Zahraničná politika
"Biden nám to slíbil!" hranice s Mexikem se hemží migranty

Migranti, kteří se pokoušejí přejít hranici s Mexikem a dostat se do USA prohlašují, že jim Biden slíbil, že mohou přijít, že všechno se změní.


Dle článku zadržená žena řekla, že zaplatila 9000 dolarů pašerákovi lidí.


Troy Miller, komisař pohraniční stráže (Acting Border Patrol Commissioner) nicméně řekl reportérům, že hranice nejsou otevřené. Nevěřte pašerákům lidí, kteří vám řeknou něco jiného."


Kojoti (pašeráci) a kartely ale lidem slibují, že hranice je teď pod Bidenovou administrativou otevřená.


https://www.ntd.com/biden-promised-us-migrants-swarming-us-mexico-border-claim-president-encouraged-them-to-come_581746.html


Bidenova reakce:


Biden v úterý vysílaném rozhovoru vzkázal migrantům z Střední Ameriky, že mají zůstat ve svém městečku, městě nebo komunitě a netrmácet se do Spojených států a ilegálně překračovat hranice.


https://www.ntd.com/biden-tells-migrants-dont-come-over-amid-border-crisis_582720.html


Migranti, kteří se pokoušejí přejít hranici s Mexikem a dostat se do USA prohlašují, že jim Biden slíbil, že mohou přijít, že všechno se změní. Dle článku zadržená žena řekla, že zaplatila 9000 dolarů pašerákovi lidí. Troy Miller, komisař pohraniční stráže (Acting Border Patrol Commissioner) nicméně řekl reportérům, že hranice nejsou otevřené. Nevěřte pašerákům lidí, kteří vám řeknou něco jiného." Kojoti (pašeráci) a kartely ale lidem slibují, že hranice je teď pod Bidenovou administrativou otevřená. https://www.ntd.com/biden-promised-us-migrants-swarming-us-mexico-border-claim-president-encouraged-them-to-come_581746.html _Bidenova reakce:_ Biden v úterý vysílaném rozhovoru vzkázal migrantům z Střední Ameriky, že mají zůstat ve svém městečku, městě nebo komunitě a netrmácet se do Spojených států a ilegálně překračovat hranice. https://www.ntd.com/biden-tells-migrants-dont-come-over-amid-border-crisis_582720.html
Upravené 18. 3. 2021 o 00:17

Trump o krizi na hranicích: "Oni zničí naši zemi!"


Bývalý prezident Donald Trump v úterý odsoudil agendu prezidenta Bidena ohledně hranic, varujíc, že přístup současné administrativy zničí Spojené státy.


https://www.ntd.com/trump-on-border-crisis-theyre-going-to-destroy-our-country_582725.html


Trump o krizi na hranicích: "Oni zničí naši zemi!" Bývalý prezident Donald Trump v úterý odsoudil agendu prezidenta Bidena ohledně hranic, varujíc, že přístup současné administrativy zničí Spojené státy. https://www.ntd.com/trump-on-border-crisis-theyre-going-to-destroy-our-country_582725.html

Reportérka se ptá migranta z Brazílie, který spolu s manželkou a dětmi přijel ilegálně překročit hranice Spojených států.


"Pokusili byste se o tohle, když byl Donald Trump prezidentem?"
"Určitě ne. Zcela jistě."
...
"Takže přišli jste sem, protože Joe Biden je prezidentem?"
"Tak nějak. Hlavním důvodem bylo násilí v mojí zemi. A druhým důvodem, myslím, že byl Joe Biden."


https://www.youtube.com/watch?v=d9_DyN5_VNc


Reportérka se ptá migranta z Brazílie, který spolu s manželkou a dětmi přijel ilegálně překročit hranice Spojených států. "Pokusili byste se o tohle, když byl Donald Trump prezidentem?" "Určitě ne. Zcela jistě." ... "Takže přišli jste sem, protože Joe Biden je prezidentem?" "Tak nějak. Hlavním důvodem bylo násilí v mojí zemi. A druhým důvodem, myslím, že byl Joe Biden." https://www.youtube.com/watch?v=d9_DyN5_VNc

Hill: „Všetko pre politiku“ - Bývalý šéf americkej pohraničnej služby viní Bidenovu správu z migračnej krízy


Len za mesiac americké úrady zadržali 100 tisíc nelegálnych migrantov, čo naznačuje, že Amerika čelí novej kríze na hraniciach, ale Bidenova vláda sa snaží zo všetkých síl situáciu utíšiť, bývalý šéf USA Hraničná služba píše vo svojom článku pre The Hill Mark Morgan. Podľa jeho názoru Bidenov tím z politických dôvodov opustil nástroje predchádzajúcej administratívy a teraz, čeliaci kríze, sa snaží nájsť obetného baránka.


Americký minister pre vnútornú bezpečnosť Alejandro Mallorcas sa vo svojom rozsiahlom memorande, ktoré bolo zverejnené 16. marca, snaží presvedčiť tak obrancov amerických hraníc, ako aj americký ľud všeobecne, že kríza inšpirovaná Bidenovou správou nie je krízou vôbec, ale jednoducho „zložitá situácia, píše bývalý šéf americkej pohraničnej stráže Mark Morgan vo svojom článku pre The Hill.


Takýto pokus zmeniť realitu - realitu, v ktorej americké úrady zadržali viac ako 100 000 nelegálnych migrantov len za jeden mesiac - je urážkou pohraničnej stráže aj USA ako celku. Počet zadržaní sa v posledných týždňoch prudko zvýšil, dokonca zatienil údaje o hraničnej kríze v roku 2019. Miesta dočasného zadržania sú zároveň preplnené kapacitami, čo zvyšuje riziko šírenia koronavírusu.


Medzitým bývalý úradník pokračuje, čoraz ťažšie je získať konkrétne údaje o rozsahu krízy, najmä informácie o presnom počte ľudí prepustených v pohraničných oblastiach a osôb prepravených hlboko do Spojených štátov. získať prostredníctvom oficiálnych kanálov. „Bidenova administratíva zablokovala médiám a širokej verejnosti prístup k údajom a zadržiavacie centrá pre migrantov a Biely dom odmieta odpovedať na otázky, čo sa deje,“ uviedol Morgan.


Mnoho úsekov amerických hraníc nie je strážených, pretože personál, ktorý to musí robiť, je rozptýlený, aby zvládol príliv rodín prisťahovalcov a maloletých bez sprievodu. Tieto kádre sú tiež nútené vysporiadať sa s prepustením tisícov migrantov, ktorí vstúpili do USA nelegálne. Mnoho účinných nástrojov, rozhodnutí a úradov bolo zrušených bez varovania, ale ich miesto zostalo prázdne, až na nejasný odkaz nelegálnym prisťahovalcom, ktorý znie: „Teraz k nám nepríďte.“


Napriek tejto kríze vyzerá poznámka ministra Mallorky skôr ako prejav kampane, než ako jasný a čestný opis skutočnej situácie na juhozápadnej hranici. A namiesto toho, aby prevzala zodpovednosť za krízu, americká administratíva sa hadí a snaží sa klamať tým samým mužom a ženám, ktorým hrozí kríza, ktorú Biely dom kvôli svojej ideologickej arogancii dovolil.


Podľa autora je úplne zrejmé, že minister medzinárodnej bezpečnostnej služby sa snaží preniesť vinu za svoje chyby na predchádzajúcu správu, pričom súčasne prepisuje históriu a vymýšľa svoje vlastné fakty. Majorcas zároveň dáva prednosť tomu, aby mlčal o tom, aké vyčerpávajúce boli briefingy poskytnuté Bidenovmu tímu o situácii na hraniciach, ktoré tiež hodnotili účinnosť rôznych nástrojov a politických rozhodnutí prijatých na boj proti migračnej kríze v roku 2019.


Odborníci na hraničnú bezpečnosť varovali pred dôsledkami zrušenia tejto politiky. Bidenov tím sa dopočul, že stanice pohraničnej stráže nie sú schopné zvládnuť ďalší príliv; počuli, že ministerstvo zdravotníctva a sociálnych služieb nebolo schopné zadržiavať migrantov. Počuli, že prevádzačské organizácie použijú rétoriku - nehovoriac o realite -, že hranice USA sú dokorán. "Napriek tomu oprášili rady odborníkov a vrhli sa na demontáž celého systému - všetko v mene politiky." Teraz, keď bola krajina svedkom tejto krízy a uvedomila si, že Bidenova vláda na ňu nie je pripravená, snaží sa nájsť obetného baránka, “zdôrazňuje Morgan.


https://russian.rt.com/inotv/2021-03-22/Hill-vsyo-radi-politiki-eks-glava


Hill: **„Všetko pre politiku“ - Bývalý šéf americkej pohraničnej služby viní Bidenovu správu z migračnej krízy** Len za mesiac americké úrady zadržali 100 tisíc nelegálnych migrantov, čo naznačuje, že Amerika čelí novej kríze na hraniciach, ale Bidenova vláda sa snaží zo všetkých síl situáciu utíšiť, bývalý šéf USA Hraničná služba píše vo svojom článku pre The Hill Mark Morgan. Podľa jeho názoru Bidenov tím z politických dôvodov opustil nástroje predchádzajúcej administratívy a teraz, čeliaci kríze, sa snaží nájsť obetného baránka. Americký minister pre vnútornú bezpečnosť Alejandro Mallorcas sa vo svojom rozsiahlom memorande, ktoré bolo zverejnené 16. marca, snaží presvedčiť tak obrancov amerických hraníc, ako aj americký ľud všeobecne, že kríza inšpirovaná Bidenovou správou nie je krízou vôbec, ale jednoducho „zložitá situácia, píše bývalý šéf americkej pohraničnej stráže Mark Morgan vo svojom článku pre The Hill. Takýto pokus zmeniť realitu - realitu, v ktorej americké úrady zadržali viac ako 100 000 nelegálnych migrantov len za jeden mesiac - je urážkou pohraničnej stráže aj USA ako celku. Počet zadržaní sa v posledných týždňoch prudko zvýšil, dokonca zatienil údaje o hraničnej kríze v roku 2019. Miesta dočasného zadržania sú zároveň preplnené kapacitami, čo zvyšuje riziko šírenia koronavírusu. Medzitým bývalý úradník pokračuje, čoraz ťažšie je získať konkrétne údaje o rozsahu krízy, najmä informácie o presnom počte ľudí prepustených v pohraničných oblastiach a osôb prepravených hlboko do Spojených štátov. získať prostredníctvom oficiálnych kanálov. „Bidenova administratíva zablokovala médiám a širokej verejnosti prístup k údajom a zadržiavacie centrá pre migrantov a Biely dom odmieta odpovedať na otázky, čo sa deje,“ uviedol Morgan. Mnoho úsekov amerických hraníc nie je strážených, pretože personál, ktorý to musí robiť, je rozptýlený, aby zvládol príliv rodín prisťahovalcov a maloletých bez sprievodu. Tieto kádre sú tiež nútené vysporiadať sa s prepustením tisícov migrantov, ktorí vstúpili do USA nelegálne. Mnoho účinných nástrojov, rozhodnutí a úradov bolo zrušených bez varovania, ale ich miesto zostalo prázdne, až na nejasný odkaz nelegálnym prisťahovalcom, ktorý znie: „Teraz k nám nepríďte.“ Napriek tejto kríze vyzerá poznámka ministra Mallorky skôr ako prejav kampane, než ako jasný a čestný opis skutočnej situácie na juhozápadnej hranici. A namiesto toho, aby prevzala zodpovednosť za krízu, americká administratíva sa hadí a snaží sa klamať tým samým mužom a ženám, ktorým hrozí kríza, ktorú Biely dom kvôli svojej ideologickej arogancii dovolil. Podľa autora je úplne zrejmé, že minister medzinárodnej bezpečnostnej služby sa snaží preniesť vinu za svoje chyby na predchádzajúcu správu, pričom súčasne prepisuje históriu a vymýšľa svoje vlastné fakty. Majorcas zároveň dáva prednosť tomu, aby mlčal o tom, aké vyčerpávajúce boli briefingy poskytnuté Bidenovmu tímu o situácii na hraniciach, ktoré tiež hodnotili účinnosť rôznych nástrojov a politických rozhodnutí prijatých na boj proti migračnej kríze v roku 2019. Odborníci na hraničnú bezpečnosť varovali pred dôsledkami zrušenia tejto politiky. Bidenov tím sa dopočul, že stanice pohraničnej stráže nie sú schopné zvládnuť ďalší príliv; počuli, že ministerstvo zdravotníctva a sociálnych služieb nebolo schopné zadržiavať migrantov. Počuli, že prevádzačské organizácie použijú rétoriku - nehovoriac o realite -, že hranice USA sú dokorán. "Napriek tomu oprášili rady odborníkov a vrhli sa na demontáž celého systému - všetko v mene politiky." Teraz, keď bola krajina svedkom tejto krízy a uvedomila si, že Bidenova vláda na ňu nie je pripravená, snaží sa nájsť obetného baránka, “zdôrazňuje Morgan. https://russian.rt.com/inotv/2021-03-22/Hill-vsyo-radi-politiki-eks-glava

Záběry ze záchytného centra na hranicích s Mexikem (Donna, Texas)
https://twitter.com/JamesOKeefeIII/status/1373979606378819586

605a5cc764712


Dodatek:
Zde v článku je více fotografií:
https://www.ntd.com/new-border-photos-show-children-sleeping-shoulder-to-shoulder-in-transparent-pen_585680.html


Záběry ze záchytného centra na hranicích s Mexikem (Donna, Texas) https://twitter.com/JamesOKeefeIII/status/1373979606378819586 ![605a5cc764712](serve/attachment&path=605a5cc764712) Dodatek: Zde v článku je více fotografií: https://www.ntd.com/new-border-photos-show-children-sleeping-shoulder-to-shoulder-in-transparent-pen_585680.html
Upravené 23. 3. 2021 o 22:46

V podstatě stejná matrice jako "Wir schaffen das" paní Merkel jen podaná jinou formou.

že jim Biden slíbil, že mohou přijít, že všechno se změní.


V podstatě stejná matrice jako "Wir schaffen das" paní Merkel jen podaná jinou formou. [quote="pid:7587, uid:181"]že jim Biden slíbil, že mohou přijít, že všechno se změní.[/quote]
Upravené 24. 3. 2021 o 07:58

@JS22
Dle mého pozorování před covidem situace v Sao Paulo a Rio de Janeiro není o nic horší než kdekoliv jinde ve světě hovoříc o kriminalitě a násilí. Ano pravda pri karnevalu v Riu je násilí na denním pořádku, ale je způsobeno emocemi a drogami, celkovou atmosferou karnevalu a soustředěním velkého množství osob, které jsou jinak rozdrobeny do periferií a fungují ve své titěrnosti v nějaké vesničce, kde se tak silně neprojevují. Naopak ve velkém houfu osob se chtějí "předvést" v plné kráse.
Naopak bych si troufl napsat, že z obecného pohledu je tam bezpečnostní situace lepší, než třeba v některých městských čtvrtích Paříže a nebo Berlína po roce 2015.
A co se týká karnevalu, to je o maximálních emocích, sexu a drogách v brutálním měřítku. Charakterizoval jsem to jako otevření ventilu, vypustění páry, a jsou zase v normálu. Celkem mě překvapilo, že jsem se nesetkal s nějakým ozbrojeným přepadením (jak se často píše) nebo loupeží.
I moje kamarádka, která mě pozvala a dělala mi průvodce byla celou dobu jak vyměněná (znám ji delší čas z jejího pobytu v Evropě), byla jak v transu. Asi to k tomu patří, emoce, ty mě chybí a nebo vlastně možná nechybí, jen je neumím ukázat a nebo jsem se léty naučil je potlačovat a neukazovat veřejně.

@JS22 Dle mého pozorování před covidem situace v Sao Paulo a Rio de Janeiro není o nic horší než kdekoliv jinde ve světě hovoříc o kriminalitě a násilí. Ano pravda pri karnevalu v Riu je násilí na denním pořádku, ale je způsobeno emocemi a drogami, celkovou atmosferou karnevalu a soustředěním velkého množství osob, které jsou jinak rozdrobeny do periferií a fungují ve své titěrnosti v nějaké vesničce, kde se tak silně neprojevují. Naopak ve velkém houfu osob se chtějí "předvést" v plné kráse. Naopak bych si troufl napsat, že z obecného pohledu je tam bezpečnostní situace lepší, než třeba v některých městských čtvrtích Paříže a nebo Berlína po roce 2015. A co se týká karnevalu, to je o maximálních emocích, sexu a drogách v brutálním měřítku. Charakterizoval jsem to jako otevření ventilu, vypustění páry, a jsou zase v normálu. Celkem mě překvapilo, že jsem se nesetkal s nějakým ozbrojeným přepadením (jak se často píše) nebo loupeží. I moje kamarádka, která mě pozvala a dělala mi průvodce byla celou dobu jak vyměněná (znám ji delší čas z jejího pobytu v Evropě), byla jak v transu. Asi to k tomu patří, emoce, ty mě chybí a nebo vlastně možná nechybí, jen je neumím ukázat a nebo jsem se léty naučil je potlačovat a neukazovat veřejně.
Upravené 24. 3. 2021 o 07:58

A co se týká karnevalu, to je o maximálních emocích, sexu a drogách v brutálním měřítku. Charakterizoval jsem to jako otevření ventilu...
I moje kamarádka... ...byla celou dobu jak vyměněná... ...byla jak v transu...

Pozoruhodné. Nikdy mne nenapadlo o “karnevalu” přemýšlet jako o egregoru. Zdá se, že je to lepší než fotbal. I když na fotbale jihoameričané taky dost ujíždí, možná o něco více než někde jinde.
Nepočítám s tím, že bys neměl emoce. Spíš jde o to, co je potřeba k napojení na tento egregor. Měls kostým?:-) Možná v jižní americe tomu pomáhá něco jako genetická paměť? (Apocalypto)
Zajímavé by bylo porovnání s obdobnými/srovnatelnými akcemi ve světě.


[quote="pid:8673, uid:311"]A co se týká karnevalu, to je o maximálních emocích, sexu a drogách v brutálním měřítku. Charakterizoval jsem to jako otevření ventilu... I moje kamarádka... ...byla celou dobu jak vyměněná... ...byla jak v transu...[/quote] Pozoruhodné. Nikdy mne nenapadlo o “karnevalu” přemýšlet jako o egregoru. Zdá se, že je to lepší než fotbal. I když na fotbale jihoameričané taky dost ujíždí, možná o něco více než někde jinde. Nepočítám s tím, že bys neměl emoce. Spíš jde o to, co je potřeba k napojení na tento egregor. Měls kostým?:-) Možná v jižní americe tomu pomáhá něco jako genetická paměť? (Apocalypto) Zajímavé by bylo porovnání s obdobnými/srovnatelnými akcemi ve světě.

situace v Sao Paulo a Rio de Janeiro není o nic horší než kdekoliv jinde ve světě hovoříc o kriminalitě a násilí

Ten “běženec” pouze opakoval naučené neziskové mantry všech “běženců” světa. Šablona
"Wir schaffen das"


[quote="pid:8673, uid:311"]situace v Sao Paulo a Rio de Janeiro není o nic horší než kdekoliv jinde ve světě hovoříc o kriminalitě a násilí[/quote] Ten “běženec” pouze opakoval naučené neziskové mantry všech “běženců” světa. Šablona [quote="pid:8671, uid:311"]"Wir schaffen das"[/quote]

@Počtář
Kostým mi koupila, ale měl jsem ho na sobě jen jednou, a to při jejím vystoupení, protože mi moc nepasoval, byl mi malý a v tom horku jsem se v něm strašně potil. Přítelkyně tři až pět kostýmů denně. Není divu, je to její práce.
Dojem z karnevalu je velkolepý, speciálně pro našince, který není zvyklý na takové množsví lidí, davy a davy. A srovnání s fotbalem myslím kulhá v tomto případě na obě nohy. I když pro někoho, kdo je hodně emocionální možná ne. Jiný zajímavý postřeh, který jsem si přivezl, "že jsem příliš chladný" na jejich poměry. Na tom se schodli všichni z okolí, ale všichni se chovali mile, přátelsky, nenuceně, nikomu nic nevnucovali, prostě cítil jsem se moc fajn. To porovnání by bylo jistě zajímavé, ale je otázka z čím podobným srovnávat. Pivní festival v Německu, nene, to není ono. Zvláštní, když to teď píšu uvědomuji si, že jsem vlastně za celou dobu nezahlédl někoho "vožralého", jo zfetovaných v rozumném měřítku mraky, ale opilý, tedy zjevně opilý ne. Oproti Německu za festivalu.
Ještě na okraj jeden postřeh: všichni se stále objímají a líbají.

@Počtář Kostým mi koupila, ale měl jsem ho na sobě jen jednou, a to při jejím vystoupení, protože mi moc nepasoval, byl mi malý a v tom horku jsem se v něm strašně potil. Přítelkyně tři až pět kostýmů denně. Není divu, je to její práce. Dojem z karnevalu je velkolepý, speciálně pro našince, který není zvyklý na takové množsví lidí, davy a davy. A srovnání s fotbalem myslím kulhá v tomto případě na obě nohy. I když pro někoho, kdo je hodně emocionální možná ne. Jiný zajímavý postřeh, který jsem si přivezl, "že jsem příliš chladný" na jejich poměry. Na tom se schodli všichni z okolí, ale všichni se chovali mile, přátelsky, nenuceně, nikomu nic nevnucovali, prostě cítil jsem se moc fajn. To porovnání by bylo jistě zajímavé, ale je otázka z čím podobným srovnávat. Pivní festival v Německu, nene, to není ono. Zvláštní, když to teď píšu uvědomuji si, že jsem vlastně za celou dobu nezahlédl někoho "vožralého", jo zfetovaných v rozumném měřítku mraky, ale opilý, tedy zjevně opilý ne. Oproti Německu za festivalu. Ještě na okraj jeden postřeh: všichni se stále objímají a líbají.
Upravené 24. 3. 2021 o 09:06

Tak a máme tu prezidentku Harrisovou.


Migrační tlak na jižní hranici USA dostala pod palec Harrisová


Zmírnění migračního tlaku na jižní hranici USA dostala od prezidenta Joea Bidena za úkol viceprezidentka Kamala Harrisová. „Nedovedu si představit nikoho kvalifikovanějšího,“ řekl Biden s tím, že Harrisové dává „těžkou práci“.


Viceprezidentka má vést jednání s Mexikem, přes které migranti do Spojených států ve velkém míří, ale také s Guatemalou, Hondurasem a Salvadorem, odkud většina z nich pochází. „Když bude mluvit, bude mluvit za mě. Nemusí to se mnou konzultovat,“ ujistil Biden.


Podle deníku Washington Post ale nárůst nesouvisí s Bidenem. Jde o předpokládatelný sezonní výkyv srovnatelný se situací v minulých letech, kromě loňského roku, kdy pohyb lidí omezila pandemie. Čísla jsou tak zvýšená jen o migranty, kteří kvůli covidu čekali, jinak se nevymykají dlouhodobému stavu, který panoval i za administrativy exprezidenta Donalda Trumpa.


Nová administrativa tvrdí, že dospělé běžence a rodiny obratem vrací zpět na základě loňského opatření o ochraně veřejného zdraví, děti bez dospělého doprovodu ale na rozdíl od předchozí vlády nechce Mexiku předávat.
https://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/clanek/migracni-tlak-na-jizni-hranici-usa-dostala-pod-palec-harrisova-40355180


Dodatek: Diskuse pod článkem je výživná, lidi jim ty blafy už fakt nežerou.


V jednom z videí Sanja na Floridě mluví o tom, jak se Biden vyjádřil, že není nic, co muž dokáže, co by žena nedokázala stejně nebo lépe.
Pak Sanja třeba srovnal maratonské rekordy a dodal, že o sport opravdu nejde - jde o to, že Ospalý Joe jen dal najevo, že jeho chůva Kamala bude vládnout lépe.


Tak a máme tu prezidentku Harrisovou. **Migrační tlak na jižní hranici USA dostala pod palec Harrisová** Zmírnění migračního tlaku na jižní hranici USA dostala od prezidenta Joea Bidena za úkol viceprezidentka Kamala Harrisová. „Nedovedu si představit nikoho kvalifikovanějšího,“ řekl Biden s tím, že Harrisové dává „těžkou práci“. Viceprezidentka má vést jednání s Mexikem, přes které migranti do Spojených států ve velkém míří, ale také s Guatemalou, Hondurasem a Salvadorem, odkud většina z nich pochází. „Když bude mluvit, bude mluvit za mě. Nemusí to se mnou konzultovat,“ ujistil Biden. Podle deníku Washington Post ale nárůst nesouvisí s Bidenem. Jde o předpokládatelný sezonní výkyv srovnatelný se situací v minulých letech, kromě loňského roku, kdy pohyb lidí omezila pandemie. Čísla jsou tak zvýšená jen o migranty, kteří kvůli covidu čekali, jinak se nevymykají dlouhodobému stavu, který panoval i za administrativy exprezidenta Donalda Trumpa. Nová administrativa tvrdí, že dospělé běžence a rodiny obratem vrací zpět na základě loňského opatření o ochraně veřejného zdraví, děti bez dospělého doprovodu ale na rozdíl od předchozí vlády nechce Mexiku předávat. https://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/clanek/migracni-tlak-na-jizni-hranici-usa-dostala-pod-palec-harrisova-40355180 _Dodatek: Diskuse pod článkem je výživná, lidi jim ty blafy už fakt nežerou._ V jednom z videí Sanja na Floridě mluví o tom, jak se Biden vyjádřil, že není nic, co muž dokáže, co by žena nedokázala stejně nebo lépe. Pak Sanja třeba srovnal maratonské rekordy a dodal, že o sport opravdu nejde - jde o to, že Ospalý Joe jen dal najevo, že jeho chůva Kamala bude vládnout lépe.
Upravené 26. 3. 2021 o 12:25

Bidenova administrativa poprvé pustila tisk do pohraničního záchytného zařízení.
(Carrizo Springs, Texas)


Očekávání
606115ffaecfe
Krásně srovnané oblečení...
6061163cb92ea
Osamocené děti bez doprovodu si užívají hraní fotbalu...
606116971b472
Čisté postele...
606116b1eac1b
Sprchy...(Pro Covid pozitivní jsou zvlášť.)
606116d681882
Školní lavice s výtvarnými potřebami...


Realita...
Donna, Texas
606117e6312a4
606117e63c276
606117e63e34b
606117e6441c8
https://www.ntd.com/biden-administration-lets-press-into-border-facility-for-first-time_586927.html


https://www.youtube.com/watch?v=Zj3q7x_rSrY


Bidenova administrativa poprvé pustila tisk do pohraničního záchytného zařízení. (Carrizo Springs, Texas) **Očekávání** ![606115ffaecfe](serve/attachment&path=606115ffaecfe) Krásně srovnané oblečení... ![6061163cb92ea](serve/attachment&path=6061163cb92ea) Osamocené děti bez doprovodu si užívají hraní fotbalu... ![606116971b472](serve/attachment&path=606116971b472) Čisté postele... ![606116b1eac1b](serve/attachment&path=606116b1eac1b) Sprchy...(Pro Covid pozitivní jsou zvlášť.) ![606116d681882](serve/attachment&path=606116d681882) Školní lavice s výtvarnými potřebami... **Realita...** Donna, Texas ![606117e6312a4](serve/attachment&path=606117e6312a4) ![606117e63c276](serve/attachment&path=606117e63c276) ![606117e63e34b](serve/attachment&path=606117e63e34b) ![606117e6441c8](serve/attachment&path=606117e6441c8) https://www.ntd.com/biden-administration-lets-press-into-border-facility-for-first-time_586927.html https://www.youtube.com/watch?v=Zj3q7x_rSrY
Upravené 29. 3. 2021 o 02:19

Kongresman USA: Bezohľadná rétorika Bieleho domu vytvára na južných hraniciach USA humanitárnu krízu
USA čelia veľkému problému na svojej južnej hranici - humanitárnej kríze, uviedol americký kongresman Van Taylor pre Fox News po návšteve pobytového centra pre migrantov v Texase. Podľa neho sa táto kríza formovala kvôli neuváženej rétorike administratívy Joea Bidena.


https://russian.rt.com/inotv/2021-03-29/Amerikanskij-kongressmen-iz-za-bezrassudnoj-ritoriki


Americký senátor: Biden by mohol vyriešiť hraničnú krízu za týždeň


Joe Biden by mohol za týždeň vyriešiť migračnú krízu na južnej hranici USA, ak by sa vrátil k politike Donalda Trumpa, píše Fox News s odvolaním sa na vyhlásenie senátora Johna F. Kennedyho. Politik poznamenal, že Biden odvolal všetky opatrenia Trumpovej administratívy, ktoré viedli k obrovskému prílivu migrantov nútených žiť v strašných podmienkach.


Migračná kríza na južnej hranici USA sa dá vyriešiť za týždeň, ak sa Joe Biden vráti k migračnej politike Donalda Trumpa, ktorú zrútil pri nástupe k moci, píše Fox News s odvolaním sa na vyhlásenie republikánskeho senátora Johna F Kennedy.
Podľa Kennedyho musí Biden iba počúvať pohraničných úradníkov a vrátiť sa k politike, ktorá sa uskutočňovala v decembri predtým, ako sa Biden stal prezidentom. "Prezident Biden zrušil všetko, čo urobil republikánsky kongres a Trumpova administratíva," - cituje zverejnenie slov Kennedyho.


Televízia Fox News pripomína, že v posledných týždňoch sa migranti ponáhľali k južným hraniciam USA po tom, čo Joe Biden odvolal sériu opatrení zavedených Donaldom Trumpom. Výsledkom je, že Bidenova vláda sa dostala pod paľbu životných podmienok migrantov, ako aj prísnych obmedzení práce tlače. Podľa publikácie medzitým Kennedy a 18 jeho kolegov republikánov navštívili jeden z táborov dočasného pobytu v Texase. Kennedy označil životné podmienky migrantov za „zdrvujúce“ a vyzval Bidena, aby sa prišiel presvedčiť o hraniciach.


https://russian.rt.com/inotv/2021-03-29/Amerikanskij-senator-Bajden-mog-bi


**Kongresman USA: Bezohľadná rétorika Bieleho domu vytvára na južných hraniciach USA humanitárnu krízu** USA čelia veľkému problému na svojej južnej hranici - humanitárnej kríze, uviedol americký kongresman Van Taylor pre Fox News po návšteve pobytového centra pre migrantov v Texase. Podľa neho sa táto kríza formovala kvôli neuváženej rétorike administratívy Joea Bidena. https://russian.rt.com/inotv/2021-03-29/Amerikanskij-kongressmen-iz-za-bezrassudnoj-ritoriki Americký senátor: Biden by mohol vyriešiť hraničnú krízu za týždeň Joe Biden by mohol za týždeň vyriešiť migračnú krízu na južnej hranici USA, ak by sa vrátil k politike Donalda Trumpa, píše Fox News s odvolaním sa na vyhlásenie senátora Johna F. Kennedyho. Politik poznamenal, že Biden odvolal všetky opatrenia Trumpovej administratívy, ktoré viedli k obrovskému prílivu migrantov nútených žiť v strašných podmienkach. Migračná kríza na južnej hranici USA sa dá vyriešiť za týždeň, ak sa Joe Biden vráti k migračnej politike Donalda Trumpa, ktorú zrútil pri nástupe k moci, píše Fox News s odvolaním sa na vyhlásenie republikánskeho senátora Johna F Kennedy. Podľa Kennedyho musí Biden iba počúvať pohraničných úradníkov a vrátiť sa k politike, ktorá sa uskutočňovala v decembri predtým, ako sa Biden stal prezidentom. "Prezident Biden zrušil všetko, čo urobil republikánsky kongres a Trumpova administratíva," - cituje zverejnenie slov Kennedyho. Televízia Fox News pripomína, že v posledných týždňoch sa migranti ponáhľali k južným hraniciam USA po tom, čo Joe Biden odvolal sériu opatrení zavedených Donaldom Trumpom. Výsledkom je, že Bidenova vláda sa dostala pod paľbu životných podmienok migrantov, ako aj prísnych obmedzení práce tlače. Podľa publikácie medzitým Kennedy a 18 jeho kolegov republikánov navštívili jeden z táborov dočasného pobytu v Texase. Kennedy označil životné podmienky migrantov za „zdrvujúce“ a vyzval Bidena, aby sa prišiel presvedčiť o hraniciach. https://russian.rt.com/inotv/2021-03-29/Amerikanskij-senator-Bajden-mog-bi

„Nedovedu si představit nikoho kvalifikovanějšího,“ řekl Biden s tím, že Harrisové dává „těžkou práci“.


2018...Senátorka Kamala Harris přirovává Imigrační a celní policii ke Ku Klux Klanu...
https://www.youtube.com/watch?v=ImT5zpRmRGg


Něco tak arogantního, démonického a opilého mocí se jen tak nevidí...


[quote="pid:9025, uid:181"]„Nedovedu si představit nikoho kvalifikovanějšího,“ řekl Biden s tím, že Harrisové dává „těžkou práci“.[/quote] 2018...Senátorka Kamala Harris přirovává Imigrační a celní policii ke Ku Klux Klanu... https://www.youtube.com/watch?v=ImT5zpRmRGg Něco tak arogantního, démonického a opilého mocí se jen tak nevidí...

Píše se rok 1993 a senátor Biden má "silný názor" proti zaměstnávání ilegálních migrantů a žádá uplatnění imigračních zákonů.
https://www.youtube.com/watch?v=N1dhkCFE8s0


Nemůžeme se však na Joea zlobit, už je to dávno, do amerického senátu přišel před 120 lety...
https://www.youtube.com/watch?v=8eTEPWAeutw


(Ano, skutečně to řekl.)


Píše se rok 1993 a senátor Biden má "silný názor" proti zaměstnávání ilegálních migrantů a žádá uplatnění imigračních zákonů. https://www.youtube.com/watch?v=N1dhkCFE8s0 Nemůžeme se však na Joea zlobit, už je to dávno, do amerického senátu přišel před 120 lety... https://www.youtube.com/watch?v=8eTEPWAeutw (Ano, skutečně to řekl.)

No a pak, že všichni starci jsou moudří.
"Asi výjimka potvrzuje pravidlo"


No a pak, že všichni starci jsou moudří. "Asi výjimka potvrzuje pravidlo"

Biden plamenně kritizuje zkorumpované Mexiko, pašování tun drog a říká, že hlasoval za stavbu zdi na hranicích. (2006)
https://www.youtube.com/watch?v=Y8Glqv0aNWM


Biden plamenně kritizuje zkorumpované Mexiko, pašování tun drog a říká, že hlasoval za stavbu zdi na hranicích. (2006) https://www.youtube.com/watch?v=Y8Glqv0aNWM
1.39k
16
4
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept