adam B. Bartoš v tématu

Takže si ty projekty (imitačně-provokační činnosti) pojďme spočítat
)
“Ten nový řád bude odvozený od univerzálního řádu Ma’at, hebrejsky Mah’arat, což je výraz pro systém zobrazovaný jako jáma půlkulovitého tvaru, která symbolizuje spravedlnost, právo, dobro a rovnost...” ~ Maat, ok, staroegyptská bohyně atd, více zde https://cs.wikipedia.org/wiki/Maat
ale zbytek je kokotina, protože Maharat = rabín ženského pohlaví, viz https://en.wikipedia.org/wiki/Maharat (je to hebrejský akronym, MHRT, ten link obsahuje plnou verzi titulu v hebrejštině, možno ověřit překladem v gúgl translatoru...); a překlep to není, protože Maharal je akronym MHRL titulu rabiho Löwa, toho s golemem viz zde https://cs.wikipedia.org/wiki/Jehuda_ben_Becalel
“Vůdčí úlohu bílé árijské rasy na planetě Zemi...” ~ ale, co to? Ještě před pár odstavci to byli globalisté s Domem Sion. To jim to spojenectví moc dlouho nevydrželo...
“A všimněte si, nikde v ceremoniálu žádní Židé, nic. Jenom íránští a kurdští Árijci, Arabové a černoši.” ~ tak třeba já jsem si určitě nějakých židů všiml, v rámci celého přenosu, a neviděl jsem moc černochy...
A už mám těch VK-dřístů dost. Snad má toho dost i laskavý čtenář, který to vydržel až sem.
Nicméně soudím, že aeronet musí být informačně zničen.


Jako bonus přidám 2 komentáře z aeronetí diskuse pod článkem, někteří “malověrní” čtenáři už pochybují:
(1) “Jako nezasvěcený laik neshledávám na uvedeném rituálním či ceremoniálním představení nic znepokojivého, ani odpudivého. Narozdíl třeba od ceremoniálu v Gotthardském tunelu – to byl čirý odporný satanismus. (Jakož i na ceremoniálním představení při zahájení LOH v Londýně, to jsem sice viděl, až nedávno, protože takové věci nesleduji. Nicméně londýnské představení asi nebylo znepokojivé při (v době) uvedení, děsí až nyní, když vidíme, jak předpovědělo události. Ty obrazy tehdy mohli chápat jen zasvěcení, ostatní asi jen čuměli a těžko odhadovali, co to znamená…)...”
(2) “A pak prosím o dovysvětlení ty, kdož pochopili.... Možná jsem tupý, jak říká VK, ale jak mám chápat ono árijství (byť nejde o Němce, Nory atp.), ale Íránce (pardon, ale Kurdové mi tedy moc árijští nepřijdou, ale to je jen detail)? Árijci jsou přece rasově bílí (ačkoliv tedy Íránci jsou Indoevropadné, stejně jako třeba Norové, avšak poněkud snědí a ne zrovna bílí, i když třeba ta holčička s modrýma očima je nádherné dítě) – jsou tedy gojím, jak tento výraz často používá VK: Takže mají být porobeni v rámci NWO, stát se otroky, nebo vládci? Mně to nějak nejde dohromady, vylučuje se mi to navzájem. Zjevně jsem nepochopil. Prosím o dovysvětlení, je to pro mne nová problematika.”


“VIDEO: Globalisté na Bílou sobotu o Velikonocích v Káhiře uspořádali triumfální přehlídku děsivých okultních symbolů vládců nad planetou Zemí!...” https://aeronet.cz/news/video-globaliste-na-bilou-sobotu-o-velikonocich-v-kahire-usporadali-triumfalni-prehlidku-desivych-okultnich-symbolu-vladcu-nad-planetou-zemi-arijske-dite-prineslo-ohen-planety-zeme/ [quote="pid:9970, uid:19"]Na Aeronetu tuto přehlídku VK docela podrobně popisuje. Stálo by zato jeho text rozebrat a případně odoperovat aeronetí nesmysly. Byl by někdo ochotný to udělat? Zajímavá mi přijde stať s nádobami světla (vědění) a dítě nesoucí světlo. Symbolikou je ceremoniál nabitý a stálo by zato se tomu pověnovat.[/quote] Dobrý bože, to jsem to dopočítal! Dělám rozbory rozborů. Ale co naděláš? Nic. Tak deme na to, někdo to dělat musí. ;-) Pokud bychom měli odoperovat aeronetí nesmysly, tak počítám, že nám tentokrát zůstanou jenom předložky a spojky. To, co VK předvedl, je ezo-bulvár zvláště pokleslé úrovně. Asi psal 1.4. (na apríla) a článek publikoval pozdě nebo nečekal na Velikonoční pondělí a začal chlastat už v neděli. Však už to počíná vrtat v hlavě už i jeho samotným čtenářům, jak plyne z některých diskusních příspěvků pod jeho článkem. Ale dobře, pokusím se rozebrat ty nejkřiklavější věci. “Zapomeňte na zahajovací ceremoniály Olympiád a na ceremoniály k otevírání Gotthardského tunelu. Tyto přehlídky globalistů, na kterých vysílají vzkazy a symboly konceptuálně gramotným divákům, jsou ve skutečnosti naprosto nic ve srovnání s tím, co se odehrálo včera na Bílou sobotu v Káhiře...” ~ tady doporučuji shlédnout všechny ceremoniály a pak mi spočítejte všechny ty případy hnusu a dekadence, které najdete a ukažte mi, že toho bylo v Káhiře více či dokonce dramaticky více. Klidně mne korigujte, možná jsem něco přehlédl, ale já jsem v Káhiře napočítal do nuly. “Nejvyšší egyptské božstvo symbolizuje civilizaci Amon Ra, která přišla z hvězd a je symbolizováno vojevůdcem s orlí hlavou” ~ co to je za pouťový obrázek? Nebo to je “fan-fiction” z nějaké RPG hry na PC? Většina webů, co jsem prošel, hovoří o tom, že bůh Amon-Ra je zobrazován v lidské podobě, např. nejen zde https://cs.wikipedia.org/wiki/Amon “...tedy na jeden z nejdůležitějších křesťanských svátků na Velikonoce...” ~ takový jewrejobijec a přehlédne Pesach? “...ale jako rovných partnerů, se kterými globalisté a Dům Sion spojuje síly...” ~ ok, takže globalisté a sion, uvidíme, jak se to vyvine za pár odstavců... “...k triumfálnímu zobrazení procesu termojaderné a současně mocenské fúze...” ~ tak jistě, třeba taky výbuch supernovy je dobrý příměr, intergalaktická fúze nebo rovnou velký třesk, velkohubosti se meze nekladou... “Video je děsivým vzkazem pro konceptuálně gramotné osoby, je to nejstrašnější ceremoniál, který dosud globalisté stvořili...” ~ to kdyby čtenář přece jen nepochopil úžasnou hrůzu termojaderné fúze... “...to hlavní se odehrálo během 12 minut, což přináším v extra odděleném videu výše. Tato 12-minutová pasáž je totiž učebnicovým příkladem okultních procesů řízení, ve kterých se globalisté vyžívají během ceremoniálů a nyní si popíšeme, co tato 12-minutová pasáž symbolizuje.” ~ uznávám, tam symbolika je “do očí bijící”: jasně 12 = “...došlo během 12 minut, tedy během čísla symbolizujícího dokončení procesu...” a 11 = “symbolizuje nikdy nedokončený proces” podobně jako “3” symbolizuje neúplný kruh a “3.14” dokončený kruh A jak vznikne video děsivě “magické” a symbolické délky 12 minut? Vezmu video délky cca 2 hodiny, vyberu si libovolný (tj. ten “nejhrozivější”) okamžik a směrem k začátku vezmu úsek 12 minut. Trošku se seknu, ustřihnu video délky 12:01, ale nevadí, nebudeme detailisti, pracujeme přece s “...učebnicovým příkladem okultních procesů řízení...” “...hlavní otevírací pasáž začala záběrem na svitek z papyru s textem o příchodu božstva Amon Ra na Zemi, o jejich sestoupení z nebes.” ~ tak tenhle svitek jsem asi přehlédl... “...na podstavci spočívá legendární a bájný vrchol, špice nedokončené pyramidy...” ~ pyramida je dokončená, pouze má oddělenou špičku, když už “V čele utíkajících dětí je bílý árijský chlapec s kudrnatými vlasy a spolu s ním bílá holčička s modrýma indigovýma očima, tedy symbol zástupců té slavné nadřazené rasy nad planetě Zemi.” ~ no, to mi přijde poněkud účelové, nejsem sice kovaný rasoznalec, ale kudrnatý árijec mi zní divně, o barvě chlapce se dá polemizovat, protože si většinu času svítí do tváře tou “miskou”, v čase od 01:29:00 toho 2-hodinového videa by se dalo s úspěchem tvrdit, že kluk je spíš do tmava; pokud se týká “indigových” očí u holčičky, komukoliv jinému bych to připustil, ale našemu pappenheimskému ne, vidím šedomodrou “...železnou nebo stříbrnou tyč v urychlovači...” ~ tyče v urychlovači? pan gúgl říká: v urychlovačích tyče nejsou, jsou palivové tyče, v jaderných reaktorech, což nejsou urychlovače, a ty tyče tam nejsou železné... “Ze vzduchu to vypadá jako technický výkres označující šipku, která ukazuje, na dvojtečku v podobě dvou vozatajů a před nimi je stříbrná tyč, vypadá to jako symbol pro příkazový řádek na počítači, **i když trochu pomíchaný**, šipka, dvojtečka a obdélníky zamaskovaný text.” ~ to je hnus, velebnosti, jdu blejt...ale když to trochu pomíchám, může to být cokoliv “Globalisté podle všeho uzavřeli spojenectví s jedním ze členů Syndikátu, s rasou Amon Ra, což je činí rovnými partnery z pohledu exopolitiky.” ~ ha, a máme tady další “odborný” pojem od pana VK: ‘syndikát’. Přesně podle vkusu každého čtenáře. Slyšels o Pjakinovi nebo o KSB? Máme tu globalisty, GP nebo (aby nikdo nezůstal na pochybách, že aeronet je proruský) globalčiki. Nesnášíš jewreje? Taky dobře: je zde Dům Sion, židi a Židi a gojim. Pán je ufolog? Nevadí, máme zde Syndikát a Nephilim. K Syndikátu více zde https://aeronet.cz/news/syndikat-system-vyssiho-rizeni-globalizace/ (článek o syndikátu je napsaný chytřeji, rok 2016) (o Syndikátu se lze dočíst v knize, kterou vydal VK ve “spřáteleném” nakladatelství ABB zde http://knihyabb.cz/domu/34-human-ex-machina-usvit-posthumanismu-a-vlady-stroju-ekniha.html, více o projektu Adam B. Bartoš v tématu [quote="pid:9264, uid:240"]Takže si ty projekty (imitačně-provokační činnosti) pojďme spočítat[/quote] ) “Ten nový řád bude odvozený od univerzálního řádu Ma’at, hebrejsky Mah’arat, což je výraz pro systém zobrazovaný jako jáma půlkulovitého tvaru, která symbolizuje spravedlnost, právo, dobro a rovnost...” ~ Maat, ok, staroegyptská bohyně atd, více zde https://cs.wikipedia.org/wiki/Maat ale zbytek je kokotina, protože Maharat = rabín ženského pohlaví, viz https://en.wikipedia.org/wiki/Maharat (je to hebrejský akronym, MHRT, ten link obsahuje plnou verzi titulu v hebrejštině, možno ověřit překladem v gúgl translatoru...); a překlep to není, protože Maharal je akronym MHRL titulu rabiho Löwa, toho s golemem viz zde https://cs.wikipedia.org/wiki/Jehuda_ben_Becalel “Vůdčí úlohu bílé árijské rasy na planetě Zemi...” ~ ale, co to? Ještě před pár odstavci to byli globalisté s Domem Sion. To jim to spojenectví moc dlouho nevydrželo... “A všimněte si, nikde v ceremoniálu žádní Židé, nic. Jenom íránští a kurdští Árijci, Arabové a černoši.” ~ tak třeba já jsem si určitě nějakých židů všiml, v rámci celého přenosu, a neviděl jsem moc černochy... A už mám těch VK-dřístů dost. Snad má toho dost i laskavý čtenář, který to vydržel až sem. Nicméně soudím, že aeronet musí být informačně zničen. Jako bonus přidám 2 komentáře z aeronetí diskuse pod článkem, někteří “malověrní” čtenáři už pochybují: (1) “Jako nezasvěcený laik neshledávám na uvedeném rituálním či ceremoniálním představení nic znepokojivého, ani odpudivého. Narozdíl třeba od ceremoniálu v Gotthardském tunelu – to byl čirý odporný satanismus. (Jakož i na ceremoniálním představení při zahájení LOH v Londýně, to jsem sice viděl, až nedávno, protože takové věci nesleduji. Nicméně londýnské představení asi nebylo znepokojivé při (v době) uvedení, děsí až nyní, když vidíme, jak předpovědělo události. Ty obrazy tehdy mohli chápat jen zasvěcení, ostatní asi jen čuměli a těžko odhadovali, co to znamená…)...” (2) “A pak prosím o dovysvětlení ty, kdož pochopili.... Možná jsem tupý, jak říká VK, ale jak mám chápat ono árijství (byť nejde o Němce, Nory atp.), ale Íránce (pardon, ale Kurdové mi tedy moc árijští nepřijdou, ale to je jen detail)? Árijci jsou přece rasově bílí (ačkoliv tedy Íránci jsou Indoevropadné, stejně jako třeba Norové, avšak poněkud snědí a ne zrovna bílí, i když třeba ta holčička s modrýma očima je nádherné dítě) – jsou tedy gojím, jak tento výraz často používá VK: Takže mají být porobeni v rámci NWO, stát se otroky, nebo vládci? Mně to nějak nejde dohromady, vylučuje se mi to navzájem. Zjevně jsem nepochopil. Prosím o dovysvětlení, je to pro mne nová problematika.”
Upravené 6. 4. 2021 o 09:04

@Počtář

Tedy klobouk dolů, nemám slov...


Jsi génius!


P.S.
Kdysi dávno jsem někde četl, že Bůh Slunce byl Raa. Nějaká schoda?


@Počtář Tedy klobouk dolů, nemám slov... Jsi génius! P.S. Kdysi dávno jsem někde četl, že Bůh Slunce byl Raa. Nějaká schoda?
Upravené 6. 4. 2021 o 06:46

Pan "Velký Kazatel" alias VK nepodává věci tak, že by o nich měl čtenář dále přemýšlet, ale podává je jako fakta, o kterých se nepochybuje. A ta fakta pak týden co týden ohýbá dle potřeby, někdy i v rámci jednoho článku, jak píše Počtář.
Jednou jsem tam do diskuze dal příspěvek, kde jsem vzal pár bodů z jeho aktuálního článku a dal tam odkazy na jeho vlastní, asi 2 roky starý článek, kde si úplně protiřečil. Bohužel, cenzura zafungovala a můj příspěvek se v diskuzi nikdy neobjevil. Takže tak.


Pan "Velký Kazatel" alias VK nepodává věci tak, že by o nich měl čtenář dále přemýšlet, ale podává je jako fakta, o kterých se nepochybuje. A ta fakta pak týden co týden ohýbá dle potřeby, někdy i v rámci jednoho článku, jak píše Počtář. Jednou jsem tam do diskuze dal příspěvek, kde jsem vzal pár bodů z jeho aktuálního článku a dal tam odkazy na jeho vlastní, asi 2 roky starý článek, kde si úplně protiřečil. Bohužel, cenzura zafungovala a můj příspěvek se v diskuzi nikdy neobjevil. Takže tak.

V Káhiře přivezli 22 mumií faraonů do nového muzea
Před 20 hodinou večer z Egyptského muzea na břehu Nilu
do budovy nového muzea v káhirské části Fustát. V Egyptském muzeu ležely ostatky bez větších přesunů zhruba 120 let.
Pětikilometrovou cestu, lemovanou diváky a dobrovolníky v dobových kostýmech, urazil průvod za čtyřicet minut. U nového místa posledního odpočinku vládce přivítal egyptský prezident Abdal Fattáh Sísí.
https://sites.google.com/site/egyptajehobozstva/bohove/buah-hor
Návrat historických kořenů. Preferuje barva bílá + modrá
Nám odkrýva papirus. děti- budoucnost nese světlo.
Světelné lúče nám ukazujou převrácenou pyramidu .která dobíjí pyramidu pod sebou . Vchází 96 vojákú, bubeníků a po levé straně stojí 11 jezdců na koních
Přichází 10 světlonošek +1 knežka
V průvodu , v předu je král- tažen 2 koňma
průvod pokračuje světlonošky se přesouvají do průvodu , za spřežením 4 koní
Následujou je zláté vozy s mumiema , vidíme vůz MERITAMEN-manželka Ramesse II



V Káhiře přivezli 22 mumií faraonů do nového muzea Před 20 hodinou večer z Egyptského muzea na břehu Nilu do budovy nového muzea v káhirské části Fustát. V Egyptském muzeu ležely ostatky bez větších přesunů zhruba 120 let. Pětikilometrovou cestu, lemovanou diváky a dobrovolníky v dobových kostýmech, urazil průvod za čtyřicet minut. U nového místa posledního odpočinku vládce přivítal egyptský prezident Abdal Fattáh Sísí. https://sites.google.com/site/egyptajehobozstva/bohove/buah-hor Návrat historických kořenů. Preferuje barva bílá + modrá Nám odkrýva papirus. děti- budoucnost nese světlo. Světelné lúče nám ukazujou převrácenou pyramidu .která dobíjí pyramidu pod sebou . Vchází 96 vojákú, bubeníků a po levé straně stojí 11 jezdců na koních Přichází 10 světlonošek +1 knežka V průvodu , v předu je král- tažen 2 koňma průvod pokračuje světlonošky se přesouvají do průvodu , za spřežením 4 koní Následujou je zláté vozy s mumiema , vidíme vůz MERITAMEN-manželka Ramesse II - vozy jedou kolem obelisku ,kde jsou ISIS s křídly https://sites.google.com/site/egyptajehobozstva/bohove/bohyne-isis a záběr na paprsky - slunce Mumie se vrací domů . Řízení je přesunuto ...
Upravené 6. 4. 2021 o 12:58

Árijci jsou přece rasově bílí

Árijci jsme my, Slované, ale zblbli nás tak, že si to neuvědomujeme.
Potvrzení máme přímo před nosem. Árijci byli lidé, kteří obdělávali půdu. Dodnes se nám zachovala měrná jednotka půdy 1 ar. Lidé tuto půdu orali (v staroslovenštině "arali"smile, no a ti co orali se nazývali oráči (árijci).
Doplním odkaz na Vitalije Sundakova, absolventa MGU, člena Geografické společnosti, která je pod záštitou prezidenta Putina.
Kdo si chce vyslechnout v originálu to, co jsem napsal má možnost tady od 7:30 :
https://www.youtube.com/watch?v=dVXXK2CTew4&ab_channel=%D0%92%D0%B8%D1%82%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D0%B9%D0%A1%D1%83%D0%BD%D0%B4%D0%B0%D0%BA%D0%BE%D0%B2


[quote="pid:10069, uid:240"]Árijci jsou přece rasově bílí[/quote] Árijci jsme my, Slované, ale zblbli nás tak, že si to neuvědomujeme. Potvrzení máme přímo před nosem. Árijci byli lidé, kteří obdělávali půdu. Dodnes se nám zachovala měrná jednotka půdy 1 ar. Lidé tuto půdu orali (v staroslovenštině "arali"), no a ti co orali se nazývali oráči (árijci). Doplním odkaz na Vitalije Sundakova, absolventa MGU, člena Geografické společnosti, která je pod záštitou prezidenta Putina. Kdo si chce vyslechnout v originálu to, co jsem napsal má možnost tady od 7:30 : https://www.youtube.com/watch?v=dVXXK2CTew4&ab_channel=%D0%92%D0%B8%D1%82%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D0%B9%D0%A1%D1%83%D0%BD%D0%B4%D0%B0%D0%BA%D0%BE%D0%B2
Upravené 6. 4. 2021 o 13:01

1 ar.

Sanskrit hovori, ze biela rasa prisla par milionov rokov dozadu na Zem z planety Or - jedna z planet (v poradi deviata) okolia modreho slnka Alnitak v suhvezdi orion. Aj hyperborea sa v minulosti nazyvala Oriana.


[quote="pid:10095, uid:312"]1 ar.[/quote] Sanskrit hovori, ze biela rasa prisla par milionov rokov dozadu na Zem z planety Or - jedna z planet (v poradi deviata) okolia modreho slnka Alnitak v suhvezdi orion. Aj hyperborea sa v minulosti nazyvala Oriana.
Upravené 6. 4. 2021 o 13:20

biela rasa prisla par milionov rokov dozadu na Zem z planety Or

To koresponduje s výzkumy Žarnikové a také s nálezem Tisulské princezny.


[quote="pid:10101, uid:106"]biela rasa prisla par milionov rokov dozadu na Zem z planety Or[/quote] To koresponduje s výzkumy Žarnikové a také s nálezem Tisulské princezny.

Árijci jsme my, Slovan
Pan na Aeronetu bere všechny odpovědi z Wikipedie viz Árijci.
https://cs.m.wikipedia.org/wiki/Árjové


[quote="pid:10095, uid:312"]Árijci jsme my, Slovan[/quote]Pan na Aeronetu bere všechny odpovědi z Wikipedie viz Árijci. https://cs.m.wikipedia.org/wiki/Árjové

Wikipedie viz Árijci

Citace: Árjové či Árijci je označení, které pro sebe používaly indoíránské kmeny, které přibližně v letech 1 500 – 800 př. n. l. osídlily dnešní Indii, Írán a přilehlé země. Z tohoto výrazu je odvozeno označení obou velkých větví větví indoíránských jazyků: indoárijský a íránský. Toto slovo mohlo mít jak etnický tak sociální význam, nejsou však důkazy že by jej v etnickém smyslu používali Praindoevropané či jiní Indoevropané než Indoíránci.


Jak se cudně snaží neupomenout Slovany. Vždyť do indoevropské skupiny jazyků patří i Slované. A na mapce je vyznačeno i území osídleno Slovany. Netvrdím, že Íránci a přilehlé země to nebyli. Pokud obdělávali půdu, byli áriji. Áriji nebyli kočovná plemena, obchodníci, jako Chazarové a ti co se živili rabováním těch, kteří pole obdělávali. Koresponduje to i s výzkumy Kljosova, kdy Slované putovali ze západní Sibiře, přes Indii, Írán až do Evropy. Dokládá to i blízkost Slovanských jazyků se sanskritem.


A také v etymologii hledají různá krkolomná vysvětlení, jenom to, které se samo nabízí a máme ho pod nosem, to nevidí. Nedej Bůh, že by Slované přišli na to, že jsou Árijové - zemědělci.
Zajímalo by mě, jak by etymologicky vysvětlili jednotku míry 1 ar nebo hekt-ar.


[quote="pid:10108, uid:70"]Wikipedie viz Árijci[/quote] Citace: Árjové či Árijci je označení, které pro sebe používaly indoíránské kmeny, které přibližně v letech 1 500 – 800 př. n. l. osídlily dnešní Indii, Írán a přilehlé země. Z tohoto výrazu je odvozeno označení obou velkých větví větví indoíránských jazyků: indoárijský a íránský. Toto slovo mohlo mít jak etnický tak sociální význam, nejsou však důkazy že by jej v etnickém smyslu používali Praindoevropané či jiní Indoevropané než Indoíránci. Jak se cudně snaží neupomenout Slovany. Vždyť do indoevropské skupiny jazyků patří i Slované. A na mapce je vyznačeno i území osídleno Slovany. Netvrdím, že Íránci a přilehlé země to nebyli. Pokud obdělávali půdu, byli áriji. Áriji nebyli kočovná plemena, obchodníci, jako Chazarové a ti co se živili rabováním těch, kteří pole obdělávali. Koresponduje to i s výzkumy Kljosova, kdy Slované putovali ze západní Sibiře, přes Indii, Írán až do Evropy. Dokládá to i blízkost Slovanských jazyků se sanskritem. A také v etymologii hledají různá krkolomná vysvětlení, jenom to, které se samo nabízí a máme ho pod nosem, to nevidí. Nedej Bůh, že by Slované přišli na to, že jsou Árijové - zemědělci. Zajímalo by mě, jak by etymologicky vysvětlili jednotku míry 1 ar nebo hekt-ar.
Upravené 6. 4. 2021 o 15:41

Nejsem konceptuál, pouze sleduji Pjakina, Panarina, z domácích Levanet a komentáře "Petra Nováka".
Sem chodím proto, že intuitivně cítím, že to je správná cesta.


Take to citim podobne....z AE jsem si precetl nekolik clanku od Pozorovatelky o historii stredniho vychodu ktere si myslim jsou na dobre urovni a posunuly mne kupredu...diky .....
Prosim o dovoleni vyuziti tohoto vlakna k .......
Nejsem bohaty ani chudy, ale mam par penez extra ktere nepotrebuji.....hledam prekladatele-lku ktery by prekladal clanky =pouze vytah=svodku stylem jako to dela YORI o Panarinovi.....
Jedna se mi o preklady economie...finance...Chazina /OBZORY.... a take Vavilova o Cine....popr.Wasserman.....urcite by to obohatilo tyto stranky.....
Nechci to zadarmo=domluva....
Mame zde schopne prekladatele Jana S. Berenika .Irena , Pepa ...takze pokud ma nekdo zajem at pozada admina o moji e-mail addressu,...
predem dekuji


[quote="pid:7936, uid:372"]Nejsem konceptuál, pouze sleduji Pjakina, Panarina, z domácích Levanet a komentáře "Petra Nováka". Sem chodím proto, že intuitivně cítím, že to je správná cesta.[/quote] Take to citim podobne....z AE jsem si precetl nekolik clanku od Pozorovatelky o historii stredniho vychodu ktere si myslim jsou na dobre urovni a posunuly mne kupredu...diky ..... Prosim o dovoleni vyuziti tohoto vlakna k ....... Nejsem bohaty ani chudy, ale mam par penez extra ktere nepotrebuji.....hledam prekladatele-lku ktery by prekladal clanky =pouze vytah=svodku stylem jako to dela YORI o Panarinovi..... Jedna se mi o preklady economie...finance...Chazina /OBZORY.... a take Vavilova o Cine....popr.Wasserman.....urcite by to obohatilo tyto stranky..... Nechci to zadarmo=domluva.... Mame zde schopne prekladatele Jana S. Berenika .Irena , Pepa ...takze pokud ma nekdo zajem at pozada admina o moji e-mail addressu,... predem dekuji

Prosim o dovoleni vyuziti tohoto vlakna k .......

@delnas tady Ti tenhle inzerát zapadne, toto vlákno bude dlouhé.
A hlavně: nemáš jistotu, že tohle vlákno je zajímavé pro ty, co chceš oslovit.
Doporučuji Ti založit vlastní téma/vlákno v kategorii “Otázky a odpovede” z hlavní stránky fóra, pravá strana.
Nebo tam vede tento link
https://ksbforum.eu/index.php?u=/category/otázky-a-odpovede

Vytvořit téma je stejně jednoduché, jako přidat příspěvek do existujícího vlákna.


Na závěr: pozor - nick “Jiří.” se ukázal být profi trollem. Vím, z jeho příspěvku v tomto vlákně to nevypadá, ale pak založil jedno dvě vlastní témata a tam už se to rozjelo slušně...


[quote="pid:10112, uid:346"]Prosim o dovoleni vyuziti tohoto vlakna k .......[/quote] @delnas tady Ti tenhle inzerát zapadne, toto vlákno bude dlouhé. A hlavně: nemáš jistotu, že tohle vlákno je zajímavé pro ty, co chceš oslovit. Doporučuji Ti založit vlastní téma/vlákno v kategorii “Otázky a odpovede” z hlavní stránky fóra, pravá strana. Nebo tam vede tento link https://ksbforum.eu/index.php?u=/category/otázky-a-odpovede Vytvořit téma je stejně jednoduché, jako přidat příspěvek do existujícího vlákna. Na závěr: pozor - nick “Jiří.” se ukázal být profi trollem. Vím, z jeho příspěvku v tomto vlákně to nevypadá, ale pak založil jedno dvě vlastní témata a tam už se to rozjelo slušně...
Upravené 7. 4. 2021 o 07:02

Na závěr:

.... za ten posledni odstavec mas palec nahoru.


[quote="pid:10131, uid:240"]Na závěr:[/quote] .... za ten posledni odstavec mas palec nahoru.

Prosim o dovoleni vyuziti tohoto vlakna k ......


@ Poctar...diky za nasmerovani na O-O a take za tvuj predesly prispevek.
Snad se nejaka studentka najde a tech par tisic za rok ji vylepsi rozpocet....hops, mluvime o kc a ne o $$ doufam.= dohoda


[quote="pid:10112, uid:346"]Prosim o dovoleni vyuziti tohoto vlakna k ......[/quote] @ Poctar...diky za nasmerovani na O-O a take za tvuj predesly prispevek. Snad se nejaka studentka najde a tech par tisic za rok ji vylepsi rozpocet....hops, mluvime o kc a ne o $$ doufam.= dohoda

Kdysi dávno jsem někde četl, že Bůh Slunce byl Raa. Nějaká schoda?

@karlos
K egyptskému bohu Slunce zde
https://cs.wikipedia.org/wiki/Re_(b%C5%AFh)
ale to je příliš stručné, takže raději zde
https://en.wikipedia.org/wiki/Ra
Oba tyto články připouští výslovnost "Ra" i "Re". Český wiki-článek variantu "Re" dokonce preferuje a podle toho vypadá i úroveň tohoto článku ala Eduarda Petišky "Staré řecké pověsti a báje". (nic proti nim, jako dítě jsem je miloval a přečetl několikrát, jen si myslím, že heslo k bohu Ra na wiki by mělo vypadat jinak...) (a jako by toho nebylo málo, ještě se díky skloňování jména "Re" objevuje tvar, který u povrchního čtenáře přivodí "třetí" variantu: "Rea" )

Zajímavé je, že Ruské heslo připouští pouze "Ra" viz zde
https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A0%D0%B0
Já (nezávisle na Ruské wiki :-) preferuji zápis/výslovnost "Ra", protože "Re" už má jiný význam.
Zajímavé je, že časem se bůh Ra (Re) stal "postfixem" jmen jiných bohů...


Zde je pokus o výčet egyptských bohů, škoda, že u všech není (kromě popisu) jednotně uvedeno jejich hieroglyfické jméno a obraz, kterým byl daný bůh znázorňován.
https://www.starovekyegypt.net/seznam-egyptskych-bohu/prehled-bohu-egypta-a.php
Velkou nemocí různých článků o egyptských bozích, jsou samotná jména egyptských bohů! Existuje staroegyptská notace a řecká notace, navíc každá z nich má varianty a teprve ty se nějak přepisují latinkou do Češtiny, tzn. celkově je to dost matoucí. Takže když se třeba v jednom článku ocitne vedle sebe jméno bohyně Eset a bůh Osiris (manželé-sourozenci), už bych autora bral s rezervou. Protože k sobě patří Eset+Úsir (staroegyptsky) nebo Isis+Osiris (řecky).


P.S.: Často linkuji wikipedii, ale aby nevznikl mylný dojem, že je to pro mne "bible". Snažím se číst mezi řádky a jak říká VVPj, při správné interpretaci a rozlišení lze vycházet
(i) jak z veřejně dostupných zdrojů
(ii) tak i ze zdrojů zkreslených


[quote="pid:10072, uid:311"]Kdysi dávno jsem někde četl, že Bůh Slunce byl Raa. Nějaká schoda?[/quote] @karlos K egyptskému bohu Slunce zde https://cs.wikipedia.org/wiki/Re_(b%C5%AFh) ale to je příliš stručné, takže raději zde https://en.wikipedia.org/wiki/Ra Oba tyto články připouští výslovnost "Ra" i "Re". Český wiki-článek variantu "Re" dokonce preferuje a podle toho vypadá i úroveň tohoto článku ala Eduarda Petišky "Staré řecké pověsti a báje". (nic proti nim, jako dítě jsem je miloval a přečetl několikrát, jen si myslím, že heslo k bohu Ra na wiki by mělo vypadat jinak...) (a jako by toho nebylo málo, ještě se díky skloňování jména "Re" objevuje tvar, který u povrchního čtenáře přivodí "třetí" variantu: "Rea" ) Zajímavé je, že Ruské heslo připouští pouze "Ra" viz zde https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A0%D0%B0 Já (nezávisle na Ruské wiki :-) preferuji zápis/výslovnost "Ra", protože "Re" už má jiný význam. Zajímavé je, že časem se bůh Ra (Re) stal "postfixem" jmen jiných bohů... Zde je pokus o výčet egyptských bohů, škoda, že u všech není (kromě popisu) jednotně uvedeno jejich hieroglyfické jméno a obraz, kterým byl daný bůh znázorňován. https://www.starovekyegypt.net/seznam-egyptskych-bohu/prehled-bohu-egypta-a.php Velkou nemocí různých článků o egyptských bozích, jsou samotná jména egyptských bohů! Existuje staroegyptská notace a řecká notace, navíc každá z nich má varianty a teprve ty se nějak přepisují latinkou do Češtiny, tzn. celkově je to dost matoucí. Takže když se třeba v jednom článku ocitne vedle sebe jméno bohyně Eset a bůh Osiris (manželé-sourozenci), už bych autora bral s rezervou. Protože k sobě patří Eset+Úsir (staroegyptsky) nebo Isis+Osiris (řecky). P.S.: Často linkuji wikipedii, ale aby nevznikl mylný dojem, že je to pro mne "bible". Snažím se číst mezi řádky a jak říká VVPj, při správné interpretaci a rozlišení lze vycházet (i) jak z veřejně dostupných zdrojů (ii) tak i ze zdrojů zkreslených
Upravené 8. 4. 2021 o 21:54

Zdravím vás.
Môj známy mi raz spomínal (má slušný prehľad o alternatívnej scéne), že Aeronet pôvodne vytvoril nejaký chalan s cudzým menom, najlepší alebo jeden z najlepších hackerov CZ/SK.
Neskôr po nejakom čase sa ale zapredal , opustil ten projekt a ten sa následne dostal pod kontrolu BIS alebo Polície , skrátka tých čo majú v systéme na starosti tieto veci.
A zrejme oni prišli s tým VK a vybrali na to maskota.
Pretože čítal som článok v médiách hlavného prúdu kde vypátrali pravé meno VK a aj jeho adresy , kedže sa pohyboval pomerne často , aj tvár, následne ho konfrontovali.
Jeho chovanie podľa mňa neukazovalo na človeka ktorý bol schopný vytvoriť Aeronet a hlavne ešte ako krytie vytvoriť alternatívny identitu s vlastným príbehom. Kedže kvôli nejakej redaktorke nevyšiel 2 dni z bytu so zatiahnutými žaluziami. Iba že by sa nebál jej ale NIEKOHO iného...


Tak sa vás pýtam čo si myslíte o tomto ?
Ktorá možnosť sa vám zdá pravdepodobnejšia ?


Zdravím vás. Môj známy mi raz spomínal (má slušný prehľad o alternatívnej scéne), že Aeronet pôvodne vytvoril nejaký chalan s cudzým menom, najlepší alebo jeden z najlepších hackerov CZ/SK. Neskôr po nejakom čase sa ale zapredal , opustil ten projekt a ten sa následne dostal pod kontrolu BIS alebo Polície , skrátka tých čo majú v systéme na starosti tieto veci. A zrejme oni prišli s tým VK a vybrali na to maskota. Pretože čítal som článok v médiách hlavného prúdu kde vypátrali pravé meno VK a aj jeho adresy , kedže sa pohyboval pomerne často , aj tvár, následne ho konfrontovali. Jeho chovanie podľa mňa neukazovalo na človeka ktorý bol schopný vytvoriť Aeronet a hlavne ešte ako krytie vytvoriť alternatívny identitu s vlastným príbehom. Kedže kvôli nejakej redaktorke nevyšiel 2 dni z bytu so zatiahnutými žaluziami. Iba že by sa nebál jej ale NIEKOHO iného... Tak sa vás pýtam čo si myslíte o tomto ? Ktorá možnosť sa vám zdá pravdepodobnejšia ?

Tak sa vás pýtam čo si myslíte o tomto ?

Takže varianta
Môj známy mi raz spomínal (má slušný prehľad o alternatívnej scéne), že Aeronet pôvodne vytvoril nejaký chalan s cudzým menom, najlepší alebo jeden z najlepších hackerov CZ/SK.
Neskôr po nejakom čase sa ale zapredal , opustil ten projekt a ten sa následne dostal pod kontrolu BIS alebo Polície , skrátka tých čo majú v systéme na starosti tieto veci.
A zrejme oni prišli s tým VK a vybrali na to maskota.

koresponduje s mým obrazem aeronetu jako imitačně-provokačního projektu. Což ještě nutně nemusí znamenat, že to proběhlo doslovně tak, jak je uvedeno v citátu výše. Ale není to v rozporu s tím, co připouštím...
Popravdě, tato hypotéza by byla do jisté míry ověřitelná přečtením řekněme v čase prvních 10-ti článků aeronetu...


Pretože čítal som článok v médiách hlavného prúdu kde vypátrali pravé meno VK a aj jeho adresy , kedže sa pohyboval pomerne často , aj tvár, následne ho konfrontovali.

Tohle jsem také zaznamenal, že nějací "bojovníci s kremelskými dezinformacemi" něco někde někoho vypátrali, ale přišlo mi to nezajímavé, v nejlepším případě vypátrali bílého koně...


[quote="pid:10550, uid:324"]Tak sa vás pýtam čo si myslíte o tomto ?[/quote] Takže varianta [quote="pid:10550, uid:324"]Môj známy mi raz spomínal (má slušný prehľad o alternatívnej scéne), že Aeronet pôvodne vytvoril nejaký chalan s cudzým menom, najlepší alebo jeden z najlepších hackerov CZ/SK. Neskôr po nejakom čase sa ale zapredal , opustil ten projekt a ten sa následne dostal pod kontrolu BIS alebo Polície , skrátka tých čo majú v systéme na starosti tieto veci. A zrejme oni prišli s tým VK a vybrali na to maskota.[/quote] koresponduje s mým obrazem aeronetu jako imitačně-provokačního projektu. Což ještě nutně nemusí znamenat, že to proběhlo doslovně tak, jak je uvedeno v citátu výše. Ale není to v rozporu s tím, co připouštím... Popravdě, tato hypotéza by byla **do jisté míry** ověřitelná přečtením řekněme v čase prvních 10-ti článků aeronetu... [quote="pid:10550, uid:324"]Pretože čítal som článok v médiách hlavného prúdu kde vypátrali pravé meno VK a aj jeho adresy , kedže sa pohyboval pomerne často , aj tvár, následne ho konfrontovali.[/quote] Tohle jsem také zaznamenal, že nějací "bojovníci s kremelskými dezinformacemi" něco někde někoho vypátrali, ale přišlo mi to nezajímavé, v nejlepším případě vypátrali bílého koně...

P.S.: Často linkuji wikipedii, ale aby nevznikl mylný dojem, že je to pro mne "bible". Snažím se číst mezi řádky a jak říká VVPj, při správné interpretaci a rozlišení lze vycházet
(i) jak z veřejně dostupných zdrojů
(ii) tak i ze zdrojů zkreslených

Naozaj treba čítať medzi riadkami.
Občas má na WIKI väčšiu hodnotu zoznam literatúry, než samotný článok.
Tuším raz Pjakin spomenul, že činnosť WIKI je koordinovaná. Dávam mu za pravdu. Jazykové mutácie, ktoré navštevujem, obsahujú to isté, len v rôznom rozsahu. Zväčša sa mení iba dĺžka článku.


[quote="pid:10498, uid:240"]P.S.: Často linkuji wikipedii, ale aby nevznikl mylný dojem, že je to pro mne "bible". Snažím se číst mezi řádky a jak říká VVPj, při správné interpretaci a rozlišení lze vycházet (i) jak z veřejně dostupných zdrojů (ii) tak i ze zdrojů zkreslených[/quote] Naozaj treba čítať medzi riadkami. Občas má na WIKI väčšiu hodnotu zoznam literatúry, než samotný článok. Tuším raz Pjakin spomenul, že činnosť WIKI je koordinovaná. Dávam mu za pravdu. Jazykové mutácie, ktoré navštevujem, obsahujú to isté, len v rôznom rozsahu. Zväčša sa mení iba dĺžka článku.

Nikto nepríde do raja na cudzom chrbte.

Upravené 9. 4. 2021 o 13:53

Zákeřný a slizký aeronet znovu útočí!
Koho zasáhne tentokrát jeho nesmlouvavé “padni-komu-padni”.
Správně, zase SPD. Jak nečekané - těsně před volbami.


“Voliči SPD zase naletěli: Předseda bezpečnostního výboru Radek Koten (SPD) a člen předsednictva SPD Radovan Vích hlasovali na tajném jednání bezpečnostního výboru PS pro usnesení proti Ruské federaci a ve prospěch Koudelkovy BIS! Máme tvrdé důkazy ze sjetiny hlasování o návrhu usnesení na odsouzení Ruské federace a jejího obvinění z útoku na území České republiky! Jak dlouho se dá maskovat za vlasteneckou stranu, když poslanci SPD v kritických a přelomových okamžicích hlasují s ideovým a ideologickým nepřítelem a s držiteli medailí od CIA?”
https://aeronet.cz/news/volici-spd-zase-naleteli-predseda-bezpecnostniho-vyboru-radek-koten-spd-a-clen-predsednictva-spd-radovan-vich-hlasovali-na-tajnem-jednani-bezpecnostniho-vyboru-ps-pro-usneseni-proti-ruske-federaci/


A jak (na)tvrd(l)é jsou ty důkazy? Jsou tvrdé jako vrbětice!
“... podle informací, které jsem dostali od bývalého člena SPD Roberta Vašíčka, hlasovali jednomyslně a společně s ostatními členy výboru...”


Hmm, Vašíček, Vašíček, kdepak už jsme tohle jméno slyšeli?
Aháá, zde:

"2021-04-26 – Robert Vašíček: Kdopak slízne Smetanu? Oficiální důkazy o propojení SPD s ČSSD, ANO, ODS a Top 09"
https://www.svobodny-vysilac.cz/2021-04-26-robert-vasicek-kdopak-slizne-smetanu-oficialni-dukazy-o-propojeni-spd-s-cssd-ano-ods-a-top-09/
Hovoří spjaščij Robert Vašíček ex-místo předseda regionálního klubu SPD Praha, naštěstí už i ex-člen SPD.

Pořad jsem vyslechl po částech a musel jsem se držet, abych ne :-C=
Je to plné nechutných manipulativních technik.


“Na výboru hlasovalo 14 členů a všech 14 členů na sjetině, kterou jsme dostali do redakce, hlasovalo jednomyslně pro Koudelkův návrh usnesení, který vyzývá rovněž k vyhoštění 18 ruských diplomatů.”


Ovšem podle sjetiny, kterou jsem dostal já do mého výpočetního střediska, hlasovali proti. A teď, babo, raď. Kdo má pravdu?


Ale pozor, máme ještě jeden důkaz!


“Člen výboru a poslanec za ODS Pavel Žáček poskytl včera 6. května 2021 na Radiožurnálu ČRo večer po 22, hodině stanovisko [1], které nás doslova šokovalo a zvedlo ze židle. Důkazy Michala Koudelky z BIS prý byly na tomto tajném jednání tak přesvědčivé, že pro to zmínění usnesení výboru zvedli ruce i dva zmínění poslanci za SPD, ale následně až potom je prý Tomio Okamura tlačil k tomu, aby své hlasování zpochybnili.”
V článku je link na 18-ti sekundový zvukový ústřižek vytržený z rozhovoru, kde Pavel Žáček (mimochodem: jarmulkář a milovník vlasovců) hovoří primárně o prezentaci Koudelky (nikoliv o hlasování členů SPD) a pouze jako “důkaz” přesvědčivosti prezentace uvádí, že dokonce i členové výboru za SPD hlasovali “pro” v prvním kole, než “...zasáhl Tomio Okamura a řek jim, že to maj zpochybňovat...”.


Zbytek článku už jsou běžné aeronetí žvásty typu chucpe tam chucpe sem.


Zajímavost: pan VK použil v článku zkratku VKR. Bez vysvětlení. Zajímavé! (copak asi ta zkratka znamená... :-)


Dodatek: ve skutečnosti se zdrželi, jak je vidět ze skenu zápisu z jednání, který je v článku rovněž zobrazen...


Zákeřný a slizký aeronet znovu útočí! Koho zasáhne tentokrát jeho nesmlouvavé “padni-komu-padni”. Správně, zase SPD. Jak nečekané - těsně před volbami. “Voliči SPD zase naletěli: Předseda bezpečnostního výboru Radek Koten (SPD) a člen předsednictva SPD Radovan Vích hlasovali na **tajném** jednání bezpečnostního výboru PS pro usnesení proti Ruské federaci a ve prospěch Koudelkovy BIS! **Máme tvrdé důkazy** ze sjetiny hlasování o návrhu usnesení na odsouzení Ruské federace a jejího obvinění z útoku na území České republiky! Jak dlouho se dá maskovat za vlasteneckou stranu, když poslanci SPD v kritických a přelomových okamžicích hlasují s ideovým a ideologickým nepřítelem a s držiteli medailí od CIA?” https://aeronet.cz/news/volici-spd-zase-naleteli-predseda-bezpecnostniho-vyboru-radek-koten-spd-a-clen-predsednictva-spd-radovan-vich-hlasovali-na-tajnem-jednani-bezpecnostniho-vyboru-ps-pro-usneseni-proti-ruske-federaci/ A jak (na)tvrd(l)é jsou ty důkazy? Jsou tvrdé jako vrbětice! “... podle informací, které jsem dostali od bývalého člena SPD Roberta Vašíčka, hlasovali jednomyslně a společně s ostatními členy výboru...” Hmm, Vašíček, Vašíček, kdepak už jsme tohle jméno slyšeli? Aháá, zde: [quote="pid:13708, uid:240"]"2021-04-26 – Robert Vašíček: Kdopak slízne Smetanu? Oficiální důkazy o propojení SPD s ČSSD, ANO, ODS a Top 09" https://www.svobodny-vysilac.cz/2021-04-26-robert-vasicek-kdopak-slizne-smetanu-oficialni-dukazy-o-propojeni-spd-s-cssd-ano-ods-a-top-09/ Hovoří spjaščij Robert Vašíček ex-místo předseda regionálního klubu SPD Praha, naštěstí už i ex-člen SPD.[/quote] [quote="pid:13739, uid:240"]Pořad jsem vyslechl po částech a musel jsem se držet, abych ne :-C= Je to plné nechutných manipulativních technik.[/quote] “Na výboru hlasovalo 14 členů a všech 14 členů **na sjetině, kterou jsme dostali do redakce**, hlasovalo jednomyslně pro Koudelkův návrh usnesení, který vyzývá rovněž k vyhoštění 18 ruských diplomatů.” Ovšem podle sjetiny, kterou jsem dostal já do mého výpočetního střediska, hlasovali proti. A teď, babo, raď. Kdo má pravdu? Ale pozor, máme ještě jeden důkaz! “Člen výboru a poslanec za ODS Pavel Žáček poskytl včera 6. května 2021 na Radiožurnálu ČRo večer po 22, hodině stanovisko [1], které nás doslova šokovalo a zvedlo ze židle. Důkazy Michala Koudelky z BIS prý byly na tomto tajném jednání tak přesvědčivé, že pro to zmínění usnesení výboru zvedli ruce i dva zmínění poslanci za SPD, ale následně až potom je prý Tomio Okamura tlačil k tomu, aby své hlasování zpochybnili.” V článku je link na 18-ti sekundový zvukový ústřižek vytržený z rozhovoru, kde Pavel Žáček (mimochodem: jarmulkář a milovník vlasovců) hovoří primárně o prezentaci Koudelky (nikoliv o hlasování členů SPD) a pouze jako “důkaz” přesvědčivosti prezentace uvádí, že dokonce i členové výboru za SPD hlasovali “pro” **v prvním kole**, než “...zasáhl Tomio Okamura a řek jim, že to maj zpochybňovat...”. Zbytek článku už jsou běžné aeronetí žvásty typu chucpe tam chucpe sem. Zajímavost: pan VK použil v článku zkratku VKR. **Bez** vysvětlení. Zajímavé! (copak asi ta zkratka znamená... :-) Dodatek: ve skutečnosti se zdrželi, jak je vidět ze skenu zápisu z jednání, který je v článku rovněž zobrazen...
Upravené 7. 5. 2021 o 23:04

Aeronet (VK company)výrazně ztrácí vliv a tak je doždímáván . Z celé šarády je zřejmé, že nikdo z SPDnemá nejmenší profit z podpory totálně profláklé BIS. proč by to dělalí ?


Aeronet (VK company)výrazně ztrácí vliv a tak je doždímáván . Z celé šarády je zřejmé, že nikdo z SPDnemá nejmenší profit z podpory totálně profláklé BIS. proč by to dělalí ?

A zrejme oni prišli s tým VK a vybrali na to maskota.


To určitě není pravda, protože identita vedoucí kolotoče existovala dávno před změnou aeronetu z fora o nějakých letadýlkách na "alternativní" web.


[quote="pid:10550, uid:324"]A zrejme oni prišli s tým VK a vybrali na to maskota.[/quote] To určitě není pravda, protože identita vedoucí kolotoče existovala dávno před změnou aeronetu z fora o nějakých letadýlkách na "alternativní" web.

výrazně ztrácí vliv

Zdá se, že ano: článek už mu nežerou ani diskutující.
Zatím tvoří 3 skupiny:
i. většina - baví se mezi sebou o něčem jiném (!)
ii. jeden odpírač otevřeně nesouhlasí a poukazuje na vykonstruovanost článku
iii. jeden článek sežral a kritizuje odpírače


[quote="pid:14958, uid:57"]výrazně ztrácí vliv[/quote] Zdá se, že ano: článek už mu nežerou ani diskutující. Zatím tvoří 3 skupiny: i. většina - baví se mezi sebou o něčem jiném (!) ii. jeden odpírač otevřeně nesouhlasí a poukazuje na vykonstruovanost článku iii. jeden článek sežral a kritizuje odpírače

Zajímavost: pan VK použil v článku zkratku VKR. Bez vysvětlení. Zajímavé! (copak asi ta zkratka znamená... :-)


Vojenská kontrarozvědka


[quote="pid:14956, uid:240"]Zajímavost: pan VK použil v článku zkratku VKR. Bez vysvětlení. Zajímavé! (copak asi ta zkratka znamená... :-)[/quote] Vojenská kontrarozvědka

SPD je jediná strana, která má, na rozdíl od ostatních rusofobů, k Rusku jakž takž normální vztah. Pro voliče, je z tohoto pohledu jediná volitelná strana. Žádná jiná, alespoň s neutrálním vztahem k Rusku tady není. Možná sdružení, kolem poslance Volného.
Z toho pramení i útok na tuto stranu. Bažina cítí, že lidí s dobrým vztahem k Rusku je halda, a že by mohli jednotně SPD volit. Tak jim nezbývá nic jiného, než toto jedinou stranu u voličů pošpinit.


SPD je jediná strana, která má, na rozdíl od ostatních rusofobů, k Rusku jakž takž normální vztah. Pro voliče, je z tohoto pohledu jediná volitelná strana. Žádná jiná, alespoň s neutrálním vztahem k Rusku tady není. Možná sdružení, kolem poslance Volného. Z toho pramení i útok na tuto stranu. Bažina cítí, že lidí s dobrým vztahem k Rusku je halda, a že by mohli jednotně SPD volit. Tak jim nezbývá nic jiného, než toto jedinou stranu u voličů pošpinit.

Možná sdružení, kolem poslance Volného.

Projektem “Volný-Volfová” se zabývám podrobně zde
https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/661/projekt-volný


[quote="pid:14980, uid:312"]Možná sdružení, kolem poslance Volného.[/quote] Projektem “Volný-Volfová” se zabývám podrobně zde https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/661/projekt-volný

Tento aeronetí článek

Zákeřný a slizký aeronet znovu útočí!
Koho zasáhne tentokrát jeho nesmlouvavé “padni-komu-padni”.
Správně, zase SPD. Jak nečekané - těsně před volbami.

je zde na fóru propagován nickem “Jiří.”.


K tomu moje reakce zde

Kdo si počká, ten se dočká...
Tentokrát vydržel “Jiří.” být nenápadný mnohem mnohem déle než při svém předchozím pokusu


Tento aeronetí článek [quote="pid:14956, uid:240"]Zákeřný a slizký aeronet znovu útočí! Koho zasáhne tentokrát jeho nesmlouvavé “padni-komu-padni”. Správně, zase SPD. Jak nečekané - těsně před volbami.[/quote] je zde na fóru propagován nickem “Jiří.”. K tomu moje reakce zde [quote="pid:14981, uid:240"]Kdo si počká, ten se dočká... Tentokrát vydržel “Jiří.” být nenápadný mnohem mnohem déle než při svém předchozím pokusu[/quote]

Aby byl obraz aeronetu úplnější a abych nevyvolával dojem, že aeronet pouze neguji, dám sem článek, kdy aeronet ozvučuje něco, co se reálně děje:


“Google nahlašuje české vládě shromažďování lidí pomocí polohových informací mobilních telefonů, takže hlídky policie a zásahová komanda podle všeho hned vědí, kam mají vyrazit a kde jsou nelegálně otevřené hospody? Ministr zdravotnictví to nechtěně a asi omylem prozradil na CNN Prima News a lidé okamžitě začali hlásit své zkušenosti a varují se mezi sebou na Facebooku! Google přitom zákon neporušuje, protože hlásí anonymní data!...”
https://aeronet.cz/news/google-nahlasuje-ceske-vlade-shromazdovani-lidi-pomoci-polohovych-informaci-mobilnich-telefonu-takze-hlidky-policie-a-zasahova-komanda-podle-vseho-hned-vedi-kam-maji-vyrazit/


Zaznělo v diskusním pořadu na Primě:
https://cnn.iprima.cz/arenberger-mame-cisla-od-google-analytics-jak-a-kde-se-lide-shromazduji-24920


Vyhledal jsem si to na videu toho pořadu, zazní to od 32:00, zkresleno to nebylo. Takže faktologie v pořádku. (mimochodem, sice jsem po videu jenom skákal, dokud jsem se netrefil, ale rovnou říkám, je to jen pro silné žaludky) (a ještě jednou mimochodem: asi tedy stojí za zamyšlení, jaký operační systém mám na mobilu a co všechno za “služby” nechám spuštěné; získávat data od přímo od tlf. operátorů bude pro stát asi komplikovanější, než od gúglu)


Další věc je aeronetí hodnocení této informace či podsouvání postoje k ní:
“Ministr zdravotnictví to nechtěně a asi omylem prozradil...”.
Aeronet nikdy nezapomene upozornit ve stylu “vidíte, a my jsme o tom psali už před 100 lety a teď je to pravda”. A někdy dá link na ten jejich článek a někdy nedá, jako např. tentokrát...:-)
A na to hned VK organicky navazuje ujištěním typu: “...tak už teď konečně vidíte, jak je to hrozné. Ale to ještě není všechno! Bude to ještě mnohem horší... Však přece dobře víte, že co my napíšeme, to se nejpozději za 100 let splní...”.


Aby byl obraz aeronetu úplnější a abych nevyvolával dojem, že aeronet pouze neguji, dám sem článek, kdy aeronet ozvučuje něco, co se reálně děje: “Google nahlašuje české vládě shromažďování lidí pomocí polohových informací mobilních telefonů, takže hlídky policie a zásahová komanda podle všeho hned vědí, kam mají vyrazit a kde jsou nelegálně otevřené hospody? Ministr zdravotnictví to nechtěně a asi omylem prozradil na CNN Prima News a lidé okamžitě začali hlásit své zkušenosti a varují se mezi sebou na Facebooku! Google přitom zákon neporušuje, protože hlásí anonymní data!...” https://aeronet.cz/news/google-nahlasuje-ceske-vlade-shromazdovani-lidi-pomoci-polohovych-informaci-mobilnich-telefonu-takze-hlidky-policie-a-zasahova-komanda-podle-vseho-hned-vedi-kam-maji-vyrazit/ Zaznělo v diskusním pořadu na Primě: https://cnn.iprima.cz/arenberger-mame-cisla-od-google-analytics-jak-a-kde-se-lide-shromazduji-24920 Vyhledal jsem si to na videu toho pořadu, zazní to od 32:00, zkresleno to nebylo. Takže faktologie v pořádku. (mimochodem, sice jsem po videu jenom skákal, dokud jsem se netrefil, ale rovnou říkám, je to jen pro silné žaludky) (a ještě jednou mimochodem: asi tedy stojí za zamyšlení, jaký operační systém mám na mobilu a co všechno za “služby” nechám spuštěné; získávat data od přímo od tlf. operátorů bude pro stát asi komplikovanější, než od gúglu) Další věc je aeronetí hodnocení této informace či podsouvání postoje k ní: “Ministr zdravotnictví to nechtěně a asi omylem prozradil...”. Aeronet nikdy nezapomene upozornit ve stylu “vidíte, a my jsme o tom psali už před 100 lety a teď je to pravda”. A někdy dá link na ten jejich článek a někdy nedá, jako např. tentokrát...:-) A na to hned VK organicky navazuje ujištěním typu: “...tak už teď konečně vidíte, jak je to hrozné. Ale to ještě není všechno! Bude to ještě mnohem horší... Však přece dobře víte, že co my napíšeme, to se nejpozději za 100 let splní...”.

Dneska byla dobrá úroda, tak ještě jeden kousek na téma

Aby byl obraz aeronetu úplnější a abych nevyvolával dojem, že aeronet pouze neguji, dám sem článek, kdy aeronet ozvučuje něco, co se reálně děje:


“Obyvatelé Brna hlásili v neděli mohutnou aktivitu dopravních letadel zatemňujících oblohu pomocí chemtrails, které se pomalu rozplývaly a vytvářely umělou oblačnost!...”
https://aeronet.cz/news/obyvatele-brna-hlasili-v-nedeli-mohutnou-aktivitu-dopravnich-letadel-zatemnujicich-oblohu-pomoci-chemtrails-ktere-se-pomalu-rozplyvaly-a-vytvarely-umelou-oblacnost-fotografie-doslova-vyrazi-dech/


Ponechme stranou otázky typu “ze kdy jsou ty fotky různých míst”, jestli jsou to ta místa, jak tvrdí aeronet, ponechme bokem i to, jak aeronet fotky vysvětluje či interpretuje.
Pravděpodobně jsou to fotky opravdu z ČR.
Základní otázka tedy zní: Bylo teď pár dní pěkné počasí, čáry na obloze nebyly. Teď jsou. Čím to je? Letadla přece létají furt stejně, nebo ne?


Dneska byla dobrá úroda, tak ještě jeden kousek na téma [quote="pid:15375, uid:240"]Aby byl obraz aeronetu úplnější a abych nevyvolával dojem, že aeronet pouze neguji, dám sem článek, kdy aeronet ozvučuje něco, co se reálně děje:[/quote] “Obyvatelé Brna hlásili v neděli mohutnou aktivitu dopravních letadel zatemňujících oblohu pomocí chemtrails, které se pomalu rozplývaly a vytvářely umělou oblačnost!...” https://aeronet.cz/news/obyvatele-brna-hlasili-v-nedeli-mohutnou-aktivitu-dopravnich-letadel-zatemnujicich-oblohu-pomoci-chemtrails-ktere-se-pomalu-rozplyvaly-a-vytvarely-umelou-oblacnost-fotografie-doslova-vyrazi-dech/ Ponechme stranou otázky typu “ze kdy jsou ty fotky různých míst”, jestli jsou to ta místa, jak tvrdí aeronet, ponechme bokem i to, jak aeronet fotky vysvětluje či interpretuje. Pravděpodobně jsou to fotky opravdu z ČR. Základní otázka tedy zní: Bylo teď pár dní pěkné počasí, čáry na obloze nebyly. Teď jsou. Čím to je? Letadla přece létají furt stejně, nebo ne?
Upravené 12. 5. 2021 o 10:06

Čím to je? Letadla přece létají furt stejně, nebo ne?

Nejsem z Brna, ale u nás to bylo o víkendu také. A věděl jsem ještě před víkendem, že k tomu pravděpodobně dojde. Proč? Protože mám vypozorované, že k tomuto jevu dochází, když dojde k prudké změně teplot mezi jednotlivými dny, což se také o víkendu stalo.
Jinak co se týká té klasické chemtrails konspirace, tak jsem k tomu dost skeptický. Podle mě jde jenom o odvedení pozornosti od jiných konspirací (trochu bych to přirovnal ke konspiraci o placaté Zemi). Nicméně tím ale nezpochybňuji výrazný vliv chemtrails na počasí. A teď myslím skutečné chemtrails, to znamená zplodiny a výpary z motorů dopravních letadel. A on to vlastně i zmiňuje v tom článku, že došlo i ke změně složení paliva (novější motory produkují mimo jiné i více páry), změně počasí po jarním lockdownu apod. Pokud tedy někdo poukáže na to, že letecká doprava výrazně ovlivňuje počasí, tak je kvůli té uměle vytvořené chemtrails konspiraci (můj názor) automaticky označen za konspiračního blázna a nikdo se s dotyčným bavit nebude.


[quote="pid:15377, uid:240"]Čím to je? Letadla přece létají furt stejně, nebo ne?[/quote] Nejsem z Brna, ale u nás to bylo o víkendu také. A věděl jsem ještě před víkendem, že k tomu pravděpodobně dojde. Proč? Protože mám vypozorované, že k tomuto jevu dochází, když dojde k prudké změně teplot mezi jednotlivými dny, což se také o víkendu stalo. Jinak co se týká té klasické chemtrails konspirace, tak jsem k tomu dost skeptický. Podle mě jde jenom o odvedení pozornosti od jiných konspirací (trochu bych to přirovnal ke konspiraci o placaté Zemi). Nicméně tím ale nezpochybňuji výrazný vliv chemtrails na počasí. A teď myslím skutečné chemtrails, to znamená zplodiny a výpary z motorů dopravních letadel. A on to vlastně i zmiňuje v tom článku, že došlo i ke změně složení paliva (novější motory produkují mimo jiné i více páry), změně počasí po jarním lockdownu apod. Pokud tedy někdo poukáže na to, že letecká doprava výrazně ovlivňuje počasí, tak je kvůli té uměle vytvořené chemtrails konspiraci (můj názor) automaticky označen za konspiračního blázna a nikdo se s dotyčným bavit nebude.

Pro úplnost sem linkuji rozbor jednoho z aeronetích článků z jiného vlákna.
Zde kontext

COVID-1984: Francouzská vláda podepíše s Pfizerem smlouvu na 2 miliardy vakcín proti Covid-19 na pokrytí očkování v letech 2022 a 2023. Něco tu nehraje!
...
Pôvodný článok je z AE, ale v článku sú uvedené zdroje, z ktorých vychádza. Takže je nenáročné oddeliť text vychádzajúci z uvádzaných informačných zdrojov od doplňujúcich názorov p. VK.

Děkuji za tento velmi důležitý dovětek.
Teď už si jenom ověřit, zda to, co pan VK tvrdí, opravdu sedí na to, co je uvedeno ve zdroji, na který se odkazuje.

Ak si nájdeš čas, môžeš sem tie pôvodné zdroje preložiť

Zde link na rozbor
Já vím. To se mi nechce, už jsem to v minulosti zde na fóru udělal u 2 nebo 3 jeho článků.
A nesedělo to. To neznamená, že je to tak vždy.
Jenom to znamená, že je to praxe panem VK používaná a účelem je zvýšit stupeň alarmismu sdělované in-formace.
Ale víš co? Zkusím to i tentokrát.


Pro úplnost sem linkuji rozbor jednoho z aeronetích článků z jiného vlákna. Zde kontext [quote="pid:25430, uid:111"]COVID-1984: Francouzská vláda podepíše s Pfizerem smlouvu na 2 miliardy vakcín proti Covid-19 na pokrytí očkování v letech 2022 a 2023. Něco tu nehraje! ... Pôvodný článok je z AE, ale v článku sú uvedené zdroje, z ktorých vychádza. Takže je nenáročné oddeliť text vychádzajúci z uvádzaných informačných zdrojov od doplňujúcich názorov p. VK. [/quote] [quote="pid:25507, uid:240"]Děkuji za tento velmi důležitý dovětek. Teď už si jenom ověřit, zda to, co pan VK tvrdí, opravdu sedí na to, co je uvedeno ve zdroji, na který se odkazuje.[/quote] [quote="pid:25511, uid:111"]Ak si nájdeš čas, môžeš sem tie pôvodné zdroje preložiť[/quote] Zde link na rozbor [quote="pid:25537, uid:240"]Já vím. To se mi nechce, už jsem to v minulosti zde na fóru udělal u 2 nebo 3 jeho článků. A nesedělo to. To neznamená, že je to tak vždy. Jenom to znamená, že je to praxe panem VK používaná a účelem je zvýšit stupeň alarmismu sdělované in-formace. Ale víš co? Zkusím to i tentokrát.[/quote]
Upravené 20. 7. 2021 o 18:09

Aeronet nikdy nezklame.


"Tým neznámých lékařů ze slovenské Detvy prohlašuje, že vakcína Pfizer obsahuje RNA šablonu na vývoj syntetického parazita, který prý roste po vstříknutí vakcinačního roztoku do lidského těla a de facto požírá červené krvinky! Slovenský server přinesl šokující snímky pořízené laboratorním mikroskopem, které zachycují růst parazita a marný boj fagocytů proti jeho rozvoji! Dokáže někdo tento objev replikovat a ověřit? Lékař snímky posoudil a z některých je opravdu zděšen, zachycují totiž obrazy odpovídající destrukci červených krvinek! Pokud tohle kromě mikrovlnky umí i vakcína, tak je to doslova genocida za bílého dne!"
6.9.2021
https://aeronet.cz/news/tym-neznamych-lekaru-ze-slovenske-detvy-prohlasuje-ze-vakcina-pfizer-obsahuje-rna-sablonu-na-vyvoj-syntetickeho-parazita-ktery-pry-roste-po-vstriknuti-vakcinacniho-roztoku-do-lidskeho-tela/


Tentokrát se do toho pustil Taurus a vzal to "pěkně od podlahy" a "z jedné vody na čisto", ostatně posuďte sami:
"Analýza zpráv o parazitech a oxidu grafenu v očkovacích látkách Pfizer"
https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/3439/anal%C3%BDza-zpr%C3%A1v-o-parazitech-a-oxidu-grafenu-v-o%C4%8Dkovac%C3%ADch-l%C3%A1tk%C3%A1ch-pfizer


Aeronet nikdy nezklame. "Tým neznámých lékařů ze slovenské Detvy prohlašuje, že vakcína Pfizer obsahuje RNA šablonu na vývoj syntetického parazita, který prý roste po vstříknutí vakcinačního roztoku do lidského těla a de facto požírá červené krvinky! Slovenský server přinesl šokující snímky pořízené laboratorním mikroskopem, které zachycují růst parazita a marný boj fagocytů proti jeho rozvoji! Dokáže někdo tento objev replikovat a ověřit? Lékař snímky posoudil a z některých je opravdu zděšen, zachycují totiž obrazy odpovídající destrukci červených krvinek! Pokud tohle kromě mikrovlnky umí i vakcína, tak je to doslova genocida za bílého dne!" 6.9.2021 https://aeronet.cz/news/tym-neznamych-lekaru-ze-slovenske-detvy-prohlasuje-ze-vakcina-pfizer-obsahuje-rna-sablonu-na-vyvoj-syntetickeho-parazita-ktery-pry-roste-po-vstriknuti-vakcinacniho-roztoku-do-lidskeho-tela/ Tentokrát se do toho pustil Taurus a vzal to "pěkně od podlahy" a "z jedné vody na čisto", ostatně posuďte sami: "Analýza zpráv o parazitech a oxidu grafenu v očkovacích látkách Pfizer" https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/3439/anal%C3%BDza-zpr%C3%A1v-o-parazitech-a-oxidu-grafenu-v-o%C4%8Dkovac%C3%ADch-l%C3%A1tk%C3%A1ch-pfizer
Upravené 7. 9. 2021 o 15:34

Tak na tomhle článku od čučkařů
https://aeronet.cz/news/prezident-vladimir-putin-podepsal-v-kremlu-dekrety-uznavajici-nezavislost-donecke-a-luhanske-lidove-republiky-a-pred-podpisem-vyslal-kyjevu-ultimatum-ukrajina-musi-okamzite-ukoncit-vojenske-operace/
je zajímavý - i z hlediska času vložení - ten úplně první komentář: od koho jiného, než od Tondy Bautische. A není to poprvé, co se snaží podpořit “legitimitu” éronetu.


6215fb167aef2


Durak ili vrag?
Pečeť a samoodpis jednoho Ignácova tovaryše.


Tak na tomhle článku od čučkařů https://aeronet.cz/news/prezident-vladimir-putin-podepsal-v-kremlu-dekrety-uznavajici-nezavislost-donecke-a-luhanske-lidove-republiky-a-pred-podpisem-vyslal-kyjevu-ultimatum-ukrajina-musi-okamzite-ukoncit-vojenske-operace/ je zajímavý - i z hlediska času vložení - ten úplně **první** komentář: od koho jiného, než od Tondy Bautische. A není to poprvé, co se snaží podpořit “legitimitu” éronetu. ![6215fb167aef2](serve/attachment&path=6215fb167aef2) Durak ili vrag? Pečeť a samoodpis jednoho Ignácova tovaryše.

Tak že to přijde z téhle strany, jsem fakt nepočítal.
:-)


14:54
Internetové sdružení CZ.NIC po konzultacích s bezpečnostními složkami státu a na základě doporučení vlády zablokovalo osm dezinformačních webů.
Zablokované jsou weby Aeronet.cz, Protiproud.cz ,Ceskobezcenzury.cz, Voxpopuliblog.cz, Prvnizpravy.cz, Czechfreepress.cz, Exanpro.cz a Skrytapravda.cz.
https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/online-valka-na-ukrajine-rusko-zahajilo-invazi-idnes-cz.B1007797


Uvidíme, které z nich časem zase spustí.
Že by to byl konec projektu aeronet?


Že je tam i Protiproud je překvapující. K okamžiku psaní tohoto příspěvku každopádně Protiproud jede a aeronet nikoliv.


Tak že to přijde z téhle strany, jsem fakt nepočítal. :-) 14:54 Internetové sdružení CZ.NIC po konzultacích s bezpečnostními složkami státu a na základě doporučení vlády **zablokovalo osm dezinformačních webů**. Zablokované jsou weby Aeronet.cz, Protiproud.cz ,Ceskobezcenzury.cz, Voxpopuliblog.cz, Prvnizpravy.cz, Czechfreepress.cz, Exanpro.cz a Skrytapravda.cz. https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/online-valka-na-ukrajine-rusko-zahajilo-invazi-idnes-cz.B1007797 Uvidíme, které z nich časem zase spustí. Že by to byl konec projektu aeronet? Že je tam i Protiproud je překvapující. K okamžiku psaní tohoto příspěvku každopádně Protiproud jede a aeronet nikoliv.
Upravené 25. 2. 2022 o 15:08

Protiproud už nejede. Měl tam docela dobrý článek o tom, že ruská akce není invazí, ale že zabránila jaderné válce.


Protiproud už nejede. Měl tam docela dobrý článek o tom, že ruská akce není invazí, ale že zabránila jaderné válce.

Tak že to přijde z téhle strany, jsem fakt nepočítal

Já ano. Je třeba počítat s tím, že vypnou Internet směrem do Ruska. Tak jak se bude blíží fronta, tedy stahování NATO na pozice z roku 97, tak to bude čím dál horší běsnění. Umím si představit i stanné právo. Jsme ve válce se vším všudy. Počítám s tím, že típnou i toto fórum. To je ta demográácie, pravda a láska. To jsou ty evropské hodnoty.


[quote="pid:59842, uid:240"]Tak že to přijde z téhle strany, jsem fakt nepočítal[/quote] Já ano. Je třeba počítat s tím, že vypnou Internet směrem do Ruska. Tak jak se bude blíží fronta, tedy stahování NATO na pozice z roku 97, tak to bude čím dál horší běsnění. Umím si představit i stanné právo. Jsme ve válce se vším všudy. Počítám s tím, že típnou i toto fórum. To je ta demográácie, pravda a láska. To jsou ty evropské hodnoty.

Jarek

zablokovalo osm dezinformačních webů.

Teď jsem tu zprávu dočetla na Novinkách... Je to fakt divné, že zrovna tyhle weby... Ale u nás v zemi už musíme být připravení na všechno, protože jiné názory se tu neodpouštějí.
AE - to byl velmi zvláštní projekt už od počátku a myslím si, že jako jediný si tu blokaci zasloužil. Ale nejspíš to pro něj není pohroma, protože jeho obdivovatelů za ty roky značně ubylo. Tedy - myslím si to.


[quote="pid:59842, uid:240"]zablokovalo osm dezinformačních webů.[/quote] Teď jsem tu zprávu dočetla na Novinkách... Je to fakt divné, že zrovna tyhle weby... Ale u nás v zemi už musíme být připravení na všechno, protože jiné názory se tu neodpouštějí. AE - to byl velmi zvláštní projekt už od počátku a myslím si, že jako jediný si tu blokaci zasloužil. Ale nejspíš to pro něj není pohroma, protože jeho obdivovatelů za ty roky značně ubylo. Tedy - myslím si to.

Tak Aeronet jsem nečetl, ale První zprávy ? Co na nich bylo dezinformačního ? Nechci strašit, ale také počítám s tím, že si nás podle IP adres budou postupně vyzobávat. Alespoň si projdeme válečným křestem, kde se ukáže ideová pevnost každého z nás. Právě v takových chvílích se láme chléb.


Tak Aeronet jsem nečetl, ale První zprávy ? Co na nich bylo dezinformačního ? Nechci strašit, ale také počítám s tím, že si nás podle IP adres budou postupně vyzobávat. Alespoň si projdeme válečným křestem, kde se ukáže ideová pevnost každého z nás. Právě v takových chvílích se láme chléb.

Jarek

Aeronet mi zatím jde. https://aeronet.cz/news/rusko-zahajilo-vojenskou-operaci-na-ukrajine-podle-vladimira-putina-je-cilem-operace-nejprve-demilitarizace-celeho-statu-a-nasledne-denacifikace-ruska-armada-vstoupila-na-ukrajinu-z-donbasu-z-krymu/


Aeronet mi zatím jde. https://aeronet.cz/news/rusko-zahajilo-vojenskou-operaci-na-ukrajine-podle-vladimira-putina-je-cilem-operace-nejprve-demilitarizace-celeho-statu-a-nasledne-denacifikace-ruska-armada-vstoupila-na-ukrajinu-z-donbasu-z-krymu/

Aeronet mi zatím jde.


Až sa ti aktualizuje DNS záznam, tak ti nepôjde.


Pri aeronete to bude krycia akcia. Aby mohlo byť "vysvetlené" prečo zastali vydávať články.


Určite si sa tento projekt aktivuje keď bude potreba pre niekoho.


Teraz trochu zo strany. Ako je naprogramovaný KSB fórum? Je možné priamo pristupovať jednotlivým stránkam priamo cez IP adresy.


hm. takže ping na ksbforum hodilo 92.240.253.41


Ale tá ip adresa ukázala prázdnu stránku vo firefoxe.


Skúsim zmeniť DNS server.


[quote="pid:59851, uid:101"]Aeronet mi zatím jde.[/quote] Až sa ti aktualizuje DNS záznam, tak ti nepôjde. Pri aeronete to bude krycia akcia. Aby mohlo byť "vysvetlené" prečo zastali vydávať články. Určite si sa tento projekt aktivuje keď bude potreba pre niekoho. Teraz trochu zo strany. Ako je naprogramovaný KSB fórum? Je možné priamo pristupovať jednotlivým stránkam priamo cez IP adresy. hm. takže ping na ksbforum hodilo 92.240.253.41 Ale tá ip adresa ukázala prázdnu stránku vo firefoxe. Skúsim zmeniť DNS server.

Že je tam i Protiproud je překvapující.

Blíží se prezidentské volby, nebude kandidovat i starej Klaus?


[quote="pid:59842, uid:240"]Že je tam i Protiproud je překvapující.[/quote] Blíží se prezidentské volby, nebude kandidovat i starej Klaus?

Aeronet, Protiproud a další weby vypnuté
O čem to svědčí? O tom, že je nás hodně a mají z nás strach. Vědí, že ta jejich lživá propaganda má své hranice a po čase se začne kácet jak domeček z karet, přesně tak, jak propaganda covidu. Ale mají to marné. Ať zkusí zacpat všechny otvory řešeta!


[quote="pid:59893, uid:755"]Aeronet, Protiproud a další weby vypnuté[/quote]O čem to svědčí? O tom, že je nás hodně a mají z nás strach. Vědí, že ta jejich lživá propaganda má své hranice a po čase se začne kácet jak domeček z karet, přesně tak, jak propaganda covidu. Ale mají to marné. Ať zkusí zacpat všechny otvory řešeta!
Upravené 25. 2. 2022 o 17:44

Zablokované jsou weby Aeronet.cz, Protiproud.cz ,Ceskobezcenzury.cz, Voxpopuliblog.cz, Prvnizpravy.cz, Czechfreepress.cz, Exanpro.cz a Skrytapravda.cz.


Nie je to ukážka sily, ale slabosti. Nedokážu ponúknuť nič, za čím by ľudia šli. Dokážu len strašiť.


[quote="pid:59842, uid:240"]Zablokované jsou weby Aeronet.cz, Protiproud.cz ,Ceskobezcenzury.cz, Voxpopuliblog.cz, Prvnizpravy.cz, Czechfreepress.cz, Exanpro.cz a Skrytapravda.cz.[/quote] Nie je to ukážka sily, ale slabosti. Nedokážu ponúknuť nič, za čím by ľudia šli. Dokážu len strašiť.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.

Tí blbci možno naozaj vypnú internet, ako to znie zo Spojených štátov amerických, alebo od jaternice zo skládky.


Tí blbci možno naozaj vypnú internet, ako to znie zo Spojených štátov amerických, alebo od jaternice zo skládky.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 25. 2. 2022 o 17:58

Treba otvoriť súbor hore uvedený ako admin užívateľ pod windowsom a vložiť doňho ten riadok s IP adresou za ktorou nasleduje meno domény aeronet.cz. Uložiť. Hotovo.


Treba otvoriť súbor hore uvedený ako admin užívateľ pod windowsom a vložiť doňho ten riadok s IP adresou za ktorou nasleduje meno domény aeronet.cz. Uložiť. Hotovo.

Nechcete založit Discord server nebo Telegram kanál ?
(ano vím, že už jsou Telegram zprávy)


Discord by mohl být docela dobrá náhrada. Sekce, témata a vlákna.
Navíc se tam dají dělat skupinové srazy/telehovory a přednášky.


Nechcete založit Discord server nebo Telegram kanál ? (ano vím, že už jsou Telegram zprávy) Discord by mohl být docela dobrá náhrada. Sekce, témata a vlákna. Navíc se tam dají dělat skupinové srazy/telehovory a přednášky.

Pri aeronete to bude krycia akcia.

Sledoval jsem jenom Czechfreepress, Protiproud a občas Aeronet. Aeronet a Protiproud jsou jasný, souhlasím beze zbytku, a často mi blikala kontrolka i u Czechfreepressu. Ostatní nemohu hodnotit, protože jsem tam zabloudil jen nahodile.


[quote="pid:59859, uid:202"]Pri aeronete to bude krycia akcia.[/quote] Sledoval jsem jenom Czechfreepress, Protiproud a občas Aeronet. Aeronet a Protiproud jsou jasný, souhlasím beze zbytku, a často mi blikala kontrolka i u Czechfreepressu. Ostatní nemohu hodnotit, protože jsem tam zabloudil jen nahodile.

Je možné že aj vás o chvíľu bloknú z DNS servrov, tak ako aeronet.cz alebo cfp. Tu je zoznam IP adries kto by potreboval:


192.124.249.14 aeronet.cz
142.251.36.129 myslenkyocemkoli.blogspot.com
89.221.213.141 skrytapravda.cz
88.86.120.88 exanpro.cz
78.24.14.63 prvnizpravy.cz
217.11.249.162 protiproud.cz
178.238.37.215 www.voxpopuliblog.cz
88.86.120.88 www.exanpro.cz
185.178.175.226 www.czechfreepress.cz


V Linuxe treba pridat do suboru /etc/hosts a uz to ide, a vo Win do C:\Windows\System32\drivers\etc a restart.


s0lar
https://myslenkyocemkoli.blogspot.com/2022/02/co-se-deje-na-ukrajine-2.html
celkom dolu v diskusii


Je možné že aj vás o chvíľu bloknú z DNS servrov, tak ako aeronet.cz alebo cfp. Tu je zoznam IP adries kto by potreboval: 192.124.249.14 aeronet.cz 142.251.36.129 myslenkyocemkoli.blogspot.com 89.221.213.141 skrytapravda.cz 88.86.120.88 exanpro.cz 78.24.14.63 prvnizpravy.cz 217.11.249.162 protiproud.cz 178.238.37.215 www.voxpopuliblog.cz 88.86.120.88 www.exanpro.cz 185.178.175.226 www.czechfreepress.cz V Linuxe treba pridat do suboru /etc/hosts a uz to ide, a vo Win do C:\Windows\System32\drivers\etc a restart. s0lar https://myslenkyocemkoli.blogspot.com/2022/02/co-se-deje-na-ukrajine-2.html celkom dolu v diskusii

Že je tam i Protiproud je překvapující.

Včera v článku Hájek písal, že očakáva zablokovanie. Už nefunguje.
Aeronet môže byť aj provokačno imitačne na krátku dobu pozastavený.


Korčok si myslí, že by sa mal prijať aj zákon na zamedzenie šírenia dezinformácií. Podľa neho sa návrh zákona môže objaviť už v piatok na rokovaní vlády.
https://spravy.pravda.sk/svet/clanok/617983-online-rusko-utoci-na-ukrajinu/


[quote="pid:59842, uid:240"]Že je tam i Protiproud je překvapující.[/quote] Včera v článku Hájek písal, že očakáva zablokovanie. Už nefunguje. Aeronet môže byť aj provokačno imitačne na krátku dobu pozastavený. Korčok si myslí, že by sa mal prijať aj zákon na zamedzenie šírenia dezinformácií. Podľa neho sa návrh zákona môže objaviť už v piatok na rokovaní vlády. https://spravy.pravda.sk/svet/clanok/617983-online-rusko-utoci-na-ukrajinu/

Nikto nepríde do raja na cudzom chrbte.

Převzato do Miroslava Macka:
Otevřený dopis premiérovi Fialovi
Pane předsedo vlády, pane předsedo ODS,
s ohromným znepokojením sleduji, kterak Vaše vláda přistupuje ke svobodě slova, která (ostatně jako každá svoboda) je nedělitelná, tedy buďto je anebo není.
Rozhodnutí nic.cz na základě doporučení vlády zablokovat vybrané „dezinformační weby“ se ničím neliší od pálení knih v nacistickém Německu či rušení „štvavých vysílaček“ Svobodná Evropa a Hlas Ameriky komunistickým režimem, abych uvedl jen dva příklady, o kterých byste mohl mít necenzurované informace od svých rodičů.
Účel je totiž zcela stejný: „ochránit“ hloupé občany, kteří podle Vás nemají tolik soudnosti a rozumu jako Vy a Vaši cenzoři, před tím, aby si mohli učinit z nabízených informací a komentářů vlastní závěry, a tak si nedejbože začali myslet něco jiného, než si přeje státní propaganda.
A rozhodně se nevymlouvejte na „mimořádnou situaci“ či nějaké „ohrožení“ a namísto zákazů se snažte informovat občany tak, aby ve Vaše informace měli plnou důvěru a nemuseli (tak jako my v mládí) po večerech ladit na přijímači „štvavé vysílačky“.
Jako jednomu z otců - zakladatelů ODS je mi to dvojnásobně odporné, neboť jste předsedou této strany, které jsme dali nedělitelnou svobodu slova do vínku. Vždy jsme také měli důvěru v občany, že vlastním rozumem dokáží oddělit zrno od plev.
Se vší vehemencí Vás žádám, abyste toto vládní rozhodnutí co nejdříve přehodnotil a přestal dělat z občanů tupé nemyslící stádo, které je zapotřebí „vést“ tím jediným správným směrem. Bez svobody slova jde totiž vždy o cestu do pekel.
Miroslav Macek


    1. 2022

Převzato do Miroslava Macka: Otevřený dopis premiérovi Fialovi Pane předsedo vlády, pane předsedo ODS, s ohromným znepokojením sleduji, kterak Vaše vláda přistupuje ke svobodě slova, která (ostatně jako každá svoboda) je nedělitelná, tedy buďto je anebo není. Rozhodnutí nic.cz na základě doporučení vlády zablokovat vybrané „dezinformační weby“ se ničím neliší od pálení knih v nacistickém Německu či rušení „štvavých vysílaček“ Svobodná Evropa a Hlas Ameriky komunistickým režimem, abych uvedl jen dva příklady, o kterých byste mohl mít necenzurované informace od svých rodičů. Účel je totiž zcela stejný: „ochránit“ hloupé občany, kteří podle Vás nemají tolik soudnosti a rozumu jako Vy a Vaši cenzoři, před tím, aby si mohli učinit z nabízených informací a komentářů vlastní závěry, a tak si nedejbože začali myslet něco jiného, než si přeje státní propaganda. A rozhodně se nevymlouvejte na „mimořádnou situaci“ či nějaké „ohrožení“ a namísto zákazů se snažte informovat občany tak, aby ve Vaše informace měli plnou důvěru a nemuseli (tak jako my v mládí) po večerech ladit na přijímači „štvavé vysílačky“. Jako jednomu z otců - zakladatelů ODS je mi to dvojnásobně odporné, neboť jste předsedou této strany, které jsme dali nedělitelnou svobodu slova do vínku. Vždy jsme také měli důvěru v občany, že vlastním rozumem dokáží oddělit zrno od plev. Se vší vehemencí Vás žádám, abyste toto vládní rozhodnutí co nejdříve přehodnotil a přestal dělat z občanů tupé nemyslící stádo, které je zapotřebí „vést“ tím jediným správným směrem. Bez svobody slova jde totiž vždy o cestu do pekel. Miroslav Macek 25. 2. 2022

Pridávam aj (cez dig, kým ešte bežia)
85.248.228.135 www.hlavnespravy.sk
193.179.46.1 www.zvedavec.cz


Aeronet som podľa návodu od @Lavazza a @Pentuer rozchodil (po čom som najmenej túžil), ale První správy nie.

  • Už to chodí, len tam kde bolo treba som musel dopísať "www."

Vďaka.


Pridávam aj (cez dig, kým ešte bežia) 85.248.228.135 www.hlavnespravy.sk 193.179.46.1 www.zvedavec.cz Aeronet som podľa návodu od @Lavazza a @Pentuer rozchodil (po čom som najmenej túžil), ale První správy nie. - Už to chodí, len tam kde bolo treba som musel dopísať "www." Vďaka.
Upravené 25. 2. 2022 o 20:50

Jako jednomu z otců - zakladatelů ODS je mi to dvojnásobně odporné, neboť jste předsedou této strany,

Jak Macka vůbec nemusím, tak tady jsem si ho s chutí přečetla a dávám velké plus. A umím si dobře představit, jak je těm "otcům zakladatelům", kteří si tak zakládali na tom, že jsou odlišní od komunistů. A Fiala - ten "hrdý pokračovatel" - se zachová jak nejhorší politruk, cenzor. Je vidět, že ODS už není modrá, ale úplně nám zfialověla.


[quote="pid:59938, uid:158"]Jako jednomu z otců - zakladatelů ODS je mi to dvojnásobně odporné, neboť jste předsedou této strany,[/quote] Jak Macka vůbec nemusím, tak tady jsem si ho s chutí přečetla a dávám velké plus. A umím si dobře představit, jak je těm "otcům zakladatelům", kteří si tak zakládali na tom, že jsou odlišní od komunistů. A Fiala - ten "hrdý pokračovatel" - se zachová jak nejhorší politruk, cenzor. Je vidět, že ODS už není modrá, ale úplně nám zfialověla.

Pridávam aj (cez dig, kým ešte bežia)
85.248.228.135 hlavnespravy.sk
193.179.46.1 zvedavec.cz


Aeronet som podľa návodu od Lavazzi rozchodil (po čom som najmenej túžil), ale První správy nie. Ani cez VPN, ani cez proxy. Má niekto ešte nejaký tip?


Vieme aj IV? Mne ani kamoške nejde teraz. Ďakujem


[quote="pid:59939, uid:753"]Pridávam aj (cez dig, kým ešte bežia) 85.248.228.135 hlavnespravy.sk 193.179.46.1 zvedavec.cz Aeronet som podľa návodu od Lavazzi rozchodil (po čom som najmenej túžil), ale První správy nie. Ani cez VPN, ani cez proxy. Má niekto ešte nejaký tip?[/quote] Vieme aj IV? Mne ani kamoške nejde teraz. Ďakujem

Nakoniec dopadneme ako v jednom US filme, kde digitálny koncentrák museli obísť cez klasické analógové vysielačky...


Nakoniec dopadneme ako v jednom US filme, kde digitálny koncentrák museli obísť cez klasické analógové vysielačky...

Moderátor

12
11.51k
116
38
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept