Zdravie a záhrada
Odkupme vakcínu AstraZenecy od zemí, které jí očkovat nechtějí, nabádá Balík

Odkupme vakcínu AstraZenecy od zemí, které jí očkovat nechtějí, nabádá Balík
https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/martin-balik-vakcina-astrazeneca-ockovani.A210316_173756_domaci_chtl?zdroj=top


Článek doporučuji k přečtení, už v minulosti měl celkem rozumné názory. Ale samozřejmě i on je součástí systému.
Jedná se o premium, takže kdo nemá přístup, tak alespoň pár bodů, které mě tam zaujaly.


  • v ČR se setkalo s Covidem okolo 4,5 milionu lidí
  • velký počet úmrtí (i délka hospitalizace) v nemocnicích je způsobený zřejmě něčím úplně jiným (bakteriální infekce) než Covidem
  • tomu neprospívá ani transport mezi nemocnicemi (přenos nemocniční bakteriální flóry)
  • přenos bakterií ješte zvětšují ochranné pomůcky personálu (rukávy ochranných skafandrů, rukavice), u něj na klinice proto tato opatření zrušil
  • nové mutace jsou nakažlivější, ale ne smrtelnější, opět zdůrazňuje spíše bakteriální superinfekce a potlačení imunity díky chybnému dávkování léků (ješte mimo nemocnici)
  • u nich v nemocnici nejsou mladší pacienti oproti minulému roku (ale zároveň zdůrazňuje, že se specializují na těžké stavy)
  • nové mutace nemění průběh nemoci
  • Ivermektinu obecně nedůvěřuje
  • AstraZeneku doporučuje, trombozu může způsobit i samotný Covid (zdůraznění problému očkování během prodělávání onemocnění Covid)
  • zmiňuje i kolaps zdravotníků u nás po očkování (opět očkování během prodělávání onemocnění Covid)
  • co nejrychleji vrátit děti do škol, Covid jim nezpůsobuje žádné problémy, pouze antigenní testovaní, PCR má mnohem více falešně pozitivních výsledků (opět zdůraznění, že v ČR se setkalo s Covidem okolo 4,5 milionu lidí )
  • obecně chyba, že vůbec došlo k zavření škol

A teď jenom pár mých postřehů k tomu.

  • nemocniční bakteriální infekce jsou obecně problémem, je to asi 15 let, co jsem četl článek, že s tímto měli velký problém nemocnice v Německu, kdy pacienti po banální operaci umírají právo z toho důvodu
  • copak asi způsobí zbytečný převoz pacientů mezi státy (dokonce už ted i nabídka z Chorvatska)?
  • ve svém okolí mám spoustu vystrašených jedinců, kteří se třesou na to, až jim nějaký z těch sajrajtů píchnou a svět pak bude údajně zase jako předtím. A v jakém stavu asi mají imunitu teď, když žijí v neustálém strachu?
  • co se týká očkování v průběhu onemocnění, běžně se toto nikdy nedělalo, dělají teď alespoň před očkováním na Covid dotyčnému nějaký test? Pokud je mi známo, tak ne.
  • manželka má kamarádku, zdravotní sestru (nemocnice ve velkém městě), ta potvrzuje výrazné zhoršení situace oproti minulému roku, mladší ročníky, větší počet, horší stavy
  • už je očkovaná (obě dávky, Pfizer), obecně spoustu jejích kolegyní mělo problémy po první dávce, ona konkrétně horečky několik dní, brala i prášky na bolest (popisovalo to, jako kdyby po očkování prodělala onemocnění Covid)
  • očkování sice nebylo povinné, ale ... prostě šli všichni

Odkupme vakcínu AstraZenecy od zemí, které jí očkovat nechtějí, nabádá Balík https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/martin-balik-vakcina-astrazeneca-ockovani.A210316_173756_domaci_chtl?zdroj=top Článek doporučuji k přečtení, už v minulosti měl celkem rozumné názory. Ale samozřejmě i on je součástí systému. Jedná se o premium, takže kdo nemá přístup, tak alespoň pár bodů, které mě tam zaujaly. - v ČR se setkalo s Covidem okolo 4,5 milionu lidí - velký počet úmrtí (i délka hospitalizace) v nemocnicích je způsobený zřejmě něčím úplně jiným (bakteriální infekce) než Covidem - tomu neprospívá ani transport mezi nemocnicemi (přenos nemocniční bakteriální flóry) - přenos bakterií ješte zvětšují ochranné pomůcky personálu (rukávy ochranných skafandrů, rukavice), u něj na klinice proto tato opatření zrušil - nové mutace jsou nakažlivější, ale ne smrtelnější, opět zdůrazňuje spíše bakteriální superinfekce a potlačení imunity díky chybnému dávkování léků (ješte mimo nemocnici) - u nich v nemocnici nejsou mladší pacienti oproti minulému roku (ale zároveň zdůrazňuje, že se specializují na těžké stavy) - nové mutace nemění průběh nemoci - Ivermektinu obecně nedůvěřuje - AstraZeneku doporučuje, trombozu může způsobit i samotný Covid (zdůraznění problému očkování během prodělávání onemocnění Covid) - zmiňuje i kolaps zdravotníků u nás po očkování (opět očkování během prodělávání onemocnění Covid) - co nejrychleji vrátit děti do škol, Covid jim nezpůsobuje žádné problémy, pouze antigenní testovaní, PCR má mnohem více falešně pozitivních výsledků (opět zdůraznění, že v ČR se setkalo s Covidem okolo 4,5 milionu lidí ) - obecně chyba, že vůbec došlo k zavření škol A teď jenom pár mých postřehů k tomu. - nemocniční bakteriální infekce jsou obecně problémem, je to asi 15 let, co jsem četl článek, že s tímto měli velký problém nemocnice v Německu, kdy pacienti po banální operaci umírají právo z toho důvodu - copak asi způsobí zbytečný převoz pacientů mezi státy (dokonce už ted i nabídka z Chorvatska)? - ve svém okolí mám spoustu vystrašených jedinců, kteří se třesou na to, až jim nějaký z těch sajrajtů píchnou a svět pak bude údajně zase jako předtím. A v jakém stavu asi mají imunitu teď, když žijí v neustálém strachu? - co se týká očkování v průběhu onemocnění, běžně se toto nikdy nedělalo, dělají teď alespoň před očkováním na Covid dotyčnému nějaký test? Pokud je mi známo, tak ne. - manželka má kamarádku, zdravotní sestru (nemocnice ve velkém městě), ta potvrzuje výrazné zhoršení situace oproti minulému roku, mladší ročníky, větší počet, horší stavy - už je očkovaná (obě dávky, Pfizer), obecně spoustu jejích kolegyní mělo problémy po první dávce, ona konkrétně horečky několik dní, brala i prášky na bolest (popisovalo to, jako kdyby po očkování prodělala onemocnění Covid) - očkování sice nebylo povinné, ale ... prostě šli všichni

Pro Nás bude velmi výhodné odkoupit sajrajt, který jinde nechtějí a tím pádem by skončil v kanálu.
O sputniku zřejmě tento číman neuvažuje , tam ty kšefty s lidskou smrtí, jemu žádný zisk nepřinese.


Pro Nás bude velmi výhodné odkoupit sajrajt, který jinde nechtějí a tím pádem by skončil v kanálu. O sputniku zřejmě tento číman neuvažuje , tam ty kšefty s lidskou smrtí, jemu žádný zisk nepřinese.

Všímáte si, jak všeci tihle pederasti typu Baliká mají fotky jako mistři světa? Ruky zkřížené nebo vyhrnuté rukávy, apod. Prostě mi jsme ta elita vy gojimské hovada. Na nás dejte a na svůj rozum a cit nehleďte! Je mi už z toho těžce na zvracení, kdejakej expert mele svoje moudra! A dostává prostor v médiích. Zas vytáhly toho zmrda Flegra např. bo zas je třeba ovčany ustájit!


Všímáte si, jak všeci tihle pederasti typu Baliká mají fotky jako mistři světa? Ruky zkřížené nebo vyhrnuté rukávy, apod. Prostě mi jsme ta elita vy gojimské hovada. Na nás dejte a na svůj rozum a cit nehleďte! Je mi už z toho těžce na zvracení, kdejakej expert mele svoje moudra! A dostává prostor v médiích. Zas vytáhly toho zmrda Flegra např. bo zas je třeba ovčany ustájit!

Pro Nás bude velmi výhodné odkoupit sajrajt, který jinde nechtějí a tím pádem by skončil v kanálu.

Dokážeš objektivně posoudit, jestli je větší sajrajt AstraZeneca nebo Pfizer/Moderna? Sputnik tu zatím není, ale poptávka po vakcinaci je obrovská, až mě to děsí. Takže něco do nich píchat stejně budou. A Sputnik považuji jako nejmenší zlo, ale rozhodně ne jako výhru. Výhra je vakcinaci úplně zastavit, což nevidím teď jako reálné.
A teď otázka. Často se srovnává AstraZeneca a Sputnik, že jsou to podobné vakcíny, dokonce tam probíhá i spolupráce.
https://zpravy.aktualne.cz/zahranici/je-ruska-vakcina-bezpecna-vse-o-sputniku-v/r~4878e7ae69ed11eb8b230cc47ab5f122/v~sl:7e00eed9b6194417533614ef5012f9d7/
Nemůže být tady důvod diskreditace AstraZeneky?


[quote="pid:7657, uid:185"]Pro Nás bude velmi výhodné odkoupit sajrajt, který jinde nechtějí a tím pádem by skončil v kanálu.[/quote] Dokážeš objektivně posoudit, jestli je větší sajrajt AstraZeneca nebo Pfizer/Moderna? Sputnik tu zatím není, ale poptávka po vakcinaci je obrovská, až mě to děsí. Takže něco do nich píchat stejně budou. A Sputnik považuji jako nejmenší zlo, ale rozhodně ne jako výhru. Výhra je vakcinaci úplně zastavit, což nevidím teď jako reálné. A teď otázka. Často se srovnává AstraZeneca a Sputnik, že jsou to podobné vakcíny, dokonce tam probíhá i spolupráce. https://zpravy.aktualne.cz/zahranici/je-ruska-vakcina-bezpecna-vse-o-sputniku-v/r~4878e7ae69ed11eb8b230cc47ab5f122/v~sl:7e00eed9b6194417533614ef5012f9d7/ Nemůže být tady důvod diskreditace AstraZeneky?

Pro Nás bude velmi výhodné odkoupit sajrajt, který jinde nechtějí


Ať si ten Balík všechny vakcíny AstraZeneca odkoupí za své peníze a všechny si je napíchá sám sobě třeba do...


[quote="pid:7657, uid:185"]Pro Nás bude velmi výhodné odkoupit sajrajt, který jinde nechtějí[/quote] Ať si ten Balík všechny vakcíny AstraZeneca odkoupí za své peníze a všechny si je napíchá sám sobě třeba do...

Mourek: zakladny rozdiel pre mna je, ze jeden vektor vakciny Astra je opici, druhy je ludsky....Sputnik ma oba ludske (oba typy vakciny su vektorove). Sputnik sa v podstate v EU nikde nepresadzuje, aj Madarsko ockovalo len malo pocetne, takze priamo ako konkurencia to zrejme nie je. Vsimni si, ze vysledkom je, ze krajiny budu musiet kupovat viac americke vakciny (kedze ruske a cinske nie a ine velmi nie su)...a Pfizer uz hovori o tom, ze by mohla vzrast cena vakciny a malo by sa ockovat tretikrat lebo mutacie. Sputnik sa presadzuje skor vsade inde, podla mna Rusom ani tak nejde o EU-trh ako skor o reputaciu a dobru povest.
Co sa tyka Astra a Pfizer, obavam sa, ze to sa ukaze az v dlhodobom hladisku (teda ked sa odmyslia tie prve nasledky s trombozou, ktore su zrejme pri Astre rychlejsie sa prejavujuce)


Mourek: zakladny rozdiel pre mna je, ze jeden vektor vakciny Astra je opici, druhy je ludsky....Sputnik ma oba ludske (oba typy vakciny su vektorove). Sputnik sa v podstate v EU nikde nepresadzuje, aj Madarsko ockovalo len malo pocetne, takze priamo ako konkurencia to zrejme nie je. Vsimni si, ze vysledkom je, ze krajiny budu musiet kupovat viac americke vakciny (kedze ruske a cinske nie a ine velmi nie su)...a Pfizer uz hovori o tom, ze by mohla vzrast cena vakciny a malo by sa ockovat tretikrat lebo mutacie. Sputnik sa presadzuje skor vsade inde, podla mna Rusom ani tak nejde o EU-trh ako skor o reputaciu a dobru povest. Co sa tyka Astra a Pfizer, obavam sa, ze to sa ukaze az v dlhodobom hladisku (teda ked sa odmyslia tie prve nasledky s trombozou, ktore su zrejme pri Astre rychlejsie sa prejavujuce)

Pfizer uz hovori o tom, ze by mohla vzrast cena vakciny a malo by sa ockovat tretikrat lebo mutacie

Cena vakcín určitě hraje nějakou roli, Pfizer má být několikrát dražší než AstraZeneca.
Můj názor je takový, že bych se v tuto chvíli ani tolik nebál vedlejších účinků, ale toho, že vakcinace se stane povinná, pravidelně se opakující třeba každý rok. Tomu určitě pomůže i to, že po vakcinaci většiny jako zázrakem Covid zmizí, takže to nebude problém prosadit jako povinné. A k nastavení tohoto procesu se hodí jakákoli vakcína, i ten Sputnik, proto ani ten nepovažuji za výhru.
Kde je dané, že za další roky bude ten Sputnik stále k dispozici? Že nebudou pouze ty správné mRNA vakcíny, tentokrát již patřičně upravené, přes které se budou každý rok nastavovat potřebné parametry biorobotů?


[quote="pid:7694, uid:187"]Pfizer uz hovori o tom, ze by mohla vzrast cena vakciny a malo by sa ockovat tretikrat lebo mutacie[/quote] Cena vakcín určitě hraje nějakou roli, Pfizer má být několikrát dražší než AstraZeneca. Můj názor je takový, že bych se v tuto chvíli ani tolik nebál vedlejších účinků, ale toho, že vakcinace se stane povinná, pravidelně se opakující třeba každý rok. Tomu určitě pomůže i to, že po vakcinaci většiny jako zázrakem Covid zmizí, takže to nebude problém prosadit jako povinné. A k nastavení tohoto procesu se hodí jakákoli vakcína, i ten Sputnik, proto ani ten nepovažuji za výhru. Kde je dané, že za další roky bude ten Sputnik stále k dispozici? Že nebudou pouze ty správné mRNA vakcíny, tentokrát již patřičně upravené, přes které se budou každý rok nastavovat potřebné parametry biorobotů?

co se týká očkování v průběhu onemocnění, běžně se toto nikdy nedělalo, dělají teď alespoň před očkováním na Covid dotyčnému nějaký test? Pokud je mi známo, tak ne.

Toto by stálo za zdůraznění.
V minulosti se proti chřipce (teď neřešme, že je to proti chřipce, jde mi čistě o proces očkování) očkovalo zásadně PŘED vypuknutím epidemie chřipky, s dostatečným předstihem. POTOM už to bylo bez šance.


Nyní: očkují v klidu během epidemie, bez testů, i onkologické pacienty a NIKOMU to nepřijde divné...


[quote="pid:7647, uid:71"]co se týká očkování v průběhu onemocnění, běžně se toto nikdy nedělalo, dělají teď alespoň před očkováním na Covid dotyčnému nějaký test? Pokud je mi známo, tak ne.[/quote] Toto by stálo za zdůraznění. V minulosti se proti chřipce (teď neřešme, že je to proti chřipce, jde mi čistě o proces očkování) očkovalo zásadně **PŘED** vypuknutím epidemie chřipky, s dostatečným předstihem. POTOM už to bylo bez šance. Nyní: očkují v klidu během epidemie, bez testů, i onkologické pacienty a NIKOMU to nepřijde divné...

Pro Nás bude velmi výhodné odkoupit sajrajt, který jinde nechtějí a tím pádem by skončil v kanálu.

Dobrý večer,
Nehodnotím Balíka - neznám ho. Jen upozorňuji na pondělní OO VPP. Valerij vzydvihl otázku očkování a provokací s ohledem na Sputnik plus Astra Zeneca. To co říkal chápu tak, že Astra Zeneca již delší dobu spolupracuje s týmem co vyvíjel Sputnik V a v podstatě v současnosti by AZ vakcína měla být v podstatě Sputnik V. Je možné, že ty země které měly AZ a vzdaly se jí, měly “starý” sajrajt, ale pak by to nebyla provokace na Sputnik, jak říká VPP. Údajně je to připavené tak, že se najednou spustí kampaň, že AZ = Sputnik V a tím ho odepíšou jako nespolehlivý a zabíjející lidi. Poslechněte si to, a posuďte sám ...


[quote="pid:7657, uid:185"]Pro Nás bude velmi výhodné odkoupit sajrajt, který jinde nechtějí a tím pádem by skončil v kanálu.[/quote] Dobrý večer, Nehodnotím Balíka - neznám ho. Jen upozorňuji na pondělní OO VPP. Valerij vzydvihl otázku očkování a provokací s ohledem na Sputnik plus Astra Zeneca. To co říkal chápu tak, že Astra Zeneca již delší dobu spolupracuje s týmem co vyvíjel Sputnik V a v podstatě v současnosti by AZ vakcína měla být v podstatě Sputnik V. Je možné, že ty země které měly AZ a vzdaly se jí, měly “starý” sajrajt, ale pak by to nebyla provokace na Sputnik, jak říká VPP. Údajně je to připavené tak, že se najednou spustí kampaň, že AZ = Sputnik V a tím ho odepíšou jako nespolehlivý a zabíjející lidi. Poslechněte si to, a posuďte sám ...
444
9
6
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept