Zahraničná politika
Putin je vrah. Zaplatí za to, prohlásil Biden ...

Putin je vrah. Zaplatí za to, prohlásil Biden


https://twitter.com/i/status/1372158176590766089


https://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/clanek/putin-je-vrah-zaplati-za-to-prohlasil-biden-40354267

I ti co jsou proti Rusku si v diskuzi uvědomují, že ten dědeček je úplně senilní a chudák neví o čem mluví ...


Putin je vrah. Zaplatí za to, prohlásil Biden https://twitter.com/i/status/1372158176590766089 https://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/clanek/putin-je-vrah-zaplati-za-to-prohlasil-biden-40354267 I ti co jsou proti Rusku si v diskuzi uvědomují, že ten dědeček je úplně senilní a chudák neví o čem mluví ...

Biden se odpálil jak ta stříbrná postava ve videu Daft Punk...


Biden se odpálil jak ta stříbrná postava ve videu Daft Punk...

Ludvík zverejnil(a) pred 7 hod.
Putin řídil ovlivňování voleb v USA, uvádí zpráva. Rusko hrotilo rasové spory
Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/usa-volby-donald-trump-joe-biden-rusko-putin.A210317_063053_zahranicni_kzem


"Ruská vláda se snažila ovlivnit kampaň před loňskými prezidentskými volbami v USA zavádějícími a nepodloženými obviněními, jež mířily proti tehdejšímu kandidátovi demokratů Joeovi Bidenovi. Dělo se to částečně také skrze spojence tehdejšího prezidenta Donalda Trumpa a činitele jeho administrativy, uvedla ve zprávě kancelář ředitelky amerických tajných služeb (DNI)."


Už jen chybí, že strážník Derek Chauvin, který při zákroku udusil 46letého Afroameričana George Floyda, byl převlečený ruský agent...
Přísloví "dvakrát nevstoupíš do stejné řeky" zřejmě v USA "neznají"...


3
Dynamo zverejnil(a) pred 26 min.
Putin je vrah. Zaplatí za to, prohlásil Biden


https://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/clanek/putin-je-vrah-zaplati-za-to-prohlasil-biden-40354267


0
Ludvík zverejnil(a) pred 9 min.
Putin je vrah. Zaplatí za to, prohlásil Biden


Kdyby se nejednalo o prezidenta jedné z nejmocnějších mocností světa, tak by se tomu člověk jen "zasmál". Obdivuji V.Putina, že se s někým takovým ještě "baví".


Ludvík zverejnil(a) pred 7 hod. Putin řídil ovlivňování voleb v USA, uvádí zpráva. Rusko hrotilo rasové spory Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/usa-volby-donald-trump-joe-biden-rusko-putin.A210317_063053_zahranicni_kzem "Ruská vláda se snažila ovlivnit kampaň před loňskými prezidentskými volbami v USA zavádějícími a nepodloženými obviněními, jež mířily proti tehdejšímu kandidátovi demokratů Joeovi Bidenovi. Dělo se to částečně také skrze spojence tehdejšího prezidenta Donalda Trumpa a činitele jeho administrativy, uvedla ve zprávě kancelář ředitelky amerických tajných služeb (DNI)." Už jen chybí, že strážník Derek Chauvin, který při zákroku udusil 46letého Afroameričana George Floyda, byl převlečený ruský agent... Přísloví "dvakrát nevstoupíš do stejné řeky" zřejmě v USA "neznají"... 3 Dynamo zverejnil(a) pred 26 min. Putin je vrah. Zaplatí za to, prohlásil Biden https://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/clanek/putin-je-vrah-zaplati-za-to-prohlasil-biden-40354267 0 Ludvík zverejnil(a) pred 9 min. Putin je vrah. Zaplatí za to, prohlásil Biden Kdyby se nejednalo o prezidenta jedné z nejmocnějších mocností světa, tak by se tomu člověk jen "zasmál". Obdivuji V.Putina, že se s někým takovým ještě "baví".

Už změnili slovo vrah na slovo zabiják. smile


Už změnili slovo vrah na slovo zabiják. :D

Už změnili slovo vrah na slovo zabiják.


Je v tom nějaký podstatný rozdíl ? Slovo "убийц" lze přeložit z ruštiny do češtiny oběma způsoby, jako "vrah" i jako "zabiják".
Něco podobného si svého času zřejmě nedovolil ani Hitler vůči J.V.Stalinovi.


[quote="pid:7517, uid:181"]Už změnili slovo vrah na slovo zabiják.[/quote] Je v tom nějaký podstatný rozdíl ? Slovo "убийц" lze přeložit z ruštiny do češtiny oběma způsoby, jako "vrah" i jako "zabiják". Něco podobného si svého času zřejmě nedovolil ani Hitler vůči J.V.Stalinovi.

Pokud vycházím z teze, že jedinou reálnou šancí Západu k jeho vítězství nad Ruskem je vyvolání majdanu v samotném Rusku, pak nechápu, jak by TOTO mohlo být tomu scénáři nějak nápomocno. Spíš naopak - uvolňuje to cestu k tomu, jak zatočit s tamější prozápadní podpindosnickou "elitou". Kdo ví, co je ve skutečnosti za tím.


Pokud vycházím z teze, že jedinou reálnou šancí Západu k jeho vítězství nad Ruskem je vyvolání majdanu v samotném Rusku, pak nechápu, jak by TOTO mohlo být tomu scénáři nějak nápomocno. Spíš naopak - uvolňuje to cestu k tomu, jak zatočit s tamější prozápadní podpindosnickou "elitou". Kdo ví, co je ve skutečnosti za tím.

Spíš naopak - uvolňuje to cestu k tomu, jak zatočit s tamější prozápadní podpindosnickou "elitou".


To si nemyslím. Mám spíš dojem, že Biden a jeho "chlebodárci" se z nějakých důvodů domnívají, že podobný "slovník" jim pomůže řady podpindosníků rozšířit a napomohou jim tím k vyvolání barevné revoluce v Rusku.
Zřejmě si neuvědomují, že ruský občan není "nomenklaturní komunistický kádr" typu Chruščova, Brežněva, Gorbačova, Jelcina, apod.


[quote="pid:7523, uid:292"]Spíš naopak - uvolňuje to cestu k tomu, jak zatočit s tamější prozápadní podpindosnickou "elitou".[/quote] To si nemyslím. Mám spíš dojem, že Biden a jeho "chlebodárci" se z nějakých důvodů domnívají, že podobný "slovník" jim pomůže řady podpindosníků rozšířit a napomohou jim tím k vyvolání barevné revoluce v Rusku. Zřejmě si neuvědomují, že ruský občan není "nomenklaturní komunistický kádr" typu Chruščova, Brežněva, Gorbačova, Jelcina, apod.

To si nemyslím. Mám spíš dojem, že Biden a jeho "chlebodárci" se z nějakých důvodů domnívají, že podobný "slovník" jim pomůže řady podpindosníků rozšířit a napomohou jim tím k vyvolání barevné revoluce v Rusku.
Zřejmě si neuvědomují, že ruský občan není "nomenklaturní komunistický kádr" typu Chruščova, Brežněva, Gorbačova, Jelcina, apod.


To si asi nerozumíme, říkám jinými slovy totéž.


[quote="pid:7525, uid:270"]To si nemyslím. Mám spíš dojem, že Biden a jeho "chlebodárci" se z nějakých důvodů domnívají, že podobný "slovník" jim pomůže řady podpindosníků rozšířit a napomohou jim tím k vyvolání barevné revoluce v Rusku. Zřejmě si neuvědomují, že ruský občan není "nomenklaturní komunistický kádr" typu Chruščova, Brežněva, Gorbačova, Jelcina, apod.[/quote] To si asi nerozumíme, říkám jinými slovy totéž.

https://sputniknews.gr/kosmos/202103179897999-mpainten-gia-poutin-tha-plirosei-to-timima-gia-ta-peri-anameixis-stis-amerikanikes-ekloges/


Μπάιντεν για Πούτιν: «Θα πληρώσει το τίμημα» για τα περί ανάμειξης στις αμερικανικές εκλογές


Biden (bidet) o Putinovi: "Zaplatí za to" myšleno zapletení se do amerických voleb.


Myslím si, že VVP musí v Kremlu plakat smíchy, jak nediplomaticky se vyjadřuje hlava státu a jiné hlavě státu. Myslím, že je to záměrná provokace. Už nevědí kudy kam, žádné sankce nepomáhají, a naopak země vzkvétá k lepším zítřkům. Myslím, že v to nedoufal žádný z jeho předchůdců od roku 1917.


Uvidíme reakce.


https://sputniknews.gr/kosmos/202103179897999-mpainten-gia-poutin-tha-plirosei-to-timima-gia-ta-peri-anameixis-stis-amerikanikes-ekloges/ Μπάιντεν για Πούτιν: «Θα πληρώσει το τίμημα» για τα περί ανάμειξης στις αμερικανικές εκλογές Biden (bidet) o Putinovi: "Zaplatí za to" myšleno zapletení se do amerických voleb. Myslím si, že VVP musí v Kremlu plakat smíchy, jak nediplomaticky se vyjadřuje hlava státu a jiné hlavě státu. Myslím, že je to záměrná provokace. Už nevědí kudy kam, žádné sankce nepomáhají, a naopak země vzkvétá k lepším zítřkům. Myslím, že v to nedoufal žádný z jeho předchůdců od roku 1917. Uvidíme reakce.

Západu k jeho vítězství nad Ruskem je vyvolání majdanu v samotném Rusku, pak nechápu, jak by TOTO mohlo být tomu scénáři nějak nápomocno.


A kto tvrdi ze Biden nehra pre globalistov? a ti potrebuju momentalne upevnit Rusko.


[quote="pid:7523, uid:292"]Západu k jeho vítězství nad Ruskem je vyvolání majdanu v samotném Rusku, pak nechápu, jak by TOTO mohlo být tomu scénáři nějak nápomocno.[/quote] A kto tvrdi ze Biden nehra pre globalistov? a ti potrebuju momentalne upevnit Rusko.

Nejlepším způsobem jak přesvědčit okolí o své nekompetenci a a slabosti je-takto veřejně poukazovat na svoji sílu a schopnost ji použít. Varianta "Biden" je skutečně efektivnější ve splnění globálního odpisu anglosasů , než by byla varianta "Trump". Ještě před 4 měsíci bych tomu nevěřil. Dvojtakt Biden-Johnson se skomírající buckinghamskou sebrankou- to je skutečně "důstojná" pohřební suita starého Západu.
Putin má skutečně velkou příležitost skončit to domácí dlouhodobé handrkování s podpindosy. Ti svoji zámořskou fata-morgánu rychle ztrácejí. Komu budou sloužit teď?


Trump bude začínat na "zelené louce" . Nebude sám.


Nejlepším způsobem jak přesvědčit okolí o své nekompetenci a a slabosti je-takto veřejně poukazovat na svoji sílu a schopnost ji použít. Varianta "Biden" je skutečně efektivnější ve splnění globálního odpisu anglosasů , než by byla varianta "Trump". Ještě před 4 měsíci bych tomu nevěřil. Dvojtakt Biden-Johnson se skomírající buckinghamskou sebrankou- to je skutečně "důstojná" pohřební suita starého Západu. Putin má skutečně velkou příležitost skončit to domácí dlouhodobé handrkování s podpindosy. Ti svoji zámořskou fata-morgánu rychle ztrácejí. Komu budou sloužit teď? Trump bude začínat na "zelené louce" . Nebude sám.

Na tom to videu je ukázané, že verejné vystúpenia Bidena sú jednoducho fejky a odohrávajú sa v štúdiách boh vie kde za pomoci SGI 3D grafiky, ďalej je tam ukázané, že vystúpenia sa nekonajú v bielom dome nakoľko nejaký sused natáčal jeho okolie v čase prejavu Bidena a vonkajší ruch a správanie sa ochranky nezodpovedá tomu čo sa deje na obrazovke kde práve naživo vysiela CNN (communist news network). Tým vysvetľujú aj nutnosť toho múru okolo DC, aby sa tam nikto nedostal z tohto dôvodu. Čas videa je 19:07


https://rumble.com/veqmw9-3.17.21-a-deep-cleansing-is-occurring-...-on-a-daily-basis-pray.html


Na tom to videu je ukázané, že verejné vystúpenia Bidena sú jednoducho fejky a odohrávajú sa v štúdiách boh vie kde za pomoci SGI 3D grafiky, ďalej je tam ukázané, že vystúpenia sa nekonajú v bielom dome nakoľko nejaký sused natáčal jeho okolie v čase prejavu Bidena a vonkajší ruch a správanie sa ochranky nezodpovedá tomu čo sa deje na obrazovke kde práve naživo vysiela CNN (communist news network). Tým vysvetľujú aj nutnosť toho múru okolo DC, aby sa tam nikto nedostal z tohto dôvodu. Čas videa je 19:07 https://rumble.com/veqmw9-3.17.21-a-deep-cleansing-is-occurring-...-on-a-daily-basis-pray.html

Něco podobného si svého času zřejmě nedovolil ani Hitler vůči J.V.Stalinovi.

Naopak, oni nominovali na Nobelovu cenu mieru toho netvora. Tým sa Obama zaradil k Hitlerovi.


[quote="pid:7521, uid:270"]Něco podobného si svého času zřejmě nedovolil ani Hitler vůči J.V.Stalinovi.[/quote] Naopak, oni nominovali na Nobelovu cenu mieru toho netvora. Tým sa Obama zaradil k Hitlerovi.
Upravené 17. 3. 2021 o 18:49

se skomírající buckinghamskou sebrankou


Aktuálne beží na STV2 3dielny seriál Británia vo farbe (Britain in Color). Prvý diel bol veľmi výživný a vysvetlil aj zmenu Saxon-Coburg na Windsor. Ukazovali starú škatuľu Viktóriu a jej potomkov. Doslova stará kukučka nakládla vajcia po celej Európe. Vlastne všetci boli páchatelia prvej fázy svetovej vojny. V normálnej rodine by si pre nezhody dali pár po papuli. Tu si to za nich odniesli milióny nevinných, ktorích ich anglosaskí fuhreri nahnali do vojnového kotla, zatiaľ čo oni sa medzi sebou naďalej degenerovali pokrvnými sobášmi.


[quote="pid:7534, uid:57"]se skomírající buckinghamskou sebrankou[/quote] Aktuálne beží na STV2 3dielny seriál Británia vo farbe (Britain in Color). Prvý diel bol veľmi výživný a vysvetlil aj zmenu Saxon-Coburg na Windsor. Ukazovali starú škatuľu Viktóriu a jej potomkov. Doslova stará kukučka nakládla vajcia po celej Európe. Vlastne všetci boli páchatelia prvej fázy svetovej vojny. V normálnej rodine by si pre nezhody dali pár po papuli. Tu si to za nich odniesli milióny nevinných, ktorích ich anglosaskí fuhreri nahnali do vojnového kotla, zatiaľ čo oni sa medzi sebou naďalej degenerovali pokrvnými sobášmi.
Upravené 17. 3. 2021 o 18:57

No, já mám dojem, že v Rusku sází na nový rok 1937. Když už je věc ztracená a kyvadlo míjí střed, je nutné ho vychýlit co nejvíce na druhou stranu


https://www.youtube.com/watch?v=k4ugxbXutbM&t=956s


Ten sjezd NOD a dalších národně-osvobozeneckých sil v Lužnikách se mi moc nelíbí. To je asi ten důvod, proč Putin odkládá Poselství (souhrnně nejen kvůli akci NOD). Podle mne se jedná o snahu narušit jeho evoluci revolucí a vyvolat další rok 1937. Fjodorov ve vojenském... Takříkajíc o pokus do Putinem pečlivě budovaných konstrukcí odpoutávání se od vnějšího řízení a přechodu k suverenitě šlápnout vojenskou holínkou a všechno to pobořit. Ona destabilizace státu se dá vyvolat různým způsobem.


Začne se s pronásledováním "oligarchů" a šmahem se to rozšíří na kdekoho a zprofanuje se tak nové směřování, buď ihned, nebo do budoucna. Může to přispět i k okamžitému převratu, protože je tu určitě nějaká dohoda o pomalém přechodu a ponechaných výhodách, a jakmile oligarchové vycítí nebezpečí, půjde do boje všechno... To se podle mne teď v Rusku snaží usilovně zažehnat. Ano, Putin určitě chtěl v Poslání pevněji vytyčit další směřování, jenže tak, jak to dělal doposud - pomaličku otáčet plachetnici a oni ji chtějí položit na bok a utopit.


No, já mám dojem, že v Rusku sází na nový rok 1937. Když už je věc ztracená a kyvadlo míjí střed, je nutné ho vychýlit co nejvíce na druhou stranu https://www.youtube.com/watch?v=k4ugxbXutbM&t=956s Ten sjezd NOD a dalších národně-osvobozeneckých sil v Lužnikách se mi moc nelíbí. To je asi ten důvod, proč Putin odkládá Poselství (souhrnně nejen kvůli akci NOD). Podle mne se jedná o snahu narušit jeho evoluci revolucí a vyvolat další rok 1937. Fjodorov ve vojenském... Takříkajíc o pokus do Putinem pečlivě budovaných konstrukcí odpoutávání se od vnějšího řízení a přechodu k suverenitě šlápnout vojenskou holínkou a všechno to pobořit. Ona destabilizace státu se dá vyvolat různým způsobem. Začne se s pronásledováním "oligarchů" a šmahem se to rozšíří na kdekoho a zprofanuje se tak nové směřování, buď ihned, nebo do budoucna. Může to přispět i k okamžitému převratu, protože je tu určitě nějaká dohoda o pomalém přechodu a ponechaných výhodách, a jakmile oligarchové vycítí nebezpečí, půjde do boje všechno... To se podle mne teď v Rusku snaží usilovně zažehnat. Ano, Putin určitě chtěl v Poslání pevněji vytyčit další směřování, jenže tak, jak to dělal doposud - pomaličku otáčet plachetnici a oni ji chtějí položit na bok a utopit.

Podle mě se blíží kritický moment - finální bitva


Podle zpráv co rezonují na Ruvesna.ru a na dalších zdrojích, ukrajinská nacistická chátra nařídila soustředění veškeré bojové síly, které ještě na Ukrajině zůstaly. Jedná se především o tankové jednotky. Zároveň zřejmě probíhá přesun jednotek NATO do příhraničních oblastí Ukrajiny. Dle mého nařídili neokoni svým evropským loutkám v NATO a jejich prostřednictvím ukrajinským podpindosníkům útok na DLR a LDR a potažmo na Rusko. Ta pakáž dobře ví, že nemá vůbec žádnou šanci, ale je to pokus eliminovat a přerušit ten masivní a stoupající vliv Ruska v Evropě, zvláště v době COVIDu eliminovat stoupající úspěch Sputniku a především v té Východní Evropě a speciálně zemích bývalého Východního bloku. Všímejte si k jaké v poslední době došlo aktivizaci všech agentů Německa v Česku a dokonce i nesmírně krásný, hodný, dobrotivý, láskyplný a hluboce lidský německý velvyslanec se slzami v očích přinesl Čechům kytičku a prosil za prominutí ! "I já, jsem se málem rozbrečel dojetím !" smile A mnozí rádoby Češi z toho dostali doslova orgasmy vstřícné lásky ! Vše odpuštěno ! A volali: "Přijď ty překrásný, demokratický a milovaný germáne a obohať nás !" A mnozí z těch "Čechů" říkali: "Vidíte, jak jsou ti Němci slušní ! A kde jsou Rusové ? Ti se vůbec neomluvili ! Za ten 68 rok ! Ani kytičku nepřinesli ! Ale Němec ano ! " A jaksi "velkoryse" opomněli, že naše svoboda a život naší země a národa byla vykoupená krví vesměs mladých 122 000 Rusů ... Myslím, že to teď vzpomenul pplk Skácel ...


https://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/kauzy/Goebbels-se-chechta-Pekarove-Po-oslavach-brezna-1939-nam-napsal-veteran-657543


Ta odporná svoloč těžce hraje na to, že mizí pamětníci všech těchto událostí a nová generace už je úplně vygumovaná a vůbec nic neví ... Máme posledních cca 3-5 let na to, abychom ten nepříznivý vývoj zvrátili.


**Podle mě se blíží kritický moment - finální bitva** Podle zpráv co rezonují na Ruvesna.ru a na dalších zdrojích, ukrajinská nacistická chátra nařídila soustředění veškeré bojové síly, které ještě na Ukrajině zůstaly. Jedná se především o tankové jednotky. Zároveň zřejmě probíhá přesun jednotek NATO do příhraničních oblastí Ukrajiny. Dle mého nařídili neokoni svým evropským loutkám v NATO a jejich prostřednictvím ukrajinským podpindosníkům útok na DLR a LDR a potažmo na Rusko. Ta pakáž dobře ví, že nemá vůbec žádnou šanci, ale je to pokus eliminovat a přerušit ten masivní a stoupající vliv Ruska v Evropě, zvláště v době COVIDu eliminovat stoupající úspěch Sputniku a především v té Východní Evropě a speciálně zemích bývalého Východního bloku. Všímejte si k jaké v poslední době došlo aktivizaci všech agentů Německa v Česku a dokonce i nesmírně krásný, hodný, dobrotivý, láskyplný a hluboce lidský německý velvyslanec se slzami v očích přinesl Čechům kytičku a prosil za prominutí ! "I já, jsem se málem rozbrečel dojetím !" :) A mnozí rádoby Češi z toho dostali doslova orgasmy vstřícné lásky ! Vše odpuštěno ! A volali: "Přijď ty překrásný, demokratický a milovaný germáne a obohať nás !" A mnozí z těch "Čechů" říkali: "Vidíte, jak jsou ti Němci slušní ! A kde jsou Rusové ? Ti se vůbec neomluvili ! Za ten 68 rok ! Ani kytičku nepřinesli ! Ale Němec ano ! " A jaksi "velkoryse" opomněli, že naše svoboda a život naší země a národa byla vykoupená krví vesměs mladých 122 000 Rusů ... Myslím, že to teď vzpomenul pplk Skácel ... https://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/kauzy/Goebbels-se-chechta-Pekarove-Po-oslavach-brezna-1939-nam-napsal-veteran-657543 Ta odporná svoloč těžce hraje na to, že mizí pamětníci všech těchto událostí a nová generace už je úplně vygumovaná a vůbec nic neví ... Máme posledních cca 3-5 let na to, abychom ten nepříznivý vývoj zvrátili.

Ruský velvyslanec v USA byl okamžitě povolán do Moskvy ke konzultacím.


Ruský velvyslanec v USA byl okamžitě povolán do Moskvy ke konzultacím.

Jedná se především o tankové jednotky. Zároveň zřejmě probíhá přesun jednotek NATO do příhraničních oblastí Ukrajiny. Dle mého nařídili neokoni svým evropským loutkám v NATO a jejich prostřednictvím ukrajinským podpindosníkům útok na DLR a LDR a potažmo na Rusko.

zde rozhovor Kapala s pplk. Kratochvílem
https://svobodne-radio.cz/2021-03-16-studio-beta-ivan-kratochvil-neco-se-chysta-na-duben/
(pro hlubší zájemce Kratochvíl hovoří o přesunech NATO techniky, v časech 00:09:30 - 00:56:00, potom 01:14:00, 01:49:00)


[quote="pid:7548, uid:317"]Jedná se především o tankové jednotky. Zároveň zřejmě probíhá přesun jednotek NATO do příhraničních oblastí Ukrajiny. Dle mého nařídili neokoni svým evropským loutkám v NATO a jejich prostřednictvím ukrajinským podpindosníkům útok na DLR a LDR a potažmo na Rusko.[/quote] zde rozhovor Kapala s pplk. Kratochvílem https://svobodne-radio.cz/2021-03-16-studio-beta-ivan-kratochvil-neco-se-chysta-na-duben/ (pro hlubší zájemce Kratochvíl hovoří o přesunech NATO techniky, v časech 00:09:30 - 00:56:00, potom 01:14:00, 01:49:00)
Upravené 18. 3. 2021 o 14:21

Je v tom nějaký podstatný rozdíl ? Slovo "убийц" lze přeložit z ruštiny do češtiny oběma způsoby, jako "vrah" i jako "zabiják".


Zabiják mi přijde méně emotivně zabarvené a zní více profesionálně.
A Biden v originálním videu řekl killer.
Třeba když v tenise řeknete, že má například někdo "killer forehand", tak to je zabijácký, silný tenisový úder, který ukončuje výměny.
Zatímco kdyby Biden řekl vrah, čili murderer, tak vrah může být i přizdis**č, co zbaběle přepadává staré lidi.
Vidíš ten rozdíl?


[quote="pid:7521, uid:270"]Je v tom nějaký podstatný rozdíl ? Slovo "убийц" lze přeložit z ruštiny do češtiny oběma způsoby, jako "vrah" i jako "zabiják".[/quote] Zabiják mi přijde méně emotivně zabarvené a zní více profesionálně. A Biden v originálním videu řekl killer. Třeba když v tenise řeknete, že má například někdo "killer forehand", tak to je zabijácký, silný tenisový úder, který ukončuje výměny. Zatímco kdyby Biden řekl vrah, čili murderer, tak vrah může být i přizdis**č, co zbaběle přepadává staré lidi. Vidíš ten rozdíl?

Vidíš ten rozdíl?

murderer/killer ~ jak píšeš
ale u nás změnou v překladu novinových titulků
vrah --> zabiják
počítám s tím, že došlo k opačnému posunu: vrah typicky zabije 1x (jinak by bylo masový vrah nebo sériový vrah), kdežto zabiják zabíjí jak na běžícím páse, navíc profesionálně...


[quote="pid:7557, uid:181"]Vidíš ten rozdíl?[/quote] murderer/killer ~ jak píšeš ale u nás změnou v překladu novinových titulků vrah --> zabiják počítám s tím, že došlo k opačnému posunu: vrah typicky zabije 1x (jinak by bylo masový vrah nebo sériový vrah), kdežto zabiják zabíjí jak na běžícím páse, navíc profesionálně...
Upravené 17. 3. 2021 o 20:06

17.03.2119: 54
Ministr zahraničních věcí Ruské federace Sergej Lavrov a ministr zahraničních věcí Izraele G. Ashkenazi
502-17-03-2021


ZPRÁVA O MÉDIÍCH


17.března ministr zahraničních věcí Ruské federace Sergej Lavrov jednal s ministrem zahraničních věcí Státu Izrael Gabrielem Ashkenazim, který je v Moskvě na pracovní návštěvě.


Vedoucí zahraničních agentur věcně diskutovali o souboru aktuálních témat bilaterální agendy s důrazem na úkoly další podpory diverzifikované vzájemně výhodné spolupráce mezi Ruskem a Izraelem. Projevil zájem o brzké uskutečnění zasedání smíšené mezivládní komise pro obchodní a hospodářskou spolupráci s cílem rozšířit praktickou spolupráci v oblastech společného zájmu.


Ministři zvláště vzali na vědomí nepřípustnost pokusů o přepsání výsledků druhé světové války a dohodli se, že budou i nadále rozhodně vystupovat proti padělání historie a plíživé rehabilitaci zrádců a kompliců nacistických okupantů.


Důkladná výměna názorů proběhla také v souvislosti s vývojem situace na Středním východě a v severní Africe, včetně stavu věcí na Středním východě. Ruská strana zdůraznila svou neochvějnou připravenost ve spolupráci s dalšími členy Kvarteta mezinárodních mediátorů pokračovat v pomoci při nastolení mírového procesu prostřednictvím přímého dialogu mezi Izraelci a Palestinci na obecně uznávaném mezinárodním právním základě.


Během diskuse o krizi v Sýrii bylo zdůrazněno, že neexistuje alternativa k jejímu komplexnímu politickému urovnání v souladu s rezolucí Rady bezpečnosti OSN 2254 při respektování suverenity, jednoty a územní celistvosti SAR, jakož i zaměření na konečné odstranění teroristické hrozby v této zemi. Sergey Lavrov poznamenal, že je třeba poskytnout Syřanům účinnou humanitární pomoc a konsolidovat mezinárodní úsilí k zajištění brzkého návratu syrských uprchlíků a vnitřně vysídlených osob do jejich domovů.


Při diskusi o perspektivách provádění společného komplexního akčního plánu pro urovnání situace kolem íránského jaderného programu ruská strana zdůraznila význam návratu všech jeho účastníků k důslednému a plnému plnění jejich povinností bez jakýchkoli dalších předběžných podmínek.


https://www.mid.ru/ru/foreign_policy/news/-/asset_publisher/cKNonkJE02Bw/content/id/4640775


Není divu, že američtí jestřábi, ale i další v Evropě, jsou "nervózní" a dělají zoufalé činy.


17.03.2119: 54 Ministr zahraničních věcí Ruské federace Sergej Lavrov a ministr zahraničních věcí Izraele G. Ashkenazi 502-17-03-2021 ZPRÁVA O MÉDIÍCH 17.března ministr zahraničních věcí Ruské federace Sergej Lavrov jednal s ministrem zahraničních věcí Státu Izrael Gabrielem Ashkenazim, který je v Moskvě na pracovní návštěvě. Vedoucí zahraničních agentur věcně diskutovali o souboru aktuálních témat bilaterální agendy s důrazem na úkoly další podpory diverzifikované vzájemně výhodné spolupráce mezi Ruskem a Izraelem. Projevil zájem o brzké uskutečnění zasedání smíšené mezivládní komise pro obchodní a hospodářskou spolupráci s cílem rozšířit praktickou spolupráci v oblastech společného zájmu. Ministři zvláště vzali na vědomí nepřípustnost pokusů o přepsání výsledků druhé světové války a dohodli se, že budou i nadále rozhodně vystupovat proti padělání historie a plíživé rehabilitaci zrádců a kompliců nacistických okupantů. Důkladná výměna názorů proběhla také v souvislosti s vývojem situace na Středním východě a v severní Africe, včetně stavu věcí na Středním východě. Ruská strana zdůraznila svou neochvějnou připravenost ve spolupráci s dalšími členy Kvarteta mezinárodních mediátorů pokračovat v pomoci při nastolení mírového procesu prostřednictvím přímého dialogu mezi Izraelci a Palestinci na obecně uznávaném mezinárodním právním základě. Během diskuse o krizi v Sýrii bylo zdůrazněno, že neexistuje alternativa k jejímu komplexnímu politickému urovnání v souladu s rezolucí Rady bezpečnosti OSN 2254 při respektování suverenity, jednoty a územní celistvosti SAR, jakož i zaměření na konečné odstranění teroristické hrozby v této zemi. Sergey Lavrov poznamenal, že je třeba poskytnout Syřanům účinnou humanitární pomoc a konsolidovat mezinárodní úsilí k zajištění brzkého návratu syrských uprchlíků a vnitřně vysídlených osob do jejich domovů. Při diskusi o perspektivách provádění společného komplexního akčního plánu pro urovnání situace kolem íránského jaderného programu ruská strana zdůraznila význam návratu všech jeho účastníků k důslednému a plnému plnění jejich povinností bez jakýchkoli dalších předběžných podmínek. https://www.mid.ru/ru/foreign_policy/news/-/asset_publisher/cKNonkJE02Bw/content/id/4640775 Není divu, že američtí jestřábi, ale i další v Evropě, jsou "nervózní" a dělají zoufalé činy.
Upravené 18. 3. 2021 o 07:59

Nejsem si jist, zda pro Rusko po tomto vyjádření nenazrál čas na odseknutí USA od svého uranového paliva do JE, od titanu pro výrobu toho šrotu F-35, B-21, F-15XE, amerických boeingů a jiného kosmického haraburdí a hlavně od raketových motorů pomáhající k vynášení vojenských družic a ukončení transféru kosmických technologií.


Nejsem si jist, zda pro Rusko po tomto vyjádření nenazrál čas na odseknutí USA od svého uranového paliva do JE, od titanu pro výrobu toho šrotu F-35, B-21, F-15XE, amerických boeingů a jiného kosmického haraburdí a hlavně od raketových motorů pomáhající k vynášení vojenských družic a ukončení transféru kosmických technologií.

Kosačev označil Bidenove vyjadrenia o Putinovi za neprijateľné


Podpredseda rady federácie Konstantin Kosačev sa vyjadril k vyhláseniu amerického prezidenta Joea Bidena, ktorý kladne odpovedal na provokatívnu otázku novinára, či považuje ruského prezidenta Vladimira Putina za „zabijaka“.
„Takéto hodnotenie v zásade nie je prípustné z úst štátnika tohto stupňa. Takéto vyhlásenia sú za akýchkoľvek okolností neprijateľné a nevyhnutne prudko zhoršujú naše bilaterálne vzťahy, ”napísal Kosačev na Facebooku.


Podľa jeho slov je odvolanie ruského veľvyslanca z Washingtonu do Moskvy na konzultácie rýchlou, adekvátnou a jedinou správnou reakciou v takejto situácii.


"Mám podozrenie, že to nebude posledné, ak z americkej strany nebude k dispozícii žiadne vysvetlenie a ospravedlnenie," dodal Kosačev.


Oficiálna zástupkyňa ruského ministerstva zahraničia Maria Zacharová predtým komentovala pozvanie ruského veľvyslanca vo Washingtone Anatolija Antonova na konzultácie.


Predseda Štátnej dumy Vjačeslav Volodin v komentári k slovám amerického prezidenta Joea Bidena o ruskom prezidentovi Vladimirovi Putinovi uviedol, že rétorika amerického politika „je nad rámec zdravého rozumu“.
https://russian.rt.com/russia/news/843538-kosachev-baiden-putin


Kosačev označil Bidenove vyjadrenia o Putinovi za neprijateľné -------------------------------------------------------------- Podpredseda rady federácie Konstantin Kosačev sa vyjadril k vyhláseniu amerického prezidenta Joea Bidena, ktorý kladne odpovedal na provokatívnu otázku novinára, či považuje ruského prezidenta Vladimira Putina za „zabijaka“. „Takéto hodnotenie v zásade nie je prípustné z úst štátnika tohto stupňa. Takéto vyhlásenia sú za akýchkoľvek okolností neprijateľné a nevyhnutne prudko zhoršujú naše bilaterálne vzťahy, ”napísal Kosačev na Facebooku. Podľa jeho slov je odvolanie ruského veľvyslanca z Washingtonu do Moskvy na konzultácie rýchlou, adekvátnou a jedinou správnou reakciou v takejto situácii. "Mám podozrenie, že to nebude posledné, ak z americkej strany nebude k dispozícii žiadne vysvetlenie a ospravedlnenie," dodal Kosačev. Oficiálna zástupkyňa ruského ministerstva zahraničia Maria Zacharová predtým komentovala pozvanie ruského veľvyslanca vo Washingtone Anatolija Antonova na konzultácie. Predseda Štátnej dumy Vjačeslav Volodin v komentári k slovám amerického prezidenta Joea Bidena o ruskom prezidentovi Vladimirovi Putinovi uviedol, že rétorika amerického politika „je nad rámec zdravého rozumu“. https://russian.rt.com/russia/news/843538-kosachev-baiden-putin

Večer s Vladimírem Solovjovem 17.03.2021


https://www.youtube.com/watch?v=eN7Jg2P331Q¨


Z diskuze :


Dima Krutov
před 6 hodinami
„Pokud je souboj nevyhnutelný, udeř první.“


Večer s Vladimírem Solovjovem 17.03.2021 https://www.youtube.com/watch?v=eN7Jg2P331Q¨ Z diskuze : Dima Krutov před 6 hodinami „Pokud je souboj nevyhnutelný, udeř první.“

Více než 2,4 tisíce vojáků z osmi zemí - Bulharska, Řecka, Španělska, Nizozemska, Polska, Rumunska, Spojených států a Turecka - s 18 válečnými loděmi a 10 letadly se zúčastní mezinárodních cvičení NATO Sea Shield 21 („Sea Shield - 21 "smile, která se bude konat 19. - 29. března v Černém moři.


Oznámilo to ve středu velitelství rumunského námořnictva, které cvičení organizuje.


„Hlavním cílem mezinárodních cvičení Sea Shield 21 je otestovat a zvýšit úroveň interakce a spolupráce mezi rumunským námořnictvem a dalšími kategoriemi sil rumunské armády, různými strukturami ministerstva vnitra a dalšími námořními silami NATO, „zpráva říká. Operace NATO v reakci na geopolitickou krizi v regionu mají za úkol demonstrovat trvalou připravenost rumunské armády posilovat námořní pozici aliance v měnícím se bezpečnostním prostředí.“


Podle agentury TASS vyslalo velení spojeneckých námořních sil NATO Stálou námořní skupinu NATO (Stálá námořní skupina NATO) k účasti na cvičeních, poznamenává velitelství rumunského námořnictva. Námořní epizody cvičení budou zahrnovat křižník, torpédoborec, fregaty, korvety, minonosiče a minolovky, raketové nosiče, hlídkovou loď a námořní remorkéry. Ve vzduchu budou operovat vrtulníky F-16 Fighting Falcon, MiG-21 a IAR-330 rumunských vzdušných sil a námořnictva spolu se španělskými stíhačkami Eurofighter Typhoon a průzkumnými letouny ze Spojených států a Turecka.


Na cvičišti Kapu Midia (kraj Constanta) budou tři nepřátelské raketové eskadry rumunského námořnictva a pobřežní raketová baterie polského námořnictva společně odrazovat nepřátelský útok. Polští námořníci používají mobilní raketový systém Kongsberg („Kongsberg“). Ochrana pozemních komunikací a přístavu Constanta bude zajištěna oddělením vojenských potápěčů a četou rumunských pozemních sil.
https://www.korabel.ru/news/comments/mezhdunarodnye_ucheniya_nato_proydut_v_chernom_more_19-29_marta.html


Něco chystají sviňáci... Jetli ještě vzít do úvahy, že na pozemských hranicích s Ruskem se soustředila NATOvská vojska a vojska Ukrajiny na hranicích s Donbasem.


Prohlášení Bidena šlo směrem k 5. koloně v Rusku, ve smyslu: dokud je v Rusku prezidentem Putin, nikdo s vámi jednat nebude. Nastal čas ho svrhnout a my vám pomůžeme.


Můj názor: bez součinnosti s 5. kolonou NATO si nic nedovolí, což ovšem nevylučuje, že Zelenského donutí k nějaké provokaci/útoku na Donbasu.


Smyslem celé operace by mohlo být vyhlásit Rusko teroristickým státem a jako s teroristickým státem nakládat s jeho majetkem a majetkem jeho občanů, čímž tlačit 5. kolonu na odstranění Putina.


Více než 2,4 tisíce vojáků z osmi zemí - Bulharska, Řecka, Španělska, Nizozemska, Polska, Rumunska, Spojených států a Turecka - s 18 válečnými loděmi a 10 letadly se zúčastní mezinárodních cvičení NATO Sea Shield 21 („Sea Shield - 21 "), která se bude konat 19. - 29. března v Černém moři. Oznámilo to ve středu velitelství rumunského námořnictva, které cvičení organizuje. „Hlavním cílem mezinárodních cvičení Sea Shield 21 je otestovat a zvýšit úroveň interakce a spolupráce mezi rumunským námořnictvem a dalšími kategoriemi sil rumunské armády, různými strukturami ministerstva vnitra a dalšími námořními silami NATO, „zpráva říká. Operace NATO v reakci na geopolitickou krizi v regionu mají za úkol demonstrovat trvalou připravenost rumunské armády posilovat námořní pozici aliance v měnícím se bezpečnostním prostředí.“ Podle agentury TASS vyslalo velení spojeneckých námořních sil NATO Stálou námořní skupinu NATO (Stálá námořní skupina NATO) k účasti na cvičeních, poznamenává velitelství rumunského námořnictva. Námořní epizody cvičení budou zahrnovat křižník, torpédoborec, fregaty, korvety, minonosiče a minolovky, raketové nosiče, hlídkovou loď a námořní remorkéry. Ve vzduchu budou operovat vrtulníky F-16 Fighting Falcon, MiG-21 a IAR-330 rumunských vzdušných sil a námořnictva spolu se španělskými stíhačkami Eurofighter Typhoon a průzkumnými letouny ze Spojených států a Turecka. Na cvičišti Kapu Midia (kraj Constanta) budou tři nepřátelské raketové eskadry rumunského námořnictva a pobřežní raketová baterie polského námořnictva společně odrazovat nepřátelský útok. Polští námořníci používají mobilní raketový systém Kongsberg („Kongsberg“). Ochrana pozemních komunikací a přístavu Constanta bude zajištěna oddělením vojenských potápěčů a četou rumunských pozemních sil. https://www.korabel.ru/news/comments/mezhdunarodnye_ucheniya_nato_proydut_v_chernom_more_19-29_marta.html Něco chystají sviňáci... Jetli ještě vzít do úvahy, že na pozemských hranicích s Ruskem se soustředila NATOvská vojska a vojska Ukrajiny na hranicích s Donbasem. Prohlášení Bidena šlo směrem k 5. koloně v Rusku, ve smyslu: dokud je v Rusku prezidentem Putin, nikdo s vámi jednat nebude. Nastal čas ho svrhnout a my vám pomůžeme. Můj názor: bez součinnosti s 5. kolonou NATO si nic nedovolí, což ovšem nevylučuje, že Zelenského donutí k nějaké provokaci/útoku na Donbasu. Smyslem celé operace by mohlo být vyhlásit Rusko teroristickým státem a jako s teroristickým státem nakládat s jeho majetkem a majetkem jeho občanů, čímž tlačit 5. kolonu na odstranění Putina.

2 400 vojáků v oblasti i s uvedením palebné síly (dost velké) není zase nijak závratné číslo v porovnání s množstvím ruského vojska v oblasti.
Čistě hypoteticky, než by se tam přesunulo dalších 2 400 odkudkoliv tak je po válce. Zbytek by byl Rusko versus USA na dálku. Semtam by se něco nepovedlo sestřelit a někam by to dopadlo a případně udělalo i nějaké škody. Až do okamžiku než by USA použilo jádro.
Tím by začala jaderná zima na 57 let a to bez ohledu kdo to začal, nebylo by ani vítěze. Toto si ovšem amíci neuvědomují a jádra se nebojí, ale to je jejich omyl.
Ukrajina by mohla být to "červené tlačítko", ale nechtěl bych se blamovat. Mnoho ukrajinců by do boje asi nešlo.
A Bidena bych moc vážně nebral, je to loutka, která je schopná si splést osoby v pokolení přímém. Problém vidím v lidech za ním, v těch co nejsou přímo vidět.


2 400 vojáků v oblasti i s uvedením palebné síly (dost velké) není zase nijak závratné číslo v porovnání s množstvím ruského vojska v oblasti. Čistě hypoteticky, než by se tam přesunulo dalších 2 400 odkudkoliv tak je po válce. Zbytek by byl Rusko versus USA na dálku. Semtam by se něco nepovedlo sestřelit a někam by to dopadlo a případně udělalo i nějaké škody. Až do okamžiku než by USA použilo jádro. Tím by začala jaderná zima na 57 let a to bez ohledu kdo to začal, nebylo by ani vítěze. Toto si ovšem amíci neuvědomují a jádra se nebojí, ale to je jejich omyl. Ukrajina by mohla být to "červené tlačítko", ale nechtěl bych se blamovat. Mnoho ukrajinců by do boje asi nešlo. A Bidena bych moc vážně nebral, je to loutka, která je schopná si splést osoby v pokolení přímém. Problém vidím v lidech za ním, v těch co nejsou přímo vidět.

Smyslem celé operace by mohlo být vyhlásit Rusko teroristickým státem a jako s teroristickým státem nakládat s jeho majetkem a majetkem jeho občanů, čímž tlačit 5. kolonu na odstranění Putina.


To také nevidím tak horké!


Mám informaci o "ostříhání vkladů" o 47,6% v roce 2013 a to i ruským občanům, pro záchranu finančního systému Kypru. "Všichni rusové, kteří tady žijí už mají dávno své peníze zpátky." Stejnou větu řekl Deripaska i Abramovič.


Světe div se.


[quote="pid:7649, uid:158"]Smyslem celé operace by mohlo být vyhlásit Rusko teroristickým státem a jako s teroristickým státem nakládat s jeho majetkem a majetkem jeho občanů, čímž tlačit 5. kolonu na odstranění Putina.[/quote] To také nevidím tak horké! Mám informaci o "ostříhání vkladů" o 47,6% v roce 2013 a to i ruským občanům, pro záchranu finančního systému Kypru. "Všichni rusové, kteří tady žijí už mají dávno své peníze zpátky." Stejnou větu řekl Deripaska i Abramovič. Světe div se.

Karlos: A Bidena bych moc vážně nebral, je to loutka, která je schopná si splést osoby v pokolení přímém. Problém vidím v lidech za ním, v těch co nejsou přímo vidět.


No, já bych to vážně brala, protože měli na tiskovce možnost to zahladit, hodit do autu a neudělali to!
Tj. jedná se o schválený scénář. Myslím, že se ocitáme na hraně. Jak známo, tak umírající kobyla nejvíce kope. Zatím je vidět aktivizaci všech nástrojů uvnitř i vně Ruska. Může jít jen o ukazování svalů, ale také někomu mohou rupnout nervy...


Karlos: A Bidena bych moc vážně nebral, je to loutka, která je schopná si splést osoby v pokolení přímém. Problém vidím v lidech za ním, v těch co nejsou přímo vidět. No, já bych to vážně brala, protože měli na tiskovce možnost to zahladit, hodit do autu a neudělali to! Tj. jedná se o schválený scénář. Myslím, že se ocitáme na hraně. Jak známo, tak umírající kobyla nejvíce kope. Zatím je vidět aktivizaci všech nástrojů uvnitř i vně Ruska. Může jít jen o ukazování svalů, ale také někomu mohou rupnout nervy...

Solovjej - Zacharová k danej situácií
https://www.youtube.com/watch?v=ZtqoNtsPUZ8


Zacharová - americkí diplomati mi celú noc volali - čo sa to deje...Zacharová: - veď sa obráťťe na svoje oddelenia - Oni - pomôžte nám...nechápeme čo sa deje..
Американцы всю ночь звонили нам" Захарова о словах Байдена, вызове российского посла в США в Москву


Solovjej - Zacharová k danej situácií https://www.youtube.com/watch?v=ZtqoNtsPUZ8 Zacharová - americkí diplomati mi celú noc volali - čo sa to deje...Zacharová: - veď sa obráťťe na svoje oddelenia - Oni - pomôžte nám...nechápeme čo sa deje.. Американцы всю ночь звонили нам" Захарова о словах Байдена, вызове российского посла в США в Москву

A Bidena bych moc vážně nebral, je to loutka, která je schopná si splést osoby v pokolení přímém. Problém vidím v lidech za ním, v těch co nejsou přímo vidět.


Vdyť sám jsi napsal, že problém je v lidech za Bidenem.
Nikdo si tady nemyslí, že Biden o něčem rozhoduje. Biden je senilní stařec. Dokonce i k tomu prohlášení o Putinovi byl šikovně vmanipulován, stačí se podívat na ten rozhovor. Ale Biden je optimální figurou, na kterou, v případě neúspěchu akce by se dalo všechno svést. Tj. ti lidé za Bidenem neriskují ztrátou tváře.


Dále, píšeš o nějakých 2400 lidech. Za prvé, těch lidí je podstatně víc, protože musíš připočítat vojska NATO, soustředené na hranicích Ruska. A za druhé, ukrajinské jednotky na hranicích s Donbasem. Ale ten případný konflikt není tolik o lidéch, protože obětované budou "jen" Ukrajinci, které západ za lidí ani nepovažuje.
Cílem je dotlačit Zelenského k provokací a vytvořit zdání, že za ním stojí síla NATO, jak na moři, tak na souši. V případě palácového převratu v Rusku, podpořit 5. kolonu. V případě prudké reakce Ruska, prohlásit ho za teroristický stát a dále postupovat podle osvědčeného scénaře - zabavování májetku 5. kolony. Příklad Kypru ještě nesvědčí o tom, že všechen májetek ruských oligarchů a politiků je převeden do Ruska. Existuje ještě nemovitý májetek, akce v západních společnostech, ale i penize v západních bankách. Takže, takto.


[quote="pid:7652, uid:311"]A Bidena bych moc vážně nebral, je to loutka, která je schopná si splést osoby v pokolení přímém. Problém vidím v lidech za ním, v těch co nejsou přímo vidět.[/quote] Vdyť sám jsi napsal, že problém je v lidech za Bidenem. Nikdo si tady nemyslí, že Biden o něčem rozhoduje. Biden je senilní stařec. Dokonce i k tomu prohlášení o Putinovi byl šikovně vmanipulován, stačí se podívat na ten rozhovor. Ale Biden je optimální figurou, na kterou, v případě neúspěchu akce by se dalo všechno svést. Tj. ti lidé za Bidenem neriskují ztrátou tváře. Dále, píšeš o nějakých 2400 lidech. Za prvé, těch lidí je podstatně víc, protože musíš připočítat vojska NATO, soustředené na hranicích Ruska. A za druhé, ukrajinské jednotky na hranicích s Donbasem. Ale ten případný konflikt není tolik o lidéch, protože obětované budou "jen" Ukrajinci, které západ za lidí ani nepovažuje. Cílem je dotlačit Zelenského k provokací a vytvořit zdání, že za ním stojí síla NATO, jak na moři, tak na souši. V případě palácového převratu v Rusku, podpořit 5. kolonu. V případě prudké reakce Ruska, prohlásit ho za teroristický stát a dále postupovat podle osvědčeného scénaře - zabavování májetku 5. kolony. Příklad Kypru ještě nesvědčí o tom, že všechen májetek ruských oligarchů a politiků je převeden do Ruska. Existuje ještě nemovitý májetek, akce v západních společnostech, ale i penize v západních bankách. Takže, takto.

Všetci podpindosi v Európe sú na nohách a dávajú návrhy riešení, ako donútiť Putina, aby neobmedzoval freedom fighters, ako sa vyjadril Mikuláš Dzurinda v konferenčnom hovore. Fakt komické sledovať týchto žoldnierov skazy.


https://www.youtube.com/watch?v=G99hsj7-0Io


Všetci podpindosi v Európe sú na nohách a dávajú návrhy riešení, ako donútiť Putina, aby neobmedzoval _freedom fighters_, ako sa vyjadril Mikuláš Dzurinda v konferenčnom hovore. Fakt komické sledovať týchto žoldnierov skazy. https://www.youtube.com/watch?v=G99hsj7-0Io

O nové studené válce


"... tyto války budou pokračovat buď do konečného zhroucení současného systému světového řádu (buď zhroucením Spojených států, nebo dohodou omezující hegemonii USA z pozice slabosti), nebo až do vítězství USA v těchto studených válkách (s rozpadem Ruské federace a Číny). Různé hybridní války na území třetích zemí budou sloužit jako platformy pro střety a uvolňování páry prostřednictvím barevných revolucí, pučů, partyzánských válek, teroristických akcí nebo jednoduše místních válek na úrovni nedávného Karabachu nebo Tigray. "


https://colonelcassad.livejournal.com/6636431.html


O nové studené válce "... tyto války budou pokračovat buď do konečného zhroucení současného systému světového řádu (buď zhroucením Spojených států, nebo dohodou omezující hegemonii USA z pozice slabosti), nebo až do vítězství USA v těchto studených válkách (s rozpadem Ruské federace a Číny). Různé hybridní války na území třetích zemí budou sloužit jako platformy pro střety a uvolňování páry prostřednictvím barevných revolucí, pučů, partyzánských válek, teroristických akcí nebo jednoduše místních válek na úrovni nedávného Karabachu nebo Tigray. " https://colonelcassad.livejournal.com/6636431.html

Vidím to podobně, protože z vojenského hlediska je konflikt na Ukrajině zajímavý jen jako součást vyššího globálního procesu.Ten hlavní běží, je velmi ostrý a je rozložen prakticky na všech prioritách.Odstranění PaX Americana včetně rozsáhlé výkonné agentury po celém Světě. Ale její rozhodující část leží v Rusku a na ní také leží hlavní tíha střetu. Takže
všechny tyhle dílčí projevy neklidu,chaosu a napětí mají společný cíl - oživit a uvést ji do boje schopného stavu a donutit ji k vystoupení.
Globalisté se snaží souběžně oslabit kredit a schopnost center atlantizmu jako řídících center PaX Americana - paralelní rozklad Spocených států i malobritánie (Biden,Buckingham). Současně se skřípějícími zuby dávají Putinovi volnou ruku v těch oblastech , kde to on sám má ve svém vektoru cílů. Obnova globální suverenity na platformě Euroázie. Na této bázi Putinovi automaticky vychází i obnova vnitřní suverenity včetně postupné tvorby nového řídícího korpusu. Na programu není SSSR II s marxizmem-leninizmem za zády. Naopak - mezičlánkem má být Rusko s mohutným státním kapitalizmem ,schopným a ochotným přibírat do BLOKU další státy , jejichž národní elity zvolí podobnou nebo stejnou cestu. Cílový BLOK nemá být předem zadaný , ale dynamický. Strategie tahu namísto typicky západní strategii tlaku.
Síla globálního řízení spočívala především v účinnosti metody řízení PREDIKTOR-KOREKTOR, pohodlně fungující v dávné i nedávné minulosti díky nižší frekvenci sociálního času oproti času biologickému.Výhoda padla a jeho řízení sklouzlo a běží
v režimu PROGRAMOVĚ-ADAPTAČNÍM se stále vyší potřebou korekcí,posunů, prostě změn. Zatím ne cílů, ale je možné, že už i na ně dochází. Postupná degradace řízení.
Zrcadlo,zrcadlo- kdo je na Světě nejsilnější ? Podobná situace a podobná snaha - uspat Šípkovou Růženku. Ale ta už pohádku jednou četla a poučila se...


Vidím to podobně, protože z vojenského hlediska je konflikt na Ukrajině zajímavý jen jako součást vyššího globálního procesu.Ten hlavní běží, je velmi ostrý a je rozložen prakticky na všech prioritách.Odstranění PaX Americana včetně rozsáhlé výkonné agentury po celém Světě. Ale její rozhodující část leží v Rusku a na ní také leží hlavní tíha střetu. Takže všechny tyhle dílčí projevy neklidu,chaosu a napětí mají společný cíl - oživit a uvést ji do boje schopného stavu a donutit ji k vystoupení. Globalisté se snaží souběžně oslabit kredit a schopnost center atlantizmu jako řídících center PaX Americana - paralelní rozklad Spocených států i malobritánie (Biden,Buckingham). Současně se skřípějícími zuby dávají Putinovi volnou ruku v těch oblastech , kde to on sám má ve svém vektoru cílů. Obnova globální suverenity na platformě Euroázie. Na této bázi Putinovi automaticky vychází i obnova vnitřní suverenity včetně postupné tvorby nového řídícího korpusu. Na programu není SSSR II s marxizmem-leninizmem za zády. Naopak - mezičlánkem má být Rusko s mohutným státním kapitalizmem ,schopným a ochotným přibírat do BLOKU další státy , jejichž národní elity zvolí podobnou nebo stejnou cestu. Cílový BLOK nemá být předem zadaný , ale dynamický. Strategie tahu namísto typicky západní strategii tlaku. Síla globálního řízení spočívala především v účinnosti metody řízení PREDIKTOR-KOREKTOR, pohodlně fungující v dávné i nedávné minulosti díky nižší frekvenci sociálního času oproti času biologickému.Výhoda padla a jeho řízení sklouzlo a běží v režimu PROGRAMOVĚ-ADAPTAČNÍM se stále vyší potřebou korekcí,posunů, prostě změn. Zatím ne cílů, ale je možné, že už i na ně dochází. Postupná degradace řízení. Zrcadlo,zrcadlo- kdo je na Světě nejsilnější ? Podobná situace a podobná snaha - uspat Šípkovou Růženku. Ale ta už pohádku jednou četla a poučila se...

americkí diplomati mi celú noc volali
len mala oprava, nie diplomati ale novinari.


[quote="pid:7658, uid:79"]americkí diplomati mi celú noc volali[/quote]len mala oprava, nie diplomati ale novinari.

Ruský prezident Vladimir Putin odpověděl na středeční prohlášení, která pro něj učinil Joe Biden, s přáním jeho amerického protějšku.
..........................................................................................


„Co se týče prohlášení mého amerického kolegy. Co bych mu odpověděl? Řekl bych mu:„ Buďte zdraví! “Přeji mu zdraví,“ řekl ruský vůdce a poznamenal, že to řekl „bez ironie, bez vtipů. "


Hlava státu uvedla, že v americkém establishmentu je mnoho čestných a slušných lidí, Ruská federace se na ně bude spoléhat.


Putin poznamenal, že vedení USA se zavázalo k vztahům s Ruskou federací pouze za podmínek Washingtonu, zatímco Rusko bude pracovat pouze za příznivých podmínek.
„Co se týče prohlášení mého amerického kolegy. Co bych mu odpověděl? Řekl bych mu:„ Buďte zdraví! “Přeji mu zdraví,“ řekl ruský vůdce a poznamenal, že to řekl „bez ironie, bez vtipů. "


Hlava státu uvedla, že v americkém establishmentu je mnoho čestných a slušných lidí, Ruská federace se na ně bude spoléhat.


Putin poznamenal, že vedení USA se zavázalo k vztahům s Ruskou federací pouze za podmínek Washingtonu, zatímco Rusko bude pracovat pouze za příznivých pro sebe podmínek.
https://tass.ru/politika/10936065


Ruský prezident Vladimir Putin odpověděl na středeční prohlášení, která pro něj učinil Joe Biden, s přáním jeho amerického protějšku. .......................................................................................... „Co se týče prohlášení mého amerického kolegy. Co bych mu odpověděl? Řekl bych mu:„ Buďte zdraví! “Přeji mu zdraví,“ řekl ruský vůdce a poznamenal, že to řekl „bez ironie, bez vtipů. " Hlava státu uvedla, že v americkém establishmentu je mnoho čestných a slušných lidí, Ruská federace se na ně bude spoléhat. Putin poznamenal, že vedení USA se zavázalo k vztahům s Ruskou federací pouze za podmínek Washingtonu, zatímco Rusko bude pracovat pouze za příznivých podmínek. „Co se týče prohlášení mého amerického kolegy. Co bych mu odpověděl? Řekl bych mu:„ Buďte zdraví! “Přeji mu zdraví,“ řekl ruský vůdce a poznamenal, že to řekl „bez ironie, bez vtipů. " Hlava státu uvedla, že v americkém establishmentu je mnoho čestných a slušných lidí, Ruská federace se na ně bude spoléhat. Putin poznamenal, že vedení USA se zavázalo k vztahům s Ruskou federací pouze za podmínek Washingtonu, zatímco Rusko bude pracovat pouze za příznivých pro sebe podmínek. https://tass.ru/politika/10936065

Teraz iba teoretizujem.
Plán nebude nijako zvlášť sofistikovaný.
Presun techniky a živej sily smerom k hraniciam je plán. Plán ktorý sa už stal, aj rétorika bola podobná. Vtedy istý vodca žiadal územia na ochranu sukmeňovcov. Potom prebehla akcia vysielač Glievlitz. K rovnakému bodu sa smeruje aj teraz. Cvičenie NATO v čiernom mori aj s ruskou technikou, provokácie ukrajinských nacistov. Tu už iba chýba vlastizradný element ktorý umožní zasiahnuť proti zabíjaniu civilistov. Či dôjde k priamemu stretu "Rusov" a členov NATO v čiernom mori. To je situácia ktorú sa snažia dep state vytvoriť a medializovať, nestačí to iba tvrdiť musí ti byť naozaj inak by to nemalo žiadaný efekt. To čo povedal Biden je heslo ktoré spustilo procesi. Preto bol veľvyslanec povolaný domov.


Teraz iba teoretizujem. Plán nebude nijako zvlášť sofistikovaný. Presun techniky a živej sily smerom k hraniciam je plán. Plán ktorý sa už stal, aj rétorika bola podobná. Vtedy istý vodca žiadal územia na ochranu sukmeňovcov. Potom prebehla akcia vysielač Glievlitz. K rovnakému bodu sa smeruje aj teraz. Cvičenie NATO v čiernom mori aj s ruskou technikou, provokácie ukrajinských nacistov. Tu už iba chýba vlastizradný element ktorý umožní zasiahnuť proti zabíjaniu civilistov. Či dôjde k priamemu stretu "Rusov" a členov NATO v čiernom mori. To je situácia ktorú sa snažia dep state vytvoriť a medializovať, nestačí to iba tvrdiť musí ti byť naozaj inak by to nemalo žiadaný efekt. To čo povedal Biden je heslo ktoré spustilo procesi. Preto bol veľvyslanec povolaný domov.

Prohlášení Bidena šlo směrem k 5. koloně v Rusku, ve smyslu: dokud je v Rusku prezidentem Putin, nikdo s vámi jednat nebude. Nastal čas ho svrhnout a my vám pomůžeme.


Můj názor: bez součinnosti s 5. kolonou NATO si nic nedovolí, což ovšem nevylučuje, že Zelenského donutí k nějaké provokaci/útoku na Donbasu.


Smyslem celé operace by mohlo být vyhlásit Rusko teroristickým státem a jako s teroristickým státem nakládat s jeho majetkem a majetkem jeho občanů, čímž tlačit 5. kolonu na odstranění Putina.


Plus pokouší se prostřednictvím NATO vehnat Evropu do války a pokud se to nepovede tak alespoň izolovat Evropu od Ruska (nové sankce apod.), přinejmenším zpomalit nástup Ruska v Evropě. S tím souvisí i ten boj o ČR a SR. Postupné stupňování napětí v Evropě. U nás jsou Piráti jednoznačně jejich kůň - česká Antifa. Nespokojenost a všeobecný rozklad je opět přípravou na válku a zároveň odrovnání konkurence, která by při spolupráci Evropa - Rusko bažinu smetla.


[quote="pid:7649, uid:158"]Prohlášení Bidena šlo směrem k 5. koloně v Rusku, ve smyslu: dokud je v Rusku prezidentem Putin, nikdo s vámi jednat nebude. Nastal čas ho svrhnout a my vám pomůžeme. Můj názor: bez součinnosti s 5. kolonou NATO si nic nedovolí, což ovšem nevylučuje, že Zelenského donutí k nějaké provokaci/útoku na Donbasu. Smyslem celé operace by mohlo být vyhlásit Rusko teroristickým státem a jako s teroristickým státem nakládat s jeho majetkem a majetkem jeho občanů, čímž tlačit 5. kolonu na odstranění Putina.[/quote] Plus pokouší se prostřednictvím NATO vehnat Evropu do války a pokud se to nepovede tak alespoň izolovat Evropu od Ruska (nové sankce apod.), přinejmenším zpomalit nástup Ruska v Evropě. S tím souvisí i ten boj o ČR a SR. Postupné stupňování napětí v Evropě. U nás jsou Piráti jednoznačně jejich kůň - česká Antifa. Nespokojenost a všeobecný rozklad je opět přípravou na válku a zároveň odrovnání konkurence, která by při spolupráci Evropa - Rusko bažinu smetla.

Ještě je v této souvislosti zajímavý ten plný lockdown u nás a teď i u Poláků. Že by potřebovali mít po ruce potenciální vojáčky? A u nás navíc "Sčítání lidu" - tj. upřesnění evidence obyvatelstva, aby nikdo neuniknul z hledáčku? S jakým cílem? Fakticky se jedná u uzavření hranic. Vůbec se mi to nelíbí.


Ještě je v této souvislosti zajímavý ten plný lockdown u nás a teď i u Poláků. Že by potřebovali mít po ruce potenciální vojáčky? A u nás navíc "Sčítání lidu" - tj. upřesnění evidence obyvatelstva, aby nikdo neuniknul z hledáčku? S jakým cílem? Fakticky se jedná u uzavření hranic. Vůbec se mi to nelíbí.

tak ja stale vychadzam z toho, ze USA zvysili import z Ruska o 30%. Navyse Amici su hrdinovia co sa tyka bojov so slabsimi, ale nie uz ked ide o boje so silnejsimi....je mozne, ze vymysleli sposob, ak Rusi pustia Donbas, maju uzemie a Rusi hanbu u svojich, ak ho nepustia, konecne presadia zakaz NS2 u Nemecka a Rusi tak budu musiet financovat dalej Ukrajinu


tak ja stale vychadzam z toho, ze USA zvysili import z Ruska o 30%. Navyse Amici su hrdinovia co sa tyka bojov so slabsimi, ale nie uz ked ide o boje so silnejsimi....je mozne, ze vymysleli sposob, ak Rusi pustia Donbas, maju uzemie a Rusi hanbu u svojich, ak ho nepustia, konecne presadia zakaz NS2 u Nemecka a Rusi tak budu musiet financovat dalej Ukrajinu

“Přeji mu zdraví,“ řekl ruský vůdce


... aby nedošlo k omylu. Popřát svému protivníkovi zdraví, když je těsně "před K.O., není žádný projev přátelství, ale "těžká urážka".


[quote="pid:7676, uid:158"]“Přeji mu zdraví,“ řekl ruský vůdce[/quote] ... aby nedošlo k omylu. Popřát svému protivníkovi zdraví, když je těsně "před K.O., není žádný projev přátelství, ale "těžká urážka".

Blaha:
Hrozí vojna. Americký prezident Biden sa kompletne zbláznil a označil ruského prezidenta Putina za "vraha", čo je tak dva milimetre od vyhlásenia vojny.
1 A v tejto vážnej historickej chvíli máme na Slovensku vládu, ktorá sa nevie dohodnúť ani na tom, aký je dnes deň.
2 Pandémia ničí životy a rusko-americké vzťahy sú na bode mrazu: a hentí si tu z vládnutia urobili mexickú telenovelu.
3 Don Demente sa háda s donom Ricardom, segnorita Marioneta lavíruje a úbohý pueblo v tisíckach umiera. Každý deň nové pokračovanie - sedíme pri telkách a znechutene čakáme na ďalší diel.
4 Situácia je naozaj neuveriteľne vážna. Dnes už asi nikto na svete nepochybuje, že Joe Biden je senilný ded, ktorý zo seba vybľaboce hocijakú urážku a absolútne nezvažuje následky.
5 On urazil ruský národ, Rusi celkom logicky stiahli svojho veľvyslanca z Washingtonu a svet sa ocitol v novej studenej vojne. Lebo jeden senil nepochopil, že ak americký prezident o niekom povie, že je zabiják, tak by bolo fajn pár dní predtým nezbombardovať Sýriu a nepovraždiť tým x ľudí.
6 USA má za posledných 50 rokov na svedomí zhruba 5 miliónov obetí ich vojen, počnúc Vietnamom, pokračujúc Juhosláviou, Afganistanom, Irakom a končiac Líbyou a Sýriou... Senil asi zabudol. Senil má pocit, že môže urážať iných.
7 V tejto chvíli na Slovensku potrebujeme pevnú vládu viac než kedykoľvek predtým. Potrebujeme vyslať signál Ruskej federácii, že si ruský národ na rozdiel od amerického prezidenta vážime a nenesieme žiadnu zodpovednosť za hlúpe reči Washingtonu.
8 Potrebujeme okamžite vyslať signál, že tu nechceme mať žiadnych amerických vojakov ani základne, lebo sa okamžite stávame terčom v prípade, ak bude konflikt kvôli primitívnym rečiam Bidena eskalovať. Potrebujeme stabilitu a mier.
9 Namiesto toho tu máme malú vojnu v koalícii. To, čo pácha Matovičova vláda na Slovensku, beztak pripomína skôr vojenský režim a nie demokraciu. A do toho tona nenávisti, ktorú každý deň vylievajú na Slovensko koaliční partneri.
10 Osobitne sa predviedla Veronika Remišová, ktorá už nehejtuje len Matoviča, ale najnovšie sa pustila do Sulíka a dokonca do vlastnej fešandy - Márie Kolíkovej. Strana Za ľudí je totál v troskách.
11 Keď sa redaktor spýtal Remišovej, v čom sa rozchádza s Kolíkovou, ona na to odpovedala, že ona, Vasilisa bojovala proti minulej vláde. Nedopovedané ostalo, že Kolíková v tej vláde sedela. Tomuto sa hovorí riadny úder pod pás. Proti vlastnej ministerke!
12 A hneď vzápätí túto vládu, v ktorej sedela Kolíková, Remišová označila za "vládu, počas ktorej sa pripravovala vražda Jána a Martiny". Už chýbalo len dodať, že za vraždu môže Kolíková!
13 Ja teraz neriešim ten ich retardovaný hyenistický naratív, akože len za to, že počas nejakej vlády zomrie novinár, tak je tá vláda automaticky vinná z vraždy - ak by to platilo, tak táto vláda je už súdená za genocídu, lebo nechala pomrieť už skoro 9 tisíc ľudí.
14 Teraz ale riešim iné - vnútorný hejt v Za ľuďoch nabral také obrátky, že šéfka strany Remišová zbesilo kope do Kolíkovej už aj na verejnosti. Nehovoriac o tom, ako nakladala Sulíkovi - oni sa tam nenávidia všetci navzájom. Z tohto už nebude šťastná la familia. Segnorita Marioneta to prepískla.
15 Ešte raz: vonku zúri pandémia. Vonku hrozí vojna. K jadrovým gombíkom sa v USA dostal zjavný šialenec, ktorý nemá pod kontrolou, čo mu vychádza z úst. V takomto marazme potrebujeme silných lídrov a nie bábkoherečky a mexické Esmeraldy.
Mám vážne obavy, ako toto celé skončí. Ideme z kopca - na celom svete a osobitne na Slovensku 🙁


Blaha: Hrozí vojna. Americký prezident Biden sa kompletne zbláznil a označil ruského prezidenta Putina za "vraha", čo je tak dva milimetre od vyhlásenia vojny. 1 A v tejto vážnej historickej chvíli máme na Slovensku vládu, ktorá sa nevie dohodnúť ani na tom, aký je dnes deň. 2 Pandémia ničí životy a rusko-americké vzťahy sú na bode mrazu: a hentí si tu z vládnutia urobili mexickú telenovelu. 3 Don Demente sa háda s donom Ricardom, segnorita Marioneta lavíruje a úbohý pueblo v tisíckach umiera. Každý deň nové pokračovanie - sedíme pri telkách a znechutene čakáme na ďalší diel. 4 Situácia je naozaj neuveriteľne vážna. Dnes už asi nikto na svete nepochybuje, že Joe Biden je senilný ded, ktorý zo seba vybľaboce hocijakú urážku a absolútne nezvažuje následky. 5 On urazil ruský národ, Rusi celkom logicky stiahli svojho veľvyslanca z Washingtonu a svet sa ocitol v novej studenej vojne. Lebo jeden senil nepochopil, že ak americký prezident o niekom povie, že je zabiják, tak by bolo fajn pár dní predtým nezbombardovať Sýriu a nepovraždiť tým x ľudí. 6 USA má za posledných 50 rokov na svedomí zhruba 5 miliónov obetí ich vojen, počnúc Vietnamom, pokračujúc Juhosláviou, Afganistanom, Irakom a končiac Líbyou a Sýriou... Senil asi zabudol. Senil má pocit, že môže urážať iných. 7 V tejto chvíli na Slovensku potrebujeme pevnú vládu viac než kedykoľvek predtým. Potrebujeme vyslať signál Ruskej federácii, že si ruský národ na rozdiel od amerického prezidenta vážime a nenesieme žiadnu zodpovednosť za hlúpe reči Washingtonu. 8 Potrebujeme okamžite vyslať signál, že tu nechceme mať žiadnych amerických vojakov ani základne, lebo sa okamžite stávame terčom v prípade, ak bude konflikt kvôli primitívnym rečiam Bidena eskalovať. Potrebujeme stabilitu a mier. 9 Namiesto toho tu máme malú vojnu v koalícii. To, čo pácha Matovičova vláda na Slovensku, beztak pripomína skôr vojenský režim a nie demokraciu. A do toho tona nenávisti, ktorú každý deň vylievajú na Slovensko koaliční partneri. 10 Osobitne sa predviedla Veronika Remišová, ktorá už nehejtuje len Matoviča, ale najnovšie sa pustila do Sulíka a dokonca do vlastnej fešandy - Márie Kolíkovej. Strana Za ľudí je totál v troskách. 11 Keď sa redaktor spýtal Remišovej, v čom sa rozchádza s Kolíkovou, ona na to odpovedala, že ona, Vasilisa bojovala proti minulej vláde. Nedopovedané ostalo, že Kolíková v tej vláde sedela. Tomuto sa hovorí riadny úder pod pás. Proti vlastnej ministerke! 12 A hneď vzápätí túto vládu, v ktorej sedela Kolíková, Remišová označila za "vládu, počas ktorej sa pripravovala vražda Jána a Martiny". Už chýbalo len dodať, že za vraždu môže Kolíková! 13 Ja teraz neriešim ten ich retardovaný hyenistický naratív, akože len za to, že počas nejakej vlády zomrie novinár, tak je tá vláda automaticky vinná z vraždy - ak by to platilo, tak táto vláda je už súdená za genocídu, lebo nechala pomrieť už skoro 9 tisíc ľudí. 14 Teraz ale riešim iné - vnútorný hejt v Za ľuďoch nabral také obrátky, že šéfka strany Remišová zbesilo kope do Kolíkovej už aj na verejnosti. Nehovoriac o tom, ako nakladala Sulíkovi - oni sa tam nenávidia všetci navzájom. Z tohto už nebude šťastná la familia. Segnorita Marioneta to prepískla. 15 Ešte raz: vonku zúri pandémia. Vonku hrozí vojna. K jadrovým gombíkom sa v USA dostal zjavný šialenec, ktorý nemá pod kontrolou, čo mu vychádza z úst. V takomto marazme potrebujeme silných lídrov a nie bábkoherečky a mexické Esmeraldy. Mám vážne obavy, ako toto celé skončí. Ideme z kopca - na celom svete a osobitne na Slovensku

Něco chystají sviňáci...

Pak je mi divné, že se rozebírá polní nemocnice v Letňanech, viz zde
"Likvidace polní nemocnice v Letňanech pokračuje. Pomalu mizí těžký materiál"
5.2.2021
https://www.denik.cz/z_domova/polni-nemocnice-letnany-koronavirus-armada-likvidace-vystaviste-jan-blatny.html
"Armáda odvezla z letňanské polní nemocnice 95 procent svého těžkého materiálu. Na místě jsou ještě například sanitární kontejnery, sklady či manipulační technika. Novinářům to dnes řekla mluvčí generálního štábu Magdalena Dvořáková. Pronájem prostoru pro záložní nemocnici ministerstvo zdravotnictví ukončilo k 19. únoru."


Že ale k přesunům NATO techniky dochází, viz

zde rozhovor Kapala s pplk. Kratochvílem
https://svobodne-radio.cz/2021-03-16-studio-beta-ivan-kratochvil-neco-se-chysta-na-duben/
(pro hlubší zájemce Kratochvíl hovoří o přesunech NATO techniky, v časech 00:09:30 - 00:56:00, potom 01:14:00, 01:49:00)


[quote="pid:7649, uid:158"]Něco chystají sviňáci...[/quote] Pak je mi divné, že se rozebírá polní nemocnice v Letňanech, viz zde "Likvidace polní nemocnice v Letňanech pokračuje. Pomalu mizí těžký materiál" 5.2.2021 https://www.denik.cz/z_domova/polni-nemocnice-letnany-koronavirus-armada-likvidace-vystaviste-jan-blatny.html "Armáda odvezla z letňanské polní nemocnice 95 procent svého těžkého materiálu. Na místě jsou ještě například sanitární kontejnery, sklady či manipulační technika. Novinářům to dnes řekla mluvčí generálního štábu Magdalena Dvořáková. Pronájem prostoru pro záložní nemocnici ministerstvo zdravotnictví ukončilo k 19. únoru." Že ale k přesunům NATO techniky dochází, viz [quote="pid:7554, uid:240"]zde rozhovor Kapala s pplk. Kratochvílem https://svobodne-radio.cz/2021-03-16-studio-beta-ivan-kratochvil-neco-se-chysta-na-duben/ (pro hlubší zájemce Kratochvíl hovoří o přesunech NATO techniky, v časech 00:09:30 - 00:56:00, potom 01:14:00, 01:49:00)[/quote]

vyjadrenie R.Fica
Robert Fico


12 min ·
DÚFAM, ŽE PREZIDENTKA SR Z. ČAPUTOVÁ A MINISTER ZAHRANIČNÝCH VECÍ SR I. KORČOK SI ZATNÚ JAZYK ZA ZUBY.
Ako predseda vlády SR som mal možnosť osobne rokovať a opakovane komunikovať aj s prezidentom Ruskej Federácie V. Putinom, aj s prezidentom USA J. Bidenom (v tom čase viceprezidentom USA). Vyhlásenie prezidenta USA, že V. Putin je „killer“, čiže zabijak, je ťažko pochopiteľné, ibaže by v USA za každú cenu hľadali dôvody na konfrontáciu s RF (Ruskou federáciou – pozn. RF 😊). Prekvapilo ma aj odôvodnenie hovorkyne Bieleho domu, ktorá použila argumenty svojou kvalitou podobné tým, na základe ktorých USA zaútočili na Irak. Výsledkom bola kontrola USA nad irackou ropou, tisíce mŕtvych civilistov, rozpadnutá krajina, len dôvody útoku sa ukázali ako čisté klamstvo.
Zahranično-politická podriadenosť prezidentky SR Z. Čaputovej a ministra I. Korčoka americkej administratíve je všeobecne známa. Samozrejme, že na obhajobu V. Putina a podporu dobrých vzťahov medzi USA a RF nepovedia ani slovo. Keby si takéto nediplomatické a bez dôkazov podložené vyjadrenie na adresu J. Bidena dovolil V. Putin, nepochybujem, že by zvolávali celosvetové protestné zhromaždenia a sankcie proti RF. Mne v tejto chvíli postačí, ak si zatnú jazyk za zuby a nebudú sa stavať do radu obhajcov amerického prezidenta. Aspoň z úcty k tisícom ruských obetí pri oslobodzovaní Československa.
60536c7982978


tu s Bidenom
https://www.facebook.com/robertficosk/photos/pcb.1645600518957297/1645600332290649


vyjadrenie R.Fica Robert Fico 12 min · DÚFAM, ŽE PREZIDENTKA SR Z. ČAPUTOVÁ A MINISTER ZAHRANIČNÝCH VECÍ SR I. KORČOK SI ZATNÚ JAZYK ZA ZUBY. Ako predseda vlády SR som mal možnosť osobne rokovať a opakovane komunikovať aj s prezidentom Ruskej Federácie V. Putinom, aj s prezidentom USA J. Bidenom (v tom čase viceprezidentom USA). Vyhlásenie prezidenta USA, že V. Putin je „killer“, čiže zabijak, je ťažko pochopiteľné, ibaže by v USA za každú cenu hľadali dôvody na konfrontáciu s RF (Ruskou federáciou – pozn. RF

Podle zpráv co rezonují na Ruvesna.ru a na dalších zdrojích, ukrajinská nacistická chátra nařídila soustředění veškeré bojové síly, které ještě na Ukrajině zůstaly. Jedná se především o tankové jednotky.

Nezabudnúť pri horúcej hlave niekoľko rovín konfliktu mimo viditeľných svidomitov na Ukrajine vs Donbas a Lugansk, tam nemám strach, vyzbrojení sú pozuby s plnou podporou. Vojenská technika v tomto prípade mi príde ako komparz.
Problémy zostávajú:


    • hurá patrioti v Rusku ( samozrejme boja chtiví:-))
  1. 5.a 6. kolóna v Rusku
    • podpindosi a ich iniciatívni posluhovači v EÚČo možno čakať od Ruska?Zámerne nič konkrétne nenapíšem. Iba že pôjde zase o asymetrickú odpoveď...:-)

[quote="pid:7548, uid:317"]Podle zpráv co rezonují na Ruvesna.ru a na dalších zdrojích, ukrajinská nacistická chátra nařídila soustředění veškeré bojové síly, které ještě na Ukrajině zůstaly. Jedná se především o tankové jednotky.[/quote] Nezabudnúť pri horúcej hlave niekoľko rovín konfliktu mimo viditeľných svidomitov na Ukrajine vs Donbas a Lugansk, tam nemám strach, vyzbrojení sú pozuby s plnou podporou. Vojenská technika v tomto prípade mi príde ako komparz. Problémy zostávajú: 1. - hurá patrioti v Rusku ( samozrejme boja chtiví:-)) 2. 5.a 6. kolóna v Rusku 3. - podpindosi a ich iniciatívni posluhovači v EÚ Čo možno čakať od Ruska? Zámerne nič konkrétne nenapíšem. Iba že pôjde zase o **asymetrickú odpoveď**...:-)

Reakce ruského prezidenta Vladimira Putina na vyjádření amerického prezidenta Joea Bidena, který se o něm nedávno poněkud ostře vyjádřil, na sebe nenechala dlouho čekat. Putin mu popřál hodně zdraví.


„V dětství, když jsme se na zahradě hádali, jsme si říkávali: ,Kdo to říká, toho se to týká.‘ A není to náhoda. Není to jen hláška, co se používá v dětství. Význam je v tom velmi hluboký a psychologický. V jiné osobě vidíme své vlastní kvality a myslíme si, že je stejná jako my,” dodal Putin.


Vzpomněl jsem si na své mládí a na to, že jsme při hádkách a vzájemných slovních pútkách používali českou veršovanou variantu ruského rčení: "Kdo to říká, ten to je, na toho to pasuje !"


Jsme Slovani, základy kultury máme všichni stejné: Rusové, Slováci, Češi ... Bojí se nás, bojí se, že se dáme dohromady ... Hodně se toho bojí !


P.S.
Zná tuto starou říkanku dnešní mladá česká generace ?


Reakce ruského prezidenta Vladimira Putina na vyjádření amerického prezidenta Joea Bidena, který se o něm nedávno poněkud ostře vyjádřil, na sebe nenechala dlouho čekat. Putin mu popřál hodně zdraví. **„V dětství, když jsme se na zahradě hádali, jsme si říkávali: ,Kdo to říká, toho se to týká.‘ A není to náhoda. Není to jen hláška, co se používá v dětství**. Význam je v tom velmi hluboký a psychologický. V jiné osobě vidíme své vlastní kvality a myslíme si, že je stejná jako my,” dodal Putin. Vzpomněl jsem si na své mládí a na to, že jsme při hádkách a vzájemných slovních pútkách používali českou veršovanou variantu ruského rčení: **"Kdo to říká, ten to je, na toho to pasuje !"** Jsme Slovani, základy kultury máme všichni stejné: Rusové, Slováci, Češi ... Bojí se nás, bojí se, že se dáme dohromady ... Hodně se toho bojí ! P.S. Zná tuto starou říkanku dnešní mladá česká generace ?
Upravené 18. 3. 2021 o 17:00

Zná tuto starou říkanku dnešní mladá česká generace ?


My říkali: "Kdo to křičí, od toho to fičí!"


[quote="pid:7723, uid:317"]Zná tuto starou říkanku dnešní mladá česká generace ?[/quote] My říkali: "Kdo to křičí, od toho to fičí!"

Připomínky mluvčí ruského ministerstva zahraničí M. V. Zacharové v souvislosti s nejnovějšími protiruskými prohlášeními Washingtonu
18-03-2021, 16:15 MČ


https://www.mid.ru/ru/foreign_policy/news/-/asset_publisher/cKNonkJE02Bw/content/id/4641723


"Považujeme to za další informační „náplň“ postavenou zcela na nepodloženém závěru, že materiály kritické vůči demokratickému kandidátovi obíhaly internet a šířily „přirozeně“ „ruskými agenty vlivu“. To znamená, že se ukazuje, že všichni příznivci Donalda Trumpa jsou jako takoví registrováni. Mezitím, pokud se někdo pokusil „ovlivnit“ vůli občanů, byli to internetoví giganti podporující Demokratickou stranu, kdo zablokoval účty prezidenta, který byl stále u moci, a stovky tisíc jeho voličů na sociálních sítích."


Připomínky mluvčí ruského ministerstva zahraničí M. V. Zacharové v souvislosti s nejnovějšími protiruskými prohlášeními Washingtonu 18-03-2021, 16:15 MČ https://www.mid.ru/ru/foreign_policy/news/-/asset_publisher/cKNonkJE02Bw/content/id/4641723 "Považujeme to za další informační „náplň“ postavenou zcela na nepodloženém závěru, že materiály kritické vůči demokratickému kandidátovi obíhaly internet a šířily „přirozeně“ „ruskými agenty vlivu“. To znamená, že se ukazuje, že všichni příznivci Donalda Trumpa jsou jako takoví registrováni. Mezitím, pokud se někdo pokusil „ovlivnit“ vůli občanů, byli to internetoví giganti podporující Demokratickou stranu, kdo zablokoval účty prezidenta, který byl stále u moci, a stovky tisíc jeho voličů na sociálních sítích."

Šéf Čečenska Ramzan Kadyrov nemohol nereagovať na vyhlásenie Joea Bidena, ktorý včera označil ruského prezidenta za „vraha“.


„Režimy v Amerike sa menia, ale ani jeden z jej vodcov neustupuje z úlohy svetového šerifa. Nový vodca USA Joe Biden vo svojom včerajšom rozhovore hovoril negatívne o Rusku a najmä o ruskom prezidentovi Vladimirovi Putinovi.


Úprimne povedané, predstavoval som si Bidena ako gramotnejšieho politika. Myslel som si, že má svoje triezve názory na ďalší vývoj vzťahov so zvyškom sveta. Mýlil som sa.


Ukázalo sa, že ide o ďalšieho strašiaka, ktorého namiesto predchodcu usadilo ministerstvo zahraničia. Je samozrejme možné, že na pokyn exprezidenta Donalda Trumpa dostal Biden injekcie s halucinogénnymi drogami, ale nech sa tým zaoberajú špecializované služby


Je jasné, že sa Bidenovi je potrebné liečiť, a nie riadiť krajinu. Osoba, ktorá nepozná meno ministra obrany USA, názov mocenských štruktúr, je pre spoločnosť skutočne nebezpečná.


Myslel som si, že pre nás predstavuje hrozbu iba sankciami, ale ako sme presvedčení, Biden je nebezpečný pre celé ľudstvo.


V tejto súvislosti hodnotí Rusko a kritizuje Vladimira Putina. Všimnite si, že vodca krajiny, ktorá je iba od konca 20. storočia vinníkom rozsiahlych vojen v desiatkach krajín vrátane Iraku, Sýrie, Líbye, Afganistanu, Somálska, Haiti, Jemenu, má dnes tú drzosť označiť ruského prezidenta za vraha.


Napokon, sám Biden je až po hrdlo v krvi. Pokračuje v politike, ktorá prináša smrť a utrpenie miliónom ľudí.


Biden zároveň vraha nazýva človekom, ktorý urobil všetko potrebné na zastavenie krviprelievania v regiónoch, v ktorých bola skutočným terorom práve Amerika. Medzi vodcami štátov dnes teda nie je viac notoricky známy zabijak ako prezident USA.


A ešte jedna vec: hoci bol Biden zahrnutý do môjho sankčného zoznamu, vzhľadom na to, že americká medicína je proti jeho chorobe bezmocná, pozývam prezidenta USA, aby nás navštívil v Groznom.


Vyliečime Joe Bidena alebo sa mu aspoň pokúsime obnoviť pamäť, ”napísal Kadyrov na svojom telegramovom kanáli.
Zdroj: https://rusvesna.su/news/1616074219


**Šéf Čečenska Ramzan Kadyrov nemohol nereagovať na vyhlásenie Joea Bidena, ktorý včera označil ruského prezidenta za „vraha“.** „Režimy v Amerike sa menia, ale ani jeden z jej vodcov neustupuje z úlohy svetového šerifa. Nový vodca USA Joe Biden vo svojom včerajšom rozhovore hovoril negatívne o Rusku a najmä o ruskom prezidentovi Vladimirovi Putinovi. Úprimne povedané, predstavoval som si Bidena ako gramotnejšieho politika. Myslel som si, že má svoje triezve názory na ďalší vývoj vzťahov so zvyškom sveta. Mýlil som sa. Ukázalo sa, že ide o ďalšieho strašiaka, ktorého namiesto predchodcu usadilo ministerstvo zahraničia. Je samozrejme možné, že na pokyn exprezidenta Donalda Trumpa dostal Biden injekcie s halucinogénnymi drogami, ale nech sa tým zaoberajú špecializované služby Je jasné, že sa Bidenovi je potrebné liečiť, a nie riadiť krajinu. Osoba, ktorá nepozná meno ministra obrany USA, názov mocenských štruktúr, je pre spoločnosť skutočne nebezpečná. Myslel som si, že pre nás predstavuje hrozbu iba sankciami, ale ako sme presvedčení, Biden je nebezpečný pre celé ľudstvo. V tejto súvislosti hodnotí Rusko a kritizuje Vladimira Putina. Všimnite si, že vodca krajiny, ktorá je iba od konca 20. storočia vinníkom rozsiahlych vojen v desiatkach krajín vrátane Iraku, Sýrie, Líbye, Afganistanu, Somálska, Haiti, Jemenu, má dnes tú drzosť označiť ruského prezidenta za vraha. ** Napokon, sám Biden je až po hrdlo v krvi. Pokračuje v politike, ktorá prináša smrť a utrpenie miliónom ľudí.** Biden zároveň vraha nazýva človekom, ktorý urobil všetko potrebné na zastavenie krviprelievania v regiónoch, v ktorých bola skutočným terorom práve Amerika. Medzi vodcami štátov dnes teda nie je viac notoricky známy zabijak ako prezident USA. A ešte jedna vec: hoci bol Biden zahrnutý do môjho sankčného zoznamu, vzhľadom na to, že americká medicína je proti jeho chorobe bezmocná, pozývam prezidenta USA, aby nás navštívil v Groznom. Vyliečime Joe Bidena alebo sa mu aspoň pokúsime obnoviť pamäť, ”napísal Kadyrov na svojom telegramovom kanáli. Zdroj: https://rusvesna.su/news/1616074219
Upravené 18. 3. 2021 o 17:29

Ono také myslím hodně amerických vojáků (včetně těch na vysokých velitelských pozicích) takovým vývojem dostalo hodně prostoru k přemýšlení. Jistě si budou modelovat ve svých hlavách situaci, kdy dostanou rozkaz takového druhu (a výběr herců a režiséra kusu, co se právě hraje tomu maximálně napovídá), že jeho splněním skoro jistě ohraničí svou pozemskou existenci řádem jednotek, maximálně desítek minut. A po určité době, kdy je v zajetí takových úvah nechají správně uzrát, se třeba najde, někdo jim nabídne, nějaký vhodný, alternativní scénář jejich budoucnosti. Asi za něj budou rádi, řekl bych.


Ono také myslím hodně amerických vojáků (včetně těch na vysokých velitelských pozicích) takovým vývojem dostalo hodně prostoru k přemýšlení. Jistě si budou modelovat ve svých hlavách situaci, kdy dostanou rozkaz takového druhu (a výběr herců a režiséra kusu, co se právě hraje tomu maximálně napovídá), že jeho splněním skoro jistě ohraničí svou pozemskou existenci řádem jednotek, maximálně desítek minut. A po určité době, kdy je v zajetí takových úvah nechají správně uzrát, se třeba najde, někdo jim nabídne, nějaký vhodný, alternativní scénář jejich budoucnosti. Asi za něj budou rádi, řekl bych.

Vyliečime Joe Bidena alebo sa mu aspoň pokúsime obnoviť pamäť

Putin má Kadyrova k tomu, aby vyslovil to, co si sám nemůže dovolit. Kadyrov jednoznačně mířil na toto:
https://www.youtube.com/watch?v=zhCTYUJGkho&ab_channel=%D0%A1%D0%B0%D0%BD%D1%8F%D0%B2%D0%BE%D0%A4%D0%BB%D0%BE%D1%80%D0%B8%D0%B4%D0%B5


[quote="pid:7730, uid:12"]Vyliečime Joe Bidena alebo sa mu aspoň pokúsime obnoviť pamäť[/quote] Putin má Kadyrova k tomu, aby vyslovil to, co si sám nemůže dovolit. Kadyrov jednoznačně mířil na toto: https://www.youtube.com/watch?v=zhCTYUJGkho&ab_channel=%D0%A1%D0%B0%D0%BD%D1%8F%D0%B2%D0%BE%D0%A4%D0%BB%D0%BE%D1%80%D0%B8%D0%B4%D0%B5

Podle EU nese Putin politickou odpovědnost za smrtící útoky


Podle Evropské unie nese ruský prezident Vladimir Putin politickou odpovědnost za smrtící útoky v Rusku. Dnes to podle agentury DPA řekla mluvčí vysokého představitele Evropské unie pro zahraniční věci Josepa Borrella. Šlo o reakci na prohlášení amerického prezidenta Joea Bidena, který dal najevo, že Putina považuje za zabijáka.


https://eurozpravy.cz/zahranicni/evropa/podle-eu-nese-putin-politickou-odpovednost-za-smrtici-utoky.5deeba33/


Omlouvám se, ale musím to říct, abych si ulevil: "Svině !" Pane bože, to je ale hnus, podlost a licoměrnost ! Ta evropská pakáž velmi dobře ví, kdo ty útoky organizuje a financuje. Je to tak očividné, že začíná být zřejmé, že jde o čistou provokaci a hru na nervy. Copak ti evropští vylízanci nikdy neviděli "Sedmnáct zastavení jara ?" Opravdu si myslí, že tímto Rusy vyprovokují ?


Podle EU nese Putin politickou odpovědnost za smrtící útoky Podle Evropské unie nese ruský prezident Vladimir Putin politickou odpovědnost za smrtící útoky v Rusku. Dnes to podle agentury DPA řekla mluvčí vysokého představitele Evropské unie pro zahraniční věci Josepa Borrella. Šlo o reakci na prohlášení amerického prezidenta Joea Bidena, který dal najevo, že Putina považuje za zabijáka. https://eurozpravy.cz/zahranicni/evropa/podle-eu-nese-putin-politickou-odpovednost-za-smrtici-utoky.5deeba33/ Omlouvám se, ale musím to říct, abych si ulevil: "Svině !" Pane bože, to je ale hnus, podlost a licoměrnost ! Ta evropská pakáž velmi dobře ví, kdo ty útoky organizuje a financuje. Je to tak očividné, že začíná být zřejmé, že jde o čistou provokaci a hru na nervy. Copak ti evropští vylízanci nikdy neviděli "Sedmnáct zastavení jara ?" Opravdu si myslí, že tímto Rusy vyprovokují ?
Upravené 18. 3. 2021 o 18:42

Kadyrovův pluk se dnes obrátil s výzvou na Gosudara Putina. Podívejte se na tu sílu. Měli by se podívat i Amíci a jejich přisluhovači, hlavně na Ukrajině.
https://www.youtube.com/watch?v=EYWS085GkLs&ab_channel=%D0%9F%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%82%D0%B8%D0%BA%D0%B0%D1%81%D0%B5%D0%B3%D0%BE%D0%B4%D0%BD%D1%8F%3A%D0%A0%D0%BE%D1%81%D1%81%D0%B8%D1%8F%D0%A1%D0%A8%D0%90%D0%A3%D0%BA%D1%80%D0%B0%D0%B8%D0%BD%D0%B0


Kadyrovův pluk se dnes obrátil s výzvou na Gosudara Putina. Podívejte se na tu sílu. Měli by se podívat i Amíci a jejich přisluhovači, hlavně na Ukrajině. https://www.youtube.com/watch?v=EYWS085GkLs&ab_channel=%D0%9F%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%82%D0%B8%D0%BA%D0%B0%D1%81%D0%B5%D0%B3%D0%BE%D0%B4%D0%BD%D1%8F%3A%D0%A0%D0%BE%D1%81%D1%81%D0%B8%D1%8F%D0%A1%D0%A8%D0%90%D0%A3%D0%BA%D1%80%D0%B0%D0%B8%D0%BD%D0%B0
Upravené 18. 3. 2021 o 19:02

Myslím si, že druhá strana už se potí.


Putin v podstatě řekl, že Biden je klinický debil a že si máme připravit popcorn.


(A zdraví mu popřál ve smyslu mentálního zdraví, protože mu chybí.)


[quote="pid:7756, uid:158"]Myslím si, že druhá strana už se potí.[/quote] Putin v podstatě řekl, že Biden je klinický debil a že si máme připravit popcorn. (A zdraví mu popřál ve smyslu mentálního zdraví, protože mu chybí.)

Myslím si, že druhá strana už se potí.


Tomu nevěř, oni se přece s nikým, koho Biden označil za "zabijáka", nebudou vůbec bavit.
I Němci si svého času mysleli, že jsou nadlidi...


[quote="pid:7756, uid:158"]Myslím si, že druhá strana už se potí.[/quote] Tomu nevěř, oni se přece s nikým, koho Biden označil za "zabijáka", nebudou vůbec bavit. I Němci si svého času mysleli, že jsou nadlidi...

Putin oznámil, že o víkendu si jde trochu oddechnout do tajgy.


Putin oznámil, že o víkendu si jde trochu oddechnout do tajgy.
Upravené 18. 3. 2021 o 19:44

Tomu nevěř, oni se přece s nikým, koho Biden označil za "zabijáka", nebudou vůbec bavit.


Kdo oni?


[quote="pid:7764, uid:270"]Tomu nevěř, oni se přece s nikým, koho Biden označil za "zabijáka", nebudou vůbec bavit.[/quote] Kdo oni?

Polobozi a nadlidi!


Zrovna dnes svoji odpovědi Putin uvedl ty "polobohy a nadlidi" do dvojsmyslné situace, která spočívá v tom, že pokud nepřijmou jeho výzvu, potvrdí to, na co on narážel. Konkrétně, že Bidenovi, potažmo těm, kdo to celé vymyslel, se nedostává zdraví (duševního). Pokud tu výzvu Putina přijmou, tak potvrdí to samé, navíc, před zraky milionů diváků. Každopádně, ta aureola "polobohů a nadlidí" už dnes definitivně spadla.


[quote="pid:7770, uid:311"]Polobozi a nadlidi![/quote] Zrovna dnes svoji odpovědi Putin uvedl ty "polobohy a nadlidi" do dvojsmyslné situace, která spočívá v tom, že pokud nepřijmou jeho výzvu, potvrdí to, na co on narážel. Konkrétně, že Bidenovi, potažmo těm, kdo to celé vymyslel, se nedostává zdraví (duševního). Pokud tu výzvu Putina přijmou, tak potvrdí to samé, navíc, před zraky milionů diváků. Každopádně, ta aureola "polobohů a nadlidí" už dnes definitivně spadla.

aureola "polobohů a nadlidí" už dnes definitivně spadla.

Hlavní na tom vzkazu Putina bylo to, že Rusko bude konat jen podle těch pravidel, které budou výhodné pro Rusko.
To znamená, že padá dosavadní praxe, kdy Amíci dělali pravidla a celý svět se podle nich musel řídit. Dnešním dnem toto padá.


[quote="pid:7775, uid:158"]aureola "polobohů a nadlidí" už dnes definitivně spadla.[/quote] Hlavní na tom vzkazu Putina bylo to, že Rusko bude konat jen podle těch pravidel, které budou výhodné pro Rusko. To znamená, že padá dosavadní praxe, kdy Amíci dělali pravidla a celý svět se podle nich musel řídit. Dnešním dnem toto padá.

Celá odpověď Putina na výrok Bidena


Putin vpálil Američanům zbabělé použití atomových bomb, které na výsledek války neměly už žádný vliv.


A hlavně...oznámil, že Ruská federace bude se Spojenými státy spolupracovat jen tam, kde je to výhodné pro Rusy. Putinův pobavený šibalský úsměv mi zvedl náladu.


[quote="pid:7772, uid:312"]Celá odpověď Putina na výrok Bidena[/quote] Putin vpálil Američanům zbabělé použití atomových bomb, které na výsledek války neměly už žádný vliv. A hlavně...oznámil, že Ruská federace bude se Spojenými státy spolupracovat jen tam, kde je to výhodné pro Rusy. Putinův pobavený šibalský úsměv mi zvedl náladu.

pravidl

Dnešním dnem toto padá.


Není tomu tak, ona chvíle, kdy skončila doba, kdy Amíci dělali pravidla a celý svět se podle nich musel řídit viditelně v podstatě započala v roce 2015, kdy se ruské válečné lodě postavily ve Středozemním moři mezi Sýrii a NATO, připravené k útoku na ní. Krym byla "předehra"...


pravidl [quote="pid:7778, uid:312"]Dnešním dnem toto padá.[/quote] Není tomu tak, ona chvíle, kdy skončila doba, kdy Amíci dělali pravidla a celý svět se podle nich musel řídit viditelně v podstatě započala v roce 2015, kdy se ruské válečné lodě postavily ve Středozemním moři mezi Sýrii a NATO, připravené k útoku na ní. Krym byla "předehra"...
Upravené 18. 3. 2021 o 21:05

Bylo také zapotřebí dostatečně "vykleštit" potenciál 6. kolony v Rusku (o které mluvila výše ve velmi dobrém vstupu Irena). To "popřáním dobrého zdraví" Bidenovi jako odpovědi na to bylo splněno dokonale - těžko se jim bude dařit roztáčet společenský neklid jejich (falešnou, imitační) národoveckou kartou ve chvíli, kdy s prezidentem USA ten ruský mluví laskavě a trpělivě jak s nesvéprávným dítětem.
A 5. kolona v podmínkách přímého vyhrožování Rusku zvenčí také může jen a jen mlčet.
Skoro to vypadá, že si Putin to americké "faux pas" přímo objednal .. jak tady nakonec také někdo naznačoval (Prometeus).


Ještě k tomu Ireninu příspěvku:


Začne se s pronásledováním "oligarchů" a šmahem se to rozšíří na kdekoho a zprofanuje se tak nové směřování, buď ihned, nebo do budoucna. Může to přispět i k okamžitému převratu, protože je tu určitě nějaká dohoda o pomalém přechodu a ponechaných výhodách, a jakmile oligarchové vycítí nebezpečí, půjde do boje všechno


S předstihem se k takovému scénáři (majdanu vyprovokovanému 6. kolonou) přidala "nenapravitelná krysa" Lukašenko:


https://www.youtube.com/watch?v=PXOIx8wxk1c


Tomu vážně není pomoci.


Bylo také zapotřebí dostatečně "vykleštit" potenciál 6. kolony v Rusku (o které mluvila výše ve velmi dobrém vstupu Irena). To "popřáním dobrého zdraví" Bidenovi jako odpovědi na to bylo splněno dokonale - těžko se jim bude dařit roztáčet společenský neklid jejich (falešnou, imitační) národoveckou kartou ve chvíli, kdy s prezidentem USA ten ruský mluví laskavě a trpělivě jak s nesvéprávným dítětem. A 5. kolona v podmínkách přímého vyhrožování Rusku zvenčí také může jen a jen mlčet. Skoro to vypadá, že si Putin to americké "faux pas" přímo objednal .. jak tady nakonec také někdo naznačoval (Prometeus). Ještě k tomu Ireninu příspěvku: [quote="pid:7543, uid:125"]Začne se s pronásledováním "oligarchů" a šmahem se to rozšíří na kdekoho a zprofanuje se tak nové směřování, buď ihned, nebo do budoucna. Může to přispět i k okamžitému převratu, protože je tu určitě nějaká dohoda o pomalém přechodu a ponechaných výhodách, a jakmile oligarchové vycítí nebezpečí, půjde do boje všechno[/quote] S předstihem se k takovému scénáři (majdanu vyprovokovanému 6. kolonou) přidala "nenapravitelná krysa" Lukašenko: https://www.youtube.com/watch?v=PXOIx8wxk1c Tomu vážně není pomoci.
Upravené 18. 3. 2021 o 21:23

Každopádně, ta aureola "polobohů a nadlidí" už dnes definitivně spadla.

Věděl jsem to hned! Biden je Putinův agent. Jinak to nemůže být...
:-)


[quote="pid:7775, uid:158"]Každopádně, ta aureola "polobohů a nadlidí" už dnes definitivně spadla.[/quote] Věděl jsem to hned! Biden je Putinův agent. Jinak to nemůže být... :-)

Biely dom po Putinových slovách uznal, že USA musia pracovať na odstránení rasizmu*


Ruský vodca predtým poznamenal, že v histórii USA existovalo „veľmi tvrdé, dlhé a ťažké obdobie otroctva“ a že „Afroameričania stále čelia nespravodlivosti“.


Americké úrady uznávajú, že krajina by mala prijať ďalšie opatrenia na boj proti prejavom rasizmu. Uviedla to vo štvrtok v éteri MSNBC tlačová tajomníčka Bieleho domu Jen Psaki, ktorá komentuje vyhlásenia ruského prezidenta Vladimira Putina.


"My v tomto prípade môžeme byť sebakritickí. Spojené štáty si uvedomili, že v boji proti rasovej nespravodlivosti a zdokonalení sa musíme urobiť oveľa viac. Pracujeme na tom," uviedol hovorca americkej prezidentskej správy Joe Biden. Podľa nej je americké vedenie „zamerané na to“.


Putin vo štvrtok poznamenal, že v histórii Spojených štátov existovalo „veľmi tvrdé, dlhé a ťažké obdobie otroctva, otroctva, veľmi kruté“. Podľa jeho názoru „toto všetko prechádza históriou, dodnes sprevádza život v Spojených štátoch“. „V opačnom prípade by sa odkiaľ vzalo hnutie Black Lives Matter? <...> Až doteraz čelia Afroameričania nespravodlivosti,“ uviedol ruský prezident.


https://tass.ru/mezhdunarodnaya-panorama/10942943


Biden omylom označil Harris za prezidentku Spojených štátov


Americký prezident Joe Biden omylom označil viceprezidentku Kamalu Harris za hlavu štátu. Informuje o tom Fox News.
„Keď pezidentka a ja,“ cituje televízia Bidena počas verejného prejavu o očkovaní vakcínou COVID-19.


https://russian.rt.com/world/news/843876-baiden-harris-nazval-prezidentom


Biden neodpovedal na otázku, či bude súhlasiť s rozhovorom s Putinom


Americký prezident Joe Biden vo štvrtok neodpovedal na otázku novinárov, či by súhlasil s rozhovorom s ruským vodcom Vladimirom Putinom.


Prejav amerického prezidenta k situácii s očkovaním proti koronavírusom v Spojených štátoch odvysielala webová stránka Bieleho domu. Po ukončení štúdia Biden ignoroval otázky z tlače vrátane prvej otázky, či súhlasí s navrhovaným stretnutím s Putinom. Americký prezident neodpovedal ani na neho, ani na žiadne ďalšie otázky, a opustil sálu.


Putin predtým navrhoval, aby Biden v piatok alebo v pondelok viedol otvorený dialóg naživo. Ruský vodca je pripravený vydať príslušné pokyny ministerstvu zahraničia „práve teraz“. „Nedal by som to na vedľajšiu koľaj, chcem ísť cez víkendy do tajgy, trochu si tam oddýchnuť, ale dalo by sa to buď zajtra, alebo povedzme v pondelok,“ uviedla hlava štátu vo štvrtok dňa Rossija - 24 ". "Prosím, sme kedykoľvek pripravení, vhodné pre americkú stranu, a teraz dám príslušné pokyny ministerstvu zahraničia," uviedol Putin. Zdôraznil, že k takémuto kontaktu s Bidenom môže dôjsť „za predpokladu, že ide o priamy, čestný rozhovor, v skutočnosti vysielaný v éteri“.


https://tass.ru/mezhdunarodnaya-panorama/10941909


Biely dom po Putinov&yacute;ch slov&aacute;ch uznal, že USA musia pracovať na odstr&aacute;nen&iacute; rasizmu* ----------------------------------------------------------------------------------- Rusk&yacute; vodca predt&yacute;m poznamenal, že v hist&oacute;rii USA existovalo &bdquo;veľmi tvrd&eacute;, dlh&eacute; a ťažk&eacute; obdobie otroctva&ldquo; a že &bdquo;Afroameričania st&aacute;le čelia nespravodlivosti&ldquo;. Americk&eacute; &uacute;rady uzn&aacute;vaj&uacute;, že krajina by mala prijať ďal&scaron;ie opatrenia na boj proti prejavom rasizmu. Uviedla to vo &scaron;tvrtok v &eacute;teri MSNBC tlačov&aacute; tajomn&iacute;čka Bieleho domu Jen Psaki, ktor&aacute; komentuje vyhl&aacute;senia rusk&eacute;ho prezidenta Vladimira Putina. &quot;My v tomto pr&iacute;pade m&ocirc;žeme byť sebakritick&iacute;. Spojen&eacute; &scaron;t&aacute;ty si uvedomili, že v boji proti rasovej nespravodlivosti a zdokonalen&iacute; sa mus&iacute;me urobiť oveľa viac. Pracujeme na tom,&quot; uviedol hovorca americkej prezidentskej spr&aacute;vy Joe Biden. Podľa nej je americk&eacute; vedenie &bdquo;zameran&eacute; na to&ldquo;. Putin vo &scaron;tvrtok poznamenal, že v hist&oacute;rii Spojen&yacute;ch &scaron;t&aacute;tov existovalo &bdquo;veľmi tvrd&eacute;, dlh&eacute; a ťažk&eacute; obdobie otroctva, otroctva, veľmi krut&eacute;&ldquo;. Podľa jeho n&aacute;zoru &bdquo;toto v&scaron;etko prech&aacute;dza hist&oacute;riou, dodnes sprev&aacute;dza život v Spojen&yacute;ch &scaron;t&aacute;toch&ldquo;. &bdquo;V opačnom pr&iacute;pade by sa odkiaľ vzalo hnutie Black Lives Matter? &lt;...&gt; Až doteraz čelia Afroameričania nespravodlivosti,&ldquo; uviedol rusk&yacute; prezident. https://tass.ru/mezhdunarodnaya-panorama/10942943 Biden omylom označil Harris za prezidentku Spojen&yacute;ch &scaron;t&aacute;tov ----------------------------------------------------------- Americk&yacute; prezident Joe Biden omylom označil viceprezidentku Kamalu Harris za hlavu &scaron;t&aacute;tu. Informuje o tom Fox News. &bdquo;Keď pezidentka a ja,&ldquo; cituje telev&iacute;zia Bidena počas verejn&eacute;ho prejavu o očkovan&iacute; vakc&iacute;nou COVID-19. https://russian.rt.com/world/news/843876-baiden-harris-nazval-prezidentom Biden neodpovedal na ot&aacute;zku, či bude s&uacute;hlasiť s rozhovorom s Putinom -------------------------------------------------------------------- Americk&yacute; prezident Joe Biden vo &scaron;tvrtok neodpovedal na ot&aacute;zku novin&aacute;rov, či by s&uacute;hlasil s rozhovorom s rusk&yacute;m vodcom Vladimirom Putinom. Prejav americk&eacute;ho prezidenta k situ&aacute;cii s očkovan&iacute;m proti koronav&iacute;rusom v Spojen&yacute;ch &scaron;t&aacute;toch odvysielala webov&aacute; str&aacute;nka Bieleho domu. Po ukončen&iacute; &scaron;t&uacute;dia Biden ignoroval ot&aacute;zky z tlače vr&aacute;tane prvej ot&aacute;zky, či s&uacute;hlas&iacute; s navrhovan&yacute;m stretnut&iacute;m s Putinom. Americk&yacute; prezident neodpovedal ani na neho, ani na žiadne ďal&scaron;ie ot&aacute;zky, a opustil s&aacute;lu. Putin predt&yacute;m navrhoval, aby Biden v piatok alebo v pondelok viedol otvoren&yacute; dial&oacute;g naživo. Rusk&yacute; vodca je pripraven&yacute; vydať pr&iacute;slu&scaron;n&eacute; pokyny ministerstvu zahraničia &bdquo;pr&aacute;ve teraz&ldquo;. &bdquo;Nedal by som to na vedľaj&scaron;iu koľaj, chcem &iacute;sť cez v&iacute;kendy do tajgy, trochu si tam odd&yacute;chnuť, ale dalo by sa to buď zajtra, alebo povedzme v pondelok,&ldquo; uviedla hlava &scaron;t&aacute;tu vo &scaron;tvrtok dňa Rossija - 24 &quot;. &quot;Pros&iacute;m, sme kedykoľvek pripraven&iacute;, vhodn&eacute; pre americk&uacute; stranu, a teraz d&aacute;m pr&iacute;slu&scaron;n&eacute; pokyny ministerstvu zahraničia,&quot; uviedol Putin. Zd&ocirc;raznil, že k tak&eacute;muto kontaktu s Bidenom m&ocirc;že d&ocirc;jsť &bdquo;za predpokladu, že ide o priamy, čestn&yacute; rozhovor, v skutočnosti vysielan&yacute; v &eacute;teri&ldquo;. https://tass.ru/mezhdunarodnaya-panorama/10941909
Upravené 19. 3. 2021 o 05:13

A co naši politici a média, napříč politickým spektrem, ty na věc nemají žádný názor ?! Jindy se vyjadřují ke každé "hlouposti" a nyní jim zřejmě "došel dech"...


A co na&scaron;i politici a m&eacute;dia, např&iacute;č politick&yacute;m spektrem, ty na věc nemaj&iacute; ž&aacute;dn&yacute; n&aacute;zor ?! Jindy se vyjadřuj&iacute; ke každ&eacute; &quot;hlouposti&quot; a nyn&iacute; jim zřejmě &quot;do&scaron;el dech&quot;...

Putin predtým navrhoval, aby Biden v piatok alebo v pondelok viedol otvorený dialóg naživo.


Násilie, horúca vojna, je najnižšia priorita riadenia... Putin je pripravený na sofistikovaný boj na tých najvyšších... Veľmi pochybujem, že Biden vie čo vlastne touto hodenou rukavicou urobil.... Ak by pristúpil na verejnú celosvetovú "debatu", bude to jeho politická smrť a to je iba malá obeť... Bábkovodiči Bidena riskujú ďaleko vážnejšiu prehru a to pád Biblického konceptu globalizácie, prebratie sveta pod koncept Ruského sveta... A to si nemôžu dovoliť....


[quote=&quot;pid:7803, uid:12&quot;]Putin predt&yacute;m navrhoval, aby Biden v piatok alebo v pondelok viedol otvoren&yacute; dial&oacute;g naživo.[/quote] N&aacute;silie, hor&uacute;ca vojna, je najniž&scaron;ia priorita riadenia... Putin je pripraven&yacute; na sofistikovan&yacute; boj na t&yacute;ch najvy&scaron;&scaron;&iacute;ch... Veľmi pochybujem, že Biden vie čo vlastne touto hodenou rukavicou urobil.... Ak by prist&uacute;pil na verejn&uacute; celosvetov&uacute; &quot;debatu&quot;, bude to jeho politick&aacute; smrť a to je iba mal&aacute; obeť... B&aacute;bkovodiči Bidena riskuj&uacute; ďaleko v&aacute;žnej&scaron;iu prehru a to p&aacute;d Biblick&eacute;ho konceptu globaliz&aacute;cie, prebratie sveta pod koncept Rusk&eacute;ho sveta... A to si nem&ocirc;žu dovoliť....

Bábkovodiči Bidena riskujú ďaleko vážnejšiu prehru a to pád Biblického konceptu globalizácie, prebratie sveta pod koncept Ruského sveta... A to si nemôžu dovoliť....


Oni už teraz prehrali, kvôli tomu, ako riadi močiar a vedia to, ale teraz sa rozhoduje o tom, že akými stratami odídu a myslím si, že straty budú pre nich obrovské.


[quote=&quot;pid:7811, uid:38&quot;]B&aacute;bkovodiči Bidena riskuj&uacute; ďaleko v&aacute;žnej&scaron;iu prehru a to p&aacute;d Biblick&eacute;ho konceptu globaliz&aacute;cie, prebratie sveta pod koncept Rusk&eacute;ho sveta... A to si nem&ocirc;žu dovoliť....[/quote] Oni už teraz prehrali, kv&ocirc;li tomu, ako riadi močiar a vedia to, ale teraz sa rozhoduje o tom, že ak&yacute;mi stratami od&iacute;du a mysl&iacute;m si, že straty bud&uacute; pre nich obrovsk&eacute;.

Moderátor

Psaki, na otázku novinářky, jestli je Biden ochoten na rozhovor s Putinem odpověděla, že Biden má nabitý program. smile


Psaki, na ot&aacute;zku novin&aacute;řky, jestli je Biden ochoten na rozhovor s Putinem odpověděla, že Biden m&aacute; nabit&yacute; program. :)
12
9.93k
119
33
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept