Politika v ČR
Senátoři zvažují odvolání Zemana kvůli neschopnosti vykonávat úřad

Brutální střet ne nepodobný tomu v USA v lednu.


"Miloš Zeman svými výroky, kdy s takovou rychlostí a oblibou papouškuje něco, co se hodí do příruček dezinformátorům, škodí Česku. A tady je potřeba vážně nastolit otázku, jestli je dnes ještě schopen vykonávat svoji funkci. S kolegy v Senátu už o tom jednáme," řekl HN senátor a nestraník Pavel Fischer.


Místopředseda Senátu za STAN Jiří Růžička si myslí, že po volbách by návrh měl šanci uspět. A to ve chvíli, kdy by volby dopadly jako poslední průzkum agentury Kantar. Podle něj by nyní volby vyhrála koalice Pirátů a STAN, třetí by skončilo uskupení ODS, lidovců a TOP 09. Strany, které se prezidenta při Láskově pokusu zastaly, ANO, SPD, ČSSD a KSČM, by pak až na SPD výrazně oslabily a ČSSD by se ani nedostala do sněmovny.
"Určitě stojí za to se o tom bavit. To, co prezident pronáší, překračuje veškeré meze. Zcela nepokrytě se snaží pracovat ve prospěch Ruska," říká Růžička.


"Pokud prezident dlí v Lánech v absolutním soukromí mimo dosah jakékoli veřejné kontroly, tak nemáme sebemenší představu, jestli je celou dobu držen pod prášky a jen občas je oživen, aby poskytl rozhovor nějakým Parlamentním listům," říká právník Jan Kysela.


https://archiv.ihned.cz/c1-66896650-senatori-zvazuji-odvolani-zemana-kvuli-neschopnosti-tezke-ale-ne-bez-sance-mini-pravnici


Brutální střet ne nepodobný tomu v USA v lednu. "Miloš Zeman svými výroky, kdy s takovou rychlostí a oblibou papouškuje něco, co se hodí do příruček dezinformátorům, škodí Česku. A tady je potřeba vážně nastolit otázku, jestli je dnes ještě schopen vykonávat svoji funkci. S kolegy v Senátu už o tom jednáme," řekl HN senátor a nestraník Pavel Fischer. Místopředseda Senátu za STAN Jiří Růžička si myslí, že po volbách by návrh měl šanci uspět. A to ve chvíli, kdy by volby dopadly jako poslední průzkum agentury Kantar. Podle něj by nyní volby vyhrála koalice Pirátů a STAN, třetí by skončilo uskupení ODS, lidovců a TOP 09. Strany, které se prezidenta při Láskově pokusu zastaly, ANO, SPD, ČSSD a KSČM, by pak až na SPD výrazně oslabily a ČSSD by se ani nedostala do sněmovny. "Určitě stojí za to se o tom bavit. To, co prezident pronáší, překračuje veškeré meze. Zcela nepokrytě se snaží pracovat ve prospěch Ruska," říká Růžička. "Pokud prezident dlí v Lánech v absolutním soukromí mimo dosah jakékoli veřejné kontroly, tak nemáme sebemenší představu, jestli je celou dobu držen pod prášky a jen občas je oživen, aby poskytl rozhovor nějakým Parlamentním listům," říká právník Jan Kysela. https://archiv.ihned.cz/c1-66896650-senatori-zvazuji-odvolani-zemana-kvuli-neschopnosti-tezke-ale-ne-bez-sance-mini-pravnici

Česku škodí především pátá kolona v senátu, tedy trafice pro vysloužilé, neschopné a jinam neumístitelné politiky. Těm samozřejmě pan president škodí a to je v celku velmi dobře, jen houšť a větší kapky. Už se toho nedožiju, ale chtěl bych je vidět potrestané za jejich činnost.


Česku škodí především pátá kolona v senátu, tedy trafice pro vysloužilé, neschopné a jinam neumístitelné politiky. Těm samozřejmě pan president škodí a to je v celku velmi dobře, jen houšť a větší kapky. Už se toho nedožiju, ale chtěl bych je vidět potrestané za jejich činnost.

ale chtěl bych je vidět potrestané za jejich činnost.
Nechat Senát vyhladovět. To snad kdysi řekl prezident Zeman. Prý je to jednoduché - PS by do rozpočtu Senátu na další rok nepoukázala příslušný obnos provozních prostředků.


Poznámka: připadá mi to hodně tvrdé - toalety a kantýna by měly fungovat


[quote="pid:7407, uid:311"]ale chtěl bych je vidět potrestané za jejich činnost.[/quote]Nechat Senát vyhladovět. To snad kdysi řekl prezident Zeman. Prý je to jednoduché - PS by do rozpočtu Senátu na další rok nepoukázala příslušný obnos provozních prostředků. Poznámka: připadá mi to hodně tvrdé - toalety a kantýna by měly fungovat
Upravené 16. 3. 2021 o 19:22

Kdysi jsem někde četl, že císař Caligula, když se senátoři nemohli na něčem domluvit, nechal strážemi zavřít auditorium a nepustil je ani na záchod! Možná by jednali rychleji a rychleji by našli konsensus!


Kdysi jsem někde četl, že císař Caligula, když se senátoři nemohli na něčem domluvit, nechal strážemi zavřít auditorium a nepustil je ani na záchod! Možná by jednali rychleji a rychleji by našli konsensus!

Prezident Zeman: Nezlobte se na trpaslíky, že vám okopávají kotníky, oni výš nedosáhnou


https://www.parlamentnilisty.cz/politika/politici-volicum/Prezident-Zeman-Nezlobte-se-na-trpasliky-ze-vam-okopavaji-kotniky-oni-vys-nedosahnou-515199


Prezident Zeman: Nezlobte se na trpaslíky, že vám okopávají kotníky, oni výš nedosáhnou https://www.parlamentnilisty.cz/politika/politici-volicum/Prezident-Zeman-Nezlobte-se-na-trpasliky-ze-vam-okopavaji-kotniky-oni-vys-nedosahnou-515199

toalety

Když jinak nedáš...
Ale toaleťák vlastní!


[quote="pid:7409, uid:260"]toalety[/quote] Když jinak nedáš... Ale toaleťák vlastní!

Kdyby takové "nuly" jako je Pavel Fischer a podobní neměli Miloše Zemana, tak by si ho zřejmě museli vymyslet, aby se tak zviditelnili na politické scéně a v médiích. Jinak by o nich nevědělo ani těch pár tisíc občanů, kteří je do Senátu údajně zvolili.


Kdyby takové "nuly" jako je Pavel Fischer a podobní neměli Miloše Zemana, tak by si ho zřejmě museli vymyslet, aby se tak zviditelnili na politické scéně a v médiích. Jinak by o nich nevědělo ani těch pár tisíc občanů, kteří je do Senátu údajně zvolili.

To není senát, nýbrž nudný okoukaný kabaret ,bez špetky fantazie. Jakmile mají možnost ukázat hloubku svého vrozeného .............., no toho co měl Švejk , tak toho nadšeně využijí.
Ono by jim i Nám bylo lépe ,umístit je do jiného střeženého ústavu. Na dožití.


To není senát, nýbrž nudný okoukaný kabaret ,bez špetky fantazie. Jakmile mají možnost ukázat hloubku svého vrozeného .............., no toho co měl Švejk , tak toho nadšeně využijí. Ono by jim i Nám bylo lépe ,umístit je do jiného střeženého ústavu. Na dožití.

Je to jak píšeme všichni. Odkladiště nepotřebných, kteří musí mít nějakou tu trafiku a potřebují se politicky zviditelnit.
Nikdy nepochopím, jka se tam mohli dostat osoby jako Drahoš, Němcová, Fischer a jim podobní, kde berou podporu lidí? Problém je, že k volbám do senátu mnoho lidí nejde a tudíž volí jen ty "skalní". Většina národa senát pokládá za nepotřebný, tedy zbytečný a teď se nám to vymstilo. Je třeba k takovým volbám chodit v co největším množství a volit tam pronárodní. Nenechávat tak rejdiště pro diletanty.
A nebo je to celé jinak? Ala USA????


Je to jak píšeme všichni. Odkladiště nepotřebných, kteří musí mít nějakou tu trafiku a potřebují se politicky zviditelnit. Nikdy nepochopím, jka se tam mohli dostat osoby jako Drahoš, Němcová, Fischer a jim podobní, kde berou podporu lidí? Problém je, že k volbám do senátu mnoho lidí nejde a tudíž volí jen ty "skalní". Většina národa senát pokládá za nepotřebný, tedy zbytečný a teď se nám to vymstilo. Je třeba k takovým volbám chodit v co největším množství a volit tam pronárodní. Nenechávat tak rejdiště pro diletanty. A nebo je to celé jinak? Ala USA????

jka se tam mohli dostat osoby jako Drahoš, Němcová, Fischer a jim podobní, kde berou podporu lidí

Sice jsem to nepřepočítával, ale zlí jazykové tvrdí, že ke zvolení do senátu stačí, když hlasují “pro” jenom příbuzní kandidáta.


[quote="pid:7449, uid:311"]jka se tam mohli dostat osoby jako Drahoš, Němcová, Fischer a jim podobní, kde berou podporu lidí[/quote] Sice jsem to nepřepočítával, ale zlí jazykové tvrdí, že ke zvolení do senátu stačí, když hlasují “pro” jenom příbuzní kandidáta.
736
9
7
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept