Egregoriálno-matričné riadenie
Slavia a Anglosaská férovka

To co se stalo po zápase Evropské ligy, jen ukazuje na zoufalý morální stav západní společnosti a rozklad jejich nástrojů konkrétně fotbalistů a sportovních klubů, nejen že zápas připomínal válečnou vřavu, kde slávie dostávala jednu ránu za druhou, a golman Kolář musel dokonce v polovině zápasu z hřiště, po střetu s útočníkem, který mu (údajně ho neviděl) uštědřil kung-fu kop do hlavy, po kterém šel zkrvavený Kolář k zemi. A dohra nechutná, po zápase, posuďte sami. Za to by měl klub dostat tučnou pokutu, né-li zákaz pokračovat v příštich letech v této souteži. Nic takového nepamatuji!
https://www.sport.cz/fotbal/evropska-liga/clanek/2212486-peklo-ve-skotsku-stopera-kudelu-v-tunelu-stadionu-zbili-do-krve-slavii-evakuovala-z-ibroxu-policie.html#topstory


To co se stalo po zápase Evropské ligy, jen ukazuje na zoufalý morální stav západní společnosti a rozklad jejich nástrojů konkrétně fotbalistů a sportovních klubů, nejen že zápas připomínal válečnou vřavu, kde slávie dostávala jednu ránu za druhou, a golman Kolář musel dokonce v polovině zápasu z hřiště, po střetu s útočníkem, který mu (údajně ho neviděl) uštědřil kung-fu kop do hlavy, po kterém šel zkrvavený Kolář k zemi. A dohra nechutná, po zápase, posuďte sami. Za to by měl klub dostat tučnou pokutu, né-li zákaz pokračovat v příštich letech v této souteži. Nic takového nepamatuji! https://www.sport.cz/fotbal/evropska-liga/clanek/2212486-peklo-ve-skotsku-stopera-kudelu-v-tunelu-stadionu-zbili-do-krve-slavii-evakuovala-z-ibroxu-policie.html#topstory
Upravené 19. 3. 2021 o 12:56

Dochází k zajímavé situaci: naši hráči ⁦@slaviaofficial
⁩ a trenéři nejsou vpuštěni ani 30 min. po zápase do šaten....
https://twitter.com/DanielKonrad01/status/1372675376854528009
Do satny mohl jen brankar Ondrej Kolar s jednim lekarem. Organizaci tohoto UEFA zapasu lze jen tezko porozumet.

Dochází k zajímavé situaci: naši hráči ⁦@slaviaofficial ⁩ a trenéři nejsou vpuštěni ani 30 min. po zápase do šaten.... https://twitter.com/DanielKonrad01/status/1372675376854528009 Do satny mohl jen brankar Ondrej Kolar s jednim lekarem. Organizaci tohoto UEFA zapasu lze jen tezko porozumet.

Nechci sýčkovat, ale v dnešním "absurdním světě" to nespíš směřuje k vyloučení Slávie z Evropské ligy, anulaci zápasu ve prospěch Glasgow Rangers, tvrdému trestu pro Ondřeje Kúdelu, apod.
Když to nejde na hřišti, tak to půjde přes UEFA. Nic nového pod sluncem, nejen ve fotbale.


Nechci sýčkovat, ale v dnešním "absurdním světě" to nespíš směřuje k vyloučení Slávie z Evropské ligy, anulaci zápasu ve prospěch Glasgow Rangers, tvrdému trestu pro Ondřeje Kúdelu, apod. Když to nejde na hřišti, tak to půjde přes UEFA. Nic nového pod sluncem, nejen ve fotbale.

Stejně se obávám, že bude potrestaná pouze Slávie, za údajně rasistický výrok, Kuděly.
Klub Rangers bude ještě vystaven do role, "mučedníka". Co na plat UEFA je plná pederastů a mafiozních strktur. A to přece nejde, aby Slovanský tým porazil Západní Velkoklub. Když to nešlo na hřišti, půjde to přes struktury UEFA.


Stejně se obávám, že bude potrestaná pouze Slávie, za údajně rasistický výrok, Kuděly. Klub Rangers bude ještě vystaven do role, "mučedníka". Co na plat UEFA je plná pederastů a mafiozních strktur. A to přece nejde, aby Slovanský tým porazil Západní Velkoklub. Když to nešlo na hřišti, půjde to přes struktury UEFA.
Upravené 19. 3. 2021 o 09:47

Nechci sýčkovat, ale v dnešním "absurdním světě" to nespíš směřuje k vyloučení Slávie z Evropské ligy, anulaci zápasu ve prospěch Glasgow Rangers, tvrdému trestu pro Ondřeje Kúdelu, apod.
Když to nejde na hřišti, tak to půjde přes UEFA. Nic nového pod sluncem, nejen ve fotbale.
Ludvíku, ano obávám se, že tak třeba, aby se ukázala i těm nejzabedněnějším fanouškům, co je ta jejich Evropská Fair play zač.


 smile Příspěvek výše jsem napsal nezávisle na tvém komentáři, hezká shoda.


[quote="pid:7817, uid:270"]Nechci sýčkovat, ale v dnešním "absurdním světě" to nespíš směřuje k vyloučení Slávie z Evropské ligy, anulaci zápasu ve prospěch Glasgow Rangers, tvrdému trestu pro Ondřeje Kúdelu, apod. Když to nejde na hřišti, tak to půjde přes UEFA. Nic nového pod sluncem, nejen ve fotbale.[/quote]Ludvíku, ano obávám se, že tak třeba, aby se ukázala i těm nejzabedněnějším fanouškům, co je ta jejich Evropská Fair play zač. :) Příspěvek výše jsem napsal nezávisle na tvém komentáři, hezká shoda.
Upravené 19. 3. 2021 o 09:46

Ono už bylo rasistické, že si Slavia dovolila vyhrát. I přesto, že mají v týmu několik černochů.


Nejlépe hodnocený příspěvek z diskuse:


"Jedou na dnešní naprosto nesmyslné vlně. Jakékoliv své sprosté nezvládnuté chování obhajují rasismem soupeře. Mám obavy, že i jim se to vyplatí. Mohou totiž surově a velmi nebezpečně zranit bělocha. Mohou skopat ostatní jeho spoluhráče. Mohou si na jednom vylít frustraci zbabělým napadením po zápase. Ale když vás samotné pak obviní z rasismu, byť by to bylo evidentně vylhané, máte problém vy. A oni s tím kalkulují. Tohle se podařilo naučit lidi s jinou barvou kůže. Vyvolává to v nich pocit nadřazenosti. A hlavně se to neskutečně zneužívá. A bohužel není dnes síly, která by to zastavila. Kdo by se o to jen pokusil, bude smeten jako rasista. Gerrad a celkově ostrovní fotbal u mě obrovsky ztratili. Přesto mám obavy, že potrestáná bude Slavia."


https://www.youtube.com/watch?v=6dVRNKr-y0s


...Tak tohle se nevidí ani v MMA.


Ono už bylo rasistické, že si Slavia dovolila vyhrát. I přesto, že mají v týmu několik černochů. Nejlépe hodnocený příspěvek z diskuse: "Jedou na dnešní naprosto nesmyslné vlně. Jakékoliv své sprosté nezvládnuté chování obhajují rasismem soupeře. Mám obavy, že i jim se to vyplatí. Mohou totiž surově a velmi nebezpečně zranit bělocha. Mohou skopat ostatní jeho spoluhráče. Mohou si na jednom vylít frustraci zbabělým napadením po zápase. Ale když vás samotné pak obviní z rasismu, byť by to bylo evidentně vylhané, máte problém vy. A oni s tím kalkulují. Tohle se podařilo naučit lidi s jinou barvou kůže. Vyvolává to v nich pocit nadřazenosti. A hlavně se to neskutečně zneužívá. A bohužel není dnes síly, která by to zastavila. Kdo by se o to jen pokusil, bude smeten jako rasista. Gerrad a celkově ostrovní fotbal u mě obrovsky ztratili. Přesto mám obavy, že potrestáná bude Slavia." https://www.youtube.com/watch?v=6dVRNKr-y0s ...Tak tohle se nevidí ani v MMA.

..Tak tohle se nevidí ani v MMA.
Kolář mohl přijít o oko... Nechutné, opovržení hodné, doživotní distanc!


[quote="pid:7820, uid:181"]..Tak tohle se nevidí ani v MMA.[/quote]Kolář mohl přijít o oko... Nechutné, opovržení hodné, doživotní distanc!

Dost to připomíná situaci

V noosfere se to tluce a takto se to projevuje u nas "dole".

Může tu jít i o přímo řízenou provokaci (strukturně) - zvyšování revolučního potenciálu, přikládání pod kotel. Pumpování emocí do davu. Co se asi stane, až dorazí někdo podobný k zápasu do ČR?
Pokud bude následně potrestána Slávie, a to je dost pravděpodobné, je to dost zjevný pokus, jak přiložit další polínko pod kotel. Kdo řídí fotbal a UEFU všichni víme. Jasný signál, že se západem fair-play prostě hrát nepůjde.
"Slávia" (Slovani) jsou určeni k likvidaci. Jen další potvrzení faktu, že jsme pro ně spotřební materiál viz. také průběh COVIDu u nás. Nic jiného než orientace na východ nás nezachrání.


Dost to připomíná situaci [quote="pid:7824, uid:306"]V noosfere se to tluce a takto se to projevuje u nas "dole".[/quote] Může tu jít i o přímo řízenou provokaci (strukturně) - zvyšování revolučního potenciálu, přikládání pod kotel. Pumpování emocí do davu. Co se asi stane, až dorazí někdo podobný k zápasu do ČR? Pokud bude následně potrestána Slávie, a to je dost pravděpodobné, je to dost zjevný pokus, jak přiložit další polínko pod kotel. Kdo řídí fotbal a UEFU všichni víme. Jasný signál, že se západem fair-play prostě hrát nepůjde. "Slávia" (Slovani) jsou určeni k likvidaci. Jen další potvrzení faktu, že jsme pro ně spotřební materiál viz. také průběh COVIDu u nás. Nic jiného než orientace na východ nás nezachrání.

Nasi

V barvách červená a bílá.
Kdo to kromě našeho brankáře dostal blm-kopanec do hlavy? Ve vlastní hře (2x11) jménem fotbal.
Červenobílý tým vyhrává hru, ale zkouší (budou zkoušet?) ho dusit strukturně (jak se to daří či nedaří počítám uvidíme z reakce UEFA).


[quote="pid:7824, uid:306"]Nasi[/quote] V barvách červená a bílá. Kdo to kromě našeho brankáře dostal blm-kopanec do hlavy? Ve vlastní hře (2x11) jménem fotbal. Červenobílý tým vyhrává hru, ale zkouší (budou zkoušet?) ho dusit strukturně (jak se to daří či nedaří počítám uvidíme z reakce UEFA).

ktere se nevyhneme

Klepu na nenatřené dřevo...


[quote="pid:7824, uid:306"]ktere se nevyhneme[/quote] Klepu na nenatřené dřevo...

Faul na Koláře je šílený a zvažoval bych podání trestního oznámení. Zde nevidím rozdíl, zda je to na ulici nebo na hřišti. Fotbal hraji celý život a tohle se nevidí ani v pralesní lize.


Ale s tím Kúdelou je to divné, koukněte na video odjezdu Slavie ze stadionu, tam zrovna nevypadá, že by byl zbitý, tak jak to Slavia podává:
https://twitter.com/ramanbhardwajTV/status/1372702868998926340

Faul na Koláře je šílený a zvažoval bych podání trestního oznámení. Zde nevidím rozdíl, zda je to na ulici nebo na hřišti. Fotbal hraji celý život a tohle se nevidí ani v pralesní lize. Ale s tím Kúdelou je to divné, koukněte na video odjezdu Slavie ze stadionu, tam zrovna nevypadá, že by byl zbitý, tak jak to Slavia podává: https://twitter.com/ramanbhardwajTV/status/1372702868998926340

V barvách červená a bílá.

Správně, vlajka GP.


[quote="pid:7833, uid:240"]V barvách červená a bílá.[/quote] Správně, vlajka GP.

https://twitter.com/JaroslavTvrdik/status/1372831728562241538?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1372831728562241538%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.sport.cz%2Ffotbal%2Fevropska-liga%2Fclanek%2F2213296-roofe-zlomil-kolarovi-celni-kost-po-navratu-do-prahy-ceka-slavistickeho-golmana-dalsi-vysetreni.htmltopstory

Po utkání nebyl tým vpuštěn do kabin a Ondřej Kúdela byl zbaběle bez varování zbit pěstmi do obličeje hráčem Kamarou za přítomnosti trenéra Stevena Gerrarda. V šoku byli i zástupci UEFA, kteří byli u celého incidentu osobně přítomni. Tým je nyní v bezpečí na hotelu pod dohledem skotské policie.


je zarážející že se na tom podílel i trenér, pokud se to tak opravdu stalo.


https://twitter.com/JaroslavTvrdik/status/1372831728562241538?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1372831728562241538%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.sport.cz%2Ffotbal%2Fevropska-liga%2Fclanek%2F2213296-roofe-zlomil-kolarovi-celni-kost-po-navratu-do-prahy-ceka-slavistickeho-golmana-dalsi-vysetreni.htmltopstory Po utkání nebyl tým vpuštěn do kabin a Ondřej Kúdela byl zbaběle bez varování zbit pěstmi do obličeje hráčem Kamarou za přítomnosti trenéra Stevena Gerrarda. V šoku byli i zástupci UEFA, kteří byli u celého incidentu osobně přítomni. Tým je nyní v bezpečí na hotelu pod dohledem skotské policie. je zarážející že se na tom podílel i trenér, pokud se to tak opravdu stalo.
Upravené 19. 3. 2021 o 12:40

Odložte kopačky a hodnoťte to jako kobáci . Slávie (GP včetně vlastnictví klubu Čínou) demonstruje střet GP se starým nástrojem na půdě starého atlantizmu. To je tak zřetelný signál přes hru GP (fotbal), jeho symboliku a podle všeho i nastávající důsledky, že nic lepšího nešlo vymyslet. A navíc- SLÁVIE a navíc PRAHA . Už chápete, proč jsme pod takovým tlakem ?
Možná proto, že mně forbal jako takový absolutně nezajímá (přestože jsem ho v minulosti hrál), dívám se nato bez emocí. Další zuajímavý moment - stžetl se "bílý s černým". Dosud byl preferován vždy černý, ať učinil cokoliv. Co nás čeká teď ? Může to být globální úder na celé BLM.


Odložte kopačky a hodnoťte to jako kobáci . Slávie (GP včetně vlastnictví klubu Čínou) demonstruje střet GP se starým nástrojem na půdě starého atlantizmu. To je tak zřetelný signál přes hru GP (fotbal), jeho symboliku a podle všeho i nastávající důsledky, že nic lepšího nešlo vymyslet. A navíc- SLÁVIE a navíc PRAHA . Už chápete, proč jsme pod takovým tlakem ? Možná proto, že mně forbal jako takový absolutně nezajímá (přestože jsem ho v minulosti hrál), dívám se nato bez emocí. Další zuajímavý moment - stžetl se "bílý s černým". Dosud byl preferován vždy černý, ať učinil cokoliv. Co nás čeká teď ? Může to být globální úder na celé BLM.

Může to být globální úder na celé BLM.
Bolete, může být, může být, ale moc bych na to nesázel, ale pokud by to dopadlo jak říkáš, byl by to velice silný signál na změnu poměrů ve světe.


[quote="pid:7856, uid:57"]Může to být globální úder na celé BLM.[/quote] Bolete, může být, může být, ale moc bych na to nesázel, ale pokud by to dopadlo jak říkáš, byl by to velice silný signál na změnu poměrů ve světe.

Odložte kopačky

Mno, aspoň jsem rozvázal šňůrky (neboli tkaničky :-) ...


V barvách červená a bílá.
Kdo to kromě našeho brankáře dostal blm-kopanec do hlavy? Ve vlastní hře (2x11) jménem fotbal.
Červenobílý tým vyhrává hru, ale zkouší (budou zkoušet?) ho dusit strukturně (jak se to daří či nedaří počítám uvidíme z reakce UEFA).


Spíš než do kategorie "Zahraniční politika" by to sedlo do kategorie "Egregoriálno-matričné riadenie"..


[quote="pid:7856, uid:57"]Odložte kopačky[/quote] Mno, aspoň jsem rozvázal šňůrky (neboli tkaničky :-) ... [quote="pid:7833, uid:240"]V barvách červená a bílá. Kdo to kromě našeho brankáře dostal blm-kopanec do hlavy? Ve vlastní hře (2x11) jménem fotbal. Červenobílý tým vyhrává hru, ale zkouší (budou zkoušet?) ho dusit strukturně (jak se to daří či nedaří počítám uvidíme z reakce UEFA).[/quote] Spíš než do kategorie "Zahraniční politika" by to sedlo do kategorie "Egregoriálno-matričné riadenie"..
Upravené 19. 3. 2021 o 12:56

Samozřejmě . Je to příležitost a právě "česká a slovanská" příslušnost SLAVIE a místo střetu (malobritánie) je podle mně tak křičící, že to prostě nejde přehlédnout. Já nehovořím o krocích, které v první fázi proběhnou, ale :


  • slovanský tým, za zády s Čínou (GP) vybojoval utkání na půdě delimitovaného nástroje GP
  • slovanský tým zvítězil (proxy vítězství GP)
  • delimitovaný nástroj použil sílu k odvetě , ale neměl tu sílu zvrátit výsledek. Síla dnes už neřeší podstatu.
  • finále bude už mimo pracovní plochu Slávie a Glasgow (to jsou jen nástroje) . Bude se to řešit na nadnárodní úrovni s velmi výrazným dopadem na indikativní nástroj GP-fotbal.A díky tomu, že je fotbal u nás tak populární, dosáhli GP výrazného ochladnutí vztahu Čechů k anglos.Apropó - co to melou ti frantíci s tou záměnou angliny latinou. Latina je "jejich" a Macron taky.Mozaiko,mozaiko, už se nám zjevuješ...

Samozřejmě . Je to příležitost a právě "česká a slovanská" příslušnost SLAVIE a místo střetu (malobritánie) je podle mně tak křičící, že to prostě nejde přehlédnout. Já nehovořím o krocích, které v první fázi proběhnou, ale : - slovanský tým, za zády s Čínou (GP) vybojoval utkání na půdě delimitovaného nástroje GP - slovanský tým zvítězil (proxy vítězství GP) - delimitovaný nástroj použil sílu k odvetě , ale neměl tu sílu zvrátit výsledek. Síla dnes už neřeší podstatu. - finále bude už mimo pracovní plochu Slávie a Glasgow (to jsou jen nástroje) . Bude se to řešit na nadnárodní úrovni s velmi výrazným dopadem na indikativní nástroj GP-fotbal. A díky tomu, že je fotbal u nás tak populární, dosáhli GP výrazného ochladnutí vztahu Čechů k anglos. Apropó - co to melou ti frantíci s tou záměnou angliny latinou. Latina je "jejich" a Macron taky. Mozaiko,mozaiko, už se nám zjevuješ...

Spíš než do kategorie "Zahraniční politika" by to sedlo do kategorie "Egregoriálno-matričné riadenie"..


zmenene


[quote="pid:7860, uid:240"]Spíš než do kategorie "Zahraniční politika" by to sedlo do kategorie "Egregoriálno-matričné riadenie"..[/quote] zmenene

Spíš než do kategorie "Zahraniční politika" by to sedlo do kategorie "Egregoriálno-matričné riadenie"..
Promiň, ale vnímám sport na této urovni jako silný politický nástroj, viz. zákazy pro Rusko apod. Tento zápas může mít politickou dohru, konotace.


[quote="pid:7860, uid:240"]Spíš než do kategorie "Zahraniční politika" by to sedlo do kategorie "Egregoriálno-matričné riadenie"..[/quote]Promiň, ale vnímám sport na této urovni jako silný politický nástroj, viz. zákazy pro Rusko apod. Tento zápas může mít politickou dohru, konotace.

sport na této urovni jako silný politický nástroj

OK, ale tohle je ještě o něco silnější záležitost než jen "obyčejná" politika...
Proto ten přesun...


[quote="pid:7863, uid:149"]sport na této urovni jako silný politický nástroj[/quote] OK, ale tohle je ještě o něco silnější záležitost než jen "obyčejná" politika... Proto ten přesun...

Slávie (GP včetně vlastnictví klubu Čínou) demonstruje střet GP se starým nástrojem na půdě starého atlantizmu.

Ring volný pro "druhé kolo"? Losovačka proběhla...
Naši by mohli zvážit použití některých částí hokejové výstroje... (Kdo rád hraje ne fotbal, ale hokej? A má na dresu číslo 11 ?:-) (řešení tajenky na konci příspěvku)


"Los čtvrtfinále Evropské ligy: Slavia jde na Arsenal, první zápas venku"
19.3.2021 13:14
https://isport.blesk.cz/clanek/fotbal-evropske-pohary-evropska-liga/393204/los-ctvrtfinale-evropske-ligy-slavia-jde-na-arsenal-prvni-zapas-venku.html
"Tak zase na Ostrovy! Fotbalisté Slavie se ve čtvrtfinále Evropské ligy utkají s anglickým Arsenalem. Rozhodl o tom los v Nyonu, první zápas se bude hrát v Londýně. V případném semifinále by slávisté hráli s lepším z dvojice Dinamo Záhřeb - Villarreal."


řešení tajenky:
2017
https://www.idnes.cz/hokej/nhl/vladimir-putin-jakub-voracek-philadelphie-flyers.A170207_120007_nhl_elv
2019
https://www.reflex.cz/clanek/zajimavosti/95092/putin-si-opet-hral-na-hokejistu-promenil-se-ve-stroj-na-skorovani-ale-take-spadl-kdyz-maval-divakum.html


[quote="pid:7856, uid:57"]Slávie (GP včetně vlastnictví klubu Čínou) demonstruje střet GP se starým nástrojem na půdě starého atlantizmu.[/quote] Ring volný pro "druhé kolo"? Losovačka proběhla... Naši by mohli zvážit použití některých částí hokejové výstroje... (Kdo rád hraje ne fotbal, ale hokej? A má na dresu číslo 11 ?:-) (řešení tajenky na konci příspěvku) "Los čtvrtfinále Evropské ligy: Slavia jde na Arsenal, první zápas venku" 19.3.2021 13:14 https://isport.blesk.cz/clanek/fotbal-evropske-pohary-evropska-liga/393204/los-ctvrtfinale-evropske-ligy-slavia-jde-na-arsenal-prvni-zapas-venku.html "**Tak zase na Ostrovy!** Fotbalisté Slavie se ve čtvrtfinále Evropské ligy utkají s anglickým **Arsenalem**. Rozhodl o tom los v Nyonu, první zápas se bude hrát **v Londýně**. V případném semifinále by slávisté hráli s lepším z dvojice Dinamo Záhřeb - Villarreal." řešení tajenky: 2017 https://www.idnes.cz/hokej/nhl/vladimir-putin-jakub-voracek-philadelphie-flyers.A170207_120007_nhl_elv 2019 https://www.reflex.cz/clanek/zajimavosti/95092/putin-si-opet-hral-na-hokejistu-promenil-se-ve-stroj-na-skorovani-ale-take-spadl-kdyz-maval-divakum.html
Upravené 19. 3. 2021 o 13:42

Arzenál, a ještě k tomu v Londýně . Co víc si přát . Sranda je v tom, že Slavie už nemusí dělat vůbec nic. protože SLAVIE vyhrála v malobritánii a ještě k tomu na nulu. Vše ostatní je jen uměle vyvolávaná reakce na tento fakt a tedy s mizivým informačním účinkem. odveta nikdy neřešila skutečný výsledek, ten byl dán.
počkám si na VVPj, ale nebylo by od věci ho poškádlit.


Arzenál, a ještě k tomu v Londýně . Co víc si přát . Sranda je v tom, že Slavie už nemusí dělat vůbec nic. protože SLAVIE vyhrála v malobritánii a ještě k tomu na nulu. Vše ostatní je jen uměle vyvolávaná reakce na tento fakt a tedy s mizivým informačním účinkem. odveta nikdy neřešila skutečný výsledek, ten byl dán. počkám si na VVPj, ale nebylo by od věci ho poškádlit.

Jen připomenu, že Slávie vyhrála i zápas v Leicester 0:2 Takže opravdu je to egregoriálně velice silné, nehledě na to, že náš národní tým, porazil Anglii před dvěma lety 2:1.


Jen připomenu, že Slávie vyhrála i zápas v Leicester 0:2 Takže opravdu je to egregoriálně velice silné, nehledě na to, že náš národní tým, porazil Anglii před dvěma lety 2:1.

Gólman Kolář utrpěl po tvrdém zákroku frakturu čelní kosti, britský tisk řeší ‚nechutný‘ závěr utkání
https://www.lidovky.cz/sport/fotbal/kolar-utrpel-po-tvrdem-zakroku-frakturu-celni-kosti-britsky-tisk-resi-nechutny-zaver-utkani.A210319_103054_ln-sport-fotbal_liako


Gólman Kolář utrpěl po tvrdém zákroku frakturu čelní kosti, britský tisk řeší ‚nechutný‘ závěr utkání https://www.lidovky.cz/sport/fotbal/kolar-utrpel-po-tvrdem-zakroku-frakturu-celni-kosti-britsky-tisk-resi-nechutny-zaver-utkani.A210319_103054_ln-sport-fotbal_liako

"Britský tisk tvrdí, že zná rasistickou urážku od slávisty"
https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/clanek/britsky-tisk-tvrdi-ze-zna-rasistickou-urazku-od-slavisty-40354547
"Na britských ostrovech i v Česku se od čtvrtečního večera řeší, co při zápase Evropské ligy řekl slávistický stoper Ondřej Kúdela do ucha černošskému záložníkovi Glasgow Rangers Glenu Kamaraovi. Podle skotského týmu Kúdela Kamaru nazval „zku.... opicí“, český hráč však trvá na tom, že soupeři řekl jen „zmr..“. Tvrdí to britské deníky Daily Mail a The Sun."


Nastává podobně paradoxní situace, jako v tom koronavirovém vtipu:
"Před plandemií: prd se maskoval zakašláním.
Během plandemie: zakašlání se maskuje prdem."


"Britský tisk tvrdí, že zná rasistickou urážku od slávisty" https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/clanek/britsky-tisk-tvrdi-ze-zna-rasistickou-urazku-od-slavisty-40354547 "Na britských ostrovech i v Česku se od čtvrtečního večera řeší, co při zápase Evropské ligy řekl slávistický stoper Ondřej Kúdela do ucha černošskému záložníkovi Glasgow Rangers Glenu Kamaraovi. Podle skotského týmu Kúdela Kamaru nazval „zku.... opicí“, český hráč však trvá na tom, že soupeři řekl **jen „zmr..“**. Tvrdí to britské deníky Daily Mail a The Sun." Nastává podobně paradoxní situace, jako v tom koronavirovém vtipu: "Před plandemií: prd se maskoval zakašláním. Během plandemie: zakašlání se maskuje prdem."

Slavia podala trestní oznámení za napadení Kúdely.
https://www.novinky.cz/zahranicni/clanek/slavia-podala-trestni-oznameni-za-napadeni-kudely-40354576#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=PtQuePmUCty-202103191813&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
Mezinárodní rozmazání je zajištěno. Průběh vyšetřování (UEFA i místní policie) mnohé naznačí.
Aktuální COVID-ový útok na náš stát je také veden z Londýna. Tento incident a jeho vyšetřování bude mít symbolický význam.


Slavia podala trestní oznámení za napadení Kúdely. https://www.novinky.cz/zahranicni/clanek/slavia-podala-trestni-oznameni-za-napadeni-kudely-40354576#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=PtQuePmUCty-202103191813&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Mezinárodní rozmazání je zajištěno. Průběh vyšetřování (UEFA i místní policie) mnohé naznačí. Aktuální COVID-ový útok na náš stát je také veden z Londýna. Tento incident a jeho vyšetřování bude mít symbolický význam.

Jak funguje anglosaská férovka je lehce dohledatelné.
Jeden příklad máme z roku 1938 , jmenuje se Mnichovská zrada.
Jiný příklad je z dnešní doby.
https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/soud-britanie-zprosteni-obvineni.A170403_202419_zahranicni_jj&ved=2ahUKEwjRuIuGhr3vAhWvtYsKHcESCd8QFjAAegQIARAC&usg=AOvVaw3i4jhsH1juP3B2YUkMrtpX
V obou je jasně vidět , jakou cenu přisuzují anglosaské zrůdy životům slovanů.


Jak funguje anglosaská férovka je lehce dohledatelné. Jeden příklad máme z roku 1938 , jmenuje se Mnichovská zrada. Jiný příklad je z dnešní doby. https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/soud-britanie-zprosteni-obvineni.A170403_202419_zahranicni_jj&ved=2ahUKEwjRuIuGhr3vAhWvtYsKHcESCd8QFjAAegQIARAC&usg=AOvVaw3i4jhsH1juP3B2YUkMrtpX V obou je jasně vidět , jakou cenu přisuzují anglosaské zrůdy životům slovanů.

Napadení našeho hráče bylo připraveno a promyšleno. Tady jsou jména svědků. Slavia podala trestní oznámení
Napadení hráče Ondřeje Kúdely bylo připraveno a promyšleno včetně vědomého zakrytí kamer na místě incidentu. Brutální a surový útok byl veden s plnou intenzitou s cílem zranit a způsobit fyzickou újmu,“ stojí v tiskovém oznámení na stránkách klubu.
Sám Kúdela čelí nařčení z rasistického útoku na hráče skotských Rangers Glena Kamary.
https://cz.sputniknews.com/ceskarepublika/2021031913351294-napadeni-naseho-hrace-bylo-pripraveno-a-promysleno-tady-jsou-jmena-svedku-slavia-podala-trestni/


Napadení našeho hráče bylo připraveno a promyšleno. Tady jsou jména svědků. Slavia podala trestní oznámení Napadení hráče Ondřeje Kúdely bylo připraveno a promyšleno včetně vědomého zakrytí kamer na místě incidentu. Brutální a surový útok byl veden s plnou intenzitou s cílem zranit a způsobit fyzickou újmu,“ stojí v tiskovém oznámení na stránkách klubu. Sám Kúdela čelí nařčení z rasistického útoku na hráče skotských Rangers Glena Kamary. https://cz.sputniknews.com/ceskarepublika/2021031913351294-napadeni-naseho-hrace-bylo-pripraveno-a-promysleno-tady-jsou-jmena-svedku-slavia-podala-trestni/

nařčení z rasistického útoku

Slávistický brankář Kolář utrpěl v Glasgowě frakturu čelní kosti. Namísto trestů bude UEFA řešit rasismus, zuří Klaus
https://cz.sputniknews.com/ceskarepublika/2021031913350013-slavisticky-brankar-kolar-utrpel-v-glasgowe-frakturu-celni-kosti-namisto-trestu-bude-uefa-resit/


[quote="pid:7953, uid:78"]nařčení z rasistického útoku[/quote] Slávistický brankář Kolář utrpěl v Glasgowě frakturu čelní kosti. Namísto trestů bude UEFA řešit rasismus, zuří Klaus https://cz.sputniknews.com/ceskarepublika/2021031913350013-slavisticky-brankar-kolar-utrpel-v-glasgowe-frakturu-celni-kosti-namisto-trestu-bude-uefa-resit/

Slávistický brankář Kolář utrpěl v Glasgowě frakturu čelní kosti. Namísto trestů bude UEFA řešit rasismus, zuří Klaus


BLM fair play podle anglosaských pravidel


  • pravidla západu jsou takové jaké jim vyhovujou...."Kdo chce snimi ještě hrát ? "

Slávistický brankář Kolář utrpěl v Glasgowě frakturu čelní kosti. Namísto trestů bude UEFA řešit rasismus, zuří Klaus BLM fair play podle anglosaských pravidel - pravidla západu jsou takové jaké jim vyhovujou...."Kdo chce snimi ještě hrát ? "
Upravené 20. 3. 2021 o 08:28

Proto se soustřeďme na výsledek celé akce .Ukázka bezstrukturního řízení v praxi.Odpis RSA a malobritánie běží tandemově. Pro ničivý účinek na submisivní vztah ČR k "Velké" malobritánii použili globalisté svůj osvědčený nástroj - honbu za Zemí na fotbalovém plácku. Britofilové to dostali naplno, podobně jako amerikafilové při každodenních faux-pas z Bidenových etud.
Já vím, že hodně českých občanů bude velmi nasranejch z kroků příštích, ale někdy je všechno špatné k něčemu dobré . Znovu si v klidu probírejme připravenou provokaci, držme palec Kolářovi (ten o ničem nevěděl),a sledujme, kam to zapluje.
Kredit ostrovních nadlidí utrpěl KO, a navíc- napadl nás "ublížený" chráněnec BLM na své domácí půdě. Představte si ,pražští Pepíci, že by měli tihle chráněnci běhat volně po pražských ulicích!! Chcete ? tak si zvolte tu sebranku s dredy anebo afro-retardáta.
Je to samozřejmě i předvolební tah - Piráti nějak mlčí . Kdoví proč ? nejsou instrukce z Portlandu ?


Proto se soustřeďme na výsledek celé akce .Ukázka bezstrukturního řízení v praxi.Odpis RSA a malobritánie běží tandemově. Pro ničivý účinek na submisivní vztah ČR k "Velké" malobritánii použili globalisté svůj osvědčený nástroj - honbu za Zemí na fotbalovém plácku. Britofilové to dostali naplno, podobně jako amerikafilové při každodenních faux-pas z Bidenových etud. Já vím, že hodně českých občanů bude velmi nasranejch z kroků příštích, ale někdy je všechno špatné k něčemu dobré . Znovu si v klidu probírejme připravenou provokaci, držme palec Kolářovi (ten o ničem nevěděl),a sledujme, kam to zapluje. Kredit ostrovních nadlidí utrpěl KO, a navíc- napadl nás "ublížený" chráněnec BLM na své domácí půdě. Představte si ,pražští Pepíci, že by měli tihle chráněnci běhat volně po pražských ulicích!! Chcete ? tak si zvolte tu sebranku s dredy anebo afro-retardáta. Je to samozřejmě i předvolební tah - Piráti nějak mlčí . Kdoví proč ? nejsou instrukce z Portlandu ?

https://www.novinky.cz/domaci/clanek/strasne-se-stydim-rekl-tvrdik-o-rasistickem-vzkazu-slavistickych-ultras-pro-kamaru-40354601#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=Bvea8Fnydxz-202103201622&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz přidávají se polínka pod kotel, je třeba dmýchat dokud je železo žhavé.


Fotbalová Slavia podala trestní oznámení na autory fotografie, na které údajní radikální fanoušci rasisticky urážejí hráče tmavé pleti Glena Kamaru ze skotského týmu Rangers FC. Strašně se stydím, je to nechutné, reagoval předseda představenstva Jaroslav Tvrdík. Sociální síť Instagram fotografii už smazala. Pražská policie Novinkám potvrdila, že věc vyhodnocuje.


https://www.novinky.cz/domaci/clanek/strasne-se-stydim-rekl-tvrdik-o-rasistickem-vzkazu-slavistickych-ultras-pro-kamaru-40354601#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=Bvea8Fnydxz-202103201622&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz přidávají se polínka pod kotel, je třeba dmýchat dokud je železo žhavé. Fotbalová Slavia podala trestní oznámení na autory fotografie, na které údajní radikální fanoušci rasisticky urážejí hráče tmavé pleti Glena Kamaru ze skotského týmu Rangers FC. Strašně se stydím, je to nechutné, reagoval předseda představenstva Jaroslav Tvrdík. Sociální síť Instagram fotografii už smazala. Pražská policie Novinkám potvrdila, že věc vyhodnocuje.

Kamara...tak mi to připomíná, že to je jako kdyby Japonec, který neumí anglicky, říkal Kamala.
Což mě přivádí ke 2, nevím, zda nějak významným střípkům, nicméně...
1) Trumpovi právníci na obraně proti letošnímu inkvizičnímu procesu impeachmentu Trumpa pustili video, kde i Kamala Harris v podstatě vyzývá k násilí a vtipkuje o smrti Trumpa a dalších lidí.
2) K Japonsku - Pamatujete, jak v boji za BLM Naomi Osakaová (otec Haiťan) odstoupila-neodstoupila z loňského tenisového turnaje v Cincinnati? Potom, co teatrálně odstoupila zase naskočila zpátky, jen aby nakonec, údajně kvůli nataženému stehennímu svalu, nenastoupila do finále proti Viktorii Azarenkové z Běloruska.


Kamara...tak mi to připomíná, že to je jako kdyby Japonec, který neumí anglicky, říkal Kamala. Což mě přivádí ke 2, nevím, zda nějak významným střípkům, nicméně... 1) Trumpovi právníci na obraně proti letošnímu inkvizičnímu procesu impeachmentu Trumpa pustili video, kde i Kamala Harris v podstatě vyzývá k násilí a vtipkuje o smrti Trumpa a dalších lidí. 2) K Japonsku - Pamatujete, jak v boji za BLM Naomi Osakaová (otec Haiťan) odstoupila-neodstoupila z loňského tenisového turnaje v Cincinnati? Potom, co teatrálně odstoupila zase naskočila zpátky, jen aby nakonec, údajně kvůli nataženému stehennímu svalu, nenastoupila do finále proti Viktorii Azarenkové z Běloruska.

Fotbalová Slavia podala trestní oznámení na autory fotografie, na které údajní radikální fanoušci rasisticky urážejí

Ty znám, ty na té fotce v článku s tím niga-transparentem, to jsou fotbaloví chuligáni od nás, z Thunovské ulice v Praze. Fandí už od roku 2016 , viz zde
“Inscenovaná potyčka? Ne, naše dobrá práce, hodnotí policie sobotní střet”
8.února 2016
https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/policejni-zasah-na-demonstraci-o-migraci-v-praze.A160208_151705_domaci_pku
Mají rádi pochodně, kdysi si byli posvítit i na jedno autonomní sociální centrum, viz zde
“Maskovaní násilníci podpálili centrum Klinika, které pomáhá běžencům”
6.února 2016
https://www.idnes.cz/zpravy/cerna-kronika/utok-na-centrum-klinika.A160206_195931_krimi_ane
;-)


[quote="pid:8009, uid:149"]Fotbalová Slavia podala trestní oznámení na autory fotografie, na které údajní radikální fanoušci rasisticky urážejí[/quote] Ty znám, ty na té fotce v článku s tím niga-transparentem, to jsou fotbaloví chuligáni od nás, z Thunovské ulice v Praze. Fandí už od roku 2016 , viz zde “Inscenovaná potyčka? Ne, naše dobrá práce, hodnotí policie sobotní střet” 8.února 2016 https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/policejni-zasah-na-demonstraci-o-migraci-v-praze.A160208_151705_domaci_pku Mají rádi pochodně, kdysi si byli posvítit i na jedno autonomní sociální centrum, viz zde “Maskovaní násilníci podpálili centrum Klinika, které pomáhá běžencům” 6.února 2016 https://www.idnes.cz/zpravy/cerna-kronika/utok-na-centrum-klinika.A160206_195931_krimi_ane ;-)
Upravené 20. 3. 2021 o 22:39

Jakmile jsem tu fotku viděl, říkám si že by čučkaři?


Jakmile jsem tu fotku viděl, říkám si že by čučkaři?

Byly doby, kdy sport povznášel a smiřoval.
Bohužel dnes je doba, že sport je zcela využíván politicky, škoda.
Připomíná to Klabzubovu jedenáctku od Basse, příště v Anglii budou hrát v nafukovacích dresech, ochrana před fauly!


Byly doby, kdy sport povznášel a smiřoval. Bohužel dnes je doba, že sport je zcela využíván politicky, škoda. Připomíná to Klabzubovu jedenáctku od Basse, příště v Anglii budou hrát v nafukovacích dresech, ochrana před fauly!

Ikona Rangers: Vykopněte Slavii z Evropské ligy! Trest ji musí tvrdě zasáhnout, hřímá právník
https://www.sport.cz/fotbal/evropska-liga/clanek/2223439-ikona-rangers-vykopnete-slavii-z-evropske-ligy-trest-ji-musi-tvrde-zasahnout-hrima-pravnik.html?utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz#hp-sez
"UEFA musí začít jednat, jinak tomu (problémům s rasismem) nebude konec. Kúdela by měl dostat až dvouletý zákaz činnosti, potrestaná by měla být i Slavia. Žádný jednozápasový distanc, žádná pokuta, ale trest, který klub tvrdě zasáhne," uvedl právník pro britská média.


Jak jsme předpokládali. A u nás doma to asi příznivcům Londýna a multi-kulti před volbami moc nepomůže.


Ikona Rangers: Vykopněte Slavii z Evropské ligy! Trest ji musí tvrdě zasáhnout, hřímá právník https://www.sport.cz/fotbal/evropska-liga/clanek/2223439-ikona-rangers-vykopnete-slavii-z-evropske-ligy-trest-ji-musi-tvrde-zasahnout-hrima-pravnik.html?utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz#hp-sez "UEFA musí začít jednat, jinak tomu (problémům s rasismem) nebude konec. Kúdela by měl dostat až dvouletý zákaz činnosti, potrestaná by měla být i Slavia. Žádný jednozápasový distanc, žádná pokuta, ale trest, který klub tvrdě zasáhne," uvedl právník pro britská média. Jak jsme předpokládali. A u nás doma to asi příznivcům Londýna a multi-kulti před volbami moc nepomůže.

Všechno běží, jak má. Tenze se zvyšuje. Paradoxem je, že malobritánie v tomto skeči utrpí vždy jen menší anebo větší prohru. Ale tady už vůbec nepůjde o Slavii a Rangers.
To bude důležité pro český dvorek. Zbytek bude střet na vrcholové úrovni fotbalu.
Dobře to sprovocírovali....


Všechno běží, jak má. Tenze se zvyšuje. Paradoxem je, že malobritánie v tomto skeči utrpí vždy jen menší anebo větší prohru. Ale tady už vůbec nepůjde o Slavii a Rangers. To bude důležité pro český dvorek. Zbytek bude střet na vrcholové úrovni fotbalu. Dobře to sprovocírovali....

https://twitter.com/TomCulshawMMA/status/1372655053136396294?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1372655053136396294%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.ruik.cz%2Ftrener-rangers-preje-kudelovi-smrt-chci-videt-kouce-jak-bude-truchlit-na-jeho-pohrbu-napsal%2F

Tento člověk je prosím trenérem v Rangers FC, mám pocit že se tam dočista zbláznili! Bude zajímavé sledovat, co se kolem toho ještě v budoucnu uděje.

“Musíme těmhle č**ákům rozbít držku. Chci vidět krev. Chci, aby jejich trenér truchlil nad ztrátou hráče na jeho pohřbu příští týden,” stojí v naprosto šíleném tweetu člověka se jménem Tom Culshaw.


https://twitter.com/TomCulshawMMA/status/1372655053136396294?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1372655053136396294%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.ruik.cz%2Ftrener-rangers-preje-kudelovi-smrt-chci-videt-kouce-jak-bude-truchlit-na-jeho-pohrbu-napsal%2F Tento člověk je prosím trenérem v Rangers FC, mám pocit že se tam dočista zbláznili! Bude zajímavé sledovat, co se kolem toho ještě v budoucnu uděje. “Musíme těmhle č**ákům rozbít držku. Chci vidět krev. Chci, aby jejich trenér truchlil nad ztrátou hráče na jeho pohřbu příští týden,” stojí v naprosto šíleném tweetu člověka se jménem Tom Culshaw.

FIFA udělila Kúdelovi atribut vůdcovství, v komunitě hráčů se strhla bouřlivá diskuze


Incident s údajným rasismem v podání Ondřeje Kúdely se řeší už i v hráčské komunitě titulu FIFA 21. Vydavatelství EA Sports stoperovi pražské Slavie totiž v pravidelné aktualizaci mužstev udělilo atribut vůdcovství. Všimli si toho i uživatelé sociální sítě Reddit, kde se pod příspěvkem o třiatřicetiletém českém fotbalistovi strhla bouřlivá diskuze. Jedni krok vývojářů označují za necitlivý vůči finskému fotbalistovi Glenu Kamarovi, druhá strana volá po presumpci neviny.


Vůdcovství je ve hře FIFA pozitivní atribut, který bývá udělován tahounům mužstva. Hráč s takovým atributem v případech, kdy tým přijde o svého kapitána, přebírá jeho roli a stává se rozhodujícím hlasem v některých rozhodovacích procesech na hřišti.


https://www.sport.cz/esport/clanek/2224402-fifa-udelila-kudelovi-atribut-vudcovstvi-v-komunite-hracu-se-strhla-bourliva-diskuze.html


FIFA udělila Kúdelovi atribut vůdcovství, v komunitě hráčů se strhla bouřlivá diskuze Incident s údajným rasismem v podání Ondřeje Kúdely se řeší už i v hráčské komunitě titulu FIFA 21. Vydavatelství EA Sports stoperovi pražské Slavie totiž v pravidelné aktualizaci mužstev udělilo atribut vůdcovství. Všimli si toho i uživatelé sociální sítě Reddit, kde se pod příspěvkem o třiatřicetiletém českém fotbalistovi strhla bouřlivá diskuze. Jedni krok vývojářů označují za necitlivý vůči finskému fotbalistovi Glenu Kamarovi, druhá strana volá po presumpci neviny. Vůdcovství je ve hře FIFA pozitivní atribut, který bývá udělován tahounům mužstva. Hráč s takovým atributem v případech, kdy tým přijde o svého kapitána, přebírá jeho roli a stává se rozhodujícím hlasem v některých rozhodovacích procesech na hřišti. https://www.sport.cz/esport/clanek/2224402-fifa-udelila-kudelovi-atribut-vudcovstvi-v-komunite-hracu-se-strhla-bourliva-diskuze.html

Všechno běží, jak má. Tenze se zvyšuje. Paradoxem je, že malobritánie v tomto skeči utrpí vždy jen menší anebo větší prohru. Ale tady už vůbec nepůjde o Slavii a Rangers.
To bude důležité pro český dvorek. Zbytek bude střet na vrcholové úrovni fotbalu.
Dobře to sprovocírovali....


Tento skandál bude využit k řízení beze zbytku. Denně několik článků na sdělovadlech a konec v nedohlednu.


Další dějství glasgowské řežby. Slavii se už ozval vyšetřovatel UEFA
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/slavia-zvazuje-trestni-oznameni-primo-na-rangers-a-samotneho-kamaru-148038#seq_no=3&source=hp&dop_ab_variant=0&dop_req_id=lQKkvu2eb4P-202103230631&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
Ze špiček slávistické hierarchie zaznívá, že pokud se situace neuklidní, podá Slavia trestní oznámení jak na Rangers, kteří podle mínění SKS absolutně nezvládli pořadatelskou službu při glasgowské odvetě, tak na Glena Kamaru.
Slávisté už pořídili vlastní „výslechy“ klíčových aktérů incidentů na stadionu Ibrox. Hodlají je i přeložit a notářsky ověřit, aby se případně daly použít jako důkazní materiál ve Spojeném království.


10 poznámek k postupu Slavie ve smrdutém odéru surovosti a rasismu
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/10-poznamek-k-postupu-slavie-ve-smrdutem-oderu-surovosti-a-rasismu-147727
Jsem bohužel přesvědčený o tom, že kdyby Rangers hráli proti německému nebo francouzskému soupeři, tak by takhle „neandertálsky“ nevystupovali.
Tón, v němž referují o zápase skotská média a samotní Rangers, připadá neadekvátní. Údajný rasistický incident přebíjí vše ostatní. Je tam bohužel cítit antivýchodoevropský narativ. To je také rasismus.


[quote="pid:8396, uid:57"]Všechno běží, jak má. Tenze se zvyšuje. Paradoxem je, že malobritánie v tomto skeči utrpí vždy jen menší anebo větší prohru. Ale tady už vůbec nepůjde o Slavii a Rangers. To bude důležité pro český dvorek. Zbytek bude střet na vrcholové úrovni fotbalu. Dobře to sprovocírovali....[/quote] Tento skandál bude využit k řízení beze zbytku. Denně několik článků na sdělovadlech a konec v nedohlednu. **Další dějství glasgowské řežby. Slavii se už ozval vyšetřovatel UEFA** https://www.seznamzpravy.cz/clanek/slavia-zvazuje-trestni-oznameni-primo-na-rangers-a-samotneho-kamaru-148038#seq_no=3&source=hp&dop_ab_variant=0&dop_req_id=lQKkvu2eb4P-202103230631&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz _Ze špiček slávistické hierarchie zaznívá, že pokud se situace neuklidní, podá Slavia trestní oznámení jak na Rangers, kteří podle mínění SKS absolutně nezvládli pořadatelskou službu při glasgowské odvetě, tak na Glena Kamaru._ _Slávisté už pořídili vlastní „výslechy“ klíčových aktérů incidentů na stadionu Ibrox. Hodlají je i přeložit a notářsky ověřit, aby se případně daly použít jako důkazní materiál ve Spojeném království._ **10 poznámek k postupu Slavie ve smrdutém odéru surovosti a rasismu ** https://www.seznamzpravy.cz/clanek/10-poznamek-k-postupu-slavie-ve-smrdutem-oderu-surovosti-a-rasismu-147727 _Jsem bohužel přesvědčený o tom, že kdyby Rangers hráli proti německému nebo francouzskému soupeři, tak by takhle „neandertálsky“ nevystupovali._ _Tón, v němž referují o zápase skotská média a samotní Rangers, připadá neadekvátní. Údajný rasistický incident přebíjí vše ostatní. Je tam bohužel cítit antivýchodoevropský narativ. To je také rasismus._

Výmluvné je i toto:
FIFA 21 udělila Kúdelovi atribut vůdcovství, v komunitě hráčů se strhla bouřlivá diskuze
https://www.sport.cz/esport/clanek/2224402-fifa-21-udelila-kudelovi-atribut-vudcovstvi-v-komunite-hracu-se-strhla-bourliva-diskuze.html?utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz#hp-sez
Ostrovy a jejich nástroj řízení - rasismus se tímto incidentem silně odkryl a zprofanoval.


Výmluvné je i toto: **FIFA 21 udělila Kúdelovi atribut vůdcovství, v komunitě hráčů se strhla bouřlivá diskuze** https://www.sport.cz/esport/clanek/2224402-fifa-21-udelila-kudelovi-atribut-vudcovstvi-v-komunite-hracu-se-strhla-bourliva-diskuze.html?utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz#hp-sez Ostrovy a jejich nástroj řízení - rasismus se tímto incidentem silně odkryl a zprofanoval.

Vyjádření právníka od Kamary:


„Mluvil jsem s policejním vyšetřovatelem, který mi potvrdil, že vyšetřování trestné činnosti v případu Kúdela je v plném proudu. Doufám, že až se vrátí do Anglie, bude připraven odpovědět skotské policii na její dotazy," cituje Anwara skotská verze SunSport.


Tak si vemte, že si Kúdela před zápasem odskočí na policejní stanici. Jaká by to byla pěkná taškařice, kdyby ho tam policie zadržela na pár hodin apod. Já bych se tomu nedivil. Páč ten kdo vypustil stavidla, to jistě dělal s nějakým vyšším cílem. Ale je to možná příliš divoká úvaha. smile


https://cnn.iprima.cz/rasismus-vuci-hraci-rangers-tentokrat-potvrzeny-k-opici-byl-prirovnan-morelos-21580?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box&dop_req_id=j4PiPoJAahA-202103231517 Asi ne jen Slávisté mají podobný názor na hráče Rangers.


Vyjádření právníka od Kamary: „Mluvil jsem s policejním vyšetřovatelem, který mi potvrdil, že vyšetřování trestné činnosti v případu Kúdela je v plném proudu. Doufám, že až se vrátí do Anglie, bude připraven odpovědět skotské policii na její dotazy," cituje Anwara skotská verze SunSport. Tak si vemte, že si Kúdela před zápasem odskočí na policejní stanici. Jaká by to byla pěkná taškařice, kdyby ho tam policie zadržela na pár hodin apod. Já bych se tomu nedivil. Páč ten kdo vypustil stavidla, to jistě dělal s nějakým vyšším cílem. Ale je to možná příliš divoká úvaha. :) https://cnn.iprima.cz/rasismus-vuci-hraci-rangers-tentokrat-potvrzeny-k-opici-byl-prirovnan-morelos-21580?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box&dop_req_id=j4PiPoJAahA-202103231517 Asi ne jen Slávisté mají podobný názor na hráče Rangers.
Upravené 23. 3. 2021 o 16:31

Projekt Volný jede a v Parlamentu ozvučuje 2 témata (žel nikdo jiný než on):
i. návrh přijetí usnesení Sněmovny zavazující vládu k nákupu Ivermektinu z Bangladéše
ii. návrh přijetí usnesení Sněmovny odsuzující rasistický útok hráčů Glasgow Rangers proti hráčům Slávie
viz video v článku zde
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Volny-Bily-hrac-Slavie-rasisticky-napaden-cernochem-Ceka-nas-to-vsechny-658340


Projekt Volný jede a v Parlamentu ozvučuje 2 témata (žel nikdo jiný než on): i. návrh přijetí usnesení Sněmovny zavazující vládu k nákupu Ivermektinu z Bangladéše ii. návrh přijetí usnesení Sněmovny odsuzující rasistický útok hráčů Glasgow Rangers proti hráčům Slávie viz video v článku zde https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Volny-Bily-hrac-Slavie-rasisticky-napaden-cernochem-Ceka-nas-to-vsechny-658340

Glasgow Rangers proti hráčům Slávie

Majstrovstvá Európy vo futbale do 21 rokov
Česko 1 - 1 Taliansko a Taliani s 2 vylúčenými hráčmi...


[quote="pid:8744, uid:240"]Glasgow Rangers proti hráčům Slávie[/quote] Majstrovstvá Európy vo futbale do 21 rokov Česko 1 - 1 Taliansko a Taliani s 2 vylúčenými hráčmi...

Česko 1 - 1 Taliansko a Taliani s 2 vylúčenými hráčmi...

Že by se teď mělo ČR ve fotbale dařit?
Slyšel jsem, že jedna Slovenská fešanda zase dobře lyžuje...:-)


[quote="pid:8788, uid:176"]Česko 1 - 1 Taliansko a Taliani s 2 vylúčenými hráčmi...[/quote] Že by se teď mělo ČR ve fotbale dařit? Slyšel jsem, že jedna Slovenská fešanda zase dobře lyžuje...:-)

Jj. Jako v '96, kdyz vykradali nase zeme ve velkem. Ovcim daji 'uspech' a loupi se dal...


Jj. Jako v '96, kdyz vykradali nase zeme ve velkem. Ovcim daji 'uspech' a loupi se dal...

Fandil jinému týmu, tak ho rozsekali mačetou: Po brutálně zabitém muži zůstaly dvě malé dcery


Po nedělním derby mezi skotskými týmy Celtic a Rangers se událo něco, co šokovalo nejen fotbalové fanoušky, ale také širokou veřejnost. Čtyři útočníci, kteří fandili Rangers, totiž po zápase brutálním způsobem zavraždili teprve pětatřicetiletého fanouška opačného týmu.


Skotská policie zadržela 22letého muže v souvislosti s vraždou fotbalového fanouška.


Neštěstí se stalo po nedělním derby v Glasgow. Sousedé nejdřív podle webu The Sun slyšeli, jak někdo na ulici křičí: „Jsem fanoušek Celticu, ale koho to, k**va, zajímá?“ Následně měli z jednoho domu vyběhnout tři muži a žena, oblečení v barvách Rangers. Charyszyn se s nimi dostal do potyčky, poté se podle svědků snažil utéct.


To se mu ale nepovedlo a 35letý Polák byl zavražděn přímo na ulici, kousek od svého domova. Čtveřice útočníků ho dostihla a jeden z nich mu měl podříznout hrdlo mačetou.
https://www.extra.cz/fandil-jinemu-tymu-tak-ho-rozsekali-macetou-po-brutalne-zabitem-muzi-zustaly-dve-male-dcery
https://cnn.iprima.cz/tragicka-dohra-zapasu-mezi-celticem-a-rangers-fanouska-celticu-zabili-macetou-21721


https://www.thescottishsun.co.uk/news/scottish-news/6860681/glasgow-murder-old-firm-celtic-rangers-easterhouse/
https://www.indycelts.com/celt-murdered-by-them-remembered-as-the-nation-stays-quiet/


Mezitím...


Plán Slavie byl nechutný, simulovali při každé příležitosti, tvrdí legendární Skot


Za Glena Kamaru a glasgowské Rangers se v případě vyhroceného dění kolem zápasu Evropské ligy se Slavií Praha postavil i Sir Kenny Dalglish. Ikona skotského fotbalu, bývalý hráč i trenér Liverpoolu říká, že by se případ – zatím údajného – rasismu ze strany slávistického stopera Ondřeje Kúdely neměl zamést pod koberec. Zároveň dodává, že „sešívaní“ si postup zasloužili, ale dokráčeli k němu „nechutnou“ cestou plnou teatrálnosti. Naopak o surové hře „Jezdců“ nepadla ani zmínka.


https://cnn.iprima.cz/plan-slavie-byl-nechutny-simulovali-pri-kazde-prilezitosti-tvrdi-legendarni-skot-21702


Ve videu na CNN také mluví o tom, že šéf komunikace Rangers David Graham je vysoce postaveným členem Oranžského řádu, které kritici označují za krajně pravicové rasisty a ukazuji Grahamův kostým Ku Klux Klanu.


Fandil jinému týmu, tak ho rozsekali mačetou: Po brutálně zabitém muži zůstaly dvě malé dcery Po nedělním derby mezi skotskými týmy Celtic a Rangers se událo něco, co šokovalo nejen fotbalové fanoušky, ale také širokou veřejnost. Čtyři útočníci, kteří fandili Rangers, totiž po zápase brutálním způsobem zavraždili teprve pětatřicetiletého fanouška opačného týmu. Skotská policie zadržela 22letého muže v souvislosti s vraždou fotbalového fanouška. Neštěstí se stalo po nedělním derby v Glasgow. Sousedé nejdřív podle webu The Sun slyšeli, jak někdo na ulici křičí: „Jsem fanoušek Celticu, ale koho to, k**va, zajímá?“ Následně měli z jednoho domu vyběhnout tři muži a žena, oblečení v barvách Rangers. Charyszyn se s nimi dostal do potyčky, poté se podle svědků snažil utéct. To se mu ale nepovedlo a 35letý Polák byl zavražděn přímo na ulici, kousek od svého domova. Čtveřice útočníků ho dostihla a jeden z nich mu měl podříznout hrdlo mačetou. https://www.extra.cz/fandil-jinemu-tymu-tak-ho-rozsekali-macetou-po-brutalne-zabitem-muzi-zustaly-dve-male-dcery https://cnn.iprima.cz/tragicka-dohra-zapasu-mezi-celticem-a-rangers-fanouska-celticu-zabili-macetou-21721 https://www.thescottishsun.co.uk/news/scottish-news/6860681/glasgow-murder-old-firm-celtic-rangers-easterhouse/ https://www.indycelts.com/celt-murdered-by-them-remembered-as-the-nation-stays-quiet/ Mezitím... Plán Slavie byl nechutný, simulovali při každé příležitosti, tvrdí legendární Skot Za Glena Kamaru a glasgowské Rangers se v případě vyhroceného dění kolem zápasu Evropské ligy se Slavií Praha postavil i Sir Kenny Dalglish. Ikona skotského fotbalu, bývalý hráč i trenér Liverpoolu říká, že by se případ – zatím údajného – rasismu ze strany slávistického stopera Ondřeje Kúdely neměl zamést pod koberec. Zároveň dodává, že „sešívaní“ si postup zasloužili, ale dokráčeli k němu „nechutnou“ cestou plnou teatrálnosti. Naopak o surové hře „Jezdců“ nepadla ani zmínka. https://cnn.iprima.cz/plan-slavie-byl-nechutny-simulovali-pri-kazde-prilezitosti-tvrdi-legendarni-skot-21702 Ve videu na CNN také mluví o tom, že šéf komunikace Rangers David Graham je vysoce postaveným členem Oranžského řádu, které kritici označují za krajně pravicové rasisty a ukazuji Grahamův kostým Ku Klux Klanu.

Jezdců

Spíš nájezdníků.
Zdá se, že ten tým nebyl pro akci vybrán úplně náhodně.
ranger [ˈreɪndʒə]
správce parku
AmE, voj.člen speciálního komanda
AmE, voj.rangers přepadové oddíly
AmE člen místních pořádkových sil


[quote="pid:8879, uid:181"]Jezdců[/quote] Spíš nájezdníků. Zdá se, že ten tým nebyl pro akci vybrán úplně náhodně. ranger [ˈreɪndʒə] správce parku AmE, voj.člen speciálního komanda AmE, voj.rangers přepadové oddíly AmE člen místních pořádkových sil

Sklíčko v mozaice. Slavie byla pečlivě vybrána, totéž Rangers. Skotsko je v opozici vůči Londýnu , chce zpátky do EÚ . Celé je to konstrukt.


Sklíčko v mozaice. Slavie byla pečlivě vybrána, totéž Rangers. Skotsko je v opozici vůči Londýnu , chce zpátky do EÚ . Celé je to konstrukt.

Je neuvěřitelné co se v návaznosti na duel Slávie s Rangers děje. Jsou to projevy noosfery?Egregorialně matriční řízení? Jaké bude vyustění toho všeho?


Viz. články výše, od Anglosasů se nedá čekat žádná sebereflexe, nebo úcta k člověku "z východu" Defacto se jedná o Rasismus, ten však nelze prokázat Dejure. Takže je to v pořádku. To že z UK nezaznívá žádné odsouzení toho "masakru" co se děl na trávníků, není nic překvapivého. Zavraždení Polského fanouška Celticu, Zavraždění Českého kuchaře pokud si pamatuji byl umlácen nějakým řetězem. viz. https://aeronet.cz/news/soud-ve-strasburku-zamitl-stiznost-rodiny-po-zavrazdenem-ceskem-kuchari-v-londyne-protoze-gastarbeiteri-z-vychodu-jsou-v-britanii-nenavideni-a-soudy-se-jich-nezastanou-obratili-jsme-se-na-pravnika/ ano vím AE news, ale jinde se tomu nechtěli věnovat... Co dalšího jestě musí následovat, aby kritické množství lidí pochopilo, kde je naše místo? Aby pochopili co je ten Anglosas zač? Zavinili rukou bankstrů první i druhou světovou válku, to budeme čekat na tu třetí? Definitivní?


Je neuvěřitelné co se v návaznosti na duel Slávie s Rangers děje. Jsou to projevy noosfery?Egregorialně matriční řízení? Jaké bude vyustění toho všeho? Viz. články výše, od Anglosasů se nedá čekat žádná sebereflexe, nebo úcta k člověku "z východu" Defacto se jedná o Rasismus, ten však nelze prokázat Dejure. Takže je to v pořádku. To že z UK nezaznívá žádné odsouzení toho "masakru" co se děl na trávníků, není nic překvapivého. Zavraždení Polského fanouška Celticu, Zavraždění Českého kuchaře pokud si pamatuji byl umlácen nějakým řetězem. viz. https://aeronet.cz/news/soud-ve-strasburku-zamitl-stiznost-rodiny-po-zavrazdenem-ceskem-kuchari-v-londyne-protoze-gastarbeiteri-z-vychodu-jsou-v-britanii-nenavideni-a-soudy-se-jich-nezastanou-obratili-jsme-se-na-pravnika/ ano vím AE news, ale jinde se tomu nechtěli věnovat... Co dalšího jestě musí následovat, aby kritické množství lidí pochopilo, kde je naše místo? Aby pochopili co je ten Anglosas zač? Zavinili rukou bankstrů první i druhou světovou válku, to budeme čekat na tu třetí? Definitivní?
Upravené 25. 3. 2021 o 14:26

Celé je to konstrukt.

Taky mi blesklo hlavou "samostatné Skotsko", ale přišlo mi to jako fantazie.


[quote="pid:8916, uid:57"]Celé je to konstrukt.[/quote] Taky mi blesklo hlavou "samostatné Skotsko", ale přišlo mi to jako fantazie.

Sklíčko v mozaice. Slavie byla pečlivě vybrána, totéž Rangers. Skotsko je v opozici vůči Londýnu , chce zpátky do EÚ . Celé je to konstrukt.


A teraz ten Poliak...


[quote="pid:8916, uid:57"]Sklíčko v mozaice. Slavie byla pečlivě vybrána, totéž Rangers. Skotsko je v opozici vůči Londýnu , chce zpátky do EÚ . Celé je to konstrukt.[/quote] A teraz ten Poliak...

Moderátor

Sklíčko v mozaice. Slavie byla pečlivě vybrána, totéž Rangers. Skotsko je v opozici vůči Londýnu , chce zpátky do EÚ . Celé je to konstrukt.

Výborný postřeh. Skotsko má zůstat rasistům, východní Evropa bude oddělena od jejích vlivu.
Její veličenstvo na nás donedávna vykukovalo ze všech masmédií téměř denně. Uvidíme jestli se to začne konečně měnit.


[quote="pid:8916, uid:57"]Sklíčko v mozaice. Slavie byla pečlivě vybrána, totéž Rangers. Skotsko je v opozici vůči Londýnu , chce zpátky do EÚ . Celé je to konstrukt.[/quote] Výborný postřeh. Skotsko má zůstat rasistům, východní Evropa bude oddělena od jejích vlivu. Její veličenstvo na nás donedávna vykukovalo ze všech masmédií téměř denně. Uvidíme jestli se to začne konečně měnit.

šéf komunikace Rangers David Graham je vysoce postaveným členem Oranžského řádu


Nevím proč, ale vždy, když slyším nebo čtu "Oranžský řád", vybaví se mi Oriové z Hvězdné brány
"Oriové jsou skupina povznesených bytostí, kteří však na rozdíl od Antiků užívají vyspělé technologie a znalosti k tomu, aby ospravedlnili uctívání sama sebe jako bohů".
Tvrdé jádro, periferie lobotomizovaná a biorobotická. A to nesleduju fotbal vůbec. Nikdy jsem nechápal smysl.


Ještě odkaz, oni nám vše prvně řeknou a když s tím souhlasíme, jedou dál. 😉


https://cs.m.wikipedia.org/wiki/Oriov%C3%A9


[quote="pid:8879, uid:181"]šéf komunikace Rangers David Graham je vysoce postaveným členem Oranžského řádu[/quote] Nevím proč, ale vždy, když slyším nebo čtu "Oranžský řád", vybaví se mi Oriové z Hvězdné brány "Oriové jsou skupina povznesených bytostí, kteří však na rozdíl od Antiků užívají vyspělé technologie a znalosti k tomu, aby ospravedlnili uctívání sama sebe jako bohů". Tvrdé jádro, periferie lobotomizovaná a biorobotická. A to nesleduju fotbal vůbec. Nikdy jsem nechápal smysl. Ještě odkaz, oni nám vše prvně řeknou a když s tím souhlasíme, jedou dál.

od Anglosasů se nedá čekat žádná sebereflexe, nebo úcta k člověku "z východu"


Těžký omyl !!!!


Oprava: od Anglosasů se nedá čekat žádná sebereflexe, nebo úcta k jakémukoliv člověku ať je odkudkoliv, mimo nich samotných.
Žiji vedle nich celkem více než 23 let, je to namyšlená pakáž, která vidí ostatní jen jako otroky a tak s nimi i jedná.


[quote="pid:8922, uid:149"]od Anglosasů se nedá čekat žádná sebereflexe, nebo úcta k člověku "z východu"[/quote] Těžký omyl !!!! Oprava: od Anglosasů se nedá čekat žádná sebereflexe, nebo úcta k jakémukoliv člověku ať je odkudkoliv, mimo nich samotných. Žiji vedle nich celkem více než 23 let, je to namyšlená pakáž, která vidí ostatní jen jako otroky a tak s nimi i jedná.

Kúdelu v Británii čeká policejní výslech


"Policisté by měli nyní vyslechnout Kúdelu, až se Slavií přicestuje 8. dubna do Anglie k zápasu s Arsenalem,“ cituje list The Guardian Aamera Anwara, právníka Glena Kamary.


Zdroj: https://www.idnes.cz/fotbal/pohary/ondrej-kudela-vyslech-policie-glen-kamara-narceni-rasismus-napadeni.A210325_092434_fot_pohary_jic


Nechci sýčkovat, ale zajímalo by mne, co by trenér a mužstvo dělalo, kdyby Kúdela skončil ve Skotsku ve vazbě ? Opět by poslušně všichni poklekli jako 14.října 2020 na glasgowském stadionu Hampden Park.... ?


https://cnn.iprima.cz/vy-nejste-moje-reprezentace-ceske-fanousky-nakrklo-pokleknuti-fotbalistu-ve-skotsku-11323


Kúdelu v Británii čeká policejní výslech "Policisté by měli nyní vyslechnout Kúdelu, až se Slavií přicestuje 8. dubna do Anglie k zápasu s Arsenalem,“ cituje list The Guardian Aamera Anwara, právníka Glena Kamary. Zdroj: https://www.idnes.cz/fotbal/pohary/ondrej-kudela-vyslech-policie-glen-kamara-narceni-rasismus-napadeni.A210325_092434_fot_pohary_jic Nechci sýčkovat, ale zajímalo by mne, co by trenér a mužstvo dělalo, kdyby Kúdela skončil ve Skotsku ve vazbě ? Opět by poslušně všichni poklekli jako 14.října 2020 na glasgowském stadionu Hampden Park.... ? https://cnn.iprima.cz/vy-nejste-moje-reprezentace-ceske-fanousky-nakrklo-pokleknuti-fotbalistu-ve-skotsku-11323

https://www.youtube.com/watch?v=gcGrihS4tmk

Toto je dle mého definice GP. smile Místo fotbalu si dosaďte takřka cokoliv smile Třeba Politiku.


https://www.youtube.com/watch?v=gcGrihS4tmk Toto je dle mého definice GP. :D Místo fotbalu si dosaďte takřka cokoliv :) Třeba Politiku.
Upravené 25. 3. 2021 o 16:18

Slavia se bojí o Kúdelovu bezpečnost, do Walesu ho s reprezentací nepustí


  1. března 2021 18:46, aktualizováno 18:57¨

Zdroj: https://www.idnes.cz/fotbal/reprezentace/ondrej-kudela-slavia-reprezentace-cesko-wales-obavy-bezpecnost.A210325_184327_fot_reprez_jic


"„S cílem napomoci vyšetřování UEFA i skotské policie, rovněž jako z obavy o bezpečnost pana Ondřeje Kúdely, se SK Slavia po dohodě s vedením reprezentace rozhodla, že Ondřeje Kúdela neuvolní pro zápas České repezentace ve Walesu,“ píše advokátní kancelář Pokorný, Wagner & partneři v tiskové zprávě."


A to jsem někde četl, že ve Velké Británii je, oproti Rusku, Číně, apod. "demokracie" a dodržují se "lidská práva". Pozoruhodné....


Slavia se bojí o Kúdelovu bezpečnost, do Walesu ho s reprezentací nepustí 25. března 2021 18:46, aktualizováno 18:57¨ Zdroj: https://www.idnes.cz/fotbal/reprezentace/ondrej-kudela-slavia-reprezentace-cesko-wales-obavy-bezpecnost.A210325_184327_fot_reprez_jic "„S cílem napomoci vyšetřování UEFA i skotské policie, rovněž jako z obavy o bezpečnost pana Ondřeje Kúdely, se SK Slavia po dohodě s vedením reprezentace rozhodla, že Ondřeje Kúdela neuvolní pro zápas České repezentace ve Walesu,“ píše advokátní kancelář Pokorný, Wagner & partneři v tiskové zprávě." A to jsem někde četl, že ve Velké Británii je, oproti Rusku, Číně, apod. "demokracie" a dodržují se "lidská práva". Pozoruhodné....
Upravené 25. 3. 2021 o 19:19

Sobotní, Kvalifikační zápas MS Belgie vs. Česká Rep. budou pískat rozhodčí ze Skotska, ať mi někdo řekne, že se jedná o náhodu. Jsem vážně zvědav co se bude dít na pažitu. Dostaneme dvě červené a penaltu k tomu?


Sobotní, Kvalifikační zápas MS Belgie vs. Česká Rep. budou pískat rozhodčí ze Skotska, ať mi někdo řekne, že se jedná o náhodu. Jsem vážně zvědav co se bude dít na pažitu. Dostaneme dvě červené a penaltu k tomu?

Napětí mezistarým atlantickým Západem a střední Evropopu (V4 a veli rozhoupané Německo) musí být udržované . K tomu je fotbal přímo ideálním nástrojem.


Napětí mezistarým atlantickým Západem a střední Evropopu (V4 a veli rozhoupané Německo) musí být udržované . K tomu je fotbal přímo ideálním nástrojem.

Vím, že tato téma je už příliš nafouklá, ale ono se pořád kolem toho něco děje a vyplouvá na světlo... https://www.ruik.cz/ze-by-se-situace-zacala-otacet-ve-prospech-slavie-hraci-rangers-meli-udajne-rasisticky-urazet-stanciua/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box&dop_req_id=yxz9SFs4WP6-202103261932&dop_id=11011363 Na povrch údajně začínají vyplouvat informace o rasistickém urážení od hráčů Rangers směrem k rumunskému záložníkovi pražské Slavie Stanciuovi.
Rangers během zápasu měli častovat Stanciua jako “rumunského cikána”.
Ještě takto vidím v tom snahu "vynulovat" matrici Kúdela" Mohlo to přijít hned po zápasu, ale nepřišlo. Tím pádem režisér si tohle šetřil.


Vím, že tato téma je už příliš nafouklá, ale ono se pořád kolem toho něco děje a vyplouvá na světlo... https://www.ruik.cz/ze-by-se-situace-zacala-otacet-ve-prospech-slavie-hraci-rangers-meli-udajne-rasisticky-urazet-stanciua/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box&dop_req_id=yxz9SFs4WP6-202103261932&dop_id=11011363 Na povrch údajně začínají vyplouvat informace o rasistickém urážení od hráčů Rangers směrem k rumunskému záložníkovi pražské Slavie Stanciuovi. Rangers během zápasu měli častovat Stanciua jako “rumunského cikána”. Ještě takto vidím v tom snahu "vynulovat" matrici Kúdela" Mohlo to přijít hned po zápasu, ale nepřišlo. Tím pádem režisér si tohle šetřil.
Upravené 27. 3. 2021 o 09:54

Nic příliš nafouklého tam není. Je to incident s globálním a dlouhodobým přesahem. Jen se na něj dokázat podívat "trochu jinak".


Nic příliš nafouklého tam není. Je to incident s globálním a dlouhodobým přesahem. Jen se na něj dokázat podívat "trochu jinak".

Tvrdý trest: Pět hráčů Glasgow Rangers bude pykat


Pět fotbalistů Rangers dostalo kvůli návštěvě večírku v Glasgow od skotské asociace zákaz startu ve čtyřech zápasech za porušení koronavirových pravidel. Party ukončil zásah policie. Záložník Bongani Zungu, obránci Nathan Patterson a Calvin Bassey, útočník Dapo Mebude a brankář Brian Kinnear kvůli tomu byli v únoru vyřazeni z týmu a musel na deset dní do karantény. Klub je už dříve potrestal pokutou.


Pětice hráčů nesmí nastoupit v nejbližších čtyřech zápasech Rangers, na další dvě utkání mají trest s podmínkou do konce sezony. Svěřenci Stevena Gerrarda už mají jistý mistrovský titul, který získali poprvé od roku 2011. V Evropské lize nedávno vypadli v osmifinále s pražskou Slavií.


Už na podzim dostali za porušení opatření proti šíření koronaviru trest jiní dva hráči Rangers Jordan Jones a George Edmundson, kteří za návštěvu soukromého večírku nesměli nastoupit v sedmi zápasech.
https://www.sport.cz/fotbal/evropske-ligy/clanek/2248153-tvrdy-trest-pet-hracu-glasgow-rangers-bude-pykat.html


Takže nemohou nastoupit v domácí lize, kterou již stejně vyhráli? To tedy moc tvrdý trest není.


Tvrdý trest: Pět hráčů Glasgow Rangers bude pykat Pět fotbalistů Rangers dostalo kvůli návštěvě večírku v Glasgow od skotské asociace zákaz startu ve čtyřech zápasech za porušení koronavirových pravidel. Party ukončil zásah policie. Záložník Bongani Zungu, obránci Nathan Patterson a Calvin Bassey, útočník Dapo Mebude a brankář Brian Kinnear kvůli tomu byli v únoru vyřazeni z týmu a musel na deset dní do karantény. Klub je už dříve potrestal pokutou. Pětice hráčů nesmí nastoupit v nejbližších čtyřech zápasech Rangers, na další dvě utkání mají trest s podmínkou do konce sezony. Svěřenci Stevena Gerrarda už mají jistý mistrovský titul, který získali poprvé od roku 2011. V Evropské lize nedávno vypadli v osmifinále s pražskou Slavií. Už na podzim dostali za porušení opatření proti šíření koronaviru trest jiní dva hráči Rangers Jordan Jones a George Edmundson, kteří za návštěvu soukromého večírku nesměli nastoupit v sedmi zápasech. https://www.sport.cz/fotbal/evropske-ligy/clanek/2248153-tvrdy-trest-pet-hracu-glasgow-rangers-bude-pykat.html Takže nemohou nastoupit v domácí lize, kterou již stejně vyhráli? To tedy moc tvrdý trest není.

Češi nepoklekli před úvodním hvizdem, zápasu kvalifikace na MS ve Walesu. jak je tomu zvykem u BLM uctívačů na západě a poukazali na nášivku UEFA respect. Silné gesto řekl bych... Kormidlo se snad začíná otáčet... Koho by dříve napadlo, že Češi budou v čele odpisu BLM ve světě. Ne-liž pravda.


Češi nepoklekli před úvodním hvizdem, zápasu kvalifikace na MS ve Walesu. jak je tomu zvykem u BLM uctívačů na západě a poukazali na nášivku UEFA respect. Silné gesto řekl bych... Kormidlo se snad začíná otáčet... Koho by dříve napadlo, že Češi budou v čele odpisu BLM ve světě. Ne-liž pravda.
Upravené 30. 3. 2021 o 20:59

Je zajímavé sledovat i výroky těch komentátorů, hned je vidět kdo je kdo, např. pan Bosák je zastánce té neoliberální linie. Ale to je tady asi známo.


Je zajímavé sledovat i výroky těch komentátorů, hned je vidět kdo je kdo, např. pan Bosák je zastánce té neoliberální linie. Ale to je tady asi známo.

http://www.rukojmi.cz/clanky/11540-opica-z-glasgow-ne-to-se-jen-fotbalistum-vratila-jejich-zrada


Co to znamená "kura honi ščura"?


[quote="pid:9542, uid:335"]http://www.rukojmi.cz/clanky/11540-opica-z-glasgow-ne-to-se-jen-fotbalistum-vratila-jejich-zrada[/quote] Co to znamená "kura honi ščura"?

"kura honi ščura"


Slepice honí hlodavce (většinou krysa).


[quote="pid:9550, uid:181"]"kura honi ščura"[/quote] Slepice honí hlodavce (většinou krysa).

Nasi sice prohrali, ale ten vzkaz na zacatku byl jasny. Predevsim o to asi slo.


60643e4ab986c
Český reprezentant Jakub Jankto před zápasem s Walesm stojí, zatímco Gareth Bale poklekl.


Reprezentanti vyjádřili v Cardiffu svůj boj proti rasismu i další projevům nesnášenlivosti, xenofobie či antisemitismu tak, že ukázali na nápis na rukávu dresu, odkazující na kampaň s názvem UEFA Respect.
https://www.sport.cz/fotbal/clanek/2249053-cesti-fotbaliste-ve-walesu-nepoklekli.html


[quote="pid:9564, uid:306"]Nasi sice prohrali, ale ten vzkaz na zacatku byl jasny. Predevsim o to asi slo.[/quote] ![60643e4ab986c](serve/attachment&path=60643e4ab986c) _Český reprezentant Jakub Jankto před zápasem s Walesm stojí, zatímco Gareth Bale poklekl._ Reprezentanti vyjádřili v Cardiffu svůj boj proti rasismu i další projevům nesnášenlivosti, xenofobie či antisemitismu tak, že ukázali na nápis na rukávu dresu, odkazující na kampaň s názvem UEFA Respect. https://www.sport.cz/fotbal/clanek/2249053-cesti-fotbaliste-ve-walesu-nepoklekli.html

Češi nechtějí vyděračům platit, riziku ztráty dat navzdory


Vyděračské viry terorizují tuzemské i zahraniční uživatele dlouhé roky. Lidé v Česku ale kyberzločincům za opětovné zpřístupnění dat nechtějí platit, což je značný rozdíl proti zbytku světa. Češi kvůli tomu klidně risknou i ztrátu dat. Vyplývá to z analýzy antivirové společnosti Kaspersky.


Kyberzločinci se zpravidla snaží v majiteli napadeného stroje vzbudit dojem, že se ke svým souborům dostane po zaplacení pokuty. Ta byla údajně vyměřena za používání nelegálního softwaru apod. I proto jim celá řada lidí již výkupné zaplatila.


Zaplatit? Jistota to není...
Ani po zaplacení výkupného se ale uživatelé ke svým datům nedostanou. Místo placení výkupného je totiž nutné virus z počítače odinstalovat. Zpřístupnit nezálohovaná data je už ale ve většině případů nemožné.


Bez ohledu na to, zda oběť zaplatila, či nikoli, pouze v 29 % případů se po útoku ransomwarem podařilo obnovit všechny zašifrované soubory. Polovina napadených (50 %) nadobro přišla alespoň o část souborů, 32 % zaznamenala ztrátu podstatného množství dat (v České republice dokonce 40 %) a 18 % přišlo jen o jejich malou část. Ovšem 13 % obětí zůstalo prakticky bez kompletních dat, která se už nikdy nepodařilo obnovit (v tuzemsku to bylo 12 %).


Češi jsou si těchto rizik evidentně vědomi, a tak v loňském roce zaplatilo vyděračům jen 6 % tuzemských obětí ransomwaru. V globálním měřítku přitom za odšifrování dat zaplatila více než polovina napadených (56 %).
https://www.novinky.cz/internet-a-pc/bezpecnost/clanek/cesi-nechteji-vyderacum-platit-riziku-ztraty-dat-navzdory-40355551


Češi nechtějí vyděračům platit, riziku ztráty dat navzdory Vyděračské viry terorizují tuzemské i zahraniční uživatele dlouhé roky. Lidé v Česku ale kyberzločincům za opětovné zpřístupnění dat nechtějí platit, což je značný rozdíl proti zbytku světa. Češi kvůli tomu klidně risknou i ztrátu dat. Vyplývá to z analýzy antivirové společnosti Kaspersky. Kyberzločinci se zpravidla snaží v majiteli napadeného stroje vzbudit dojem, že se ke svým souborům dostane po zaplacení pokuty. Ta byla údajně vyměřena za používání nelegálního softwaru apod. I proto jim celá řada lidí již výkupné zaplatila. Zaplatit? Jistota to není... Ani po zaplacení výkupného se ale uživatelé ke svým datům nedostanou. Místo placení výkupného je totiž nutné virus z počítače odinstalovat. Zpřístupnit nezálohovaná data je už ale ve většině případů nemožné. Bez ohledu na to, zda oběť zaplatila, či nikoli, pouze v 29 % případů se po útoku ransomwarem podařilo obnovit všechny zašifrované soubory. Polovina napadených (50 %) nadobro přišla alespoň o část souborů, 32 % zaznamenala ztrátu podstatného množství dat (v České republice dokonce 40 %) a 18 % přišlo jen o jejich malou část. Ovšem 13 % obětí zůstalo prakticky bez kompletních dat, která se už nikdy nepodařilo obnovit (v tuzemsku to bylo 12 %). **Češi jsou si těchto rizik evidentně vědomi, a tak v loňském roce zaplatilo vyděračům jen 6 % tuzemských obětí ransomwaru. V globálním měřítku přitom za odšifrování dat zaplatila více než polovina napadených (56 %).** https://www.novinky.cz/internet-a-pc/bezpecnost/clanek/cesi-nechteji-vyderacum-platit-riziku-ztraty-dat-navzdory-40355551

Kúdela dostal loktem a střídal. Výborně, Garethe, oceňují Balea ostrovní fandové (v kvalifikačním duelu českého týmu ve Walesu)
https://www.sport.cz/fotbal/ms-ve-fotbale-2022/clanek/2250340-kudela-dostal-loktem-a-stridal-vyborne-garethe-ocenuji-balea-ostrovni-fandove.html?utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz#hp-sez



Bylo zjevné, že ostrovní fotbal kauzou Kúdela vers. Kamara stále žije. Shrnující stanovisko možná poněkud překvapivě přidal komentátor stanice Sky: „Mnoho lidí se teď nebude zlobit, když mu (Kúdelovi) dal (Bale) loktem do obličeje."


> Kúdela dostal loktem a střídal. Výborně, Garethe, oceňují Balea ostrovní fandové (v kvalifikačním duelu českého týmu ve Walesu) https://www.sport.cz/fotbal/ms-ve-fotbale-2022/clanek/2250340-kudela-dostal-loktem-a-stridal-vyborne-garethe-ocenuji-balea-ostrovni-fandove.html?utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz#hp-sez Bylo zjevné, že ostrovní fotbal kauzou Kúdela vers. Kamara stále žije. Shrnující stanovisko možná poněkud překvapivě přidal komentátor stanice Sky: „Mnoho lidí se teď nebude zlobit, když mu (Kúdelovi) dal (Bale) loktem do obličeje."

Všechno jde, jak má . Střet "staro"atlantistů s nastupujícími euroasijci běží i přes ČR .


Všechno jde, jak má . Střet "staro"atlantistů s nastupujícími euroasijci běží i přes ČR .

Ještě jeden článek ze Sputniku.
Bezpečnostní analytik Jaroslav Štefec v souvislosti se skandálem okolo zápasu fotbalové Slavie varoval Česko před tím, aby si lidé nemysleli, že nás Západ považuje za plnohodnotné partnery.
https://cz.sputniknews.com/ceskarepublika/2021032413372937-opice-z-glasgow-je-varovani-pro-vsechny-cechy-analytik-stefec-varuje-narod-pred-zapadem/


Dobře vystihuje k jakému poznání tato aféra našince dovede:


„Aféra „opice z Glasgow“ by měla být varováním pro všechny, kdo si stále ještě naivně myslí, že nás západní Evropa bere jako sobě rovné, že nás bere jinak než Rusy, Slováky, Maďary, Bulhary a další „východní sebranku“, počítaje v to i německé „Ossis“ (Východní Němci – red.),“
„Nikdo na nás v EU ani v NATO nečekal s otevřenou náručí, nikdo ani na chvíli neuvažoval, že bychom mohli být skutečnými partnery. Pro opěvovaný „západ“ jsme byli a stále zůstáváme jen východním póvlem, poraženou stranou studené války, exploatovanými (vykořisťovanými – red.) koloniemi, montovnami, odkladišti levného zboží a zdrojem levné práce,“
„Pro NATO jsme navíc i potenciální kanónenfutr a cílová plocha pro odvedení co největšího počtu jaderných úderů v případě války s Ruskem. Množství potenciálních cílů pro tyto údery, vytvořených Aliancí během posledních 20 let ve východní Evropě, je až zarážející.


Ještě jeden článek ze Sputniku. **Bezpečnostní analytik Jaroslav Štefec v souvislosti se skandálem okolo zápasu fotbalové Slavie varoval Česko před tím, aby si lidé nemysleli, že nás Západ považuje za plnohodnotné partnery.** https://cz.sputniknews.com/ceskarepublika/2021032413372937-opice-z-glasgow-je-varovani-pro-vsechny-cechy-analytik-stefec-varuje-narod-pred-zapadem/ Dobře vystihuje k jakému poznání tato aféra našince dovede: „Aféra „opice z Glasgow“ by měla být varováním pro všechny, kdo si stále ještě naivně myslí, že nás západní Evropa bere jako sobě rovné, že nás bere jinak než Rusy, Slováky, Maďary, Bulhary a další „východní sebranku“, počítaje v to i německé „Ossis“ (Východní Němci – red.),“ „Nikdo na nás v EU ani v NATO nečekal s otevřenou náručí, nikdo ani na chvíli neuvažoval, že bychom mohli být skutečnými partnery. Pro opěvovaný „západ“ jsme byli a stále zůstáváme jen východním póvlem, poraženou stranou studené války, exploatovanými (vykořisťovanými – red.) koloniemi, montovnami, odkladišti levného zboží a zdrojem levné práce,“ „Pro NATO jsme navíc i potenciální kanónenfutr a cílová plocha pro odvedení co největšího počtu jaderných úderů v případě války s Ruskem. Množství potenciálních cílů pro tyto údery, vytvořených Aliancí během posledních 20 let ve východní Evropě, je až zarážející.

https://www.sport.cz/fotbal/evropska-liga/clanek/2251366-kudela-znovu-pod-palbou-odporne-pokusil-se-ponizit-mou-matku-i-rodinu-narika-kamara.html?utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz#hp-sez


Čekám kdy bude vyhlášená "křížová výprava" do Zemí Českých, páč jeden Kudela je den co den na talíři v Britském tisku, to víte psát o pederastech, korupci, loupežích a vraždách v UK není třeba, ale RASISMUS to je to co je třeba řešit.


Když hraju, beru to tak, že reprezentuji svou rodinu a všechny malé černé kluky, kteří sní, že budou jednou hrát za svůj tým. Takže Kúdela se nepokusil ponížit jenom mě, ale i mou matku a mou rodinu. Řekl Kamara


https://www.sport.cz/fotbal/evropska-liga/clanek/2251366-kudela-znovu-pod-palbou-odporne-pokusil-se-ponizit-mou-matku-i-rodinu-narika-kamara.html?utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz#hp-sez Čekám kdy bude vyhlášená "křížová výprava" do Zemí Českých, páč jeden Kudela je den co den na talíři v Britském tisku, to víte psát o pederastech, korupci, loupežích a vraždách v UK není třeba, ale RASISMUS to je to co je třeba řešit. Když hraju, beru to tak, že reprezentuji svou rodinu a všechny malé černé kluky, kteří sní, že budou jednou hrát za svůj tým. Takže Kúdela se nepokusil ponížit jenom mě, ale i mou matku a mou rodinu. Řekl Kamara
123
15.21k
154
24
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept