Zahraničná politika
Brusel chce zaviesť vakcínové pasy aby ochranil európsky turizmus

https://www.zerohedge.com/covid-19/brussels-prepares-introduce-vaccine-passports-save-european-tourism-industry


Nápis hovorí za všetko, aj za to, že okľukou chcú zaviesť NWO a aj za o, že chlapci nechápu riadenie lebo tento scenár je pasé.


https://www.zerohedge.com/covid-19/brussels-prepares-introduce-vaccine-passports-save-european-tourism-industry Nápis hovorí za všetko, aj za to, že okľukou chcú zaviesť NWO a aj za o, že chlapci nechápu riadenie lebo tento scenár je pasé.

Moderátor

Provazu už mají dostatek , je načase zatáhnout smyčku.


Provazu už mají dostatek , je načase zatáhnout smyčku.

Nápis hovorí za všetko

Z clanku:
Podle Vladimíra Dzurilly, vládního zmocněnce pro informační technologie a digitalizaci, to v případě Česka nebude problém. „Na evropské covidové pasy se připravujeme, s Evropskou komisí komunikujeme v předstihu. Víme, co máme dělat, abychom to měli co nejdřív hotové,“


Aha, takze oni uz to vsechno maji v predstihu .....


Evropským pasům musí dát zelenou ještě europarlament a jednotlivé členské státy. „Věřím, že se nakonec shodnou,“ řekl Petříček.
„Jakmile Světová zdravotnická organizace konstatuje, že koronavirová pandemie skončila, je cílem vrátit se k běžným podmínkám cestování,“ dodal Petříček.
https://www.lidovky.cz/svet/co-vsechno-umozni-covidpas-podminkou-pro-cesty-by-mela-byt-vakcinace-negativni.A210317_214341_ln_domov_lihem


[quote="pid:7599, uid:7"]Nápis hovorí za všetko[/quote] Z clanku: Podle Vladimíra Dzurilly, vládního zmocněnce pro informační technologie a digitalizaci, to v případě Česka nebude problém. „Na evropské covidové pasy se připravujeme, s Evropskou komisí komunikujeme v předstihu. Víme, co máme dělat, abychom to měli co nejdřív hotové,“ Aha, takze oni uz to vsechno maji v predstihu ..... Evropským pasům musí dát zelenou ještě europarlament a jednotlivé členské státy. „Věřím, že se nakonec shodnou,“ řekl Petříček. „Jakmile Světová zdravotnická organizace konstatuje, že koronavirová pandemie skončila, je cílem vrátit se k běžným podmínkám cestování,“ dodal Petříček. https://www.lidovky.cz/svet/co-vsechno-umozni-covidpas-podminkou-pro-cesty-by-mela-byt-vakcinace-negativni.A210317_214341_ln_domov_lihem
Upravené 18. 3. 2021 o 11:22

https://www.teraz.sk/zahranicie/who-zatial-nepodporuje-zavedenie-ockov/540002-clanok.html


WHO zatiaľ nepodporuje zavedenie očkovacích preukazov kvôli cestovaniu.
V tejto súvislosti je potrebné zvážiť množstvo otázok vrátane možnej diskriminácie ľudí, ktorí sa z rôznych dôvodov nemôžu dať zaočkovať.


https://www.breitbart.com/border/2021/04/06/texas-governor-bans-vaccine-passports-with-executive-order/


Guvernér Texasu zakazuje výkonné nariadenia očkovacím pasom


Guvernér Texasu Greg Abbott vydal v utorok ráno výkonný príkaz zakazujúci vytvorenie alebo použitie „očkovacieho pasu“. Zakazuje štátnym agentúram alebo politickým útvarom v Texase vytvárať „vakcínový pas“ alebo upravovať služby týkajúce sa stavu očkovania osoby COVID-19.


„Každý deň sa Texasania vracajú do normálneho života, pretože čoraz viac ľudí dostane bezpečnú a účinnú vakcínu COVID-19. Ale ako som už celý čas hovoril, tieto vakcíny sú vždy dobrovoľné a nikdy nie vynútené, “uviedol guvernér Abbott vo videu oznamujúcom objednávku. "Vláda by nemala vyžadovať od žiadneho Texana, aby preukázal očkovanie a odhalil súkromné ​​zdravotné informácie, len aby mohol absolvovať svoj každodenný život."


https://www.teraz.sk/zahranicie/who-zatial-nepodporuje-zavedenie-ockov/540002-clanok.html **WHO zatiaľ nepodporuje zavedenie očkovacích preukazov kvôli cestovaniu.** V tejto súvislosti je potrebné zvážiť množstvo otázok vrátane možnej diskriminácie ľudí, ktorí sa z rôznych dôvodov nemôžu dať zaočkovať. https://www.breitbart.com/border/2021/04/06/texas-governor-bans-vaccine-passports-with-executive-order/ **Guvernér Texasu zakazuje výkonné nariadenia očkovacím pasom** Guvernér Texasu Greg Abbott vydal v utorok ráno výkonný príkaz zakazujúci vytvorenie alebo použitie „očkovacieho pasu“. Zakazuje štátnym agentúram alebo politickým útvarom v Texase vytvárať „vakcínový pas“ alebo upravovať služby týkajúce sa stavu očkovania osoby COVID-19. „Každý deň sa Texasania vracajú do normálneho života, pretože čoraz viac ľudí dostane bezpečnú a účinnú vakcínu COVID-19. Ale ako som už celý čas hovoril, tieto vakcíny sú vždy dobrovoľné a nikdy nie vynútené, “uviedol guvernér Abbott vo videu oznamujúcom objednávku. "Vláda by nemala vyžadovať od žiadneho Texana, aby preukázal očkovanie a odhalil súkromné ​​zdravotné informácie, len aby mohol absolvovať svoj každodenný život."

https://www.foxnews.com/politics/rep-biggs-introduces-no-vaccine-passport-act


Arizonský republikánsky rep. Andy Biggs vo štvrtok predstavil legislatívu, ktorá zakazuje federálnym agentúram vytvárať „ očkovacie pasy “.


Vakcínové pasy sú metódou, ktorú si niektorí mysleli, aby preukázali, či bol jedinec očkovaný smrtiacim koronavírusom alebo nie.
Zatiaľ čo navrhovatelia takéhoto systému tvrdia, že by bolo užitočné pri opätovnom otvorení podnikov a cestovného ruchu, republikáni v Kongrese túto myšlienku odsúdili ako zásah do súkromia a otvorenie vládneho dohľadu.


„Som hlboko znepokojený z toho, že Bidenova administratíva by dokonca zvážila zavedenie očkovacích pasov pre americký ľud,“ uviedol Biggs vo štvrtok vo vyhlásení. „Moje rozhodnutia o súkromnej zdravotnej starostlivosti - a vaše - nie sú vecou nikoho iného. Vakcínové pasy nepomôžu nášmu národu zotaviť sa z COVID-19, ale namiesto toho jednoducho zavedú dohľad nad väčšou spoločnosťou Big Brother nad našou spoločnosťou.“


https://www.breitbart.com/politics/2021/04/02/lawmaker-floridas-executive-order-banning-vaccine-passports-must-be-passed-into-law-to-enforce/


Zákonodarca: Výkonný príkaz Floridy zakazujúci výkon očkovacích pasov proti očkovaniu „musí byť prijatý do zákona“.
Sabatini tweetla : „Tento príkaz je okamžitý, ale MUSÍ sa prijať v zákone. Ako štátny zástupca budem bojovať za to, aby bol tento zákon čo najskôr schválený! “


https://www.foxnews.com/politics/rep-biggs-introduces-no-vaccine-passport-act Arizonský republikánsky rep. Andy Biggs vo štvrtok predstavil legislatívu, ktorá zakazuje federálnym agentúram vytvárať „ očkovacie pasy “. Vakcínové pasy sú metódou, ktorú si niektorí mysleli, aby preukázali, či bol jedinec očkovaný smrtiacim koronavírusom alebo nie. Zatiaľ čo navrhovatelia takéhoto systému tvrdia, že by bolo užitočné pri opätovnom otvorení podnikov a cestovného ruchu, republikáni v Kongrese túto myšlienku odsúdili ako zásah do súkromia a otvorenie vládneho dohľadu. „Som hlboko znepokojený z toho, že Bidenova administratíva by dokonca zvážila zavedenie očkovacích pasov pre americký ľud,“ uviedol Biggs vo štvrtok vo vyhlásení. „Moje rozhodnutia o súkromnej zdravotnej starostlivosti - a vaše - nie sú vecou nikoho iného. Vakcínové pasy nepomôžu nášmu národu zotaviť sa z COVID-19, ale namiesto toho jednoducho zavedú dohľad nad väčšou spoločnosťou Big Brother nad našou spoločnosťou.“ https://www.breitbart.com/politics/2021/04/02/lawmaker-floridas-executive-order-banning-vaccine-passports-must-be-passed-into-law-to-enforce/ Zákonodarca: Výkonný príkaz Floridy zakazujúci výkon očkovacích pasov proti očkovaniu „musí byť prijatý do zákona“. Sabatini tweetla : „Tento príkaz je okamžitý, ale MUSÍ sa prijať v zákone. Ako štátny zástupca budem bojovať za to, aby bol tento zákon čo najskôr schválený! “

Pozoruhodné je, že v Certifikátu očkování SARS-CoV-2, který je očkovaným následně zaslán Ministerstvem zdravotnictví ČR mailem , je mj. uvedeno i číslo cestovního pasu dotčeného.


Pozoruhodné je, že v Certifikátu očkování SARS-CoV-2, který je očkovaným následně zaslán Ministerstvem zdravotnictví ČR mailem , je mj. uvedeno i číslo cestovního pasu dotčeného.

To jsou ta propojená data, co o nás sbírají všude.


Normálně jsem se v tomto období nezastavil a kmital jsem celý den až do noci. Zítra mám jednu práci tři osoby. Takže "zachránili" tak akorát velkou NULU.
Nicméně asi se něco dít bude, protože síť hotelů Atlantica bude od konce příštího týdne plná nadoraz, přijede personál na těch osm lodí co zde kotví, budou očkováni a projdou dvoutýdenní karanténou a následně s těmi loděmi odplují.
Takže asi mají něco v plánu. Servisy již proběhly během zimy a podle informací z přístavu jsou připraveny kdykoliv odplout. To znamená mají palivo, pitnou vodu a potraviny pro celou posádku na jeden týden.


607090d3835c2


To jsou ta propojená data, co o nás sbírají všude. Normálně jsem se v tomto období nezastavil a kmital jsem celý den až do noci. Zítra mám jednu práci tři osoby. Takže "zachránili" tak akorát velkou NULU. Nicméně asi se něco dít bude, protože síť hotelů Atlantica bude od konce příštího týdne plná nadoraz, přijede personál na těch osm lodí co zde kotví, budou očkováni a projdou dvoutýdenní karanténou a následně s těmi loděmi odplují. Takže asi mají něco v plánu. Servisy již proběhly během zimy a podle informací z přístavu jsou připraveny kdykoliv odplout. To znamená mají palivo, pitnou vodu a potraviny pro celou posádku na jeden týden. ![607090d3835c2](serve/attachment&path=607090d3835c2)
1.05k
7
6
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept